Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Hotel Restaurant Op De Beek

Hotel Restaurant Op De Beek ligt in Limburg, vlakbij de gezellige steden Maastricht en Valkenburg. Het dorpje Schin op Geul, waar het hotel is gevestigd, staat bekend om haar schilderachtige omgeving met Romeinse boerderijen en witte huisjes. De ruimte, rust en prachtige natuur, zorgen voor een ontspannen verblijf. Heerlijk om er een paar dagen helemaal tussenuit te zijn. Hotel Restaurant Op De Beek beschikt over 25 hotelkamers. Deze zijn comfortabel ingericht en hebben allen een eigen badkamer, televisie, telefoon en gratis WiFi. Het hotel heeft ook een heerlijk restaurant, waar seizoensgerechten worden geserveerd. Ook het ontbijt wordt hier dagelijks verzorgd. In de bar kun je terecht voor een drankje en het gastvrije personeel geeft je graag tips voor een leuk uitstapje. Hotel Restaurant Op De Beek is een uistekende uitvalbasis om lekker te wandelen of te fietsen in de prachtige natuur. Ontdek de bossen, heide en geniet van de vele vergezichten. Het bekende Drielandenpunt, waar de grenzen van Nederland, België en Duitsland elkaar kruisen, ligt op 18 km afstand van het hotel. Wil je de drukte van de stad opzoeken? Binnen 20 autominuten bereik Maastricht. Of ga naar Valkenburg, slechts 10 minuten rijden van het hotel en bezoek de beroemde Grotten van Valkenburg. Rond de kerstperiode zijn de Kerstmarkten van Maastricht en Valkenburg ook zeker een aanrader!
Hotel rating: 7.9 based on 233 ratings

Beoordeling van Hotel Restaurant Op De Beek

Hotel Restaurant Op De Beek  

Hotel Restaurant Op De Beek

Hotel - Schin op Geul

Hotel Restaurant Op De Beek ligt in Limburg, vlakbij de gezellige steden Maastricht en Valkenburg. Het dorpje Schin op Geul, waar het hotel is gevestigd, staat bekend om haar schilderachtige omgeving met Romeinse boerderijen en witte huisjes. De ruimte, rust en prachtige natuur, zorgen voor een ontspannen verblijf. Heerlijk om er een paar dagen helemaal tussenuit te zijn. Hotel Restaurant... meer info
vanaf 49 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

233 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Krantaanbieding! 3 dagen Zuid Limburg HP

2 nachten v.a. € 76,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Zuid Limburg incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 2 dagen Valkenburg incl. Gaia ZOO

1 nacht v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Valkenburg incl. Gaia ZOO

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zuid Limburg

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zuid Limburg

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Prima uitvalsbasis naar grotere steden. Fijne, rustige locatie.

Tip! Aachen is fijne stad. Mooi om te wandelen. Bijna Frans aandoende omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door R.M. Gerritsen uit Hilversum, op 27 juni 2018 (Stelletje)

De locatie, ligging.

Tip! Centrale ligging voor wat betreft uitstapjes naar Maastricht, Valkenburg, Aken en België.

6,8

Beoordeling door A Bakker uit Dordrecht, op 29 juni 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Persoonlijke vriendelijke benadering. Uitgebreid terras rondom het hotel. Lekker gegeten. Uitgebreid ontbijt.

Beddenspreien geven bij binnenkomst kamer 124 een gedateerd tintje, nieuwe spreien erop en het ziet er een stuk nieuwer, opgefrist uit.

Tip! Je waant je in het buitenland, prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door L.P.M. de Haas uit Beneden-Leeuwen, op 19 juni 2018 (Gezin)

Rust! Midden in de natuur. Goede uitvalsbasis voor uitjes in omgeving.

9

Beoordeling door R van Angelen uit Nieuwegein, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Mooie tuin, heerlijk eten. Wij zijn super tevreden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2018 (Stelletje)

De gastvrije ontvangst, de gemoedelijkheid, de gezelligheid met andere gasten op het terras en het mooie weer en omgeving.

Tip! We hebben vanaf het hotel gewandeld naar Valkenburg, een hele mooie route langs de Geul. In Valkenburg nog een stadswandeling gedaan, een echte aanrader.

8

Beoordeling door JWM Rutjes uit Huissen, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Locatie. Barbecue op 1e avond.

Geen airco. Maaltijd 2e avond minimaal.

Tip! Lekker fietsen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2018 (Gezin)

Gemoedelijk, rustig gelegen in mooie omgeving.

Geen koelkastje op de kamer.

Tip! Prachtige start voor wandelingen in gemoedelijk hotel. Prima!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Alles.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Groep)

Mooie ligging, je kan daar alle kanten op.

Eigenaren heel stug. Bedienend personeel vriendelijk.

Tip! Valkenburg en Maastricht zijn makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Goed. We waren niet zoveel in het hotel, omdat we veel gedaan hebben in de omgeving.

Tip! Mooie omgeving, we zijn naar de bekende stad Maastricht gefietst en we hebben door Valkenburg heen gefietst.

8

Beoordeling door N van Wolferen uit Gouda, op 26 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijke omgeving, heuvels, koetjes, beekje.

Tip! De orchideeëntuin.

8,4

Beoordeling door JH Dirksen uit biddinghuizen, op 21 mei 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door AH Hennekam uit ROTTERDAM, op 24 juni 2018 (Gezin)

Klantvriendelijk, eten prima, locatie goed.

Vanuit kamer 110 kijk je op een plat dak met rommel.

Tip! Je kan daar alle kanten op, om te wandelen en te fietsen.

7,2

Beoordeling door C Boone uit Nw. en St. Joosland, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Mooie rustige plaats,mooie omgeving.

Tip! Valkenburg ligt vlak bij. Het plaatsje ligt vlak bij oude kastelen en het allermooiste vinden wij de directe omgeving,met het hotel aan de voet van het heuvellandschap. voor prachtige wandelingen en fiets routes.

8,2

Beoordeling door HW Noordegraaf uit Gouda, op 14 mei 2018 (Groep)

Fijne kamer met heerlijk ontbijt.

Tip! Prachtig wandelgebied. Je kunt leuk wandelen naar Oud-Valkenburg en daar heerlijk op het terras zitten. Ook naar Valkenburg wandelen is goed te doen. De paaltjesroutrs zijn handig. Dagje Maastricht is een topper en dagje Aken ook leuk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Een gemoedelijk familiehotel.

Helaas niet erg fietsvriendelijk. Er zijn oplaadpunten voor een E-bike, maar die zijn haast niet te bereiken, omdat er een grote grasmaaier voor staat.

8

Beoordeling door JP Doldersum uit Almelo, op 22 mei 2018 (Gezin)

Leuk, gezellig kleinschalig verblijf!

Tijdstip van het diner, tussen 6 en half zeven.

Tip! Hele mooie omgeving. Valkenburg is prachtig! We hebben de grotten nog bezocht en heerlijk op een terrasje gezeten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Individueel)

Een bijzonder mooie omgeving.

De kamer was klein en erg warm. Wij waren daar net in de periode dat het erg warm was. Dan mis je een airco. Maar als dat er niet is. Dan had er zeker een ventilator moeten zijn.

Tip! Maastricht, Valkenburg, Sint-Truiden en Bilzen in België.

7,8

Beoordeling door J. Voerman uit ZWOLLE, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Een mooie rustige locatie.

Tip! Een prachtige omgeving. Het hotel mag wel wat beter 'verzorgd' worden. Verdorde planten en veel onkruid en blad tussen en op de tegels.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Goede fietsroutes in de buurt en vlakbij het gezellige Valkenburg.

Eventuele volgende keer zou ik dit hotel zonder diner boeken. Tussen 18:00-18:30 is echt te vroeg in de zomer. Plus dat het eten erg tegen viel.

Tip! Erg leuk om zelf een fietsroute samen te stellen aan de hand van knooppunt routes, je kan namelijk op de kaarten onderweg ook zien wat stijgt en daalt. Valkenburg is erg gezellig met veel terrassen. Tip! Wij hebben bij Sundays heerlijke koffie gedronken en super lekkere vlaai gegeten en voortreffelijk geluncht. Je zit er heerlijk en aardige mensen.

8,2

Beoordeling door HHM Hoksbergen uit Doetinchem, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Ligging / in het Geuldal / fietstochten.

Tip! Het prachtige riviertje De Geul.

7,6

Beoordeling door JWM Zuijderwijk uit hoek van holland, op 14 mei 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J Van de putte uit Veenendaal, op 9 mei 2018 (Stelletje)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Groep)

Het diner was heerlijk.

Terras niet netjes ontbijt een beetje sober koffie was niet lekker. Geen fiets- en wandelroutes aanwezig stond wel aangegeven in de reservering.

Tip! Mooie wandeling naar Valkenburg.

6,6

Beoordeling door T. Eefting uit Deventer, op 9 mei 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Omgeving en het grote terras.

Het hotel was gedateerd. Er was maar 1 fietsroute, die we zelf moesten fotograferen.

Tip! De uitgebreide landschappen, de rust en de gemoedelijkheid van de mensen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving heeft voor ieder wat wils.

De keuken had problemen met mijn dieet van lactose vrij, daarom heb ik zelf maar mijn yoghurt meegenomen.

7,2

Beoordeling door U. op de Dijk uit Dordrecht, op 2 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Mooie locatie. Verzorging was goed. Voor de prijs een zeer goed hotel.

Tip! Waren met 2 stelletjes. De mannen gingen 's morgens fietsen en wij vrouwen vermaakten ons best in de omgeving. 's Middags met onze mannen dingen ondernomen. Zoals naar Valkenburg en naar Maastricht.

8

Beoordeling door A.J. Vermeulen uit Nieuwegein, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Bedden zijn goed, ontbijt is meer dan prima, diner was ook heerlijk.

Eigenaar en eigenaresse heel afstandelijk. Zeiden nog niet eens: hartelijk welkom, goede reis gehad. Kregen direct de menukaart onder onze neus en moesten aangeven wat we wilden eten. Geen uitleg of er een vooraf genomen kon worden. Zei alleen dat als we iets erbij zouden nemen dat er meer kosten zijn. Bediening was ook zeer gereserveerd. Zei ook niets en als we wat vroegen, moest zij het aan de eigenaar vragen.

Tip! Limburg blijft mooi. Valkenburg en Maastricht zeker aandoen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Gezin)

In een mooie omgeving en aan het openbaar vervoer N.S.

Na een auto reis van 3 1/2 uur werd ons geen welkoms kopje koffie aangeboden.

Tip! Een dagje Maastricht was prima te plannen, via N.S. Een fiets route was prima te plannen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2018 (Stelletje)

Zeer schoon en netjes.

Serveerster diner mag best vriendelijker zijn.

7

Beoordeling door AAV Totte uit Sint Jansteen, op 2 mei 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door R.J.M. Kuipers uit Almelo, op 28 mei 2018 (Gezin)

Voor ons doel was de locatie prima, weinig tot geen geluidoverlast. Hoogstens een dove buurman\vrouw.

De kamers zijn wat gedateerd (zelfs de comfort). De verrassing dat de 4% commissie bij betaling met credit card bij de prijs wordt opgeteld, dat wisten we pas toen we het bordje op de balie van hotel lazen, dat zien we graag op de site terug.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Een schitterende omgeving, de kamer is aan renoveren toe.Het was schoon maar gedateerd. Ontbijt prima, personeel vriendelijk, prijs buiten de aanbieding behoorlijk aan de prijs.

Men prijst het fietsen aan maar er was geen goede voorziening voor de fietsen en ik had een sorbet als toetje waarvan het ijs gekristalliseerd was.

Tip! Omgeving fantastisch fijn gefietst maar wel met ondersteuning.

7,4

Beoordeling door JAAP de Feijter uit Druten, op 28 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2018 (Gezin)

Het weer de omgeving, ruimte rondom het hotel.

Tip! Wandeling rondom kasteel oud Valkenburg.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Een mooie tuin met genoeg plek om lekker te zitten. Een perfect ontbijt, een keurige eenvoudige kamer.

Het avondeten is minder bourgondisch dan waar het voor wordt aangeboden. Het diner wordt tussen 18:00 en 18:30 geserveerd

Tip! Mooi stukje Nederland met genoeg mogelijkheden voor een ieder.

7,4

Beoordeling door C.M. van Hooft uit heeswijk dinther, op 4 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving en de provincie Limburg.

De starre houding van de eigenaar. De controleerde houding van de eigenaar tijdens het diner. Persoonlijk contact met personeel en de eigenaar.( geen contact ) alles kortaf en te zakelijk. Vloerbedekking van de kamer versleten, kamer deur valt niet in slot, toilet zitting zit los, t.v. geeft slecht beeld.

Tip! De provincie Limburg is zeer zeker de moeite waard, om te fietsen/wandelen.

5,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2018 (Gezin)

Zeer vriendelijk hotel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Stelletje)

De ligging, mooi uitzicht vanuit restaurant en goede parkeergelegenheid.

Een te krappe kamer voor 2 personen, luidruchtig bovenburen tot laat in avond, oude inrichting met mankementjes en slechte wifi op kamer.

Tip! Een goede uitvalsbasis voor Valkenburg, Maastricht en mooie autoroutes in Zuid Limburg. Mooie natuur.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door FD Algera uit Berltsum, op 7 april 2018 (Gezin)

Omgeving.

Kamer was wat gedateerd.

Tip! Je kunt er prachtig wandelen.

7

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 3 april 2018 (Stelletje)

Een leuk eenvoudig hotel, met persoonlijke benadering. Prachtige omgeving!

Tip! Mooi glooiend landschap, Valkenburg en Maastricht.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2018 (Stelletje)

Goed ontvangst, mooie omgeving en vriendelijke mensen.

Tip! Het 3 landenpunt, Valkenburg, De abdij van Val-Dieu in Aubel (België).

7,4

Beoordeling door G. Kruithof uit Utrecht, op 23 december 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, mooie kamer.

Tip! Maastricht en Valkenburg zijn zeker de moeite waard!

8,2

Beoordeling door PJM van Peer uit Etten-Leur, op 20 december 2017 (Groep)

Het uitzicht. De ligging en de bereikbaarheid van andere locaties, zoals Valkenburg, Maastricht en Aken.

Tip! Valkenburg, Vaals, Maastricht en Aken.

8,2

Beoordeling door R Blitz uit Oosterhout, op 15 april 2018 (Stelletje)

De mooie omgeving. Een vers gebakken eitje bij het ontbijt.

De keuze op de kaart was erg klein en de gekozen maaltijd vond ik slecht. Twee kleine stukjes vrij droge vis en heel veel pasta met bijna geen smaak. Het toetje smaakte goed maar werd slecht gepresenteerd.

7,4

Beoordeling door W.K.L. Kraaijeveld uit Driehuis NH, op 19 december 2017 (Gezin)

Dicht bij de trein. Prachtige omgeving.

Tip! De wandeling langs de rivier naar Valkenburg hebben wij 2 keer gemaakt.

8,2

Beoordeling door HW Koster uit Kampen, op 11 april 2018 (Stelletje)

Fijn dichtbij station.

Beetje gedateerd.

Tip! Bijzonder leuk en gezellig station.

7,6

Beoordeling door DA Grollee uit Dordrecht, op 11 december 2017 (Stelletje)

Goed verzorgt en heel vriendelijk.

Tip! Kerstmarkt Valkenburg is leuk.

8,6

Beoordeling door G.M. Besijn uit doetinchem, op 7 december 2017 (Stelletje)

Men was vriendelijk, de omgeving was mooi en we hebben heerlijk gegeten in de avond.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Tip! Wandelen en fietsen, top!

7,8

Beoordeling door A. Wegkamp uit Hardenberg, op 12 december 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, prima eten en prima bedden.

Het was warm op de kamer, door een verwarmingsbuis die je niet uit kon zetten.

Tip! Dichtbij Valkenburg en Maastricht, een mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door G Haasjes uit Balkbrug, op 6 april 2018 (Stelletje)

De parkeerplaats en het wandelen.

Het bed, ik voelde de veren.

6,7

Beoordeling door E.W. Hartsuiker uit Ouderkerk aan den IJssel, op 11 april 2018 (Stelletje)

Hotel ligt leuk gesitueerd, vriendelijk personeel, goed ontbijt en prima uitvalbasis om naar Maastricht, Valkenburg, Gulpen, Margraten en Vaals te gaan. Het diner was wat aan de mindere kant qua hoeveelheid, het smaakte wel goed.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Omgeving.

Begroeting, gevoel van gast. Het was duidelijk dat men hier achter zichzelf aan loopt. Je merkt meteen wat extern personeel is. Dat loopt niet gestresst rond.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door M A de Zwarte uit Vlissingen, op 7 november 2017 (Stelletje)

Mooie grote kamer. Rustige omgeving. Prima ontbijt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Gezin)

Rustig gelegen. Goede wandelmogelijkheden.

Tip! De omgeving is mooi en je kan diverse kanten op.

7,2

Beoordeling door P.M Vloet uit Sint Anthonis, op 26 oktober 2017 (Gezin)

Alles.

8

Beoordeling door R.J.J.M. Konings uit Roosendaal, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Toeristische mogelijkheden in de directe omgeving.

Tip! Prachtige omgeving incl. de stoomtrein Kerkrade-Schin op Geul -Simpelveld Mergellandroute.

8

Beoordeling door WILLEM Versteegh uit Rotterdam, op 6 oktober 2017 (Gezin)

De omgeving, je kunt er mooi fietsen.

Zware fietsroute.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2017 (Gezin)

Klein, sober maar netjes.

Tip! Ligt vlakbij Valkenburg, Maastricht en Heerlen. Ideaal om te fietsen of te wandelen.

7,2

Beoordeling door JACQUES Zwaan uit Den Haag, op 27 september 2017 (Stelletje)

Prettig hotel, fraai gelegen, nabij treinstation.

8

Beoordeling door J Wolters uit bronkhorst, op 25 september 2017 (Stelletje)

Hier hebben we ongeveer 45 jaar geleden met ons gezin de 1ste vakantie geweest.

Tip! Een prachtig wandel gebied.

7

Beoordeling door J. de Bruin uit Oisterwijk, op 18 september 2017 (Stelletje)

Rustige, omgeving.

Nabij hotel. Weinig activiteiten.

Tip! Omgeving. in straal van 15 km veel te bezichtigen. Grotten van Valkenburg, leuk centrum om uit te gaan.

7,8

Beoordeling door G.A.M. Tijs uit Raalte, op 17 september 2017 (Gezin)

Goed hotel, mooie ligging.

Tip! Prachtige omgeving om te ontspannen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijke en gastvrije ontvangst , vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker ontbijt. Heerlijk diner. Mooie omgeving. Mooie schone kamer.

Tip! Het hotel is heel mooi gelegen in een rustgevende groene omgeving. Vanaf het hotel hebben we een mooie wandeling gemaakt langs de Geul naar Valkenburg. En de volgende dag een wandeling langs de Geul maar dan in de andere richting. We hebben toen bij een zorgboerderij koffie gedronken met vlaai. Heel gezellig.

8,4

Beoordeling door G. Olthoff uit Opheusden, op 13 september 2017 (Groep)

Omgeving.

Bar niet open na 22.00 uur dus geen mogelijkheid om nog iets te drinken.

Tip! Dagje Maastricht, Valkenburg, Hop-oogstfeest. Prachtige wandelingen door Limburgse heuvelland.

8,2

Beoordeling door GCC van Gogh uit Veghel, op 7 september 2017 (Individueel)

Prachtige omgeving, mooi hotel.

9

Beoordeling door E van Zuthem uit assen, op 9 september 2017 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Valkenburg, Maastricht en Houtem-st. Gerlach.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2017 (Stelletje)

Mooie en rustige omgeving. Prima hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Matrassen waren best aan de zachte kant.

Tip! Zijn eigenlijk voor overnachtingen gekomen aangezien we bezoekjes aan familie en vrienden hebben gedaan in Urmond, Eindhoven Maastricht en Herzogenrath. Uiteraard hebben we wel genoten van de omgeving waar we doorheen reden.

8

Beoordeling door H.J. Berkenbosch uit Laren gld., op 30 augustus 2017 (Gezin)

We vonden alles leuk, prima hotel vlotte bediening en het ontbijt was uitstekend. Hebben erg genoten van het verblijf in "Op De Beek." Een echte aanrader. Het enige minpuntje,.... het ging te snel voorbij.

8,4

Beoordeling door M van Nuenen uit Helvoirt, op 28 oktober 2017 (Groep)

De omgeving.

Er was geen fietsberging aanwezig, ook geen bescherming voor onze elektrische fietsen. De fietsen stonden onder de bomen, in weer en wind. Er was weinig informatie over fietstochten in de omgeving. Het is zeer vervelend dat alle consumpties op rekening worden gezet als je met vrienden bent.

Tip! In verband met slecht regenachtig weer, hebben we veel koffie gedronken binnen.

7,2

Beoordeling door G.H.H. Lammers uit Heenvliet, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Kamer zag er keurig uit. Ook schoon! Prima ontbijt. Geen mobiele telefoons in het restaurant, geweldig! Mensen praten nu met elkaar. Bedienend personeel erg vriendelijk.

Bij aanmelden in het Hotel gelijk de menukaart onder ons neus. Sta je daar met je bagage gelijk het avondeten uit te zoeken. Kwam wat vreemd over.

Tip! Prachtige omgeving. Veel wandelmogelijkheden. Niet ver van Maastricht en Aken. Zeker een bezoekje waard. Zuid Limburg is natuurlijk een prachtige streek. Voor ieder wat wils. Wij komen zeker nog een terug. Intussen al aanbevolen aan familie.

7,6

Beoordeling door GF Savelberg uit Wijk bij Duurstede, op 21 augustus 2017 (Stelletje)

Goede bedden en uitzicht. Keuze diner. Dat de tafel voor ontbijt en diner via kamernummer gereserveerd was. Mooie buitenplaats met veel ruimte en variatie. Parkeerplaats bij hotel.

Tip! Wij zijn allebei Limburgers (Vaals en Mechelen) en hebben onze familie en vrienden bezocht.

8,7

Beoordeling door N.J.M. van der Have uit gouda, op 20 augustus 2017 (Groep)

Mooie lokatie, goed eten.

Tip! Mooi heuvelachtig, leuk om te wandelen.

7,8

Beoordeling door M.J. Castelijn uit 's-Hertogenbosch, op 21 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie locatie in het centrum van onze fietsmogelijkheden.

Tip! Mooie fietstochten. Niet moeilijk. Leuke dingen in Valkenburg, bijvoorbeeld terras boven bij de kasteel-ruïne. Interessant mijn museum in Heerlen. Glaspaleis en Schunck-museum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

De hoofdschotel was goed! Het zitje best gezellig.

Uitzicht op groot dakvlak. Betalen met VISA kost 4% extra. Eten van de eerste dag moest snel tijdens de incheck gemeld worden.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Behulpzaam personeel, ze denken mee en zijn flexibel. Zeer goed ontbijt en ook het diner smaakte voortreffelijk.

Op de kamer hing een "putjes" geur. Niet kunnen vinden waar het aan lag.

Tip! Midden in een prachtig fiets en wandel gebied, een aanrader!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2018 (Stelletje)

Omgeving.

's Avonds niets te krijgen (bar gesloten).

Tip! Mooie wandelingen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2017 (Gezin)

Mooie locatie. Dichtbij prachtig landschap, maar ook t.o.v Valkenburg goed gelegen.

Dat was alleen het weer, maar daar kan niemand wat aan doen!

Tip! O.a. Met twee kinderen in twee mergelgrotten geweest en dat hebben zowel de kinderen als wij erg leuk en leerzaam gevonden. Ook een bezoek aan Vaals (drielandenpunt), Aachen en Maastricht is vanuit deze locatie geen enkel probleem. Binnen een half uur ben je er.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2017 (Stelletje)

Prima verzorging op een mooie locatie.

Tip! Een geweldig stuk Nederland om met de (electro-) fiets doorheen te gaan.

8,6

Beoordeling door JPM Pots uit Haaksbergen, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Op loopafstand van Valkenburg, op 15 minuten vanaf de trein waarmee je verschillende kanten op kunt, gratis parkeren, heerlijk wandelen in de omgeving. Prima ontbijt! Hoofdmaaltijd erg lekker, Prima. Vooral beneden is het hotel gezellig zoals de ontbijtzaal en de tv zaal. Warm water prima.

Wij hadden kamer 110. Erg gedateerd, de douche-ruimte erg klein, de douche zelf moest je jezelf in zien te wurmen. Als je in de douche zou uitglijden heb je een probleem. Het douchen zelf was verder goed. Bedden ook goed. Aan de kamer werd verder niets gedaan, alleen vuilniszakje was vervangen. Wat echt heel vervelend was is dat wij op een smerig dak uitkeken, echt vies. Ook hoorden we dag en nacht een bromgeluid, niet van de airco op het dak maar van een koeling die achter het gebouw stond volgens de eigenaar.

Tip! Ik zou er zo wel weer naar toe willen, maar dan een andere kamer zonder gebrom en zonder uitzicht op het vieze platte dak.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 23 juli 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving en een leuk kleinschalig hotel, op een rustige locatie.

Dat we weg moesten.

Tip! Heuvelachtig landschap met mooie vergezichten.

8

Beoordeling door E.A. Boon uit Oudorp Alkmaar, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J.M. Taal-Mos uit Maassluis, op 23 juli 2017 (Stelletje)

Mooie ligging.

Hele kleine kamer erg heet.

Tip! Omgeving prachtig, Epe en Vaals.

7,2

Beoordeling door GJ Landsweers uit Eindhoven, op 5 augustus 2017 (Gezin)

Het hotel ligt mooi tussen de heuvels van Zuid Limburg. Het is gezellig zitten in de binnentuin.

De fietsenstalling zou gemoderniseerd moeten woeden voor E-bikes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door D.J.G. Brand uit Rotterdam, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Goede atmosfeer.

Zeep in de douche was op werd niet aangevuld. Douchekop functioneerde niet goed.

Tip! Bezoek aan het heremietverblijf in de directe omgeving.

8

Beoordeling door I. Rietveld uit Capelle aan den IJssel, op 23 juli 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Kwaliteit koffie matig.

Tip! Het heuvellandschap en oude station met treinen naar o.a. Maastricht.

8,2

Beoordeling door C.A. Van der Wal uit oud-beijerland, op 12 juli 2017 (Groep)

Prima ontbijt en diner. Rustig gelegen in een prachtige omgeving.

De beheerder komt wat stug over in het begin.

Tip! Mooie wandelpaden. Valkenburg en Maastricht. Met de trein makkelijk te bereiken.

7,8

Beoordeling door A Boomkamp uit Hertme, op 16 juli 2017 (Stelletje)

Centrale ligging hotel t.o.v overige plaatsen Zuid-Limburg. Gemoedelijkheid personeel. Prijs/kwaliteit prima.

Hotel is een beetje gedateerd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door S De Bruin uit Willemstad, op 7 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Tip! 10 min fietsen naar Valkenburg.

10

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2017 (Stelletje)

3 Fijne dagen gehad in Op De Beek. Mooie omgeving en heerlijk gefietst op een gehuurde E-Bike.

Tip! Vanaf het hotel een hele mooie fietsroute van 35 km door het Limburgs heuvelland.

7,4

Beoordeling door O Rose uit Utrecht, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Kamer goed, douche ook, bedden ook.

Tip! Zijn al vaker in Limburg geweest, gewone fietsen mee, laatste keer, niet aan te raden zonder e-bike.

7,8

Beoordeling door D van der Zwan uit Den Haag, op 10 juli 2017 (Gezin)

De omgeving, prachtig.

Tip! Prachtig gebied en Thermen2000 is lekker.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door J. Timmermans uit Uden, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Vooral de gezellige huiselijke sfeer!

Tip! Meteen buiten, het prachtige Limburgse heuvellandschap, en wat verderop de drukke gezelligheid van b.v. Valkenburg.

8,8

Beoordeling door C Paans uit werkendam, op 28 juni 2017 (Gezin)

Mooie locatie en gezellig terras en prachtige omgeving.

Erg warme kamer, airco zou niet gek zijn.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en kastelen te bezichtigen.

8

Beoordeling door S. Hessels uit Den Haag, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst, prima eten, mooie locatie.

Jammer dat we zo vroeg de kamer uit moesten ( 10.30u) internationaal is dat 12.00u.

Tip! Even Valkenburg aangedaan, altijd leuk. Heerlen met zijn Thermen ook zeer de moeite waard!

8,4

Beoordeling door M Dorr uit Rotterdam, op 1 juli 2017 (Stelletje)

Aardig personeel, gezellig hotel vooral de tuin eromheen was leuk. Kamer was schoon, lekker ontbijt. Diner was goede kwaliteit. Personeel behulpzaam.

Hotel is wat gedateerd. Wij hadden eerst een vreselijk vies naar riool ruikende kamer. Na 1 nacht slapen en wederom geklaagd te hebben kregen we een upgrade van de kamer. Die kamer was veel beter en groter en stonk niet. Vandaar de 8 voor die kamer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Gezellig landelijk.

Tip! Valkenburg dicht bij.

8

Beoordeling door M Mol uit krabbendijke, op 30 juni 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door F Van Kessel uit Weert, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Mooie fietsroutes en mooie omgeving.

Heel warme kamer en erg gedateerd.

Tip! Drie landen punt. En het uitzicht in Epe bij de Gerardushoeve.

7,6

Beoordeling door W. Noordhoek uit Numansdorp, op 26 juni 2017 (Gezin)

Het was erg leuk, vriendelijke mensen, ontbijt goed, locatie goed, we komen graag terug. Dus een aanrader.

9

Beoordeling door J.C.W. Van de Ven uit Liessel, op 25 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, lekker rustig, goede bediening.

Variatie aan avondeten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving erg mooi je kan daar alle kanten op.

Vond van dit hotel zonde dat er te veel verwaarlozing was in de tuin en op het terras werd niet veel aan gedaan erg jammer, kan met wat opruimen erg aantrekkelijk worden een tuinman zou al heel veel goed kunnen maken.

Tip! Omgeving erg mooi heel veel te zien voor een paar dagen.

8

Beoordeling door A van Rixoort uit Ede, op 14 juli 2017 (Stelletje)

Gezellig terras, mooie omgeving en een goed wandelgebied.

Een benauwde badkamer, alles was minimaal.

Tip! We hebben het WMC (Wereld Muziek Concours) bezocht in Kerkrade.

7,8

Beoordeling door D.C.J. van Gilst uit Dongen, op 11 juni 2017 (Stelletje)

Een gewoon hotel zonder kapsones, nette bediening , lekker eten, alles werd netjes uitgelegd, gewoon personeel. Prima.

Tip! Mooi Limburg.

8,6

Beoordeling door N.P. van Essen uit Veenendaal, op 11 juni 2017 (Gezin)

Mooie omgeving, vriendelijke mensen.

Tip! NS wandeling van Schin op Geul naar Valkenburg gedaan en met de trein weer terug. Dagje naar Maastricht, lekker terrasjes pakken.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Leuk klein familie bedrijf. Ze waren allemaal heel vriendelijk.

Tip! Heerlijk tussen de bossen. En centraal gelegen.

7,8

Beoordeling door E. Mensink uit Deventer, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Hotel is rustig gelegen. Zeer behulpzaam personeel. Mooi fietsgebied, mooie omgeving.

Kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Wel schoon. Geen uitzicht vanuit onze kamer.

Tip! Prachtige orchideeëntuin op fietsafstand. (Gerendal). Kasteeltuin in de omgeving, richting Valkenburg. Mooie wandelingen en fietsroutes langs de Geul.

8

Beoordeling door A H de Bruin uit Steenwijk, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie en zeer vriendelijke eigenaar. Heerlijk gegeten. Kamers waren klein, maar toch heel gezellig. Ondanks dat de badkamer een beetje gedateerd was, was hij heel praktisch, heerlijke douche etc. Eigenaar heeft fietsen voor ons geregeld.

Jammer dat er geen airco was, want wij hadden toevallig 30 graden die dagen. Al was er maar een ventilator geweest. Ondanks dat toch goed geslapen.

Tip! Op kleine afstand te fietsen. In ons geval van kroegje naar kroegje, vanwege de hoge temperatuur. Margraten was erg indrukwekkend en zeker de moeite waard.

8

Beoordeling door CJB Schoenmakers uit Waspik, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Persoonlijke contact en kleinschalige omvang.

Tip! Ondanks heuvelachtige gebied toch goed te fietsen met basisfietsen. Wel bijzonder aantrekkelijk voor sportievelingen op de fiets.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Voor de prijs een goede kamer met een goede toilet en douche ruimte. Prima ontbijt en hoofdgerecht. We konden zowel in de zon als uit de zon zitten bij het hotel. Er was (zo nodig) een lift.

Dat je al om 10.30 uur van de kamer af moet zijn.

Tip! De Mergelroute van de ANWB is de moeite waard om die te rijden. Het kasteel in Hoensbroek is het bezichtigen waard.

8,6

Beoordeling door E.J. Barink uit Zelhem, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Rustig.

8,4

Beoordeling door JM Leduc uit haaren, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Wij hadden prachtig weer, dus we konden van alles doen.

Tip! Je zit daar in een prachtige omgeving en overal dichtbij. Wij hebben bezocht Valkenburg, 3 landen punt, Margraten en het oorlogs-kerkhof en gewandeld in de omgeving. Is voor herhaling vatbaar, zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door L.W.A. Lisman uit Halsteren, op 20 mei 2017 (Stelletje)

Aanrader. Aangenaam hotel. Goede bedden. Heerlijk rustig. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Prachtige omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Hotel ligt in een rustige omgeving met vlakbij een scala aan wandelroutes. Valkenburg kun je via een mooi wandelpad langs de Geul lopend bereiken.

7,2

Beoordeling door RM van Kempen uit Den Haag, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen voor uitstapjes.

Badkamer verouderd.

Tip! Valkenburg, Maastricht, België en Duitsland.

7,4

Beoordeling door E Polak uit Nieuwegein, op 12 mei 2017 (Stelletje)

De gezellige ongdwongen sfeer en de geweldige ligging.

Tip! Ligging in het prachtige Limburgse landschap. Vlak bij Valkenburg, Maastricht, België en Duitsland.

8,2

Beoordeling door INEKE Ketelaars uit HEESWIJK-DINTHER, op 6 mei 2017 (Stelletje)

Wandelroutes direct startend vanuit het hotel. Parkeerplaats direct aan het hotel. Ligging nabij station Schin op Geul.

Tip! Supermooie wandelroutes beschikbaar in het hotel. Duidelijke beschrijvingen. 's Avonds is het leuk om naar Valkenburg of Maastricht te gaan. Dit kan ook heel gemakkelijk per trein.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Stelletje)

Heerlijke plek, leuk hotel, aardige gastvrije mensen.

Tip! Wandelen, wandelen, wandelen en lekker eten natuurlijk.

8,8

Beoordeling door H.M.J.A. Gerritzen uit Maarn, op 22 april 2017 (Groep)

Het informele karakter.

Tip! Mooi wandelgebied.

7,2

Beoordeling door E. Krikke uit Oss, op 14 april 2017 (Stelletje)

De persoonlijke benadering en de ligging van het hotel.

Tip! Wij hebben vroeger in deze omgeving gewoond en brengen in het voorjaar 1 of 2 maal een bezoek aan het bloeiende Zuid Limburg. Bezoeken we gelijk oude vrienden.

8,2

Beoordeling door PH van de Braak uit BOEKEL, op 4 november 2016 (Stelletje)

Een rustige omgeving mooi in het groen. Een mooi uitgangs punt om te fietsen of wandelen.

7,6

Beoordeling door M Waijer uit Siddeburen, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding (voor ons via zoweg.nl). Kamer netjes en schoon. Goed verzorgd ontbijt.

Tip! Dichtbij het station Schin op Geul. Ideaal voor Pieterpadwandelaars.

7,8

Beoordeling door A Meijer uit Schiedam, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

Wandelingen in de omgeving van het dorp.

Tip! Bezoek aan het "Kruis" en de vergezichten tijdens de wandelingen.

8

Beoordeling door H.W. Hermsen uit Herveld, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

Prachtige omgeving. Prettig hotel. Vriendelijk personeel. Alleen maar lof.

Tip! Met ondersteuning heerlijk fietsen. Prachtige wandelmogelijkheden.Valkenburg, Vaals, Wittem de moeite waard.

8,4

Beoordeling door J Schipper uit Hoogvliet rt., op 10 oktober 2016 (Gezin)

De rust en de mooie natuur.

7,4

Beoordeling door J.A.M. Maes uit Breda, op 8 oktober 2016 (Stelletje)

Prima hotel in een bijzonder mooie omgeving. Een absolute aanrader!

Tip! Prachtige omgeving. Kasteel Schaloen is een bezoekje zeker waard.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

De locatie van het hotel en het vriendelijke personeel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2016 (Gezin)

Leuk gezellig hotel, kamer wel wat verouderd, Vriendelijk personeel en hele mooie wandelomgeving. Ontbijt en diner heel goed. Beslist een aanrader! Wij gaan ook zeker nog een keer terug.

Tip! Wandeling vanuit hotel naar Valkenburg langs de Geul. Kasteel Schaljoen is de moeite waard en de Brunsummerheide is heel mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2016 (Stelletje)

De locatie en de prachtige omgeving. Het hotel is laagdrempelig en het is zonder meer een aanrader.

8,2

Beoordeling door W.H.J van Os uit helmond, op 30 september 2016 (Stelletje)

Dicht bij Valkenburg en mooi om te fietsen

Tip! Mooie omgeving

8

Beoordeling door WL Bakker uit ridderkerk, op 7 september 2016 (Stelletje)

De mooie rustige ligging.

7,6

Beoordeling door F.G. van der Meijden uit Leiden, op 12 september 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving. Lekker relaxen.

Tip! Kasteel Oud Valkenburg is een aanrader om even te lunchen. Thorn leuk plaatsje en Maastricht ook super.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2016 (Stelletje)

Gezellige uitstraling. Geeft een aangenaam en gezellig gevoel.

Tip! Ligt centraal binnen gezellige plaatsen. Totaal Limburgsland is prachtig.

8,4

Beoordeling door B. van Berkel-Meijer uit Nieuwendijk, op 15 september 2016 (Stelletje)

Sfeer, alsmede de klantvriendelijkheid van het personeel.

8,4

Beoordeling door P. Boeters uit De Lier, op 11 september 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

De persoonlijke benadering van de eigenaars en hun medewerkers.

Tip! Prachtige heuvelachtige omgeving, op loopafstand van de trein, je kunt lopend naar Valkenburg.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2016 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Elk jaar ga ik een weekend weg om met mijn dochters te wandelen. Ik kies steeds een nieuwe omgeving.

7,8

Beoordeling door P ten Hove uit Dedemsvaart, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Leuke omgeving, leuk hotel, aardig personeel.

Tip! Maastricht is dichtbij, Zuid Limburg is een mooi gebied.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Gezin)

Het terras in de boomgaard. Het Limburgse heuvelland.

8,6

Beoordeling door P.M de Jong uit Avenhorn, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige ligging, de rust gastvrijheid, de service.

1 dag extra boeken was bijna even duur als het arrangement.

Tip! De natuur en het mooie van Zuid-Limburg.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijkheid. Goed bed.

Tip! De omgeving was heel mooi, fijn gefietst.

7,8

Beoordeling door HJG Jansen uit Didam, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, Schin op Geul: centraal in Zuid Limburg. Prachtige omgeving. 5 km. van het bruisende Valkenburg. 17 km van de zeer mooie stad Maastricht. Dit alles per fiets.

Het hoofdgerecht uit de aanbieding was minimaal.

Tip! De omgeving is mooi.

8,6

Beoordeling door J. van Donkelaar uit Amsterdam, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

Ligging en locatie van het hotel was prima.

Tip! Prachtig landschap, kasteel Chaloen zeer de moeite waard.

8

Beoordeling door J Pronk uit den Haag, op 4 augustus 2016 (Groep)

8

Beoordeling door J.C. Leerdam uit Spijkenisse, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2016 (Stelletje)

Prettig om zo verwend te worden.

Ontbijt prima, maar de vleeswaren en boter van mindere kwaliteit dan bij andere hotels.

Tip! Heerlijk landschappelijk heuvelland, je waant je in het buitenland.

7,2

Beoordeling door J.C. Heijboer uit Almere, op 10 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel was net open na de winterstop, wij waren met nog 3 gasten als enige in het hele hotel. De eigenaren staan graag klaar om te helpen of een gezellig praatje te voeren.

Het hotel is gedateerd maar schoon. Er zijn een aantal aandachtspunten ter verbetering.

Tip! Het hotel ligt vlak bij Valkenburg en omstreken. De trein is op loopafstand, het is een mooie uitvalsbasis voor Valkenburg of Maastricht.

7,3

Beoordeling door J.P.H. Daverveld uit Wijchen, op 8 juli 2016 (Gezin)

Goede matrassen.

Tip! Rustige omgeving!

8,5

Beoordeling door J.A. Schippers uit Heinenoord, op 14 december 2016 (Stelletje)

De locatie, de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel. Het inspelen op het feit dat 1 van de 2 personen ziek werd en er voor de ander aangepast eten werd verzorgd.

Wij hadden een kamer boven de entree. In de avonds stonden er regelmatig gasten buiten te roken en dat werd soms heel luidruchtig.

8

Beoordeling door CM van Kessel uit Vleuten, op 9 juli 2016 (Stelletje)

Zeer mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Tip! Goede uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving.

8,8

Beoordeling door W.G.M. van Dick uit Zevenaar, op 13 mei 2017 (Gezin)

Erg vriendelijk zeker de bediening! Goed behandeld.

Jammer dat we er donderdags niet konden dineren. Verder was het een prima hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2016 (Stelletje)

Het diner kan niet na 18.30 uur genuttigd worden.

Tip! Dichtbij Valkenburg gelegen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2017 (Stelletje)

Prima hotel voor een weekendje weg. Eenvoudig, maar volledig. Vriendelijk personeel, prima ontbijt, schone kamers. Een aanrader voor een betaalbaar weekendje Zuid Limburg.

Veel te zachte bedden.

Tip! Fijne rustige plek en prachtige omgeving voor wandelen/fietsen/uitstapjes naar leuke plaatsen, etc.

7,8

Beoordeling door WPJ Bondrager uit Utrecht, op 4 november 2016 (Stelletje)

Het is een prima hotel.

Het was alleen jammer dat we het laatste weekend daar waren. Daarna ging het hotel dicht voor een paar weken. Dus er waren maar 3 kamers verhuurd.

Tip! We hebben ons best vermaakt in Valkenburg en Maastricht.

7,4

Beoordeling door B Smit uit Dronten, op 19 juli 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M.M.M. de Weert uit Deventer, op 13 mei 2017 (Gezin)

De situering, waarbij je lekker kon wandelen (gelukkig zat het weer mee). De klantvriendelijkheid van het personeel en de manager.

Het uitzicht van onze kamer op de straat; opgemerkt moet worden dat we niet op vakantie gaan om naar buiten te kijken. Verder geen hinder van verkeer.

Tip! De ongerepte natuur waar je heerlijk kunt wandelen. De centrale ligging tussen Valkenburg en de mijnstreek (waar ik ben opgegroeid).

8,2

Beoordeling door M.R.T. Kamminga uit Castricum, op 11 mei 2017 (Gezin)

Goed onderhouden en no-nonsense hotel.

Ouder publiek, maar dat ligt denk ik ook aan de periode waarin we vakantie hadden (oktober).

Tip! Wat moet je zeggen over Limburg. Heerlijk om in de natuur te zijn en tot rust te komen. Waar nodig kun je de uitdagingen eenvoudig vinden. Fietsen, wandelen, winkelen etc.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2016 (Groep)

De omgeving.

Tip! Veel groen, heuvel- en berglandschap. Dicht bij de grens, dus naar Duitsland geweest.

8

Beoordeling door A F van de Wouw uit Biest-Houtakker, op 1 juli 2016 (Stelletje)

het heerlijke weer om fijn te fietsen, en s'avonds lekker op het terras aan de wijn.

niets

Tip! via knooppuntenroute naar valkenburg -margraten enz. 35 km. gefietst naar vaals drielandenpunt gefietst en met de lift 36 m hoog met 'n schitterend uitzicht. de 3e dag jammer weer richting Brabant met onderweg toch nog 'n knooppuntroute gefietst bij thorn. schitterende route!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving, rust, ruime kamer. De bedden waren erg goed.

Weinig persoonlijke benadering voor een kleinschalig hotel. Bediening, maaltijden en service was prima, maar persoonlijk contact met personeel was erg zakelijk en weinig spontaan. Jammer dat in de vloerbedekking op de kamer volop vlekken zaten, maakt constant een weinig frisse indruk.

7,2

Beoordeling door E.M. Tromp uit Alphen aan den Rijn, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer. Netheid. Prima bediening, Mooie ligging.

Als enige: een verstopte wastafel. Was in het weekend geen tijd om er iets aan te doen.

Tip! Wij waren er met vrienden en zijn heerlijk naar Valkenburg, Maastricht en Sittard geweest.

8,4

Beoordeling door G G sanderse uit AMSTERDAM, op 7 december 2016 (Groep)

Mooie omgeving, en rustig. Vriendelijk personeel.

Kamers zijn gehorig, maar heeft mij niet gestoord.

Tip! Vanuit het hotel een mooie wandeling naar Valkenburg.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

De prachtige ligging en de maaltijden.

Je moest van te voren doorgeven of je 's avonds bleef eten.

Tip! Prachtige wandelroutes, jammer dat we van de drie dagen maar 1 dag mooi weer hadden. We wilden naar de bierbrouwerij in Wijlre, maar die was die dag al volgeboekt.

7,4

Beoordeling door T Nederend uit Lopik, op 29 oktober 2016 (Gezin)

Prima ligging.

Vloerbedekking mag schoner op de kamer.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen. Chateau St.Gerlach, Ondergronds fietsen.

9

Beoordeling door PB Dijkgraaf uit Alblasserdam, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Goed genoeg. Ging ons alleen om een goede slaapplaats en ontbijt.

Ik vind de menukaart niet erg aantrekkelijk.

Tip! Prachtige omgeving. Leuk om een dagje Maastricht te doen. En Valkenburg is ook altijd gezellig.

7,6

Beoordeling door DHMM Kusters uit Dreumel, op 23 juni 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

Wij hebben heerlijke dagen gehad, genoten van de relaxte tuin, mooie wandelingen en de schitterende omgeving.

Dat de kamers gehorig waren, dat andere mensen daar geen rekening mee houden. Dat we al zo snel weer naar huis moesten.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen. Drie km. van Valkenburg. Met de trein naar Maastricht een kippeneindje. Kortom, snel nog keertje genieten van een leuke aanbieding!

7,8

Beoordeling door AJM Verstegen uit Nijmegen, op 3 juni 2016 (Stelletje)

Rustig gelegen

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Mooi Zuid Limburg. Restaurant netjes en schoon.

Hotel goed. Bij te nemen gerechten duur. Voorgerecht 7,50 euro. Eerste aanblik lantaarn bij ingang op terras staat scheef en van de drie lampen zijn er twee stuk. Receptie erg rommelig en veel te volle ontvangsthal. Alleen de planten in mooie bakken zijn oud en slecht onderhouden bijna alles half dood. Totaal overal eens goed de puntjes op i zetten.

Tip! Valkenburg mooi echt een aanrader. Alles mooi opgeknapt.

7,6

Beoordeling door H. van der Zee uit Voorburg, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

Prima locatie. Prima parkeerruimte. Aardige mensen. Mooi restaurant. Geen moeilijk gedoe bij in- en uitchecken.

Jammer geen balkon. Wij hadden een kleine kamer, dat was verder geen bezwaar.

Tip! Een rit met de Stoomtrein, station vlakbij. Limburg is geweldig, ook Valkenburg is dichtbij. Leuke rit naar Drielandenpunt en Monchau gemaakt.

8,6

Beoordeling door H.J. Oude Wansink uit Utrecht, op 19 mei 2016 (Stelletje)

Rust en vrijheid, schone omgeving.

Tip! Heel leuke en mooie omgeving. Gulpen mooie plaats, Wittem Klooster en omgeving. Vaals Museum van Beelden erg mooi. Valkenburg Ruïne mooi uitzicht.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2016 (Gezin)

Fijn met ons hele gezin een paar dagen weg naar een mooie omgeving.

Het hoofdgerecht (dat inbegrepen zat in de prijs) was nogal karig.

Tip! Fraaie boomgaard als achtertuin bij het hotel! Mooie wandeling langs de Geul naar Valkenburg.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Dat je zo vanaf het hotel al de natuur inloopt. De rust van de kamer, door de rustige ligging van het hotel. Het goede bed, lekker breed en goede matras.

Heel kleine douche, weinig ruimte voor je spullen in de badkamer. Geen mogelijkheid om je koffers veilig te stallen voordat je kamer gebruiksklaar was.

Tip! Zo vanuit het hotel loop je een heel stelsel van prachtige wandelpaden op. Onnederlands mooi.

7,6

Beoordeling door M.J Koppenhol uit tholen, op 14 juli 2016 (Stelletje)

Gezellig/knus. Mooie lokatie voor een fiets of wandelroute. Niet ver van Valkenburg en Maastricht

Tip! Mooie omgeving voor een fiets of wandeltocht. Ook om te winkelen in Maastricht.

8,6

Beoordeling door J Koornstra uit Vianen, op 31 oktober 2016 (Gezin)

Toch de gemoedelijke sfeer.

We dachten dat het voorgerecht en toetje bij de prijs inzat. Eigenaar zei bij aankomst, dit is het menu voor vanavond u kunt kiezen. Later werd het apart berekend.

Tip! Margraten, Amerikaanse begraafplaats en bezoek Maastricht.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Gezin)

Je kon zo vanuit het hotel prachtige wandelingen in de omgeving doen.

Het gratis hoofdgerecht op de aankomstdag liet erg lang op zich wachten en daar werd geen excuus voor gemaakt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Gezin)

Omgeving.

Hoge instap douche en gladde douchebak. Roken op het terras, we moesten de ramen dichtdoen van de kamer.

Tip! Mergellandroute, Aken, Monschau.

7,4

Beoordeling door J. Louis uit Nieuwegein, op 29 augustus 2016 (Groep)

Mooi hotel en een mooie ligging.

Jammer dat er geen airco op de slaapkamer was.

Tip! Valkenburg heel gezellig en gezellige restaurantjes.

9

Beoordeling door H.H. Postema uit Groningen, op 31 juli 2016 (Gezin)

Omgeving en locatie heel mooi en rustgevend.

Kamers toch wel een beetje gedateerd, maar verder prima hoor.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Wij waren niet enthousiast over de avondmaaltijd. Met name de vegetarische maaltijd viel erg tegen.

Tip! Prachtig wandelgebied!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2016 (Gezin)

Gezellig familiehotel.

Strakke afspraak voor het restaurant.

Tip! Een geweldige afwisselende omgeving. Een mooie vakantiegebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2016 (Stelletje)

Omgeving.

Badkamer.

Tip! Mooie wandelingen liggen klaar in de lobby.

8

Beoordeling door BW Nijmolen uit Winterswijk, op 30 juli 2016 (Stelletje)

De prettige sfeer.

Warme kamer.

Tip! Mooie streek en dorpjes, gezellige terrasjes.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Prijs/kwaliteit/kwantiteit van diner (menukaart) staat niet in verhouding met elkaar.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Gezin)

Was erg goed, en prachtig weer.

Kamer was goed achteraf een budget kamer en er is ons niet gevraagd of we een upgrade zouden willen doen. Kamer was schoon en netjes daar kunnen we niets van zeggen, maar het was op de tweede etage, er was nog een persoon en verder niets.

Tip! Gefietst, eerst in de omgeving en daarna naar Maastricht, dat was een mooie route. Advies gekregen van de VVV uit Gulpen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2016 (Stelletje)

Een zeer gastvrij hotel waar er hard gewerkt wordt om de gasten het naar de zin te maken door middel van persoonlijke aandacht. Het hotel ligt prachtig in een boomgaard en er zijn heerlijke terrassen om te genieten van een Limburgs biertje. Saladebuffet bij het hoofdgerecht was prima. Ook het ontbijt was goed verzorgd.

Het hotel kan op sommige plekken wel wat gemoderniseerd worden (met name de gangen en sanitair). Het weekmenu met keuzegerechten kan wat spannender.

Tip! Prachtige omgeving, o.a. kasteel Schaloen, kasteel St. Gerlach, grotbiken in Valkenburg, gezellig eten in Valkenburg en mooie wandelroutes.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2016 (Stelletje)

We waren van harte welkom. Rustige omgeving, vriendelijkheid.

De bar was 's avonds op tijd gesloten.

Tip! Het was helaas slecht weer op één dag na. Dit heeft niemand in de hand. We houden van wandelen, hiervoor moeten wij nog een keertje terug. Goede autoroute, die we hebben gevolgd. de Mergelland route. goed te volgen. Wij houden van Valkenburg. gezellig om hier te eten en 's avonds te zitten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Bestelformulier om aan te geven wat je 's avonds eten wilt.

Slechte airco in de kamer.

Tip! Mooie omgeving. Gezellig terrasje.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2016 (Stelletje)

Heerlijke wandelomgeving en vooral het mooie weer was leuk meegenomen verder lag Valkenburg op loopafstand en een dagje Maastricht of Gaia Zoo is ook aan te raden.

8,4

Beoordeling door R. Hofman uit edam, op 3 juni 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2016 (Groep)

Mooie ligging, mooie wandelingen.

Nagerecht.

Tip! Zuid-Limburg is gewoon mooi, van Valkenburg naar Vaals en Maastricht.

7,6

Beoordeling door A.J. van.der Meer uit Leidschendam, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie plek, aardige mensen, pracht tuin, we hebben genoten.

Fietsenstalling.

8,2

Beoordeling door R.C. Zwanziger uit Koog a/d Zaan, op 1 juni 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door A Langenberg uit Linschoten, op 14 mei 2016 (Stelletje)

Een heerlijk rustig en landelijk gelegen locatie.

Tip! Heerlijk om te wandelen en te fietsen en je kon met het treintje naar Maastricht!

8,2

Beoordeling door M de Jong uit scherpenzeel, op 23 mei 2016 (Stelletje)

Prima bedden, aardig personeel, prima ontbijt, lekker avondeten.

Ligging van de kamer, donker, noordkant, rommelig uitzicht op plat dak met diverse afvoerbuizen, wel erg gedateerde badkamer, alles was wel prima schoon!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2016 (Stelletje)

Te midden van vele wandelroutes.

Tip! Tuin Oud Valkenburg zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door H.A. de Koning uit Veenendaal, op 10 juni 2016 (Stelletje)

De persoonlijke aandacht.

7,8

Beoordeling door P.H. Schiks uit Culemborg, op 20 mei 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door W.D. Catsburg uit Zeist, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Lokatie en het weer waren fantastisch. Vriendelijk personeel. Kleinschalig.

Kleine kamer, gedateerde inrichting.

Tip! Prachtig fietsgebied, veel routes, dichtbij grote steden en kleinere stadjes. Genoeg te zien/beleven in de omgeving!

7,4

Beoordeling door C.M. Donker uit Noordwijk, op 9 september 2016 (Gezin)

Ideale ligging in een prachtig dorp op loop afstand van station. Prima schone kamer en bed. Gezellig personeel en hartelijke ontvangst. Alleen dineren kun je beter ergens anders doen.

Dat het snel voorbij was die vier dagen in het zuiden!

Tip! Korte afstand tot (of met trein) naar Maastricht - Valkenburg. Maasmechelen met Belgische benzinepomp (20 cent goedkoper). Uitje naar drielandenpunt Vaals goed te combineren!

8,2

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 19 augustus 2016 (Gezin)

De mooie omgeving en het gezelligheid uitstralend hotel.

Het weer viel tegen, maar daar kan niemand iets aan doen.

Tip! Valkenburg, Maastricht en Vaals zijn gezellige plaatsen. En dan de mooie omgeving, waar wij graag rond fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2016 (Groep)

De ligging is prima voor wie uitstapjes wil maken in Zuid-Limburg. Prettig terras met vriendelijke bediening.

Tip! Maastricht: Bonnefantenmuseum, de beeldentuin in Wijlre, het kerkje met verrassende kruiswegstaties in Wahlwiller (Wittem).

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst, goed verzorgd ontbijt, een heerlijke hoofdmaaltijd, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het was wel wat gehorig.

Tip! Een mooie omgeving om te wandelen. Maastricht is per trein goed bereikbaar.

8

Beoordeling door C van Houwelingen uit Rockanjr, op 19 juni 2016 (Gezin)

Behoorlijke accommodatie.

Erg kleine badkamer, uitstappen uit de douche niet prettig omdat de deur, indien die openstaat, tegen de wastafel komt. Niet geschikt voor oudere mensen.

Tip! Goede uitvallen zowel voor Duitsland als België.

7,4

Beoordeling door M Bevaart uit Leiderdorp, op 10 juni 2016 (Stelletje)

De gastvrijheid, de bediening, het eten en de locatie.

Kamer wat sober.

Tip! De omgeving is ons bekend omdat we hier vroeger in de buurt gewoond hebben. Veel vrienden bezocht!

7,8

Beoordeling door J Zwaan uit DEN HAAG, op 3 mei 2016 (Stelletje)

Goed hotel, vriendelijk personeel, mooie omgeving, met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Ontbreken van een leeslamp op het bureau.

Tip! Prima wandelgebied, musea op redelijke afstand, b.v. in Maastricht en Heerlen.

8

Beoordeling door HELMUT de Helmut de Kruijff uit Rotterdam, op 29 april 2016 (Gezin)

De omgeving.

Tip! We zijn niet in de buurt gebleven. we hebben het museum in Maastricht bezocht en kasteel Hoensbroek. daarnaast hebben we een rondrit gemaakt door het heuvelland

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2016 (Groep)

Dicht bij drie landenpunt, geweldig met de bus (openbaarvervoer) naar Aaken.

7,6

Beoordeling door O.W.M Wolters uit ULVENHOUT, op 28 april 2016 (Stelletje)

Omgeving, ontbijt.

Vroeg ontbijt op zondag, vroege uitcheck.

7,8

Beoordeling door PIETER Smit uit Spijkenisse, op 27 april 2016 (Stelletje)

Ligging.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2016 (Gezin)

Prima, vriendelijk hotel en een mooie locatie.

Tip! Het landschap en de stad Maastricht. Uitstapjes naar België en Duitsland.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2016 (Gezin)

Mooie omgeving en lekker eten.

Gedateerde kamers en badkamers.

8,4

Beoordeling door PAJM Giesekam uit Den haag, op 9 december 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Rustig gelegen en dicht in de buurt van de stad, twee vliegen in een klap.

7,4
nedstat