Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Roompot Ferienresort Cochem

Roompot Ferienresort Cochem  

Algemeen - Omgeving Cochem

Bungalowpark - Ediger Eller

In het prachtige Moezelgebied, aan de rand van het plaatsje Ediger-Eller, ligt Roompot Ferienresort Cochem. Op 342 km vanaf Utrecht vind je dit sfeervolle park waar jong en oud zich vermaken. Op slechts 9 autominuten afstand van het park ligt het gelijknamige plaatsje Cochem. Geniet vanuit je villa van de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van de Moezel.  Bij Roompot... meer info
vanaf 99 00 p.b.

Unieke deals ontvangen

13 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! Weekend/midweek Cochem (4-pers.)

3 nachten v.a. € 99,00 p.b.
i Prijs per bungalow voor 4 personen
Reserveringskosten: € 27,-
Lokale heffingen: € 1,99 p.p.p.n.
verder

Krantaanbieding! Week Cochem (4-pers.)

7 nachten v.a. € 159,00 p.b.
i Prijs per bungalow voor 4 personen
Reserveringskosten: € 27,-
Lokale heffingen: € 1,99 p.p.p.n.
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Stelletje)

De locatie.

Geen vaatwasser.

Tip! Cochem en Trier.

7,7

Beoordeling door WQ Vermeulen uit Boekel, op 18 december 2018 (Gezin)

Netjes en nieuw sanitair, keurig schoon en goede bedden.

Tip! Cochem en Trier zijn leuke stadjes. Goed toeven in de diverse horecagelegenheden. Al met al hebben we een leuke vakantie gehad, al voor de 4de keer. De Kerstmarkt is niet groot, maar wel gezellig.

9

Beoordeling door TON Barkmeijer uit Heerjansdam, op 16 december 2018 (Stelletje)

Leuk huisje.

Grote ergernis over de tv zenders, maar 5 Nederlandse zenders waarvan 1 zonder geluid.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2018 (Stelletje)

Het park, de bungalows, de omgeving.

Matig onderhoud, slaapkamer deur viel uit het kozijn.

Tip! Cochem leuke stad en heerlijk wandelen in de omgeving. Mooie wandeling rondom hangbrug van ca 400 meter over een dal.

7,3

Beoordeling door F.J. De Clerck uit Veldhoven, op 14 december 2018 (Stelletje)

Perfecte locatie. Prachtig huisje.

Volgens aangegeven routenavigatie was de eindbestemming niet te bereiken. Zowel wij, als ook andere bezoekers van het park, dienden daarom de eindbestemming te vragen.

Tip! Omgeving, prachtig landschap. Cochem is een mooie stad, een fijne boottrip.

9,5

Beoordeling door R.E. Laban uit Sint Annaparochie, op 14 december 2018 (Gezin)

Huisje 113 is gunstig gelegen aan de golfbaan.

Huisje was vanbinnen erg gedateerd. De meubels, bedden en verlichting dienen compleet te worden vervangen. Een kast(tje) in de keuken ontbrak.

Tip! Het stadje Cochem is heel toeristisch. Koblenz is de moeite waard om te bezoeken. Plaatsjes langs de Moezel zijn ook leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2018 (Stelletje)

De omgeving en de Moezel.

Tip! Wandelingen tussen de wijngaarden langs de Moezel. Eenvoudig per trein naar Koblenz, Trier en Bonn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2017 (Stelletje)

Mooie bungalow op een mooi park.

Tip! Kan heerlijk fietsen langs de Moezel, Cochem en Koblenz zijn mooie steden.

8,7

Beoordeling door J Van de Weitgraven uit Nijkerk, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie en in ons huisje was alles aanwezig wat van te voren was aangegeven. Wasmachine, droger sauna etc. En alle apparatuur werkte prima..

Het zitgedeelte in de woonkamer is klein, de matrassen op de bedden waren niet super, we hebben hier niet lekker op kunnen slapen.

Tip! De omgeving is prachtig, vanaf het park kun je wandelingen maken, er is behalve op het park ook een Norma supermarkt dichtbij en je kunt diverse dorpjes/steden waaronder Cochem en Koblenz in de buurt bezoeken.

7

Beoordeling door C. van der Blom uit Oostsouburg, op 12 juni 2017 (Gezin)

We waren er even uit.

Inrichting gedateerd. Vuilstort smerig. Glascontainer vol en bleef vol geen afvoer. Alle ramen op bovenverdieping smerig ten gevolge van kunstsneeuw.

Tip! Cochem is aardig.

6,6