Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Brugge > Velotel Brugge > Beoordelingen

Beoordeling van Velotel Brugge

Velotel Brugge  

Algemeen - Omgeving Brugge

Hotel - Brugge

Het Velotel Brugge is gelegen in een nieuw stadspark net buiten het oude stadscentrum van Brugge. Het oude stadscentrum van Brugge is binnen enkele minuten vanuit het hotel per auto te bereiken. Het Velotel Brugge beschikt over 120 kamers die allen zeer comfortabel en modern zijn ingericht. Op de kamer vind je onder andere airconditioning, een kluisje en een minibar, gratis koffie &... meer info
vanaf 40 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

49 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Brugge incl. diner

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Brugge

2 nachten v.a. € 91,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brugge Classic Twin (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 40,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brugge Classic Twin

1 nacht v.a. € 55,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brugge Superior kamer

1 nacht v.a. € 53,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brugge Superior kamer

2 nachten v.a. € 106,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J Grootenboer uit Rockanje, op 18 maart 2019 (Gezin)

Super.

8,2

Beoordeling door LEON Vromans uit Udenhout, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Warm eten was heerlijk.

Dat er tijdens het ontbijt de gang moest worden geboend! Een hoop geweld waar je niet vrolijk van wordt. Dat kan toch ook na half 11 als iedereen naar z'n kamer is of weg is.

Tip! Centrum was echt mooi.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel.

Tip! De stad Brugge verkennen op de fiets.

7,8

Beoordeling door M Schmidt uit Almere, op 27 februari 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door M Zwarteveld uit Biddinghuizen, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk. Kort bij het centrum.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen. Zeer goede fietsknooppunten.

8

Beoordeling door A den Houdijker uit Berkel en Rodenrijs, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Nette kamer. Rustige omgeving. Gemakkelijk en gratis parkeren. Centrum met fiets heel gemakkelijk bereikbaar. Ontbijt buiten op terras.

Naar centrum lopen.

Tip! Brugge fantastisch. Ook fietsen in omgeving fijn om te doen.

8,2

Beoordeling door A.J.G. van den Arend uit Zenderen, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Sfeervol.

Deuren die te hard sluiten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Brugge is een prachtige stad om te bezoeken. We hadden onze fietsen bij ons zodat alles makkelijk bereikbaar was. Eigenlijk heel handig dat het hotel buiten het centrum ligt om het parkeerprobleem van je auto op te lossen. Het hotel zorgt voor een fijn verblijf. Het personeel in het restaurant en achter de balie was zeer prettig in de omgang en zeer meedenkend.

Tip! De belangrijkste tip is: neem de fietsen mee. In het hotel liggen fietsroutes waarvan we er een op zaterdag hebben gefietst. Op zaterdag is het echt enorm druk in de stad. Zo druk dat het echt niet leuk meer is. Fietsen is dan een leuk, rustiger alternatief. En als je zelf je fiets niet mee wilt/kunt nemen dan zijn er fietsen bij het hotel te huur. Ook e-bikes!

8

Beoordeling door ITMM Festen uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

Ligging t.o.v. Brugge.

Gehorig.

Tip! Op de fiets in 15 minuten hartje Brugge.

8,2

Beoordeling door YBG van Hees uit Amsterdam, op 25 november 2016 (Stelletje)

Voor wie niet perse in de binnenstad hoeft te logeren, ligt Velotel in een rustige omgeving met voldoende parkeerruimte. Je loopt in 20 minuten tot een half uur via de mooie Ezelspoort het centrum in en dan sta je op de Markt. Maar er gaat ook een bus. De kwaliteit van de kamer en badkamer is prima, het ontbijtbuffet ruim en gevarieerd, je kunt zo gezond en ongezond ontbijten als je wilt. Ook het buffetdiner was oké.

Tip! Brugge is een prachtige stad om een paar dagen door te brengen. Je kunt het centrum het beste te voet (met makkelijke wandelschoenen) verkennen. Een boottochtje over de Reien is ook leuk. Er is genoeg te ontdekken, interessante musea, prachtige kerken (OLV Kerk en De Heilig Bloed kerk aan de Burg, waar ook het mooie stadhuis ligt). En als je het mooie Begijnhof hebt bezocht, ga dan een biertje drinken in stadsbrouwerij de Halve Maen op het Walplein, waar ze de Brugse Zot en Straffe Hendrik tappen. De rondleiding is erg leuk. Ook apart is het Duvelorium, het Duvel Café aan de Markt, dat onder een dak zit met het Historium dat een kijkje biedt op het verleden van Brugge.

7,8

Beoordeling door J.L Kranendonk uit s-Gravendeel, op 18 december 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door R van de Craats uit Katwijk Z-H, op 18 november 2017 (Stelletje)

Rust en vlak bij het centrum van Brugge.

Tip! Centrum Brugge en wandeling door de bossen ten zuiden van Brugge.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Mooi hotel, dicht bij centrum, 2 km met de fiets.

Tip! Hotel ligt net buiten het centrum, maar heel goed te doen met de fiets. In het hotel ook veel info om de omgeving van Brugge te verkennen. Wij hebben de kastelen route gefietst een aanrader. Personeel is erg vriendelijk, en behulpzaam. Een top locatie.

8,4

Beoordeling door B. Paauw uit Heerhugowaard, op 28 februari 2018 (Stelletje)

Personeel was heel vriendelijk. De loopafstand naar het centrum vonden wij net mooi, ongeveer 40 minuten lopen. In de stad loop je ook veel, dus dat beetje extra van het hotel af is dan niks. Rondom het hotel kan je volgens mij prima buiten zitten voor het eten of ontbijt. Helaas was het daar nu te koud voor.

Het bad is halfpersoons. In je eentje lig je net niet lekker, laat staan samen. De badkamer was wel keurig schoon.

Tip! Brugge doorlopen is fantastisch! Het chocolade en Friet museum kan je wel overslaan, wat mij betreft. Beklim wel absoluut de toren, de Belfort van Brugge. Het uitzicht is fenomenaal.

9

Beoordeling door G. Hoppe uit Leiden, op 13 april 2018 (Stelletje)

Bij het inchecken werden we zeer vriendelijk te woord gestaan en dat is steeds zo geweest gedurende de twee dagen dat we er waren. Ook 's avonds in het restaurant, waar we twee keer gegeten hebben. Voorkomend personeel en bovendien was het eten erg lekker.

Het hotel ligt buiten Brugge en hoewel we op aanwijzing van het hotelpersoneel de bushalte goed konden vinden, was het wat moeilijker om 's avonds de bus terug te nemen, omdat we niet wisten waar de bushalte was en veel straten in het centrum van Brugge eenrichtingsverkeer hebben.

Tip! Brugge is één groot museum en we hebben genoten van veel bezienswaardigheden. Ik wil er toch één noemen en dat is de Basiliek van het Heilig Bloed. Het was maandag en dan zijn de musea gesloten. Jammer!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Stadsbezoek Brugge op loopafstand van het hotel.

Tip! Vergeet niet de straatjes en pleintjes buiten de grote attracties te bezoeken.

7,8

Beoordeling door J Tegelaar uit Zoetermeer, op 26 oktober 2017 (Groep)

Netjes.

Ontbijtspek en ei te vet, rest van ontbijt is redelijk.

Tip! Brugge centrum hebben wij genoten, vervoer heeft hotel goed geregeld!

7

Beoordeling door E van Acht de kuiper uit sint-oedenrode, op 24 oktober 2017 (Gezin)

Super personeel, erg behulpzaam. Een rustig hotel, met een prima diner.

Tip! Je kan naar het centrum van Brugge lopen en per fiets naar Damme.

8,2

Beoordeling door HW Schneider uit Zeist, op 9 maart 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk personeel, uitstekend diner en ontbijt. Nette kamer.

Ligt wat ver van het centrum en tijdens ons verblijf waren bouwvakkers bezig. Weliswaar op beschaafde tijden, maar dat was toch een minpuntje.

Tip! Brugge is één groot openluchtmuseum. Geweldige stad.

8,2

Beoordeling door J.A.E. Schilders uit Tilburg, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijke ontvangst en goed verzorgd verblijf.

Geen stopcontact bij het bed, zodat de telefoons daar niet opgeladen konden worden. En geen goede uitleg bij hoe je de elektriciteit aan de praat kreeg. Hebben dat nog moeten navragen.

Tip! Brugge is een prachtige stad met heel veel bezienswaardigheden.

7,8

Beoordeling door EMTW van Baar uit Eindhoven, op 27 september 2017 (Gezin)

Prima kamer. Vriendelijk personeel.

Koffie apparaat op de kamer deed het niet.

Tip! Mooie fietstocht naar de kust gemaakt. Met knooppunten route die we konden verkrijgen bij receptie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Groep)

Ligging van het hotel. Mooie en rustige omgeving. Prima kamer. Vriendelijk personeel. Goede taxiverbinding met het centrum van Brugge.

Tip! Brugge is één grote bezienswaardigheid. 2 à 3 volledige dagen hiervoor uittrekken om alles te zien.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2016 (Stelletje)

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Stelletje)

De vrolijke mensen achter de balie.

Wij vonden de upgrade niet fijn. Extra betalen om naast elkaar in bed te kunnen slapen als stel. Het buffet met wat er stond was prima. Helaas geen keus in welk vlees of vis je wilde. Van alles was maar 1 keus, vind ik jammer. Hierdoor had ik erg weinig keus en heb ik weinig kunnen eten. En dan is het qua prijs veel wat je betaald.

Tip! Brugge is met de taxi goed te doen.

6,8

Beoordeling door JO de Waal uit Alkmaar, op 23 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door CM Hoogerbrugge uit Rotterdam, op 4 oktober 2016 (Groep)

8,2

Beoordeling door NMT Brunet uit Capelle aan IJssel, op 21 juni 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid en prima verbinding naar Brugge toe.

Matige kamer, geen wifi ontvangst, sauna stelde niks voor. Vreemde locatie op een industrie terrein.

Tip! Brugge is dichtbij.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Stelletje)

Gratis parking. Goede keuken.

Ver van het centrum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2018 (Stelletje)

Rustige ligging 2,5 km uit het centrum van Brugge.

Ontbijt matig, slecht gebakken fabrieks afbakbroodjes, weinig keus. Diner matig, hoog diepvries en magnetron gehalte, niets vers.

Tip! Hotel in rustige parkachtige omgeving, 2,5 km van het centrum van Brugge. We hebben de Vestingswal route gefietst, ongeveer 20 km, aanrader.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

Het diner (was inclusief) viel tegen.

Tip! Brugge is zeker de moeite waard.

7,4

Beoordeling door K.J. Slebioda uit Winterswijk, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Nalatig installatie onderhoud. De douchekop was niet meer te stellen en stond naar de muur gericht. De afzuiging in de douche deed het niet. De huurprijs van de fietsen was niet van te voren bekend.

6,6

Beoordeling door L Boerma uit Assen, op 27 februari 2018 (Groep)

Brugge centrum!

5

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J Endendijk uit Terschuur, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Goed hotel maar naar mijn mening geen 4 sterren hotel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima loungeruimte, súper ontbijt, vrij parkeren, snelle taxiservice voor 10 euro per taxirit van en naar de eiermarkt.

Twee eenpersoonsbedden.

Tip! Je kan je fietsen meenemen en stallen. Mooie fietsstadje. De receptie zegt dat je met 60 km een leuk rondje kan maken naar Zeebrugge. Mooie omgeving gezien. Wij waren er een week voor kerst, de kerstmarkt stelt niet zoveel voor. Antwerpen is veel beter. In 40 minuten kun je wandelend naar de binnenstad. Voor 3,5 euro pd kun je de auto parkeren bij het station en gratis met de bus verder gaan. Ik ga zeker in de zomer een keer terug om te fietsen.

8,7

Beoordeling door KHA Roth van Dalsum uit Rotterdam, op 27 december 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door F van Beeck uit Antwerpen, op 16 december 2015 (Gezin)

Het drinken was duur.

7,4

Beoordeling door P ENDRUSCHAT uit HOUTHALEN, op 18 november 2015 (Gezin)

Vriendelijk personeel, gezellig en proper hotel.

9,5

Beoordeling door G.J van der Fam. van der Ham uit Den Haag, op 2 december 2015 (Stelletje)

Gezellige knusse kamers, goed gelegen. Hele fijne taxiservice en goedkoop vanuit het hotel als je wilt. En dan het personeel! Wat een toppers! En het ontbijt was echt een 10 waard! Hier komen we zeker nog een keer heel graag terug!

Tip! Brugge is een super gezellige stad. Lekker gegeten bij de Soufleur!!Naast het Begijnhof ligt Maximiliaan van Oostenrijk, lekker gegeten, niet duur en heel gezellig! Voor een afzakkertje moet je bij Mes Amis zijn.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2015 (Gezin)

Gemakkelijk met de auto bereikbaar, ligt heel rustig en toch op loopafstand van het centrum

Tip! Rondom veel groen, eventueel supermarkt vlakbij, Brugge als stad is zeker een bezoek waard en met een goede nachtrust een aangenaam weekend

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Groep)

Heerlijk ontbijt

kleine kamer en vrij ver van de stad af

Tip! Ga met de auto pf fiets naar het station. Vandaar gratis met de bus naar de stad. Mooi geregeld.

7,8

Beoordeling door J De Vries uit Winterswijk-Miste, op 28 april 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Het diner buffet viel ons tegen. Weinig keuze binnen de "voor- en hoofdgerechten" van het buffet. Volgens de informatie die we vooraf gekregen hadden zou er ook geen buffet zijn maar een 3 gangen diner wat we, zeker achteraf, liever gebruikt hadden.

7

Beoordeling door F.E.J Louwers uit Sint-Oedenrode, op 30 november 2015 (Stelletje)

Prima hotel. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.

Tip! Het hotel ligt iets buiten het centrum. Tip: de auto parkeren bij het station. Dan kun je gratis met de bus naar het centrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

Er zou een diner zijn op de dag van aankomst (vrijdag), maar dit bleek een erg slecht buffet te zijn waarvan niks goed smaakte.

5,2