Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Antwerpen > Antwerp City Hotel > Beoordelingen

Antwerp City Hotel

Het Antwerp City Hotel is gelegen in de Diamantwijk vlakbij het wel bekende Centraal Station van Antwerpen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het Centraal Station ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Liever met de auto? Parkeren doe je in de naastgelegen parkeergarage, als hotelgast ontvang je € 5,- korting. De luxueus ingerichte hotelkamers van het Antwerp City Hotel beschikken onder andere over airconditioning, een badkamer met bad en/of douche, gratis wifi, flatscreen tv en een kluisje. 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Lunchen en dineren kan perfect in een van de omliggende restaurants in Antwerpen, bij de receptie geven ze je graag tips over de diverse restaurants en kunnen ze ook een reservering voor je maken. Vanuit het Antwerp City Hotel loop je zo De Keyserlei in, waar je uitgebreid kunt shoppen in de vele winkels. Met de kinderen op pad? Breng dan zeker een bezoekje aan de Antwerpse Zoo. Cultuurliefhebbers moeten zeker even bij de volgende bezienswaardigheden langs gaan; de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Rubenshuis en het Diamantmuseum. Voor een lekker drankje of hapje ga je naar de Grote Markt, hier kun je genieten van het mooie aanzicht van de gevels en de grote fontein. Antwerpen is de perfecte stad voor een leuk uitje met je partner, vrienden of kinderen. Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf het treinstation is 4 minuten.
Hotel rating: 8.1 out of 10 with 66 ratings

Beoordeling van Antwerp City Hotel

Antwerp City Hotel  

Antwerp City Hotel

Hotel - Antwerpen

Het Antwerp City Hotel is gelegen in de Diamantwijk vlakbij het wel bekende Centraal Station van Antwerpen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het Centraal Station ligt op nog geen 5 minuten lopen van het hotel. Liever met de auto? Parkeren doe je in de naastgelegen parkeergarage, als hotelgast ontvang je € 5,- korting. De luxueus ingerichte hotelkamers van... meer info
vanaf 0000 p.p.

Unieke deals ontvangen

66 beoordelingen 8.1

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door CGJ Timmer uit diemen, op 7 oktober 2017 (Stelletje)

Goed hotel in een prachtige stad. Hotel ligt centraal. Dichtbij treinstation.

De koopstraat is druk. En vaak zie je gewapende militairen.

Tip! Ruben huis en Museum Aan de Schelde MAS zijn prachtig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Midden in het centrum.

Tip! Parkeren in parkeergarage nationale bank kost 12.50 per 24 uur. Is 10 minuten lopen naar Antwerp city hotel.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Dat het hotel ons verraste. Van buiten zag het er niet zo comfortabel en netjes uit. Ook dat wij met onze neus in de boter vielen met de Bierpassie.

Wij hadden kamers 507 en 508. Kamer 508 stonk vreselijk naar de rook, dit hebben wij bij vertrek ook aangegeven. Receptionist gaf aan dat er niet gerookt mag worden (moeten schoonmakers toch ook gemerkt hebben?) en zei dat als wij dit aangegeven hadden we een andere kamer hiervoor hadden kunnen vragen. Maar wij vonden het zo fijn naast elkaar te kunnen verblijven. Mijn zonnebril heb ik ergens laten liggen op een terrasje (waarschijnlijk).

Tip! Antwerpen is sowieso een gezellige stad.

8,4

Beoordeling door S.R. de Deugd uit Castricum, op 28 juni 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Lekker in het centrum, overal dichtbij.

Als er dan al iets verbeterd mag worden is dat een wat grotere ontbijtzaal.

Tip! De rommelmarkten zijn alleen alleen bezoek waard!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2017 (Gezin)

Bereikbaarheid en een leuke locatie.

Tip! Van alles te beleven.

8,6

Beoordeling door W.H. Visscher uit IJsselmuiden, op 24 maart 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door F.C. Lee uit Arnhem, op 26 augustus 2017 (Stelletje)

Op de eerste plaats de vriendelijkheid van het personeel, de locatie in het centrum en toch geen last van het verkeer, de kamer is ruim en netjes.

De bedden zijn minder.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel lag dicht bij het centrum. Wij hadden een vriendelijk personeel met prima ontbijt. In een woord alles was prima

8

Beoordeling door J Russchen uit Eerbeek, op 22 december 2016 (Stelletje)

Prima ( grote ) kamer. Keurige receptie.

Tip! Dichtbij winkelstraat, station, dierentuin en kerstmarkt.

8

Beoordeling door JOS Vossen uit Dilsen-Stokkem, op 17 december 2016 (Groep)

Fijne winkels en een gezellige kerstmarkt.

8,2

Beoordeling door C Vis uit maassluis, op 30 november 2016 (Stelletje)

Wij zijn meerdere malen in dit hotel geweest en het heeft alles wat wij nodig hebben.Fijn hotel!

Tip! Wij komen al een aantal jaren in Antwerpen,en zeker wel 3 x per jaar. Antwerpen hebt zoveel leuke dingen en zeker bezienswaardigheden. Het Mars museum de zondags markt een gezellige Ierse pub het centraal station en neem een dag kaart en ga met de tram naar Wijnegem het grote winkelcentrum met 250 winkels en vergeet zeker niet om door zuid te wandelen! Antwerpen een super gezellige stad!

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2016 (Groep)

Bezoek aan Brouwerijmuseum De Koninck.

8,2

Beoordeling door M Farber uit Bergen, op 27 september 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door AG Heij uit Groningen, op 31 augustus 2016 (Gezin)

Dichtbij station en centrum. En toch rustig in een zijstraat. Ontbijt later beschikbaar dan in doorsnee hotels. Perfect voor een "laat" bezoek aan het uitgaansleven de stad. Vriendelijk personeel en 24 uur mensen aanwezig.

Tip! Museum aan de Stroom (MAS), Fotomuseum, een bezoek waard. Tunnel onder de Schelde van dik 500 meter, verbazing over het ontbreken van bruggen, en uiteraard de historische binnenstad. Ook buiten het centrum leuke terrassen en kroegen. Die waren in de avond minder druk dan we hadden verwacht. Maar misschien logisch: Jammer van de terreurdreiging en daardoor gewapende militairen in de stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door WMH Gerards uit Noorbeek, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie grote kamer en super ontbijt.

Tip! Vlak bij de grote winkelstraten en het centrum gelegen.

8,6

Beoordeling door R Bottinga uit Barneveld, op 7 april 2016 (Stelletje)

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Dichtbij het centrum je loopt er zo in, vlakbij het station en dierentuin! Leuke eettentjes in de buurt.

8,2

Beoordeling door G Pikee uit Heerhugowaard, op 23 december 2015 (Stelletje)

Lekker in het centrum dicht bij winkels en horeca. Goed hotel met ruime kamers.

Kleine eetzaal.

8

Beoordeling door B Berens uit vught, op 24 december 2015 (Stelletje)

Lekker dicht bij centrum. In een rustige straat. grote kamer. Prijs viel mee.

Tip! Eten bij Pasta-Hippo-Vino Oude Koormarkt 32-34. Een aanrader.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2015 (Gezin)

Voor ons doel ( kerstmarkten) erg goed. Prima locatie in het centrum

Niets

Tip! Kerstmarkten waren erg sfeervol, de terrassen waren goed gevuld. Het weer was mooi.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2017 (Stelletje)

De locatie, dicht bij het station en het centrum. Erg vriendelijke, behulpzame receptie. Erg goed ontbijtbuffet. Ruime, schone, moderne slaap-en badkamer. Goedwerkende airco. Geen last van straatlawaai.

We vroegen ons af of er wel een ventilatiesysteem in de badkamer is.

Tip! Dichtbij het hotel, op de Keyserlei, is aan de linkerkant, richting centrum, een heerlijk, eerlijk, 'natuur' eetcafé. Niet duur.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2015 (Groep)

Perfecte locatie.

Gehorig hotel binnen en buiten.

7,8

Beoordeling door A van der Laan uit Den Haag, op 10 december 2015 (Stelletje)

De prettige sfeer in het hotel. Vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer.

Het ontbijt zelf was goed verzorgd, maar de ruimte was eigenlijk te klein. Zeker met de hoeveelheid gasten tijdens het weekend.

8,4

Beoordeling door PHM van der Heiden uit Ermelo, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Hotel lag echt dichtbij het centrum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2015 (Stelletje)

Dichtbij parkeren, gratis WiFi, dichtbij het centrum. Laat kunnen ontbijten, in de middag uitchecken.

Douchen in bad, twee losse bedden.

Tip! Verblijf was van 4 t/m 6 december alles versierd in kerstsfeer en kerstmarkt zeer sfeervol en gezellig.

8

Beoordeling door A. van der Horst uit Leusden, op 11 november 2015 (Groep)

Kamer was prima, ontbijt was top. Badkamer was heerlijk met een bad. Bedden lagen super alleen zijn de kamers een beetje gehorig je hoort de mensen in de gang en op straat.

8,6

Beoordeling door RJT Bisschops uit Voerendaal, op 4 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt.

De ingang van buiten af.

Tip! De Meir.

8,7

Beoordeling door F.P.G. Geerings uit EINDHOVEN, op 2 november 2015 (Gezin)

Leuk hotel, goed bed, ruime en mooie kamer, tv, bad, locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Top hoor.

Kan niets bedenken.

Tip! Centraal gelegen, vlakbij de Zoo en het busstation, alles op loopafstand.

7,5

Beoordeling door R Veldhuis uit den oever, op 2 november 2016 (Groep)

Lekker dichtbij het centrum, goed ontbijt, mooie kamers en dichtbij parkeren.

Af en toe problemen met de pasjes van de kamer.

Tip! Gezellig centrum met vele terrasjes.

8

Beoordeling door M.A.C. Wubbels uit Venlo, op 30 oktober 2015 (Groep)

Grote kamer, prima ligging en vriendelijk personeel.

Niets.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2015 (Stelletje)

Het was erg goed geregeld en het zag er heel erg goed uit! Ook het ontbijt was super!

De douche had een heel klein beetje achterstallig onderhoud.

Tip! Het station is erg mooi om te bezichtigen. Ook is het heel erg mooi om 's avonds naar de vrouwenkathedraal te lopen en daar op een terrasje te zitten, prachtig daar!!

9

Beoordeling door E Schippers uit AMERSFOORT, op 3 december 2015 (Gezin)

Lief personeel, perfect centraal gelegen voor de winkels en restaurants. Schone, prima kamers. Lekker ontbijt met champagne! Heerlijke bedden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2016 (Stelletje)

Wij hebben ons verblijf op het laatste moment moeten afzeggen wegens een sterfgeval in de familie. Gelukkig konden we ons verblijf telefonisch verplaatsen naar twee weken later.

Tip! Antwerpen tijdens de Kerstmarkt is beslist een aanrader.

7,6

Beoordeling door APGM VAN DE GEVEL uit Valkenswaard, op 4 november 2015 (Stelletje)

Het weer en de ligging van het hotel.

Weet niet.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2015 (Gezin)

Het was leuk om in dit hotel te zijn, dichtbij het station en het centrum van Antwerpen.

Tip! We hebben een stadswandeling gemaakt en de dierentuin bezocht.

7,8

Beoordeling door F. de Boer uit Buitenpost, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Stad Antwerpen en de mooie goed bereikbare plek en dicht bij station.

Gehorigheid.

Tip! Als het niet vol is laat dan een laag tussen de kamers vrij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2015 (Groep)

Super

8,4

Beoordeling door S.P. Groenleer uit Boskoop, op 23 oktober 2015 (Stelletje)

Antwerpen is een leuke stad om uit te gaan, winkelen en cultureel plezier.

Tip! We bezochten het Rubenshuis, Stadhuis en diverse kerken op zoek naar Vlaamse schilders. Dat is prima gelukt.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Groep)

De locatie was perfect. De kamers waren erg ruim, dat vond ik heel prettig.

Weinig personeel aan de balie.

Tip! Erg mooie locatie, erg centraal gelegen, top!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2016 (Gezin)

Dichtbij Centraal Station, vriendelijk personeel, grote tv, grote kamer, koffie-en thee service op de kamer.

Douchen in het bad - gevaar voor uitglijden! Bovendien was er weinig ruimte en stond je tegen het douchegordijn aan. We hadden liever een inloopdouche gehad.

Tip! Dichtbij Zoo Antwerpen. Op dit moment wel wat overlast en hinder omdat delen worden gerenoveerd. (hiervoor wordt een korting op de entreeprijs gegeven)Talloze eet-adressen en winkels in directe nabijheid.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J Willems-Vriens uit Eindhoven, op 2 november 2015 (Stelletje)

Locatie is prima (bij het station en het centrum). Aardige mensen aan de balie. Ruime kamer. Grote televisie met Nederlandse zenders. Prima ontbijt, aardige bediening. Die meteen reageert als er iets niet meer is.

Badkamer had wat slijtplekken. Was wel schoon. Maar daar is goed mee te leven, zeker gezien alle positieve punten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel is prima. Dichtbij de Meir, je bent lopend zo in het centrum. Vriendelijk personeel.

De kamer was niet echt schoon. Ook het sanitair niet. Verder erg gehorig. Gehorigheid van andere hotelbezoekers (o.a. ook van de balkons) en gehorigheid van schreeuwende mensen op straat en auto's die met hoge snelheid door de straat reden. Het ontbijt is verder vrij basic.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2015 (Gezin)

Mooie kamer en vriendelijk personeel.

Beetje herrie 's avonds.

Tip! Leuk centrum en Kerstmarkt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Gezin)

Super lokatie overal dichtbij.

De ontzettende riool lucht, we moesten van kamer wisselen omdat de lucht onhoudbaar was, je rook het ook erg in de lift en gangen. Zondag was er weinig meer voor het ontbijt mensen stonden te wachten en lege schalen met beleg en broodjes en ook geen servies goed , erg jammer,zaterdag was het wel prima.

Tip! Het is een heerlijke stad voor ieder wat wils, super plek om het gevoel te hebben ver weg te zijn.

7

Beoordeling door A.K van der Paauw uit Smalle Ee, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2017 (Gezin)

We hebben ontzettend genoten van ons weekend weg. Het hotel was meer dan prima.

Het bad was wat aan de kleine kant.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Gezin)

Geweldige kamer, goede locatie voor shoppen en wandelen in de binnenstad.

Parkeren in de binnenstad (duur).

8,4

Beoordeling door J.G. Raven uit Leeuwarden, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Goede service, adequate klachtoplossing.

Vanuit onze badkamer kwam een onsmakelijke grondlucht. Ook elders in Antwerpen viel ons deze onaangename lucht op (riool?).

Tip! De mooie Sint Paulus Kerk inclusief repeterend orkest; de (ietwat vervallen) mooie Art Nouveau woningen in de wijk Zurenborg; Museum Rockoxhuis; schitterende - net heropende - Museum Plantin Moretus.

9

Beoordeling door JP van Daalen uit Haarlem, op 2 oktober 2015 (Gezin)

Direct in centrum, parkeren naast hotel. Prima ontbijt, vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door C Verschuren uit Vlaardingen, op 29 september 2015 (Gezin)

8,7

Beoordeling door SA Moonen uit Amsterdam, op 28 september 2016 (Groep)

Alles, behalve de buitenkant van het hotel.

7,8

Beoordeling door P.H.L. Westenberg uit Arnhem, op 10 september 2016 (Stelletje)

Mooie ruime kamer, centrale ligging in Antwerpen.

Ontbijtbuffet was onvoldoende bemand. Slechte logistiek.

Tip! Perfecte plaats om heel Antwerpen 'te doen'.

7,2

Beoordeling door W van Olst uit Lemelerveld, op 21 september 2015 (Individueel)

7,4

Beoordeling door M.G.A Geerlings uit Leiden, op 5 mei 2017 (Stelletje)

Hotel vlakbij het station. Hele ruime kamer en schoon

Ontbijt was erg druk omdat de eetzaal te klein was. Moesten wachten om te kunnen ontbijten. Geen bar in het hotel. 1 lift was buiten gebruik door verbouwing.

Tip! Antwerpen is een leuke stad met genoeg bezienswaardigheden. Dit is nog wel een stuk lopen vanaf het hotel. Bezoek aan brouwerij de konin CK was ook erg leuk. Verder voldoende cafés en terrassen

6,7

Beoordeling door M. Wegman uit Apeldoorn, op 2 april 2016 (Stelletje)

Mooie grote kamer en fijn dat er een bad in de badkamer zat. De lokatie zo midden in het centrum was erg aangenaam.

Wij hadden gehoopt met Pasen iets meer luxe bij het ontbijt aan te treffen. Het krentenbrood was oud en droog, en het was gewoon zoals altijd. Beetje doorsnee, maar niet slecht hoor.

Tip! Het bezoek aan de tentoonstelling in het stadhuis vonden wij erg de moeite waard, dat is tijdelijk dus zeker een aanrader. Ook nog gratis.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

accomodatie was superschoon. Prima bedden.

Kamer 214 was wat kaal gemeubileerd. (Zitbank +1 plastic stoel).

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2015 (Groep)

Prima en grote kamer, schoon. Perfecte locatie. Bagagedepot ook erg fijn, zodat we de laatste dag nog fijn de stad in konden.

Ontbijt was op zich prima. Maar 1 koffie/theemachine is erg weinig gezien het aantal gasten. Zag ook dat er geen plaats meer was om te zitten voor sommige mensen. Kamer is wel heel sober. Geen sfeer.

Tip! Modemuseum was top. Eetcafé vol met Mariabeelden was erg leuk (Elfde gebod). De Belgische keuken± mosselen, stoof vlees en wafels. Kloosterstraat met de antiekwinkels.

8

Beoordeling door R.J. Stork uit den haag, op 14 november 2015 (Groep)

Dichtbij de parkeergarage en het centrum. Lekkere ruime en schone kamer.

Het was erg warm in het hotel, 1 lift stonk.

Tip! Goed shoppen en mooi oud centrum. Centraal station bekijken.

8,6

Beoordeling door E Beeloo uit Mijdrecht, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Dat het hotel zo dicht in het centrum lag. Ruime schone kamer.

De douche liep niet door, en overstroomde op een gegeven moment.

Tip! De Meir een prachtige straat met oude elementen en veel monumentale panden, waaronder de stadfeestzaal en het stadspaleis. Het Rubenshuis, prachtig om te bezoeken. En bij mooi weer naar de Schelde.

7,8