Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole

Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole ligt prachtig gelegen aan het Wolderwijd in Harderwijk. Wanneer je het hotel uitloopt ben je al op de gezellige boulevard met leuke restaurantjes. Het knusse centrum van Harderwijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Je autoparkeer je gratis bij het hotel o.b.v. beschikbaarheid, anders kan je betaald parkeren in de omgeving van het hotel.  Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole is een intiem 3-sterrenhotel. Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers met sommige een prachtig uitzicht op het Wolderwijd  De kamers hebben gratis wifi, een koelkast en een lcd-televisie. Het familiehotel beschikt over een eigen restaurant waar heerlijke visgerechten worden bereid, maar ook de liefhebber voor vleesgerechten kan hier tevreden een vorkje prikken. Met lekker weer kan er ook gegeten en gedronken worden op het terras. Het Dolfinarium ligt op 350 meter van Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole. Het bekende wellness resort de Zwaluwhoeve ligt op een kwartier rijden van het hotel en biedt voldoende ontspanningsmogelijkheden.  In Harderwijk kun je heerlijk struinen door de winkelstraatjes. Voor de echte shopliefhebbers liggen Lelystad en Apeldoorn in de omgeving. Een bezoek aan Outletcenter Bataviastad in Lelystad is voor de koopjesliefhebbers een echte must!
Hotel rating: 8.3 based on 88 ratings

Beoordeling van Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole

Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole  

Beach Hotel • Bar & Kitchen - Aanzicht

Hotel - Harderwijk

Beach Hotel • Bar & Kitchen Monopole ligt prachtig gelegen aan het Wolderwijd in Harderwijk. Wanneer je het hotel uitloopt ben je al op de gezellige boulevard met leuke restaurantjes. Het knusse centrum van Harderwijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Je autoparkeer je gratis bij het hotel o.b.v. beschikbaarheid, anders kan je betaald parkeren in de omgeving van het hotel. ... meer info
vanaf 35 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

88 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Harderwijk Knusse kamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 35,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Zwaluwhoeve Knusse kamer

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Veluwse Bron Knusse kamer

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Harderwijk Noordkantkamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Zwaluwhoeve Noordkantkamer

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Veluwse Bron Noordkantkamer

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Harderwijk Meerzichtkamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Zwaluwhoeve Meerzichtkamer

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Veluwse Bron Meerzichtkamer

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2017 (Individueel)

Leuker druk op een zonnig terras.

Parkeren bij het hotel prima maar de weg ernaar toe was een chaotische bewegwijzering.

Tip! Haven.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door T.W Van vliet uit Maassluis, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Gastvrij.

Tip! Toen wij er ware zijn we gelijk naar de sauna geweest. Dat was goed te doen. Alles was in de buurt/het dorp Harderwijk is er leuk/goed om te doen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Gezin)

Een gezelligheid, kom graag nogmaals.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2017 (Gezin)

7,3

Beoordeling door IPGG Coenen uit Horst, op 11 april 2017 (Stelletje)

Harderwijk is zeer de moeite waard. Mooie ligging aan het water.

Tip! Wandelroute door Harderwijk. Veluwse Bron.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door J.S. Kulk uit Katwijk, op 5 maart 2017 (Gezin)

Locatie uitzicht op het meer prachtig en rustgevend. Kamers schoon en netjes, fijn dat er een koffie/ thee service stond. Pluspunt was de verse sap s' morgens.

Discotheek en cafés om de hoek van het hotel. Verschrikkelijk van 24.00-04.00 niet kunnen slapen. Dit is echt een groot nadeel en moet eigenlijk wel vermeld worden voor gasten. Hotel is wel wat gedateerd qua uitstraling. Je ziet wel dat er wat gestyled is maar vind het niet fris qua afwerking. Vloerbedekking erg druk waardoor je de afstapjes slecht ziet en je er over zou kunnen struikelen.

Tip! Leuk en gezellig centrum. Genoeg horeca. In combinatie met wellness top te doen.

7,6

Beoordeling door C van der Wal uit Krimpen aan den IJssel, op 26 februari 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door C.G. Hilt uit Bakhuizen, op 23 februari 2017 (Stelletje)

In het hotel hadden wij een vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd van diner tot ontbijt!

Tip! Harderwijk is een mooie stad en ligt leuk aan het water!

8,8

Beoordeling door J.W. van der Ree uit Den Haag, op 16 december 2016 (Stelletje)

Enorm gastvrij en behulpzaam personeel in een prachtige locatie.

Het parkeren was een beetje gedoe. Alle gratis plaatsen van het hotel waren bezet, maar werd door het hotel keurig opgelost.

Tip! De combinatie met een bezoek aan de Veluwse Bron is een aanrader en zeer goed betaalbaar.

8,4

Beoordeling door I van Zoggel uit schijndel, op 29 november 2016 (Stelletje)

Toplocatie! Wij hadden geboekt icm dagje Veluwse bron. Kamer en ontbijt zijn prima, niet heel luxe. Vriendelijk personeel, helaas was niet duidelijk dat je reservering bij de sauna zelfs moest maken. Uiteindelijk mochten we toch binnen, maar was niet vanzelfsprekend. Centrum Harderwijk is echt leuk, gegeten bij de Boterlap, aanrader!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Stelletje)

Top locatie in een heel gezellige stad.

Tip! Omgeving is leuk, vriendelijk en gezellig. Zijn deze keer helaas maar 1 nachtje geweest. Voor herhaling vatbaar !

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2016 (Individueel)

Knusse kamer. Leuke mensen.

Tip! Leuk oud gedeelte van Harderwijk. Dolfinarium.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2016 (Stelletje)

Goed.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2016 (Groep)

Hele vriendelijke mensen. We hadden mooi uitzicht vanaf de kamer (meerzicht). Je loopt zo naar het centrum waar je heerlijke restaurants vindt. We komen zeker terug.

ontbijt prima beetje karig maar voor de prijs prima . In verband met allergie vinden wij een vloerbedekking op de kamer niet zo prettig.

Tip! Harderwijk is leuke plaats, dichtbij de Zwaluwhoeve (ca. 10 minuten met de auto). En je kunt lopend naar het Dolfinarium.

8,8

Beoordeling door F Bruins uit Amstenrade, op 25 oktober 2016 (Gezin)

9,6

Beoordeling door GC Holthuysen uit Gouda, op 18 augustus 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door J Mulder uit Millingen aan de rijn, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Ontspannen sfeer, mooie kamer, prima ligging.

Het weer, maar daar hebben ze geen invloed op.

8,3

Beoordeling door MGW Kuipers uit Lattrop, op 26 juli 2016 (Individueel)

8,3

Beoordeling door S.P Hartog uit Amsterdam, op 10 juli 2016 (Stelletje)

We keken op het meer, het was heerlijk! Leuk plekje om lekker te genieten van gezelligheid en rust.

De douche vonden wij wat minder en we misten een balkon waar je lekker kon zitten. Verder hadden wij niets te klagen

Tip! We hebben genoten van het meer, gezellige winkels en je kan lekker eten. Veel eettentjes Echt een aanrader om daar een paar nachten te logeren. Pizzeria Di Mama was ook super lekker!

7,2

Beoordeling door M.T.A. Barlag-Vermin uit Almere, op 14 mei 2016 (Groep)

Het vriendelijke personeel.

De vloerbedekking was met strepen, daardoor was het moeilijk de afstapjes/treden te zien.

Tip! Je kunt in Harderwijk heerlijk winkelen en er zijn leuke terrasjes!

8,6

Beoordeling door CEES Kok uit Zoetermeer, op 17 mei 2016 (Stelletje)

Mooie locatie & leuke combinatie met sauna Veluwse Bron. Hotel was prima.

Tip! Binnenstad Harderwijk is mooi voor een paar uur wandelen. Sauna Veluwse Bron is echt top - zeer groot en vooral bij mooi weer een superplek om een hele dag door et brengen.

9

Beoordeling door LAM van Loon uit halsteren, op 13 april 2016 (Stelletje)

Het was goed en leuk, ik zou zo weer gaan.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2016 (Stelletje)

Mooie kamer, met prachtig uitzicht over het meer. Heerlijk uitgebreid ontbijt met verse jus d'orange.

Tip! Super locatie, vlakbij het Dolfinarium en de binnenstad van Harderwijk. Mogelijkheid om de auto op het parkeerterrein van het hotel neer te zetten.

9

Beoordeling door HF Swinkels uit Nijmegen, op 6 april 2016 (Gezin)

Centrale locatie, uitzicht over het water.

6,6

Beoordeling door DAPHNE Wante uit Kerkrade, op 23 maart 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel, mooie lijstje, ontbijt goed geregeld.

Ergens achter het hotel ligt een discotheek hier hebben wij wel wat last van gehad.

Tip! Wij hebben Zwaluwhoeve gecombineerd met een overnachting in dit hotel! Prima keuze, zeker voor herhaling vatbaar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Het uitzicht van de kamer, de gezelligheid die de stad Harderwijk heeft geboden.

Tip! Restaurant op de markt, was vroeger een oude Snackbar, echt een aanrader!

7

Beoordeling door D Borsboom uit NOOTDORP, op 4 april 2017 (Gezin)

Gewoon een heel gezellig weekend gehad toppie.

Dat er bij het toilet geen wc borstel was.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2016 (Groep)

Mooi gelegen,dichtbij het centrum, toch aan het water rust.

Volgende keer reserveren we een kamer aan de voorzijde van het hotel. Nu hadden we de achterkant die uitgaf op het dak.

Tip! Rustig, gelegen aan een meer, fijn om te wandelen kort bij het Dolfinarium.

7,6

Beoordeling door NANCY van Reijn- Beeuwkes uit Hoek van Holland, op 8 mei 2016 (Stelletje)

Harderwijk is een leuk dorpje, alleen jammer van het weer. Heel goed ontbijt en een heel vriendelijk meisje. De bedden waren heerlijk, alleen lekker bij elkaar liggen dat kon niet want dan viel je echt in die spleet. Dat vond ik wel jammer. Uitzicht was wel mooi.

Tip! Heerlijk gegeten en de prijs viel wel mee. We wilden naar de Veluwse Bron gaan, maar vanwege het weer hebben we maar besloten om dat later te doen. Leuk gewinkeld in Harderwijk, aardige mensen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2016 (Stelletje)

Prachtig uitzicht en zeer vriendelijk personeel.

Zeer veel muggen (buiten, niet op de kamer).

Tip! Stadspark.

9

Beoordeling door D Zelhorst uit Marum, op 9 maart 2016 (Gezin)

Mooie locatie, uitzicht over het meer. Schone kamer. Vriendelijk personeel. Heel rustig.

Tip! Begeleide rondwandeling waarbij je ook binnen mocht kijken in een paar gebouwen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Schitterende ligging. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

9,6

Beoordeling door S Kuipers uit nijeholtwolde, op 1 maart 2016 (Gezin)

Mooie nette kamer, veel privacy en vriendelijk personeel. Mooie ligging.

8

Beoordeling door R.F. Vane uit Leiden, op 3 maart 2016 (Stelletje)

We hebben maar één nachtje geboekt, we waren de eerste dag vooral in de Veluwse Bron (saunacomplex), prima arrangement trouwens! Hotel is prima, ligt heel mooi aan de boulevard van Harderwijk, mooi uitzicht vanaf de kamer, prima verzorgd ontbijt.

Tip! Niet zo van toepassing, zaterdag hele middag ergens anders (sauna), zondagochtend nog wel door Harderwijk en langs het water gewandeld. Leuk stadje, zeker de moeite waard nog eens te komen in deze omgeving.

7,8

Beoordeling door A Moesker uit BERGEN OP ZOOM, op 14 september 2016 (Gezin)

Vlak bij het water en in het centrum, wij konden overal heen, een mooie omgeving.

Te veel auto's.

8

Beoordeling door FJ.M. Barenbrug uit Wanssum, op 18 december 2016 (Stelletje)

De ongedwongenheid.

De bereikbaarheid in verband met reconstructie van de boulevard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Groep)

Het personeel bleef zelfs na sluitingstijd van de receptie op ons wachten tot we gearriveerd waren (22:15 uur). Heel attent!

7,8

Beoordeling door G.H. Bok uit Woudrichem, op 26 april 2016 (Gezin)

Het was een leuke aanbieding, een mooi hotel, op een mooie plaats. Het ontbijt was prima verzorgt. Bij het hotel parkeren was uitstekend.

De bedden waren wat zacht.

8,2

Beoordeling door D De Groot uit Berkel en Rodenrijs, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Mooie locatie simpele maar schone kamer met mooi uitzicht,super vriendelijk personeel.

Tip! Lekker naar de Zwaluwhoeve geweest en naar het Dolfinarium.

9,6

Beoordeling door F Rotteveel uit Zoetermeer, op 18 januari 2017 (Gezin)

Een gezellig ontvangst en we hebben zalig geslapen.

Ik vond de douche erg verouderd en we zagen schimmel.

Tip! We werden heel aardig ontvangen en gelukkig hadden we nog het laatste plekje op de parkeerplaats.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door RB Udo uit Sleeuwijk, op 18 februari 2016 (Groep)

8,6

Beoordeling door G Groot Wassink uit borculo, op 16 februari 2016 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door R. van der Wolf uit Zwaag, op 14 februari 2016 (Gezin)

Gemoedelijk-en gastvrijheid.

Klein detail en bijna niet benoemen maar prullenbak in badkamer volgende keer even legen.

Tip! Hotel is mooi en centraal gelegen. Combinatie van Veluwse Bron en dit hotel ideaal en zeker voor herhaling vatbaar!

8,3

Beoordeling door WENDY Voogt uit Pijnacker, op 28 januari 2016 (Stelletje)

De locatie en de gastvrijheid. Het voelde heel vertrouwd.

De kamer waar wij verbleven was erg gehorig. Muziek van buiten kon je goed horen en dit ging tot heel laat door.

Tip! Een heerlijke dag gehad in de Zwaluwhoeve. En 's avonds gezellig gegeten bij de Italiaan, waar je hartelijk ontvangen wordt en je het aan niets ontbreekt. Kortom een heerlijk weekend gehad! Wij komen zeker een keer terug het liefst wanneer het beter weer is want de omgeving is erg prettig om te verblijven. Met veel uitvalswegen om leuke activiteiten te ondernemen.

8,2

Beoordeling door SN Lowijs uit Zwolle, op 27 januari 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door B Tissingh uit eesveen, op 26 januari 2016 (Stelletje)

Een rustige omgeving en een rustig hotel waar we heerlijk ons konden terug trekken.

Kamer rook lichtelijk naar rook. Er zal voor ons een gast geweest zijn die rookte.

Tip! Aan de rand van een hele gezellige binnenstad, vlakbij de Zwaluwhoeve en een heerlijk uitzicht over het Veluwerandmeer.

8,2

Beoordeling door D Pluimers uit Velp gld, op 5 november 2015 (Gezin)

Erg gastvrij en gemoedelijk, waardoor laagdrempelig. Heel prettig werden we verwelkomd.

N.v.t.

Tip! Dagje sauna Zwaluwhoeve en 's avonds uit in Harderwijk. Koopzondag in Amersfoort.

8,6

Beoordeling door ACY van der Ouderaa uit Roosendaal, op 1 november 2015 (Individueel)

Mooie locatie.

In badkamer geen zeep, shampoo of douchegel.

Tip! Leuke combinatie met bezoek aan Zwaluwhoeve.

8

Beoordeling door K E Meter uit Assen, op 2 november 2015 (Gezin)

In het centrum heel vriendelijk en gemoedelijk.

8

Beoordeling door J.F. de Vries uit Zoetermeer, op 29 oktober 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door MCM Groot uit Avenhorn, op 26 oktober 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door E van Tubergen uit VLAARDINGEN, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

Het hotel is heel gunstig gelegen. Kamer klein maar goed. Heel netjes en schoon. Wij zijn heel tevreden over ons verblijf.

Goede ligging en zeer goed ontbijt.

Tip! Harderwijk was heel gezellig. Heel fijn gewandeld in en om Harderwijk. Volgende dag de Zwaluwhoeve. Hebben daar ook een fijne dag gehad en is dichtbij het hotel wat ook een pluspunt is.

8,8

Beoordeling door B. Valkenburg uit Ede, op 10 mei 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

De bedden waren iets minder.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2015 (Stelletje)

Alles.

Niks.

Tip! Hele mooie omgeving en het Dolfinarium op loopafstand.

8,7

Beoordeling door A Brands uit Andijk, op 7 augustus 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2015 (Stelletje)

Leuk aan de boulevard en heerlijk gegeten, een goede keuken! Goede service voor het parkeren.

Te zacht bed!

Tip! Heerlijk naar de sauna geweest!

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2015 (Groep)

9

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2016 (Stelletje)

De kleinschaligheid en het vriendelijke personeel, zouden een reden zijn om terug te komen. Verder een goede kamer en het was schoon.

's Nachts was het op straat erg rumoerig, hierdoor niet al te best geslapen.

9,6

Beoordeling door P.C.A.M. Voermans uit Puttershoek, op 3 december 2015 (Gezin)

Prima hotel met vrolijke kleuren en heerlijk ontbijt en diner. Goed geregeld.

Het weer, harde wind, koud en regen maar ja dat is ook de tijd van het jaar.

Tip! Sauna De Zwaluwhoeve is dichtbij en het centrum van Harderwijk is ook erg leuk.

9

Beoordeling door NM Huijbregts uit geertruidenberg, op 11 juni 2015 (Gezin)

Mooi gelegen aan de boulevard met mooi uitzicht.

Tip! Heerlijk dagje naar de zwaluwhoeve geweest. Hotel geboekt via Zoweg.nl incl. toegang tot de zwaluwhoeve. Echt een aanrader voor een spotgoedkope prijs.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2015 (Gezin)

goede sfeer

Tip! mooie ligging aan het water

8,2

Beoordeling door M.P.L. van de Vossenberg uit Gemert, op 4 november 2015 (Gezin)

Perfect weer, super hotel, vriendelijk personeel, lekker ontbijt!

Dat we na ons verblijf weer naar huis moesten.

8,7

Beoordeling door MARJA Kras uit Zandvoort, op 2 juni 2015 (Stelletje)

Gezellige eigenaresse die s morgens een geweldig ontbijtbuffet neerzet.

Tip! Leuke winkels en restaurants in de buurt.

9,2

Beoordeling door k Hagoort-Meuwese uit Den Haag, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Prima lokatie mooie kamer en badkamer mooi uitzicht vriendelijk personeel goed ontbijt leuk stadje We komen heel Graag nog eens terug!

Tip! Super gezellig stadje met leuke winkels!!!vlak bij het Dolfinarium15 minuten van saunaresort de Zwaluwhoeve

9,2

Beoordeling door e Hoving uit Utrecht, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en goed ontbijt

Tip! Leuk om te winkelen, Dolfinarium,veel horeca...paar kilometer van sauna Zwaluwhoeve in Hierden

8,2

Beoordeling door M Paymans uit NIEUWKOOP, op 19 oktober 2016 (Gezin)

Prachtig uitzicht! Zeer vriendelijk personeel en een zeer kindvriendelijke aanpak.

De dame in de kamer naast ons liep de hele avond op haar hakken door de kamer met plavuizen, dat was vervelend om te horen. je wist precies wanneer ze naar de wc liep en weer terug.

Tip! Het stadje is heel pitoresk maar ook modern. Een gezellig centrum met heel veel kroegjes en restaurants. Het Dolfinarium ligt op 350 meter van het Hotel. Het uitzicht op het strand en over het wolderwijd is geweldig. Vooral bij zonsondergang.

8,7

Beoordeling door mma Bergh uit Waalwijk, op 26 mei 2015 (Gezin)

7,4

Beoordeling door T Valkestijn uit Nieuwegein, op 24 november 2015 (Stelletje)

Bij aankomst voel je je thuis door het vriendelijke personeel.

9

Beoordeling door A van Loon uit Vlaardingen, op 18 mei 2015 (Groep)

Locatie , sfeervol. Goede prijs kwaliteit verhouding

Tip! Vlakbij dolfinarium. Je hoort in je kamer de zeehonden. In het centrum. Gecombineerd met zwaluwhoeve

8,3

Beoordeling door N. Rutjes uit Enschede, op 18 mei 2015 (Gezin)

Alles was goed alles dicht bij

Tip! Alles zat in de beurt alles op loop afstand super hoor

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Leuke kamer en het personeel was heel vriendelijk en attent

Dat we maar 1nachtje bleven

Tip! mooie omgeving in Harderwijk aan het water van uit het hotel mooi uitzicht en Dolfinarium vlakbij ook geweest

7,8

Beoordeling door B Schoonewille uit Barendrecht, op 18 mei 2015 (Gezin)

De omgeving

8

Beoordeling door MP Verloop uit Leiden, op 21 januari 2016 (Stelletje)

Mooie kamer met een mooi uitzicht. Fijn dat we een balkon hadden.

In de ancht best wel wat herrie van vrachtwagens en laden en lossen. Daardoor vaak wakker.

Tip! Je kan er heerlijke wandelingen maken. Dolfinarium aan de overkant.

8,6

Beoordeling door b Scheffers uit Berkel en rodenrijs, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Heel sfeervol hotel met een mooi uitzicht .

Tip! In de buurt Vd Zwaluwhoeve en Dolfinarium . En andere toeristische plaatsen.

7,6

Beoordeling door K.A. van der Wal uit Krimpen aan den IJssel, op 19 mei 2015 (Groep)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Super vriendelijk personeel, alles goed schoon en een prime ontbijt

8,7

Beoordeling door S Rodijk uit Raalte, op 18 mei 2015 (Groep)

Ze hebben moeite gedaan om de knusse kamer om te boeken naar een reguliere 2p kamer. Ik had iets anders verstaan onder 'knus'. Met onze moeders een iets minder goed idee. Ondanks dat ze volzaten, toch gelukt. En enorm vriendelijk personeel!! Niks teveel. en het kopje koffie en thee kregen we aangeboden. Erg attent!

8

Beoordeling door H.B.M. Van der Louw uit Alphen a/dRijn, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goede service behulpzaam personeel

Tip! Ideaal in combinatie met twee dagen Zwaluwhoeve!

8,8

Beoordeling door D Borsboom uit Nootdorp, op 18 mei 2015 (Stelletje)

ondanks de verbouwing op dat moment hebben wij het prettig gevonden daar, ook het ontbijt was goed vooral door de kleine ruimte die er op dat moment er voor was (toppie) goed opgelost dus wij komen wel weer een keer terug. Groetjes Dick

Tip! geen

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

Rustig hotel, toch heel centraal gelegen aan het Veluwemeer en dichtbij het leuke dorpje Harderwijk

vieze geur in de gang en op de kamers. Maar mogelijk had dat met de renovatiewerken te maken.

8

Beoordeling door J.R. Schuurhuis uit Eindhoven, op 25 februari 2016 (Stelletje)

De locatie en het sauna arrangement.

Het uitzicht van de kamer (2 dikke afvoerpijpen en een muur).

Tip! Dagje Zwaluwhoeve was leuk.

7

Beoordeling door KARIN Schillemans uit Willebroek, op 19 mei 2015 (Gezin)

Heel leuk verblijf gehad, super vriendelijk personeel, mooie locatie.

Niets, alleen de kleine muggetjes (hihi)

Tip! Wij zijn vanuit hotel monopole naar Zwaluwhoeve gereden, en hebben ook genoten van de kleine viskraampjes

8,2

Beoordeling door L van Beelen uit Voorhout, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Leuke deal met de zwaluwhoeve.

Wij vonden de kamer ontzettend gehorig. Bij het vertrek/afrekenen werd niet even geïnformeerd of alles naar wens is geweest.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Individueel)

De ligging en de vriendelijkheid van het personeel. Bedden liggen zalig.

De bar en eetzaal werd verbouwd dus zaten we in een kamer achteraf.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,8
nedstat