Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Roompot Kustpark Egmond Aan Zee  

Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

Bungalowpark - Egmond Aan Zee

Minder dan 1 kilometer van het strand van Egmond Aan Zee vindt je Roompot Kustpark Egmond Aan Zee. Met een ideale ligging in de grootste badplaats ten noorden van het Noordzeekanaal. Bovendien ligt het park midden in een natuurgebied en in de buurt van Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen. Voorzien van alle faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is Roompot Kustpark Egmond Aan... meer info
vanaf 279 00 p.ch.

Unieke deals ontvangen

37 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! Weekend/midweek Kust (6-pers.)

4 nachten v.a. € 279,00 p.ch.
i Prijs per chalet
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 2,66 p.p.p.n.
verder

Krantaanbieding! Week Kust chalet (6-pers.)

7 nachten v.a. € 499,00 p.ch.
i Prijs per chalet
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 2,66 p.p.p.n.
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H Ketting uit Zwolle, op 10 mei 2019 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door MM van Lubeck uit Druten, op 10 mei 2019 (Gezin)

Een goed verzorgd chalet, mooi schoon.

Tip! We hebben heerlijk kunnen fietsen en wandelen door de duinen. Is voor herhaling vatbaar.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2019 (Gezin)

Alles was zoals het behoord te zijn.

8

Beoordeling door G.J.W. van der Linden uit Breda, op 10 mei 2019 (Stelletje)

Prijs/kwaliteit bungalow OK. Ligging perfect. Dagelijks op pad geweest ondanks het bar slechte weer.

8

Beoordeling door H.A.W.M. Schraven uit Goirle, op 10 mei 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door JM van der Horst uit horssen, op 29 januari 2019 (Stelletje)

Wij hebben een heerlijke week gehad en hebben genoten van het mooie park en de omgeving. Wij houden ons aanbevolen voor een leuke aanbieding van dit park.

Het huisje was niet bereikbaar was met de auto, om even de goederen te lossen.

Tip! De mooie fietsroutes door de duinen. De mooie natuur, wij hebben ervan genoten.

8,8

Beoordeling door RJ Glasbergen uit Leiderdorp, op 12 mei 2019 (Gezin)

Mooi schoon huisje. Vriendelijk personeel. Mooie omgeving.

Technische dienst kan beter, klachten werden niet goed opgelost.

Tip! Het strand en de duinen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2019 (Individueel)

Vriendelijk personeel.

De chalets stonden wel wat dicht op elkaar, opdat je zo je buren ziet zitten, ook het buitenplaatsje had weinig privacy.

Tip! Lekker vlakbij het strand, er rijdt zelfs een buurtbus, mocht je met het openbaar vervoer zijn. Fijn chalet, met redelijk goede bedden en een afwasmachine.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2019 (Groep)

De ligging en verzorging van het park.

Gehorig en iets te weinig pannen voor 6 personen.

8,4

Beoordeling door M. Stelder uit Deventer, op 10 mei 2019 (Gezin)

Animatie was top.

Zeer Slechte vaatwasser, niet werkende pasjes, weinig speeltoestellen voor de kids.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2019 (Stelletje)

De omgeving, met de duinen. Alles in orde.

Tip! De duinen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2019 (Gezin)

Een klein park, waar het personeel erg vriendelijk is. De huisjes zijn prima onderhouden.

Tip! De zee is op korte afstand, ook Alkmaar en Bergen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per fiets.

7,2

Beoordeling door M.A.P. Vriens uit Bergen op Zoom, op 20 januari 2019 (Gezin)

Sommige matrassen waren versleten. Dat was te voelen en we hebben moeten ruilen met matrassen van andere bedden. Achterstallig onderhoud in het huisje.

Tip! Egmond is een leuk dorp met leuke horeca en winkels. Alkmaar vlakbij.

7

Beoordeling door BGT Eelderink uit Haarlo, op 19 januari 2019 (Stelletje)

Vrijheid om ons huisje.

Vliegtuigen die zo laag over kwamen. Eerst was dat niet erg, maar later vonden we dat vervelend.

Tip! Wij hebben volop genoten van de omgeving. Duinen, zee en de plaats Egmond.

9

Beoordeling door J.L. Mouwen uit Roosendaal, op 19 januari 2019 (Gezin)

Alles was goed geregeld.

Tip! Het is altijd leuk om langs het strand te lopen en naar Alkmaar te gaan.

7,5

Beoordeling door J. Batteram uit Zwartsluis, op 18 januari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door J. Batteram uit Zwartsluis, op 18 januari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door M Zijderveld uit Zeist, op 18 januari 2019 (Stelletje)

Ligt op een mooie rustige locatie, gezellig en knus, niet zo massaal Ligt dicht bij het strand, kan er heerlijk fietsen en wandelen.

Tip! Heerlijk om er te fietsen en te wandelen, kan er prima uit eten gaan. Tip:Herberg Egmond buiten.

9

Beoordeling door B.W. Aarnink uit Winterswijk, op 18 januari 2019 (Gezin)

Heel mooi park dicht bij zee en mooie fiets routes.

7,7

Beoordeling door FCP van Dijk uit Eindhoven, op 18 januari 2019 (Stelletje)

Wij vonden de 4 persoons huisjes gezelliger dan de 6 persoons huisjes. Fijn en rustig park.

Tip! Fijn dicht bij het dorp en het strand (ongeveer 1,5 kilometer).

8,2

Beoordeling door J Broers uit Schoonhoven, op 17 januari 2019 (Stelletje)

Prima locatie, dicht bij duinen en strand. Goed chalet.

Op het stukje waar wij zaten mochten auto,s geparkeerd worden voor de deur, resultaat zicht op veel blik.

Tip! Prachtige omgeving, dicht bij winkels, zee en duinen.geweldige omgeving om te fietsen.

7,3

Beoordeling door B. Steenbakkers uit Heesch, op 17 januari 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

Tip! Strand, zee en de hele omgeving.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2019 (Gezin)

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Alles goed geregeld!

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door PJH van den Brakel uit Elst Gld, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Ruimte in het 6p-huisje met ons twee. Mooie wandel- en fietsomgeving.

De verwarmingsketel maakte een geluid alsof er een deur langzaam open/dicht ging. Erg verwarrend.

Tip! Wandelen in NH duingebied. Mountainbike-parcours Schoorl. Wandelen over het strand langs de zee. Gastvrije ontvangst en goede maaltijden in de restaurants.

8,3

Beoordeling door A Mosselman uit Aalsmeer, op 12 maart 2018 (Gezin)

Het huisje en de inrichting ervan.

Tip! Een dag Alkmaar is aan te bevelen.

7,7

Beoordeling door T.A Roos uit Rotterdam, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Een koude week, maar goed vermaakt. Het verblijf was eenvoudig, maar voor ons voldoende.

Tip! Vlakbij het strand, leuke plaatsjes in de buurt. Musea etc. op redelijke afstand.

7,2

Beoordeling door JL de Boogaard - Lammers uit Numansdorp, op 21 februari 2018 (Groep)

Een mooi park leuke omgeving, beslist voor herhaling vatbaar. Leuke plaatsen, vriendelijke winkeliers. Echt genoten!

Dat je niet je bagage bij het chalet mocht uitladen.

Tip! Bergen binnen erg gezellig en gastvrij. Schoorl leuke plaats,lekkere kibbeling gegeten. Alkmaar gezellige winkelstraat, leuke winkels met vriendelijk personeel!

8

Beoordeling door LLM Schreurs uit Apeldoorn, op 19 februari 2018 (Stelletje)

Vrijgelegen ruim chalet, goed ingericht. Op loopafstand van centrum en zee. Wandelingen vanaf het kustpark direct de duinen in. Dichtbij steden als Alkmaar en Hoorn.

Tip! Prachtig gelegen kustpark aan de rand van de duinen. Machtig klooster in Egmond Binnen. Mooi Alkmaar op 6 km.

9

Beoordeling door H.J. van de Ven uit Eindhoven, op 19 februari 2018 (Groep)

De locatie en de ligging.

Voor 2 echtparen is de 2e kamer wel erg klein.

6,8

Beoordeling door BCFM van Bijsterveldt uit Breda, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, lekker vertoeven!

Tip! Strand is leuk! De omgeving ook Alkmaar is een mooie stad. Bergen aan Zee en Egmond aan Zee zijn ook mooi. Mooie streek!

7,3

Beoordeling door A. van Overveld uit Voorburg, op 16 februari 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2018 (Stelletje)

Dit park ligt redelijk dichtbij zee.

Ondanks de bolderkar moesten we veel sjouwen met de bagage.

Tip! Fijn kunnen fietsen door de duinen en de Abdij van Egmond bezocht.

7,7

Beoordeling door WMG Bremer uit Apeldoorn, op 16 februari 2018 (Stelletje)

Alles. We hebben genoten. Mooi huisje en een prachtige omgeving. Kortom als er volgende keer weer zo'n aanbieding is dan gaan we beslist weer.

Tip! We hadden niet veel behoefte ver weg te gaan enkel zitten op een duintop was al genieten.

8,7

Beoordeling door AEC Goes-schelvis uit De Meern, op 16 februari 2018 (Stelletje)

De ligging.

Tip! Duinen.

8

Beoordeling door W. Dirkx uit Best, op 16 februari 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2018 (Gezin)

De ligging. Het huisje praktisch ingedeeld. Mooi omgeving,vlak bij centrum en str and. Heel veel wandelmogelijkheden.

Tip! Wandelaars gebruik Trage Tochten, Ns wandeling.

7,7