Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

The Plaza Hotel Antwerpen

The Plaza Hotel Antwerpen is een luxueus 4 sterren hotel, gelegen in het centrum van Antwerpen. Het hotel heeft een uitstekende ligging en is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. De A1 bevindt zich op slechts 5 autominuten en er stopt een tram op 50 meter afstand van het Plaza hotel Antwerpen. The Plaza Hotel Antwerpen is modern en sfeervol ingericht en ligt nabij Stadspark van Antwerpen. Alle 81 kamers zijn comfortabel ingericht. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar/ lounge, kluisje, kranten en draadloos internet. Na een dagje shoppen en slenteren door deze modestad kun je heerlijk bijkomen in de Victoria bar. Deze bar is met een Engelse stijl ingericht, waar je kunt genieten van een typisch Belgisch biertje. Door de unieke ligging van The Plaza Hotel Antwerpen kun je gemakkelijk het centrum van deze bruisende stad verkennen. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het winkelgebied De Meir of in de bekende winkelstraat de Keyserlei. Een rondvaart over de rivier de Schelde en een bezoek aan de vogeltjesmarkt mag tijdens je verblijf niet ontbreken. Houd je meer van cultuur? Dan is een bezoek aan de Onze lieve Vrouwe Kathedraal en het Rubenshuis een echte aanrader.
Hotel rating: 8.5 based on 25 ratings

Beoordeling van The Plaza Hotel Antwerpen

The Plaza Hotel Antwerpen  

The Plaza Hotel Antwerpen

Hotel - Antwerpen

The Plaza Hotel Antwerpen is een luxueus 4 sterren hotel, gelegen in het centrum van Antwerpen. Het hotel heeft een uitstekende ligging en is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. De A1 bevindt zich op slechts 5 autominuten en er stopt een tram op 50 meter afstand van het Plaza hotel Antwerpen. The Plaza Hotel Antwerpen is modern en sfeervol ingericht en ligt... meer info
vanaf 44 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

25 beoordelingen 8.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Krantaanbieding! 2 dagen Antwerpen

1 nacht v.a. € 44,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel en een rustige omgeving.

9,8

Beoordeling door LCM Loose uit overasselt, op 30 mei 2018 (Groep)

Prima kamer en goed personeel. Alles top.

Bar sloot om 23.50 en 24.00 uur was eigenlijk de sluitingstijd.

8

Beoordeling door PMJ Ripmeester-Vegers uit Zevenbergen, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Top hotel.

8,4

Beoordeling door C Heeren uit tilburg, op 4 mei 2018 (Groep)

Dicht bij centrum. Mooie grote kamer.

Erg druk bij ontbijt.

Tip! Centrum Antwerpen is leuk en rondleiding De Koninck.

8,8

Beoordeling door F.E.J Wapstra/Louwers uit Sint-Oedenrode, op 13 april 2018 (Groep)

Bij binnenkomst, werden we heel hartelijk ontvangen. Ik had een parkeerplek onder het hotel gereserveerd, echt ideaal. De kamers waren schitterend, waren recent opgeknapt. We hadden 2 kamers langs elkaar, wat we ook gevraagd hadden.

Tip! Het hotel ligt op een rustige locatie. Naar het centrum is het 20 minuten lopen. Maar de tram stopt vlakbij het hotel, niet duur en dan ben je zo in het centrum. We waren met 4 vriendinnen en hebben ontzettend genoten. Antwerpen is een mooie, gezellige en schone stad. We hadden heerlijk weer, dus zeker voor herhaling vatbaar!

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2017 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel. Locatie rustig en toch dichtbij centrum. Superruime kamer met douche en bad. Centrum is te lopen, fietsen of met tram (beiden om de hoek).

Tip! Gebruik stadsfietsen heel handig en goed te doen. Antwerpen is met kerst heel gezellig en winkelen is er prima. Reuzenrad is erg leuk. MAS prachtig gebouw.

8,6

Beoordeling door M. Stuit uit Finsterwolde, op 7 november 2017 (Gezin)

Het hotel lag centraal.

Tip! Leuke markt en goed eten.

8,7

Beoordeling door C.A.B.M. de Jong-Wald uit Leidschendam, op 7 april 2018 (Stelletje)

Fijne ruime kamer, fijn hoog bed en een prettig diep bad.

De minibar was niet inclusief, terwijl het water uit de kraan geen lekker drinkwater is, moet je toch wel water uit de minibar gebruiken.

Tip! Mooie musea en de binnenstad is ook heel gezellig.

8,5

Beoordeling door J.M.E. Stam uit Enschede, op 31 mei 2017 (Individueel)

Goed verzorgde kamers met airco, ideaal gezien de buitentemperatuur en uitstekende bedden.

Eigenlijk niets om aan te merken.

Tip! Tram vlakbij en zelfs als je goed kunt lopen op loopafstand van het prachtige centrum op de rand van de Jodenbuurt. Ook de stads dierentuin is zeker het bezoeken waard.

8,6

Beoordeling door J.A. De Snoo uit Ede, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Alles kwam overeen met wat je redelijkerwijs mag verwachten in een hotel.

Tip! Vooral het MAS en het Red Star Line museum zijn zeer de moeite waard.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2018 (Stelletje)

Prettige sfeer, geweldig ontbijt, bijna in het centrum van Antwerpen.

9,6

Beoordeling door F.G Meskers uit Den Helder, op 7 maart 2018 (Gezin)

Mooie gerenoveerde kamer.

Gehorig.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Gezin)

De luxe sfeer.

Weinig te beleven voor kinderen.

7,7

Beoordeling door HWM Kiers de Reus uit Hoorn, op 16 mei 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door L.S. Verkade uit Rijswijk, op 6 maart 2018 (Gezin)

Prachtig hotel, mooie gerenoveerde kamer en prima locatie. Je bent zeer snel lopend in de binnenstad.

Verbouwing van andere kamers was gedurende ons verblijf bezig en daar hadden we wat overlast van.

10

Beoordeling door J.M. Veldhuizen uit Nuenen, op 13 april 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door WIM van den Hazelkamp uit Oss, op 12 april 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Alles was goed geregeld.

Tip! Diamantbuurt.

9

Beoordeling door J.L. van Ommen uit Echt, op 8 maart 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door W.A. Prins uit Groningen, op 19 december 2016 (Stelletje)

Dat het Plaza Hotel vlakbij het centrum ligt en dat de auto veilig in de onderliggende parkeergarage stond. De kamer-upgrade die bij ons arrangement hoorde was zeker de moeite waard, wij hadden een perfecte en ruime kamer. Samen met het vriendelijke personeel, het heerlijke ontbijtbuffet en de knusse hotelbar maakt dit het Plaza Hotel tot de perfecte uitvalsbasis voor een paar nachtjes Antwerpen.

Dat we maar voor twee nachtjes geboekt hadden.

Tip! Het Plaza Hotel is perfect gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden. De tram/metro-halte ligt om de hoek waardoor u snel in het centrum bent. Te voet is ook prima te doen, de wandeling duurt zo'n twintig minuten. Bekijk sowieso de prachtige stationshal. Onze favorieten, naast de vele shoppingmogelijkheden, waren de gezellige restaurantjes en kroegjes rondom de kathedraal.

9

Beoordeling door Y Janssen Groesbeek-Cremers uit Molenhoek, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Het Plaza hotel ligt in een mooie buurt op wandelafstand van het centrum. We hebben twee dagen lang heel het centrum van Antwerpen te voet bekeken. En dit ging prima. Er zijn in het centrum ook verschillende restaurantjes, leuke terrassen waar je perfect mensen kunt kijken.

Tip! Ons favoriete restaurant was "The Duke of Antwerp" in de buurt van het station. Het station zelf is trouwens ook de moeite waard om te bezichtigen.

8,4

Beoordeling door J.D. van Eck uit Echteld, op 25 januari 2017 (Stelletje)

Fijn hotel met een goed ontbijt en een leuke bar.

De afstand tussen het hotel en het stadscentrum, echter met de tram is het goed te doen.

Tip! Antwerpen is een prachtige stad, waar iedereen zijn ding kan doen. Shoppen, uitgaan, cultuur etc.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

De stad.

Tip! Leuke winkelstad, de oude stadsdelen, het haveneiland.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Stelletje)

De velo-fietsen op de hoek van de straat.

Kleine kamer met slecht werkende douche.

Tip! Excursie door de ruien en het gebruik van de velo-fietsen.

7,4
nedstat