Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Hotel Dorhout Mees

Hotel Dorhout Mees  ligt in Biddinghuizen aan het Veluwemeer. Doordat het hotel in het hart van Nederland ligt is zowel de Randstad als de prachtige Veluwe goed te bereiken. Hotel Dorhout Mees is een 4-sterrenhotel met 42 kamers. De kamers zijn voorzien van onder meer een televisie, minibar, föhn en WiFi. Het hotel biedt meer aan dan enkel overnachtingen. Hotel Dorhout Mees   heeft meerdere golfbanen, schietbanen en adventure mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld quad rijden, abseilen en vlotvaren. Na al deze activiteiten kun je ontspannen in de sauna of het solarium. Aan het begin van de avond heerlijk aanschuiven in het restaurant waar je in de zomermaanden kan barbecueën. In de wintermaanden kun je naast à la carte ook mee-eten van de 'Boerenpot' buffetten. In de omgeving van Hotel Dorhout Mees   is er voldoende te ondernemen. Pretpark Walibi ligt om de hoek en ook het Dolfinarium in Harderwijk ligt op korte afstand. Shoppen kan in Bataviastad. Dit outletcenter biedt veel merken aan voor een kleine prijs. De Batviawerf is niet alleen voor de cultuurliefhebber interessant maar ook voor ieder ander. Relaxen doe je in Wellnessresort de Zwaluwhoeve.
Hotel rating: 7.9 based on 68 ratings

Beoordeling van Hotel Dorhout Mees

Hotel Dorhout Mees  

Hotel Dorhout Mees

Hotel - Biddinghuizen

Hotel Dorhout Mees  ligt in Biddinghuizen aan het Veluwemeer. Doordat het hotel in het hart van Nederland ligt is zowel de Randstad als de prachtige Veluwe goed te bereiken. Hotel Dorhout Mees is een 4-sterrenhotel met 42 kamers. De kamers zijn voorzien van onder meer een televisie, minibar, föhn en WiFi. Het hotel biedt meer aan dan enkel overnachtingen. Hotel... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

68 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Krantaanbieding! 2 dagen incl. Zwaluwhoeve

1 nacht v.a. € 44,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwemeer

2 nachten v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Biddinghuizen

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Biddinghuizen

2 nachten v.a. € 64,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Zwaluwhoeve

2 nachten v.a. € 80,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Biddinghuizen incl. diner

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A Bouwmeester uit Nijkerk, op 6 december 2017 (Stelletje)

Mooie locatie en genoeg te beleven tijdens verblijf. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk tot rust kunnen komen. Met mooie omgeving.

De kamers zijn erg gehorig.

Tip! Mooie landelijke omgeving met genoeg te doen. Van heerlijk rustig golven tot kleiduif schieten en crossen op een quad. Zeer aan te raden om tot rust te komen.

7,8

Beoordeling door GH Beumer uit Zevenaar, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Mooi hotel.

Tip! Bezoek Oostvaarder plassen.

8,2

Beoordeling door H.P.W.M. Kerklaan uit Elewijt, op 5 september 2017 (Stelletje)

Ideale ligging om te fietsen. Rustige fietspaden, mooie natuur. Nabijheid van Elburg.

Tip! Houd u van variatie: ga eerst eens fietsen naar Elburg, geniet van een lunch en bekijk nadien het mooie stadje. Op weg terug naar het hotel houd u best een stop aan het Veluwemeer, waar u bij mooi weer heerlijk kunt zonnen op het strand. Niet druk zoals in Scheveningen of Zandvoort, maar verder hetzelfde sfeertje, genieten van zon, strand en meer.

8,8

Beoordeling door J.W. van der Voort-Gonlag uit Noordwijkerhout, op 3 augustus 2017 (Gezin)

De omgeving en de dag Zwaluwhoeve.

Tip! De Zandenplas in Nunspeet is een prachtige locatie vooral voor kinderen. Ook Harderwijk en Elburg zijn leuke plaatsen .Het hotel ligt in een mooie en groene omgeving, echt iets voor rustzoekers. Praktisch aan het Veluwemeer.

9,8

Beoordeling door WNG van den Heuvel uit Deurne, op 15 juli 2017 (Groep)

De rustige locatie en mooie omgeving.

Warm op de kamers.

Tip! Drie dagen wezen fietsen in een prachtige omgeving.

8

Beoordeling door M.J. de Bruyn uit Steenbergen, op 26 juni 2017 (Stelletje)

Kort bij het Veluwemeer en midden in de natuur. Vriendelijk personeel. Ruime maar warme kamer.

Er moest elke dag gevraagd worden om de fietsenstalling open te maken, daarvoor lange wachttijden aan de balie.

Tip! Heerlijk gefietst via fietsroute uit hotel, meteen rechtsaf de natuur in met wel 10 ooievaars te zien. Leuke paden door bossen en natuur en goed te doen is de oversteek naar de Oostvaardersplassen,schitterend,enorm genoten!

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Groep)

Rustig hotel, ruimte.

Tip! Prachtige golfbaan.

7,4

Beoordeling door S van Dam uit Rijswijk (ZH), op 5 mei 2017 (Groep)

Rust.

Tip! Rustgevend.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, mooie kamers.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2017 (Gezin)

Het was leuk om kennis te maken met een hotel gespecialiseerd op golf en kleiduif schieten. Ook al maakten wij geen gebruik van deze faciliteiten.

Buiten op het terras bij het restaurant was het wel een herrie vanwege het kleiduif schieten!

Tip! Wij zijn o.a. in Elburg, Harderwijk en Nunspeet geweest en dit was allemaal redelijk dichtbij.

7,8

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 5 maart 2017 (Gezin)

De ontbijtzaal met mooi uitzicht.

Het restaurant was niet best. Ik vroeg of de uiensoep goed gevuld was en bij het brengen van de soep zei ik dat het een tomatensoep is. Het meisje zei dat dit een uiensoep was. Het was tomatensoep met een paar stukjes ui. De bediening vroeg bij het langskomen of alles naar wens was. Ik heb verteld dat ik uiensoep had gevraagd maar kreeg een tomatensoep. Het antwoord was dat het aan de keuken wordt doorgegeven.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Gezin)

De omgeving was goed.

De kamer was niet warm genoeg.

8,8

Beoordeling door G.J Schokker uit Wolvega, op 9 februari 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door CPM Sprangers uit Baarle Hertog, op 26 augustus 2016 (Gezin)

Erg vriendelijke medewerkers. Eten in hotel en restaurant was top!

Tip! Veluwemeer is een erg mooi recreatie gebied. Walibi en Dolfinarium in de nabije buurt. Ook leuke strandjes!

8,8

Beoordeling door L.G.C. Hurkmans-Waal uit Amsterdam, op 31 juli 2016 (Gezin)

Uiterst vriendelijk personeel en goede prijs/kwaliteit verhouding. De kinderen met ons mee, we misten wel een zwembad/speeltuin. Wij hebben genoten, heerlijk gegeten. Een fijn verblijf.

9

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2016 (Stelletje)

Wij hebben er een nachtje geslapen om dat we een dag naar Zwaluwhoeve wilden en daarna niet naar huis wilden rijden. Het was niet ver van elkaar af en goed geslapen daar, lekker rustig.

9

Beoordeling door GM van den Heuvel uit 's-Hertogenbosch, op 17 maart 2016 (Stelletje)

Ontvangst en kamer waren super. Ontbijt was ook zeker goed. Personeel erg vriendelijke en netjes. Locatie is super waar je heerlijk tot rust kan komen. Zelfs een leuke verassing voor mijn vrouw die net jarig was geweest.

Tip! Lekker dagje naar Zwaluwhoeve geweest, wat in de prijs zat.. heerlijk verwenweekend gehad.

9,7

Beoordeling door MGW Derksen uit AMERICA, op 7 augustus 2016 (Gezin)

Dichtbij Walibi.

Je kunt niet even het dorp inlopen. Beetje 'hutje op de hei' idee.

8

Beoordeling door S.F. Ilcken uit Amsterdam, op 28 juli 2017 (Gezin)

6,2

Beoordeling door JEFFREY den Doop uit Waalre, op 22 juni 2016 (Gezin)

Leuke kamer en een heel mooi uitzicht van de kamer(2e etage) best ruime kamer voor ons 4-en.

De enige opmerking die wij hebben is dat de WC een beetje los zat maar dat is zo gemaakt. Verder was alles netjes en schoon.

Tip! Walibi World is echt op een steenworp afstand, de kinderen vonden het heel erg leuk.

7,3

Beoordeling door PME Helder uit hoorn nh, op 2 maart 2016 (Gezin)

Je werd netjes behandeld dat is heel belangrijk. Gezellig en lekker ontbijt.

Tip! Wellnesscentrum de Zwaluwhoeve.

8,8

Beoordeling door M.D. Eggen uit LANDGRAAF, op 1 juni 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Stelletje)

Dichtbij bezochte doelen.

8,4

Beoordeling door A Verschuure uit Amstelveen, op 23 maart 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door S van Erven uit Tilburg, op 27 februari 2016 (Stelletje)

Rustig,en knus hotel. Heerlijke soep gegeten in het jachtrestaurant. Ontbijt was ook super. Komen zeker nog terug. Je kunt er ook heerlijk wandelen op het terrein

Tip! I.c.m. de Zwaluwhoeve of Dolfinarium is het super voordelig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door S Boekhooven uit Voorschoten, op 14 februari 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door AJG Heil uit Ridderkerk, op 14 februari 2016 (Stelletje)

Klantvriendelijkheid personeel.

Besproken kamer was zeer klein, daarom voor € 20,00 een grotere kamer genomen. Kamers waren toe aan een update.

Tip! Mooie omgeving, helaas wegens werkzaamheden aan de omgeving bij het hotel even wat minder door de blubber en regen.

7,5

Beoordeling door A.M. de Visser uit Delft, op 22 april 2016 (Stelletje)

Mooie kamer. We hebben in het restaurant erg goed gegeten (proeverij van het nieuwe seizoen), vriendelijke mensen, veel activiteiten mogelijk in omgeving.

De locatie van het hotel is niet heel bijzonder.

Tip! Heel veel mogelijkheden in de directe omgeving, zowel sauna de Zwaluwehoeve als mooie natuurgebieden (Oostvaardersplassen, Veluwe) als leuke plaatsjes (bijvoorbeeld Harderwijk, Kampen en Elburg) als pretparken Walibi en het Dolfinarium. De Orchideeënhoeve is wat verder weg, maar zeker ook een aanrader!

8

Beoordeling door P. Proper uit Spijkenisse, op 7 april 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel en een gratis upgrade naar 3-persoonskamer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2016 (Stelletje)

Rustige locatie en vriendelijk personeel.

Weinig ambiance in de kamer en te kort aan stopcontacten.

7,2

Beoordeling door ED de Vries uit Bontebok, op 11 februari 2016 (Gezin)

Dichtbij de Zwaluwhoeve en Flevo on ice.

7,6

Beoordeling door A van Brussel uit Someren, op 14 februari 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door CMW van de Wouw uit Goirle, op 20 januari 2016 (Stelletje)

Uitstekend verzorgd. Kennismaking met de receptioniste door je een hand te geven, waar maak je dat nog mee.

8,2

Beoordeling door RMJH Triepels uit KLIMMEN, op 12 februari 2016 (Stelletje)

De rust, echt een aanrader als je even tot rust wilt komen.

Tip! Alles een beetje in de buurt, we waren zo bij de Zwaluwhoeve, in Harderwijk en in Lelystad.

7,6

Beoordeling door D.J.P. de Veij uit cadier en keer, op 31 oktober 2015 (Gezin)

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2015 (Groep)

7,8

Beoordeling door D. Megraso uit Rozenburg, op 17 oktober 2015 (Stelletje)

Rust.

7

Beoordeling door C.W.M. Fokke uit Leidsedam, op 1 maart 2016 (Groep)

De ruime kamer en het vriendelijke personeel.

Dat we uit het hotel moesten naar het restaurant om te gaan eten 's avonds.

8,8

Beoordeling door T Zandstra uit Amstelveen, op 3 oktober 2015 (Stelletje)

De persoonlijke aandacht van onze gastvrouw Annemieke maakt ons verblijf tot een feestje.

Tip! Mooie rustige omgeving, in de buurt van Elburg mooi pittoresk dorpje en Nunspeet het oude dorp is ook de moeite waard.

8,6

Beoordeling door I.J. Reurekas-Romijn uit Smilde, op 9 februari 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid, , mooi gelegen, netjes, ruime kamer, kamer, gebruik kunnen maken van de sauna en het solarium , goed verzorgd ontbijt.

Jammer was dat de receptioniste verklapte wat er allemaal geboekt was, zodat de verassing voor mijn partner op dat moment al duidelijker werd. Dat de sauna niet te reserveren was , zodat er geen anderen bij in kunnen.

Tip! Goed arrangement samen met de Zwaluwhoeve. De 2e dag heerlijk naar de Orchideeënhoeve geweest en daarna lekker gegeten in het restaurant en gebruik gemaakt van de sauna en zonnebank in het hotel. Het was 2 dagen heerlijk ontspannen en genieten.

8,8

Beoordeling door M.T.J.C. Rooijackers uit Odiliapeel, op 31 augustus 2015 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel! Top! Kamertje was klein maar knus en schoon!

Wij waren om kwart voor 9 bij het ontbijt en er was veel op. Maar toch heerlijk ontbeten!

Tip! Mooie omgeving! We hebben Walibi bezocht, wat geweldig was!

7,8

Beoordeling door MMG m Leus uit geesteren, op 18 januari 2017 (Stelletje)

Mooi hotel en kamer. Goed ontbijt en een mooie omgeving.

Beetje een hard bed, zat geen topping op.

Tip! Wij vonden de omgeving om te golfen heel groot, volgens mij de grootste van Nederland en fijn dat we dicht bij de Zwaluwhoeve waren en Flevonice (sports en funpark). Super!!!

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2016 (Stelletje)

Gratis upgrade naar luxe kamer.

Te weinig personeel tijdens het ontbijt om alles goed bij te kunnen houden.

Tip! Harderwijk ligt op een kwartiertje van het hotel en zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Erg leuke stad met veel winkelmogelijkheden en leuke terrasjes. Daarnaast is het dolfinarium en Walibi natuurlijk altijd een bezoekje waard.

8,2

Beoordeling door CC Joosse uit Koudekerke, op 25 augustus 2015 (Gezin)

Prima leuk en rustig hotel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nette kamers en heerlijk ontbijt. Heel vriendelijk personeel. Onze 3 kinderen kregen zowaar een superluxe kamer, helemaal geweldig. Ondanks negatieve recensies vanuit onze kant een hele positieve.

Niets op aan te merken. Misschien is een zwembad een optie?

Tip! Dicht in de buurt van verschillende leuke plaatsen zoals Walibi, Harderwijk, Lelystad enz.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2015 (Gezin)

Het schieten op de baan.

Warme slaapkamers.

Tip! Goed te combineren met een dagje Walibi.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 januari 2016 (Stelletje)

Lag op de route voor het shoppen in Bataviastad en een dagje sauna!

Dat je naar buiten moet om bij het restaurant te komen!

Tip! Heerlijk gegeten in het restaurant.

7,5

Beoordeling door IJF Tangelder uit sittard, op 1 augustus 2015 (Gezin)

Warm welkom bij binnenkomst het hotel voelt heel huiselijk niet heel groot maar ook zeker niet klein. Omgeving vonden wij geweldig veel natuur maar ook genoeg te doen. Dichtbij Harderwijk en lekker dichtbij Walibi waar wij ook de volgende dag na toe zijn gegaan! Kortom een leuke overnachting in een mooi schoon hotel en de volgende dag een leuke gezellige dag in Walibi zeer zeker aan te raden. En wij komen dit zeker ook weer doen i.c.m. Dolfinarium!

Wij vonden eigenlijk niks minder leuk!

8,8

Beoordeling door M. Eijkelenbergh uit Ten Boer, op 9 augustus 2015 (Individueel)

Dat het op een rustige locatie ligt en er toch op kleine afstand van alles te doen is. Je kon er ook fietsen huren. Kleiduiven schieten interessante sport. Gastvrije leuke mensen zowel personeel als gasten. Onze 6 jarige dochter heeft zich ook prima vermaakt.

Het was erg warm op de kamer, misschien optie om airco te nemen. Misschien optie voor kinderen eventueel een speeltuintje met zandbak of zo.

Tip! Mooie omgeving vlakbij Harderwijk Dolfinarium. Allerlei andere locaties op korte afstand. Water vlakbij voor eventueel te gaan zwemmen. Zwembad in Biddinghuizen.

8,8

Beoordeling door R J Noort uit Oegstgeest, op 5 september 2016 (Individueel)

Mooie rustige omgeving.

De kamer had maar 1 klein raampje wat open kon voor frisse lucht.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2017 (Stelletje)

Aardig personeel goed ontbijt en het restaurant was ook heel goed. Rustige omgeving.

De kamer was erg donker, er was een klein raam en het was nogal warm.

Tip! Leuke plaatsen bezocht zoals Elburg, Kampen en Schokland. Veel wandelgebied, prima want we hadden de hond mee.

7

Beoordeling door M de Jong uit t veld, op 3 december 2015 (Individueel)

Heerlijk van de rust genoten. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

8

Beoordeling door M. Pieters uit Zoetermeer, op 20 augustus 2015 (Groep)

Mooie omgeving, genoeg te doen aan activiteiten. Vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2015 (Gezin)

De ruimte om je heen. Heerlijk fietsen in de polder.

De kamer. Deze was erg klein en warm. Het personeel stelde wel een ventilator ter beschikking.

Tip! We zijn een dag wezen fietsen richting Harderwijk. Leuke stad, het Dolfinarium is ook leuk als je met kinderen ben.

7

Beoordeling door K.G.L van Neerbos uit Apeldoorn, op 3 augustus 2015 (Groep)

We zijn niet zoveel in het hotel geweest maar heb heerlijk geslapen en een mooie omgeving!

N.v.t.

Tip! We zijn naar Walibi geweest met een nachtje hotel leuke actie en was super leuk.

7,8

Beoordeling door RR Faber uit Enschede, op 19 februari 2016 (Stelletje)

Het ontbijt.

Ik vond de whirlpool erg klein en niet geschikt.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2015 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door C.B. Smit uit Wassenaar, op 20 juli 2015 (Gezin)

De sauna en erge lekkere bedden.

Dat het een heel eind lopen is vanaf de bushalte. Zonder stoep.

Tip! Wallibi.

8,6

Beoordeling door ALM ALM Loomans uit ETTEN LEUR, op 27 augustus 2016 (Gezin)

Grote kamers, schone badkamers en wc's, fijne ligging, mooie omgeving.

Ik had opgegeven, ruim van tevoren, dat ik 2 kamers naast elkaar wilde. Dit was ook toegezegd bij het inchecken. We hadden om 13:00 ingecheckt toen we na 14:00 de sleutels vroegen was het ineens kamer 10 en 12, heel vreemd. Het was een andere receptioniste dus ik geklaagd, maar ze kon er niks aan doen. Ze zou het doorgeven, ik vind dat niet zo prettig. Er moeten geen dingen gezegd worden die niet nagekomen kunnen worden.

6,8

Beoordeling door G.H.J Goossen uit OOSTERHOUT NB, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Vlakbij Walibi.

De deur was vies, zelf schoongemaakt.

7,3

Beoordeling door S Penninx uit Gemert, op 30 juni 2015 (Gezin)

De ontvangst in het hotel was erg vriendelijk. Het ontbijt was heerlijk, voldoende divers (wel vrij zoute roerei). Het bed in onze kamer lag heerlijk! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Het was erg warm in onze kamer. Dit lag natuurlijk ook aan het weer (het was 20+ graden), maar er was geen airco aanwezig. Wij kregen echter te horen dat hieraan gewerkt werd.

Tip! Wij zijn naar de Zwaluwhoeve geweest. Een echte aanrader voor wie wel houdt van een dagje relaxen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2015 (Stelletje)

Prima basic hotelkamer, goed ontbijt! Mooie, rustige omgeving.

Tip! Prettig verblijf om te combineren met een dagje welness.

8,2

Beoordeling door patrik van calster uit elewijt, op 27 mei 2015 (Stelletje)

zeer vriendelijk ontvangst , mooie ontbijtruimte en bar met open haard..

Tip! wij zijn naar sauna geweest,als je graag fiets is het daar ideaal..

8,4

Beoordeling door John Schuurmans uit Hellevoetsluis, op 31 mei 2015 (Gezin)

Rustig gelegen, schoon en netjes, goed/uitgebreid ontbijt.

Tip! Was slechts een overnachting dus geen neven activiteiten aldaar van toepassing.

8,4

Beoordeling door J Suijkerbuijk-de Waal uit Nieuw-Vossemeer, op 17 oktober 2015 (Stelletje)

Dat het dichtbij de plaatsen was die we graag wilden bezoeken.

Erg afgelegen en we hebben wel last gehad van de schietbaan voor het kleiduiven schieten (vooral zondag ochtend vroeg).

Tip! Het plaatsje Elburg is de moeite waard om te bezoeken en wij hebben erg lekker gegeten bij Beachclub Nu.

6,2
nedstat