Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van ibis budget Blankenberge

ibis budget Blankenberge  

ibis budget Blankenberge

Hotel - Blankenberge

ibis budget Blankenberge is een nieuw hotel, gelegen in de gelijknamige Belgische badplaats. Op slechts 200 meter van het strand en in het centrum van de stad. De steden Brugge, Gent en Brussel zijn ook makkelijk te bereiken. Of verken de rest van de Belgische kust, Oostende ligt op een klein half uurtje rijden van het hotel. Naast het hotel vindt je het station van Blankenberge, dus genoeg... meer info
vanaf 55 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

39 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Belgische Kust

2 nachten v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2019 (Gezin)

6,8

Beoordeling door P v d Vegte uit Emmeloord, op 19 juli 2019 (Gezin)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door K.A.G. Schoemacher uit 's-Hertogenbosch, op 2 januari 2019 (Stelletje)

Centrale ligging

7,8

Beoordeling door H. Bruijns uit Diepenveen, op 15 juli 2019 (Stelletje)

Prima verzorgd.

Het parkeren.

Tip! Gaan wij doen.

8,2

Beoordeling door C.A.J. Voorbij uit Zevenaar, op 15 juli 2019 (Stelletje)

De locatie.

Hoge parkeerkosten.

Tip! Mooie boulevard en de kusttram.

7,4

Beoordeling door M. Hallebeek uit Utrecht, op 6 juli 2019 (Stelletje)

Centrale ligging van het hotel, loopafstand van de stad en het strand, heerlijk ontbijt, kamer was klein en eenvoudig maar dat wisten we.

Geen plek voor de auto en de fiets. En we waren naar De Haan gefietst om te gaan eten maar dat was allemaal vol, of gesloten, of je moest een uur op je eten wachten. In Blankenberge zelf is volop gelegenheid om lekker te eten.

Tip! Op fietsafstand: het sjieke Knokke, het levendige Oostende en het historische Damme. Neem de knooppunten dan krijg je mooie paden. Op de gewone wegen is het niet prettig fietsen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2019 (Stelletje)

Ligging tov zee gunstig. Modern hotel, Alles zeer efficient. Goede minder-valide-kamer, die wij vooraf besteld hadden maar bij aankomst kregen wij eerst een gewone kamer. Deze fout werd gelijk hersteld maar je schrikt toch wel even met je echtgenote in de rolstoel. Blankenberge is een sfeervolle plaats. de zeedijk is met de rolstoel moeilijk bereikbaar. Ook nergens een lift. We hebben 4 fijne dagen gehad en willen nog wel eens op herhaling.

Moeilijk bereikbare zeedijk met rolstoel.

Tip! De eerste avond gingen wij iets eten en drinken op de zeedijk. Wij moesten consumpties vooraf betalen. Niet zo vriendelijk eigenlijk. Veel gewandeld door de smalle straten met leuke koffiezitjes en leuke winkels. Het was ook nog uitverkoop dus mevrouw heeft een mooie tas gescoord.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2019 (Stelletje)

Prima ligging van het hotel. Parkeergarage vlakbij ook heel goed. Het geheel is schoon en wordt ook goed bijgehouden. Voorzieningen zijn sober maar voldoende. Het is een budgethotel, dus geen luxe.

De kamer was wel heel erg klein. Dat we een kleine kamer hadden, was bekend. Maar dat deze zo klein zou zijn, dat viel enigszins tegen. Ook het bed: tegen de muur, dus degene die achter slaapt, moet over het hele bed klimmen als je er even uit wil/moet. Dat is knap lastig. Misschien niet als je 20 bent, maar wel als je ouder bent. Geen kast op de kamer. Waar laat je je spullen? In het weekend was het op een dag erg druk bij het ontbijt. Het toen aanwezige personeel kon daar slecht op anticiperen. Dan brood op, tafels vies etc. De andere dagen dat het minder druk was, en ook ander personeel aanwezig, was het prima geregeld.

Tip! Met de kusttram uitstapjes maken. Oostende bezoeken, langs de kust en over de boulevard wandelen. Heel leuk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Groep)

Zeer geslaagd in alle opzichten.

De kamer was wat aan de krappe kant.

Tip! We zijn met de kusttram gereden, vanaf Blankenberge naar het westen, erg leuk. Ook met de trein naar Brugge en Gent geweest. Hotel ligt zeer centraal; naast het station en je hebt helemaal geen last van lawaai van treinen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2018 (Stelletje)

De locatie.

Iets te krappe kamer.

7,2

Beoordeling door A. van Zon uit Budel, op 25 december 2018 (Stelletje)

Dat het zo centraal ligt. Kort bij het station, de bussen, het centrum en de zee, heel fijn.

Dat de kamer wat krap was, zodat er geen gemakkelijke stoelen konden staan.

7,2

Beoordeling door A.M.C, van Grootel uit Bergeijk, op 13 december 2018 (Groep)

Hotel ligt heel centraal, alles op loop-afstand.

Kamers zijn wel vrij klein, maar heel schoon en praktisch.

Tip! Kusttram is een aanrader. Je kunt reizen van de Panne tot Knokke. Erg goedkoop èn heel leuk. Blankenberge zelf is ook de moeite waard.

7,8

Beoordeling door G M van der Ham uit Amersfoort, op 4 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Stelletje)

Heerlijke bedden en een goed ontbijt. In 10 min lopen ben je op het strand!

Er was maar 1 stoel op de kamer en het onderlaken bleef niet goed zitten. Een hoeslaken zou beter zijn.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Groep)

Goede voorlichting door het personeel.

Betaald parkeren.

Tip! Leuke omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Stelletje)

De ligging kan niet beter, heel centraal en vlak bij station. Dat het hotel nog zo nieuw is, dat is ook een pluspunt. Wij hebben genoten van het centrum van Blankenberge, een plaats die wij nog niet zo goed kenden, maar nu dus wel.

Op zondagochtend bij het ontbijt was het erg druk. Als er veel gasten logeren, dan is de ontbijtruimte wel aan de krappe kant.

Tip! De tram die langs de hele Belgische kust rijdt voor weinig geld, is heel aantrekkelijk. Onze bezoeken aan Knokke en Oostende waren zoals altijd heel gezellig, zeker met het mooie herfstweer van half oktober 2018. We waren ook onder de indruk van de mooie kerk in het centrum van Blankenberge.

7,8

Beoordeling door WOUT Van Dijk uit Amersfoort, op 1 december 2018 (Gezin)

Vooral de locatie van het hotel is geweldig en daarnaast de netheid en uiteraard ook het nieuwe gebouw.

Het ontbreken van een lounge en bar en natuurlijk de nogal kleine kamer.

Tip! Om met de tram de hele kunstlijn en de steden te bezoeken is zeker een aanrader. Wat dat betreft heeft deze omgeving veel te bieden. Ook de Belgische keuken en zeker aan de kust met haar visgerechten is al een reden om niet thuis te blijven.

7,4

Beoordeling door P. van der Snoek uit Rozenburg, op 30 november 2018 (Gezin)

Midden in de stad, vriendelijk personeel.

Tip! Boulevard, Kerkstraat, Sealife.

7,6

Beoordeling door MJM Harmsen uit Klarenbeek, op 13 september 2018 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door J Habraken uit Amersfoort, op 12 september 2018 (Stelletje)

Leuk hotel met vriendelijk personeel en een eenvoudig maar goed ontbijt.

Dat we alleen betaald konden parkeren.

7,8

Beoordeling door HENK Loupatty uit amsterdam, op 10 september 2018 (Stelletje)

Midden in het centrum en de kamer was goed, gezien de prijs.

De parkeerkosten.

7,2

Beoordeling door W.A. van Lirh uit Beesd, op 9 september 2018 (Stelletje)

Te kleine kamer.

6,4

Beoordeling door A.J. Martens uit Roosendaal, op 9 september 2018 (Stelletje)

Prima gelegen locatie, ten opzichte van het centrum van Blankenberge. Het treinstation en het tramstation. De wifi was overal in het gebouw beschikbaar. Het zwembad bij de buren was ook beschikbaar voor ons. Een gratis dagkaart voor de tram werd door ons ook erg op prijs gesteld. Ondanks dat we in het hoogseizoen waren en in het centrum van het stadje zaten, hadden we geen last van het verkeer buiten.

De kamer was klein. Er was weinig opbergruimte voor koffers en kleding. Na het ontbijt was alleen wat frisdrank en een blikje Jupiler duur in een automaat beschikbaar.

Tip! Bij wijze van spreken zo uit je bed op de trein en na een kort ritje ben je in Brugge.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij het strand.

Het ontbijt had uitgebreider mogen zijn.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2018 (Gezin)

Schone, maar wel een kleine kamer. Vriendelijk personeel. Het ontbijt was niet uitgebreid, maar beter dan thuis.

Tip! We hebben leuke fietstochten gemaakt, de richtingen zijn niet overal aangegeven.

8,8

Beoordeling door T Karmidi uit Breda, op 8 september 2018 (Stelletje)

Alles was centraal, namelijk de kust, tramhalte en andere bezienswaardigheden. Het was top. Wij hadden mooi weer en een heel leuk weekend bij de kuststeden van België. Nette kamer, schone doucheruimte en het receptie personeel was ook vriendelijk.

Kamer was klein en zonder stoelen om te zitten. Je moet altijd op je bed zitten om televisie te kijken.

Tip! De omgeving was ook top.

7,6

Beoordeling door W.J Wim kathmann uit Drachten, op 8 september 2018 (Stelletje)

Goed hotel, schoon en mooi in centrum.

7,2

Beoordeling door MP Mouwen uit 's-Gravenhage, op 8 september 2018 (Stelletje)

Super ligging. Bij het station, vlakbij het centrum en op loopafstand van het strand. Mooi toeristenhotel.

8,6

Beoordeling door A.M. Ageeth jonker-veldman uit monnickendam, op 7 september 2018 (Gezin)

Het aanbod van het ontbijt was goed. Tot onze verrassing lag het hotel direct aan het treinstation, zodat we makkelijk naar Brugge konden.

Wij misten legplanken in de kamer, gewoon om wat spullen kwijt te kunnen, dus niet in de kast.

Tip! Blankenberge is een van de leukste plaatsen aan de kust, met een gezellig centrum. De kusttram stopt naast de deur van het hotel, geweldig!!!

8,4

Beoordeling door W.J. van Oosten uit Hoogvliet, op 7 september 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel. Hotel was nieuw en zag er goed uit.

Tip! Strand. Flaneren op de boulevard. Rit met kusttram.

9,8

Beoordeling door J.T van Est uit Diever, op 7 september 2018 (Stelletje)

Dicht bij het strand en het centrum.

Betaald parkeren.

Tip! Leuke combinatie strand en kunst - Beaufort.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2018 (Gezin)

Geen plaats om te ontbijten.

8,8

Beoordeling door RUDY MELIS uit Vilvoorde, op 7 september 2018 (Gezin)

7,5

Beoordeling door A Goudswaard uit Wijchen, op 7 september 2018 (Stelletje)

Het was prima vertoeven daar.

Het ontbijt en de ruimte voor het ontbijt.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd en vriendelijk.

Te kleine ontbijtruimte.

8,6

Beoordeling door TH LAAN uit TILBURG, op 6 september 2018 (Gezin)

Midden in het centrum gelegen.

Het parkeren.

Tip! het strand en de polder.

7,8