Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Van der Valk Hotel Antwerpen

Het Van der Valk Hotel Antwerpen ligt aan de Ring van Antwerpen en is erg goed te bereiken met de auto. Het hotel ligt dichtbij het centrum van de stad. Met het openbaar vervoer, dat recht voor de deur van hotel stopt ben je er zo, ook met de auto is het nog geen 10 minuten rijden. De Internationale Luchthaven van Antwerpen is ook erg gemakkelijk te benaderen vanaf het hotel. De 204 kamers van het hotel Van der Valk Hotel Antwerpen zijn allen modern maar ook zeker functioneel en zijn o.a. voorzien van airconditioning, gratis WiFi, douche, bad, föhn en minibar. Het restaurant van het hotel, Stiel, is ook zeker een bezoekje waard. De sportieveling kan naar de fitness, liever ontspannen? Ga dan naar het zwembad, met relaxruimte, de Hamam of de sauna.  Vanaf het Van der Valk Hotel Antwerpen ben je zo in het bruisende centrum van Antwerpen. Deze stad heeft erg veel te bieden, zowel op het gebied van bezienswaardigheden en musea als op het gebied van winkels, cafeetjes en restaurants. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt, bewonder het prachtige Centraal Station of ga naar Antwerpen Zoo. Shopliefhebbers gaan de vele winkels langs op De Meir. Antwerpen biedt voor iedereen wat wils, de ideale locatie voor een weekendje weg. 
Hotel rating: 8.2 out of 10 with 181 ratings

Beoordeling van Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen  

Van der Valk Hotel Antwerpen

Hotel - Antwerpen

Het Van der Valk Hotel Antwerpen ligt aan de Ring van Antwerpen en is erg goed te bereiken met de auto. Het hotel ligt dichtbij het centrum van de stad. Met het openbaar vervoer, dat recht voor de deur van hotel stopt ben je er zo, ook met de auto is het nog geen 10 minuten rijden. De Internationale Luchthaven van Antwerpen is ook erg gemakkelijk te benaderen vanaf het hotel. De 204... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

181 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

Krantaanbieding! 3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Antwerpen (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Antwerpen Superior Kamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 84,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen Superior Kamer

2 nachten v.a. € 94,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,39 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door JCJ Grip uit Zutphen, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Alles!

Tip! Met de tram ben je zo in het centrum.

8,2

Beoordeling door C.J.M. Bosvelt uit arnhem, op 11 juli 2016 (Gezin)

8,3

Beoordeling door WJL de Koning uit Nieuwegein, op 25 september 2018 (Stelletje)

Vlotte incheck, fraaie kamer, perfect ontbijt.

Geen direct openbaar vervoer in nabijheid. Gratis parkeren prima, maar 10 minuten lopen heen en terug voor bus of tram is voor veel mensen bezwaarlijk.

Tip! Antwerpen, heeft alles in huis. De stad zelf, rondvaart, musea, restaurants te over, en niet onbelangrijk voor dames: shoppen!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Prima locatie.

Tip! Geweldige stad. Fijne mensen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Fijn.

Tip! Winkelen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2018 (Stelletje)

Alles keurig en goed geregeld.

8,8

Beoordeling door H.J. Kleijnen uit AMSTERDAM, op 6 januari 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door JCAM Lemans uit Udenhout, op 19 augustus 2018 (Gezin)

De ligging t.o.v. het openbaar vervoer en t.o.v. het centrum van Antwerpen.

In vergelijking met andere van der Valks is dit hotel meer toe aan een opknapbeurt van de kamers.

Tip! Wij waren hier ivm een familiebijeenkomst.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Gezin)

Ontbijt, kamer, zwembad en sauna.

Uitzicht vanuit het hotel.

Tip! Prima verbinding naar het centrum, prachtige pleinen en gebouwen en kathedraal in het centrum, museum MAS is aan te bevelen, restaurant Hoffy's ook.

8,5

Beoordeling door H Hermans uit Almere - Nederland, op 27 december 2017 (Gezin)

De ontvangst.

Het diner.

7

Beoordeling door WMH Bakker uit Apeldoorn, op 2 juli 2018 (Groep)

Zeer gastvrij en klantvriendelijk personeel, prima verzorgde kamers en goed uitgebreid ontbijtbuffet.

Afstand naar centrum lopend en tram door “minder mooie buurt” maar goed te doen. Als tip voor het hotel wil ik toch benoemen dat het beter is het eten bij het buffet van boven iets af te schermen met bijvoorbeeld glas.

Tip! Echte trekker is het centraal station, werkelijk geweldig mooi. Ook het MAS is een prachtige gelegenheid van boven op afstand een goed beeld van deze mooie stad te krijgen. De grote centrale winkelstraat is lekker ruim van opzet.

8

Beoordeling door M.I. Boerdijk uit Dalfsen, op 21 juli 2018 (Stelletje)

Het alerte en servicegerichte personeel.

Druk op de douche en wastafel was minder goed.

8

Beoordeling door B.H. Spijkers uit Rhoon, op 15 november 2017 (Gezin)

Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken, vooral het museum aan de stroom moet je gezien hebben.

9,6

Beoordeling door H Zondervan uit DenHaag, op 25 oktober 2017 (Gezin)

Alles.

Geen aparte douche in badkamer.

Tip! Brouwerij "De Koninck" te duur, viel tegen!

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2017 (Stelletje)

Upgrade kamer zeer goed. Ligging op loopafstand van het openbaar vervoer en ook op loopafstand van het centrum. Ontzettend meedenkend personeel en vriendelijk

Tip! Voor ieder is er iets in Antwerpen, zoals. Cultureel, maar je kunt ook leuk shoppen, op zondag naar de (vogeltjes)markt. Veel terrasjes, restaurants enz.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2017 (Stelletje)

Alles binnen 1 hotel. De vriendelijkheid van het personeel in bistro/ontbijt.

Tip! De grote markt is een mooi gedeelte met veel horeca.

6,4

Beoordeling door W van den Van den Broek uit Hoogvliet, op 22 mei 2018 (Gezin)

Het verblijf is goed, vanuit het hotel naar de stad was goed te doen met de tram.

Wat ik minder vond was de kamer en de douche, gedateerd en douche in bad is niet meer van deze tijd. Onze vrienden zaten een paar kamers verderop en hij was bijna gevallen in het bad.

Tip! De hele stad is heel leuk en gezellig, wat je zeker moet zien is het Centraal Station.

7,3

Beoordeling door G.L.M. Eestermans uit Spijkenisse, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

Gratis parkeren, vriendelijk servicegericht personeel. Goede kamer en prima ontbijt.

Bier bij de bar aan de dure kant.

Tip! Omgeving niets bijzonders, echter met OV is het centrum goed bereikbaar.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Gezin)

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door MWM Hekker uit Den Haag, op 9 september 2017 (Stelletje)

De ligging was handig op zich, maar wel erg dichtbij snelweg.

Raam kon niet open en de airco die echt aan moest vanwege de hitte. Maakte heel veel lawaai. Dit gaat Van Der Valk aanpakken, zeiden ze.

Tip! Antwerpen dit keer op de fiets gedaan. Super! Met gehuurde fietsen van het hotel. Daarom ook naar verder weg gelegen plekken gefietst, oa een Begijnhofje. We bezochten op maandag Het Maagdenhuis. Als enige open op maandag in heel Antwerpen. Binnenkort zijn de musea in Antwerpen/ Vlaanderen / België (?) trouwens op maandag geopend en op woensdag gesloten!

9,2

Beoordeling door R van Straaten uit Zoetermeer, op 11 september 2017 (Stelletje)

Prima service, prima kamer. Wij komen al jaren in deze locatie en vinden deze keer de beste. Gratis parkeren is heel fijn.

Live cooking kan wat meer live zijn.

Tip! Antwerpen is een heerlijke bestemming.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door TH.J. Mostert uit Rotterdam, op 7 september 2017 (Stelletje)

Dicht bij centrum Antwerpen. Een van der Valk-hotel is doorgaans in orde.

Ligging dicht bij de snelweg ; veel geluid . De balkondeur kan 's nachts niet open door het lawaai. De airco maakte meer lawaai dan de TV, niet leuk als het erg warm is. De airco van een naast (onder/boven) gelegen kamers maakte een vervelend brommend geluid (dag en nacht!).

Tip! Oude centrum en Centraal Station heel leuk. Omgeving leuk voor fietstochten. Winkelcentrum Wijnegem is een bezoek zeer waard.

6,6

Beoordeling door JSM JSM Scheffers uit Geleen, op 5 september 2017 (Stelletje)

Alles! Vriendelijk personeel erg behulpzaam mooie en nette kamer, mooi zwembad heerlijke sauna en stoombad.

Veel lawaai 's avonds en 's nachts op afdeling!feestvierende luidschreeuwende jongeren!

Tip! De basiliek de haven rondrit met treintje was fantastisch veel winkels lekkergeshopt! Heerlijke Brusselse wafels gegeten en bonbons gekocht voor thuisfront!

10

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2017 (Gezin)

Antwerpen.

Tip! Antwerpen was leuk, de Schelde leuk en de omgeving leuk, we hebben lekker gefietst.

7,6

Beoordeling door M Hoekstra uit Meppel, op 6 september 2017 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2017 (Stelletje)

Geen gescheiden matrassen en dekbedden.

Tip! Goede bereikbaarheid naar de stad en omgeving met de fiets. MAS, Onze Lieve Vrouwenkerk en het Rubenshuis.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Goed hotel. Zeer vriendelijk personeel. Eten meer dan goed.

10

Beoordeling door W.J.M. Salewicz uit Oosterhout, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Heel mooi hotel, super ontbijt en heel vriendelijk personeel.

Tip! Prima lokatie om Antwerpen te bezoeken. De tram stopt vlakbij hotel.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Groep)

Zwembad.

Tip! Prachtige stad en goed bereikbaar.

9

Beoordeling door A.C van de Riet uit houten, op 11 augustus 2017 (Groep)

Prettig hotel, genoeg te doen.

Tip! Rondvaart was erg gezellig.

8,6

Beoordeling door H. Blok uit Wezep, op 22 juli 2017 (Stelletje)

In hotel Antwerpen, is het net als bij alle van der Valk hotels: Mooie kamers en mooie binnenkomst en receptie, lekker eten, vriendelijk personeel en leuke aanbiedingen.

Tip! Fietsen in de havens van Antwerpen, wel goed uitkijken er zijn geen fietspaden zoals wij in Nederland zijn gewend. Alhoewel het wordt beter in België. Statins gebouw heel mooi winkelen in het centrum van Antwerpen. Vertoeven aan de Schelde oever. Fietsen in het achterland van Antwerpen.

9,6

Beoordeling door C.J. Bakker uit Aalsmeer, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Heel goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel en een rustige ligging, direct naast snelweg.

9

Beoordeling door G.J.G. van Dijk-Hakkenbroek uit Borne, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Alles was goed, goed opgeleid personeel, was zeer prettig.

8,7

Beoordeling door B Jongerius uit Hoogland, op 20 juli 2017 (Stelletje)

De ligging, binnen 10 minuten met tram in Antwerpen. Ontbijt was super, alles erop en eraan. Restaurant en bar volledig vernieuwd, goede bediening, alleen een beetje aan de prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, kamer heel schoon, wel gedateerd, maar deze worden in 2018 gerenoveerd.

Dat het raam niet open kan, omdat je dan verkeer hoort.

7,4

Beoordeling door E Zwezerijnen uit Schoonrewoerd, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Je bent zo vanuit het hotel met de fiets in het centrum van Antwerpen.

Tip! De prachtige cathedraal in Antwerpen.

8,4

Beoordeling door D Schilder uit hellevoetsluis, op 9 juli 2017 (Stelletje)

Gewoon een goed hotel, redelijk dichtbij centrum Antwerpen, per fiets te doen.

Toch wel de invloed van verkeersgeluid als je het raam opendoet, of het geluid van de airconditioning met raam dicht.

Tip! Antwerpen is gemakkelijk per fiets te bekijken. Er zijn fietspaden aangelegd om in het centrum te komen of om het buitengebied te ontdekken.

8,4

Beoordeling door R M van der Linden uit Den Helder, op 10 juli 2017 (Gezin)

Parkeren, ontbijt en openbaar vervoer prima.

Sportzaal erg klein, kamer ouderwets, geen inloopdouche maar douche in bad.

Tip! Heerlijk gewandeld in centrum, goed diner in hotel gehad.

6,5

Beoordeling door M. Hoepel uit Almere Poort, op 7 juli 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Ja.

8,5

Beoordeling door H.H.M. van der Aa uit wijchen, op 16 juni 2017 (Gezin)

Met de bus binnen 15min. in het centrum van Antwerpen.

8,8

Beoordeling door E.G.R. Roelink uit Nijkerk, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Prima hotel, ruime kamer, TV en internet wat gewoon werkt. Uitstekend ontbijt.

Weinig te klagen. Doucheslang lekte een beetje.

Tip! Antwerpen is een geweldge stad om uit te gaan, musea en kerken te bekijken, heerlijk eten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

Het luxe ontbijt.

De verouderde inrichting van het hotel.

Tip! Alles is super dichtbij.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel.

Tip! Het gehele centrum van Antwerpen.

8,3

Beoordeling door J. Amin uit Wehl, op 1 juni 2017 (Gezin)

's Avonds en ' s nacht last gehad van een bromgeluid in de kamer. Bleek dat er onder ons raam een bus stond die waarschijnlijk een generator had.

Tip! Deze van der Valk stond in een naar onze mening achterbuurt. Wij hebben dat niet als eng ervaren.

7,3

Beoordeling door A Paalman uit rijssen, op 31 mei 2017 (Gezin)

Het ontbijt.

Dat het geen mooi uitzicht heeft, een parkeerplaats en te ver van de grote stad.

7,7

Beoordeling door TJHM van Tilburg uit budel, op 30 mei 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door STEVEN van de Pol uit Hoevelaken, op 25 mei 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door W. Ludeke uit Arnhem, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Prima hotel, goede sfeer, prettige medewerkers, uitstekende ligging t.o.v. centrum.

Tip! Voor bioscoopgangers: Kinepolis ligt op 7 minuten rijden van dit hotel.

9,4

Beoordeling door E.A.J. Surig uit raalte, op 4 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, rustige omgeving hotel. Mogelijkheid fiets te huren. Aanwezigheid sauna.

Tip! Mas, Schelde, Plantentuin, Oudste café "Quinten", Meir.

9,6

Beoordeling door H.J.B. Nijmands uit AALSMEER, op 19 april 2017 (Stelletje)

Zoals altijd de goede service.

Tip! Goed hotel, vrij parkeren, 15 min met de tram naar het centrum.

9,3

Beoordeling door H NAP uit Haarlem, op 9 april 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2017 (Stelletje)

Ontvangst gastvrij, prettige kamers en gunstige ligging openbaar vervoer.

7,5

Beoordeling door M. Bloemen-Beumers uit Tilburg, op 8 april 2017 (Gezin)

Je thuis voelen!

Zondagmorgen omstreeks 8 uur: 4 jongelui gebruikten het zwembad zodanig dat mijn dochter van 56 jaar zich gedwongen voelde het bad te verlaten.

Tip! Was familiebezoek.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2017 (Gezin)

Vriendelijkheid personeel. Ontbijtbuffet.

Kamers zijn gedateerd, maar worden de komende jaren gerenoveerd.

Tip! Vogeltjesmarkt. Leuke kleine cafeetjes in het centrum.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Prima kamer, van alle gemakken voorzien. Prima verzorgd ontbijt. 10 Minuten lopen naar de tram die je in een kwartiertje naar de binnenstad brengt.

Tip! Heerlijk slenteren door de oude stad. Een bezoek aan het MAS is zeer de moeite waard. Het Elfde Gebod is een gezellig restaurant met lekker eten in een bijzondere ambiance. Voor €7,- ga je om 17.00u tijdens de daluren naar de bioscoop Cartoons. Leuke kleine bioscoop met 3 zalen. Zorg dat je een 10-rittenkaart voor het OV hebt. hebt. Dat is de voordeligste manier van reizen in Antwerpen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2017 (Gezin)

Goede ligging, gratis parkeergelegenheid, goede verbinding naar het centrum van Antwerpen.

9

Beoordeling door M Schrader uit Medemblik, op 4 januari 2017 (Stelletje)

Dicht bij openbaar vervoer.

Tip! Antwerpen mooie stad, grote kerstmarkt.

8

Beoordeling door IJC Van de Poel uit noord brabant, op 24 december 2016 (Gezin)

Alles was perfect.

Tip! Antwerpen is een mooie stad, we konden de auto op de parkeerplaats laten staan. Het openbaar vervoer was dichtbij.

10

Beoordeling door MOHAMED Faisel Kalika uit Haarlem, op 3 december 2016 (Stelletje)

Alles was leuk!

Tip! De locatie is ideaal. Het ligt aan de snelweg en het centrum is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.H. van Huffelen uit Swifterbant, op 5 oktober 2016 (Gezin)

9,2

Beoordeling door M.A Bakker uit Ijhorst, op 28 september 2016 (Groep)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2016 (Gezin)

Alles netjes schoon. Moderne kamer.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2016 (Stelletje)

Antwerpen de stad.

Tip! Appelmans was helemaal geweldig.

8,2

Beoordeling door A Pouwelse uit Westkapelle, op 22 september 2016 (Groep)

De sfeer, klantvriendelijkheid, het ontbijt het diner en alle medewerkers waren zo aardig. We hadden vergeten aan te geven dat we 2 eenpersoonsbedden wilden en kregen een kamer met een tweepersoonsbed, maar dat konden we zo kosteloos om-boeken. Prima service.

Tip! Jammer was dat er net het weekend dat wij er waren geen openbaar vervoer reed en de zondag autoloos was in Antwerpen.

8,4

Beoordeling door A. Ellerie uit HOOGEVEEN, op 12 september 2016 (Gezin)

Prima hotel. Fijn dat er een zwembad was en sauna.

Tip! Met de metro vanaf het hotel naar centrum ging prima, maar wij hebben het ook een paar keer gelopen. Ook prima. Hotel prima uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken.

8

Beoordeling door RPC Cornelissen uit Berg en Dal, op 14 september 2016 (Gezin)

Tip! Het personeel is erg vriendelijk en vakbekwaam. Complimenten in het bijzonder voor de barkeeper.

8,2

Beoordeling door ERNA Scheltinga uit Alkmaar, op 2 november 2016 (Gezin)

Wij voelden ons op ons gemak.

De bedden zijn voor ons te zacht.

7,7

Beoordeling door FJM vd Berg uit Leidschendam, op 14 september 2016 (Gezin)

Dichtbij tramhalte, gratis parking en vriendelijk personeel. Mooie receptie en eetzaal, schitterend verbouwd.

Tip! De markt op zaterdag en zondag, Groenplaats, Schelde, Hendrik Constandse plein en het MAS.

8

Beoordeling door B.H Kollen uit Deventer, op 19 september 2016 (Stelletje)

Leuke ontvangst, vriendelijk personeel en bediening.

Tip! Op goede afstand naar het centrum van Antwerpen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door COR van der Linden uit Herpen, op 3 september 2016 (Stelletje)

De stad Antwerpen.

De verbouwing van het hotel.

Tip! Heel makkelijk, met de tram naar de stad!

7,8

Beoordeling door MSJ Vereggen uit Steenwijk, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Op de kamer 2 fauteuils. Vaak heb je er maar 1 en gebruik je de hoge stoel van het bureau. Men was het hotel nog aan het renoveren maar we hadden er totaal geen last van. We hadden onze fietsen meegenomen war erg prettig was om Antwerpen te verkennen. Je mag er overal fietsen. We konden de fietsen beneden in de garage parkeren. Het centrum lag op 4 km.

Tip! De oude binnenstad is gezellig met zijn terrasjes en de gemoedelijkheid van de Vlaming maakt dan alles compleet.

8,4

Beoordeling door A.H. Busscher uit Den Haag, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door W.K. Kuipers uit Tweede Exloermond, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel echt goede schone 2 persoons kamer met hele goed bedden. Wat hebben wij goed geslapen en geweldig ontbijt. Alleen maar lof voor Van Der Valk hotel met enthousiast personeel.

Tip! Eerlijk gezegd is mij Antwerpen tegengevallen. Wij vonden er weinig te beleven. De lijn verbinding met tram naar het centrum was prima, maar de stad zelf vonden wij niet veel aan. Maar goed waar liggen je prioriteiten?

9,7

Beoordeling door E.G. Kracht uit IJselstein, op 11 augustus 2016 (Groep)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door IGT Ramakers uit Burgh-Haamstede, op 3 augustus 2016 (Individueel)

Voor een weekend weg een erg goed hotel. Centrum goed te bereiken met openbaar vervoer. Wij hebben gelopen. Zeer vriendelijk personeel, op alle afdelingen. Ondanks verbouwing, zeer aan te bevelen. Niets van gemerkt, alleen gezien. Wij komen zeker terug bij bezoek aan Antwerpen en zullen dit hotel bij anderen aanbevelen.

Tip! Het Rubenshuis en de heerlijke restaurantjes. Uitzicht MAS.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2016 (Groep)

Gastvrijheid, behulpzaamheid, algehele verzorging.

Tip! MAS, Middelheim, gezelligheid in de stad.

9,8

Beoordeling door DK Stolte uit Amsterdam, op 26 september 2016 (Gezin)

Het is zo voorbij en toch plezant.

8,2

Beoordeling door H B Wolthuis uit Puttershoek, op 26 oktober 2016 (Gezin)

Alles, personeel, ontbijt, bar, service.

Kamer is ouderwets, douche/bad kunnen beter.

Tip! Prima tramverbinding, MAS, restaurants in de stad.

8,8

Beoordeling door E. Scheltinga uit Alkmaar, op 1 maart 2017 (Gezin)

Alles

Het pasje van de kamer werkt regelmatig niet.

8,3

Beoordeling door G.J.E.M. Bouwmans uit Eindhoven, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Hotel is gelegen op loopafstand van het centrum.

De tv vertoonde vaak blokvorming tijdens het uitzenden.

Tip! Bezoek de kleinere straatjes voor aparte winkeltjes.

8,6

Beoordeling door L Prenger uit Hardenberg, op 18 augustus 2016 (Groep)

Ondanks een verbouwing merkte je daar als gast niets van.

Tip! Ligt vrij centraal.

10

Beoordeling door V Kranendonk uit s-gravenzande, op 26 mei 2017 (Individueel)

Goede prijs kwaliteit verhouding met zwembad en sauna en hammam.

Tip! Goede bereikbaarheid naar de stad.

8,6

Beoordeling door RAC Kuijpers uit Someren, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

't Was 'n genot om in de bar en het restaurant te zitten, want deze zagen er prachtig en sfeervol uit. Er was 'n ruime keuze in eten en drinken en 't was van goede kwaliteit. Ook was het fijn dat alles vanuit het hotel geregeld kon worden: taxi, routebeschrijvingen, ov-kaarten, ideaal! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. 't Was 'n heerlijk weekendje voor ons.

Hoewel de kamer qua ruimte en indeling prima was, vond ik de hoeveelheid stoffen attributen wat te groot. Vloerbedekking, stoffen randje om 't bed, dubbele gordijnen. Ik ben erg allergisch voor huisstofmijt, en heb daar veel last van gehad.

Tip! Perfecte ligging om naar 't Sportpaleis te gaan, waar regelmatig leuke concerten zijn. Ook de Kinepolis (bios) is 'n aanrader. Verder is 't gewoon heerlijk om door de stad te struinen.

8,4

Beoordeling door A.J. van Dam uit Gouda, op 13 juli 2016 (Gezin)

Mooie kamer, prima ontbijtbuffet, vriendelijke medewerkers, zwembad, tramhalte op loopafstand (dagkaarten/10-rittenkaarten zijn bij de receptie te koop), gratis wifi en parkeergelegenheid, koffie/theevoorziening en flesjes mineraalwater op de kamer. N.B. Bij het boeken werd vermeld dat het hotel wordt verbouwd. Een week voor vertrek een mail ontvangen van het hotel, waarin nogmaals werd gemeld dat er een verbouwing was. Bij opvragen van verdere informatie hierover binnen twee dagen antwoord. Kortom: duidelijke informatie vooraf. Een hotel om nog een keer te bezoeken.

Tip! Met tram 24 (halte Joe Englishstraat) naar het centrum. Veel winkels, restaurants en café's. Friet halen bij Frituur Max aan de Groenplaats. Er zijn ook diverse mooie kerken te bezoeken. Op zondagmorgen naar de Vogeltjesmarkt.

8,4

Beoordeling door AM Heemstra uit Eindhoven, op 10 juli 2016 (Stelletje)

Het weer en het Museum aan de Stroom.

Tip! Leuke stad, lekker eten en prima weer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2016 (Gezin)

Goede aansluiting op binnenstad en stalling meegebrachte fietsen in kelder goede parkeergelegenheid betrokken personeel.

Tip! Goed aangegeven fietsroutes (knooppunten routes).

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door J de Waart uit Diemen, op 17 juli 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, en een heerlijk ontbijt.

Tip! Tram om de hoek, gaat rechtstreeks naar het centrum. Wij hebben de zaterdag markt bezocht, erg leuk. Een bezoek aan Antwerpen is super, veel te doen.

8,4

Beoordeling door P.R. Vernes uit Nuenen, op 3 november 2016 (Stelletje)

Mooie inrichting, goede kamer.

Verkeerslawaai van de ring, waardoor er niet voldoende frisse lucht naar binnen kon 's nachts.

Tip! Met tram 24 heb je een prima verbinding naar het centrum van Antwerpen. De vogeltjesmarkt is erg leuk op zondag.

7,6

Beoordeling door W.E. Stoevelaar uit Zaandam, op 14 september 2016 (Stelletje)

Diner viel tegen jägerschnitzel was net leer en lasagne met overheersende smaak van feta kaas.

7,4

Beoordeling door T Wagemakers uit Oss, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Dat we dicht bij de stad overbleven.

We zijn erg benieuwd hoe het hotel eruit zal zien na de verbouwing.

Tip! Antwerpen is een schitterende stad om te ontdekken op allerlei gebied.

7,8

Beoordeling door DRS N.D. Finies RA uit Zwolle, op 8 november 2016 (Stelletje)

Goede bereikbaarheid centrum van Antwerpen met het openbaar vervoer. Uitstekend ontbijt. Vriendelijkheid van het merendeel van het personeel.

De medewerkster die het inchecken voor haar rekening nam had een niet klantvriendelijke, zelfs een vijandige houding. Wij begroetten haar, zij mompelde iets zonder ons aan te kijken. Ik overhandigde haar mijn paspoort, toen zij de benodigde registratie had verricht legde zij het paspoort op de balie. Al met al een onvriendelijk ontvangst.

Tip! Wandeling vanaf het station naar het oude centrum van Antwerpen. Bezoek aan het Rubenshuis. Hardgelopen in het Rivierenhof.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Goed ontbijt, fijne vriendelijke sfeer in het hotel en mooie faciliteiten. Bovendien was er de mogelijkheid om fietsen te huren, hier hebben wij gebruik van gemaakt. Zo hebben we alle mooie plekjes van de stad kunnen bezoeken.

De bedden waren niet erg comfortabel.

Tip! Prachtige stad!

8

Beoordeling door F. van HOLLAND uit Ede, op 2 mei 2017 (Gezin)

Het is goed te doen om met de tram naar de stad te gaan en de auto staat veilig op de parkeerplaats van het hotel. Fijn dat er een sauna en een zwembad is. Het ontbijt was uitgebreid en zeer goed verzorgt. De kamer en badkamer waren goed schoon en verzorgd.

Wij hadden voor drie personen geboekt op één kamer en hadden een kleine kamer voor twee personen, waar een stretcher bijgezet was.

Tip! De stad Antwerpen is geweldig.

6,7

Beoordeling door K Quast uit Ede, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Prima locatie aan de ring.

Eigenlijk weinig, ik kreeg wat ik verwachtte.

Tip! Uitzicht vanaf de 8e etage!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2016 (Gezin)

Prima bedden, zwembad en sauna aanwezig en goede ligging Hotel en gratis parkeren.

8,8

Beoordeling door H Heijtlager uit Midden-Beemster, op 17 juli 2016 (Stelletje)

De tram vlak om de hoek, gaat rechtstreeks naar het centrum. Antwerpen is het bezoeken waard.

8,4

Beoordeling door M.C. Van Vliet uit Hilversum, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Prachtig hotel, met alle voorzieningen vandien, op korte afstand van de stad. Makkelijk te bereiken met de tram. Dichtbij de snelweg, maar ver genoeg er vanaf om er geen last van te hebben.

Tip! Het Mas in Antwerpen moet je gezien hebben. Prachtig uitzicht over de gehele stad vanaf de 10e verdieping, die gratis te bereiken is. Verder vind ik Antwerpen maar een rommeltje, veel opbrekingen en veel rommel langs de weg.

8,6

Beoordeling door L.L L.L sanmoenawi uit Voorburg, op 20 juli 2016 (Gezin)

Alles!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Zwembad in het hotel. Heerlijk. Ontbijt zeer goed. Personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Kamers schoon en netjes maar aan renovatie toe. (zijn ze mee bezig).

Wij wisten vooraf dat het hotel verbouwd werd. Mede daardoor is het nogal lawaaierig door machines, airco's en tijdelijke installaties. Hotel ligt erg dicht tegen de ringweg Antwerpen aan waardoor de ruis van het verkeer continue aanwezig is.

Tip! Antwerpen is een geweldige stad. Vanaf het hotel loop je in ca. een uur helemaal naar de Schelde. Neem daar de voetgangerstunnel naar de andere kant en kies een bankje met uitzicht over de Schelde. Neem wat broodjes en drinken mee. Zie daar, een perfecte dag. Moe aan het eind van de dag? Met tram 24 stap je bijna voor de deur van het hotel weer uit.

7,6

Beoordeling door M.M. Verhoeven uit Eindhoven, op 26 oktober 2016 (Groep)

Fijne ruime kamer en bijzonder vriendelijk personeel.

Douchen in een bad vind ik niet prettig, is niet zo veilig. We hadden pech dat we zeer luidruchtige buren hadden.

Tip! Het was zowel voor mijn vriendin als voor mij erg lang geleden dat we in Antwerpen waren geweest. Dus leuk om de stad weer eens te zien. We hebben vooral de bekende straten en pleinen bezocht. Wel jammer dat er zo veel straten waren opgebroken.

8,2

Beoordeling door H.G.M. Dankers uit Zoetermeer, op 14 juli 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door E. Planting uit Helmond, op 8 juli 2016 (Stelletje)

Mooie, grote kamer. Tram vlakbij om naar het centrum te gaan. Het dinerbuffet , maar ook het ontbijtbuffet waren voortreffelijk. Vriendelijk en dienstbaar personeel.

Tip! Beelden Park Middelheim is zeer de moeite waard. Kloosterstraat en Hoogstraat zijn leuke winkelstraten met ertussen een gezellig plein met terrasjes.

9,2

Beoordeling door WJTH Smit uit Voorburg, op 30 juni 2016 (Gezin)

Tip! Antwerpen: de schitterende huizen in de wijk Zurenburg.

10

Beoordeling door PLGM van Doorn uit Oss, op 28 juli 2016 (Stelletje)

Ligging en aantrekkelijke aanbieding.

Werkzaamheden in hotel.

Tip! Gezelligheid in stad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel.

Op dit moment vindt er een verbouwing plaats en daar hebben gasten veel ongemak van, bijvoorbeeld; de tv deed het niet op de kamer. Veel herrie van mede-hotelgasten.

6

Beoordeling door AM Kruizen uit Tilburg, op 30 september 2016 (Gezin)

De goede bereikbaarheid van het centrum en vooral de vriendelijkheid van het personeel.

Jammer dat de verbouwing nog niet klaar was, het zag er allemaal nu al fantastisch uit. Verder misten we een kluisje op de kamer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2016 (Stelletje)

Lawaai van de airco en kon geen raam openen vanwege het lawaai van de snelweg naast het hotel.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2016 (Stelletje)

We voelden ons prettig, veilig.

De kamers waren gedateerd.

Tip! Goed bereik met de tram naar het centrum, waar veel te doen was.

8

Beoordeling door A. Bakker uit NIJKERK, op 22 augustus 2016 (Gezin)

Slecht extra bed.

8

Beoordeling door E.J. Elings uit ETTEN-LEUR, op 30 juni 2016 (Gezin)

Dichtbij het centrum met openbaar vervoer.

Verbouwing, maar geen hinder.

Tip! Mas

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2016 (Gezin)

Zeer goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Goede ligging.

Kamer aan de straatkant was vrij gehorig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

Het Hotel was Prima. Jammer dat ze aan het verbouwen waren, maar was niet echt hinderlijk.

Ze mogen best meer folders hebben of wat anders van de omgeving. Ook het reizen met de tram meer uitleg geven en hoe het werkt. Als mensen komen die het niet of nauwelijks doen dan heb je graag wat uitleg. En mogelijk kun je ook met de tram naar de haven, kijk zoiets daar weet je dan niets van en dat is jammer.

Tip! Antwerpen en de oude stad is leuk om te wandelen en bekijken. Ook dierentuin ZOO is een leuk uitstapje.

7,4

Beoordeling door B.G. Hanekamp uit Amsterdam, op 27 juli 2016 (Groep)

Perfecte locatie, centrum was makkelijk te bereiken met tram of evt. fiets en het gratis parkeren bij het hotel is ook een goede service. Met de auto zit je ook zo weer op de ring, goed bereikbaar dus ook.

Kamer lag aan drukke weg waardoor je niet met een open raam kon slapen, vanwege de warmte en voor ventilatie was dit prettig geweest. Er was gelukkig airco, echter wanneer deze aan stond maakte deze veel kabaal waardoor je deze in de nacht ook niet aan kon hebben. Tevens lag er overal vloerbedekking, dat kan comfortabel zijn, echter vonden wij het niet heel fris het maakte ook dat de kamer warmer was. Er was ook geen anti slip in de badkuip waar je tevens in moest douchen, dat is gevaarlijk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

De vieze, vol met vlekken, bruine overtrek op het bed. Jammer dat een prima hotel zich zo benadeeld.

Tip! Stad is prima te bereiken met openbaar vervoer (tram).

8,6

Beoordeling door HE Uittenbosch uit Utrecht, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Het is een leuk hotel en lekker makkelijk bereikbaar. Het centrum is ook makkelijk bereikbaar met de tram.

Ze waren het nu aan het verbouwen beneden maar dat wisten we. Wij hadden kamer 215. Er draaide om het kwartier een koelmotor of iets dergelijks. Dus dat is vervelend als je gaat slapen. Maar ik had de kaart ingevuld voor beoordeling op naar de eerste nacht. Deze had de schoonmaakster meegenomen. En de 2de nacht hebben we het geluid niet gehoord. Dus dat was top.

Tip! Gezellig centrum. Leuke winkels.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2016 (Gezin)

Zeer goed personeel, zien er fris en verzorgd uit en zijn zeer correct kunnen ze in Nederland nog wat van leren.

Opmerking over de kamer onderhoud; spiegel badkamer zat los, deurgreep badkamer hield ik in me hand, de balkon deur gaat maar 10 cm open en de airco werkt matig, kamer veel te benauwd. Kortom, onderhoud moet echt beter.

Tip! Leuke tijd gehad.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2016 (Individueel)

Vriendelijke klantbenadering.

Douche in het bad wat achterhaald. Prefereer aparte douchecabine.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2016 (Gezin)

Prima kamers. Leuk dat er een zwembad is. Heerlijk ontbijt.

Luidruchtige airco. Zwembad tweede dag vies, er dreef allemaal papier in.

7,3

Beoordeling door J Schuil uit Diever, op 2 juli 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door A.E. Tukker uit Zeist, op 30 juni 2016 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door F.R. Venema uit Amersfoort, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Het bezoek aan Antwerpen.

Het hotel (het oude Scandic) is wat gedateerd. Pas als het geheel gerenoveerd is zal het aan de huidige eisen kunnen voldoen.

Tip! Vanuit het hotel ben je in 15 minuten met de tram in hartje Antwerpen. Dat is een erg leuke stad met veel bezienswaardigheden, musea en om te shoppen.

6,6

Beoordeling door N van Roon uit Haarlem, op 31 juli 2016 (Groep)

Aardig personeel.

Er werd gezegd dat wij een balkon hadden maar het hele hotel heeft geen balkon. Verder werd er ook gezegd dat we geen last hadden van de verbouwing, dit hadden we dus wel. Als we het achteraf geweten hadden dat het zo zou zijn hadden we dit niet geboekt.

6,8

Beoordeling door BH Brinckate uit Markelo, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J Wetter uit Amsterdam, op 11 juli 2016 (Stelletje)

Jus d' orange automaat gaf waterig sap op beide ochtenden. Ontbijt was verder uitstekend.

Tip! MoMu (modemuseum) is altijd een bezoek waard. Wisselende tentoonstellingen. Het Red Star Line museum laat ook op een mooie manier de geschiedenis van emigratie zien, met name naar de V.S. in het begin van de vorige eeuw. Aangrijpend. De Kloosterstraat heeft allerlei bijzondere winkels die de moeite waard zijn om rond te snuffelen.

7,4

Beoordeling door H de Wit uit Amsterdam, op 11 mei 2016 (Stelletje)

Goed bereikbaar en makkelijk parkeren. Personeel was attent en vriendelijk. Het ontbijt was prima en ruime keuze. Onze kamer op de 5e etage en De badkamer was schoon en de gratis wifi voldeed. Zeker een plek om te onthouden. Weten niet hoe het na de verbouwing zal zijn. Verder heeft het weer ook heel goed z'n best gedaan.

Tip! Wij waren op museumbezoek en de favoriet is het nieuw MAS museum en de omgeving hiervan en verder het fotomuseum en modemuseum. Ook de vogeltjes markt op zondagmorgen en de vele terrasjes en de heerlijke restaurants.Ook de nieuwe opkomende Kloosterstraat en Zuid.

9

Beoordeling door J.C.M. Visscher uit Kampen, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Gezelligheid. Openbaar vervoer was goed.

Airco maakte veel lawaai.

Tip! Openbaar vervoer was goed en met de bus hop-on & hop-off was erg leuk, gewoon een paar super dagen gehad!

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2016 (Stelletje)

Het overheerlijke ontbijt, de wifi en het vriendelijk personeel

7,8

Beoordeling door S Quak uit Rozenburg, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Goede ligging.

In maart geboekt, we wisten niet dat ze gingen verbouwen, kregen daar 4 weken voor vertrek bericht van. Restaurant en receptie op de 8e verdieping. Ontbijt viel tegen beleg stond open en blootgesteld en alleen een sap machine. Geen kaart, elke dag een ander buffet. Brabants buffet geprobeerd, gėėn frites, alleen puree, en als toetje warm gebak in plaats van ijs, terwijl een ijsje met dat warme weer wel had gesmaakt. Later maar ergens anders gehaald. Al met al was het behelpen, misschien als alles klaar is zal het beter zijn. Hadden niet het echte Van Der Valk gevoel in Antwerpen.

Tip! Prachtige stad en musea. Ook rond Antwerpen mooi fietsen. Aanrader: het museum aan de Stroom.

7,2

Beoordeling door B Grol uit Nieuw-Vennep, op 27 juli 2016 (Gezin)

Nette grote kamer, schoon, goede bedden en een grote kleuren LCD t.v. Parkeren is gratis voor gasten achter een slagboom. Het ontbijt was ronduit goed, voldoende keus, verse producten en uitstekende koffie.

Het zwembad was een belangrijke reden voor onze dochter om te boeken en dat viel tegen. Groenig badje dat in een L-vorm loopt en aan beide kanten was het bad nog geen meter diep, er tussenin ging dat naar 1.50m o.i.d. Oppassen dus dat je je hoofd niet stoot onderwater. Het hotel is aan het renoveren en zo was de receptie provisorisch op de 8e etage verbannen. De ligging is niet ideaal als je naar de stad wilt en kan dat met een tram op 10 minuten lopen of taxi. De buurt rondom het hotel biedt weinig vertier.

Tip! De steen (kasteel aan de Schelde) is leuk, de kade aan de Schelde, de vele restaurants rondom de Grote Markt en niet te vergeten op zaterdag achter het theater de "vreemdelingen markt", wat een culinair festijn is met lekkere specialiteiten uit vele wereldstreken; verse pasta's , alle soorten paddenstoelen, olijven, pesto's, garnalen kroketjes, wijnen, etc.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2016 (Groep)

Net hotel, uitgebreid ontbijt. Goede ligging om zo naar het centrum te kunnen lopen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Hotel was goed en een leuke stad.

Tip! Antwerpen is een mooie stad met oude gebouwen en modern winkelcentrum, oudheid gecombineerd met modern vooral het station gebouw.

7,6

Beoordeling door C. Pronk uit Scheveningen, op 1 juni 2016 (Stelletje)

Antwerpen!! Geweldige stad. Vriendelijke mensen. Leuke terrassen. Heerlijk winkelen.

Het hotel is prima maar heeft 1 minpuntje. Airco maakt teveel lawaai en raam open geen optie omdat we vlak aan een drukke straat zaten.

Tip! Vanuit hotel klein stukje naar de tram die midden in Antwerpen stopt. Dierentuin Kerken de Schelde en oude gebouwen de leuke steegjes. Je raakt niet uitgekeken.

8,2

Beoordeling door L Schermers uit Koekange, op 11 mei 2016 (Gezin)

Ruime kamer.

Tip! Gezellige stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Gezin)

Zwembad, hamam.

Geen mogelijkheid om op een terras te zitten.

Tip! De binnenstad.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2016 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Stelletje)

gast vriendelijkheid personeel

kamers veel te war, airco te veel lawaai

7,4

Beoordeling door H.F. Meijer uit Almere, op 18 april 2016 (Gezin)

Goed verzorgd. Goed bed. Prima koffieapparaat op de kamer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Comfortabel verblijf met goede faciliteiten waaronder zwembad en prima keuken/restaurant.

Dat er in het hele hotel geen kamers zijn met eenpersoonsbedden. Overigens wel kunnen oplossen door upgraden naar kamer met 2 tweepersoonsbedden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Tip! Op zaterdag naar de Vogelenmarkt waar en dan heerlijke kroketten proeven: met Gandahham, truffel, kalfszwezerik, geitenkaas. Wow. Of oesters slurpen. Botanische tuin bezoeken.

8,2

Beoordeling door J.T.G. van Veen uit 's-Gravenhage, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Prima hotel, gratis parkeren, gratis wifi, niet ver van het centrum. Makkelijk te bereiken.

De files op de ring.

Tip! Marnixplaats. Tramplein. Wandeling door de Ruien. Antwerpen zien van de andere oever via de voetgangers/fietstunnel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Gezin)

Uitstekend verblijf gehad, prima kamer, heerlijke bedden, veel ruimte, goed ontbijt.

Als ik dan toch iets wil noemen, is dat de prijs van een Leffe Tripel in de bar, maar liefst 6(!) Euro voor een flesje. Is wel erg aan de hoge kant. En de cappuccino uit het apparaat bij het ontbijt is teleurstellend.

Tip! Bus- en tramhalte zijn vlakbij, lopend naar het centrum is ook goed te doen. Half uurtje ongeveer.

8,2

Beoordeling door RJG van der Wurff uit Nieuwegein, op 27 april 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door KL Tolud uit Amsterdam, op 27 mei 2016 (Stelletje)

De rust en vriendelijk personeel.

Tip! Hotel ligt in een woonwijk. Verder heb ik weinig van de buurt gezien.

7,2

Beoordeling door M.C.H. Haverkamp uit Alphen aan den Rijn, op 17 mei 2016 (Groep)

De ligging van het hotel. De bereikbaarheid met de auto en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zeer vriendelijk personeel. Voortreffelijk ontbijt.

Het matras van het bed vonden we iets te hard.

Tip! Flaneren en terrasjes pakken in het mooie Antwerpen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2016 (Stelletje)

Behulpzaam personeel. Fijne kamer en faciliteiten.

De sirenes 's nachts van ambulances en politie.

Tip! Met de tram ben je zo in het centrum. Leuke dierentuin en een prachtig centraal station.

7,3

Beoordeling door EGA Vorgers uit hengelo o, op 17 april 2016 (Individueel)

Dat de badjassen netjes naar de kamer werden gebracht na 1 telefoontje naar de receptie.

De sauna faciliteiten. Deur van sauna sluit niet goed en water van het zwembad was echt te koud.

Tip! De Meir daar moet je zijn voor een heerlijke Shopdag!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door P.J. Luijendijk uit Zeewolde, op 23 juni 2016 (Gezin)

Heerlijk ontbijt! Vooral de Pecanbroodjes.

Gelegen aan de snelweg.

Tip! De Grote Markt mooi verlicht in de avonduren.

8,3

Beoordeling door D Haagsman uit Noordbeemster, op 13 april 2016 (Stelletje)

De sauna.

Het koude water van het verwarmde zwembad.

Tip! Lekker dichtbij de Art Deco-wijk.

7,6

Beoordeling door G Horstmann uit Laren nh, op 12 april 2016 (Gezin)

Tip! Het centrum van Antwerpen is goed al wandelend bereikbaar.

8

Beoordeling door A.J. Driessen uit 's - Gravenzande, op 14 april 2016 (Stelletje)

De locatie, het hotel ligt op korte afstand van het centrum en verkoopt tramkaarten. Het management en personeel is erg gemotiveerd, vertellen veel over de toekomstige verbouwing, laten veel zien en gaan in op vragen en opmerkingen.

De slaapkamer is gedateerd, het tweepersoonsbed is te smal anno 2016, douchen in badkuip kan niet meer en is erg onveilig.

7,4

Beoordeling door P.F. Valkhof uit Zwijndrecht, op 13 april 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door M.J. Maaike Kuperus uit Deventer, op 9 april 2016 (Stelletje)

Hadden dit hotel eerder bezocht toen het nog Scandic heette. Herinnerde me het goede ontbijt wat bij v.d.Valk van dezelfde kwaliteit was. Het personeel vond ik voorkomend en vriendelijk.

Ik had liever een kamer gehad met een lits-jumeax, maar ze hadden alleen kamers met 2 persoonsbedden.

Tip! MAS bezocht, mooi museum met interessante exposities.

7,4

Beoordeling door A Veenendaal uit Leusden, op 7 april 2016 (Stelletje)

Super stad!

8,4

Beoordeling door M Smeding uit Nieuwegein, op 14 april 2016 (Stelletje)

Het centrum is goed bereikbaar, alles met de metro gedaan, perfect.

De eerste avond zijn we in het hotel blijven eten, maar het personeel vond ik vrijdagavond wat minder. De rest was erg goed.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2016 (Stelletje)

Klein zwembad, niet baantjes trek waardig.

8

Beoordeling door A.M. Maanicus uit Arnhem, op 4 april 2016 (Gezin)

Antwerpen met fietstocht.

9,6

Beoordeling door H.R. van der Meer uit Heerenveen, op 21 april 2016 (Stelletje)

Een fijne sfeer, mooie kamer en een heerlijk ontbijt.

Het hotel ligt vlakbij een drukke verkeersweg, dit zorgt voor enige geluidsoverlast.

Tip! Het oude stadscentrum is prachtig.

8

Beoordeling door J.P. Kuijten uit Voorburg, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Hotel staat in de steigers, weinig faciliteiten restaurant/bar zeer summier. Weinig te krijgen, Zwembad ijskoud! Te duur voor een hotel wat vol in de verbouwing is.

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De bereikbaarheid van de binnenstad was met het openbaar vervoer prima te doen.

Kamer erg gedateerd.

Tip! Het station is zeker een bezoek waard. Meedoen aan de 10 mijl van Antwerpen was het hoogtepunt van ons bezoek.

7,8

Beoordeling door C.C Van der Hoeven uit Krimpen aan den ijssel, op 6 juli 2016 (Groep)

Prima hotel. Wat ver van het centrum.

8,2

Beoordeling door B Stokman uit Uithoorn, op 14 april 2016 (Stelletje)

Als er een probleem was, werd het meteen opgelost.

Tip! Alles is makkelijk te bereiken met de tram.

7,7

Beoordeling door NATHALIE Decock uit Torhout, op 15 juni 2016 (Stelletje)

Ideaal gelegen om snel in het centrum te geraken, super lekker ontbijt met héél véél variatie, goed bed.

Verouderde kamer, klein zwembad. Je kan met moeite lengtes zwemmen. Is meer een kinderzwembad.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Stelletje)

Hotel gedateerd. Gangen ruiken muf.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2016 (Gezin)

Rust.

Verbouwing.

Tip! Brabo.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2016 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel.

1e kamer af moeten wijzen, te veel lawaai. 2e kamer perfect, waarvoor hartelijk dank. Bedden iets te hard matras

8

Beoordeling door J.J. Buitelaar uit Oudenhoorn, op 30 juni 2016 (Gezin)

Kamer en ontbijt. Receptie..

Verbouwing

Tip! Centrum is op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2016 (Stelletje)

Rustig, buiten het stadsgewoel, maar open raam was onmogelijk vanwege de verkeersherrie.

Dat men geen idee had van de richtingen van de bussen aan de halte vóór het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2016 (Stelletje)

Prima prijs/plaats/kwaliteit-verhouding.

De verbouwing in het hotel.

8,4

Beoordeling door TA Pal uit Arnhem, op 1 april 2016 (Stelletje)

Goed georganiseerd, prettig personeel, goede faciliteiten (zwembad fitness sauna); erg schoon!

Geen prettige lakens op de bedden.

Tip! Lekker ontbijt, dichtbij uitvalswegen en goede afstand openbaar vervoer.

8,5

Beoordeling door S Suicmez uit Kampen, op 1 april 2016 (Gezin)

Wij zijn heel tevreden. Er was een misverstand tussen mijn mail en de ontvangen mail van het hotel. Maar mooi en snel opgelost. Kregen een grotere kamer. Heel klantvriendelijk. Wij komen hier zeker weer.

Vond alleen jammer dat de ramen niet open konden.

Tip! Je bent heel snel in de stad. Geeneens 10 minuten. Antwerpen is een hele mooie stad.

8,3

Beoordeling door C.H.I. de Boer uit Montfoort, op 5 mei 2016 (Gezin)

Heerlijk ontbijt, aardig personeel, gastvrij en heel vriendelijk en behulpzaam.

Over zwarte haren in de hotelkamer, badkamer, bad. Was wel heel vies. Bed was heel slecht, tweepersoonsbed, doorgezakt. We hadden nog een extra bed, echt heel slecht. Nog harder dan een houten plank. We hebben er heel slecht op geslapen. Kamer was benauwd. Eten vond ik vrij duur in het hotel. We gaan niet terug omdat de bedden echt slecht waren, heel jammer want we zijn wel een van de Valk fan.

Tip! Super Antwerpen. Een heerlijke stad. Alles was geweldig en top om te shoppen.

7,3

Beoordeling door RON Van vliet uit monnickendam, op 7 april 2016 (Gezin)

Andere omgeving en er even uit.

Geluidsoverlast op de gang in de nacht.

Tip! De omgeving zelf is niet mooi, veel huizen en weinig te doen in de buurt! Maar met de tram ben je zo in centrum en het is niet duur. Wij hadden via het hotel een tramkaart gekocht.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Stelletje)

De stad.

De niet werkende verwarming terwijl het erg koud was. Ook konden wij niet slapen van het lawaai dat de verwarmingsinstallatie maakte. We hebben begrepen dat het hotel wordt verbouwd en dat is hard nodig!

Tip! Wel openbaar vervoer in de nabijheid. Heel prettig.

7,4

Beoordeling door F.C.T.M. Bruysters-Huijbers uit Oosterhout, op 6 juli 2016 (Gezin)

Fijn hotel. Vriendelijk personeel, heerlijk eten! Fijn zwembad sauna en Haman, daar hebben we van genoten.

's Nachts erg warm en een raam open zetten gaat niet omdat je dan last hebt van het geluid van de drukke verkeersweg.

9,6