Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Sevenum > Tulip Inn Sevenum > Beoordelingen

Tulip Inn Sevenum

Gelegen in het groen van Noord-Limburg vind je Tulip Inn Sevenum. Het hotel bevindt zich op korte afstand 15km van Nationaal Park de Grote Peel en Venlo. Ook de steden Düsseldorf, Oberhausen en Maastricht zijn goed te bereiken. Het hotel beschikt over gratis parkeerfaciliteiten, gratis wifi en in de zomer een zonnig terras. Tulip Inn Sevenum heeft 64 ruime, sfeervolle, modern ingerichte kamers welke allen praktisch zijn ingericht en over alle nodige faciliteiten beschikken zoals een moderne badkamer met bad en douche, föhn, bureau, LCD tv en een zitje. Dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het Self Service Restaurant La Place. Ook voor lunch en diner kun je kiezen uit een makkelijke snelle hap nemen, of lekker lang tafelen. Het uitgebreide assortiment wordt op meerdere buffetten gepresenteerd en er is voor iedereen gegarandeerd iets naar zijn of haar smaak. Tulip Inn Sevenum is het ideale hotel als je een leuk uitje met de kinderen in de planning hebt. Pretpark Toverland ligt op enkele minuten van het hotel af. Of kom geheel tot rust in Thermaalbad Arcen, ga shoppen in het centrum van Venlo of beproef je geluk in Holland Casino Venlo. Ook natuurliefhebbers zitten hier op de juiste plek, in het groene Noord-Limburg zijn vele wandelroutes uitgezet, er is zeker 100 kilometer aan wandelplezier in Sevenum en omgeving!
Hotel rating: 8.0 based on 47 ratings

Beoordeling van Tulip Inn Sevenum

Tulip Inn Sevenum  

Tulip Inn Sevenum

Hotel - Sevenum

Gelegen in het groen van Noord-Limburg vind je Tulip Inn Sevenum. Het hotel bevindt zich op korte afstand 15km van Nationaal Park de Grote Peel en Venlo. Ook de steden Düsseldorf, Oberhausen en Maastricht zijn goed te bereiken. Het hotel beschikt over gratis parkeerfaciliteiten, gratis wifi en in de zomer een zonnig terras. Tulip Inn Sevenum heeft 64 ruime, sfeervolle, modern... meer info
vanaf 43 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

47 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen incl. Thermaalbad Arcen

1 nacht v.a. € 43,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,40 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2016 (Gezin)

Ja, we hebben het prima naar ons zin gehad.

Tip! Mooie omgeving, dichtbij de hoofdweg en stad o.a. Venlo en Thermaalbad Arcen.

6,4

Beoordeling door D Venema uit Vlijmen, op 6 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door R. Van Ostaeyen-Stevenheydens uit Hoevenen, op 17 april 2017 (Gezin)

Tip! Toverland bezocht met kleinzoon, hij vond het superleuk.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2016 (Gezin)

Leuke ligging en dicht bij Toverland.

9

Beoordeling door J.A.G. Meulendijks uit mierlo, op 14 november 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door C.F. Geertruida-Padam-sing uit Rotterdam, op 8 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone/moderne kamer. Het diner in het restaurant was heerlijk, verse producten. Hartelijk personeel!

Tip! We hebben gewandeld in de omgeving, zijn naar de bierbrouwerij en Outlet Roermond geweest.

8,4

Beoordeling door L. Kooijman uit Dordrecht, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door R Noorlander uit Alphen aan den rijn, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie kamer.

Tip! Thermaalbad Arcen een aanrader. Stad Venlo gezellig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2016 (Gezin)

Dat de kamer best ruim was en schoon. Dichtbij toverland.

8,3

Beoordeling door M.A. M.A. Scholma uit Groningen, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Personeel zeer vriendelijk.

Geen waterkoker en wat theezakjes aanwezig op de kamer. Het zou fijn zijn om 's avonds op de kamer een kopje thee of koffie te kunnen zetten.

Tip! Het is leuk als je van winkelen houdt om een bezoek te brengen aan outlet Roermond.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door J.L. Duimel uit Rijswijk, op 21 september 2016 (Groep)

Tijd en aandacht aan de gasten werd er besteed. Goed ontbijt.

Op zaterdagavond dronken wij een drankje aan de bar en moest de receptioniste onverhoopt weg om een collega, voor de nachtdienst, op te halen. Zij vertrok en deed het hotel op slot, omdat er niemand meer aanwezig was.

Tip! Uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan Duisburg het Landschaftspark.

7,6

Beoordeling door L. De Backer uit Westerlo, op 30 juli 2016 (Gezin)

Dichtbij Toverland.

Druk verkeer in de omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2016 (Gezin)

Gewoon, dat we niet naar huis hoefde te rijden na een heel dag Toverland.

Ik kan daar niets over zeggen het was goed voor de prijs.

6,3

Beoordeling door J.P.M. Geelhoed uit Kloetinge, op 14 november 2016 (Stelletje)

Mooi schoon afgesloten fietsenstalling veel parkeermogelijkheden.

Bij aankomst niet klantvriendelijk, het enige smetje.

Tip! Even van de snelweg af en prachtige natuur bos heide mooi om te fietsen lopen.

7,6

Beoordeling door E de Weerd uit Veenendaal, op 4 januari 2017 (Gezin)

Het is fijn dat er een restaurant is!

De douche is oud eneen te lage WC voor gewone en lange mensen. Verder weinig zenders op de tv.

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2016 (Gezin)

Heerlijk 3 dagen er tussen uit. Ontbijt was prima.

Diner 's avonds was niet je van het hotel verwacht. We moesten heel lang op ons drinken wachten. Serveerster was niet kundig.

Tip! We zijn op de fiets naar de kasteeltuinen in Arcen geweest. Was heel leuk.

7,8

Beoordeling door JEANNINE Simonne Bakker uit Oostende, op 6 januari 2017 (Gezin)

Het was aangenaam.

Het ontbijt vond ik wat minder.

Tip! Ja we zijn met oudejaarsavond naar het dorp geweest en dit was erg gezellig.

8,8

Beoordeling door A Wolfert uit den bommel, op 13 mei 2016 (Stelletje)

Vlakbij de bossen.

Aan de snelweg.

8,6

Beoordeling door J.A.W. Berkeveld uit Zwolle, op 10 januari 2017 (Stelletje)

Veel mogelijkheden vanaf het hotel.

Onze kamer lag op de begane grond. Wanneer je de gang in loopt om naar je kamer te gaan hing daar een etenslucht van de open keuken.

Tip! Optie voor het maken van leuke wandelingen direct uit het hotel. Leuke plaatsen zoals Venlo en Dusseldorf op korte afstand. Lekker naar het thermaalbad Arcen. Het was een goede aanbieding prijs/kwaliteit verhouding.

7,6

Beoordeling door R van der Sluys uit Barendrecht, op 7 april 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2016 (Stelletje)

Nette kamer, goed ontbijt en heerlijk gegeten in restaurant.

Wij hadden een kamer aan de achterzijde waar midden in de nacht een daar geparkeerde bus een hele tijd met draaiende motor heeft gestaan, dus weinig nachtrust. Tijdens het eten in het restaurant hebben wij diverse bussen zien parkeren op de parkeerplaats, waar heel veel jongeren uit kwamen, die daar op de parkeerplaats naast de auto's hun blaas gingen legen. Dit hebben wij ook gemeld bij de receptie. Niet echt een visitekaartje voor het hotel.

Tip! Winkelen in Venlo, heerlijk gegeten bij Grieks restaurant Olympia in Horst. Bezoek gebracht aan Thermaal Bad Arcen, wat wij erg gedateerd vonden.

6,8

Beoordeling door A.M.F Geenevasen uit Castricum, op 23 maart 2016 (Gezin)

Centraal. Wij waren zo in Geldrop. Open dagen ziekenhuis.

8,6

Beoordeling door H.P.C. Kalkhoven uit UTRECHT, op 27 december 2015 (Gezin)

Mooie grote kamer. Heerlijk bed. Mega vriendelijk behulpzaam personeel. Perfecte klantenservice.

De koffie bij het ontbijt werkelijk smerig. Wij hebben dus elke dag koffie gekocht in het restaurant. Internet was niet optimaal. Kon wel de krant lezen maar geen spelletjes spelen, eigenlijk is dat niet meer van deze tijd. Het restaurant van het hotel is mega ongezellig. Het geeft de indruk dat de hoteleigenaar dat niet interessant vind. Jammer want met wat kleine aanpassingen zou je daar toch ook gezellig kunnen eten.

Tip! Wij waren daar voor de kerstmarkten. Veel gedaan en gezien.

8,2

Beoordeling door JH Buter uit zwijndrecht, op 10 december 2015 (Stelletje)

De nette kamers het personeel wat vriendelijk was en het verzorgde avond eten en ontbijt. Wij houden van een lekker biertje en in dit hotel was dit goed mogelijk.

In het hotel is ook een Domino's gevestigd. Het nadeel hiervan is dat aan het einde van de middag of avond de frituur lucht door het hotel hangt. Wij konden het op de 3e verdieping op de gang soms nog ruiken (niet in de kamer). Hiervan heb ik melding gemaakt bij het hotel en zij hadden mij verteld dat er binnenkort een controle hierop zou plaatsvinden.

Tip! Het hotel ligt in een mooie omgeving ideaal voor het maken van fiets / wandel tochten of voor het bezoeken van kerstmarkten in Duitsland (bijvoobeeld Krefeld).

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2015 (Gezin)

Alles prima geregeld, prettig personeel en goed eten.

Bij het ontbijt wordt geen verse koffie gezet. Zolang er mensen in de bar zijn moet er personeel bij zijn. Ik vind het niet leuk dat er drankjes ingeschonken wordt en dat daarna het personeel verdwijnt.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2015 (Stelletje)

Keurige kamers, goed eten, super vriendelijk personeel zeer gastvrij.

Tip! Prima uitvalsbasis om Limburg te ontdekken, Roermond outlet, Venlo en Maastricht geweest. Kasteeltuin Arcen hebben we helaas laten schieten omdat het regende. Het was een top weekend.

8,6

Beoordeling door C Ikeda uit Amsterdam, op 22 oktober 2015 (Gezin)

10

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2015 (Stelletje)

De goede sfeer.

Tip! Er is om het hotel veel ruimte voor bezienswaardigheden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2017 (Stelletje)

Aan de rand van natuurgebied De Peel.

Gedateerde/versleten vloerbedekking. Het restaurant was 2 avonden gesloten.

Tip! Natuurgebied De Peel is prachtig.

8,2

Beoordeling door MJR Vermeulen uit ZUIDWOLDE GN, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door DJ van Halem uit Hoek van Holland, op 3 november 2016 (Gezin)

Mooi en schone hotelkamer.

Toilet erg laag. Koffie uit kannen en slecht. Aanbeveling een modern koffieautomaat. Cappuccino is niet te verkrijgen tijdens het ontbijt.

Tip! Venlo in de buurt. Thermo zwembad redelijk in de buurt.

7,6

Beoordeling door U Hanoeman uit bergen op.zoom, op 31 juli 2015 (Gezin)

Tip! Uitstekend de omgeving

9

Beoordeling door W van der Veen uit Rotterdam, op 2 oktober 2015 (Stelletje)

Een leuke prijs voor dit uitje.

De kamerfaciliteiten kwamen niet overeen met het beloofde. We moesten vragen om koffie en thee op de kamer. Ook de koelkast en de föhn waren er niet. Achteraf bleek dat je de föhn bij de balie kon ophalen, maar ze gaven toe dat het beloofde niet overeen kwam met hetgeen je kreeg.

Tip! Rustige omgeving en een mooie uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2015 (Stelletje)

De mooie omgeving.

We durfden niet te douchen. Waren bang, dat het water zo de kamer in zou lopen. (Te zien aan de dorpel)

Tip! Een van ons heeft vroeger tijdelijk in Limburg gewoond. Oude herinneringen worden opgehaald.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2016 (Gezin)

Omgeving: Venlo, keramiek museum, Limburgse Vlaai.

Kamer te warm, bed te zacht.

Tip! De Groote Peel.

7,6

Beoordeling door HJH kleijn uit Alphen aan den Rijn, op 23 augustus 2016 (Gezin)

De enige reden dat wij dit hotel bezoeken is omdat wij Toverland bezoeken.

Als je een familie kamer besteld, moet je die ook krijgen en niet een kamer waar een bed word bij gezet zodat je zelf niet meer in de kamer kan lopen dit gemeld maar ze zei; "Als het druk is doen wij dit altijd." Dat vind ik erg vreemd.

Tip! Wij gaan elk jaar naar Toverland.

7,3

Beoordeling door J. Grinsven uit Noordwijk, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Tip! De omgeving is erg prettig en goed voor leuke tochtjes op de fiets en auto. Het thermenbad in Arcen is geweldig en de stad Venlo is op zaterdag een aanrader met zijn markt. Verder zijn de uitstapjes naar Duitsland leuk

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2015 (Gezin)

Perfect.

Tip! Dichtbij Toverland en camping De Schatberg.

8,3

Beoordeling door J.G.M. Van gompel uit Bladel, op 18 mei 2016 (Gezin)

De combinatie hotel, camping de Schatberg en Toverland.

De bar 's avonds.

Tip! Wij hebben de eerste dag genoten op camping de Schatberg en de tweede dag van Toverland.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2016 (Gezin)

Mooie kamer, gegeten in het restaurant van het hotel. Was erg goed.

Ontbijt was matig. Brood was bijna op en werd ook niet aangevuld.

Tip! In de buurt van grote steden als Venlo. Thermaalbad Arcen was een aanrader.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2015 (Gezin)

8,5

Beoordeling door J. Luik uit alblasserdam, op 2 november 2015 (Stelletje)

Mooie kamer.

Konden niet om 2 uur op de kamer.

Tip! Wij hebben heel het weekend gefietst en dat was prettig daar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Gezin)

Combinatie Toverland + kamer is helemaal prima. Personeel erg vriendelijk en het ontbijt is prima.

AC + Domino's pizza doen afbreuk aan de uitstraling van het Hotel. Personeel staat bij de voordeur te roken. Frituurlucht achtervolgt je van de AC tot aan je kamer op de 1e verdieping.

Tip! Toverland is erg leuk voor de kinderen en aan de overkant van het Hotel zit een prima restaurant.

7,5

Beoordeling door A van de Beek uit Barneveld, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Prima Hotel met een goed ontbijt. Prima locatie om uitstapjes te maken. Mooie fietsroutes.

Alleen bij het ontbijt zou een koffiezetapparaat moeten zijn voor verse koffie!

Tip! Knooppunt fietsroute erg goed naar o.a. Venlo.. Roermond ( + Roermonds outlet) Dichtbij Toverland.

8,4
nedstat