Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Brugge > Green Park Hotel Brugge > Beoordelingen

Beoordeling van Green Park Hotel Brugge

Green Park Hotel Brugge  

Green Park Hotel Brugge - Aanzicht

Hotel - Brugge

Green Park Hotel Brugge bevindt zich net buiten het centrum van Brugge, op 10 minuten rijden van het centraal station. Het is een ideale uitvalsbasis om zowel Brugge als omliggende steden te bezoeken. Het prachtige stadje Brugge is net een ansichtkaart met zijn schattige witte huisjes op het Begijnhof, de kronkelstraatjes die je overal naartoe leiden in de stad en de monumentale panden op de... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

55 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Brugge Comfort Double

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Stelletje)

Vanaf de locatie konden we makkelijk de plaatsen bezoeken die wij wilden.

Tip! We zijn naar Brugge, Roeselare, Ieper en naar de Ronde van Vlaanderen geweest.

6,8

Beoordeling door B.H. Hoven uit Zutphen, op 3 april 2019 (Gezin)

De locatie is gedateerd. Het verraste ons dat je er toch veel mogelijkheden had: een groot terras,een buitenzwembad, mogelijkheden voor spellen (tafeltennis, snooker e.d.). Je had weinig last van de verkeerswegen in de buurt en was snel in Brugge. Het ontbijt was uitstekend.

De kamer was ruim, maar we misten een tweede stoel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door H Francken uit Linschoten, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Brugge is leuk.

Maandag is het restaurant gesloten in het hotel. Wisten we niet

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2019 (Stelletje)

Brugge was makkelijk per fiets te bereiken.

Tip! Brugge is gewoon altijd leuk!

8,2

Beoordeling door C.A.E.M. van der Gulik uit 's-Gravenzande, op 26 december 2018 (Gezin)

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2018 (Stelletje)

Een leuke locatie in de bossen lekker rustig.

Voor een 3 ster vond ik ontbijt en avond eten mindere keus. Ik vind de kamer met twee bedden voor een stel beetje overdreven. Had wel een andere kamer gekund en ze hadden geen kamer alleen met douche.

Tip! We zijn alleen in de stad Brugge geweest is genoeg te zien, we hebben een rondrit door de stad gedaan zeer interessant en naar chocolademuseum geweest ook erg leuk. De kerstmarkt waar we ook voor kwamen viel tegen.

6,4

Beoordeling door CGM Free uit Nieuw-Vossemeer, op 21 december 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel. Een goed ontvangst bij de receptie, met allerlei tips voor het bezoek aan Brugge.

Als ik al iets moet bedenken is dat het ontbreken van stopcontacten bij het bed. Ik heb voor in de nacht een elektrisch apparaat naast me staan voor mijn apneu. Nu heb ik in de stad een verlengsnoer moeten aanschaffen.

Tip! Brugge, wat een prachtig stadje. Geweldig. Alles compact bij elkaar.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2018 (Stelletje)

Kamers gedateerd.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2018 (Stelletje)

Rustig wakker worden.

Ongezellige bar(te open) ligging hotel was te ver v.h. centrum.

6,3

Beoordeling door M T G Van der Meeren uit Bergen op zoom, op 13 december 2018 (Groep)

7,7

Beoordeling door TA ter Welle uit Enschede, op 29 november 2018 (Gezin)

Wel afgelegen, maar goed en netjes.

Ver van het centrum.

Tip! het centrum ligt op circa 10 min. met de auto. De Kerstmarkt is niet noemenswaardig met circa 20 kramen.

8,4

Beoordeling door MARGA vd Burgt uit scherpenzeel, op 22 november 2018 (Gezin)

Was een prettig verblijf. En we stonden zo in Brugge, mooie plek.

Tip! Brugge mooie plek. Veel gezien en lekker gegeten.

7,8

Beoordeling door N.J.M. Lebens uit Best, op 19 november 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt, redelijke afstand tot het centrum van Brugge en behulpzaam personeel.

Tip! De stad Brugge, daar zijn we voor gekomen en dat was het dubbel en dwars waard. Mooie pleinen, grachten en huizen.

7,8

Beoordeling door A.P.J.M. van den Brandt uit Wijchen, op 15 november 2018 (Stelletje)

Niet bijzonder leuk, maar daar was het ons niet om te doen. Wij wilden er slapen en dat is uitstekend gelukt.

Tip! Het hotel ligt midden in het groen en het was er rustig. Er was ruim voldoende parkeergelegenheid. Het hotel ligt wel ver vanaf centrum Brugge en openbaar vervoer is geen keuze, jammer. Het heeft echter ons verblijf daar niet verpest.

7,6

Beoordeling door W.A.C. Timmer uit dordrecht, op 15 november 2018 (Stelletje)

We waren hier een paar dagen om de stad Brugge te bekijken, het hotel is gewoon goed kamer netjes gelegen nabij veel Groen en snelweg zeker een goed verblijf gehad De aanbieding van zoweg.nl was aantrekkelijk.

Niks eigenlijk

Tip! Brugge neem er voldoende de tijd bezoek ook de kerk en bierbrouwerij.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2018 (Gezin)

De stad Brugge, daar kwamen we voor.

Tip! De stad Brugge en de atmosfeer.

7,4

Beoordeling door R.A. Siebenlist uit Goes, op 13 november 2018 (Gezin)

Heerlijk rustig hotel.

Douchen in bad vinden wij niet prettig. En 2 stoeltjes i.p.v. de bank zit beter en staat veel leuker.

Tip! Mooie omgeving. Goede ligging voor uitstap naar Brugge. Prachtige stad met veel karakteristieke huizen, leuke restaurantjes en winkels en musea kortom erg leuk.

7

Beoordeling door JAN Visser uit Goutum, op 10 november 2018 (Stelletje)

Ruime parkeerplaatsen, overdekte fietsenstalling, 10 minuten fietsen naar centrum Brugge.

Verblijf was prima, maar hotel zag er gedateerd uit en de vloerbedekking in het trappenhuis was behoorlijk versleten, zo te zien al enkele jaren.

Tip! Prachtige omgeving, hotel ligt in parkachtig bos met mooie fietsbrug richting Brugge over de snelweg. Naar Brugge toe prima fietspaden, dus veilig fietsen.

8,7

Beoordeling door K Smit uit EDAM, op 10 november 2018 (Gezin)

De ontvangst.

Tip! Natuurlijk Brugge.

9

Beoordeling door P. Briër uit Zaltbommel, op 10 november 2018 (Gezin)

Een bosrijke omgeving, goed te bereiken.

Een erg zakelijk hotel.

Tip! Een goede locatie om Brugge te bezoeken.

8

Beoordeling door AAM van Kessel uit gemert, op 7 november 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door MJJ Claassen uit Waalre, op 7 november 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J Bossema uit Nuenen, op 7 november 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.F.J.F. Claassen uit Boxtel, op 4 november 2018 (Gezin)

De scheiding van toilet en badkamer. De uitstekende verlichting op de spiegel van de badkamer. Het vriendelijke personeel aan de balie.

Dat de tafeltjes in het restaurant niet schoongemaakt werden, nadat er andere gasten aan gezeten hadden.

Tip! We waren in Brugge voor de Triënnale (kunst- en architectuurfestival), geweldig.

7,4

Beoordeling door H.F. Degen uit Duiven, op 2 november 2018 (Stelletje)

Niets. We waren er om Brugge te zien en dat was bijzonder.

Dat je er niet kon eten, anders dan een pizza.

Tip! De stad Brugge is aanbevelings-waardig.

7,8

Beoordeling door JWC van Swam uit Nijmegen, op 2 november 2018 (Gezin)

Ruim opgezet rustige omgeving dicht bij Brugge en een makkelijke route naar het station waar je de auto de hele dag kon parkeren voor €3,50.

Er lag tapijt in onze kamer, die allang aan vervanging toe was . Ik vind tapijt zeer onhygiënische in hotels. De bedden op onze kamer waren zeer oncomfortabel en bij het ontbijt waren stoelen die onder de vlekken zaten.

Tip! Het hotel staat in een prachtige omgeving, bosrijk, grote tuin, voldoende parkeerruimten. Er loopt wel een drukke weg langs het hotel maar op je kamer merk je er niets van. Brugge was geweldig en we zijn ook een dag naar Knokke geweest naar het strand, ook heerlijk. Wij hadden geboft met ons weekend, wij hadden prachtig weer.

7,3

Beoordeling door CARLIEN Bos uit Bathmen, op 30 oktober 2018 (Gezin)

Dichtbij Brugge en Blankenberge.

7,4

Beoordeling door C Keizer uit Goutum, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

Vanuit het hotel was Brugge erg goed bereikbaar.

8,6

Beoordeling door M Hijnen uit rotterdam, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Brugge heerlijk wandelen sfeervol.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Prima hotel om te overnachten voor een stedentripje naar Brugge. Ligt iets buiten Brugge, maar centrum was zeer goed bereikbaar op onze meegenomen fietsen, Brugge is een hele leuke stad.

Kamers wat oubollig, desalniettemin voldoende om te overnachten.

Tip! Vooral rondvaart maken en Vlaams stoofvlees eten. Ook bezoek aan de bierbrouwerij met rondleiding is een aanrader.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Stelletje)

Dat het er heerlijk rustig is na een dag slenteren, maar dat je ook nog een lekker drankje kunt doen in de bar. Het personeel is zeer aardig.

Tip! Het hotel ligt net buiten het centrum van Brugge, maar dat was voor ons geen probleem. Brugge is echt een leuke historische plaats, waar ook veel te doen is. Bezoek bijvoorbeeld bierbrouwerij de Halve Maen, bekend van de Brugse Zot, het Chocolade- en Lampenmuseum, het Begijnenhof en niet te vergeten een rondvaart. Er is echt nog veel meer te zien, wij kwamen in ieder geval tijd te kort.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

De rustige ligging, dicht bij het centrum van Brugge.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2018 (Stelletje)

Wat gedateerd wat betreft de inrichting, doch prima hotel.

Tip! De ideale locatie voor het bezoeken van Brugge.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2018 (Stelletje)

Beperkt geluidsoveluidsoverlast van de autoweg.

8

Beoordeling door HELEN Lynguris uit Rotterdam, op 6 september 2018 (Gezin)

Nuttige tips voor goedkoop parkeren in Brugge, een rustige kamer, makkelijk te vinden en ruime parkeergelegenheid. Een lekker en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel.

Tip! Erg leuke middag in Brugge, de rondvaart is aan te bevelen. Wel veel te veel toeristen, dus ik kom nog een keertje terug buiten de zomervakantie. We zijn een hele dag naar Ieper geweest. Heel indrukwekkend met veel musea voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Eerste Wereldoorlog. Museum Hill 62 is ook voor kinderen leuk en leerzaam. De Last Post, die iedere avond in de De Menenpoort wordt geblazen is zeer indrukwekkend.

8,6

Beoordeling door MGJ Jongenengel uit Rhoon, op 6 september 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Groep)

De ligging, vlakbij het centrum en het heerlijke zwembad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Groep)

Wij kwamen om Brugge te bezoeken.

Tip! De omgeving was goed en Brugge was gezellig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

Dicht bij het centrum, goede uitleg over uitstapjes naar Brugge en de rondvaart door de binnenstad.

Het is niet zo eenvoudig om het hotel te vinden.

Tip! Het centrum van Brugge en leuk met de boottocht die aangeboden werd, mooie omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

Prachtige ligging, fietsverhuur.

Dat in de omgeving de naam van dit hotel niet bekend is. Mijn vriend verdwaalde met hardlopen, omdat hij niemand dit hotel kende. Hij werd door buurtbewoners naar verkeerde hotels gestuurd en was daardoor heel lang weg (als hardloper, hij liep dus veel te veel!).

Tip! Prima per fiets naar centrum Brugge te gaan!

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Goed uitgangspunt voor bezoek aan Brugge.

8,5

Beoordeling door W.H. Bouma uit Drachten, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Alles!

10

Beoordeling door EG Wolbert uit Hengelo ov, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Mooi, dicht bij de binnenstad.

De overlast van de autobaan, erg veel kabaal. Daardoor konden we geen raam open zetten en airco niet aanwezig, erg warm die dagen. Was een min puntje.

Tip! Binnenstad erg leuk en gezellig.

6,6

Beoordeling door M.E. van den Heiligenberg uit Bilthoven, op 10 juli 2018 (Individueel)

Het gebruik van het buitenbad en de rondvaart. Brugge centrum is prachtig.

Tip! Vlakbij het strand van Blankenberge.

8

Beoordeling door C.J.M. Koetsier uit Montfoort, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Op steenworp van Brugge, met eigen auto. Zonder auto voor ouderen i.v.m. afwezigheid OV Brugge niet te bereiken. Met auto in 10 minuten in goedkope parkeergarage met gratis openbaar vervoer.

Veel lawaai van drukste snelweg van België.

Tip! Brugge is grandioos en de Belgen ook. Grote markt en Dali tentoonstelling heel bijzonder met prachtig weer. Waren fijne dagen.

8

Beoordeling door P. H. Zuidema uit Amsterdam, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Het bezoeken van Brugge.

Dat het vrijwel onmogelijk is om de afstand naar Brugge te voet af te leggen, het hotel zit op een kruispunt van snelwegen ver buiten de stad.

7,4

Beoordeling door J.H. van Diessen uit Enschede, op 10 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, schoonmaakdienst doet haar werk uitstekend. Ontbijt op terras is aangenaam.

Het ontbreken van een koelkastje op de kamer. De versleten vloerbedekking in het trappenhuis.

Tip! De wat achteraf gelegen kerken in Brugge zijn aardig om te bekijken en zijn een oase van rust en koelte op warme dagen.

7,5

Beoordeling door JOOP Burger uit zaandijk, op 9 juli 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door MILENE Dijk uit Groningen, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Niet te groot, huiselijke sfeer. Klantvriendelijke, relaxte en dienstverlenende houding personeel. Alles was schoon en netjes bijgehouden. Je kon merken dat het voor hen belangrijk was dat de gasten het fijn hadden. Fijn zwembad, genoeg plekjes om lekker te zitten. Fijn terras.

Ontbijt was prima en heerlijk, maar het overige eten was kant en klaar opwarmmateriaal. We vonden het eten en drankjes erg duur.

Tip! Echt een rondvaart doen als je in Brugge bent. Parkeren bij het station voor maximaal €3,50 per dag en met je parkeerticket kun je de hele dag gratis met de bus!

6,7