Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Best Western Hotel Baars

Best Western Hotel Baars is een prachtig 4-sterren hotel, gelegen in het historische centrum van Harderwijk. Dit familiehotel heeft een centrale ligging en is daardoor makkelijk te bereiken. Op slechts twee kilometer van Best Western Hotel Baars ligt de A28 en het station van Harderwijk ligt op 5 minuten loopafstand. Het Best Western Hotel Baars is modern ingericht en ligt in het hart van Harderwijk. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar/ lounge, restaurant, terras en draadloos internet. Na een dagje heerlijk fietsen in de natuurlijke omgeving, kun je culinair genieten van diverse vlees- en visspecialiteiten in de café-brasserie. Kom tot rust onder het genot van een drankje op het terras met uitzicht over het karakteristieke kerkplein. Alle 60 kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over vele faciliteiten. Via het hotel kun je een ontheffing voor gratis parkeren krijgen, dit is op loopafstand. Best Wester Hotel Baars heeft een ideale ligging. Vanuit het hotel ben je binnen 5 minuten lopen bij het Dolfinarium. Een leuk uitstapje voor het hele gezin! Houd je liever van actie? Breng dan een bezoek aan pretpark Walibi World. Sauna & Beauty Resort De Zwaluwhoeve ligt op slechts 6km van het hotel. Kom volledig tot rust in een van de vele sauna’s, stoombaden of whirlpools. De natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het Veluwemeer. Maak een heerlijke wandeling door de bossen en heidevelden en geniet van de prachtige omgeving!
Hotel rating: 7.7 based on 40 ratings

Beoordeling van Best Western Hotel Baars

Best Western Hotel Baars  

Best Western Hotel Baars

Hotel - Harderwijk

Best Western Hotel Baars is een prachtig 4-sterren hotel, gelegen in het historische centrum van Harderwijk. Dit familiehotel heeft een centrale ligging en is daardoor makkelijk te bereiken. Op slechts twee kilometer van Best Western Hotel Baars ligt de A28 en het station van Harderwijk ligt op 5 minuten loopafstand. Het Best Western Hotel Baars is modern ingericht en ligt in het hart van... meer info
vanaf 54 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

40 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen incl. Zwaluwhoeve

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,95 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Zwaluwhoeve

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,95 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Zwaluwhoeve en diner

2 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,95 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Gezin)

Gezellige locatie.

Het hotel is erg gehorig en we hoorden dan ook de gehele avond kinderen door de gang rennen en er werd flink herrie gemaakt op straat wat ook tot een uur of 4 in de ochtend doorging. Parkeergelegenheid was niet erg dichtbij dus als je hele zware koffers mee hebt is het niet erg prettig nog eens 20 minuten naar het hotel terug te lopen.

Tip! Veel restaurantjes in de omgeving en heel vriendelijk personeel.

6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Gezin)

9

Beoordeling door M Veenendaal uit Nijmegen, op 27 februari 2017 (Stelletje)

Lekker diner, gezellige sfeer goed personeel. Prima locatie.

Kamer heeft nieuwe verf en vloerbedekking nodig. Afstandsbediening kapot.

7,8

Beoordeling door M Kievit uit Dalen, op 9 februari 2017 (Gezin)

Het hotel had een prachtige locatie met vriendelijk personeel. Het ontbijt was super uitgebreid met verse broodjes, croissants, suikerbrood, eitjes en bacon. Heerlijk!

Ik kan maar 1 mini-dingetje bedenken wat een verbeterpunt zou kunnen zijn. De jus en vruchtjes bij het ontbijt waren naar mijn idee uit een pak.

Tip! Binnen enkele minuten sta je bij de kroegen en heerlijk tapas eten kan bij de buren.

8,2

Beoordeling door L Zweedijk uit Kapelle, op 8 december 2016 (Stelletje)

Verblijf in het geheel. Mooie locatie, in centrum. Diner was uitstekend.

Tip! Centrum, Veluwemeer, Zwaluwhoeve.

8

Beoordeling door J.M.A. Verkleij uit Reeuwijk, op 4 december 2016 (Stelletje)

De ontvangst was hartelijk. Personeel is vriendelijk, kamer was schoon.

Extra betaling voor het parkeren van de auto in de garageboxen.

Tip! Probeer de hotelgasten te verleiden om met de fiets de omgeving te verkennen met de knooppuntenroute. Tevens een plattegrondje om naar het eerste knooppuntroute te komen.

7,6

Beoordeling door AGJ Penners uit selfkant, op 24 november 2016 (Groep)

Een leuk hotel, in een leuk stadje. We hebben een super verblijf gehad, er was niks op aan te merken. We komen zeker nog eens terug.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2016 (Gezin)

Fijn hotel, dicht bij het centrum en Harderwijk. Gratis parkeren op loopafstand of tegen betaling bij hotel. Prima kamer en prima uitgebreid ontbijt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2016 (Gezin)

Centraal gelegen en toch rustig en heel schoon hotel, super lekker menu in het hotel restaurant(vooral het dessert is een hit!). Heel vriendelijk personeel. Korte weg in het "shopping centrum" en na de strand.

Het parkeersysteem had in het begin ietsje duidelijker uitgelegd mogen worden (bijv. betaald parkeren naast het hotel tot 20.00, daarna vergunning van hotel t/m 8am), parkeergarage is qua plaats vrij beperkt (en evt. moet sleutel achter gelaten worden om auto te kunnen verplaatsen - is niet iedereens smaak).

Tip! Mooi natuur, meer dan voldoende gelegenheid om te kunnen wandelen, fietsen - of lekker een dag na de Zwaluwehoeve om te ontspannen. Voldoende activiteiten ook voor kinderen in de buurt (Walibi, strand, Dolfinarium).

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel zodat alles op loopafstand was.

De afstand om gratis te kunnen parkeren.

Tip! Op loopafstand div. restaurants, leuke straatjes met voormalige vissershuisjes en het centrum met zowel leuke "kleine winkeltjes" als de grote winkelketens.

7,2

Beoordeling door D Lingius uit Krommenie, op 11 februari 2016 (Stelletje)

Het hotel heeft centrale ligging. Is sfeervol en alles is aanwezig. Vriendelijk personeel. Parkeren goed geregeld.

8,4

Beoordeling door F Nauta uit beverwijk, op 3 februari 2016 (Stelletje)

Dranger op douchedeur klapt dicht. Alles heeft een opknapbeurt nodig. Lawaai met ontbijt van de stoelen, heel gemakkelijk te verhelpen met rondjes eronder.

Tip! Mooie stad.

6,6

Beoordeling door P.A.M. Baars uit Hagestein, op 28 januari 2016 (Gezin)

Centraal gelegen en zeer klantvriendelijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2015 (Gezin)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Met name achter de receptie.

Ontzettend warm op de kamer, ondanks dat de verwarming niet aan stond.

Tip! Hotel staat bij de kerk, dicht bij het centrum en boulevard. Dolfinarium is op loopafstand.

7,7

Beoordeling door R.J.G. Bus uit Voorhout, op 2 september 2015 (Stelletje)

Lekker direct in het centrum van Harderwijk. Dichtbij alle tentjes.

Voor een 4-sterren hotel toch een wat achterhaalde kamer. Geen A/C bijvoorbeeld, waardoor je toch met de ramen open gaat slapen. Als dan in het weekend alle feestgangers langskomen, wordt het wel erg luidruchtig

7,2

Beoordeling door G. Dijkhijzen uit BUNSCHOTEN-SPAKENBURG, op 24 augustus 2015 (Gezin)

Personeel en ontbijt.

Bedden en temperatuur.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2016 (Stelletje)

Midden in het centrum, in een mooie omgeving. Vriendelijke mensen. Een leuk arrangement.

Kamer was wel onvoldoende schoon. Er zaten nogal wat spinnenwebben en niet zomaar een paar.

Tip! Arrangement is een aanrader inclusief diner op de aankomstdag en een sauna verblijf.

7,6

Beoordeling door J.A.C. Stoop uit Wouw, op 17 augustus 2015 (Gezin)

Leuke grote kamer en prettige badkamer met apart toilet. Erg fijn dat de auto in de garage geparkeerd kon worden (€7,50 p.d.). 'S ochtends na het uitchecken de bagage in de auto en na een heel warme dag in het Dolfinarium in een koele auto naar huis.

Een piepend bed (wat mijn dochter wel erg leuk vond)

Tip! Op loopafstand van een leuk centrum met leuke restaurantjes, een strandje en het Dolfinarium.

8,2

Beoordeling door T Beckand uit Zoetermeer, op 26 juli 2016 (Gezin)

Prima en centraal gelegen dicht bij het water en mooie natuur.

Dat er geen airco aanwezig is, erg warm met warme dagen.

Tip! Mooie omgeving en De Zwaluwhoeve in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2016 (Stelletje)

Direct in het centrum.

De parkeergarage was na terugkomst bezet.

Tip! Zowel het stadscentrum als als de uitgestrekte bossen van de Veluwe zijn goed bereikbaar.

8

Beoordeling door M.W. Marijt uit Arnhem, op 27 juli 2015 (Gezin)

Klantvriendelijke personeel, ligging hotel als je naar Dolfinarium gaat perfect en de jacuzzi was heerlijk.

De televisie was lastig te bedienen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2015 (Gezin)

Het was een goed verblijf. Het ontbijt was prima, niet overdadig, maar goed, vriendelijk personeel. De locatie is geweldig. Je zit midden in het centrum op loop afstand van een strandje en Dolfinarium.

De kamer was heel warm, we hadden wel een ventilator, maar die geeft veel lawaai, slapen werd daardoor lastig. De kamer was middels allemaal trapjes te bereiken, bij brand lijkt me het wel eng. Ik had niet het idee dat het veilig was.

Tip! Lopend naar een restaurantje, super.

6,8

Beoordeling door C Graveland uit Ouderkerk aan den IJssel, op 10 augustus 2015 (Gezin)

De aanbieding van dolfinarium met hotel. De rust die er was. De kinderen vonden het leuk dat er een bad in was.

Krakend bed.

Tip! We konden alles lopend doen. Een dag Dolfinarium en andere dag naar het strandje en tussendoor naar de winkels of restaurant. Dat vinden wij prettig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2015 (Gezin)

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2015 (Groep)

Het Dolfinarium arrangement.

Geen airco aanwezig.

7,6

Beoordeling door E.F. Kroon Fisscher uit Dordrecht, op 15 juni 2015 (Stelletje)

Vriendelijke gastvrijheid en de ligging van het hotel. Kamer super.

Tip! We hebben te weinig kunnen doen, waren er maar 2 dagen. Mijn man heeft parkinson en dementie dus ben je ook een beetje beperkt We hebben genoten van het meer en het centrum was erg gezellig. We komen nog terug om de rest te verkennen. Dank voor alles! Groeten Familie Kroon uit Dordrecht.

9,6

Beoordeling door F.J.A Smits uit Eindhoven, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Twee voortreffelijke dinees gehad. Eten was voortreffelijk, personeel super vriendelijk

Jammer was dat tijdens het eerste avond eten een jazz optreden was in het restaurant. Wij zaten in de seire en er was duidelijk veel te veel lawaai.

Tip! Hotel lag midden in Harderwijk dicht bij de boulevaar.

7,2

Beoordeling door R Rikumahu uit Purmerend, op 26 mei 2015 (Stelletje)

7

Beoordeling door LJM Stroeken uit Oosterhout, op 22 mei 2015 (Gezin)

De ligging is zeer centraal in Harderwijk. Alles is prima te voet te bereiken, ook het Dolfinarium. Parkeren voor een kleine vergoeding vlak bij het hotel, veilig afgesloten.

Tip! Het Dolfinarium arrangement is heel goed. Je hoeft dan ook niet meer in de rij voor een kaartje. Harderwijk is erg gezellig, veel terrasjes, leuke restaurantjes, veel winkels. Heerlijk voor een weekendje. Gegeten bij Bonanza aan de boulevard, uitstekend.

7,7

Beoordeling door R.A.F. Padding uit Alkmaar, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Rustige buurt.

Slappe bedden. Geen tv-zit. Kleine kamer. Geen WiFi op de kamer, alleen bij receptie.

7,6

Beoordeling door R.A.F. Padding uit Alkmaar, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Rustige buurt

Slappe bedden. Geen tv-zit. Kleine kamer. Geen wife op kamer alleen bij receptie

Tip! Nvt

7,6

Beoordeling door E.M. Tawjoeram uit Delft, op 29 mei 2017 (Individueel)

Ligging in het centrum, waardoor winkels en stadsboulevard makkelijk aan te lopen waren.

Koffers konden niet achter slot en grendel bij vroege aankomst.

Tip! Mooie omgeving met een prachtig meer en veel groen. Ook leuk om met de fiets te verkennen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2015 (Gezin)

De ligging was wel goed in het centrum.

Ik had om goede bedden gevraagd en kreeg toch van die oude zachte bedden die al heel lang aan vervanging toe zijn. Die bedden zijn een 4 sterren hotel onwaardig!

Tip! De omgeving is gezellig om te wandelen. Het is een leuk centrum.

7,2

Beoordeling door JHAJ Verkoeijen uit Venlo, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Leuk dat het vlak bij het centrum was

Parkeerplaats veel te ver weg Kamer in de verste uithoek, deuren kleerkat vielen steeds dicht Kamer gedateerd Baliepersoneel traag vooral een indische man? Meisje die later dienst had veel adquater Gasten aanspreken op luid stemgebruik tijdens mobiel teleferen onder ontbijt. We waren ongewild getuigen van telefoongesprek en dat stoorde onder het eten.als je wilt telefoneren doe dat dan op gepaste afstand. Hotel(personeel) moet hier voorschriften op maken. Koud......... Jammer

Tip! Leuke gezellige stad, markt en lekker restaurant de boterlap midden in het centrum. Het dolfinarium was nog niet zo druk bezocht en konden we volop genieten van de diverse shows, sommigen zelfs twee keer.

6

Beoordeling door Anoniem, op 28 januari 2016 (Stelletje)

Goede locatie, uitstekend ontbijt en goede service.

Tweepersoonsbed bestond uit twee losse bedden tegen elkaar gezet met hoogteverschil.

8,6

Beoordeling door A.J.M Raven uit Bocholtz, op 6 oktober 2016 (Gezin)

Dat het hotel midden in het centrum ligt.

De kamers zijn klein.

Tip! Zwaluwhoeve kortbij.

7,6

Beoordeling door TC Mirrer uit Terneuzen, op 19 mei 2015 (Gezin)

Vriendelijkheid en de gastvrijheid en het weekend dat we er waren was er een live band het was er erg gezellig!

Tip! Zwaluwhoeve geweest en in het centrum gewandeld.Hardewijk kennen we van vroeger.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2015 (Gezin)

Mooi verzorgd.

's Ochtends wakker geworden van de stoelen die aan werden geschoven in de ontbijtzaal. Wij sliepen namelijk in de kamer boven de ontbijtzaal en dat was erg goed te horen.

7,4

Beoordeling door GPJT van Rijswijk uit Breda, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Nette ruime kamer, lekker in de stad en toch rustig

Tip! Heerlijk om in de omgeving te wandelen en op 'n verwarmd terras te vertoeven.Prima locatie om vanuit daar naar de Zwaluw hoeve te gaan

7,8
nedstat