Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Antwerpen > Eden Hotel by Tripinn > Beoordelingen

Beoordeling van Eden Hotel by Tripinn

Eden Hotel by Tripinn  

Eden Hotel by Tripinn

Hotel - Antwerpen

Het Eden Hotel by Tripinn is een trendy hotel gelegen in het centrum van Antwerpen op slechts een paar honderd meter van het centraal station van Antwerpen. Onder het hotel bevindt zich een parkeergarage (reserveren kan rechtstreeks bij het hotel) en met een paar minuten lopen sta je in de bekende winkelstraat de Meir. Het mooie Eden Hotel by Tripinn heeft 66 modern... meer info
vanaf 47 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

57 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Antwerpen

1 nacht v.a. € 47,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door AMC Van der Heijden uit Son en breugel, op 22 oktober 2018 (Groep)

De locatie is fantastisch. Het ontbijt is heel goed verzorgd.

Wel jammer dat er geen barretje aanwezig is.

Tip! Markt op zaterdag is leuk. Om te eten en daarna iets te drinken is Irish pub Kelly's erg leuk en gezellig!

10

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door JOHANNA C Groeneveld uit vlaardingen, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Tip! Winkels dichtbij en ook restaurants in overvloed.

7,8

Beoordeling door TJM Weernink uit Delden, op 8 mei 2018 (Groep)

Hotel ligt in centrum, personeel vriendelijk kamer schoon goede bedden en mooie badkamer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2018 (Groep)

Locatie en ontbijt.

De lift.

Tip! Dichtbij het station en de dierentuin, die zeker een bezoek waard is!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Groep)

9,3

Beoordeling door T van Gellekom uit Amsterdam, op 18 juli 2016 (Individueel)

Uitstekende koffie.

7,3

Beoordeling door MH Ollivieira uit Amsterdam, op 8 juli 2016 (Gezin)

De gastvrije ontvangst en de locatie in het centrum. Een paar minuten wandelen en je was midden in de drukte. Gelukkig lag het hotel in een zijstraatje en had je lekker je rust. De bedden heerlijk, de kamer eenvoudig maar schoon.

Het onderhoud aan het hotel kan beter. Ook de voorlichting aan nieuwe gasten verschilt erg per baliewerknemer. De een neemt enorm de tijd en is heel proactief, de ander stelt 1 vraag en wacht verdere vragen van jou als gast af. Ik had het fijn gevonden om wat meer tips te krijgen. Ze zijn wel allemaal even vriendelijk en heel erg behulpzaam. Niets was hen teveel. Heel fijn!

Tip! Goedkoop en lekker Italiaans eten? Leonardo da Vinci proberen in het centrum. Ouderwets lekker!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2016 (Gezin)

Het was heel knus en gezellig!

Het was heel erg lastig te vinden!

Tip! Vlakbij de dierentuin en de winkels ook het station was leuk om in te gaan.

5,8

Beoordeling door R Ten veen uit ALMELO, op 22 juni 2016 (Groep)

Prijsverhouding en het hotel ligt op een mooie locatie.

Batterij afstand bediening tv leeg en er waren geen batterijen aanwezig in het hotel en de afstandbediening van de airco ontbrak op de kamer.

Tip! Hotel ligt heel centraal en alles is lopend te doen. Het station is een prachtig gebouw en vandaar loop je zo de gehele Meir af met veel winkels.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Individueel)

Zeer gastvrij bejegend, je voelt je echt welkom in het hotel!

Tip! Prachtige en gezellige stad met het MAS, de Schelde, het mooie plein met de kathedraal en gezellige cafeetjes. Antwerpen is een aanrader!!

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2016 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2016 (Gezin)

De ligging van het hotel was mooi centraal. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt was goed.

De badkamer had geen föhn en er zat schimmel op het plafond.

7,4

Beoordeling door J.G.M. Meijerink uit MEPPEL, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Prima hotel op rustige centrale lokatie, compacte kamer, douche/toilet. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om hele dag koffie/thee te drinken in de ontbijtruimte. Aanrader.

Tip! Ligt heel centraal bij centraal station en stadscentrum.

8,7

Beoordeling door A Rigterink uit Amersfoort, op 7 april 2016 (Stelletje)

Dicht bij de stad en makkelijk bereikbaar.

9

Beoordeling door HJJM Leidner uit Galder, op 31 maart 2016 (Stelletje)

Zeer goede locatie en prima ontbijt , goede bedden

Tip! Looptunnel onder de Schelde met zijn oude roltrappen, bezoek de Koninckbrouwerij. Het oudste café van Antwerpen Quinten Mathijs waar een bolleke maar 2,30 kost.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2016 (Stelletje)

Hotel prima, goede ligging. Kamer aan de achterkant dus erg rustig. Ontbijt goed.

Niets, alles was prima.

Tip! Centraal station de moeite waard om te bekijken. Oude centrum is mooi en druk. Net daarbuiten prachtige hofjes en oude panden. Dakterras MAS zeker de moeite waard, mooi uitzicht.

7,4

Beoordeling door L Koppen uit Zaandam, op 23 februari 2016 (Gezin)

Goed en uitgebreid ontbijt.

Beetje gedateerd.

6,4

Beoordeling door G. Westhoff uit Neede, op 13 april 2016 (Stelletje)

Het hotel is centraal gelegen.

Het hotel is slecht bereikbaar in verband met diverse wegopbrekingen.

Tip! Rubenshuis en MAS zijn aanbevelenswaardig.

7,4

Beoordeling door A.R. van der Kruk uit Dordrecht, op 27 februari 2016 (Gezin)

Dicht bij het centrum.

7,5

Beoordeling door J.M.G. van de Kasteele uit Bergen op Zoom, op 9 maart 2016 (Groep)

De supervriendelijke receptioniste! Niets op aan te merken! Alles was perfect!

Tip! Dichtbij het station, restaurants en het centrum.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2016 (Groep)

Locatie, dicht bij centrum en station.

Kamer was niet heel erg schoon (plukken stof, schimmel in de douche), ontbijt niet top (goedkope afbakbroodjes die te lang in de oven hadden gezeten: erg droog, daarnaast niet heel veel beleg).

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door RAJ Brugma uit Assen, op 6 maart 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door SECY de Loos uit Tilburg, op 2 maart 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Stelletje)

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, centraal gelegen, schoon, vriendelijk personeel. Het was een vrij goedkoop verblijf, verwacht daarom geen luxe. Desalniettemin een aanrader.

7,6

Beoordeling door T.C.W. Luijben uit Leiden, op 29 februari 2016 (Stelletje)

Heerlijke ligging in het centrum.

Versheid broodjes kan beter.

8,4

Beoordeling door S van Gilst uit Leiden, op 29 februari 2016 (Stelletje)

Het ontbijt was uitstekend.

Minimaal, geen extra kussen, lamp kapot, weinig sfeer.

Tip! Goed uitgangspunt om de stad Antwerpen te bekijken.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2016 (Gezin)

Centraal gelegen.

Vrij donkere kamer.

Tip! De Zoo, een bioscoop dichtbij, Centraal Station dichtbij, Meir om de hoek en een heerlijk Libanees restaurant in de straat.

7,8

Beoordeling door G.J. Kramer uit Amsterdam, op 24 februari 2016 (Groep)

Leuke ontvangst, zeer vriendelijk personeel, eenvoudige kamer, maar goed en met prima bedden. Het hotel ligt gunstig t.o.v. een groot aantal bezienswaardigheden.

Tip! De exotische markt op zaterdagochtend en de rondleiding in de kathedraal met gids in de middag rond 2 uur, is de moeite waard

8,8

Beoordeling door T van Noord uit Oude Tonge, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en CS. Het hotel is sober ingericht maar schoon. De kamers zijn strak qua inrichting en aankleding, maar de kwalificatie design lijkt ons een wat te grote lading hebben. Een pluspunt is dat je doorlopend gratis koffie kan pakken en bij het ontbreken van een bar voelden we ons niet bezwaard om met in de supermarkt aangeschafte versnaperingen de avond in de lounge te eindigen.

De straat waar het hotel aan ligt is een achteraf straat niet echt uitnodigend en geeft in het donker een ietwat onbestendig gevoel. Het ontbreken van een bar was jammer, maar aan de ander kant konden we met zelf aangeschafte drank en een hapje in de supermarkt ons wel stukken goedkoper vermaken in de lounge. Het ontbreken van een föhn werd als gemis ervaren door de dames

Tip! Het hotel ligt op loopafstand van het CS en het uitgaans- en winkelcentrum. Het historisch centrum is wel iets verder (ca 25 min open), maar ook goed aan te lopen. Zowel het historische als het uitgaanscentrum bieden mooie oude gebouwen. In het historisch centrum zijn leuke boetiekjes te vinden die ook op zondag open zijn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door P Beimers uit Assen, op 18 februari 2016 (Stelletje)

Hotel staat lekker dicht bij centrum, vriendelijk personeel, bed groot genoeg (ben zelf 2 meter). Prima verblijf gehad.

Het is wel gehorig, gelukkig 's nachts geen mensen die op kamer kwamen en ik mis de mogelijkheid om zelf even een bakkie koffie/thee te zetten op de kamer. Alternatief is goed (zelf halen van beneden), maar liever nog een waterkoker op kamer met wat zakjes koffie/thee.

Tip! Antwerpen heeft een gezellig winkelcentrum, wat je eigenlijk niet weet/verwacht. Daarnaast was het Rubenshuis de moeite waard en hebben we een prachtig uitzicht gehad boven op MAS.

8

Beoordeling door DITTY Voorsluijs uit HAARLEM, op 13 februari 2016 (Groep)

We hebben genoten. We kregen bij de receptie alle informatie die we nodig hadden De kamers en bedden waren prima, geen enkel minpunt! Wij gaan hier zeker weer heen, en raden dit hotel ook aan bij familie en vrienden!! Ook heerlijk centraal gelegen.

Tip! Prachtige omgeving, veel musea, voor ieder wat wils. Het openbaarvervoer was ook goed en duidelijk.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2016 (Gezin)

Hotel goed bereikbaar en gelijk in het centrum.

Verwarming in de kamer kon beter.

6,6

Beoordeling door A Winters uit Den Haag, op 16 februari 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Geen verwarming, alleen airco en geen uitzicht, je kijkt tegen een muur aan.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2016 (Stelletje)

Lokatie, dicht bij CS en in het centrum. Bedden en douche prima. We konden al om 11.00 uur inchecken en bij vertrek konden we bagage in depot neerzetten.

Kamer niet heel bijzonder; geen fohn aanwezig terwijl dit elders toch vrij standaard is. Ontbijt matig (broodjes taai en niet knapperig; gekookte eieren blauw van binnen).

Tip! Leuke, gezellige stad. Aanraders: vreemdelingenmarkt, stadsfeestzaal, het MAS, St. Annatunnel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2016 (Stelletje)

Snel in het centrum en dichtbij het station.

De ingang is lastig te vinden met de auto.

8

Beoordeling door CA Broeren uit Roosendaal, op 3 februari 2016 (Groep)

Goede locatie, met super vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J Bonte uit Spijkenisse, op 3 februari 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door D E Ozinga uit Arnhem, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Het personeel was vriendelijk en er was een goed ontbijt in de ochtend. Bed lag goed. De locatie was prettig, dicht bij station hoewel de wijk niet heel veilig oogde.

We kregen een verkeerde kamer dan eerder geboekt. De kamers waren niet goed schoon: stoffig. Badkamer was schoon maar er waren behoorlijk wat dingen aan vervanging toe: wcborstel was verroest, het douchescherm zat vol met kalk, de pompjes van zeep en shampoo zaten ook vol met kalk en zagen er versleten uit. Daarnaast zag je in het bed, wat overigens goed lag, aan het hoofdeind vlekken van mensen die daar eerder tegenaan hadden gezeten. Niet heel fris. Daardoor vond ik de prijs die we betaalden (100e) erg duur voor een nacht. Ik had meer van dit hotel verwacht.

6

Beoordeling door A.M. van Donk uit Alphen Aan Den Rijn, op 22 januari 2016 (Stelletje)

Mooie locatie vlakbij het centrum, nooit geweten dat Antwerpen zo'n mooie stad was!

Tip! Centraal station zeer mooie bezienswaardigheid.

7,4

Beoordeling door ACJ Wateler uit zeist, op 6 januari 2016 (Gezin)

De relaxte sfeer in het hotel en de nette en schone kamer. Beviel mij erg!

Het ontbijt vond ik wat karig.

Tip! Het Prettige is dat de locatie van het hotel zo prettig ligt qua locatie. Je loopt zo naar alle bezienswaardigheden in het mooie centrum van Antwerpen. Mijn favoriete locatie is het plein bij het stadhuis, zeker met alle mooie verlichte gebouwen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door JOSE van Breugel uit Nieuwendijk, op 23 december 2015 (Groep)

Dichtbij het centrum, goed verzorgt hotel, goed ontbijt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Locatie.

Gehorigheid van passanten op de gangen.

Tip! Prima uitvalsbasis voor een paar dagen struinen in Antwerpen.

7,6

Beoordeling door P Remery uit Emmeloord, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Goed hotel en sfeer vol

Tip! Alles is mooi dichtbij. En advies reserveer de parkeerplaats.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Tip! Super leuke stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

ligging vlakbij het centrum

het weer, maar dan kan het hotel natuurlijk niets aan doen :-)

Tip! alles in Antwerpen is leuk

7,4

Beoordeling door J. M. Bakker uit Kamperland, op 18 mei 2015 (Gezin)

verblijf ligt centraal, parkeerplaats bij hotel, gezellige stad.

Tip! musea, en kerken en winkels, belgen gezellige mensen.

8

Beoordeling door M.C. van Stenis uit Dordrecht, op 3 maart 2016 (Gezin)

We hebben genoten van de stad Antwerpen. Het hotel is ons prima bevallen.

De kou.

Tip! Zaterdag waren wij in de Zoo. Ziet er wat rommelig uit, maar verder prima. Zondag naar het Rubenshuis en een kathedraal geweest. Bij de laatste een lange, maar heel instructieve rondleiding gehad. Ook lekker gegeten in de stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Erg centrale ligging.

Fijn dat er een parking is, wel moeilijk toegankelijk.

Tip! Station, Shopping, ed

8,6

Beoordeling door R.S. van der Haak uit Amsterdam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

6,3

Beoordeling door M Vink uit Ijsselstein, op 13 januari 2016 (Gezin)

Fijne kamer en goed personeel.

De douche. Ik miste lekker brood met zaden bij het ontbijt.

8,6