Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Valkenburg > Hotel Atlanta > Beoordelingen

Hotel Atlanta

Hotel Atlanta is een klein en charmant familiehotel aan de rand van Valkenburg gelegen. Het hotel heeft een rustige ligging en is staat bekend om de typisch Limburgse gastvrijheid. Ook is dit hotel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 49 stopt nabij het hotel. Hotel Atlanta is sfeervol ingericht en ligt in het gezellige plaatsje Valkenburg. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals een bar/lounge, fietsverhuur, restaurant, dak- en tuinterras en draadloos internet. Geniet van een lekker glas wijn op het dak- en tuinterras van het hotel. Of ga culinair genieten in het restaurant die beschikt over een voortreffelijke keuken. Het hotel telt 34 kamers van diverse categorieën met elk een eigen persoonlijke inrichting. De kamers onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne kleuren en klassieke kenmerken. Vanuit Hotel Atalanta kun je intensieve fietsroutes en lange wandeltochten maken door de natuurlijke omgeving van Valkenburg. Ben je een cultuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan de Fluweelen grot en Kasteel Valkenburg. Beide zijn op loopafstand van het hotel te vinden. Heb je zin in een avondje uit en durf je een gokje te wagen? Holland Casino Valkenburg is in de directe omgeving van het hotel te vinden. Laat jezelf verwennen bij Thermae 2000 en geniet van je vakantie. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Bourgondische Maastricht. Daar zijn veel leuke winkels en boutiekjes te vinden. Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf het busstation (halte Grendelplein) is 4 minuten.
Hotel rating: 7.9 based on 123 ratings

Beoordeling van Hotel Atlanta

Hotel Atlanta  

Hotel Atlanta - Vooraanzicht

Hotel - Valkenburg

Hotel Atlanta is een klein en charmant familiehotel aan de rand van Valkenburg gelegen. Het hotel heeft een rustige ligging en is staat bekend om de typisch Limburgse gastvrijheid. Ook is dit hotel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 49 stopt nabij het hotel. Hotel Atlanta is sfeervol ingericht en ligt in het gezellige plaatsje Valkenburg. Het hotel beschikt over... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

123 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Valkenburg

1 nacht v.a. € 92,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

1 nacht v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg

2 nachten v.a. € 110,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

2 nachten v.a. € 114,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door M Lagerwerf uit zevenbergen, op 14 september 2016 (Gezin)

Ligging vlak bij centrum.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Kerststad Valkenburg en alles er om heen.

Af en toe lawaaiig op de gang door andere gasten. Kamer net boven aan de trap.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Stelletje)

Ons uitzicht op een blinde muur.

Bij het diner was het de bedoeling dat iedereen tegelijk ging eten. Als je te laat kwam kreeg je al het eten achter aan, was je te vroeg dan was de ruimte tussen de gangen wel heel lang. Smalle bedden en gedateerde kamers.

Tip! Kerstmarkt in de grotten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2017 (Gezin)

Hotel was overal goed warm, we hadden een vaste tafel tijdens ontbijt en diner.

Omdat we er waren via een krantenaanbieding kregen we de kleinste kamer die er was in het hotel.

Tip! Het hotel ligt goed centraal in de plaats Valkenburg en is gemakkelijk te vinden, eindelijk de Cauberg op gelopen, de grotten bezocht en de steenkoolmijn, jammer dat we net de rondleiding bij de Romeinse Catacomben hadden gemist, de kasteel ruïne en de Wilhelminatoren ook bezocht. Leuk dat ze regelmatig een kerstparade door het centrum houden.

7,5

Beoordeling door A Stok uit Ridderkerk, op 2 december 2017 (Stelletje)

Kleine kamer.

Tip! Mooie kerst grotten.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Groep)

De ontvangst bij de balie, regelmatig vragen of alles naar je zin is. Indien nodig om nog meer eten vragen. Kamers niet te groot maar schoon.

Uitzicht van de kamer op een betonnen overplaats. De lift te klein.

Tip! Geweldige omgeving., Vlak bij het centrum. Verbinding met de bus goed .van hieruit veel uitstapjes mogelijk. Echt mooie centrale ligging. Heel veel info over bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door DANIEL De Maayer uit Kieldrecht, op 7 december 2017 (Stelletje)

De uitstekende ligging en maaltijden zijn een pluspunt.

De Kamer beschikte niet over een tweepersoonsbed, maar uit 2 aparte bedden, die niet stabiel stonden. Geluidshinder van andere kamers.

Tip! Valkenburg is een zeer leuke stad, een aanrader!

8,4

Beoordeling door J.A. van Vugt uit Den Haaag, op 27 november 2017 (Stelletje)

De dagen rondom de feestdagen Sinterklaas en Kerst zijn in Valkenburg en omgeving zeer gezellig vandaar deze keuze.

Ondanks al het goede zijn de kamers wat gedateerd maar qua netheid perfect.

Tip! Gezellige stad en mooie kerstsfeer tevens veel te doen rondom drielandenpunt, Hasselt België en mooie routes rondom Valkenburg.

8,6

Beoordeling door LH Van Dijk uit Zevenhuizen, op 23 december 2017 (Stelletje)

Dicht bij het centrum.

De prijs voor het parkeren.

Tip! De leuke terrasjes en de Kerstmarkt in de grot.

7,6

Beoordeling door A.C.M van Meel uit Baarle Hertog, op 27 november 2017 (Gezin)

Het was in het centrum.

Parkeergelegenheid.

Tip! Mooie omgeving ook om te fietsen.

7,4

Beoordeling door P. Van der wiel uit Millingen aan de Rijn, op 26 november 2017 (Gezin)

De vriendelijke bediening. Dat er een familie kamer voor ons geregeld is. De diner is overheerlijk. De ontbijt uitstekend. Voor ons was alles prefect. De auto kon geparkeerd worden, op eigen terrein.

Tip! We hebben gelijk Valkenburg centrum verkend voor de volgende dag. Daarna omgekleed. En de diner genoten. De volgende dag, centrum verder verkend. Koffie met vlaai. Ergens lunchen. Dan een museum bezoeken. Dan lekker niets doen. Dan een café een kaasplank met wijn en daarna koffie. Een beetje rond lopen. En dan is het tijd voor de diner. 's avonds niets gedaan. De volgende dag de ontbijt. In pakken en langzaam huiswaarts. Leuk doen we nu vaker. Groet!

10

Beoordeling door AEWM Hoendervangers uit Roosendaal, op 20 november 2017 (Stelletje)

Sfeervolle ontbijtzaal.

Kleine kamer.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2017 (Stelletje)

Het diner was heerlijk.

De kleine badkamer.

7

Beoordeling door R.J. Bouhuizen uit Grootebroek, op 7 december 2017 (Stelletje)

De locatie.

De eerste kamer was erg koud.

Tip! De Kerstmarkten, onder andere in de Gemeente grot.

8,2

Beoordeling door R.E. van der Molen uit Diemen, op 18 oktober 2017 (Stelletje)

We hebben een super leuk weekend gehad in een leuk gezellig hotel met leuke bediening en lekker eten.

8,4

Beoordeling door J Louwrink uit Almere, op 18 oktober 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, dakterras met zitjes, goed eten, lift aanwezig.

Hoge parkeerkosten.

Tip! Leuk gemoedelijk stadje, interessante grottenbezoek, mooie omgeving, veel te doen in en om het stadje, veel terrassen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

In de stad gelegen. Vriendelijk personeel.

Toen wij daar aan kwamen, was er eigenlijk geen plaats voor ons , het hotel zat vol. Wij hebben toen denk ik een reserve kamer gekregen. Kleine kamer en het bed was ook erg klein.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Maar dan moet je wel elektrische fietsen gebruiken, want je gaat berg op en af als je een fietsroute volgt. Die hadden wij dus niet bij.Valkenburg is een mooi stadje.

8

Beoordeling door THEO Maes uit Beveren- Waas, op 25 november 2017 (Stelletje)

De centrale ligging ten opzichte van de Kerstmarkten en het oude stadsgedeelte. De rust in het hotel.

Spijtig dat het koffieapparaat defect was op dinsdagochtend.

Tip! Gemeentegrot en Kerst in Mergelrijk zijn aanraders, wat niet direct gezegd kan worden over de Kerstmarkt in de Fluweelen grot. Deze lijkt me eerder geschikt om de wandtekeningen te bekijken, dan voor de stallingen die zijn opgesteld.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Stelletje)

Dichtbij het centrum.

Tip! Dichtbij Thermen 2000.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2017 (Gezin)

Er leuk hotel, gerund door een hele familie. Heerlijk ontbijtbuffet en uitgebreid 4 gangen diner. Bijzondere gerechten en erg lekker.

Het menu en de duur ervan niet zo geschikt voor kinderen, maar in overleg werden er ook frietjes geserveerd.

Tip! Leuk om de kabelbaan te bezoeken of de grotten erg indrukwekkend, maar ook pretpark De Valkenier vinden wij een aanrader. Goede prijs en geen wachtrijen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Gezin)

Het avondeten was erg lekker en goed verzorgd. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De kamer was goed, de badkamer was wel aan een update toe.

De parkeermogelijkheden. Het tekort aan leuke winkeltjes en de overvloed aan eetgelegenheden in de "hoofdstraat".

Tip! Het Limburgse landschap is fantastisch. Valkenburg zelf is zeer de moeite waard en de stadswandeling was prachtig. De aandacht voor de viervoetige vrienden hadden we nog niet eerder meegemaakt. Bij bijna elk restaurant stond wel een waterbak voor de hond.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 september 2017 (Groep)

Fijn hotel, wel wat gedateerd. Dicht bij het centrum. Het eten was voortreffelijk.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. Vlakbij bij Maastricht.

8,2

Beoordeling door JJM van Outheusden uit Middelbeers, op 15 september 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door G.J. van Middendorp Middendorp uit Vaassen, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Gelegen nabij centrum (loopafstand) met parkeerkeerplaats voor auto kortbij.

Gedateerd verblijf.

Tip! Blijft een inspirerende omgeving Zuid Limburg met het heuvelachtige landschap en grotten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Gezin)

Ze deden hun best met het beperkte aantal werknemers dat ze hebben en waren erg lief naar mij en mijn oma.

Ik ben zelf 19 en ze doen hun best, maar het hotel is wel voor wat ouder publiek.

Tip! Er zijn super leuke eettentjes en winkeltjes in de buurt, de ruïnes zijn dichtbij en we hadden best heerlijk weer.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Eenvoudig maar goed hotel, mooie kamer met goede bedden, vriendelijk personeel goed ontbijt. Aanrader!

Ligt aan drukke weg.

Tip! Leuke omgeving. mooi centrum Valkenburg.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Gunstige ligging t.o.v. horeca, bezienswaardigheden en station. (Betaald) parkeren op eigen terrein was goed geregeld.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Gezin)

Was goed.

Veel te warm slecht geslapen.

Tip! Heel gezelllig de thermal heel goed berijkbaar met de bus.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel, en het ontbijt met de vrolijke en vriendelijke mevrouw, waar niks teveel voor was waren super! Het parkeren van de auto in de garage perfect!

Het kamertje wat wij hadden was nogal klein maar voor 1 nachtje goed te doen, het schuine bed was leuker om te zien dan om erin te slapen, vanwege de schuine kanten lag iedere keer mijn arm buitenboord!

Tip! Restaurants in de directe omgeving, hotel is rustig gelegen en vlakbij Thermen 2000.

8,6

Beoordeling door H.F.A. Mooyman uit Den Haag, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Prima hotel, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, ontbijt en diner uitstekend en leuk contact met kok.

Voor sommigen zal de badkamer te klein zijn, afzuiging in badkamer/toilet slecht, dus ook te warm.

Tip! Valkenburg en omgeving is erg mooi en aangenaam. Prima sfeer in Z-Limburg.

8

Beoordeling door G Hoogendoorn uit Spijkenisse, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving/prima gelegen voor uitstapjes/Valkenburg leuk stadje.

Tip! Valkenburg op zich/Maastricht/prachtige wandelingen in de omgeving.

8

Beoordeling door M Griffioen uit lelystad, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Gezellig familie hotel iets wat gedateerd maar schoon.

Was vrij warm op de kamer.

Tip! Prima uitvalspunt voor bezoek Valkenburg,super tijd gehad. Thermae 2000 is een beleving super.

9

Beoordeling door H.J Kieftenbeld uit Raalte, op 25 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving gezellig.

Te kort, 4 dagen, te warm afgelopen week, geen thermostaat kraan. Alles was perfect 10. Geen airco? Jammer.

Tip! Prima kok, ober en verdere bediening, heel vriendelijk.

10

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Enthousiast personeel dat duidelijk plezier heeft in het werk. Er is bij de maaltijd op verzoek rekening gehouden met de gemelde allergie.

Hotel beschikt niet over airco op de hotelkamer.

Tip! De bezienswaardigheden in Valkenburg zijn gedeeltelijk gedateerd.

8

Beoordeling door L Pauwels uit Beneden Leeuwe, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Een mooi hotel met vriendelijk personeel en heerlijk eten. Het 4 gangen diner was zeer smaakvol! Een groot compliment voor de kok! Het terras op de derde verdieping vonden wij geweldig! Zeer sfeervol en gezellig. We hebben daar veel gebruik van gemaakt.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Stelletje)

Plezierig en gastvrij personeel. Meer dan uitstekend ontbijt, zeer uitgebreid. Erg gunstige ligging t.o.v. centrum Valkenburg: 2 minuten loopafstand. Parkeren zowel naast hotel als in de tegenover gelegen parkeergarage mogelijk, beide tegen betaling € 6,50 resp. €8,50.

Kamer lag aan verkeersweg. Lawaai. Helaas geen hang-/kiepramen.

Tip! We zijn niet gekomen voor Valkenburg, maar om in de omgeving te fietsen. Er zijn vele routes, die de moeite waard zijn. Wel heuvelachtig, maar dat is bekend.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Gezin)

Heel vriendelijk en meedenkend personeel, een pluimpje.

Alles was behoorlijk gedateerd, en de kamer (nr.26) was erg klein, geen zitgelegenheid en op de badkamer was een normaal toilet bezoek niet mogelijk, veel te krap allemaal. Airco zou geen luxe zijn.

Tip! Ligging perfect, dicht bij het centrum met alle terrasjes.

6,7

Beoordeling door D.J. van der Sleen uit Hoogeveen, op 10 juni 2017 (Groep)

Gemoedelijke en rustige sfeer.

De ontvangst was een beetje vreemd; de eerste vraag die ons gesteld werd was waarom wij niet ons mobiele tel. nummer hadden doorgegeven. We hadden ons dit een beetje anders voorgesteld. Voor de rest was het personeel wel vriendelijk.

7,8

Beoordeling door PJM Akkerman uit Rotterdam, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Goed eten. Dakterras was geweldig om s morgens met een kopje koffie te zitten.

Het was een warm weekend met hemelvaart. Bovenste verdieping kan wel airco gebruiken.

Tip! Locatie prima.

8,2

Beoordeling door W van Eijk uit Kapellle, op 6 juni 2017 (Gezin)

Centrale ligging t.o.v. Valkenburg en overige steden.

Verblijf is prima geweest. Echter met dit warme weer mis je een airco.

Tip! Omgeving geeft schitterende vergezichten. Een dag Maastricht is een feestje.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Gezin)

De terrasjes in Valkenburg.

Ik vindt dat Valkenburg qua netheid achteruit gaat, zonde!

Tip! Outlet Roermond is leuk Valkenburg is ook leuk.

7,8

Beoordeling door J.A.J de Jong uit Almere, op 22 juli 2017 (Stelletje)

De gezelligheid. Attent personeel.

Het uitzicht van onze kamer.

Tip! André Rieu en de fietstocht door het mooie Zuid-Limburg.

8,6

Beoordeling door N Lamers uit Vianen, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Heel vriendelijke personeel is zeer behulpzaam. Het ontbijt was goed verzorgd en het avondeten was ook prima, kamer netjes en schoon.

Wij hadden een tweepersoonskamer, hierbij is de badkamer wel aan de kleine kant.

Tip! Mooie omgeving, ze hebben bij de receptie ook verschillende fietsroutes. Het hotel ligt dicht bij gezellige terrasjes en op loopafstand van het casino. Ook is de steenkolenmijn leuk om naartoe te gaan.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Ligging vlakbij het centrum.

Personeel was wat ruw behalve de receptioniste. Naar onze mening was er de eerste avond te weinig personeel bij het diner daardoor was het hectisch.

6,6

Beoordeling door A.J. van Gestel uit Deventer, op 27 mei 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Stelletje)

Het is super geweest.

Tip! Wij komen al vele jaren in Valkenburg.

8

Beoordeling door L.W.M Vosters uit Goirle, op 4 mei 2017 (Stelletje)

Gezellig en gemoedelijk hotel.

Lichtelijk verouderd hotel maar wel netjes en schoon.

Tip! Tegen het centrum van Valkenburg waar veel te doen is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door W.J.A. van Benthum uit Ewijk, op 2 april 2017 (Stelletje)

Dicht bij de bezienswaardigheden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2017 (Stelletje)

Een gezellig hotel. Rustiek met aangename sfeer.

Tip! In deze tijd van het jaar heel prettig, niet druk. Een prettige afstand nar de Thermae. Verder is er een mooie omgeving voor wandelingen in de heuvels.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2017 (Gezin)

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Heel fijn weekend gehad.

9

Beoordeling door P Verboom uit Woubrugge, op 21 november 2016 (Stelletje)

Doordat er een lekkage in onze kamer was, kregen wij een prachtige grote mooie kamer aangeboden. Het personeel was vriendelijk, het is schoon en alles zag er keurig en proper uit. We hopen deze locatie zeker nog eens te bezoeken! De overdekte parkeergarage, dichtbij en super makkelijk.

10

Beoordeling door A Van Dalen uit Naaldwijk, op 3 november 2016 (Stelletje)

Niets te hoeven doen en je laten verzorgen.

7,4

Beoordeling door NM de Korte uit dordrecht, op 9 november 2016 (Stelletje)

Gezellige gastvrijheid.

Tip! Leuke omgeving en horeca.

7,4

Beoordeling door E.M.J. van Lieshout uit Nuland, op 21 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J Van der Kaa uit Oostvoorne, op 17 september 2016 (Stelletje)

De locatie,en de vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Apenheul, Zoo en de stad Valkenburg zelf.

8,7

Beoordeling door A.W. Rijghard uit Hardenberg, op 3 augustus 2016 (Gezin)

Het diner, voortreffelijk uitgebalanceerd 4-gangen diner.

7,7

Beoordeling door W.A. Spijker uit Amersfoort, op 2 juli 2016 (Stelletje)

Ontzettend vriendelijke behandeling!

Tip! Het is vooral voor fietsers een waar paradijs!

8,6

Beoordeling door E.H. Maring uit Spijkenisse, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Oude (goede)herinnering aan het hotel. In de buurt van het centrum. Mooie omgeving. Parkeer gelegenheid naast de deur.

Tip! De Mergelland route rijden is geweldig. Deze route heeft ook gezellige terrasjes en restaurants.

7,8

Beoordeling door H.C Wallenburg uit Harmelen, op 7 juli 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel en het dakterras!

Tip! De grotten, musea de gezellige terrasjes!

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2016 (Gezin)

Eten en locatie.

Kamers gehorig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2016 (Stelletje)

Eigenlijk alles.

Tip! Een avond André Rieu. En nog 3 dagen fietsen. Voor ons dus vooral natuur en omgeving. Glooiend tot heuvelachtig landschap met mooie vergezichten.

7,8

Beoordeling door H Zandwijk uit Hellevoetsluis, op 16 februari 2017 (Gezin)

Gezellig hotel, oud met nieuw verweven. Lekker dicht bij alle activiteiten. Fijne parkeergarage.

Lift met overloop naar ander gedeelte.

Tip! De kabelbaan werkte niet. De Wilhelmina toren was dicht, jammer. Maar de grotten waren open. Leuk plaatsje, veel terrassen en kroegen.

9,2

Beoordeling door R Elting uit Nieuw-buinen, op 13 juli 2016 (Groep)

Eigelijk alles was perfect ,het eten was super lekker, kon alleen wel wat meer zijn, maar geweldig genoten van alles.

Warm in de kamer.

Tip! Valkenburg is een heel mooie plekje.

9,6

Beoordeling door N.J.H. Klomp uit Westervoort, op 2 november 2016 (Groep)

Centraal gelegen hotel in Valkenburg. Goed en degelijk ontbijt met ruime keuze. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Het diner viel de tweede dag een beetje tegen. We hadden een arrangement geboekt, dus voor het geld was het prima.

Tip! Bezoek aan de mergelgrotten is zeker de moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Bij het geboekte arrangement zat ook een drankje en hapje. Toen wij hier in de middag gebruik van wilden maken was het personeel hier totaal niet van op de hoogte en verzocht ons om het de volgende dag te gebruiken! Beetje raar als je een arrangement aanbied en de receptie c.q. bedienend personeel nergens van af weet!

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel zo vlak bij het centrum.

Het vele verkeer wat er langs ging en het feit dat er geen airconditioning op de kamer was waardoor het raam wel open moest. Daardoor krijg je veel verkeersgeluid, mede misschien omdat we op de 1e etage waren.

Tip! De rondwandeling was erg leuk, je krijgt een mooie indruk van het stadje alsmede de fluweelgrot en kasteelruïne met een prachtig uitzicht.

7,4

Beoordeling door K. Bol uit Kudelstaart, op 21 juni 2016 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door E Gerritsen uit Ridderkerk, op 11 december 2016 (Stelletje)

De ruime douche.

Het hotel is nogal gehorig.

Tip! De kerstmarkten in de grotten en de zandsculpturen waren zeer de moeite waard. De verwarmde terrassen overal in het dorp waren ook een pluspunt

9

Beoordeling door MAEH Ivens uit Heemskerk, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Mensen heel erg vriendelijk, zag er redelijk schoon uit.

Het gebruik van douche/bad savonds niet toegestaan, terwijl je laat pas Je laat pas thuis komt.

Tip! Centrum Valkenburg met zijn vele terrasjes, zeker een bezoek waard. De grot en ruïne ook.

7,6

Beoordeling door J. Brouwer-Werrie uit Sneek, op 20 juni 2016 (Groep)

Gezellige sfeer, zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten.

Tip! Heerlijk in het centrum.

8,6

Beoordeling door H H Van EMPEL uit KERK-AVEZAATH, op 16 maart 2017 (Gezin)

Het hotel ligt centraal gelegen. Bijzonder vriendelijk personeel. We hebben nog nooit een hotel meegemaakt waar de kamers en het restaurant zo schoon was werkelijk geen stofje te vinden. De bedden waren goed. We hadden naast een goed ontbijt ook twee maal een vier gangen menu, was ook niets op aan te merken. Prijs kwaliteit verhouding prima.

De zeer schone kamer was een beetje klein inclusief de douche.

Tip! Zijn naar de bourgondische stad Maastricht geweest en zijn een dag naar Thermae 2000 geweest niet goedkoop maar wel de moeite waard.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2016 (Stelletje)

Gezellige terrasjes.

Het was behoorlijk verouderd.

6,8

Beoordeling door C J Wolff uit haarlem, op 24 mei 2017 (Groep)

Heel fijn, ik was er 15 jaar geleden, maar toen sliep ik aan de achterkant.

De ruimte van de kamer 41 erg krap en vreselijk gehorig! Geen oog dicht gedaan en veel te warm!

Tip! Altijd mooi!

7,4

Beoordeling door W. Scheide uit Hoorn, op 5 september 2016 (Stelletje)

Alles, super genoten, toppie!

Airco aanschaffen, veel te benauwd op de kamers.

Tip! In 1 woord fantastisch, je kan alle kanten op top!

7,4

Beoordeling door W van der Schoor uit Abbenbroek, op 10 juni 2016 (Gezin)

Een aanrader, op loop afstand van het centrum, goede parkeergelegenheid, ontbijt zeer goed.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2017 (Stelletje)

Gunstig gelegen, nabij het centrum.

Vrij kleine slaapkamers, wel netjes en schoon.

Tip! Mooie wandeling te maken langs het Geuldal. Een route van 10 km. Ook is het erg mooi, zeker in de lente om een route te rijden via allerlei kleine dorpjes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2016 (Stelletje)

Wat wij verwachten.

Tip! De wandeling naar het uitzichtpunt boven was heel ontspannend en het weer was geweldig.

8,4

Beoordeling door M Lijffijt uit Nieuwegein, op 23 november 2016 (Gezin)

Een erg gezellig familiehotel, met echt vriendelijk personeel. Dit hotel is ook voor dialysepatiënten een aanrader, er is voor mijn man zoutarm gekookt, zodat hij ook mee kon eten met ons allemaal. Dit is iets waar andere hotels een voorbeeld aan kunnen nemen. Ze hebben zelfs nog gevraagd of hij genoeg had aan het eten, omdat hij daarvoor had overgegeven. Ze hebben ook nog brood met kaas voor hem gesmeerd, hoe aardig is dit, helemaal top!

7,8

Beoordeling door G. Boere uit ijsselstein, op 19 november 2016 (Stelletje)

Midden in de stad, gezellige mensen.

Gedateerde kamers.

Tip! Mooie grotten en gezellige terrassen.

8

Beoordeling door MJ Vuijk uit Wijk bij duurstede, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Door de warmte was het niet lekker om op de kamer te verblijven (slapen). Er stonden wel 2 kleine ventilatoren, maar airco zou misschien in de toekomst de oplossing zijn.

Tip! Valkenburg is altijd gezellig en het is de moeite waard om ook Maastricht te bezoeken.

7,6

Beoordeling door S.E.J. Vinkesteijn uit Den Haag, op 7 mei 2017 (Stelletje)

De locatie is echt prima, achter het hotel en rechts begint de natuur om te wandelen of fietsen, de andere kant op het gezellige centrum. Prijs kwaliteit was ok. Avondeten zou ik geen fantastisch diner noemen, maar gekeken naar de prijs oké.

De kamer en douche/WC die wij voor de aanbieding kregen waren super klein. Recht op de WC zitten kon niet, en ik ben echt niet lang. Vervolgens hing de toiletrol compleet achter je zodat je je een hernia moest verrekken om daar bij te kunnen.

Tip! Wandelen van hieruit echt geweldig.

7,4

Beoordeling door J.T. de Krosse uit Apeldoorn, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Dicht bij centrum, goed ontbijt en diner.

Kamer 43 met lift tot eerste etage, dan verder met de trap.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Wij hadden een ruime, schone kamer. De maaltijden waren prima en de bediening was zeer vriendelijk.

De kamers zijn gehorig. De geluiden van de gang en van het sanitair van andere kamers waren hoorbaar.

Tip! Maastricht is zeer de moeite waard om te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2016 (Stelletje)

Leuk uitstapje voor 3 dagen. Hotel midden in het centrum van Valkenburg. Alles prachtig in Kerstsfeer versierd.

Het hotel is verouderd mag wel opgeknapt worden.

Tip! Omgeving was mooi. Winterwonderland (zandsculptuur) prachtig. Fluweelgrot incl. kerstmarkt geweldig kortom 3 prachtige dagen gehad.

8,2

Beoordeling door J.J.A. Buckers uit Zwijndrecht, op 18 april 2017 (Stelletje)

Ligging in het centrum. Ontbijt goed. Diner uitstekend. Personeel heel vriendelijk. Kamer schoon en prima bed.

Kamer klein en gedateerd.

Tip! Limburg is mooi en heerlijk heuvelachtig om te fietsen.

8,8

Beoordeling door W.M.A. Elbers uit Etten-Leur, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum.

Badkamer is erg klein en eenvoudig. Wél netjes schoon!

Tip! Vele terrasjes op steenworp afstand. Kastelen-wandeltocht is erg mooi en heel goed om te doen!

7,8

Beoordeling door H Drost uit Blija, op 24 oktober 2016 (Groep)

Gezellig hotel,vriendelijk personeel.

Te weinig ruimte bij wc (knieën raken de muur!). Douchekop bleef niet goed zitten tijdens douchen!

Tip! Hotel staat op 100 mtr. van centrum dus ben je zo bij de winkels en terrasjes, ideaal! Ruïne is vanachter hotel zo te bereiken en ook de kabelbaan. Wandel- en fietsroutes in het hotel aanwezig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2017 (Stelletje)

3 Minuten lopen en je staat in de winkelstraat met heel veel restaurants.

Verkeer dat tot s' avonds laat voorbij denderde.

Tip! Diverse bezienswaardigheden o.a de diverse grotten, schitterende omgeving, Diverse kastelen te bezichtigen, drie landenpunt in Vaals, vlakbij Aachen en nog veel meer.

7,8

Beoordeling door B Koolbergen uit Haarlem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Vanaf het hotel loop je zo het centrum van Valkenburg in. Het viergangendiner was goed. Was de kamer goed geweest dan was het cijfer prijs/kwaliteit zeker hoger geweest!

Het hotel is oud. Vloerbedekking in het hotel is vies en versleten. De kamer had gelukkig laminaat. Kamer was veel te klein en veel te warm. Badkamer erg verouderd. Douchen in bad. Gevaarlijk! Kamer lag aan de straatkant. Veel lawaaioverlast!

5

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2016 (Gezin)

Centraal gelegen.

Hotel beetje bedompt gevoel, kamer o.k. Vooral bij warm weer is de kamer te warm, bedden erg zacht! En in de eetzaal mag meer frisse lucht door komen!

6,8

Beoordeling door J.W. Louws uit Aagtekerke, op 8 mei 2016 (Stelletje)

het warme ontvangst. Heerlijk eten, mooie kamer.

Tip! Het 4-gangen diner (2x) was geweldig. Het ontbijt was heel uitgebreid, er werd zelfs gevraagd of we een spiegeleitje wilden.

10

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Stelletje)

De locatie, zo vlakbij het centrum. Het personeel van het hotel was erg vriendelijk.

Het diner was samengesteld uit eten uit blik en zak. Dat vonden wij wel erg jammer. In een hotel verwacht je toch vers eten.

8

Beoordeling door T De Bruin uit Alphen aan den Rijn, op 13 april 2016 (Stelletje)

We werden hartelijk ontvangen en konden onze auto voor een redelijke prijs overdekt parkeren. De kamer was goed van formaat, alleen de badkamer was erg krap. Het personeel was top. Als je vragen of klachten had, dan werd daar naar geluisterd en vervolgens opgelost. Het eten was goed, alles bij elkaar een 8.

7,8

Beoordeling door R.G. Godfried uit Amsterdam, op 24 januari 2017 (Stelletje)

Uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel.

Slechte wifi, zwak diner (vooral tweede avond), slappe douche, bed niet opgemaakt, kamer verlichting alleen keihard.

7,4

Beoordeling door C. Brinkhoff-van Oorschot uit 's-Hertogenbosch, op 7 maart 2017 (Stelletje)

De locatie van het hotel is goed, met 3 minuten lopen ben je midden in het centrum.

De kamer was behoorlijk gedateerd, de bedden waren hard en smal, dekbed ook smal, dus heel slecht geslapen. Bij navraag geen andere kamer/andere bedden in huis. Kamer was gehorig; het telefoongesprek bij de buren was letterlijk te verstaan. Bediening tijdens het diner was nogal luidruchtig, conversatie in het hele restaurant te volgen. Dessert genoemd als bavarois was het die naam niet waard, pudding met wat hagelslag. Bij het uitchecken aangegeven dat we niet echt tevreden waren; daar werd niet op ingegaan. Jammer, maar hier komen we nooit meer.

Tip! De omgeving is leuk, er is genoeg te doen en te zien. Je kunt er heerlijk wandelen, zowel vlak als heuvelachtig.

5,7

Beoordeling door L.A.M.P. Philipsen uit America, op 16 februari 2017 (Stelletje)

De mooie locatie en het uitstekende ontbijt. Prijs kwaliteit is uitstekend.

Tip! Mooie omgeving voor een wandeltocht langs de Geul en de heuvels.

7

Beoordeling door J.J. van der Net uit Breda, op 23 november 2016 (Stelletje)

Dichtbij bij het centrum.

Te kleine kamer.

Tip! Het is een mooie omgeving met een leuke kerstmarkt. We hebben de Cauberg en de Kerst grotten bezocht en de optocht van de kinderen.

7,4

Beoordeling door J.J.C Hoeks uit Wintelre, op 31 maart 2016 (Stelletje)

Het vriendelijke ontvangst en de bediening. Heerlijk eten!!!

Tip! Gezellige stad, leuke terrassen.

8,4

Beoordeling door S.G. Gerrietsen-Wolff uit UTRECHT, op 25 maart 2016 (Gezin)

Locatie en het betaalbare arrangement.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2016 (Individueel)

Het hotel was netjes, dichtbij restaurantjes, cafés en winkeltjes.

De eetzaal vond ik een beetje koud.

Tip! Maastricht is dichtbij, Aaken was ook leuk en eenvoudig te bereiken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2016 (Stelletje)

Dichtbij het centrum. Aardig personeel. Netjes gedekt "eigen" tafeltje.

2 matrassen met een harde rand, die van elkaar weken (dus brede spleet), zodat wij niet tegen elkaar aan konden liggen. Een kleine, gedateerde kamer en badkamer. Er was 1 klein zeepje en per persoon slechts 1 sachet shampoo/doucheschuim voor de 1ste dag en voor de 2de dag niets. Voor mij is dit geen 4 sterren hotel. Het diner was matig, smaakte goed, maar zeker geen 4 sterren niveau.

Tip! Prachtige omgeving. Zeer gezellig centrum in kerstsfeer.

6,2

Beoordeling door A Boelen uit Wijk en Aalburg, op 2 maart 2016 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, erg beleefd en de verzorging was prima voor ons.

Tip! Hotel direct aan het centrum en de ruïne, grotten op loopafstand . Terrasjes en restaurants op kruipafstand, toplocatie.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2016 (Gezin)

Erg fijn dat het dichtbij het stadje ligt. Een gezellig en leuk hotel.

Het was toen wij er waren boven de 30 graden en er was helaas geen airco. Je kon dus weinig verkoeling vinden. Ook de eetzaal was erg warm en benauwd. Maar waar is het niet warm als het buiten 30 gr is. Dat is ook weer waar. Verder vond ik het erg jammer dat er veel haren in het bad en bij de douche waren. Duidelijk niet van ons want wij hadden er nog niet gedoucht en zijn allebei blond, deze waren zwart. Dat vond ik wel een minpunt. Het avond eten was prima, niet bijzonder maar wel goed. Maar naar mijn idee hoefde het niet zo luxe opgediend te worden . Iets 'gewoner' is ook goed. Verder prima hotel en leuk personeel.

Tip! Favoriete bezienswaardigheid, toch wel de Fluwelengrot en de Ruïne. Met het daarbij behorende terras. Heerlijk toeven daar na een mooie rondleiding! En het stadje zelf is ook super leuk!

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2016 (Stelletje)

Hotel ligt tegen het centrum van Valkenburg aan, 's avonds gezellig met alle terrasjes. Maastricht per trein bezocht en een fiets gehuurd. Prachtige omgeving!

Onbegrijpelijk dat het hotel 4-sterren heeft gekregen. De kamer is ver beneden peil, klein en het uitzicht in een gevangenis is beter. Badkamer: warm water in de wastafel, een heel dun straaltje en begeleid door het geluid van een drilboor. Douche is in het bad, maar er is geen handgreep: gevaarlijk. Temperatuur douche gaat automatisch naar kokend heet óf ijskoud. TV is slecht geplaatst, ontvangst slecht. Heb zelf de overgordijnen vastgezet, anders was de kamer veel te licht 's nachts. Wij waren er 3 nachten, na de 2e nacht is de kamer niet schoongemaakt, alleen de handdoeken weggehaald. Bovendien kregen we de 3e dag vrijwel hetzelfde menu als 2 dagen daarvoor. Kortom hotel viel erg tegen. Bovendien: in de kamer geen goede vluchtweg aangegeven!!

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Groep)

De centrale ligging van het hotel.

Het weer.

Tip! Tof centrum voor te eten of te drinken; zitplaatsen in overvloed; alles verwarmd; alles dichtbij.

8,2

Beoordeling door M.G.C. Houdijk uit Voorburg, op 20 juli 2016 (Gezin)

Dicht bij het centrum.

Kamers zijn gedateerd, kapotte toiletpot en lampje boven bed, kamers zijn zeker niet vier sterren waardig.

5,8

Beoordeling door A van Schie uit Spijkenisse, op 24 december 2015 (Gezin)

Midden in het centrum. Gezellig familie hotel, goede service en schoon. Aanrader!!

Tip! Wij gingen speciaal voor de Kerst grotten, een echte aanrader ook de kabelbaan, rodelbaan en sculpturen zijn leuk en liggen op 100 meter van het hotel. Voor het Kerst gevoel moet je beslist hier in Valkenburg zijn en bij Hotel Atlanta!

9

Beoordeling door E.L Kessing-vischer uit Tilburg, op 26 november 2015 (Stelletje)

Midden in het centrum gelegen.

Beperkte parkeerplekken van het hotel. Kamer gedateerd, vitrage hing los voor het raam.

7,4

Beoordeling door ANNE Anne feenstra uit BERKEL EN RODENRIJS, op 7 november 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel, prima eten, ´s avonds en ´s morgens.

Heel kleine kamer.

Tip! Goed bevallen.

8

Beoordeling door L Hoefakker uit IJSSELSTEIN UT, op 14 juni 2016 (Stelletje)

De mooie omgeving

Om fietsen te huren moesten we eerst een heel eind lopen, het was beter geweest als dat via het hotel geregeld kon worden.

Tip! Het is een prachtig wandel en fiets gebied.

7,2

Beoordeling door J.F. Jansen - van Dijke uit Ede, op 15 april 2016 (Stelletje)

Het hotel is dichtbij het centrum, snel op een terrasje.

Het 'welkomstdrankje' ontvingen we pas toen we er expliciet naar vroegen en het was ook niet bepaald gezellig 'aan de bar'.

Tip! Dagje Thermae 2000, een wat verouderd complex, maar we hebben wel genoten van de diverse sauna's en baden.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Stelletje)

Behulpzaam personeeel, goed ontbijt, schone kamer, alles werkend.

Knorrige ober.

Tip! Mooie fietsomgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Het leuke is dat je er even lekker tussenuit bent. Zonder een hoop geregel. Het hotel heeft 4 sterren, maar dat is het niet echt waard. Het restaurant van het hotel ziet er prima uit, en het eten is ook goed, maar de kamers zijn sterk verouderd en aan een opknap beurt toe. De bedden zijn prima, alleen erg hoge kussens op bed. En Valkenburg zelf is ook erg gezellig met zijn vele terrassen.

Minder leuk was dat de wc lek was. Sterk verouderd, zoals de hele badkamer.

Tip! De avonden zijn erg sfeervol en vooral de druk bezette terrassen, heerlijk verwarmd dus voor elke periode van het jaar goed vertoeven.

6,6

Beoordeling door P.LE. Van Veen-de Rechter uit Biervliet, op 2 april 2016 (Gezin)

Dicht bij het centrum.

De kamer en met name de badkamer zijn erg antiek.

Tip! Super gezellig Valkenburg.

7

Beoordeling door D den Adel uit wijk en aalburg, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel goed ontbijt heerlijk diner.

Aankleding gedateerd maar wel goed.

8,6

Beoordeling door H.A.B van der Heijden uit Amsterdam, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

Goede locatie.

Onvriendelijke ontvangst. Warme kamer. Diner als massaproduct.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Uitstekend personeel. Prima locatie. Onze motorfietsen mochten samen op één plek in de parkeergarage staan.

Geen airconditioning. Vooral in het restaurant was het erg warm.

7,4
nedstat