Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Van der Valk Hotel Nazareth - Gent

Het luxe 4-sterren Van der Valk Hotel Nazareth - Gent ligt in het gelijknamige plaatsje Nazareth. Op korte afstand (15 autominuten) van het mooie historische centrum van Gent. Direct vanuit het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door de Hospicebossen, ook wel de bossen van Nazareth genoemd.  Van der Valk Hotel Nazareth - Gent beschikt over 84 stijlvol ingerichte hotelkamers. Deze zijn voorzien van een balkon, zithoek, gratis WiFi, bureau, zijn geluidsdicht en hebben een eigen badkamer met bad/douche, föhn en toiletartikelen. Het hotel heeft een mooi restaurant, waar klassieke Belgische en Franse gerechten worden geserveerd. Wanneer de zon schijnt, kun je hiervoor ook op het terras plaatsnemen. De mooie dag afsluiten doe je in de gezellige hotelbar 'De Brasserie', welke elke avond is geopend. Van der Valk Hotel Nazareth - Gent ligt temidden van vele bekende Belgische steden Kortrijk (30 min.), Brugge (40 min.), Brussel of Antwerpen kun je op de route van terugreis goed bereiken. Ben je in Brugge? Breng dan een bezoek aan Brouwerij de Halve Maan, waar onderandere de Brugse Zot wordt gebrouwen. In Gent geniet je op elke hoek van Belgische culinaire specialiteiten. Echt shoppen doe je rondom de Korenmarkt of bij het winkelcentrum Zuid. Bekijk deze stad ook eens van de andere kant en geniet van een rondvaart door de grachten. De modestad Kortrijk verken je pas écht door de stadswandelroute te volgen.
Hotel rating: 8.0 based on 32 ratings

Beoordeling van Van der Valk Hotel Nazareth - Gent

Van der Valk Hotel Nazareth - Gent  

Van der Valk Hotel Nazareth - Gent - Tweepersoonskamer

Hotel - Gent

Het luxe 4-sterren Van der Valk Hotel Nazareth - Gent ligt in het gelijknamige plaatsje Nazareth. Op korte afstand (15 autominuten) van het mooie historische centrum van Gent. Direct vanuit het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door de Hospicebossen, ook wel de bossen van Nazareth genoemd.  Van der Valk Hotel Nazareth - Gent beschikt over 84 stijlvol ingerichte... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

32 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Gent incl. diner

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Gent incl. ontbijt

2 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Gent Superior kamer

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door S Kramer uit Alkmaar, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Personeel vriendelijk, prima ontbijt!

Kamer wat verouderd, voornamelijk de badkamer.

7,8

Beoordeling door JPM van Lankveld uit Sint Anthonis, op 29 december 2017 (Stelletje)

Het ontbijt was zeker een tien waard, erg goed. Leuk personeel bij het ontbijt. Gent is makkelijk te bereiken vanaf hotel. Je kon het centrum van Gent goed bereiken door te parkeren bij de Expo en dan vanaf daar de tram te nemen voor € 3,- per persoon.

Tip! Gent is een zeer mooie stad. Parkeer de auto bij de Expo en neem de tram naar de Korenmarkt. Brugge ligt wat verder weg, maar is ook zeer mooi.

8,6

Beoordeling door G Schulenburg uit Nijverdal, op 21 december 2017 (Gezin)

Prima hotel, makkelijke locatie.

Schilders-plakband nog op het plafond aanwezig, je moest met de auto naar Gent.

7,8

Beoordeling door K van der Harst uit Zoetermeer, op 22 december 2017 (Stelletje)

In principe goede kamer. Goede uitvalplaats voor bijv. Gent.

Schuifdeur tussen kamer en badkamer/toilet was moeilijk te openen/sluiten Door het aanwezige derde bed (niet om gevraagd) waren de gordijnen en vitrage moeilijker te hanteren. Buitenlicht was defect en flikkerde, een geluk was dat het overgordijn redelijk goed verduisterde zodat het minder overlast gaf.

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2018 (Stelletje)

Afstand naar Gent is kort.

Het hotel is lastig bereikbaar.

8,8

Beoordeling door A G van den Berg uit Roosendaal, op 20 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Y. van Dam uit IJSSELSTEIN UT, op 25 maart 2018 (Groep)

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2017 (Groep)

Aangegeven bij bezoeker vriendengroep. Als familie, 2 stellen, waren wij 45 jaar getrouwd, wij begin mei en mijn nicht en man in augustus. Wij alle 4 vonden het heel leuk om Gent en Brugge te bezoeken en hebben daar ook van genoten.

Tip! In Gent vele dingen bekeken en bezocht, boottochtje gemaakt. Heerlijk geluncht, geborreld en ook 's avonds lekker gegeten. Hetzelfde geldt voor Brugge, voor ons alle 4 bekend, maar toch weer andere bezichtigd en ook weer een boottochtje gemaakt.

8,2

Beoordeling door J Trum uit Best, op 17 november 2017 (Stelletje)

Te ver Van de plaats Gent zelf terwijl van der Valk Gent in de advertentie staat.

Tip! Gent is een hele mooie plaats en gezellig.

7,6

Beoordeling door S.I Knap uit Capelle aan den IJSSEL, op 31 december 2017 (Stelletje)

Mooie kerstsfeer, vriendelijk personeel. Prettige locatie tussen Brugge en Gent. Heel prettig dat ons hondje mee mocht in de ontbijtzaal.

Als je niet via de snelweg komt kan je niet bij het hotel parkeren. Absurd hoge prijs voor één nachtje voor de hond a € 25. Gemiddeld in de meeste hotelketens is het € 10.

Tip! Gent en Brugge zijn twee hele leuke steden om te bezoeken en vanaf dit hotel is de bereikbaarheid snel en perfect.

8,4

Beoordeling door J.M. Hellegers uit Malden, op 1 november 2017 (Gezin)

Goede kamers en vriendelijk personeel.

De bar was vrij vroeg gesloten.

8

Beoordeling door J.L. van Dijk uit Haaren, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

Toeristische mogelijkheden.

Bereikbaarheid van dit hotel.

Tip! De historische stad Gent heeft veel bezienswaardigheden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Vooral de gemoedelijkheid in het hotel en het vriendelijke personeel sprak ons aan.

Tip! De stad Gent was ons reisdoel en daar is veel te zien en te bewonderen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2016 (Stelletje)

De rust, de ontspanning en de mooie omgeving van Brugge en Gent. Het door u opgegeven adres was naar mijn mening erg verwarrend. Het is veel eenvoudiger aan te geven, dat het hotel is te bereiken via de E17. Belangrijk is te vermelden dat het hotel bereikbaar is via het Total tankstation. Nu werden we door ons navigatiesysteem via Gent centrum naar de achterkant van het hotel gestuurd.

Tip! We hebben de prachtige steden Gent en Brugge bezocht. Heerlijk gegeten in de fijne restaurants.

7,6

Beoordeling door H.F.M. Rietveld uit Arnhem, op 3 januari 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2016 (Stelletje)

Goed bed, goede badkamer en een goed ontbijt met prima service.

9

Beoordeling door A.C.A. Tilleman uit Valkenswaard, op 17 juli 2017 (Gezin)

Goede en vriendelijke ontvangst door prima personeel.

Lawaai van de snelweg.

Tip! We wilden enkele fietsroutes gaan fietsen, maar dat was een totale mislukking geworden.

9,6

Beoordeling door J.T Schipper uit Ouderkerk aan den ijssel, op 15 december 2016 (Groep)

Tip! Gent bezocht kerstmarkt.

7,6

Beoordeling door PFM van Rooijen uit Leudschendam, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Prima accommodatie. Bereikbaarheid Gent en Brugge goed.

Diner was wisselend. 1e avond matig; 2e beter. Personeel bediening was oké.

Tip! Gent en Brugge bereikbaar. Even wennen aan de aanrij route. Is in begin even zoeken.

7,8

Beoordeling door A.G. Uljee uit Alkmaar, op 14 september 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door G.W. Prins uit oud beijerland, op 10 augustus 2017 (Gezin)

Mooie omgeving, mooie kamers en vriendelijk personeel.

Restaurant wat minder. Patat waren harde stukjes en de mosselen waren niet gaar.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2017 (Stelletje)

Kamer en ontbijt.

Afstand tot Gent wordt niet duidelijk vermeld. Hotel moeilijk te vinden via omweg.

Tip! Gent was heel mooi, de moeite waard.

7,6

Beoordeling door A.J. Kool uit Nieuwegein, op 8 oktober 2016 (Groep)

Alles was perfect.

De Lucht van de varkens andere kant snelweg en het draaien van de vrachtwagens.

Tip! Kortrijk, Gent en Sint Nikolaas geweest, perfect hoor.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2017 (Stelletje)

De fietsroutes in de omgeving.

Locatie lag aan de snelweg.

6,6

Beoordeling door H G Somsen uit Eibergen, op 23 maart 2017 (Gezin)

Moeillijk te vinden, ligt langs de auto baan als je via tomtom rijdt ga je binnen door, kom je achter hotel uit en via de achterkant kun je niet op de parkeertrein komen.

Tip! Wij wilden paar dagen Gent maar er loopt geen bus naar Gent nu moet je de auto meenemen.

7,6
nedstat