Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Roompot Kustpark Texel

Roompot Kustpark Texel  

Roompot Kustpark Texel

Bungalowpark - De Koog

Dicht bij de bekende badplaats De Koog op het prachtige eiland Texel vind je Roompot Kustpark Texel. Het park beschikt over vele faciliteiten om elk verblijf in elk seizoen tot een waar succes te maken. Neem een duik in het subtropische zwembad of breng een bezoek aan de pittoreske dorpjes. Het strand ligt overigens op een steenworp afstand! Een verblijf bij Roompot Kustpark Texel staat... meer info
vanaf 219 00 p.ch.

Unieke deals ontvangen

21 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! Weekend/Midweek Texel 4-personen

3 nachten v.a. € 219,00 p.ch.
i Prijs per chalet voor 4 personen
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 2,70 p.p.p.n.
verder

Krantaanbieding! Week Texel 4-personen

7 nachten v.a. € 299,00 p.ch.
i Prijs per chalet voor 4 personen
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 2,70 p.p.p.n.
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door PHGW Van Laarhoven uit Veldhoven, op 12 april 2019 (Stelletje)

Het park is mooi en schoon.

Tip! Texel is een mooi eiland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2019 (Individueel)

Tip! Heerlijk met die stormachtige wind.

7

Beoordeling door G. Soederhuizen uit Eindhoven, op 12 april 2019 (Stelletje)

Rustig gelegen.

Kleine slaapkamers en weinig bergruimte.

Tip! We zijn naar het strand geweest, daarnaast hebben we Ecomare, de vuurtoren, musea en de kaasboerderij bezocht. We zijn ook bij een lezing over krokussen geweest, in een kerk in Den Burg.

10

Beoordeling door P. Snoeijer uit Dalfsen, op 12 april 2019 (Stelletje)

Fijn voor een week, dichtbij bos en strand. Prima om te lekker wandelen.

8

Beoordeling door MJA MJA Miggelbrink uit OLDENZAAL, op 12 april 2019 (Stelletje)

In de natuur gelegen en goede fietsmogelijkheid. Het park is erg groot, het kost veel tijd om bij de receptie te komen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2019 (Stelletje)

De ligging van het park en het huisje.

Tip! Park ligt vlakbij de Koog. Best levendig in deze tijd van het jaar (half december), met veel café’s en restaurantjes, winkels en een supermarkt. In de omgeving was het wat dat betreft een beetje uitgestorven. Ecomare is een aanrader! Mooie wandelingen door het bos en de duinen, leuke gezellige strandtenten!

8

Beoordeling door S van Aert uit Prinsenbeek, op 6 november 2018 (Gezin)

Mooi en goed onderhouden park met leuke activiteiten voor de kinderen. Ook fijn dat er een fietsverhuur en zwembad aanwezig was. De accommodatie was prettig om te verblijven.

Een paar dingen waren kapot in het huisje. Dat was al bij aankomstdag in de accomodatie. Melding van gemaakt bij receptie. Zou verholpen worden en dat is niet gebeurd. Jammer.

Tip! Je fietst zo van het vakantiepark de bossen en duinen in. Heerlijk. Rustig park maar ook vlakbij een dorp gelegen voor boodschappen te doen of dorp te bekijken. Texel is een heel fijn en vriendelijk eiland om te vertoeven. Er is genoeg te doen op het eiland. Fijn om met de kinderen naar het strand te gaan waar ze kunnen uitwaaien en spelen. We hebben echt genoten en komen binnenkort nog eens terug met het hele gezin!

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

Een prima chalet, mooie afgeschermde plaatsen en voldoende ruimte voor twee volwassenen.

Tip! Texel is een geweldig eiland om er met de fiets op uit te trekken! Het eiland heeft veel te bieden; strand, zee, duinen, bos en leuke dorpen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2018 (Stelletje)

De goede mogelijkheid om te fietsen.

Tip! Heerlijk aan het strand gegeten en gezellig gewinkeld.

7,3

Beoordeling door M Wouters uit Alphen a/d Rijn, op 20 oktober 2018 (Groep)

De omgeving.

Tip! Hele eiland is de moeite waard.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging.

Tip! Prachtige omgeving. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Mooi gelegen nabij een levendig dorp en de zee.

7,7

Beoordeling door W van de Schepop uit Emst, op 18 oktober 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2018 (Stelletje)

De rust en ruimte, goede voorzieningen en een goed verzorgd chalet.

De afstand van ons chalet naar de parkeerplaats was groot.

Tip! Geweldige fietsmogelijkheden.

7,8

Beoordeling door E Kok-Berger uit Amersfoort, op 18 oktober 2018 (Gezin)

Kustpark Texel is een mooi en schoon park, op het mooie eiland Texel. Lekker uitwaaien op het strand en fijn om te fietsen.

Tip! Kustpark Texel ligt aan de rand van het bos en is op loopafstand van het plaatsje De Koog. Het strand en de duinen zijn bij mijn favoriet.

9,5

Beoordeling door A. Oostdijk uit Zwijndrecht, op 18 oktober 2018 (Gezin)

Een heerlijk rustig park. Vlakbij het dorp De Koog.

De we de auto niet bij het huisje konden parkeren.

Tip! Prachtig eiland om te fietsen en wat een mooi strand.

7,3

Beoordeling door S Vronik uit RENSWOUDE, op 18 oktober 2018 (Gezin)

De locatie van het park, faciliteiten zoals het zwembad, de animatie en de speeltuin.

Het huisje was niet goed schoongemaakt. Ook ontbrak er het een en ander aan servies/bestek.

Tip! Je zit vlakbij het dorp De Koog, op de fiets ben je er zo.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Gezin)

Het was voor een lang weekend. Nette chalets. Alleen de schoonmaak kan beter. De chips lag nog in de kamer en ook in de slaapkamer. De wastafel was ook niet schoongemaakt.

Tip! We hebben veel gefietst in de mooie omgeving en diverse plaatsen bezocht.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

Prima.

Tip! Mooie stadswandelingen en fietstochten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2018 (Gezin)

Een mooi huisje en een mooi zwembad.

Er was weinig te doen voor kinderen, ik had graag een leuk speeltuintje en/of binnenspeelplaatsje gezien.

7,5

Beoordeling door W.J.J. van der Veer uit Zwolle, op 20 april 2018 (Individueel)

Leuke aanbieding in een mooi huis, van alle gemakken voorzien.

Tip! Het was een mooi park, vlakbij het centrum van het plaatsje De Koog en we konden lopend naar de zee. Het was ijzig koud, maar de strandtent was open. We mochten ook gebruik maken van het zwembad, verder was nog bijna alles gesloten.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2018 (Groep)

8