Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Antwerpen > Century Hotel Antwerpen > Beoordelingen

Century Hotel Antwerpen

Het Century Hotel Antwerpen is een van de oudste hotels in Antwerpen, gelegen in het historische centrum van Antwerpen. Het hotel is begin jaren dertig gebouwd en is volledig gerenoveerd met behoud van alle historische elementen. Het hotel ligt slechts op 100 meter afstand van het Centraal Station. Een ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken! Het Century Hotel Antwerpen beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar, lounge, restaurant en gratis draadloos internet.  In het restaurant Curnonsky kun je culinair genieten van de vele menu’s. Het hotel beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan in openbare parkeergarage Vesting in de Vestingstraat (gesloten op za en zo), of in Parkeergarage de Keyzer in de van Ertbornstraat of in Qpark Astrid.  Vanuit het Century Hotel Antwerpen heb je een schitterend uitzicht op de vele diamantwinkeltjes. De populaire winkelstraat De Keyserlei ligt om de hoek. Heb je nog niet genoeg van het shoppen, dan zijn er nog meer winkels te vinden rond de Meir. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken op de vele terrasjes en barretjes op de Grote Markt. Breng ook een bezoek aan de Antwerpse Zoo. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin!
Hotel rating: 7.4 based on 220 ratings

Beoordeling van Century Hotel Antwerpen

Century Hotel Antwerpen  

Century Hotel Antwerpen

Hotel - Antwerpen

Het Century Hotel Antwerpen is een van de oudste hotels in Antwerpen, gelegen in het historische centrum van Antwerpen. Het hotel is begin jaren dertig gebouwd en is volledig gerenoveerd met behoud van alle historische elementen. Het hotel ligt slechts op 100 meter afstand van het Centraal Station. Een ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken! Het Century Hotel Antwerpen beschikt over... meer info
vanaf 24 75 p.p.

Unieke deals ontvangen

220 beoordelingen 7.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Krantaanbieding! 2 dagen Antwerpen

1 nacht v.a. € 24,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Antwerpen

1 nacht v.a. € 41,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 77,90 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Antwerpen

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H.W.G. Henk Kamps uit Waalwijk, op 25 augustus 2016 (Gezin)

Midden in het centrum.

7,8

Beoordeling door A.J Garritsen uit winterswijk, op 3 december 2016 (Stelletje)

De centrale ligging van het hotel, prima accommodatie, behulpzaam personeel en een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Ons bezoek aan MAS was een hoogtepunt, leuke kroegjes en alles was gemakkelijk te voet bereikbaar.

8,4

Beoordeling door J.J. v Elswijk uit SCHIEDAM, op 10 januari 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Prima bed, voldoende keuze bij ontbijt, prima ligging, schone kamer.

Gehorige kamers, warme kamers, matig vriendelijke werknemers (met name keuken personeel), net te weinig handdoeken.

Tip! Oud stadscentrum, centraal station, stripboekenwinkel aan de vogeltjes markt.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door E.M. Leysner uit Amsterdam, op 7 januari 2018 (Stelletje)

We hebben echt genoten omdat alles ook centraal ligt.

We hadden gebruik gemaakt van de krantaanbieding. Was jammer dat we als stel geen tweepersoonsbed hadden, maar twee 1persoonsbedden die de hele tijd uit elkaar schoven zodat je niet lekker naast je man kon liggen.

Tip! Het hotel ligt prima gelegen, niks op aan te merken.

8,3

Beoordeling door J Muts uit Amsterdam, op 26 december 2017 (Gezin)

Een gratis upgrade van een bezemkast naar een goede hotelkamer.

Tip! De art deco wijk is een must see, Wat een feest om daar te mogen lopen. Rubenshuis museum aanrader. De Muze een pracht van een café waar jazz en blues wordt gespeeld, top.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

Hotel is een gede uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken. Eenvoudig en voor de prijs kan/mag je ook niet meer verwachten.

Wij waren er kort voor kerst maar daar was niets van terug te zien in het hotel, sfeerloos! Kamers zijn schoon doch zeer simpel van inrichting.

Tip! Antwerpen is rond de kerst een zeer aantrekkelijke stad met volop shop mogelijkheden en uiteraard de vele kroegen, een aanrader.

7,4

Beoordeling door JM VAN IJPEREN uit vlaardingen, op 1 januari 2018 (Gezin)

De locatie is super en je loopt zo het centrum in.

De bedden waren te zacht.

Tip! Midden in de Diamantwijk, echt alles op loop afstand. Gezellig naar de kerstmarkt geweest.

8

Beoordeling door D IJselendoorn uit Spijkenisse, op 25 december 2017 (Gezin)

Dichtbij centrum.

Moeilijk bereikbaar met auto.

Tip! Dierentuin vlakbij en station.

8,2

Beoordeling door E van Helsdingen uit Rijswijk, op 27 december 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum. Kamer niet luxe, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Prijs kwaliteit erg goed.

Parkeertarief aan de prijs. Het hotel geeft wel een korting. Ook erg aardig.

Tip! We hadden het slechtste weekend van het jaar. Heel veel sneeuw, koud en glad. Maar de winkels waren mooi versierd voor de kerst.

8

Beoordeling door T.M. Frigge-Eversteijn uit Schagen, op 27 december 2017 (Gezin)

Eenvoudig, maar goed hotel, met vriendelijk personeel. Sliepen aan de achterkant, dus heerlijk rustig.

Opgebroken straten i.v.m. aanleg metro. Het was een modderige boel, maar dat ligt niet aan jullie.

Tip! Bezoek gebracht aan het Rubenshuis. Prachtig en het was er heerlijk rustig. Opvallend vonden wij de vriendelijkheid van mensen in winkels en restaurants. Ook opvallend, maar minder leuk: soldaten op allerlei plekken met wapens.

8

Beoordeling door E Gevers uit Westervoort, op 27 december 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2017 (Stelletje)

Prima omgeving. Vriendelijke en zeer behulpzame receptie.

7,2

Beoordeling door J. Damen uit ‘s-Hertogenbosch, op 20 december 2017 (Stelletje)

De stad Antwerpen.

Tip! OLV Kathedraal, MAS-museum, Rubenshuis, Centraal Station.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Individueel)

Ideale ligging t.o. station, eenvoudige kamer, maar netjes.

Te weinig personeel bij het ontbijt, waardoor het soms te lang duurde voor e.e.a. werd aangevuld. Er is geen sprake van een uitgebreid ontbijt; eerder een simpel ontbijt.

Tip! In de directe omgeving van winkels, restaurants etc.

7,2

Beoordeling door A.M. Breukers uit BORNE, op 16 december 2017 (Gezin)

Mijn man en ik komen al zo'n 7 jaar in het Century Hotel in december, lekker dicht bij het centrum. We vragen meestal een kamer aan de achterzijde in verband met geluidsoverlast.

Tip! Vooral de Grote Markt, met zijn gezellige kroegjes. Lekker wandelen langs de Schelde. alle leuke zijstraatjes, amai dit moet je zelf ontdekken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2017 (Individueel)

Dicht bij het centrum.

Eten in restaurant niet lekker. Bediening was stug, misschien ook door taalproblemen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2017 (Stelletje)

Dicht bij station en stad.

Tip! MAS

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door P.G.M. Warlich uit Ede, op 9 januari 2018 (Groep)

5,8

Beoordeling door GLM van Sonsbeek uit Oss, op 13 november 2017 (Stelletje)

Locatie bij station.

Tip! Stadswandeling en MAS.

8,8

Beoordeling door M. Van Dijk uit Enschede, op 9 november 2017 (Stelletje)

Goed gelegen ten opzichte van alle zaken die je in Antwerpen wilt zien en doen. Goed schoon hotel voor een stedentrip, je bent toch bijna niet op je kamer.

3 nachten verbleven. 2e ochtend koffie machine defect. Slechte toevoer beleg tijdens het ontbijt, twee maal toe schalen bijna of helemaal leeg. Naar mijn inziens te weinig personeel tijdens ontbijt. Goede kamer maar wel uitzicht op blinde muur.

Tip! Leuk hotel op een steenworp afstand van het centraal station. 5 minuten lopen van de kroeg van Antwerpen, Bier Central.

6,4

Beoordeling door M.C.M. Raijmaekers uit Apeldoorn, op 8 november 2017 (Stelletje)

Goed bereikbaar, centraal gelegen.

Vroegtijdige sluiting van de bar.

Tip! Ideaal startpunt voor bezoek aan ZOO.

8,8

Beoordeling door JAJM de Kruijf uit Tilburg, op 2 november 2017 (Gezin)

Kon snel inchecken. Andere kamer was geen probleem (i.v.m. bed opstelling).

Uitzicht op blinde muur. Maar het is om te slapen.

Tip! Centraal gelegen naast centraal station. Ideaal.

8

Beoordeling door K Slaats uit Amsterdam, op 15 oktober 2017 (Stelletje)

Lekker dicht in het centrum en het centraal station.

Het slechte uitzicht van de kamers.

6,7

Beoordeling door J.G.M. van Dam uit Alkmaar, op 11 oktober 2017 (Stelletje)

Heerlijk centraal gelegen hotel, vanaf het treinstation de weg oversteken en je was er.

Ontbijt was wat saai.

Tip! Geweldige stad, leuke winkelstraten, maar ook juist in de nabijgelegen buurten en fantastische vega-eetgelegenheden en leuke kroegen.

7,6

Beoordeling door P 't Hardt uit Schiedam, op 7 december 2017 (Stelletje)

Makkelijke locatie, vlak naast het station en in centrum.

De bedden zijn erg laag. Ook zijn de matrassen slap en flinterdun. De douchecabine is niet gemaakt op volwassenen, erg krap. Ook op het toilet zit je klem tussen de muur en de douchecabine. Het was nu nog niet al te koud, in de winter is de badkamer erg koud, geen verwarming.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2017 (Stelletje)

Prijs en ligging m.b.t. de stad.

Onduidelijkheid over een vluchtweg.

Tip! Het was ideaal dat het station aan de andere kant van de straat lag met daarmee de mogelijkheid bestond om een fiets te huren en de stad wat meer te kunnen ontdekken. Uiteindelijk ook de korte afstand weer naar de tram om op die manier bij onze auto te komen die op een P&R geparkeerd stond. We zullen, en hebben het ook al gedaan, om vrienden te adviseren dit bezoek aan Antwerpen ook eens te doen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2017 (Groep)

Lekker midden in de stad. Bij station.

Wat hinder van werkzaamheden, maar is begrijpelijk midden in de stad.

Tip! Mooie, gezellige stad waar van alles te doen is en alles bijna op loop afstand. En lukt dat niet, met de bus, tram of metro is super goed te doen en goedkoop!

6,6

Beoordeling door R.J.M van Beers uit TILBURG, op 21 september 2017 (Groep)

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2017 (Groep)

Centrale locatie met een prima ontbijt.

Erg kleine kamers en last van bouwgeluiden. Grote kamers had ik niet verwacht maar 2 koffers konden we er net in kwijt.

Tip! De dierentuin is erg leuk en op steenworp afstand van het hotel.

6,5

Beoordeling door HJJ Pasanea uit culemborg, op 13 september 2017 (Gezin)

Dichtbij het centrum.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Prima locatie. Gezellige buurt.

Het ontbijt op de tweede dag zeer matig.

Tip! Gewoon een gezellige buurt met leuke horecabedrijven en verderop veel leuke winkels.

7,2

Beoordeling door J.H. J.H. Coors uit DRONTEN, op 5 september 2017 (Groep)

De ligging van het hotel in het centrum.

Tip! Het centrum en de Meir zijn heel goed te bezoeken ook een bezoek aan het MASS is de moeite waard. Jammer dat het diamant museum niet meer is wat het was nu is dat een infocentrum maar op de oorsprong en de bewerkingen gaan ze niet meer in.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2017 (Stelletje)

Dichtbij het station en centrum van de stad.

Redelijk gehorig.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2017 (Stelletje)

In het centrum.

Kame, gehorig op de gang en gordijn vol gaten.

Tip! Antwerpen mooie stad.

6,2

Beoordeling door J.M. van Gorp Sleegers uit Nuenen, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

Fijn in het cetrum, overal dichtbij lekker gewandeld! En we zijn naar de Zoo geweest. Fijn ontbijt.

Beetje gehorig in de avond als de raam open stond.

Tip! Midden in het centum fijn om te winkelen waren met de fiets de auto op een gratis parkeerplaats gezet wil niet graag 48 euro parkeergeld betalen voor 2 dagen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door W.G.M. van Vlimmeren uit Roosendaal, op 15 augustus 2017 (Individueel)

Hotel centraal gelegen ten opzichte van restaurants en winkels. Dicht bij diverse mogelijkheden van openbaar vervoer.

De douchecabine in de 1 persoonskamer is wel erg smal. Verdient aanbeveling bij renovatie wat ruimer te maken, zodat mensen met een fors postuur voldoend ruimte hebben in de douchecabine. De overgordijnen waren niet even lang en vertoonde zwarte vlekken onderaan. Ik weet niet om de hoeveel tijd die schoongemaakt worden.

Tip! De voorkant van het hotel kijkt uit op de zijkant van het Centraal Station in Antwerpen. Dit is ideaal als je met het openbaar vervoer naar je vakantie bestemming gaat. De bushalte voor een aantal lijndiensten is op korte loopafstand ter beschikking en ook een metrostation is er bij het station en op loopafstand bij het Astrid hotel. Dierentuin aan de andere kant van het Centraal station en om de hoek beginnen de winkels en vele restaurants al richting de Meir. Met metro ben je snel op de groenplaats waar je de kathedraal en stadhuis in de directe omgeving hebt en als je goed kunt lopen is het te doen om naar de rivier de Schelde te lopen.

7,8

Beoordeling door C Nijman uit Heerhugowaard, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

Lekker in het centrum en vlak bij station.

Een hele kleine kamer zonder uitzicht en rumoerig in de nacht.

Tip! Een heerlijke stad waar een fijne sfeer aanwezig was. Mooie dierentuin.

6,6

Beoordeling door R van der Werve uit Leusden, op 8 augustus 2017 (Gezin)

De gunstige ligging in het centrum.

Tip! Het beeldenpark Middelheim en de hoogbouw Mas op het eiland.

8

Beoordeling door E de Bruijne uit Vlaardingen, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Prima locatie in een uitgaansgedeelte van Antwerpen. Vriendelijke bediening. Goed ontbijt.

De kamer is basic met lage bedden, kan verbeterd worden. De kamer is erg snel warm bij het minste geringste. Altijd rumoerig maar dit komt natuurlijk ook door de centrale ligging. Parkeren kan een kostbare aangelegenheid zijn, al krijg je nog wel korting in het hotel.

Tip! Je rolt zo het centraal station in en de eetgelegenheden bevinden zich ook op korte afstand. Vlak bij de winkels en ov. Antwerpen Zoo ligt om de hoek.

8,4

Beoordeling door F.J. Montanus uit Leiden, op 13 juli 2017 (Gezin)

Stadsbezoek.

Zeer warme kamer door ontbreken van airconditioning en weinig ventilatie.

7,4

Beoordeling door A Aten uit Almelo, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Het was warm buiten en dus ook binnen. Kamers waren moeilijk te verkoelen. Bij normaal Belgisch weer zal er niks aan de hand zijn.

6,8

Beoordeling door H J J Pasanea uit culemborg, op 8 juli 2017 (Individueel)

Locatie dichtbij, alles super.

Tip! Alles was perfect restaurant, winkels, bezienswaardigheden. Top alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2017 (Gezin)

Goede bedden en lekker ontbijt.

Internet doet het niet.

Tip! Goede locatie om Antwerpen te ontdekken.

7,3

Beoordeling door J.J. v Elswijk uit schiedam, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Kamer netjes, ontbijt goed.

8

Beoordeling door NM de Korte uit dordrecht, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Bouwvakkers aan het werk.

Tip! Station.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2017 (Stelletje)

Fijne plek, heel centraal, tegenover het station. Ook prettig dat we onze fietsen binnen mochten zetten. Prima ontbijt.

Kamer was wat krap, wel schoon en goed te doen voor een paar dagen.

Tip! Heerlijk om Antwerpen op de fiets te doen, onder de Schelde door, MAS museum, heel bijzonder, Beeldentuin Middelheim, heerlijke plek om een dag door te brengen en mooie beeldenexpositie in het prachtige grote park, heerlijk om te zijn. Ook centrum vonden we mooi. Op de fiets kun je veel doen in een paar dagen.

8

Beoordeling door J Laan uit Hoofddorp, op 26 juni 2017 (Stelletje)

Locatie was prima, ontbijt was goed.

De warmte op de kamer. Niet uit te houden. Kamers waren wel heel klein.

Tip! Veel werkzaamheden aan gebouwen en wegen. Stad viel me tegen. Veel horeca hadden geen eten meer na 15.00 uur, sommige horeca op de Keyserlei waren arrogant, brutaal en veel te duur zoals "Bier Central". Voorlopig geen Antwerpen meer voor mij.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Uit de trein snel in het hotel. Dichtbij allerlei eettentjes.

Douche- toiletruimte kan schoner!

Tip! Mooie dierentuin.

7

Beoordeling door R Hartman uit Utrecht, op 20 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving/stad.

Toch het hotel, geschikt voor 1 of 2 nachten maar daar moet 't wel bij blijven.

Tip! Binnenstad Antwerpen, Zoo, pleinen en terrasjes.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Groep)

Perfecte ligging mooie stad.

Kamers waren verouderd zijn echt aan een opknap beurt toe.

Tip! Mooie winkels gezellig terrassen leuke cafés mooie oude binnen stad. MAS mooie bezienswaardigheid ook de kathedraal.

7,6

Beoordeling door F.G. van Balgooi uit amsterdam, op 19 juni 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Stelletje)

Locatie.

Heel kleine kamer, vies, koud omdat de venster kon niet gesloten worden. De slechtste kamer die ik ooit gezien heb.

4,6

Beoordeling door FJ van Ulsen uit Haaksbergen, op 31 mei 2017 (Groep)

Prima locatie, uitstekend ontbijt en klantvriendelijk personeel.

Hadden kamers aan de kant van het station, wel rumoerig in de nacht.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2017 (Stelletje)

Vlakbij station en binnenstad.

8,4

Beoordeling door S. Eringfeld uit Wijnbergen, op 11 april 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door F. van Wijnen uit Arnhem, op 22 maart 2017 (Groep)

8

Beoordeling door G.E. Brus uit halle, op 4 mei 2017 (Stelletje)

De stad Antwerpen.

Tip! Lekkere terrassen, Belgisch biertje, ZOO.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Z.J. van der Houwen uit Lelystad, op 28 januari 2017 (Individueel)

Prachtig grote kamer in hotel tegenover station.

Ontbijt karig. Geen fruit. Alleen roereieren.

Tip! Centraal in Antwerpen met mooie musea, grote filmtheaters en uitstekend betaalbare restaurants.

7,8

Beoordeling door YAM Veurink uit Ommen, op 11 januari 2017 (Stelletje)

De locatie is top. Dichtbij het station en de Meir. Ontbijt was goed.

We hadden geen uitzicht, maar keken tegen een gebouw aan!

Tip! De Tapasbar aan de Pelgrimstraat 21 (in het historisch centrum) was een aanrader. Reserveren is geen overbodige luxe.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2017 (Stelletje)

Goede locatie als men per trein reist. Personeel helpt goed.

Er komen veel Nederlandse gasten, maar de Nederlandse TV stations zijn heel beperkt. Alleen NPO 1,2,3 beschikbaar. Badkamer kan hier een daar een ophanghaakje gebruiken, zou best handig zijn.

7

Beoordeling door E de Boer uit Arnhem, op 30 december 2016 (Gezin)

Zeer sober. Daarnaast de 1e ochtend geen glutenvrij ontbijt. Dit ondanks dat dit toegezegd is. Bij vertrek uit de parkeergarage Century Centre Antwerpen een grote 'verrassing'. Dagprijs van de garage is € 24,00. Onze auto heeft 2 dagen en 22 uur in de garage gestaan. Wij moesten totaal € 105,00 betalen. Dit is in onze ogen bedrog! Hebben contact gezocht middels mail met de parkeergarage. Tot op heden nog geen reactie. Wij wilden ook een film kijken met onze kleine meid van 2 jaar. Uiteraard heb je dan een buggy bij je. Deze werd geweigerd door het UGC cinema. Werden dus niet toegelaten. Dit hadden ze moeten aangeven bij de entree van de bioscoop.

Tip! Bezienswaardig is zeker de dierentuin. Daarnaast is het stationsgebouw een zeer mooi gebouw om te zien.

6

Beoordeling door G H Koning uit Pego (Alicante) SPANJE SPANJE SPANJE SPANJE, op 1 januari 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen hotel, prima ontbijt.

Kamer was wel heel erg klein.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2017 (Stelletje)

De periode, vlak na nieuwjaar toen de stad Antwerpen nog geheel in kersttooi was. Het hotel was lekker dicht bij het centrum. Musea fijn op loopafstand.

Geen koffie-en thee-faciliteiten op de kamer, maar voor zo'n prijs kun je dit ook niet verwachten.

Tip! We hebben het MAS (Museum aan de Stroom) bezocht en de kathedraal. We kennen Antwerpen al langer en bezoeken elke keer wat anders. Antwerpen is een mooie historische en gezellige stad, gezelliger dan Brussel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Afstand naar het centrum was prima te doen. Leuke gelegenheden voor een lekker Belgische biertje.

Badkamer was koud en water liep langs de afscheiding op de vloer, waardoor je moet dweilen na het douchen.

5,4

Beoordeling door J Kool uit Nieuwegein, op 27 december 2016 (Gezin)

Het shoppen.

De kamer en het ontbijt.

6

Beoordeling door I van der Werf uit Hilversum, op 27 december 2016 (Gezin)

Tijdens het ontbijt kwam de ober spontaan met twee plakjes cake. Het ontbijt was keurig verzorgt.

Er was geen toiletborstel. Het was erg koud op de kamer bij binnenkomst het raam in de badkamer stond volledig open. Eventuele beveiliging voor het opbergen van tassen beneden.

Tip! Winkelen in de wilde zee was erg leuk. De kerstsfeer was erg gezellig.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2016 (Gezin)

Centraal gelegen.

Veel lawaai van andere gasten in de nacht en vroege ochtend!

6

Beoordeling door N Donk uit leidschendam, op 22 december 2016 (Groep)

Super vriendelijk en behulpzaam personeel, goed geslapen. oude maar nette schone kamer.

Tip! Kerstmarkt en leuke winkels.

9,5

Beoordeling door A.J. de Koning uit hilversum, op 17 december 2016 (Gezin)

De Volksktant aanbieding waardoor de prijs goed was.

Het ontbijt was wat karig. Niet verse broodjes. Koffie uit een matig apparaat. Kortom voor de reguliere prijs zou ik het Hotel niet aanbevelen. Voor € 62 pet nacht, 2 personen oké.

Tip! Perfecte plek, naast station, nabij centrum. Mooie winkels, prima sfeer. Rubens museum om de hoek, niet groot maar schitterende schilderijen. Zeer de moeite waard. Mooie kerstmarkt en uiteraard heerlijke belgische bieren van de tap.

7,4

Beoordeling door A. Driessen uit Teteringen, op 17 december 2016 (Gezin)

Het was heerlijk vertoeven in Antwerpen. Een sfeervolle stad, vooral met de schitterende Kerstverlichting. Het hotel is centraal gelegen, wij waren met het openbaar vervoer, ideaal. Wij hebben genoten van twee heerlijke dagen Antwerpen, het is voor herhaling vatbaar!!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2016 (Gezin)

Ik verwachtte weinig voor deze prijs. We waren met 2 volwassenen (vriendinnen) en 1 kind. Bij aankomst bleken we een 4-persoonskamer te hebben, met een bad, tot groot genoegen van mijn dochter. De kamer was schoon, net als het overige hotel. Het ontbijtbuffet was uitgebreid. Kortom een prima hotel, schoon en netjes, met vriendelijk personeel.

Hard wc papier (net schuurpapier).

Tip! Wij waren er met Kerst en de kerstmarkt is super. Onze favoriet is en blijft de dierentuin, dit is het geld meer dan waard. Gewoon een gezellige stad, er is voor ieder wat wils.

7,3

Beoordeling door A.M. Damen uit Dongen, op 16 december 2016 (Gezin)

Het hotel is centraal gelegen.

Was maar een nacht maar verder was het goed.

Tip! Het station, de kerstmarkt en de winkels waren leuk.

7,2

Beoordeling door A.M. Breukers uit BORNE, op 14 december 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt voor ons zeer gunstig, dichtbij het centrum (ca. 10 min lopen).

Dit keer hadden wij een kamer aan de voorzijde, deze was ontzettend gehorig.

Tip! Er is zoveel te zien! Het grote plein met alle leuke restaurantjes. We gaan hier zeker weer naar toe!

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2016 (Gezin)

Voor het geld wat je betaalt een prima kamer! Overal dichtbij, prima bedden en het ontbijt is ook gewoon voldoende. Voor deze prijs moet je geen hele hoge verwachtingen hebben en dan valt de kamer alleen maar mee!

Tip! Met de metro kan je overal komen, maar het centrum is ook op loopafstand.

7,8

Beoordeling door M de Vries uit Zaandam, op 13 december 2016 (Stelletje)

Midden in het centrum, vlakbij het station en de Zoo. Heel veel lekkere restaurants in de directe omgeving.

De bar ging pas om 18.00 uur open, helaas geen koelkast in de kamer en het diner had niet veel keuze.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2016 (Stelletje)

Je zit dicht bij centrum en station.

De bedden schoven uit elkaar. Veel herrie van buiten.

7,2

Beoordeling door E van Acht de kuiper uit sint-oedenrode, op 12 december 2016 (Stelletje)

Heel fijne ontvangst en heel dicht bij het centrum.

Geen lounge o.i.d. om even rustig te lezen of wat te drinken.

Tip! Grote Markt in Kerstsfeer, Rubenshuis, oude Kerk, Joodse buurt.

7,2

Beoordeling door RJ Blokhuis uit bunschoten, op 24 november 2016 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door M.E.J. Verhoeff uit BRANDWIJK, op 6 november 2016 (Stelletje)

Lekker dicht bij centrum en winkelstraten.

Kale en wat droevige inrichting van de kamer. Ontbijt niet om over naar huis te schrijven.

Tip! Rubens huis aanrader.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Gezin)

Dicht bij station en wel wat opgeknapt vergeleken met een paar maanden geleden, toen was het echt stoffig en smerig.

Wel gehorige kamers.

Tip! Antwerpen is altijd gezellig, lekker eten en lekkere biertjes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2016 (Gezin)

7,4

Beoordeling door M ter Braak uit Hengelo, op 14 november 2017 (Gezin)

Het hotel ligt mooi centraal.

Ontbijt was heel slecht, ver beneden kwaliteit. Brood werd nauwelijks aangevuld, koffiemelk was op, vreselijke kraakvloer.

6

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Gezin)

Gehorig vanwege aankomende en vertrekkende bussen.

7,4

Beoordeling door M De Jong uit Weesp, op 9 november 2016 (Stelletje)

Ligging ten opzichte van station en centrum. Nette kamer. Schoon bed. Redelijk gevarieerd ontbijt. Gunstig geprijsd.

Weinig sfeer, onpersoonlijke omgeving, armoedig trappenhuis.

7,4

Beoordeling door PKM Foekema uit Nunspeet, op 11 november 2016 (Stelletje)

Mooie locatie!

Matras met springveren.

7

Beoordeling door COR Cor grootenboer uit sliedrecht, op 20 oktober 2016 (Gezin)

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2017 (Stelletje)

De locatie, midden in het centrum, je loopt zo overal naar toe.

Wij vonden het de ongezelligste hotelkamer waar we ooit gelogeerd hebben. Ontzettend slecht licht, of heel veel of heel weinig. Vreemd ingedeeld, volkomen kaal. Heel veel overlast van de overige (meest Britse) bewoners op onze verdieping die voor dag en dauw tegen elkaar stonden te schreeuwen over de gang. Het bed was goed maar liep vanzelf weg als je met je rug tegen de muur tv wilde kijken. Liep ook van elkaar weg.

Tip! Antwerpen is heerlijk! Een echte wereldstad. We waren in de Zoo, in Zuid, bezochten de Kloosterstraat en alle straatjes in de buurt. Waren op het eilandje in het havengebied. Het MAS is fantastisch. Je kunt talloze musea bezoeken. We hadden lang geen tijd genoeg.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2017 (Gezin)

Schone nette kamer, tegen verwachting in gezien de gelezen recensies.

Rumoerig wegens bouwwerkzaamheden tot 22.00 uur. Douche cabine sluit niet goed af, badkamer vol met water na het douchen, kwam zelfs onder de deur door. Uiterst beroerde automatenkoffie. Slechte matrassen (voelbare binnenvering). Onvoldoende ventilatie mogelijkheden. Maar desondanks redelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Indrukwekkende grote stad, hebt echt meerdere dagen nodig om alles te bezichtigen. Zeker de kathedraal is een bezoek meer dan waard.

7

Beoordeling door A.Z. Bahadoer- Rosan uit Den Haag, op 30 mei 2017 (Gezin)

Lekker dichtbij het station.

WiFi was heel slecht. En met de warme dagen mis je de airco.

Tip! Veel winkels en lekkere eten.

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2016 (Stelletje)

Het was dicht bij het station en de winkelstraat!

Er was geen airco in het hotel terwijl het 31 gr. was, en de ramen kon je in de nacht niet open laten vanwege de herrie.

Tip! Het prettige was dat je redelijk dicht bij alles zit. We hebben 1 dag fietsen gehuurd en zijn wat verder rond wezen fietsen. Door de warmte hebben we een middagje onder de bomen in het park gezeten. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken net zo als kasteel de Steen bij de Schelde en de grote markt in de avond is prachtig verlicht.

7

Beoordeling door T Jeninga uit 't Zand, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Dicht bij prachtig station, om de hoek barretjes en eetgelegenheden. Top!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A. Boerboom uit Doesburg, op 1 augustus 2016 (Groep)

Hotel tegenover het station. Schoon. Prijs.

Kamer aan straatkant, lawaaiig. Smalle kamer, hele smalle bedden.

Tip! Prima stad, alles op loopafstand. Veel cultuur, mooie dingen gezien!

7,2

Beoordeling door J.M.P. Maijers uit Waalwijk, op 7 juni 2016 (Individueel)

Het is een eenvoudig hotel maar keurig netjes. Goede bedden en een prima douche. En natuurlijk is Antwerpen een leuke stad met goed winkelaanbod, goede eetgelegenheden en leuke kroegjes.

Tip! Antwerpen in zijn totaliteit.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2017 (Stelletje)

Dicht bij station, zodat je geen parkeerprobleem hebt.

De sfeer in bar en restaurant.

Tip! Museum Aan de Stroom was prachtig. De creativiteit op gebied van mode en design.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2016 (Groep)

Dat je midden in het centrum zat en alles in loop afstand te doen is.

Dat er geen airco en geen koelkastje was. Midden in de nacht was het zo bloedheet dat je niet wist waar je het moest zoeken. Hier heb je mee bereikt dat mijn vriendenkring niet meer naar deze hotel willen. Maar ik zou zeggen zorg ervoor dat deze problemen opgelost worden en de monden van mijn vrienden worden hiermee gesnoerd.

Tip! We kwamen om te shoppen, en dat is geslaagd. En er waren genoeg eettentjes, we hebben niet elke dag hetzelfde gegeten. En het park was mooi en de dierentuin was ook een mooie trekpleister.

9,5

Beoordeling door M Andriese uit Tilburg, op 13 juli 2016 (Groep)

Het hotel ligt voortreffelijk, dicht bij het station en het centrum. De kamer was prima en het ontbijt in orde.

Tip! De Zoo om de hoek, en de trams en bussen vlakbij, heel handig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J.J. van Elswijk uit schiedam, op 7 juli 2016 (Gezin)

Goede service. Kamer over het algemeen schoon, badkamer ook.

Alleen hier en daar in de kamer een (nat) stofdoekje er langs kunnen halen, maar daar is meestal geen tijd voor denk ik.

7,6

Beoordeling door H J Kost uit STADSKANAAL, op 12 juli 2016 (Stelletje)

Vooral de schone kamer en badkamer. Niets op aan te merken.

Het was erg warm op de kamer.

Tip! Prachtige stad om te winkelen, veel cultuur, de Zoo is erg mooi. Veel kleine winkeltjes in de oude stad bij de haven. En meer dan genoeg eetgelegenheden.

8,2

Beoordeling door A.M. A.M.Breukers uit BORNE, op 23 juli 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door L van de Sanden uit Berkel-Enschot, op 14 juli 2016 (Groep)

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Gunstige locatie.

Inrichting wat gedateerd. Sombere eetzaal.

Tip! Gezellige en leerzame fietstocht door Antwerpen met gids via Cyclant.com

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Tip! Een gekookt eitje was het enige wat ontbrak.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Zeer centraal gelegen naast het Centraal Station. Meteen bij ontvangst een Citymap. Heerlijk en gegeten en dan natuurlijk de Belgische biertjes.

Warme kamer. Slecht ontbijt. Laat met aanvullen. Zeer beperkte keuze in het weekend zelfs geen fruit of yoghurt.

Tip! De ruien (het riool). Te vinden naast het stadhuis. Een tocht door de oude riolen van Antwerpen. Een leuke belevenis. Wel van te voren reserveren.

6

Beoordeling door C Leusink uit Genemuiden, op 1 juni 2016 (Gezin)

Lekker genoten van wat Antwerpen te bieden heeft. Leuke terrasjes en winkels. Lekker door Antwerpen geslenterd.

Heel veel lawaai 's nachts. Slaan met deuren en schreeuwen en heel hard praten op de gang. En het ontbijt was ook niet vers.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Gezin)

Personeel, slaapkamer wel oké.

Bar en restaurant, vies, vol stof en vlekken, erg jammer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2016 (Stelletje)

we hadden mooi weer, dus waren alleen op de kamer om te slapen en dat was fijn. We waren direct in het centrum en vandaar makkelijk alles te belopen

geen airco op de kamer, met het mooie weer dat wij hadden, overdag fijn, kon je 's nachts nauwelijks slapen

Tip! heel leuk dat je aan de Schelde fietsen kan huren, dan heb je een groter bereik, heel de stad doorgefietst en veel gezien daardoor.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Ruime kamer, redelijk ontbijt en verblijf voor de prijs.

Kamers zijn redelijk gehorig.

Tip! Goede ligging, dichtbij stad en aan het cs.

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2016 (Gezin)

De ligging in het centrum.

Hotel komt van binnen beetje beklemmend over.

7

Beoordeling door C de Wit uit Lutjegast, op 23 augustus 2016 (Individueel)

Alles was perfect in orde. Grote ruime kamer. Schoon. Voor deze prijs mag je niet meer verwachten. Veel duurdere hotels kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Roken buiten voor de deur. Waar de buurman zich behoorlijk aan stoorde. Die deponeerde steeds demonstratief de peuken voor de hoteldeur. Tip: Maak een rookruimte voor de gasten want vele gasten roken bleek mij.

Tip! Antwerpen prachtige stad. Locatie perfect als uitvalsbasis. Zoek je luxe dan is dit hotel niet geschikt. Ben je tevreden met schone ruime basis voorzieningen dan beveel ik dit hotel van harte aan.

7,3

Beoordeling door P.G.A. Stassen uit Eindhoven, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

De stad en de ligging van het hotel.

Het is een wat oud-bollig, gedateerd hotel, maar prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Tip! Museum aan het Stroom (MAS) is echt een aanrader. Ook de binnenstad is een wandeling meer dan waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2016 (Stelletje)

De locatie van het hotel is prima. De kamer was klein maar wel schoon. Het ontbijt zat bij ons bij de prijs in. Ik zou er geen € 9,50 voor betaald hebben. Het werd wel constant aangevuld ongeacht de tijd.

Inchecken zou vanaf 14.00 uur kunnen, uiteindelijk zijn we om 15.30 uur nogmaals naar de balie gegaan en ook toen moest er nog gevraagd worden of de kamer al klaar was.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2016 (Stelletje)

Het hotel was schoon en lag op een prima locatie, alles was goed aan te lopen. Tegenover het station, maar geen lawaai. Wij konden geen min punten ontdekken.

Tip! 500 meter van de Zoo en vijf min. lopen naar het centrum. Bezoek op zaterdag en zondag de markten in het centrum. Je kunt er ook musea bezoeken en er zijn zat restaurantjes en kroegjes, heel gezellig.

8,2

Beoordeling door J.M.P. Maijers uit Waalwijk, op 5 april 2016 (Stelletje)

Antwerpen een geweldige stad om te winkelen en uit te gaan.

De straten die te veel open liggen, maar dat komt goed en gaat alleen maar voordeel op leveren.

Tip! Mooie winkels op de Meir, en de Schuttershofstraat. Mooie cafeetjes op het plein den engel of den bengel. Goede eetcafés tegen goede prijzen.

7,8

Beoordeling door HTM Jansen Duighuizen uit Schiedam, op 16 november 2016 (Stelletje)

Vlak bij het station. Fijn ontvangst, vriendelijk en behulpzaam personeel.

De kamer was klein en de badkamer ook. Uitzicht tegen een gebouw.

Tip! Antwerpen is een mooie oude stad. Gezellig, met veel eetgelegenheden in de buurt van het hotel.

7,6

Beoordeling door A.C. Markus uit Bergambacht, op 4 april 2016 (Gezin)

Perfecte locatie, winkels en dierentuin om de hoek. Prima bedden. Schoon.

Slechte wifi. Ontbijt en eetzaal matig.

Tip! Wij hebben een paar dagen echt genoten. Heerlijk shoppen, dierentuin is erg leuk. Stadsfeestzaal en plein bij kathedraal heel mooi.

7,2

Beoordeling door A van Gelder uit Den Haag, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Het verblijf was niet geweldig, maar daar tegen Antwerpen wel.

Heel klein kamertje, douche en toilet en daarbij ook nog een heel klein bed.

Tip! Antwerpen is een geweldige stad met vele mogelijkheden vele bezienswaardigheden, ogen te kort.

7

Beoordeling door BRM van den Wijngaard uit Odiliapeel, op 31 maart 2016 (Stelletje)

De kamer was compact, schoon, prima bedden en uitstekende douchemogelijkheid door o.a. goede stralen water. Daarnaast was het ontbijt uitstekend. Het personeel was oprecht aardig en behulpzaam. Plus indien je met de trein naar Antwerpen gaat, is dit qua prijs kwaliteit verhouding een heel goed low budget hotel om te nemen met bovengemiddelde voorzieningen zoals de kamer zelf en het ontbijt.

De afstand tussen het centraal station en het historisch centrum is aanwezig. Om 's avonds daar lekker een hapje te eten, nadat je de hele dag al door de stad geslenterd hebt dan is de afstand ietsjes minder, maar daar staan teveel pluspunten tegenover.

Tip! Café Bier Central een aanrader, restaurants 't Hofke in de Vlaeykensgang en de Kleine post aan de Groenplaats zijn aanraders!! Heerlijk! Ook Billy's Bier cafetaria is leuk! Daarnaast is als activiteit slenteren door het historisch centrum en de overzichtelijke mooie brede winkelstraat in Antwerpen fantastisch, evenals een bezoek aan bierbrouwerij de Konick met als afsluiting het testen van 3 verschillende bieren.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2016 (Gezin)

Dat het kort in het centrum is. Onvriendelijk personeel.

5,8

Beoordeling door JAAP van Jaap van Gijzen uit Etten Leur, op 13 april 2016 (Stelletje)

Het verblijf was goed. W mochten 's morgens al in de kamer. De kamer was niet groot, maar dat maakt ons niet uit, we kwamen alleen om te slapen. Het ontbijt was niet uitgebreid maar voldoende.

Tip! Het hotel ligt dicht bij het station.

7,3

Beoordeling door LF Rixtum-Grooten uit Valthermond, op 26 juni 2016 (Stelletje)

De entree van het hotel was erg mooi en het personeel is beslist vriendelijk. Heerlijke douche en alles was schoon.

Erg gehorig! Het ontbijt mocht beslist uitgebreider en de zaal veel gezelliger worden ingericht. Erg ouderwetse zaal.

Tip! Het hotel ligt vlakbij het treinstation en de metro, alsook het centrum is mooi op loopafstand. Prachtig oud stadsdeel kun je bewonderen waar veel activiteit is.

5,2

Beoordeling door NHA Bindels uit GELEEN, op 16 juli 2016 (Gezin)

Antwerpen is een prachtige stad. De ligging van het hotel tegenover het station was ideaal!

De kamer was erg sobertjes en ouderwets. De badkamer daarentegen prima. Gelukkig wel heel proper! De ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt is uiterst ongezellig ingericht helaas.

Tip! Antwerpen heeft zo veel te bieden, dat het geen doen is de mooie plekjes te benoemen. Gewoon erheen gaan en genieten!

7,4

Beoordeling door S Wijdenes uit hoorn, op 9 maart 2016 (Stelletje)

Mooie lokatie, aardig personeel.

Bedden rolde uit elkaar.

7,8

Beoordeling door SCJM Esveldt uit Geldrop, op 15 februari 2016 (Stelletje)

Hotel is centraal gelegen. Vriendelijk personeel.

Douchekop lekt. Beetje gehorig.

Tip! Veel winkels. gezellige cafeetjes, veel restaurants. Aquatopia bezocht en de ruien, zeer de moeite waard.

7

Beoordeling door C.A.C. Van Moolenbroek uit Zeewolde, op 26 oktober 2016 (Gezin)

Ze hebben heerlijke bedden, de locatie is perfect.

Wij wilden een kamer met bad maar helaas zat dat aan de drukke straatkant dus best wel laawaierig. Douchekamers liggen gunstiger.

Tip! Je zit naast het station, de dierentuin ligt op 2 minuten lopen en de winkelstraat meet heerlijke restaurantjes liggen op de hoek. Echt perfect. Ook stopt de bus, o.a. hop on off voor de deur.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2016 (Gezin)

Alles was goed.

Beetje last van de buren, die laat thuis kwamen.

Tip! Tegenover het station, geen herrie ervan en loopt zo het centrum in.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2016 (Gezin)

Goede locatie.

Het ontbijt kon wat beter. Ik vond dat het servies niet schoon eruit zag.

Tip! Mooi centrum.

7

Beoordeling door I Stout-Nuijs uit Nieuwerkerk a/d IJssel, op 11 augustus 2016 (Individueel)

Dit hotel was perfect gelegen, net naast het Centraal Station en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden.

Het ontbijt was goed maar niet heel erg uitgebreid. We misten de eieren, knäckebröd en croissants. De eetzaal was heel ongezellig ingericht met formica tafels in rijen opgesteld. Bovendien was er een continu blaffende hond waarschijnlijk in kamer 205 (wij zaten in 209) en dat was hinderlijk.

Tip! Het is heel handig om bij de lijnwinkel (er is er een op het Centraal Station) een tien rittenkaart te kopen (prijs 14 Euro) en daarmee af en toe een trammetje of bus te pakken. De nieuwe wijk "het Eilandje", is ook leuk om te bekijken. Veel oude pakhuizen zijn omgebouwd tot lofts en appartementen. Het lijkt een beetje op de "Kop van Zuid" in Rotterdam. Wij hadden onze auto geparkeerd op een park en ride, net buiten de ring van Antwerpen. Het is gratis en heel praktisch. een tram brengt je in 20 minuten naar het centrum van de stad. De nationale straat is een leuke winkelstraat, naast natuurlijk de Meir en omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2016 (Gezin)

Keurige kamer, goede locatie.

Kamer wat aan de kleine kant.

Tip! Hotel tegenover het Centraal Station van Antwerpen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Perfect voor een stedentrip.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2016 (Stelletje)

De locatie was uitstekend! Mooi dichtbij het station. En alles is op redelijke loopafstand te doen.

Receptioniste kwam niet heel hartelijk over. En de koffie bij het ontbijt van niet lekker.

Tip! Leuk centrum, mooie oude stad en alles is prima lopend te doen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2016 (Stelletje)

5,4

Beoordeling door A Renes uit Houten, op 9 juni 2016 (Stelletje)

Omgeving.

Bar was niet open en geen Nederlandse T.V.

Tip! Dicht bij station en dierentuin.

5,4

Beoordeling door PJ de Jongh uit Delft, op 6 januari 2016 (Gezin)

Het hotel ligt centraal t.o.v. het centrum.

Tip! Direct tegenover het Station Antwerpen Centraal. Op loopafstand van het centrum.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Gezin)

Top locatie en prima kamer.

Keuze bij ontbijt viel echt tegen.

6,8

Beoordeling door A. Duijs uit Oudkarspel, op 21 januari 2016 (Stelletje)

Alles was goed voor elkaar en het hotel zit aan het station.

Tip! Er is een top aanbod van winkels en heel veel bezienswaardigheden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Groep)

Het hotel ligt naast het station. Ik had een eigen badkamer en meerdere kanalen op de tv. Allemaal prima, alleen het ontbijt was een beetje vroeg afgelopen.

Tip! Het ligt super dicht bij het station, dus dat is heel fijn. Je kon ook makkelijk de metro pakken vanuit de stad, als je moe was van een dag lopen. Dan stapte je gewoon uit bij Antwerpen Centraal Diamant. Verder is het plein bij de Kerstmarkt super gezellig. De Kerstboom en het stadhuis zijn dan verlicht (dat overigens 450 jaar staat) en je wordt omringd door leuke kraampjes, waar je van alles kan halen. Glühwein zeker aanbevolen! Verder zit er aan dat plein een klein kroegje waar je op sommige avonden live muziek te horen krijgt, toen wij er waren was er jammer genoeg geen live muziek. Maar de volgende keer ga ik het zeker nog een keer bezoeken!

8,2

Beoordeling door J Veenstra uit beetsterzwaag, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Tip! Cafe de Muze en het Rubens museum.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

Top locatie! Recht tegenover het station.

Geen wc borstel. Wc rol houder hing erg laag, niet praktisch.

Tip! Leuke dierentuin op 2 min lopen!

6,4

Beoordeling door M.J. Levelink uit Haarlem, op 27 december 2015 (Gezin)

Oud gebouw. Eetzaal heel erg jeugdherberg. Rioollucht op de gang.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2015 (Stelletje)

Aardige personeel nemen de tijd voor je om het zo duidelijk mogelijk te maken. Het hotel zit heel dicht bij het station en is in die zin een service. We hebben geen last gehad van de trein. De kamer zag er prima uit, niet hoogstaand. Het ontbijt was ook prima, niet teveel van verwachten. Personeel was altijd heel vriendelijk en beleefd. Al met al goede prijs/kwaliteit verhouding, waar men voldoening van krijgt, maar niet teveel van moet verwachten. Wij waren er zeer tevreden over, omdat we de meeste tijd besteedden in de stad zelf.

Dat je je spullen niet echt achter slot en grendel kon zetten. Daarnaast dat het bed voor ons idee aardig zacht was en als je dat niet gewend bent, dan kan dat wat rotter voelen. Al met al zoals we net al zeiden, waren we tevreden en moet je bij dit hotel goed in je achterhoofd houden dat het niet prijzig is, maar waar je voor betaald dat krijg je ook.

Tip! Het hotel ligt dicht bij het station, maar daar merk je niks van. Verder ben je snel bij de winkelstraat en kerstmarkt. Hiernaast is er nog veel meer te zien zoals: Stadhuis, Lieve vrouwe kathedraal, parkjes, dierentuin, andere kerken, architectuur. Antwerpen is dus een erg leuke stad, waar veel te zien is in een paar dagen en daarnaast ook om te shoppen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2015 (Stelletje)

Keurig hotel. Alles naar wens. Mooie prijs.

Tip! Hotel mooi gelegen. Midden in het centrum. Veel modewinkels, Antwerpen gezellig in kerstsfeer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2015 (Stelletje)

De stad zelf, hotel lag heel gunstig t.o.v. treinstation en winkels. Prettig dat we onze bagage nog een aantal uren in bewaring konden geven voordat we weer huiswaarts gingen.

Kamer had alles wat nodig was en was rustig gelegen maar was wel heel sober ingericht.

Tip! Het MAS is prachtig! We hebben genoten van sfeervolle stadswandelingen met o.a. Begijnhof, kerstmarkten, winkels en de kathedraal.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Groep)

Ligging tegenover het Centraal Station en daardoor gemakkelijk terug te vinden!

Het internetbereik was ondermaats, het telkens weer moeilijk inloggen, norse en afstandelijke ontvangst bij de receptie, slechte ICT vaardigheid en bereidheid tot hulp bij het inloggen, weinig afwisseling bij het eenvoudige ontbijt, gemis van fruit, vies/sterk geurende vloerbedekking in zit/slaapkamer, snel brekende plastic bekers bij de wastafel en te weinig kledinghangers.

Tip! De Kathedraal. Het Gulden Kabinet/ "Rockox Museum". Het Middelhei Museum met prachtig groot beeldenpark.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2016 (Gezin)

The location is good and the staff is helpful

The rooms are really dated. Our room on the 9th floor had no WiFi and got very hot during the day. The breakfast for free as we got is ok, but the actual price of it is too high

6,8

Beoordeling door J Zuidema uit wouterswoude, op 2 januari 2016 (Gezin)

Netjes hotel, uitgebreid ontbijt. Vlakbij de interessante Diamantwijk en het station.

20/25 minuten lopen naar centrum plein.

Tip! Verrassend: dichtbij het hotel was het mogelijk een excursie te krijgen bij een diamant slijperij. Duidelijk, interessant, informatief en gratis!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Niets. We wilden er zo snel mogelijk weg.

De kamer en het ontbijt. Zeker geen 3 sterren. De kamers die wij kregen zijn nog minder dan een hostel.

Tip! Het hotel is prima gesitueerd.

4,3

Beoordeling door L.S Eersteling uit Amsterdam, op 18 augustus 2016 (Gezin)

Het hotel staat zowat in het Centraal Station, van daaruit kun je overal in de stad komen.

De bedden zijn erg laag en het personeel is erg nors, ze moeten wat meer gaan glimlachen daar.

Tip! Er zijn veel leuke eet gelegenheden welke niet zo duur zijn, jammer dat ze rond 23.00 uur sluiten.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2015 (Groep)

7,6

Beoordeling door A.E. de Jong uit 's-Hertogenbosch, op 29 november 2015 (Gezin)

Centrale ligging. Kamers matig en receptie ronduit ongeïnteresseerd. Ontbijt was keurig.

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2015 (Gezin)

De badkamer met ligbad.

Het hele lange zoeken naar het hotel, we kwamen iedere keer aan de verkeerde kant van het hotel uit, dus borden die het hotel aan geven zouden geen overbodige luxe zijn.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2015 (Gezin)

Hotel zeer gunstig gelegen vlakbij station en binnenstad!

Bedden aan de kleine en krappe kant, geen mogelijkheid om fatsoenlijk om te kunnen draaien zonder uit bed te vallen. De kamer was ook heel erg warm en geen mogelijkheid om iets aan de temperatuur te doen. Het ontbijt was zeer sober: beperkt brood- en belegassortiment en zelfs niet eens een gekookt eitje aanwezig, wat ook ontbrak bij het ontbijt was vers fruit.

6

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2015 (Individueel)

Uitstekende locatie.

Tip! Keizerlei is op 10 passen lopen, bus stopt voor de deur, Rubenshuis de moeite waard.

7,4

Beoordeling door A Start uit Berghem, op 12 november 2015 (Gezin)

Prima kamer, schoon, vriendelijk personeel.

Ontbijt was om half 10 al geen ontbijt meer, de bedden schoven van elkaar af wanneer je op het randje lag. Erg onhandig.

Tip! Antwerpen is de stad en de markten gewoon erg leuk.

5,4

Beoordeling door H.H. Driessen uit Bemmel, op 21 juli 2016 (Stelletje)

Ontbijt 's morgens.

Service van personeel.

Tip! Het was leuk maar ook vervelend want daar liepen militairen rond, want er waren berichten dat er aanslagen mogelijk waren.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Goede kamer, op een perfecte locatie, vlakbij het centrum en alles op loopafstand. Makkelijk de koffers kwijt, en tot laat is de receptie open. Kamer van alle gemakken voorzien. Goede bedden. Goede aanbieding, met aantrekkelijke prijs, en ontbijt zit vaak

Personeel aan de balie was niet vriendelijk. Balie vaak onbemand, zonder mogelijkheid om iemand te roepen (geen bel oid.) Dit was vervelend als je bij je koffers moest wanneer deze ruimte was afgesloten. Ontbijt relatief duur, maar is vaak inbegrepen. Overstroming in de badkamer omdat het douchescherm niet de goede maat had.

6,4

Beoordeling door H.L.V. Wassenaar uit Den Haag, op 1 september 2016 (Stelletje)

Kamer was erg klein, basic en erg gehorig.'s Nachts slecht geslapen door lawaai van de straat. Vaak geschreeuw van buiten. We hadden 3 nachten geboekt en al vooruit betaald, jammer genoeg. Badkamer ouderwets met een gordijn in een douchebak. WiFi deed het niet in de kamer. Moesten op een stoel in de gang bij de lift zitten om te internetten. Al met al een behoorlijke teleurstelling en beslist niet voor herhaling vatbaar.

4,6

Beoordeling door J. Vermeulen uit Schoonhoven, op 29 oktober 2015 (Gezin)

Antwerpen is een leuke stad om te bezoeken. De kamer voldeed aan de verwachtingen. Dicht bij het station. De bagage mocht blijven staan de laatste dag.

Tip! In de wijk Zurenmond zijn een paar straten met alleen maar kleine paleisjes, zeer de moeite waard. Ook het beeldenpark Middelheim is zeer de moeite waard.

8

Beoordeling door C.J Ruigewaard uit Akersloot, op 26 oktober 2015 (Gezin)

Ideaal zo dicht bij het station en de Meir. Op loopafstand van alles.

Her karige ontbijt.

Tip! We hebben ons eerst georiënteerd door een rondtoer met de citybus. Toen naar het Rubenshuis, Het MAS. Het Modemuseum en het aquarium. Hierna alle leuke winkels. Mijn kleindochter is heel gelukkig met een heel nieuwe outfit naar huis gegaan. Oma ook blij.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Groep)

Dichtbij Centraal Station.

Kleine kamer zonder airco.

Tip! Winkelstraat Keizerlei! Heerlijk shoppen en goed eten!

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2015 (Gezin)

Ligging bij Centraal Station.

Heel erg gehorig, tot laat in de nacht. Ontbijtzaal is net een grote kantine.

Tip! Winkels en restaurantjes om de hoek, super.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2015 (Gezin)

Lawaai in kamer naast mij.

8,5

Beoordeling door RW Lijnzaat uit Haarlem, op 11 oktober 2015 (Stelletje)

Dichtbij het centrum functionele kamer aardige mensen aan de balie.

Rumoer op de gang in de nacht.

Tip! De wijk achter het centraal station leuke betaalbare kledingwinkeltjes en lekker eten in deze wijk.

7,4

Beoordeling door M Mus uit Oud Beijerland, op 12 april 2016 (Groep)

Schone kamer en een lekker ontbijt.

Geen waterkoker om even thee te zetten. Desnoods ergens centraal even thee kunnen zetten?

Tip! Heerlijk winkelen! Lekker wandelen langs boulevards richting MAS.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2015 (Stelletje)

Locatie is top. Gelijk in het centrum dus overal dichtbij.

Tip! Dierentuin is zeker de moeite waard om te bekijken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2015 (Gezin)

Wij hadden een nieuw gerenoveerde kamer, netjes, en schoon niets op aan te merken. En om de hoek met een 10 min lopen zo midden in de stad Fantastisch:::::::

Helemaal niets

Tip! In de directie omgeving is zoveel cultureels te zien, alleen je moet er wat voor over hebben, soms best wel een eind wandelen maar allee dan zie je ook wat moois. De grote markt er is altijd wat te beleven en de mensen als Nederlander kunnen wij hier nog een voorbeeld aan nemen Gastvrij beleefd etc etc.

7,7

Beoordeling door S Gogol uit Amsterdam, op 15 september 2015 (Gezin)

Leuk mensen aan de balie, heel behulpzaam!

Lawaaierige buren.

9,4

Beoordeling door PWMF Boom uit rotterdam, op 11 september 2015 (Stelletje)

Top hotel! Goede prijs/kwaliteit verhouding, ligging perfect. Wij zijn er al meerdere malen geweest en we gaan in november weer.

Tip! Midden in de Diamantenwijk en het centrum.

8

Beoordeling door W. Parag uit Rotterdam, op 2 september 2015 (Stelletje)

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en alles was binnen handbereik.

Bij aankomst kreeg ik een kamer met 2 eenpersoons bedden welke naar mijn inziens niet schoon was ( poeder/foundation op kussen en haar). Terug naar de receptie kreeg ik een andere kamer waar er ook 2 eenpersoons bedden waren. Aan mij werd doorgegeven dat er geen kamer vrij was met tweepersoons bed.

6,8

Beoordeling door R Josepha uit Almere, op 6 januari 2016 (Gezin)

Het leuke aan ons verblijf was dat we dicht bij het centrum waren en de vrijheid hadden om in en uit te lopen zonder het steeds te hoeven melden. Fijn was dat we aangrenzende kamers hadden gekregen. Prettig dat ze de ontbijt tijden hebben aangepast op nieuwjaarsdag, zodat we toch een beetje konden uitslapen.

Minder leuk was dat de kamers best gehorig waren voor lawaai van buitenaf. Ook zou het verstandig zijn om de deuren na te kijken zodat ze niet zo hard in het slot vallen bij het dichttrekken van de deur. Wat overigens ook jammer was, is dat je vanuit het raam geen uitzicht had.

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2016 (Gezin)

Dat we alle kamers naast elkaar hadden.

Dat de bar om 10.30 uur dicht ging in het hotel. Dat we niet gelezen/gehoord hadden we in een bepaalde parkeergarage hadden moeten parkeren.

Tip! Antwerpen vonden we een leuke stad, zeker met alle kerstversieringen! 1 dag kerstmarkt, 1 dag de route Antwerpen gelopen, 1 dag geshopt, 1 dag Rubensmuseum en de kathedraal bekeken. Kortom, leuke dagen!

7,4

Beoordeling door C.H.M. Zwijgers uit Rhoon, op 19 augustus 2015 (Gezin)

Dat je met 3 op een kamer kon verblijven en zeer centraal gelegen.

Uitzicht naar binnenplaats en verfwerk kamer kan beter.

Tip! Zoo, centraal stadion, restaurantjes en overal dichtbij.

7

Beoordeling door ELS Hoexum uit BEDUM, op 14 augustus 2016 (Gezin)

De locatie perfect. Kamer was schoon, bed sliep goed. Badkamer prima.

Alleen als je doucht wordt hele badkamer nat. Het was erg klein en heel warm.

Tip! Gewoon wandelen en verrast zijn door wat je allemaal tegenkomt. Markt bezoeken, aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Individueel)

Hotel is lekker centraal gelegen, dichtbij station en heeft vriendelijk personeel.

De kamer was wel erg warm, geen airco.

Tip! Ik raad iedereen aan om de zonsondergang te gaan zien, achter het Loodswezen. Antwerpen heeft speciaal daarvoor een tribune neergezet, en ook een barbecue. Flesje wijn mee ….. (of een Antwerps biertje).

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Antwerpen is een erg mooie stad, centrum was goed te voet te bereiken vanuit het hotel.

Het weer viel helaas tegen.

Tip! Hotel gelegen tegenover treinstation Antwerpen Centraal, waarnaast ook de Antwerpse Zoo ligt.

7

Beoordeling door J.N.L Wijksma uit Borne, op 28 juli 2015 (Stelletje)

Prima hotel op een goede locatie, pal tegenover het station. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kamers waren ook goed schoon.

Kamers waren behoorlijk gehorig.

7,8

Beoordeling door H Zutphen uit Rotterdam, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Ligging is perfect naast centraal, de regels en dingen zijn duidelijk, weinig last van andere bezoekers, buren etc.

Op zoweg stond er de suggestie dat er een bad aanwezig was. Dat was mijn eerdere ervaring met dit hotel ook, daarom hier voor gekozen. Maar we kregen een kamer met een prima douche, dat was een teleurstelling. Mijn verse verloofde vroeg nog na of we daar iets aan konden doen. Maar het personeel keek haar vol onbegrip aan.

Tip! Coffeelabs op een dak is een heerlijke plek.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2015 (Stelletje)

Centraal gelegen naast het centraal station. Vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteit verhouding

Weinig daglicht in kamer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2015 (Gezin)

Locatie is top, kamers zijn netjes.

Het ontbijt was echt onder de maat. Slecht bijgevuld en er waren chemische sappen en 'koffie'.

Tip! Centraal station, winkelstraat Meir en terrasjes met Belgische speciaalbiertjes (bijv. Gollum) zijn zeer de moeite waard!

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2015 (Stelletje)

Hotel ligt centraal en alles was goed geregeld personeel erg vriendelijk.

Het sluiten van de deuren gaat lastig zodoende veel lawaai `s nacht met de deuren.

7,4

Beoordeling door M.J.E. Griffioen uit Almere, op 22 juli 2015 (Gezin)

Leuk en klein hotel. We hadden een leuke kamer met ligbad. Heel vriendelijk personeel. Ligging echt subliem tegenover het prachtige centraal station. Zou hier zeker een tweede keer naar toe gaan. Was huiverig gezien de recensies. Maar het is me echt voor honderd procent mee gevallen.

Als ik toch een minpuntje moet noemen, ontbijtzaal was niet super gezellig beetje kantine-achtig.

Tip! Ligt midden in het centrum hebben hier echt uren gewandeld zoveel te zien tip gezellig met het trammetje sightseeing gedaan zie je toch weer dingen waar je anders niet zo komt met wandelen. Tip doe goede wandelschoenen aan want je loopt zo een paar uur weg, er is zoveel moois te zien.

7,2

Beoordeling door S Lepcevic uit Hilversum, op 22 juli 2015 (Stelletje)

Locatie.

Geen airco en veel geluid overlast van buiten.

Tip! Top locatie en mooi stad.

7,4

Beoordeling door C & CL Ronse vanneste uit izegem, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Wij kwamen om te shoppen en voor de bezienswaardigheden.

Kleine kamers.

Tip! Zeer goede locatie dichtbij het station, alles op wandelafstand. Voor ons al de 6e keer dit hotel, mede door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben geen reden tot klagen en komen terug.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2015 (Individueel)

Prettig hotel dichtbij station. Weinig lawaai van spoorwegen, fijn! Kamer prima, zelfs een stoel! Kom volgende keer weer, aan te bevelen voor deze prijs.

Ontbijtzaal erg ongezellig en benauwd( laag plafond). Enig gemis: haarföhn.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2015 (Groep)

Erg centraal gelegen. Goede bedden.

Extreem warm. Er was geen airco en een slechte ventilator, bovendien kon het raam niet geheel open, waardoor het ook s' avonds niet afkoelde. Hierdoor hebben we nauwelijks geslapen. Er was geen alternatief mogelijk.

7,8

Beoordeling door JM Postma uit Vierpolders, op 11 juli 2015 (Stelletje)

Schone kamers en zelfs een badstof zwaan op ons bed. Nog nooit in Nederland meegemaakt! Lekker en zeer uitgebreid ontbijt en meteen tegenover het Centraal Station. Lekker uit eten, terrasje en dan zo je bed inrollen......

Even zoeken naar parkeergarage, maar dat kwam door de Tour de France etappestart!

Tip! Wij waren op familiebezoek en dat is op deze manier heel goed te doen!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2015 (Groep)

Goed verzorgd.

8,2

Beoordeling door C. van Gorkom uit Assen, op 28 juni 2015 (Stelletje)

Alles was goed, netjes en boven verwachting.

Wel lawaaierig met de deuren.

Tip! Mas en de wijk er om heen was heel leuk.

8

Beoordeling door S.A.L van de Griendt-Willemse uit OUDENBOSCH, op 25 juni 2015 (Stelletje)

Prettige ligging.

Kamer had iets groter gemogen maar was wel goed en schoon.

Tip! Hotel ligt vlak tegenover het mooie station. Om de hoek de Keyserlei en de Meir. Goede eetgelegenheden in de buurt. Erg gastvrij. Wij hebben musea bezocht en galerieën.

8,4

Beoordeling door JJM Jacobs uit Schinveldd, op 13 juni 2015 (Stelletje)

Centraal gelegen en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Kamer en ontbijt vrij eenvoudig

7,2

Beoordeling door r Theunisz uit Maastricht, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Netjes en goed verzorgt

Tip! Ligt fijn kort bij station en zo in centrum

7,8

Beoordeling door LPF Veroude uit Boxtel, op 26 mei 2015 (Gezin)

Kort bij het centrum en dat voor een heel redelijke prijs en goede kwaliteit

De bereikbaarheid is met TomTom moeilijk te vinden omdat deze je tegen het verkeer in stuurt. Daarom wat langer moeten zoeken voordat we de locatie konden bereiken.

Tip! Lekker uit in een leuke stad en met diverse mogelijkheden

8,7

Beoordeling door PL Hofman uit Krimpen a/d IJssel, op 3 juni 2015 (Stelletje)

Centrale ligging. Rusten op de kamer.Informatie van het personeel in het hotel

Geen aparte douche. Je moest in het bad stappen.

Tip! Bier centraal de Brasserie om de hoek.

7,2

Beoordeling door CARL Ronse uit izegem, op 27 mei 2015 (Groep)

dat u er s'avond kan eten

wel een beetje lawaai

Tip! geheel goed gelegen om toe te komen met de trein .

8

Beoordeling door T. van Koolwijk uit Beuningen Gld, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Prima!

Tip! Fijn vlak bij het centrum, vlak bij het station en kortingskaart voor parkeergarage

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Groep)

De ligging in de binnenstad en bij het station

Tip! Antwerpen is een mooie stad, waarvoor ieder , jong of oud, wel wat te beleven is

7,8

Beoordeling door TR Caris uit Herten, op 19 mei 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A.G. Schrama uit Roodhuis, op 19 mei 2015 (Gezin)

Ideaal dicht bij het station en daardoor geen gesjouw met bagage!!

Tip! Wat ik altijd als bijzonder ervaar is hoegroot Antwerpen is!Ik vergistte mij inde rijrichting van de tram en was daardoor een halve morgen bezig om op de plaats van bestemming te komen.Antwerpenaren, m.vr. Zijn heel vriendelijke mensen!ik heb zoals altijd erg genoten m'n ook van de MAS,EEN HARTELIJKE GROET,Nettie Schrama

8,2

Beoordeling door J Visser uit Zwolle, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Direct tegenover het station en toch midden in de stad.

Tip! Antwerpen op 15 december, volop sfeer !

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

dat wij s'avonds konden blijven eten ; en goed

geen airco----veel lawaai kamers langs de straatkant

Tip! goede ligging ! bij het station---om te schoppen

8

Beoordeling door M Huising uit Eindhoven, op 18 mei 2015 (Groep)

we waren in de buurt van het centrum

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

alles op het ontbijt na dan

het ontbijt was erg sober en het brood leek wel oud was erg droog

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Heel fijn , alles was prima in orde

vervelende riool lucht in de badkamer

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

hotel lag goed centraal, personeel vriendelijk, nette kamer.

kamers erg gehorig dus 2 nachten niet geslapen door een groep gasten die tot in nacht spektakel maakte op de gang in de de slaapkamers. receptie gebeld en er kwam wel meteen iemand naar boven maar de 2de nacht was het weer hetzelfde verhaal. eetzaal mocht wat meer uitstraling krijgen en wat kleinere tafels ipv grote tafels in de eetzaal.

7

Beoordeling door PWMF Boom uit rotterdam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Centrale ligging zeer goede prijs kwaliteit verhouding

7,8

Beoordeling door D Ahuis uit Hoogeveen, op 19 oktober 2015 (Stelletje)

Vlakbij het centrum en het station.

Tip! Veel historische gebouwen, musea en een gezellige winkelstraat.

8

Beoordeling door S.P. van Wijk uit den haag, op 18 mei 2015 (Groep)

Heel goed goed bereikbaar. Midden in centrum. Prijs kwaliteit geweldig. Zeker voor herhali g vatbaar

7,2

Beoordeling door J. Van Rosmalen uit Zwolle, op 8 maart 2016 (Gezin)

Eenvoudige kamer. Schoon en netjes. Wel wat gehorig. En een plankje + een paar haken in de badkamer zijn wel gewenst. Nu moet je je spullen op de grond leggen. Ook een wc-borstel is geen overbodige luxe.

7,8

Beoordeling door J. Jonas uit Rotterdam, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Dicht bij de centrum

Opgesloten gevoel 7e verdieping / brand alarm geweest, geen informatie wat er aan de hand was. Receptie was onbereikbaar.

7,4

Beoordeling door LCM van Weerdenburg uit Amsterdam, op 18 mei 2015 (Gezin)

Een prima hotel aan de overkant van het station. De kamer was simpel en schoon. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

8
nedstat