Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Roompot Bospark De Schaapskooi

Roompot Bospark De Schaapskooi  

Roompot Bospark De Schaapskooi

Bungalowpark - Epe

Vlak buiten Epe, op de rand van het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe, ligt Roompot Bospark De Schaapskooi. Dit park heeft een rustige ligging en biedt ook vele mogelijkheden voor dagtripjes naar tal van verschillende attractie in de omgeving! Ook in het park zelf hoef je je niet te vervelen, er zijn vele faciliteiten aanwezig om je ook op een regenachtige dag nog te kunnen vermaken.... meer info
vanaf 89 00 p.ch.

Unieke deals ontvangen

55 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! Weekend/midweek Veluwe (6-pers.)

3 nachten v.a. € 89,00 p.ch.
i Prijs per chalet voor 6 personen
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 1,68 p.p.p.n.
verder

Krantaanbieding! Week Veluwe (6-pers.)

7 nachten v.a. € 149,00 p.ch.
i Prijs per chalet voor 6 personen
Reserveringskosten: € 29,-
Lokale heffingen: € 1,68 p.p.p.n.
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C Hulleman uit Roosendaal, op 12 maart 2019 (Stelletje)

Rustig gelegen autovrij park, kleinschalige faciliteiten maar ruim voldoende.

Chalet gedateerd en niet erg goed onderhouden. Grof en zwaar meubilair. Wel redelijk schoon.

Tip! Mooi centraal gelegen tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Harderwijk is ook een bezoek waard.

7,4

Beoordeling door A.G. Tournier uit Capelle aan den IJssel, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Fijn huisje.

Beperkte wandelmogelijkheid rondom de locatie.

Tip! Prachtige natuur en fietsmogelijkheden.

8

Beoordeling door L.F. Breukelman uit Hardenberg, op 9 maart 2019 (Gezin)

Voor de prijs een leuk huisje. En heerlijk rustig.

8

Beoordeling door R.B. Fraanje uit Hazerswoude-Rijndijk, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Nette bungalow, in een mooie omgeving.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,7

Beoordeling door J Gertenaar uit Rotterdam, op 9 maart 2019 (Groep)

Het was er erg rustig en het huisje zag er schoon en gezellig uit.

Tip! De omgeving is schitterend. Je kunt er heerlijk fietsen. Met slecht weer kun je naar de orchideeënhoeve gaan, zeker een aanrader!

8,7

Beoordeling door D Broere uit Middelharnis, op 18 december 2018 (Stelletje)

De stilte.

Tip! Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad.

8,7

Beoordeling door SJ de Vos uit 's-heerenhoek, op 17 december 2018 (Stelletje)

De locatie en het huisje.

De badkamer.

Tip! De omgeving was erg mooi.goed voor herhaling vatbaar.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2018 (Gezin)

De locatie en de scherpe prijs.

Tip! Er kan direct vanuit het park gefietst worden. Er zijn prachtige routes uitgezet. Ligt mooi centraal om Nunspeet Apeldoorn en Zwolle te bezoeken.

9,3

Beoordeling door MJ van Beers uit Zevenbergen, op 10 december 2018 (Groep)

Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad. Het chalet is ruim genoeg, alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Tip! Een hele mooie fiets omgeving, er is volop keus om mooie fietsroutes te maken. Wij hebben elke dag prachtige fietstochten gemaakt, want daar gaan wij voor weg.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Gezin)

We hadden een leuk chalet, 6 persoons, dus heel ruim voor 2 personen. Lekker weer, veel gefietst, zeker voor herhaling vatbaar.

Tip! Mooie bosrijke omgeving, we waren gekomen om te fietsen en dat is onbeperkt mogelijk op de Veluwe.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Gezin)

Goed cafe-restaurant op het park. De supermarkt heeft voldoende aanbod.

Wij waren er in oktober. Het is dan al wat vroeger donker. We merkten toen dat het park slecht verlicht is. Advies: Neem een zaklamp mee als je 's avonds terugloopt van het restaurant naar je huisje.

Tip! Een uitstapje naar Deventer was wel leuk.

7

Beoordeling door AAJ Dijkgraaf uit Den Hoorn, op 21 december 2018 (Gezin)

De ligging in bosrijke omgeving.

De douche ruimte en fontein om tanden te poesen meurde. Een rioleringslucht in die ruimte, ondanks dat het er schoon uitzag.

Tip! De boswandeling met Boswachter. Geen zwijn of hert, niks gezien voor 13 euro (via toeristenbureau).

7,7

Beoordeling door TJ Witkowski uit Vlissingen, op 7 december 2018 (Stelletje)

Toplocatie.

Tip! Geweldig om te fietsen en te lopen.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Stelletje)

De locatie was super mooi.

Sober huisje.

Tip! Lekker fietsen op goede gehuurde fietsen. Mooie natuur.

7

Beoordeling door C Jansen uit Spijkenisse, op 26 december 2018 (Gezin)

Dat we met zijn allen bij elkaar waren. Ligging chalets zijn goed.

De plaza is heel klein. Dat komt zo in de advertentie niet over. Zwembad is ook heel klein. We zijn naar een zwembad met glijbaan in de buurt gegaan. Chalet verouderd. Zeil op de grond mag vervangen worden. Bedden zijn hard.

5,8

Beoordeling door AMJ Langenberg uit Roosendaal, op 15 december 2018 (Stelletje)

Omgeving.

Kleine huisjes.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

7,7

Beoordeling door M.B. de Goede uit Vijfhuizen, op 8 december 2018 (Stelletje)

Wij kiezen heel bewust voor een vakantiehuisje om lekker ons eigen tempo, eigen ruimte en rust te kunnen hebben en daardoor optimaal kunnen ontspannen.

Dat er een aantal dingen kapot en vies waren en we dat hebben gemeld en er geen actie is ondernomen door het personeel, dat er geen goeie communicatie was tussen het personeel van het hoofdkantoor en de Schaapskooi. Overigens is dit goed besproken met het personeel en hebben zij hun excuus aangeboden.

Tip! Het was regenachtig, en daarom hebben we in plaats van een boswandeling te maken, kaarsen gemaakt bij een kaarsenmakerij in Emst, Elburg bezocht en daar heerlijk een broodje paling gegeten. Naar Garderen een prachtige winterfair bezocht in Dickensstijl.

6,3

Beoordeling door HGL Kuitenbrouwer uit Oldenzaal, op 7 december 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! Mooi wandel en fietsgebied.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2018 (Gezin)

Lekker ouderwets gezellig. In het bos. Niet zo luxe. Is niet nodig. We zijn kampeerders (geweest). Alles was ok.

7,8

Beoordeling door C.P.M. Kuilboer uit Berkel-Enschot, op 16 december 2018 (Stelletje)

Het is een 6-persoons huisje. Maar het is net groot genoeg voor twee personen. Ik moet er niet aan denken dat we met meer dan twee personen een week in dit huisje hadden moeten doorbrengen. We hebben het wel vooraf kunnen zien aan de plattegrond, hoewel daar geen maten op stonden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2018 (Stelletje)

Dat het huisje in de bossen staat.

Tip! We hebben veel gefietst.

7,3

Beoordeling door G.F.M. Gerard Steenland uit Gouderak, op 7 december 2018 (Stelletje)

Gezellig huis midden in de bossen, goede fiets mogelijkheden.

De bedden waren er laag en weinig ruimte rondom het bed, hadden bedlinnen besteld jammer dat het geen hoeslakens waren.

Tip! Gezellig dorp Epe, en heerlijk pannenkoek gegeten bij de Ossenstal.

7,7

Beoordeling door G.M.J.M. Strijbosch uit Helmond, op 8 december 2018 (Gezin)

Eigenlijk alles, was zeer tevreden en komen zeker terug.

Tip! Zijn naar Zwolle geweest, prachtig. Epe is ook best leuk. Kortom een echte aanrader.

8,6

Beoordeling door W.A. Timmer uit OUD-ALBLAS, op 8 december 2018 (Stelletje)

De omgeving.

de vloer in de kamers,veel vlekken. De hele sobere inventaris van de keuken.

Tip! De hele omgeving, kan er over vertellen maar de bezoeker moet het zelf gaan bekijken en meemaken.

8

Beoordeling door J Hamelink uit Geervliet, op 8 december 2018 (Gezin)

Mooi park.

Kleine slaapkamers.

Tip! Geweldige omgeving.

8

Beoordeling door AJ. Brouwer de koning uit Stolwijk, op 8 december 2018 (Stelletje)

Leuk ruim huis en schoon.

Tip! Mooie omgeving vooral voor ons om te fietsen. Leuke midweek geweest.

8

Beoordeling door P Petersen uit harderwijk, op 8 december 2018 (Gezin)

De gezelligheid onder elkaar. Onze kinderen en kleinkinderen.

Vond het niet goed dat we zonder ons te legitimeren, de volgende dag zo sleutels er bij konden vragen. Konden bv. zo ook een ander huisnummer opgeven.

Tip! Was in december een weekend. Wij hebben Sinterklaas gevierd.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door C.J. van Eekelen uit Bergen op Zoom, op 6 december 2018 (Gezin)

Locaties, mooie chalets.

We hadden e-bikes gehuurd en er werd verteld dat we makkelijk 60 km konden fietsen echter bij 30 km al op moeten laden en de laatste 7 km zonder ondersteuning moeten fietsen. Niet prettig met rugklachten. Bij terugkomst dit gemeld en men zou het doorgeven aan het fietsverhuurbedrijf. Wij hadden wel een andere reactie verwacht! Bijvoorbeeld een korting op de huurprijs of op z'n minst een gemeend excuus. Een domper op een leuke week, jammer ! We hadden de fietsen tenslotte bij het park gehuurd dus dragen zij de verantwoording.

8,4

Beoordeling door J I Rietveld uit Rotterdam, op 7 december 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Gezin)

Leuk chalet en leuke animatie voor de kleinkinderen. Zwembaden niet te groot, ideaal voor onze 6- en 3-jarige kleinzonen.

Tip! We zijn naar Nationaal Park De Hoge Veluwe geweest en naar kinderboerderij De Koperen Ezel. Beide beslist de moeite waard. Ga ook naar Elburg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2018 (Gezin)

Wij hebben het goed naar ons zin gehad. Het is een mooi park

Tip! De hele omgeving is prachtig, je kunt er geweldig fietsen en wandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2018 (Gezin)

De rust en de omgeving.

Tip! Prachtige omgeving, de bossen en de verschillende stadjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2018 (Stelletje)

Dat je vanuit het park overal naartoe kunt.

Dat het wat gedateerd is.

Tip! Leuke plaatsen in de omgeving, zoals Epe, Zutphen en de natuur van de Veluwe.

7,3

Beoordeling door S Bakkenes uit Leusden, op 6 december 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, vooral voor de kinderen. Wandel- en fietsroutes gratis aanwezig.

De slaapkamers waren wel wat klein. We hadden een kinderbedje gehuurd, maar dit stond niet klaar. We moesten zelf de bedden aan de kant schuiven om dit bedje te plaatsen.

Tip! Wandel- en fietsroutes vanuit het park. Epe is een leuke stad, er is best nog veel te doen. Heerlijk Epe is een leuk- en smakelijk evenement. Leuke- en betaalbare eetgelegenheden.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2018 (Stelletje)

De rust. De vele fietsroutes.

De openingstijden van het restaurant buiten de weekenden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Mooie vrijstaande chalets.

Tip! Mooie omgeving, we hebben mooie wandelingen en fietstochtjes gemaakt.

7,7

Beoordeling door AJ Roelofs uit Denekamp, op 15 juli 2018 (Gezin)

Alles is keurig verzorgd, de huisjes stonden goed opgesteld, met voldoende privacy. Er zijn leuke speeltoestellen voor kinderen.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,4

Beoordeling door W. Koenen uit Sprang-Capelle, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Alles zag er netjes en verzorgd uit.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Mooie natuur in de directe omgeving. Keurig verzorgd park, met veel rododendrons.

De accommodaties waren wel erg vroeg gesloten.

8,3

Beoordeling door B.J. Mekenkamp uit Rijssen, op 14 juli 2018 (Stelletje)

De toegankelijkheid.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2018 (Stelletje)

Mooi en rustig.

Tip! Rustige omgeving.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2018 (Stelletje)

Fijn, we hebben heerlijk genoten en heel veel gefietst. Een prachtige omgeving, we zijn er al 2 keer eerder geweest en we komen zeker weer terug.

Tip! Prachtige bossen en heide. Het verscholen dorp midden in het bos was voor ons een kijkje waard, hier kun je zien waar de mensen in de oorlog moesten leven.

7,8

Beoordeling door A.C. Lariccia-Waleson uit Gorinchem, op 12 juli 2018 (Stelletje)

Rustig gelegen huisje, met voldoende privacy.

Tip! Fijne omgeving, we hebben elke dag lange fietstochten gemaakt.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2018 (Gezin)

Schoon park.

Tip! Het is een aanrader om naar Elburg te fietsen.

9

Beoordeling door L.G Dingemanse uit VLISSINGEN, op 15 juli 2018 (Gezin)

Inrichting meubilair is aan vervanging toe.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2018 (Gezin)

Slecht onderhoud van de huisjes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2018 (Gezin)

Een rustig en fijn park.

8,2

Beoordeling door D. Verlinde uit Abbenbroek, op 12 juli 2018 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Rustig park, goed verzorgd en onderhouden.

Tip! Hattem is een leuke stad om te bezoeken.

8

Beoordeling door J. de Groot-Grooters uit Helmond, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Met 2 personen in een bungalow voor 6 personen, zeer comfortabel.

Het weer viel dat weekend tegen, maar ondanks dat hebben we het fijn gehad.

Tip! We waren naar het Zandsculpturenfestival in Garderen, erg leuk. Toen het weer opknapte hebben we gefietst door bos en hei. Prachtige natuur en prima fietspaden. Voor herhaling vatbaar!

8,3

Beoordeling door ECJ Barhorst uit Veenendaal, op 6 juli 2017 (Gezin)

Mooi park.

Gedateerde inrichting. Twee bedden met doorgezakte matrassen.

Tip! Goede fiets omgeving.

8,2

Beoordeling door B. Janson uit Vlaardingen, op 15 maart 2018 (Stelletje)

We hebben het geweldig naar ons zin gehad we komen in juni weer en verheugen ons er op.

Tip! We waren helemaal blij met alles!

7,7

Beoordeling door PM van Kesteren uit enschede, op 15 maart 2018 (Gezin)

De kamer was ruim en van alles voorzien.

Wij waren met 4 volwassen maar er was maar voor 2 een passend bed. Wij sliepen in een kinderbed veel te smal voor ons.

Tip! Dichtbij Nunspeet en Harderwijk en Elburg dat we bezocht hebben. Ook hebben we heerlijk gefietst op De Veluwe.

7