Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Maastricht > Apart Hotel Randwyck > Beoordelingen

Apart Hotel Randwyck

Apart Hotel Randwyck is gelegen aan de rand van Bourgondisch Maastricht tegenover het MECC (congres centrum). Met het openbaar vervoer, om de hoek bij het hotel bevindt zich een halte, ben je binnen 15 minuten in hartje centrum. Het Apart Hotel Randwyck beschikt onder andere over gratis internet en koffie- en theefaciliteiten. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een gezellige ontbijtruimte. De sportievelingen kunnen tevens gebruik maken van de fitness ruimte die in het hotel aanwezig is. Het hotel en de kamers zijn geheel rookvrij. Binnen een kwartier van Apart Hotel Randwyck sta je op het Vrijthof in het centrum van Maastricht. Deze Bourgondische stad biedt voor ieder wat wils. Rond het Vrijthof vind je tal van winkels, van de bekende ketens tot knusse boetiekjes en speciaalzaken. Ook terrasjes en restaurants zijn er in overvloed, met name rond het Vrijthof en het Onze-Lieve-Vrouweplein. Daarnaast komt de cultuurliefhebber ook aan zijn trekken, bezoek eens de Grotten van St. Pieter of de Basiliek van Sint Servaas. In december wordt Maastricht omgetoverd tot een Kerst walhalla met haar Kerstmarkt en sfeervolle aankleding. In de directe omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om een dagje weg te gaan. De Duitse steden Aken en Trier, maar ook Valkenburg en het drielandenpunt in Vaals zijn zeker de moeite. Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf het treinstation is 1 minuut.
Hotel rating: 7.7 based on 28 ratings

Beoordeling van Apart Hotel Randwyck

Apart Hotel Randwyck  

Apart Hotel Randwyck

Hotel - Maastricht

Apart Hotel Randwyck is gelegen aan de rand van Bourgondisch Maastricht tegenover het MECC (congres centrum). Met het openbaar vervoer, om de hoek bij het hotel bevindt zich een halte, ben je binnen 15 minuten in hartje centrum. Het Apart Hotel Randwyck beschikt onder andere over gratis internet en koffie- en theefaciliteiten. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een gezellige... meer info
vanaf 84 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

28 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Vriendin 3 dagen Maastricht

2 nachten v.a. € 84,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 5,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J. Boot uit Hellevoetsluis, op 11 december 2017 (Gezin)

Kopjes die wij gebruikt hadden op de kamer, werden niet vervangen door schone kopjes voor de koffie, geen rekening gekregen en er werd niet gevraagd bij het uitchecken of alles naar wens was en ik moest ook om de fles wijn vragen die bij het arrangement hoorden. JAMMER.

7,2

Beoordeling door A Bouwmeester uit Baarn, op 26 oktober 2017 (Gezin)

Prima hotel.

We waren met de trein daarom was de locatie niet goed, te ver buiten het centrum.

Tip! Tussen de scholen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Gezin)

5,8

Beoordeling door WCMV Rost uit Rotterdam, op 18 mei 2017 (Gezin)

Ligt dicht bij treinstation .Je bent zo in Maastricht en van daar uit kan je met bus naar allerlei plaatsen. Ps: Eigenlijk 2 zussen die eerst naar een verjaardag in Beek moesten en er dus een weekend van hebben gemaakt. Dit hotel lag in de buurt en was vanuit Beek met de trein goed bereikbaar.

Aan een hotel denk je dat je er ook kunt dineren maar helaas.

Tip! Familiebezoek. Aachen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Gezin)

Eenvoudige maar een nette en schone rustige kamer, wij hebben goed geslapen.

Beperkte ontbijtmogelijkheden, alleen brood en koud beleg maar geen warme gerechten. Er was geen Prosecco bij het ontbijt, wat wel inclusief het arrangement was. Het arrangement had een inbegrepen fles wijn bij uitchecken. Wij hebben het gekregen pas na dat we het hebben aangevraagd.

Tip! Het hotel ligt buiten het centrum, lopen naar het centrum kost een klein half uur maar dat is prima te doen.

6,8

Beoordeling door M.J. Antoni uit Almere, op 25 december 2016 (Groep)

Op 1 minuut afstand van de trein naar Maastricht.

Televisie zeer verouderd. Afstandsbediening werkte zeer traag. De beloofde fles wijn bij uitchecken niet ontvangen.

Tip! Via Maastricht makkelijk met de bus naar de Kerstmarkt in Aken. Maastricht is ook een fijne winkelstad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2016 (Stelletje)

Prima hotelkamer, gerenoveerd en aangenaam ingericht. Net even iets meer dan basic. Prima boxsprings, heerlijke douche.

De ligging op Maastricht University campus is toch wel een beetje deprimerend. Voor ons was het een prima uitvalsbasis, maar echt gezellig wordt het niet. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op meer dan 1 kilometer loopafstand.

Tip! Ideaal voor bezoekers/gasten van Maastricht University. Wandelingetje naar Van der Valk brasserie is de moeite waard (ca. 15 minuten).

6,8

Beoordeling door M. Robbers uit Apeldoorn, op 30 november 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door L.P.J. van Kleef uit Venlo, op 18 oktober 2016 (Groep)

7,8

Beoordeling door G.M.S. Bergé uit Driebergen-Rijsenburg, op 17 augustus 2016 (Gezin)

Een rustige omgeving en een mooie wandeling naar het centrum.

9

Beoordeling door THEO Vernimmen uit graauw, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

Alles dik in orde.

Tip! Maastricht is een mooie, ruim opgezette stad.

9,4

Beoordeling door HANNY van de Voorde uit Hulst, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Alles! Gewoon heel gezellig, lekkere wandeling tot in Maastricht centrum mooi weer. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Tip! Alles leuk en het bekijken waard! Maastricht en omgeving is gewoon ideaal!

8,5

Beoordeling door H. Wouda uit Barendrecht, op 16 mei 2016 (Stelletje)

De ligging zo vlak bij het centrum. Je bent overal vlakbij waar je heen wil.

Tip! De omgeving was heel leuk en je bent zo in Roermond, Vaals, Valkenburg echt een aanrader voor degene die niet te lang willen rijden en toch een hoop willen doen en zien.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2016 (Stelletje)

Kamer was ruim. Vanuit het hotel ben je snel het centrum.

Riool lucht is in de badkamer/toilet erg aanwezig. Bedden zijn ronduit slecht! Matrassen schuiven weg waardoor je een geul hebt als je in het midden ligt.

Tip! Maastricht is een super leuke stad. Heel veelzijdig en super vriendelijke mensen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2016 (Gezin)

De prijs.

De vloerbedekking in de kamer (allergie) en de vreselijk ongezellige ontbijtruimte.

Tip! Het was wel erg ver van de stad.

5

Beoordeling door J Huis uit Vlaardingen, op 17 maart 2016 (Stelletje)

Locatie dicht bij het station en bushalte. Prima ontbijt, gezellige ruimte.

Rumoerige, niet te regelen ventilatie. Rioollucht in badkamer. Zeer eenvoudige TV.

7

Beoordeling door E.M. Blijenburg uit Amsterdam, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Prettige sfeer, vriendelijke mensen!

7,2

Beoordeling door K Tinga uit Deurne, op 11 oktober 2015 (Gezin)

We hadden de junior suite, die is wel erg fijn en luxe, de normale kamers zijn erg eenvoudig. Netjes en schoon. Het is ideaal gelegen als je met de trein komt, 3 minuten vanuit Maastricht centrum en de trein stopt bijna voor de deur.

Locatie is niet leuk/gezellig maar daarvoor ga je gewoon naar het centrum.

Tip! Lekker naar Maastricht, varen over de Maas, terrasje pakken heerlijk eten, wandelen en shoppen!

7

Beoordeling door NJA de Brouwer uit Hulst, op 7 oktober 2015 (Stelletje)

Ik heb dit hotel cadeau gedaan aan mijn moeder en stiefvader dus ik heb de beoordeling gebaseerd op hun verhalen aan mij. Ze waren erg enthousiast over de kamer: netjes, een groot bed, schoon en ruim. De locatie vonden ze ook erg goed.

Alles was prima.

Tip! Erg goede locatie. De stad is op vijf minuten met de trein en een half uurtje lopen. Maastricht is een mooie stad waar je lekker kunt shoppen maar ook heel goed kunt eten en drinken.

8,2

Beoordeling door IC Zwaneveld uit Alphen aan den Rijn, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Rustig en zeer klantvriendelijk.

Tip! Het was ideaal om met de trein naar Maastricht te gaan. We konden tegenover het hotel instappen. Super geregeld.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2016 (Stelletje)

Prima ligging, net buiten de stad. Met de trein sta je binnen een paar minuutjes op Centraal Station. Nette maar eenvoudige kamer, prima schoongemaakt. Het hotel doet een beetje "studentikoos" aan. Maar daar is de prijs natuurlijk ook naar! Prima bed. Glazen wand van de douche staat ons inziens aan de verkeerde kant. De hele badkamer is nat na gebruik van de douche. Prima ontbijt; niet enorm uitgebreid maar gewoon goed.

In de kamer was continue een hard gezoem van de afzuiging o.i.d. te horen. De deuren van alle kamers klappen erg hard dicht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2015 (Groep)

Goede kamer en ruim. De douchecrème rook erg lekker.

Hoeslaken om bed vond ik minder, was gewoon een laken en dat schuift los. Jammer dat er niet geluncht en gedineerd kon worden, je ligt toch wat afgelegen.

Tip! Maastricht is een geweldige stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2015 (Stelletje)

Zeer uitgebreid ontbijt, zelfs limburgse vlaai. Hotel ligt aardig centraal om zelfs lopend naar de stad te gaan. We willen nog wel een keertje terugkomen.

Vals brandalarm door een van de gasten

Tip! Wij waren hier met oud en nieuwjaar. Sowieso was het in de stad druk met allerlei nationaliteiten en sfeervol, heel gezellig en familie bezocht in deze stad. En Valkenburg ook een gezellige plaats om te bezoeken.

8

Beoordeling door MJ Van de Bult uit Willemsoord, op 21 mei 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en goede lokatie. Openbaar vervoer dichtbij, zowel bus als trein.

Tip! Met openbaar vervoer snel in het centrum en naar leuke plaatsen in de omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De junior suite had een mooie mega regen douche en een apart ligbad. Prima arrangement met een leuke fles wijn er bij! Aanrader voor stelletjes(:

Je moet er ff rekening mee houden dat je een klein stukje met de bus moet naar het centrum of 25 minuten lopen. De bussen gaan wel elke 10 minuten en met een of kaart prima te doen!

7,8

Beoordeling door S Ozdemir uit Delft, op 9 juni 2016 (Groep)

Kamer, ligging en ontbijt.

Herrie in de avonden van ons weekendje weg.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Slechte matrassen

6,2
nedstat