Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Antwerpen > Ramada Plaza Antwerp > Beoordelingen

Ramada Plaza Antwerp

Het Ramada Plaza Antwerp is een stijlvol hotel in de hippe wijk Zuid van Antwerpen. Direct om de hoek van het Ramada Plaza Antwerp is de tramhalte waarmee je binnen 10 minuten in het oude centrum van Antwerpen bent. Kortom een goede start voor een weekend Antwerpen. Alle kamers van het Ramada Plaza Antwerp zijn in 2012 compleet vernieuwd! Het Ramada Plaza Antwerp ligt aan de rand van Antwerpen vlakbij het Antwerp Expo en is eenvoudig met de auto te bereiken. Het hotel heeft een glazen structuur en heeft de vorm van een diamant. Er zijn 210 comfortabel en compleet ingerichte kamers. In de avond kan er heerlijk gedineerd worden in Brasserie Gozo. De sportievelingen kunnen zich uitleven in de fitness van het hotel, ontspannen kan weer in de sauna. Deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken door gasten van het Ramada Plaza Antwerp. In de straten rondom het hotel kun je op sommige plekken gratis parkeren. Of je nu houdt van shoppen, uitgaan, lekker eten, cultuur of prachtige bouwwerken. In Antwerpen vind je het allemaal. De Grote Markt en de Groenplaats vormen het historische centrum van Antwerpen. Wanneer je op de Grote Markt staat word je omringd door de prachtige oude Gildehuizen en heb je een mooi zicht op het stadhuis van Antwerpen. Gezellige restaurantjes vind je onder andere in het oude centrum en de wijk 'het Eilandje' bij de haven van Antwerpen. Voor de cultuurliefhebbers is het Rubenshuis een 'must', maar ook het Nationaal Scheepvaartmuseum is een bezoekje meer dan waard.
Hotel rating: 8.0 based on 150 ratings

Beoordeling van Ramada Plaza Antwerp

Ramada Plaza Antwerp  

Algemeen - Omgeving Antwerpen

Hotel - Antwerpen

Het Ramada Plaza Antwerp is een stijlvol hotel in de hippe wijk Zuid van Antwerpen. Direct om de hoek van het Ramada Plaza Antwerp is de tramhalte waarmee je binnen 10 minuten in het oude centrum van Antwerpen bent. Kortom een goede start voor een weekend Antwerpen. Alle kamers van het Ramada Plaza Antwerp zijn in 2012 compleet vernieuwd! Het Ramada Plaza Antwerp ligt aan de rand... meer info
vanaf 101 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

150 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Antwerpen 3 dagen aanbieding

2 nachten v.a. € 101,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Gezin)

Het ligt op een rustige gebied. Je bent er zo op de centraal station

Tip! Rustig gelegen en park vlakbij.

8

Beoordeling door A Arendse uit Waalwijk, op 13 juli 2017 (Stelletje)

Een super goed hotel, alles ziet er schoon en verzorgd uit. Personeel is allemaal even vriendelijk. Wij zouden er zeker nog eens naar terug gaan.

9

Beoordeling door P. van den Braak uit s Hertogenbosch, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Prima kamer, goed ontbijt. Mogelijkheid tot parkeren bij hotel. Ligging hotel buiten centrum, maar met tram/ bus goed te doen. Koop een 10 rittenkaart bij AH, op paar minuten vanaf het hotel.

Eerste dag een opstopping bij koffieautomaat tijdens ontbijt, tweede dag een extra erbij geplaatst.

Tip! Verrassend leuke oude binnenstad heeft Antwerpen, ik kom graag nog eens terug. Brouwerij De Koninck bezocht, op loopafstand van het hotel, zeer de moeite waard.

7,4

Beoordeling door A.C.J. de Jong uit Dongen, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Leuke stad.

Ontbijt was goed maar zeer slecht georganiseerd , veel te druk, veel rijen, veel zaken te laat aangevuld.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2017 (Stelletje)

Het is een mooi hotel op een gunstige plek. Je kunt vanuit het hotel prima met de metro naar de binnenstad.

De dames die 's morgens aanwezig zijn bij het ontbijt zijn niet altijd even alert. De tafels blijven soms lang vol staan met gebruikte ontbijtresten van vorige eters. Bij de entree van de zaal moet je vaak lang wachten tot iemand je aftekent op de presentielijst.

Tip! Antwerpen is een levendige stad met veel bezienswaardigheden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Gezin)

Tip! Met bus 22 zit je zo op de Groenplaats, de bus stopt om de hoek van het hotel.

9,2

Beoordeling door F Bosman uit Woerden, op 23 februari 2017 (Stelletje)

We waren blij met de mogelijkheid tot wellness.

De temperatuur in de kamer was niet te regelen. De airco was buiten werking in verband met winter. Het was te warm in de nacht.

Tip! Een mooi historisch centrum en een prachtig centraal station.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2017 (Stelletje)

Locatie is zo gelegen dat het centrum van Antwerpen makkelijk met openbaar vervoer te bereiken is.

Rondom hotel weinig te beleven, omringd door kantoren.

Tip! Aanrader is om het Red Star Line museum te bezoeken.

7,8

Beoordeling door M Suijkerbuijk uit Tijnje, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt, uitstekend bed.

Het ontbreken van een instapdouche. Het ontbreken van een tweede kopje bij de koffie-/thee faciliteiten. De zeer bepekte kaart in de bar, deze vinden wij niet geschikt om 's avonds daar te gaan eten. Colmar aan de overkant is vele malen beter en aantrekkelijker. De info over de bus-en tramlijnen naar bezienswaardigheden was niet up-to-date.

Tip! Uitbundig genoten van de binnenstad van Antwerpen; ook het shoppingcentrum Wijnegem de moeite van een bezoek waard. Alle uitstapjes met openbaar vervoer gedaan. Is uitstekend van kwaliteit en zeer betaalbaar als je een meer rittenkaart koopt.

7,2

Beoordeling door H Tjon-En-Fa uit Purmerend, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk benaderd door personeel. Heel mooi centrum, makkelijk bereikbaar.

Tip! Bijzonder aantrekkelijke stad. Voor ieder wat wils.

8

Beoordeling door M.C. Verhagen uit den haag, op 4 januari 2017 (Gezin)

Rustige omgeving, lekker ontbijt. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk geslapen.

Wellness center viel een beetje tegen. Klein en ergens achter in de fitnessruimte, ik had hier andere verwachtingen bij.

Tip! Met de tram ben je echt zo in het centrum.

8

Beoordeling door M.M.A. van Waes uit Eindhoven, op 3 december 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Mooie kamer en heel schoon.

De verwarming deed het niet, maar opgelost door personeel, kregen een radiator.

Tip! 500 meter van het hotel zit een Italiaans restaurant, zeer goed. De markt en de groenplaats. De Meir.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door J.C. van der Velde uit Den Haag, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

perfect hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt, fantastisch bed, uitermate schoon en frisse kamer, leuk koffie thee en water op de kamer. Aanrader!

Tip! Ligging t.o.v. centrum prima.

8,8

Beoordeling door PIET Mieremet uit zoeterwoude, op 4 mei 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door VGZ Pinckaers uit Zetten, op 22 april 2016 (Stelletje)

De 10 mijls race.

Ongelukkige indeling kamer. Keuze warme maaltijd te krap en niet voldoende.

7,8

Beoordeling door MM Ignacia uit Schiedam, op 18 januari 2017 (Stelletje)

Het was een leuk verblijf voor een weekend en aardige personeel. Schone kamer en een goede prijs.

Tip! Het lag dicht bij de snelweg, dus niet moeilijk te vinden en goed bereikbaar. Openbaar vervoer in de buurt en je bent zo in het centrum.

8

Beoordeling door L. Schouten uit Almere, op 9 maart 2016 (Stelletje)

In het beddengoed zaten gaatjes en de rafels hingen aan de handdoeken. Maakt het wel armoedig.

Tip! Bushalte is om de hoek. De receptie had als tip om een 10 rittenkaart bij de Albert Hein te halen voor €14,-- Een losse rit naar het centrum kost nog € 3,50. Wij waren met 4 volwassenen, dus dan is de rittenkaart rendabel. Op het dak van het MAS heb je een goed uitzicht over de stad. We hadden graag een fietstocht met gids door de stad willen maken maar dat moet je van te voren aanmelden.

8

Beoordeling door P.A. Wolters uit Lisse, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Op zich een prima hotel, goede ontvangt.

Voor een 4- sterren hotel vond ik het ontbijt niet echt bijzonder. Niet echt smakelijke broodjes en vrij weinig keuze. De hotelkamer was netjes. Maar de badkamer was voor dit type hotel erg sober. Douchen in het bad met een douchegordijn vind ik niet horen bij een 4 sterren hotel. Verder waren de kopjes en glazen in de kamer en badkamer niet schoon. Er zaten resten tandpasta aan de glazen. Ze waren even snel met een handdoek schoon gemaakt en overduidelijk niet vervangen door nieuwe. Het hotel ligt erg ver van het centrum. 10 min met de tram en 25 minuten met de fiets.

Tip! Wij hebben gebruik gemaakt van de huurfietsen om de hoek, heel erg leuk en goed geregeld! Verder stopt de tram naar het centrum om de hoek. Prima verbinding maar weg duur. 3 euro p.p. enkele reis. Met z'n tweeën 's avonds heen en weer naar het centrum kost dan 12 euro!

6,8

Beoordeling door A.M. de Reuver uit Maassluis, op 20 januari 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door A.J. Hoekstra uit Naaldwijk, op 13 januari 2016 (Stelletje)

Wij komen er regelmatig en het bevalt ons uitstekend.

Tip! Het bier museum, hier kun je vanuit het hotel wandelend naartoe.

8,6

Beoordeling door A Wielinga uit Bleiswijk, op 10 januari 2016 (Gezin)

Mooie ruime kamer, dicht bij openbaar vervoer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

Antwerpen in kerstsfeer

7,6

Beoordeling door T.S. Kromoredjo uit Rotterdam, op 19 februari 2016 (Stelletje)

De rust en het vriendelijke personeel.

Tip! Rustige omgeving en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8,2

Beoordeling door M.O Watson uit Rotterdam, op 27 december 2015 (Stelletje)

De rust en vriendelijkheid van het personeel.

9,3

Beoordeling door A.W. Lendfers uit Warder, op 24 december 2015 (Gezin)

Prima parkeerplaats voor redelijk parkeergeld.

Tip! Super verlichte stad, volgend jaar weer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2015 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door THOM Lageveen uit Leeuwarden, op 30 november 2015 (Stelletje)

Prachtige kamers, heerlijke bedden, vriendelijk personeel en mooie locatie t.o.v. de stad. Aanrader!

Het eten in het restaurant is niet bijzonder, zeker niet voor de prijs die je betaald.

Tip! Koop een 1, 2 of 3 dagenkaart voor de tram, met de tram sta je in 10 minuten in het centrum en zo'n kaart kost je bijna niks!

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2015 (Stelletje)

De prijs van de kamer met de Margriet lezersaanbieding (Anders zou ik de hotelkamer waarschijnlijk te duur vinden). Nette, schone kamer, vriendelijk personeel, super handige locatie dichtbij Antwerpen Expo, snelweg en bus- en tramhalte naar het centrum, met gratis parkeren in de buurt van het hotel.

Dat er geen raam open kan op de kamer. Er is wel ventilatie aanwezig, maar die doet weinig. Het was daarom erg benauwd 's nachts op de kamer. Bij vragen is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ze mogen echter wel meer 'aanwezig' zijn en uit zichzelf wat meer contact maken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2015 (Stelletje)

Zeer behulpzaam personeel bij de receptie en in de bar. Kamer is zeer ruim.

Wastafel loopt slecht af, moderne wastafel.

Tip! Koop een 10 rittenkaart voor de tram, dan kost een rit 1,40 euro per rit. Dikke Mee is vlakbij en heerlijk gegeten.

8,2

Beoordeling door E.J Thoen-Lelieveld uit Spijkenisse, op 18 november 2015 (Groep)

Wij hebben genoten van de stad. Het dineren in het hotel was erg goed en aardig personeel.

9

Beoordeling door D.L. Lijzenga uit Almere, op 18 december 2015 (Groep)

Kerstsfeer hotel en Antwerpen.

Tip! MAS en Rubenshuis aan te raden, verder prachtig station, een bezienswaardigheid van binnen en buiten. Door de hele stad prachtige gebouwen.

9

Beoordeling door C Jawalapersad uit Rotterdam, op 19 november 2015 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2015 (Stelletje)

Goed bed. Goed ontbijt. Grote kamer.

Temperatuur in kamer te hoog. En geen mogelijkheid om een raam open te doen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2015 (Stelletje)

De kamer was heel ruim en schoon. Ontvangst was heel prettig en men hielp ons overal mee. Heerlijk gebruik van de sauna en relaxruimte gemaakt. Ontbijt was heerlijk en ondanks de weekendochtendspits om 11uur, werd er alles aan gedaan om ons zo snel mogelijk een plekje te geven. Er werd goed bijgevuld en we wanneer het op was vroeg je erna en kon je het gewoon krijgen. Ook een gebakken ei, werd aan de tafel gebracht.

Minpuntje was de bar. De dame welke daar achter de bar stond was niet erg vriendelijk en we voelden ons dan ook niet erg welkom. Ook de prijslijst was aan de hoge kant en we zijn een straatje verder gelopen voor onze lunch. Onze kamer lag naast het schoonmaakhok en deze deur had schijnbaar een deurdranger erop zitten. Deze klapte 's ochtends dan ook telkens dicht, en dat was duidelijk hoorbaar en enigszins irritant. Gehorig is het ook wel, 's avonds een operazangeres welke haar stem aan het warm draaien was. En in de vroege ochtenduren hoorden wij bezoekers van de stad terugkomen, maar deze waren dan ook zelf luidruchtig. Onze kamer zat tegenover de lift.

Tip! Brusketta, Italiaans restaurantje, in een straat achter het hotel (door het park lopend te bereiken) hier geluncht en dit was echt super. Leuke sfeer en 's avonds hoefden wij geen diner meer. Las Manas, is goed te bereiken met bus 17, vanaf bushalte AH. Heerllijk spaans gegeten.

8,8

Beoordeling door J.M.C Bults uit Klazienaveen, op 2 november 2015 (Stelletje)

We werden heel erg open ontvangen. De kamer was modern ingericht. En het ontbijt was goed uitgebreid.

De kamer was niet helemaal schoon. En vooral de badkamer niet dat vonden we een klein puntje van kritiek en we konden volgens de boekingssite om 2 uur in-check, maar de kamer was nog niet schoon.

Tip! De trammen en busstation waren dicht bij. Ook hebben we het MAS en Aquatopia bekeken deze musea's zijn zeker aan te raden. Antwerpen is ook een mooie stad om te winkelen.

7

Beoordeling door F. Heuveling uit Arnhem, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. De kamer lekker rustig en heel donker. Heerlijk.

Het weer. Na elven met de metro.

Tip! Mooie kathedraal. Gezellig centrum.

9

Beoordeling door C Ter Mate uit Assendelft, op 31 oktober 2015 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door A. Post uit IJmuiden, op 21 oktober 2015 (Stelletje)

Ruime kamer en prima bedden en mooi uitzicht.

Er werd te weinig op details gelet in onze kamer: stof in kast en nachtkastje, koffie/thee werd niet aangevuld, in badkamer plastic plafondplaat los. Dit past niet in een 4**** hotel, gratis parkeerplek weinig te vinden, ontbijt: scrumbeld eggs was waterig en kaasplakjes niet aangevuld.

7,6

Beoordeling door L.R. Hiddleston uit Castricum, op 21 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie ruime kamer en goed ontbijt.

Ondanks goede ligging t.o.v. openbaar vervoer toch wel een stukje uit de stad.

7,2

Beoordeling door P Huber uit Oost West en Middelbeers, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Uitstekend ontbijt. Mooie locatie, dicht bij openbaar vervoer.

Kamer was ontzettend warm. Geen frisse lucht. Airco werkte niet. Drie maal van kamer gewisseld. Uiteindelijk maar gestopt met wisselen. Airco bleef niet werken. Er kwam geen reparateur. Uiteindelijk een ventilator ontvangen, maar dat was ook geen prettig ding. Veel wind, maar geen frisse lucht. Door personeel gecompenseerd met parkeerkosten. Op zaterdag in restaurant gegeten. Prijs/kwaliteit hoofdschotel niet goed.Veel te kleine portie vis voor het gevraagde bedrag. Nagerecht was goed. Al met al waren we niet tevreden over de kamer.

Tip! Mooie stad. Jammer dat de winkels op zondag dicht waren. Vogelenmarkt gezocht.

7,4

Beoordeling door M de Kievit uit Krimpen aan den IJssel, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Netjes.

De temperatuur was niet te regelen, dus bleef de verwarming aanstaan. Na klagen gaf men aan dat eerst bij 18gr buitentemperatuur de airco aangaat en voor die tijd dus de cv blijft branden. Een ventilator werd aangeboden. We hadden een parkeerplaats in de parkeergarage. We konden met de auto in en uit na het halen van een munt. Bij terugkomst bleek echter dat de garage totaal vol was en dat we zelf maar een plekje in de omliggende straten moesten zoeken. Het hotel was van zaterdag op zondagnacht dusdanig vol dat we geadviseerd werden vroeg te ontbijten aangezien de ontbijtzaal te beperkt was voor het aantal gasten.

7

Beoordeling door MAG Jellema-scholte uit warnsveld, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Prima locatie, dichtbij de tramhalte. Een pluim voor het personeel. Super personeel, zie hieronder.

Eerste kamer stonk naar rook maar we kregen meteen een nieuwe kamer. Nadeel dat de ramen niet open konden. We gingen dus een nacht eerder weg en kregen, zonder dat we er om vroegen, het geld van de tweede overnachting terug.

Tip! Antwerpen is een hele leuke stad vooral voor mensen die van winkelen houden.

8

Beoordeling door EP Oudshoorn uit Bussum, op 22 oktober 2015 (Groep)

7

Beoordeling door J.R. Immerzeel uit Utrecht, op 9 december 2015 (Stelletje)

Goed hotel, goede bedden. Heerlijk geslapen.

Tip! Kerstmarkt 's avonds zo mooi verlicht. We hadden graag nog naar het Rubenshuis gegaan, maar moesten helaas na het uitchecken naar huis omdat ik ziek was.

9

Beoordeling door J Van Der Maas uit Steenwijk, op 29 maart 2017 (Gezin)

De rondritjes door de stad. Ik ben gebonden aan een scootmobiel dus veel lopen ging niet. De olv.kerk en zeker de vrouwelijke gids, die deed het met zoveel vuur, geweldig. Heerlijk gegeten bij o.a Tableau en in de middagen een broodje bij de kerk. Prima belegd en goede prijs.

Dat ik aangewezen ben op bus tram of taxi. Taxi werd het dus.

8,2

Beoordeling door CJA Baars-Schutte uit Puiflijk, op 4 november 2015 (Gezin)

Prima hotel, bij de tram richting de stad.

Niets.

Tip! Ontbijt uitkijkend naar het park.

7,6

Beoordeling door K.W.A.M. Oerlemans uit Tilburg, op 2 oktober 2015 (Stelletje)

Erg mooie kamer. Vriendelijk personeel.

Ontbijt vond ik iets minder.

Tip! Goed bereikbaar met de tram. Vogeltjes markt was erg leuk. Aquatopia was ook erg leuk.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2015 (Stelletje)

Hotel was prima voor stedentrip. Tram op nog geen 300 meter.

Tip! Antwerpen is leuk voor 3 dagen veel kroegjes en eetgelegenheden. Prachtige stad met leuke pleintjes en steegjes. Masmuseum Rubenshuis Karhedraal en Caroluskerk bezocht. Mooie winkelstraat. Vogeltjesmarkt stelt niets voor gewoon weekmarkt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

Antwerpen is een leuke plaats.

Een aantal punten was minder dan bij ons vorige bezoek. Ik noem er een aantal: - Bij de schaaltjes voor de yoghurt bij het ontbijt zitten veel schaaltjes met stukken eraf. - Op een bepaald moment waren de kaiserbroodjes wit en bruin op. Het duurde even voordat ze waren aangevuld.- In de kamer was een plank niet schoon, de kastdeur deed het niet goed, er zitten stukjes behang los, een rand van de vloerbedekking langs het behang zit los, de kraan van de douche lekte. Het zijn allemaal kleine dingen, maar bij elkaar toch iets minder dan vorige keer.

Tip! Antwerpen is gewoon een veelzijdige plaats. Veel bezienswaardigheden, je kunt er goed wandelen, afwisselend, een leuke markt op zaterdag en zondag.

8

Beoordeling door IVES Callens uit Koksijde, op 5 oktober 2016 (Gezin)

Op wandelafstand van tram en bus, goede locatie.

Tip! Leuk restaurant Brusketta in omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 oktober 2015 (Individueel)

Nette en schone kamer, goede bedden, goed met openbaar vervoer bereikbaar, perfect aanbod bij het ontbijt.

Handdoeken en bedlinnen hadden slijtage-gaten. Wel schoon, maar toch jammer. Serviesgoed van andere kamers stond langere tijd (minimaal 14 uur) op de gang. Plint in de gang los, maar werd niet binnen afzienbare tijd geconstateerd/ gemaakt.

Tip! De tramhalte is wandelend in 5 minuten bereikbaar, waarna het centraal station op 10 minuten rijden ligt. In het centrum zijn veel oudere gebouwen te zien en al wandelend (en shoppend) loopt men via Keyserlei en Meir zo naar de Schelde. Leuke terrasjes en veel bekende en onbekende winkels. De vogelmarkt op zondag viel iets tegen: geen rommel-/brocante-markt, maar eigenlijk een grote weekmarkt met veel etenswaar en een kleiner gedeelte met "vogels": parkieten, kanaries, kippen, eenden, konijnen, etc. Leuke stad voor een weekendje weg. Aanrader: Tasty Thai Express! Niet ver van het (bus)station, vers en heerlijk eten tegen een schappelijke prijs. Restaurantje heeft weinig uitstraling maar het eten is geweldig!

7,6

Beoordeling door J. A. Barendrecht uit Rotterdam, op 1 oktober 2015 (Stelletje)

Het hotel is makkelijk bereikbaar; de ontvangst was goed en gastvrij, de kamer was schoon, netjes en goed verzorgd; erg mooi gelegen op de 9e met royaal uitzicht; fijn om gebruik te kunnen maken van de sauna; en ook erg prettig dat de auto na uitchecken nog kon blijven staan.

Geen opmerking

Tip! Wij hebben alles lopend gedaan, tot in het centrum; daardoor nieuwe plekken, winkels en horeacagelegenheden ontdekt.

9

Beoordeling door MAM Verheijen uit Rotterdam, op 30 september 2015 (Stelletje)

Leuke stad, mooi weer.

Twee eenpersoonsbedden.

7,2

Beoordeling door C Adelaar uit Amsterdam, op 24 september 2015 (Individueel)

Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Overheerlijk ontbijt met veel keus. Goede bedden, heel fijn dat er keus in kussens is!

De verlichting in de badkamer en 't halletje: te ingewikkeld. Heeft uitleg nodig. Heb nu in t donker de weg moeten vinden (om niemand te storen). Hoewel 't openbaar vervoer vlakbij is, vond ik het lastig om bij aankomst het hotel te vinden. Misschien een bord plaatsen hoe je moet lopen? Een bankje buiten voor de rokers of rechtstreeks toegang tot 't parkje vlakbij.

8,8

Beoordeling door TB Seriese uit Den Haag, op 24 september 2015 (Stelletje)

Goede verduisterende gordijnen, en fijn om een bad te hebben!

7,8

Beoordeling door J.M. Brouwer-van den Berg uit Noordwijkerhout, op 25 februari 2016 (Stelletje)

Fijn dat je tot 11 uur kan ontbijten.

Je kan de ramen helaas niet opendoen in het hotel. Ik miste laden, om mijn kleding in op te ruimen.

Tip! De bierbrouwerij de Koninck is een aanrader om te bezoeken! Ook als je geen bierliefhebber bent! Is op loopafstand van het hotel.

7,6

Beoordeling door A.J. Hoekstra uit Naaldwijk, op 23 september 2015 (Stelletje)

Wij komen er zeer regelmatig en zijn tot heden zeer tevreden.

Tip! Te veel om op te noemen, echter in het hotel kunnen ze U uitstekend voorlichten en of de weg wijzen.

8,2

Beoordeling door H. van den Eijk uit Koog aan de Zaan, op 22 september 2015 (Groep)

Lekker dichtbij de bus en tramhalte.

Er zat haar in het afvoerputje van het bad. Koffie en thee faciliteiten waren/ werden niet aangevuld.

Tip! Gezellige stad met leuke oude gebouwen en winkels. Veel eetgelegenheden.

7,2

Beoordeling door A.C.M. van der Peet uit Heemstede, op 21 september 2015 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2015 (Stelletje)

Mooie stad.

Volgens de beschrijving was er ook een diner bij de boeking inbegrepen. Deze stond echter niet op de bevestiging dit zagen we te laat dat was jammer.

7,6

Beoordeling door A.M. de Reuver uit Maassluis, op 10 september 2015 (Gezin)

7,2

Beoordeling door J.F. Bruinsma uit Lelystad, op 3 september 2015 (Stelletje)

Prima hotel en uitstekend personeel. Afhandeling van de reservering en vragen worden prima afgehandeld en indien nodig voorzien van advies. Heel fijne kamer en badkamer, voorzien van vele gemakken. De dagelijkse starter, een heerlijk ontbijt, in een prima omgeving.

N.v.t.

Tip! De ligging van het hotel is een genoegen, zowel bij aankomst. De nabijheid van het openbaar vervoer, wanneer je het centrum wilt bezoeken. Ook in de omgeving zijn diverse musea aanwezig, onder andere het Middelheimmuseum.

10

Beoordeling door J.W. Mons uit amsterdam, op 1 september 2015 (Stelletje)

Het zijn goede kamers altijd een goed bed het ontbijt is goed en uit gebreid. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Antwerpen is altijd gezellig uitgaan eten drinken shoppen, vogeltjesmarkt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2015 (Gezin)

Je bereikt de stad Antwerpen al binnen 10 minuten met de tram of de bus.

N.v.t.

Tip! De mooie gebouwen, met name het Stadhuis en de Kathedraal.

7,4

Beoordeling door N van Loon uit ransdaal, op 29 augustus 2015 (Gezin)

Mooie kamer.

Tip! Het was heel gezellig in Antwerpen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2015 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2015 (Stelletje)

We gaan al een aantal jaren naar dit hotel. Rustig gelegen aan de Buitenring en het centrum is daarvandaan in ca. een half uur te belopen of anders makkelijk bereikbaar met tram of bus. Kwaliteit van het hotel is steeds goed. Volgend jaar weer!!!

Dit keer vonden wij dat de badkamer niet geheel schoon was. Schimmel op de bandrand en het toilet spoelde niet goed door. Gootje van het condenseringssysteem in het kleine ijskastje zag zwart van de schimmel. Klachten hebben wij bij het uitchecken gemeld aan de receptie. Verder geen klachten.

Tip! Bezoek aan het MAS (museum) zeker aan te raden. Panoramisch dak op de 9e etage met uitzicht op Antwerpen. Lopen door de oude wijken, dus weg van de toeristische route, is eveneens een aanrader. Op tien minuten rijden van het hotel is een mega winkelcentrum Wijnegem. Daar zijn ook de winkels te vinden die in het centrum van Antwerpen voorkomen. Hier is het echter wat rustiger.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

Een ruime en schone kamer met ruime badkamer. Lekkere bedden en gebruik kunnen maken van thee en koffie op de kamer met elke dag een flesje water. Vriendelijk personeel. Voor extra handdoeken werd meteen gezorgd. Het hotel ligt op een korte loopafstand van een tramhalte, met lijn 2 en 6 ben je zo in het centrum. Je auto kun je op het viaduct over de ring gratis parkeren.

Tip! Tip: restaurant Colmar tegenover het hotel. Heerlijke buffetten inclusief drinken voor een goede prijs! Tip in Antwerpen: Plantentuin, Vlaaikensgang, MAS, Antwerpen Centraal.

8

Beoordeling door LC Ooms rekelhoff uit bodegraven, op 2 augustus 2015 (Gezin)

Tip! Gewinkeld Meire.

7

Beoordeling door AH Deijkers uit Oud Beijerland, op 1 augustus 2015 (Groep)

Bij aankomst bleek 1 toegewezen kamer reeds bezet!! Dus dat werd intern verhuizen. De andere kamer was voorzien van een te smal dekbed. Tevens werkte de koelkast niet. Nachtrust werd ook niet genoten omdat het veel te warm was. De airco functioneerde niet of nauwelijks. Na klacht bij receptie werd een andere kamer toegewezen. Het gevolg was een interne verhuizing. Erg vervelend allemaal dus.

7,6

Beoordeling door H.J.J.M Leidner uit Galder, op 30 juli 2015 (Groep)

Super ontbijt en ruime kamer.

Is toch wel erg ver van het centrum.

7

Beoordeling door JM Lankhorst uit Hoogeveen, op 13 augustus 2015 (Groep)

De netheid van de kamer was goed, vriendelijk personeel!

Er waren werkzaamheden aan de elektriciteit, waardoor er boven onze kamer geboord werd om 8:00 's ochtends. Voor een weekend weg waarbij je een beetje wilt uitslapen vond ik dit wel erg vroeg!

8

Beoordeling door E.P de Vos uit Nieuwegein, op 14 augustus 2015 (Gezin)

9

Beoordeling door E.P de Vos uit Nieuwegein, op 12 augustus 2015 (Stelletje)

De ruime kamer, goed bed en nette ruime badkamer. Het ontbijt is uitgebreid en goed, ruime sortering in verse artikelen. Ontbijtzaal is ruim opgezet en gezellig, je kunt binnen en buiten zitten. We komen vaker en het bevalt nog steeds goed.

De minibar gebruikten wij altijd als koelkastje, maar deze keer had de koelkast er geen zin in. Ik heb het bij de receptie gemeld en er zou naar gekeken worden, maar het resultaat bleef hetzelfde helaas. Een ander puntje: bij een nieuwe reservering schrijf ik er vaak bij "graag uitzicht over de stad", maar tot nu toe wordt daar geen gehoor aan gegeven.

Tip! De omgeving is goed en vrij rustig, de nieuwe Albert Heijn om de hoek is een uitkomst! Dat is echt een pluspunt voor het hotel. De Jan van Ryswijcklaan is mooi om met de tram door te gaan. Het oude centrum is mooi met zijn specifieke winkeltjes. Het MAS is ook mooi! En langs de schelde kan je altijd even uitrusten. In de loop der tijd hebben we zo onze vaste winkeltjes (Meeuwsen optiek o.a en Jozefien Reynderstraat enz).

9,2

Beoordeling door ANKE Badal uit Spijkenisse, op 25 juli 2015 (Gezin)

We zijn binnen een mnd twee keer geweest, dus dat zegt genoeg.

Tip! Heel centraal gelegen zo de tram binnen 6 min. centrum Antwerpe. De bowlingbaan van Antwerpen ook op 6 min. Wijnigem shop center ook 7 min. kortom alles dichtbij.

8,7

Beoordeling door MJL Lopulisa uit Oostwold (gemeente Leek ), op 5 augustus 2015 (Stelletje)

Alles was goed geregeld.

Tip! Als je ergens heen wilt dan wel openbaar vervoer of eigen vervoer gebruiken.

9

Beoordeling door L.A. Maarsseveen uit Lelystad, op 10 november 2015 (Stelletje)

Wij vonden het leuk tegelijk met het Nederlandse korfbal team in het hotel te zijn. Voor de rest hebben wij het prima naar ons zin gehad.

N.v.t.

Tip! In de parkeergarage duidelijker aangeven dat er een ligt en uitgang borden ophangen. Het was erg onduidelijk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2015 (Gezin)

Twee bussen om de hoek (links en rechts). Je bent zo in het centrum.

9

Beoordeling door J Krijgsman uit maasdam, op 22 juli 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, prima ontbijt. We hebben genoten.

Tip! Het boekje 100% antwerpen heeft ons vele leuke bezienswaardigheden en adresjes opgeleverd door heel Antwerpen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2015 (Groep)

Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

Dat de ramen niet geopend kunnen worden! Jammer dat er geen zwembad was bij de sauna.

Tip! Antwerpen is een fantastische, prachtige stad. Het MAS museum is prachtig, zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2015 (Stelletje)

Er was airco op de kamer, maar die deed het niet na behoren. En er kon ook geen raam open.

6,8

Beoordeling door A.J. Hoekstra uit Naaldwijk, op 22 juli 2015 (Gezin)

Uitstekend! Wij komen er regelmatig.

Tip! Red Starline museum, kun je op je gemak twee uur verblijven.

9,6

Beoordeling door A van der Maas uit Nijmegen, op 22 juli 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door SE Vrancken uit Nijmegen, op 7 juli 2015 (Gezin)

De kamer was een verrassing, voor dat geld.... Enorm genoten!

Receptioniste kijken amper op als je langs komt. Groeten ook 's morgens niet.

Tip! De metro naar de stad is redelijk te doen daar bij Diamant uitstappen en je zit midden in het centrum. De Zoo is geweldig aangelegd, maar wel wat kleine hokken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2015 (Gezin)

Dichtbij het "zuid"

Airco i.p.v open raam.

Tip! Dichtbij museum Middelheim, nog steeds een aanrader!

7,5

Beoordeling door G. Visscher uit Egmond aan Zee, op 14 juli 2015 (Stelletje)

Je voelt je te gast

Dat de badkamer meer zorg vereist.

7,8

Beoordeling door P Visscher uit Beverwijk, op 14 juli 2015 (Stelletje)

Keurige kamer en ontbijt was top.

Jammer dat de airco het niet deed en dat er geen ramen open kunnen.

Tip! Heerlijk gewinkeld in Antwerpen.

7,7

Beoordeling door J. van Meer uit Oudenbosch, op 15 juli 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2015 (Gezin)

Luxe verblijf in centraal gelegen hotel. Goed bereikbaar met bus en tram. Tip, fiets plan van Antwerpen werkt prima!

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2015 (Gezin)

Bezoek aan de stad. Bezoek aan het Sportpaleis. Het aangename weer.

Sombere kamer waarvan helaas geen ramen open konden.

Tip! Daarnaast ook nog een wandeling door de Cogels-Osielaan.

7

Beoordeling door WJA Gosselink uit Laag Keppel Bronckhorst, op 2 juli 2015 (Stelletje)

Fietsafstand van het centrum. Weinig of geen geluid in de kamer. Niet te regelen door u, maar we hadden in de tijd dat we in Antwerpen waren schitterend weer om te fietsen te wandelen en te winkelen.

Airconditioning op de kamer, wij zijn gewend thuis 's nachts te slapen met het raam wagenwijd open. Door de airconditioning werd het in de loop van nacht erg benauwd.

Tip! Het centrum van Antwerpen is prachtig. Veel goede winkels en een brede winkelboulevard.

7,4

Beoordeling door A. Badal uit Spijkenisse, op 1 juli 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door P.C. Moerman uit Bunnik, op 29 juni 2015 (Stelletje)

Rustige ruime kamer. Dicht bij openbaar vervoer.

Kamer is veel te warm en de airco is ontoereikend om de temperatuur binnen enkele uren naar een aangenaam niveau te brengen. Ramen kunnen niet open en door het zonwerende glas lijkt het buiten somber weer

8,6

Beoordeling door A Cramer uit Bennekom, op 5 januari 2016 (Stelletje)

Fijn, comfortabel hotel. Ruime kamer met goed bed en niet echt gehorig. Ontbijt uitgebreid en lekker. De 2 sauna's zijn klein, maar ondanks de topdrukte waren wij op dat moment de enige die daar (GRATIS) gebruik van maakten! Handdoeken liggen daar tot je beschikking.

Helaas niet op loopafstand naar het centrum, maar je kan niet alles hebben.

Tip! Wij hebben gebruik gemaakt van de gratis parkeerplaats op het viaduct richting het Crown Plaza hotel, langs die weg stopt ook bus 17, 4 x per uur richting station/centrum. De bushalte is op 3 min. loopafstand van het hotel.

8

Beoordeling door L.P.J. van Kleef uit Venlo, op 1 juli 2015 (Groep)

7,6

Beoordeling door IVES CALLENS uit KOKSIJDE, op 25 juni 2015 (Groep)

Goede locatie - bus en tram dichtbij. Lekker ontbijt. Rustige omgeving.

Tip! Met de bus in 10 min aan de Groenplaats.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2015 (Stelletje)

Prima hotel, rustig gelegen! Met de tram of bus is het centrum van Antwerpen snel te bereiken!

Tip! Park Middelheim waar prachtige beelden te zien zijn!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, goede wegen naar toe, openbaar vervoer dichtbij.

Bij het ontbijt was er geen bakje om afval in te doen. In het toilet zat het papiervak stampensvol, je kon bijna geen papier eruit halen.

Tip! Leuke stad Antwerpen veel terrasjes, eettentjes en leuke straatjes.

8

Beoordeling door M.J. Scheermeijer uit landsmeer, op 17 juni 2015 (Stelletje)

Prima hotel, met zeer vriendelijk personeel. Net even buiten het centrum maar tram om de hoek brengt je naar hartje centrum. Tip: koop een dagkaart of een meerdaagse kaart op het CS, kan je alle kanten op en een stuk voordeliger dan losse kaartjes.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door P Vanneste uit Meulebeke, op 10 juni 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door B. Stolk uit boskoop, op 22 oktober 2015 (Stelletje)

Super net hotel. Goed verzorgd. Lekker ruim. Gezellige ontbijtzaal en ruime keuze.

Het hotel ligt verder van het centrum dan we dachten. Maar met een tram en bushalte om de hoek ben je er in 15 minuten. Uitzicht hotel matig.

Tip! Wat een te gekke stad is Antwerpen!

7,8

Beoordeling door J.W. Mons uit amsterdam, op 10 juni 2015 (Gezin)

Het is een goed hotel. Personeel is heel vriendelijk. Goede locatie.

Tip! Alles goed bereikbaar

8,3

Beoordeling door M.R. Goddijn uit Zaltbommel, op 10 juni 2015 (Gezin)

9e verdieping, prachtig uitzicht en heerlijke hardloop routes.

Zaterdagnacht stap nacht

8,2

Beoordeling door h.a.j.m. Hekking uit Nijverdal, op 26 mei 2015 (Gezin)

Na een dag winkelen heerlijk even in de sauna.

7,6

Beoordeling door CAM Vreijsen uit Dongen, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Om de hoek ligt de tramhalte die je binnen no-time naar hartje centrum brengt

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2015 (Groep)

Hotel is heel makkelijk te bereiken vanaf Antwerpen CS. Vanaf hotel zo in het centrum.

Wij hadden gevraagd om een derde bed in de kamer, maar die stond er niet bij aankomst. Na navraag werd aangegeven dat het bed gelijk zou worden geplaatst. Bij terugkomst in de avond stond het bed er nog steeds niet. Weer naar moeten vragen, toen is wel gelijk een bed gehaald en geplaatst in de kamer.

7

Beoordeling door A Dunnink uit meppel, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goed verzorgd. Ideaal dat de tramhalte dichtbij is.

Kamers waren netjes, maar hadden netter gekund. Badkamer hadden schoner moeten zijn.

Tip! Nogmaals ideaal dat je de tramhalte dichtbij hebt. Letterlijk om de hoek. Met de auto kun jeen er makelij komen. Gratis parkeren kan 500 meter verderop op de p+r

7

Beoordeling door HE van Haaften uit Arnhem, op 26 mei 2015 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, heerlijk bed, hotel vlak bij openbaar vervoer en diverse eetgelegenheden in de nabije omgeving.

Het ontbijtbuffet zou iets uitgebreider mogen.

Tip! Wij hebben heerlijk gegeten in het Grand Café van De Singel, een schouwburg die vlak tegenover het hotel ligt.

7,8

Beoordeling door S Hogenes uit Barneveld, op 2 juni 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door LJ Schaap uit Enkhuizen, op 31 mei 2015 (Stelletje)

Vooral het goede weer,dichtbij bus/tram

Dat het raam niet open kan,afzuiging uit de badkamer hindert snachts.

Tip! Mooie omgeving,veel groen,goede wandelingen gemaakt MAS geweldig museum,op woensdag gratis!

7,8

Beoordeling door p Walhout uit IJsselstein, op 26 mei 2015 (Gezin)

Prima hotel in een prima stad

Tip! Leuke stad om heerlijk rond te lopen en dergelijke

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Een goed verzorgd hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Onze kluis deed niet helemaal wat hij moest doen maar was snel opgelost

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

De nuttige informatie bij de receptie na het vragen van route naar MAS (dame met Chinees uiterlijk).

Tip! MAS, een aanrader....

8,4

Beoordeling door P.M. van der Ziel uit Alkmaar, op 26 mei 2015 (Gezin)

8,6

Beoordeling door j Los uit Amsterdam, op 26 mei 2015 (Gezin)

Bereikbaarheid van het centrum

Eetzaal erg druk.

Tip! Dichtbij het centrum en goed bereikbaar met de tram !

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Alles.

7,4

Beoordeling door t Toussaint uit Hoensbroek, op 26 mei 2015 (Gezin)

Prima net als alle voirgaande keren.

Je zit te dicht op elkaar bij ontbijt.

Tip! Super in de feestmaand december. Wel vreemd dat ik deze vragenlijst na een half jaar krijg.............

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

De ligging, de rust de ruime kamers, het prettige behulpzame personeel.

Het was vrij warm op de kamer, jammer dat je geen raampje kunt openzetten. Persoonlijk hou ik niet zo van airconditioning

Tip! Vanuit het hotel is het prima om naar het centrum te wandelen, ruim een half uur. De tram baan is dicht bij. Als je niet van lopen houdt dan is gebruik van de tram/bus ook prima Het is een rustige omgeving gelegen aan een park. De geluidsoverlast is beperkt.

7,2

Beoordeling door G. van den Heuvel uit Milheeze, op 19 mei 2015 (Stelletje)

De stad Antwerpen in het algemeen

Weersomstandigheden

7,2

Beoordeling door A.J. Hoekstra uit Naaldwijk, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Wij komen ongeveer 10 maal per jaar in Antwerpen,het liefst in Ramada Plaza.Het personeel kent ons en wij worden als vorsten ontvangen.We hebben omdat we iets te vroeg waren zelfs een keer een suite,voor de aanbiedings prijs van Zoweg gekregen,omdat de normale kamers (ook zeer goed) nog niet gereed waren.

Geen minder leuke dingen ontdekt, Antwerpen is voor ons altijd een feest.

Tip! Ga vanuit het hotel te voet rechts af richting de tram,neem lijn 2 of 6,stap uit bij het station,hier heb je al allerlei winkels om b.v. iets te eten.Het station is op zich een bezichtiging waard.Koop op het station in een boekhandel een tien rittenkaart voor tram of bus.Veel voordeliger dan betalen in de tram.Wandel nu het station uit richting Keizerlei,geniet van de winkels en het aanbod.Steek de Frankrijklei over en ga verder over de Meier.Bezoek hier in ieder geval even de stadsfeestzaal,wordt momenteel verbouwd maar leuk om te zien.Aan het einde van de Meir iets doorlopen tot de groenplaats,naar rechts, voor de kerk langs, naar de grote markt.Steek deze recht over, dan loop je zo tegen de V.V.V.aan.Links het mooie stadhuis en rechts daarvan een van de bekendste cafe

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

nette kamers.....goed ontbijt....

Tip! de leuke pleintjes van zuid......drakenplaats

8,4

Beoordeling door P.J.M. Wever uit Schoorl, op 20 mei 2015 (Gezin)

Een goed ontbijtbuffet

Benauwd in de kamer, en niet duidelijk hoe de airco werkte. Het werd eerder warmer dan kouder.

Tip! We hebben de dierentuin en Antwerpen proeft en de vogeltjesmarkt bezocht.

7,6

Beoordeling door H. Heij uit Rhenen, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Buiten het centrum. Hoge parkeerkosten.

Tip! Vlak in de buurt het fantastische restaurant BRUSKETTA. Top eten.

8,2

Beoordeling door H Kok uit Vlissingen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Stad Antwerpen zelf.

8,2

Beoordeling door M.P. van den Elsen uit Aarle Rixtel, op 1 juni 2015 (Stelletje)

De locatie van het hotel. Loopafstand van het openbaar vervoer en met 10 minuten in het centrum van Antwerpen.

In de nabijheid is weinig parkeergelegenheid. De parkeergarage bied weinig parkeerplaatsen.

Tip! Antwerpen is zeker de moeite waard voor een bezoek. Cultureel, gastronomie, shopping enz.Op onze terugreis hebben we Lier bezocht. Het centrum is echt een aanrader.

8,8

Beoordeling door L. Krijnen uit Beerse, op 18 mei 2015 (Stelletje)

uitstekend

minpuntje van de airco die te koud stond in Hugo's restaurant.

Tip! Aangezien we ANTWERPEN goed kennen was het geen probleem om het openbaar vervoer te nemen.Voor degenen die daar niet bekend zijn .je kan 2 trams nemen juist om de hoek die je naar het station brengen.Neem je tram 8 die pas in gebruik is kan je naar het shoppingscenter in Wijnegem Dagje winkelen op de Meir,dierentuin bezoeken .Als je op de Groenplaats bent kan je het oude Antwerpen verkennen via de kathedraal,op de Grote Markt moet je het Schoon Verdiep gezien hebben van het stadhuis,je kan die nog bezoeken tot 1 april 2016,je kan er een bolleke drinken een typisch Antwerps bierke van De kONINCK en ben je nog niet moe kan je ineens naar het eilandje gaan om een gezellig terrasje te doen en op de bovenste verdieping van het MAS,museum aan de stroom,genieten van een panorama van de stad Antwerpen ,zeker een aanrader.,

8,4

Beoordeling door R van Vuuren uit Ridderkerk, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goed hotel met prima service, uitgaans- en shoppingcenter van Antwerpen, markt. Goede restaurants.

Tip! Wij hebben genoten

8,2

Beoordeling door r Fontein-Hubregtse uit ZIERIKZEE, op 27 mei 2015 (Gezin)

Ruimte & inrichting, kwaliteit ontbijt

De dame die in ontbijtzaal bordjes wegruimt, stuurs en minder vriendelijk itt de man die er ook liep

Tip! De stad, & makkelijk gebruik van OV

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Wat ver van de stad

8,2

Beoordeling door d Hobé uit Aalten, op 26 mei 2015 (Gezin)

goed hotel

Dat ik mijn paspoort liet liggen in het kluisje op de kamer

Tip! Antwerpen in kerstsfeer moet je echt zien

8

Beoordeling door W Mons uit AMSTERDAM, op 18 mei 2015 (Gezin)

gewoon een goede kamer goede prijs persoon zijn heel vriendelijk behulp zaam

de laaste keer dat we er waren was een bruiloft kwam veel geluid vanaf een en groep jongeren voor de deur die er waren

Tip! leuke stad om lekker te winkelen en lekker uit eten

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

Goede ligging met tram om de hoek zo in het centrum. Goed uitgebreid ontbijt. Mooie kamers

Douche moeilijk te mengen warm/koud

Tip! Neem het trammetje vlak om de hoek van het hotel en je bent zo in het centrum. Nog een leuke rit. Halverwege uitstappen is ook een leuke optie en loop zo via leuke straten naar centrum.

7,8

Beoordeling door P. Balde uit Ede, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Het hotel s makkelijk te bereiken. De ligging is prima en het is schoon. Het persooneel is erg vriendelijk,

Er is niet voldoende parkeergelegenheid.

Tip! Het centrum van Antwerpen is met de metro prima bereikbaar. De stad heeft mooie gebouwen en een overvloed van restaurantjes/pleinen etc. De winkels zijn een aanrader.

7,8

Beoordeling door R. Boots uit Vlissingen, op 18 mei 2015 (Gezin)

keurig nette kamers

uitzicht

Tip! Antwerpen is een leuke stad om een dagle door te brengen

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goede verbinding ( bus - tram ) nr centrum

Altijd op stap geweest / alleen komen slapen en ontbijten. ....

Tip! Centrum bezoeken / Rubens Privé / musea genoeg / shoppen

7,8

Beoordeling door AM van Leeuwen uit Heemskerk, op 18 mei 2015 (Stelletje)

zeer rustig hotel met zeer vriendelijk personeel is ook bereid een stapje harder te lopen. ook de avonden zijn zeer gezellig. ook als er een taxi nodig was, werd er kosteloos gebeld en was deze er binnen 5 minuten. dat is in Nederland wel anders

de afstand centrum en hotel is niet te lopen daarom is eigen vervoer of taxi noozakelijk

Tip! een zeer mooie en gezellige binnentad

8,2

Beoordeling door M. van Wijnen uit Zaandam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Bijzonder strak hotel. Lekker ontbijtbuffet met veel variatie. Het hotel ligt wel aardig uit het centrum, maar met het OV is dat prima te bereizen. Prima hotel voor prijs/kwaliteits/ligging verhouding voor een stedentrip naar Antwerpen! Personeel was vriendelijk en heeft zonder extra kosten tickets voor ons uitgeprint. TOP!

De Wi-Fi op de kamer was erg slecht, deze was wel beter in het restaurant. Parkeren is onduidelijk aangegeven, jammer dat er weinig gratis parkeermogelijkheden in de buurt zijn.

Tip! Wij zijn heerlijk uit eten geweest bij de Pelgrom. Erg mooi en bijzonder restaurant. Als je een dag "over" hebt, is de Antwerpen Zoo een aanrader!

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De gratis dagkaart voor het openbaar vervoer! De aardige ober in het restaurant!

Tip! Goede verbinding met het centrum!

8,4

Beoordeling door Y.S. den Haring uit Nieuwegein, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Antwerpen is een heerlijke stad, op onze fiets hebben we van alles bekeken. We komen nog eens terug! Wij hebben gebruikt gemaakt van een aanbieding: maar onze kamer was zo wie zo luxe en comfortabel. In de parkeergarage was een klein fietsenrek, echter het verlaten van de garage met de fietsen was een probleem, we moesten de fietsen tillen tussen de hefbomen door. Dat moest verbetert worden. Leuk was de sauna die direct opgestookt werd toen we er om vroegen.... Leuk was de houding van al het personeel; ook de schoonmaakster die ons aanraadde bij de receptie te vragen om tandpasta die we vergeten waren.

Dat er nergens ramen op konden heeft me in eerste instantie een beetje paniekerig gemaakt; het was erg warm op onze kamer. De luchtverfrissing hard aan gezet: een echte airco is het niet. Dat hielp wel. Gemis aan goed uitrijden met onze fietsen uit de parkeergarage. Een mooie aanbieding maakte het verblijf mogelijk. Parkeergeld 12,50 per nacht maakte het geheel op slinkse wijze dan toch weer duur!

Tip! Het MoMu met de overzichtstentoonstelling van Dries van Noten was geweldig!Het moderne MAS museum is van buiten een genot om te zien, maar alle presentaties op alle afdelingen waren super!!!Het evenement

7,4

Beoordeling door R. van Beek uit Den Haag, op 18 mei 2015 (Gezin)

Fantastische complete kamer. Weliswaar geen balkon maar weer was toch slecht. Kamerinrichting compleet, dadjassen, slippers, flesje water, veel condiments in badkamer. Verreweg de mest complete kamer die ik ooit heb gehad. Het hotel ligt verstopt achter een groot kantoorgebouw.

Betaald parkeren.

Tip! Centrum van Antwerpen. MAS

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Rust kamer was super van alle gemakken voorzien was heerlijk

Kosten voor roomservice moet betalen. Het diner was koud /matig

Tip! Rustige wijk Kantoor hotel gebied. Jammer dat er haast geen winkels zijn en restaurants

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

De familiekamers direct naast de lift zijn erg ruim, en prettig ingericht. Goede bedden en een prima badkamer.

In de entreehal hebben ze een heel penetrant ruikend geparfumeerd aircosysteem. Veel te sterk en overheersend. Bij het ontbijtbuffet was er heel weinig personeel, dat de benen uit hun lijf moest rennen om alles op voorraad, en opgeruimd te laten blijven. Dit vond ik in de eerste plaats vervelend voor het welwillende, hardwerkende personeel, maar is ook lastig voor de gasten. ( lang wachten voor iets weer aangevuld was).

Tip! Tips: Ga met een huurfiets via de fietstunnel naar de andere oever, en zie de stad liggen. Ga naar de zaterdagmarkt en proef allerhande lekkernijen. Maak een boottochtje. Geniet van de vele mooie musea ( het MAS en Rubens bijv.) en de dierentuin.

7,3

Beoordeling door W.J van Mook uit Middelburg, op 19 mei 2015 (Stelletje)

nette kamers.....goed ontbijt....

niets

Tip! de leuke pleintjes van zuid......drakenplaats

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

nette kamers.....goed ontbijt....

niets

Tip! de leuke pleintjes van zuid......drakenplaats

8,4

Beoordeling door P. Boekestijn uit Rozenburg, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J Desimpele uit Roeselare, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,3
nedstat