Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Gent > Hotel Gravensteen > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Gravensteen

Hotel Gravensteen  

Hotel Gravensteen

Hotel - Gent

In het centrum van Gent, tegenover de middeleeuwse burcht Gravensteen, bevindt zich het Hotel Gravensteen. Het hotel is gevestigd in een oud herenhuis wat prachtig gerenoveerd is, maar met behoud van de historische details. Hotel Gravensteen ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden van Bourgondisch Gent. Hotel Gravensteen is een karakteristiek hotel met 49 moderne en comfortabele... meer info
vanaf 45 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

166 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Gent Standaard kamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 45,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Gent Executive kamer (excl. ontbijt)

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Gent Standaard kamer

2 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Gent Executive kamer

2 nachten v.a. € 110,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door MC Snoeck uit 's-Gravenhage, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Zeer kleine kamer , zonder airco of lucht behandeling. Raam kon niet open door de herrie op straat. En zeer gehorig, uur wakker gelegen door de wekker van de buren.

6,5

Beoordeling door CEES Reimer uit Tilburg, op 14 maart 2019 (Gezin)

lekker in het centrum, alles goed bereikbaar in het centrum..Zeer vriendelijk ontvangen.

7,8

Beoordeling door I.J.L.J Graat uit Oosterhout, op 12 maart 2019 (Stelletje)

De centrale ligging van het hotel in de stad. De goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel.

De bar ruimte had wat groter mogen zijn.

Tip! Het huis van Alijn met zijn expositie over ROOK vonden we erg leuk. Gent is gewoon een prachtige levendige stad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door D.K Lindner uit Hilversum, op 21 februari 2019 (Stelletje)

In het centrum gelegen. De auto kun je tegen betaling bij het hotel parkeren. Een heel goed ontbijt.

Wij vonden de kamer aan de kleine kant en gehorig.

Tip! Er is zoveel te zien en te genieten in Gent. Je kunt er winkelen, er is veel horeca, zelfs een Hema met buitenterras op de eerste verdieping met warm eten.

8,2

Beoordeling door M.G.G. Poelman-Morsink uit Doetinchem, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Fijne rustige kamer, prettige bedden, ruime badkamer. Ook prettig die koffie en thee faciliteiten.

Helemaal bovenin bij de trap zat een wiebelleuning, dat was een beetje gevaarlijk omdat je onverwacht enigszins misgreep.

Tip! Prachtige stad, vanuit hotel goed te belopen.

8,2

Beoordeling door JPTM Panjoel uit Reusel, op 16 februari 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door LMJ Rutjes uit Didam, op 14 februari 2019 (Gezin)

Erg vriendelijk personeel. Een kleine, maar erg mooie kamer. Middenin het centrum gelegen. Het ontbijt was erg goed, veel keuze en vers. Parkeergelegenheid achter het hotel ook super fijn.

9

Beoordeling door C.E.M. van Houtum uit Boxtel, op 8 februari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door S. Joosse uit Zoutelande, op 2 februari 2019 (Gezin)

Mooi centraal gelegen.

Tip! Gent is een onvergetelijke en sfeervolle stad, we komen zeker nog eens terug.

8,2

Beoordeling door S.G. Saddal uit 's-Gravenhage, op 4 februari 2019 (Gezin)

Lieve mensen, we werden goed geholpen door de receptie. De medewerkers bij het ontbijt waren zeer vriendelijk en de housekeeping ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles was top, een mooie locatie om de feestdagen door te brengen!

Tip! Authentieke stad! Zeer mooi.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Individueel)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Groep)

Het was midden in de stad.

Tip! Een van de dames was rollator gebonden, konden het kasteel doen, en een boottoer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2018 (Gezin)

Prima personeel, vriendelijk en behulpzaam!

Kamer wat klein, maar één stoel. Nederland twee ontbrak op de televisie.

8,4

Beoordeling door T. Zomerman uit Apeldoorn, op 7 april 2018 (Stelletje)

Prima kamer en sanitair.

Gehorig vanwege de houten zolder.

8

Beoordeling door G Broere uit Krimpen a/d IJssel, op 2 april 2018 (Stelletje)

Mooie stad, zeer mooie locatie, een goede kamer en bed.

Moeilijk vindbaar per auto, je moet door een voetgangersgebied heen, graag betere omschrijving.

Tip! Veel te bezien. Zeer mooi en gezellig stadscentrum.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Individueel)

Lawaai op straat en de kamer werd laat schoongemaakt.

7,6

Beoordeling door B.W.H. van Gerresheim uit Holten, op 3 april 2018 (Stelletje)

Super leuke locatie!

Tip! Mooie gezellige omgeving, kasteel Gravensteen is leuk om te bezoeken evenals de kerken en andere hoge gebouwen. Gezellige terrasjes ook, toen wij er waren was het wat aan de koude kant. Dit heeft ons van niets weerhouden, maar ik denk dat het bij een zonnetje nog aangenamer is.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2018 (Stelletje)

Leuk oud hotel dat toch was aangepast aan de moderne tijd. Gezellig personeel, veel humor.

Tip! Eten bij de Stokerij was geweldig. Aardig personeel, snel in de bediening, heerlijk eten. Huis van Lijn is een leuk museum waarin je terug gaat in de tijd. Een en al herkenning en erg leuk gepresenteerd. Ook een dansvoorstelling bezocht in de Opera, ook de moeite waard

9,4

Beoordeling door RHM Kolner uit saasveld, op 1 februari 2018 (Stelletje)

Wij vinden het al jaren een heel leuk hotel om te vertoeven. We hebben genoten van het hotel, het ontbijt en de gastvrijheid van het personeel.

Tip! Wij hebben wederom van een fantastisch diner genoten bij restaurant Neptune. Ook hier zijn wij vaste gast als wij in Gent zijn.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2018 (Groep)

Mooie centrale ligging.

Kamer is erg warm, ondanks airco en raam dat open kan.

Tip! Kasteel om de hoek.

8,2

Beoordeling door T. van Eenennaam uit Oost-Souburg, op 10 maart 2018 (Stelletje)

Het ontdekken hoe fantastisch Gent is, vanaf een super locatie. De vriendelijke chauffeur van de P&R bracht ons in contact met de wandelbus. Deze wandelbus liet ons op een hele leuke manier kennismaken met het centrum, alvorens ons bij het hotel af te leveren.

Tip! Geen tips voor Gent, alles wijst zichzelf, alles is de moeite waard om te bekijken te ervaren. Misschien dan alleen nog dat we heerlijk gegeten hebben in de bijzonder sfeervolle locatie van Het Pakhuis.

9,6

Beoordeling door A.P. Blankenspoor-martens uit elst gld, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt centraal, mooie kamer.

Geen 2 losse bedden.

Tip! Gezellig stadje, mooie gebouwen en leuke kroegen en restaurants.

7,6

Beoordeling door A M Rooselaar uit Heerhugowaard, op 5 april 2017 (Groep)

Centraal gelegen en overal dichtbij de toeristische plekken.

Tip! Bezoek Kasteel Gravensteen zeer interessant. Rondvaart over de Leie, bezoek St. Baafs Kathedraal, leuke en betaalbare Restaurants.

8,2

Beoordeling door HC Koekebakker uit den helder, op 6 april 2017 (Stelletje)

Gent is een pracht stad, hotel ligt erg centraal! Fijne gerenoveerde luxe kamer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door B Baan uit Rotterdam, op 8 maart 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Stelletje)

Ligging, mooie kamer, wc apart van badkamer.

Scrambled eggs niet warm, ontbijtzaal krap.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2018 (Stelletje)

Plezierige bejegening, heel goed ontbijt en een uitstekende ligging ten opzichte van de historische stadskern.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt midden in het oude stadscentrum. Alles is goed te lopen. Uiterst vriendelijk personeel en erg schoon en lekker ontbijt. We komen zeker terug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2018 (Gezin)

Gent is een prachtige stad. De sfeer is goed.

Gehorige kamer.

Tip! Gewoon een mooie stad.

8,6

Beoordeling door A Den Held uit ALKMAAR, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Heerlijk dicht bij alle bezienswaardigheden in het centrum. Leuk uitzicht vanuit kamer op het kasteel. Mooie en heerlijke douche, schoon. Prima ontbijt. Je kunt hele weekend je auto lekker laten staan.

Lawaai van uitgaande mensen. Het hotel is gehorig, kleine kamer, slechte ventilatie badkamer. Prima voor een nachtje of weekend.

Tip! Mooie kerken, kasteel en centrum allemaal leuk om te bekijken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2017 (Stelletje)

Aanbieding 'van de krant' dus lekker goedkoop.

Tip! Tegenover het kasteel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2017 (Stelletje)

Het ontbijt was goed. De omgeving is de schoonheid van Gent!

Tip! De stad is 10 keer mooier dan Amsterdam! Het was Relaxter, aantrekkelijker, goed verzorgd en fantastisch!

8,4

Beoordeling door W.M. de Laat uit Vught, op 3 maart 2017 (Gezin)

Vriendelijk en correct personeel, goede info over de stad Gent. Ontbijt was zeer uitgebreid. Behulpzaam met het verplaatsen en (tijdelijk) opbergen van de bagage. Geen hinderlijk geluid van de stad, ook niet op de slaapkamer.

Het matras mocht iets steviger zijn.

Tip! Mooie en compacte stad die goed te belopen was. Fraaie gebouwen m.n. Belfort en natuurlijk de baafs kathedraal met het Lam Gods.

9

Beoordeling door JAA Fluitsma uit Amersfoort, op 9 januari 2018 (Stelletje)

Prachtig centraal in Gent gelegen hotel.

Parkeren is heel erg slecht geregeld. Op de website zeggen ze dat parkeren 15 euro per dag is maar er zijn heel weinig plaatsen, we moesten even op straat parkeren (à 7,80) en daarna terugkomen dan zou er plaats zijn maar dat was er niet, toen moesten we uitwijken naar een parkeergarage en die kostte € 26,00 per dag. Kortom voor twee dagen waren we € 59,80 kwijt ipv de 30,- die op de website staat vermeld.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 januari 2017 (Stelletje)

Zo dicht bij het kasteel en de bezienswaardigheden.

Tip! De bezienswaardigheden op loopafstand. We hebben het kasteel Gravensteen bezocht en een boottochtje gemaakt.

8,4

Beoordeling door WPW de Krom uit Valkenswaard, op 1 januari 2017 (Stelletje)

Het hotel was heel mooi. Ook met een vriendelijk personeel.

Tip! Dit hotel is zeker een aanrader, wegens een goede locatie.

9

Beoordeling door BAS Van Hoof uit Lommel, op 29 december 2016 (Gezin)

Een propere kamer. Vriendelijk personeel, vooral bij het ontbijt, aan receptie was het afhankelijk van wie er zat. We hadden geen auto nodig tijdens ons verblijf. We verbleven op een familiekamer, waar de kinderen bij ons op de kamer lagen, maar we toch wat privacy hadden.

Tip! Graventeen is de moeite waard om te bezoeken en brasserie 't Vosken is fijn om te eten met kinderen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum, vriendelijk personeel.

Weinig parkeerplaatsen, kleine kamer, wel een mooi uitzicht.

Tip! Hele mooie omgeving, gezellige stad, leuke rondvaart.

7,8

Beoordeling door A.E.M. de Bont uit Haaren, op 17 februari 2018 (Groep)

Mooi hotel, vriendelijk personeel. Jammer geen plaats in het oude gedeelte. Had daar wel om gevraagd met 2 apart gedekte bedden. Dat was niet uitgevoerd, vandaar in dependance.

9

Beoordeling door E.J. Boudesteijn uit Spijkenisse, op 29 december 2016 (Stelletje)

Dichtbij de Kerstmarkt en de terrassen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2017 (Gezin)

Lekker centraal gelegen!!

We waren met drie stellen, lang van te voren gereserveerd en op drie verschillende verdiepingen kregen we een kamer. Daar was niets meer aan te veranderen, bij onze aankomst, vertelde de receptionist.

Tip! We komen graag in Gent en hebben er heerlijk gegeten en geshopt. Het is een prachtige stad die we toch elk jaar willen bezoeken!

8

Beoordeling door TWE Albers uit Emst, op 25 december 2016 (Gezin)

Duur parkeren op kleine ruimtes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2017 (Gezin)

Midden in het centrum.

Het ontbijt.

Tip! De late drukte op straat en gratis muziek.

7,8

Beoordeling door F De beer uit honsekersdijk, op 26 december 2016 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum met de Gentse kerstmarkt.

8,2

Beoordeling door I. Harbers uit Dedemsvaart, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, midden in het centrum.

Slechte bedden en de locatie is slecht te bereiken.

Tip! Mooi kasteel, gezellige winkelstraten en leuke terrasjes.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2016 (Groep)

Goed hotel met schone kamer, lekker in het centrum, goed ontbijt.

Ontbijt ruimte te klein, gasten zaten erg dicht op elkaar.

Tip! Het kasteel was erg mooi gerestaureerd en de kathedraal is een aanrader.

8,8

Beoordeling door F.J. Vermeulen uit Wernhout, op 19 december 2016 (Gezin)

Fijne ligging ten opzichte van centrum.

8

Beoordeling door M.G. van den Bisen uit Heeze, op 15 december 2016 (Groep)

Midden in het centrum en parkeergelegenheid op de binnenplaats.

Slapen in het bijgebouw/ geen bar aanwezig.

Tip! Gezellig op de kerstmarkt/ wel erg druk in de restaurants dus moeilijk om eetgelegenheid te krijgen en dan ook erg prijzig.

8,8

Beoordeling door C.W.M. Koper uit Vinkeveen, op 12 maart 2017 (Stelletje)

De prachtige historische gebouwen in de omgeving, waaronder het hotel.

In onze kamer hoorde je het trappenlopen en dichtslaan van (tussen) deuren heel sterk.

Tip! Het Hotel Gravenstee is een bezichtiging meer dan waard.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2017 (Gezin)

De stad Gent.

De trap via de lift en de trap naar de eerste verdieping naar kamer 55.

Tip! De hele stad is een bezienswaardigheid. Gelukkig niet het oude gesloopt maar laten staan en zo goed als mogelijk onderhouden. Van rondvaart genoten ondanks het slechte weer. jammer alleen van de geparkeerde auto,s in sommige buurtjes(ten).

6,8

Beoordeling door P Tesselhoff uit arnhem, op 15 december 2016 (Stelletje)

Centrale ligging.

Ontbijt was slecht, oud brood niet aanvullen van beleg e.d.

6,2

Beoordeling door H.A. Beijer uit Drachten, op 13 december 2016 (Individueel)

8

Beoordeling door LD Warnier - wandel uit Made, op 8 december 2016 (Stelletje)

Gelijk in het historisch centrum zodra je deur uit stapt.

8,6

Beoordeling door D Van Dun uit Meer, op 18 januari 2017 (Groep)

Top locatie, in het centrum en toch rustig.

We hadden 2 kamers voor 5 personen. De kamer voor 2 personen was prima in orde. De kamer voor 3 personen was minder, vanwege de kleine badkamer en slaapbank (geen volwaardig bed).

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2017 (Stelletje)

Uitstekende ligging in het centrum, dichtbij de bezienswaardigheden. wij hadden een mooie nieuwe douche.

Jammer dat het afvoer in de badkamer stonk. De parkeerplaats was krap.

Tip! Mooie stad, veel middeleeuwse gebouwen met daarin restaurants en winkels. Ook mooie kerken en natuurlijk het kasteel Gravensteen. Een bezoek aan Gent is een aanrader!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2016 (Stelletje)

Een perfecte ligging, midden in het centrum van Gent.

De parkeergelegenheid is minimaal.

Tip! Een heerlijke stad, met zoveel moois, geweldig!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Individueel)

Midden in het centrum, goede wifi.

Hele kleine kamer, eerste dag een koude douche, dag later wel gerepareerd. Parkeren is een gedoe als je niet bekend bent in Gent.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Prachtige stad.

Tijd was te kort.

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2016 (Stelletje)

Ongestoord en midden in het centrum van Gent.

Jammer dat het hotel, behalve bij entree, verder geen enkele kerstversiering had. En de ontbijtzaal was krap en vol.

Tip! De sfeer in Gent is fijn. Mooie historische stad. Tijdens de Kerst zijn de bezienswaardigheden en musea niet open, dat is wel jammer.

7,4

Beoordeling door H Van Zandvoort uit Veghel, op 7 november 2016 (Gezin)

De locatie.

De ruimte in de ontbijtkamer.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Individueel)

Centrale locatie hotel.

Kleine oppervklakte slaapkamer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Rioollucht kamer.

7,4

Beoordeling door T Peelen uit Otterlo, op 13 november 2016 (Stelletje)

Prachtige ligging, goed ontbijt in gezellige ruimte, vriendelijk personeel.

We kregen in eerste instantie een oude kamer (hadden gebruik gemaakt van kantaanbieding). De kast kraakte als je liep, toilet niet schoon en geen sfeer. Bij de receptie gevraagd om een upgrade. Men gaf wel aan dat dit ze niet verplicht waren dit te doen maar we kregen toch een veel mooiere kamer zonder bij te betalen omdat het niet druk was.

Tip! De stad is prachtig, vooral in de avond. De verlichting van de stad geeft een sprookjesachtige sfeer. Genoeg te winkelen. Leuke restaurantjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door E.J. van Drimmelen uit Zevenbergen, op 19 maart 2017 (Stelletje)

De kamer die we geboekt hadden was een zeer kleine kamer (soort bezemkast), we hebben dus een upgrade naar een luxere en grotere kamer geboekt, het cijfer voor bovengenoemde kamer betreft dus de luxere en grotere kamer. De kamer die oorspronkelijk was geboekt geven we als cijfer een 1.

7,6

Beoordeling door AJ van Osta uit Roosendaal, op 17 augustus 2016 (Gezin)

Vanuit dit hotel konden wij Gent ontdekken.

Tip! Prachtig weer. Geweldig sfeervol. Prachtige Leie. Mooie oude gebouwen. Vriendelijke mensen.Negatief: In sommige straten lag er veel vuil (stukken glas van een bierfles, bekers en plastic etc.)

8,2

Beoordeling door C.J. Vreijsen uit Dongen, op 18 februari 2016 (Stelletje)

Een mooie middeleeuwse stad.

7,2

Beoordeling door F.W. Westerdijk uit Appingedam, op 17 augustus 2016 (Groep)

Oud hotel maar mooi verbouwd. Midden in het centrum, vriendelijk personeel en een goede uitstraling.

Tip! Mooie oude stad. Zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door H.E. Koops uit Elburg, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door H.P. Vriesema uit Ter Apel, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door AC Lariccia-Waleson uit Gorinchem, op 7 juli 2016 (Gezin)

Hotel staat midden in het historisch centrum.

Tip! Het verblijf was te kort, maar wat we gezien hebben was ontzettend leuk.

9,5

Beoordeling door P Alberts uit Amsterdam, op 15 maart 2016 (Gezin)

Prima gelegen, niet al te grote, maar prima kamer. Vriendelijke, behulpzaam personeel.

Tip! Gent is een heerlijke wandelstad, veel horeca en mooie huizen. MSK en SMAK zijn prima musea.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2016 (Gezin)

Centraal gelegen en (gelukkig) parkeerplaats van hotel.

10

Beoordeling door G Geertjes uit Hardenberg, op 29 maart 2017 (Gezin)

De ligging in het centrum is mooi. Alles is op loop afstand.

De kamers zijn klein en gedateerd. De gang ligt nog vol met verbouwingsmateriaal. We hebben dan de eerste kamer die we kregen aangeboden afgewezen. Kamer was 3x3 meter. Aansluitend een kamer gekregen van 3x5 meter. Jammer dat het hotel weinig aandacht besteed aan een gezellige kamer. Het loopje van het hotel naar de ontbijtzaal via de binnenplaats is erg bijzonder. Ook hier geldt dat het beter opgeruimd had moeten zijn.

Tip! Mooi en gezellige stad waar je jezelf 2-3 dagen prima kunt vermaken.

5,6

Beoordeling door G.B. Huiskes uit NIEUWEGEIN, op 13 maart 2017 (Stelletje)

Plaats van het Hotel in het Centrum met een geweldig uitzicht.

Kamer was wat klein (onder de dakrand), koffie moest worden bij gezet tijdens het ontbijt, sinaasappelsap was op 2e dag.

Tip! Heerlijke terrasjes , leuke winkels, prettig openbaar vervoer.

8,6

Beoordeling door L.M. Van Steen uit Arnhem, op 7 juli 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door F.A.M. Keser uit Zaltbommel, op 22 maart 2016 (Stelletje)

Midden in de stad. En we konden zelfs onze auto kwijt. Maar dat was geluk hebben want er zijn slechts ca. 10 parkeerplaatsen.

8,6

Beoordeling door J Berkel uit westervoort, op 3 maart 2017 (Gezin)

Ligging ontbijtservice.

Badkamer was beschadigd.

Tip! Stad verkennen, biercafé bezoeken en terrasje pikken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Stelletje)

Fijn dicht bij het centrum.

De badkamer is heel klein, om te kunnen douchen moet je over het toilet stappen. Heel vervelend, zeker als je slecht ter been bent.

7,6

Beoordeling door ERIC Eric Enzlin uit Veenendaal, op 2 februari 2016 (Stelletje)

Goede ligging ten opzichte van het centrum.

7,3

Beoordeling door T.P. van Opzeeland uit LAREN, op 2 februari 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door S Tetteroo uit Noordwijkerhout, op 23 maart 2016 (Gezin)

Het hotel ligt geweldig. In het centrum zonder overlast van lawaai.

Tip! De omgeving is gezellig en het is leuk om een stadswandeling te maken. Zo kom je op veel bij zondere plekken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goede (kleine) kamer, hele goede badkamer, heel schoon en verzorgd.

Kamer was wat klein (voor kort verblijf niet erg), dringen in de ontbijtruimte.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Stelletje)

Gent is een geweldige stad, vanuit het hotel stap je het oude centrum direct binnen. Het hotel was goed!

Tip! Gent centrum, mooi om te wandelen, veel oude gebouwen, veel te zien.

9

Beoordeling door A.G. van Putten uit Purmerend, op 3 maart 2016 (Gezin)

Locatie is perfect, midden in het centrum, bijna alles op loopafstand. Goede Wifi. Goed ontbijt!

Erg gedateerd hotel, vieze vloerbedekking in slaapkamer, onaantrekkelijke sauna ergers in een kelder ver weg. Zeer kleine ontbijtruimte, weinig privacy. Gehorig vooral als de tram langs komt. Dan wel hele kleine sterretjes. Duur in verhouding tot wat er geboden werd. Zeer beperkte parkeermogelijkheden. Kamers naast ons werden verbouwd tijdens ons verblijf.

Tip! Gravensteen, musea der Schone kunsten, Design museum, Baseliek, Kathedraal, wandelen langs de grachten, vele biertentjes, eethuisjes. Wel een dure stad.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 februari 2016 (Gezin)

Mooie kamer prima locatie.

Kamer was erg warm.

8,2

Beoordeling door A. Palland uit Den Ham, op 13 februari 2016 (Gezin)

Gent is een mooie stad.

De kamer was er klein met een groot bed, zitruimte slechts voor 1 pers. Omdat het slecht weer was, ben je meer op de kamer aangewezen. In deze situatie niet echt prettig. Ook een gemeenschappelijke zitkamer is eigenlijk niet aanwezig. Er is wel een bar, maar werd nauwelijks bezocht.

6

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Gezin)

Ligging in het centrum, maar toch geen last van lawaai, mooi gebouw, vriendelijk personeel.

De ontbijtruimte is een beetje krap.

Tip! Zoveel te zien in Gent, te veel om op te noemen! Veel gezellige terrassen, goede sfeer.

8,2

Beoordeling door EVA Eva spekschoor uit Groenlo, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Dat het midden in het centrum was. Mooie badkamer. Erg leuke stad!

De kamer was gehorig.

7,5

Beoordeling door L. K. Bierma uit Kollum, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Leuk hotel midden in de stad Gent. Prima om een paar dagen te vertoeven. Uitermate vriendelijk personeel en parkeren midden in Gent tegen een betaalbaar tarief. Alles via Zoweg.nl, makkelijk en goed geregeld.

Douchen in een bad is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid.

Tip! Gent is een geweldige stad om geweest te zijn; aardige mensen, mooie bezienswaardigheden, lekker eten en drinken. Ook als overnachting op doorreis is deze stad een aanrader.

8,2

Beoordeling door RAM Muselaers uit tilburg, op 15 februari 2016 (Stelletje)

Verwarming badkamer werkte niet. Weinig lichtinva lop kamer.

Tip! Het oude centrum.

7,8

Beoordeling door A Loef uit Leusden, op 12 juli 2016 (Stelletje)

Prachtige entree, fijne kamer, badkamers zijn ook gerenoveerd sinds laatste bezoek. Prima ontbijt en ligging kan niet mooier.

Nauwe gangetjes naar kamer en de lift komt niet helemaal boven.

Tip! Midden in de stad gelegen, alles op prima loopafstand. Heerlijke koffiererrasjes aan het water.

8,6

Beoordeling door N.J.M. Raaijmakers uit Sint Anthonis, op 14 februari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door FAM Glissenaar uit Utrecht, op 14 juli 2016 (Stelletje)

Sfeervol hotel, goede ligging.

De koffie bij het ontbijt was niet goed.

8

Beoordeling door C.H. Delheij uit Milsbeek, op 27 februari 2017 (Groep)

Gent is een leuke stad met aardige mensen. Het hotel was minder. Badkamer was schoon.

Bij aankomst troffen we een erg krappe kamer aan en er hing een penetrante rioollucht. Bovendien hingen in de badkamer vuile handdoeken. Toen we dit bij de receptie meldden werd er nogal lauw gereageerd. De handdoeken zouden ze vervangen en over de put lucht zeiden ze dat ze wel klachten hadden gehad van een andere kamer, maar dat dit nieuw was voor ze. Bij terugkomst meldde de dienstdoende receptionist dat hij met zijn hoofd in de wc had gehangen en wel iets had geroken, maar het mocht geen naam hebben. M.a.w. we overdreven erg. De lucht was echt niet te harden en een raam openzetten was ook niet echt een optie, want dan had je weer de herrie van de binnenstad. Verder viel ons op dat de ramen behoorlijk smerig waren en de hor ervoor zo mogelijk nog viezer. Ook de muren waren vuil. Of het eraan lag dat we met een aanbieding geboekt hadden zullen we nooit weten, maar zo voelde het wel. Het personeel kwam ook erg ongeïnteresseerd over.

Tip! Het hele centrum is de moeite waard, met name het volksmuseum dat er is is erg leuk.

6

Beoordeling door LA Veerman- Peeters uit Almere, op 10 februari 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Stelletje)

De lokatie is fantastisch! Je stapt de deur uit en staat tussen de middeleeuwse gebouwen. Super! Prijs-kwaliteit op deze lokatie is erg goed van Zoweg.nl

De kamer is wat klein en gehorig, maar dat was voor ons geen probleem.

8,2

Beoordeling door HCS Hendriks uit Heel, op 25 februari 2016 (Groep)

Mooie stad,Direct in het centum,gewoon top

HET WEER NATUURLIJK,maar kan de pret niet drukken,en smorgens het op halen van rollende containers.

Tip! Het was gewoon top,moet jezelf meemaken de omgeving,leuke gebouwen,kroegjes,veel keus aan restaurantjes,ieder zijn smaak,2 dqgen iets te kort. wij gaan zeker terug.

7,8

Beoordeling door J Lindeboom uit Amsterdam, op 7 maart 2016 (Stelletje)

Leuke, nette kamer. Hotel is uitstekende uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in Gent (musea, cafés, restaurants).

De verwarming deed het niet (voor het slapen was dit eigenlijk wel prettig)

Tip! Vlak bij tramhalte lijn 1, Design Museum, leuk café (de Alchemist) en Patersho (wijk met veel restaurantjes)

8

Beoordeling door T Meijer uit Amersfoort, op 4 maart 2016 (Individueel)

Hotel randje centrum, je loopt zo de stad in. Ontbijt prima, wifi zeer goed voor een hotel, een douche die niet constant van temperatuur wisselt, dat zie je niet vaak bij hotels. En Gent is een leuke stad natuurlijk.

Kamer was wel wat klein, maar ja we waren toch meestal op pad.

8

Beoordeling door A. Van der Plas uit Haarlem, op 7 maart 2016 (Gezin)

Vriendelijke mensen; prachtige lokatie en een goed ontbijt.

Jammer dat er geen maar dan ook geen klein beetje ventilatie in de badkamer was. Ook tl buis zat gevaarlijk los boven wastafel en dus ook minder licht daardoor.

7,5

Beoordeling door F.W. Garsthagen uit 'S-GRAVENHAGE, op 1 januari 2016 (Stelletje)

Midden in het centrum.

Parkeren is een ramp, daarover is slecht geïnformeerd.

7,8

Beoordeling door J.M. Maas uit AMERSFOORT, op 4 april 2016 (Gezin)

Beter in het centrum kan niet! echt super! En het goede ontbijt was ook heel fijn!

Het was een goede hotelkamer maar de kamerindeling is onhandig, dit kan voortkomen uit aanpassing aan oudere situaties. Het grondoppervlak van de kamer is ruim, maar door gangetjes is er veel loze ruimte. Jammer dat er hierdoor weinig ruimte overblijft om een gewone stoel of leunstoel te plaatsen. Verder heel keurig en prettig.

Tip! Super leuke stad, met fijne musea. Zeer goede informatie vrij verkrijgbaar op het toeristen bureau. Echt van genoten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2015 (Stelletje)

De omgeving en de stad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2016 (Gezin)

Het hotel ziet er prachtig uit. Oud monumentaal pand. Wij zaten in de dependance. De kamer was klein, wel schoon en knus. Ik denk omdat wij een 'aanbieding' hadden dat je een kleine(ere) kamer krijgt. Het hoofdgebouw vond ik een beetje kil, wel mooi. Vreemd is dat de toilet buiten is bij het hoofdgebouw.

Omdat ik samen met iemand was die 81 is biedt het hotel weinig.

Tip! Gent is een geweldig leuke stad. Er is zat te doen. Voor elk wat wils.

8,6

Beoordeling door GERDA de Gerda de Vries uit Apeldoorn, op 31 december 2015 (Groep)

Prima locatie voor een paar dagen Gent. Rustig hotel, plezierig personeel.

Enige minpunt was een vieze geur in de badkamer, grondlucht.

Tip! We kwamen voor het historische centrum, zaten we dus middenin. Prachtige mooie panden aan de grachten. Het hotel ligt vlakbij het Designmuseum, heeft een mooie collectie. Ook de wijken buiten het centrum zijn interessant bijvoorbeeld het Patershol.

9

Beoordeling door J Sijtsma uit Kampen, op 31 december 2015 (Gezin)

De stad Gent.

8

Beoordeling door M Harthoorn uit LEIDSCHENDAM, op 9 februari 2016 (Stelletje)

Goede sfeer in het hotel, lekker ruime kamer en een goed bed. Het ontbijt was zeer compleet. Voor herhaling vatbaar.

De badkamer had wat achterstallig onderhoud.

Tip! Leuk om door het centrum te wandelen. Mooie kathedralen bezocht. Lekker gegeten bij onder andere restairant Agrea en ook bij de Uilenspiegel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2015 (Individueel)

Alles. Prima kamer alleen kachel deed het niet. En Ramen te hoog, om er bij te kunnen om te openen. # 92

Receptie personeel niet erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren bij hotel niet prettig en niet te reserveren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2015 (Gezin)

De ligging is perfect, alles op loopafstand. Vriendelijk personeel.

Kamer was niet speciaal, prima voor 1 nacht. Door de goede ligging heb je wel wat last van omgevingsgeluiden.

Tip! Parkeren kan in P8 -Ramen. Kerstmarkt, rondvaart, winkels en kasteel zijn de moeite waard, evenals de heerlijke Belgische biertjes!

7,6

Beoordeling door G.H. van Niekerk uit Den Hoorn ZH, op 29 december 2015 (Gezin)

Dicht bij het centrum, goede matrassen, schone accommodatie, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Kamer in dependance: weinig sfeerrijk en klein. Een keer geluidsoverlast in vroege ochtend (legen van glascontainer). Slechte kussens.

Tip! Baaf kathedraal: Lamgods van gebroeders van Eyck. Gebruik de afstandsbediening met uitleg, dan gaan de panelen leven. Vlakbij het hotel, de alchemist, het is een leuk klein kroegje, wel snel vol. Restaurant Neptune, goede prijs/kwaliteits verhouding, gezellig en rustig.

7

Beoordeling door AWG van Bergen uit Nijmegen, op 26 december 2015 (Gezin)

Midden in het centrum bij bezienswaardigheden, toch rustige locatie.

8

Beoordeling door J Tas uit Aalsmeer, op 22 december 2015 (Stelletje)

Gunstige ligging.

Tip! Alle bezienswaardigheden op loopafstand.

8,2

Beoordeling door M J Kenters uit Nieuwerkerk a/d IJssel, op 21 december 2015 (Stelletje)

Authentiek hotel, vriendelijke bediening en best ontbijt.

Wel heel kleine kamer maar gelet op de aanbiedingsprijs mag je natuurlijk niet klagen.

Tip! Gent fantastisch, geweldige locatie.

7,8

Beoordeling door H. van der Hennie van der Baan uit AMSTERDAM, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Perfecte ligging. Vriendelijk personeel en zeer service gericht. Onze airco deed het niet goed. We kregen meteen een andere kamer.

De prijs van het ontbijt staat niet in verhouding met het gebodene.

Tip! Het hotel ligt midden in het centrum. Alles is op loopafstand. Kan niet beter.

8,5

Beoordeling door A.M. van Van aernsbergen uit Malden, op 23 februari 2016 (Stelletje)

De sfeer en omgeving.

Parkeerruimte.

Tip! Een Fijne locatie om Gent te ontdekken.

8,4

Beoordeling door G.P.M. Nijboer-Vermeulen uit Vlaardingen, op 24 februari 2016 (Groep)

Toplocatie, prachtig oud pand, verzorgd ontbijt en vriendelijk personeel.

De steunbalk maakte de niet zo grote kamer nog wat kleiner. Vooral 's nachts was dat lastig, mijn man moest over mij heen kruipen als hij naar het toilet moest.

Tip! Leuke, mooie stad. Aanrader is een bezoek aan het Gravensteen en de mooie kerken en kathedralen.

8,2

Beoordeling door G.A.M Rood uit Arnhem, op 23 februari 2016 (Gezin)

In het hart van het historische centrum en bijna aan de rivier.

Moeilijke bereikbaarheid, de straat staat wel op de navigatie, maar de recent geplaatste paaltjes niet.

Tip! Sublieme ligging in het historische hart van Gent. Prachtig gerestaureerde binnenstad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2015 (Stelletje)

Ligging hotel optimaal, direkt vanuit hotel in binnenstad van Gent. Prima ontbijt.

Tip! Hotel zeer centraal gelegen, alle "highlights" op loopafstand. Enige minpuntje waren de prijzen in de restaurants, in onze ogen exorbitant hoog i.v.m. Nederland.

8,2

Beoordeling door CJM Verheijen uit Oss, op 21 december 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door M. Crebolder uit Roermond, op 16 december 2015 (Gezin)

Levendig en gezellige stad. Misschien nog leuker in de lente of zomer. Het feit, dat je met de tram overal naartoe kunt.

Tip! De musea, de architectuur van de huizen, kloosters enz. Opmerkelijk voor ons was het Patershol Kwartier, lekkere plekken om te eten.

8

Beoordeling door I Dijkman uit Spijkenisse, op 12 december 2015 (Stelletje)

Kerstmarkt en de locatie van het hotel.

De locatie van het ontbijt.

Tip! Te veel om op te noemen. Voor herhaling vatbaar.

7,8

Beoordeling door J van der Vegt uit Noordwijkerhout, op 9 december 2015 (Stelletje)

Ontspannen sfeer goed schoon.

Tip! Alles goed bereikbaar te voet.

7,4

Beoordeling door B. de Wolf uit Roden, op 28 november 2015 (Gezin)

Mooi oud hotel midden in de stad met parkeergelegenheid.

Tip! De binnenstad. De prachtige kerken en gezellige restaurantjes. Geen tijd gehad voor musea etc.

7,6

Beoordeling door JJ Keune uit Uithoorn, op 28 november 2015 (Stelletje)

Het Hotel ligt midden in het centrum de mensen zeer vriendelijk en de kamer zag er netjes uit. De stad Gent een geweldige stad om een weekend naar toe te gaan.

We hadden het weer niet helemaal mee als de zon schijnt of dat het regent. Bij hotel kleine parkeerplaats.

Tip! De omgeving is prachtig om te verkennen het kasteel is een bezichtiging waard. Een rondvaart is leuk om te doen stelt niet zo heel veel voor maar je ziet de gebouwen van een andere kant. Heel veel restaurants en cafeetjes heerlijk op het terras.

8,4

Beoordeling door LAA Janssen uit Aarle-Rixtel, op 18 november 2015 (Groep)

Gent is een mooie stad. De ligging van het hotel is perfect.

Parkeren en het hotel bereiken.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2015 (Stelletje)

Fijn midden in de stad.

Muggen in de kamer en vrij warm zonder airco.

7,6

Beoordeling door E.A. Brandon uit Oldenzaal, op 7 januari 2016 (Individueel)

Gent is een erg leuke stad voor een citytrip. Hotel ligt prima in het centrum.

De bedden waren smal en enigszins doorgezakt. Onze kamer lag aan de voorkant van het hotel en wij hadden de vrijdagnacht vrij veel last van uitgaand publiek. Dit was de vrijdag voor Kerst, dus veel personeelsuitjes. Op zaterdagavond kwam er geen warm water uit de douche. We hebben dit bij het verlaten van het hotel gemeld.

7

Beoordeling door GLM Eestermans uit Spijkenisse, op 16 november 2015 (Stelletje)

Locatie.

Parkeerplaats ruimte.

Tip! Kasteel Gravensteen is een bezichtiging waard.

8

Beoordeling door W Cornelisse uit Nieuw en Sint Joosland, op 28 februari 2017 (Stelletje)

Dat er een fitnessruimte is.

Dat er geen restaurant is.

Tip! Kastelen en kerken bezichtigd.

7,6

Beoordeling door E.H. Sloots uit Velden, op 12 november 2015 (Stelletje)

Lekker in het centrum en vriendelijk personeel. Ook bij het ontbijt. We zijn tevreden en zouden het een volgende keer weer opnieuw boeken en eventueel aan anderen aanraden.

Kinepolis bioscoop is geen aanrader. rommelig betalen voor toilet en duur. Een tip is om de gratis plattegrond iets groter uit te voeren met meer bezienswaardigheden.

Tip! Stad Gent is geweldig. Prijs kwaliteit in restaurants is goed met overal vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door J.P. Smit uit Amsterdam, op 9 november 2015 (Stelletje)

Perfecte locatie, mooi hotel.

Rumoerige kamer aan de voorkant.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Prima centraal gelegen klassiek hotel. Alles is te belopen. geen auto nodig, een enkele keer de tram. Kreeg een upgrade omdat de beoogde kamer wel erg klein was. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt.

Het is een hotel dat een renovatie nodig heeft, maar stoort niet echt.

Tip! In de directe omgeving is van alles te zien. Veel leuke stadswandelingen. Musea, heerlijke restaurants, leuke aparte winkels, etc.

8

Beoordeling door L de Jong uit Vaassen, op 18 november 2015 (Groep)

Centraal gelegen in centrum.

8,2

Beoordeling door G.W.M. van der Meijden uit Delfgauw, op 18 december 2015 (Stelletje)

Gezellig oud maar mooi verbouwd hotel op loopafstand van het centrum en alle bezienswaardigheden.

Het weer!

Tip! Het prachtige oude stadscentrum en de musea.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en bioscoop

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

De ligging is echt fantastisch. Midden in het centrum en toch rustig.

Tip! Een echte aanrader is het galghuisje. Een heel klein kroegje.Gezellig met de belgen een biertje drinken. Je hebt met iedereen aanspraak.Erg leuk. Wij zaten er met de nieuwjaarsborrel van de stad Gent. Dat was helemaal gezellig :-).

7,8

Beoordeling door a Snijders uit Amersfoort, op 26 mei 2015 (Stelletje)

We waren er voor de twee de keer maar toen met ons gezin. Het ligt lekker centraal en prettig om er te zijn

Tip! Het ligt centraal makkelijk om alle bezienswaardig heden te bezoeken kerk water eettentjes winkels en de Gentse weken erg gezellig. Dit jaar weer maar dan helaas e.en ander hotel

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

gezellig en prima hotel

Tip! Gent was een mooie en bijzondere stadWE HEBBEN VAN ALLES BEKEKEN DE KERK HET SLOT EN DE BINNENSTAD

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Perfecte ligging . Midden in het historische stadscentrum.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Gent bezoeken

weinig parkeerruimte

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2015 (Groep)

Perfect gelegen.

Ontbijtruimte klein en benauwd. Het ziet er allemaal wat 'geleefd' uit.

Tip! Graslei om te eten. Boottocht. Stadswandelingen.Parkeerplaats is te klein. Parkeer voor 11 euro per dag beter in parkeergarage Ramen. Die ligt op loopafstand maar dan wel een koffer met wieltjes gebruiken.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door w bast uit schijndel, op 26 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door K.M. Deibel uit Leiden, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Mooi gebouw, prima ligging. Ik zat er, samen met mijn moeder, via actie van de dag en dus ook voor een prima prijs. ontbijt was goed, maar redelijk aan de prijs als je de gewone prijs zou moeten betalen.

Toen wij terugkwamen van het ontbijt, was de schoonmaak bezig op onze kamer, terwijl ik het kaartje 'niet storen' opgehangen had, zodat wij na het ontbijt nog even op onze kamer konden om in te pakken voor de activiteit van die dag. We moesten wachten op de gang van de schoonmaakster, want ze was bijna klaar. Toch duurde het nog een kleine 10 minuten en dat vond ik zeer onaangenaam.

8

Beoordeling door I. Zwaan uit Spijkenisse, op 20 mei 2015 (Stelletje)

fijn hotel aardig personeel goede ligging Mooi hotel op een goed locatie midden in het centrum. Alle bezienswaardigheden op loopafstand

Tip! Mooi histories centrum veel te bezichtigen Leuke boottocht gemaakt en heerlijk gegeten in leuke restaurants

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Prachtig mooi oud gebouw, tegen het oude centrum van de stad!

Het interieur in het hoofdgebouw is redelijk gedateerd, oftewel aan een restyling toe!

Tip! 's Avonds zijn de pleinen, bruggen etc om de grachten heen practhig verlicht. Dat moet je gezien hebben.

7,8

Beoordeling door j.e. Laan-Dalenberg uit Schoorl, op 18 mei 2015 (Groep)

Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding. Het hotel ligt heel centraal midden in de stad Gent en dat is een heel mooi uitgangspunt. Het personeel is erg vriendelijk, de kamers schoon en het ontbijt is goed.

Het ontbreken van ventilatie in de badkamer. Verder geen minpunten.

Tip! Gent is geweldig! Wij proberen er zeker 1 x per jaar naar toe te gaan. Lekker aan de Gentse Gruut en van de gezellige sfeer genieten.

9

Beoordeling door PIET Meinster uit den bommel, op 9 februari 2016 (Stelletje)

Mooie kamer en goede locatie, vlakbij het oude centrum en Design Museum en Patershol.

Er werd nergens naar verwezen. Dus de bar zagen we pas toen we weggingen omdat we er zelf naar vroegen. Een beetje meer promotie van je diensten is wel aan te bevelen

Tip! Zoals al vermeld onder andere vlakbij kasteel, museum, het oude centrum, Patershol en Designmuseum.

8,6

Beoordeling door H Hendriks uit Haelen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Gastvrij met name bij het ontbijt

Tip! Gent heeft vele mogelijkheden ligt eraan wat wil je zien bijv. gave gezellig oud centrum, botanische tuin, boottocht , albert park enz.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

Mooi hotel in het midden van het Centrum. Alles binnen loopafstand

Er staat sportfaciliteit aanwezig. Maar dit is niet noemenswaardig met 1 halter en 1 step en 1 fiets.

7,2

Beoordeling door W van Gent uit Heemstede, op 18 mei 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door H.J. Boon uit Zelhem, op 14 januari 2016 (Gezin)

De gezelligheid.

Moeilijk bereikbaar per auto.

8

Beoordeling door J.A. van der Linden uit DEN HOORN ZH, op 13 december 2015 (Stelletje)

Een rustige kamer in een oud hotel en het parkeren bij hotel is erg makkelijk.

7

Beoordeling door O.O. Kuyper uit Voorschoten, op 18 mei 2015 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Midden in het mooie en gezellige Gent. Mooie kamer en een zeer goed ontbijt!

De parkeergelegenheid en de uitleg hierover was niet duidelijk

Tip! Wij hebben genoten van de rondvaart, doen! De zondag was er een markt, planten en kruiden echt heel leuk! En de vele biertjes en terrassen en gastvrije mensen...Een erg leuk stadje!

9,6

Beoordeling door MJ Tesselaar uit Waarland, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Wij hebben zeer genoten van Gent!

7,6

Beoordeling door PT Mallo uit Nijmegen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Gewoon goed

Geen parkeerplaatsen

Tip! Mooi oude stad vele leuke terrasjes is goed uitgaan daar

9

Beoordeling door CNA de Decker uit Westwoud, op 18 mei 2015 (Gezin)

Geweldige stad. We hadden ook prima weer.

7,4

Beoordeling door J.C.J. Duin uit Julianadorp, op 19 mei 2015 (Stelletje)

De locatie is echt helemaal top. Midden in het centrum.

Ik heb op16 april een mail gestuurd omdat ik mijn laarsen heb vergeten en heb tot op de dag van vandaag gewoon geen reactie ontvangen. Vandaag de mail nog maar een keer gestuurd. Jammer want ik wilde er nog wel een keer naar toe, maar twijfel daar nu wel aan. Service vind ik namelijk erg belangrijk!!!! Vandaar de 3 bij personeel. Opmerking vanuit Zoweg.nl - Het hotel gaat direct uw email oppakken

Tip! De hele binnenstad is geweldig en mede door de studenten is het een bruisende stad. Ga beslist ook in de avond lopen want de verlichting op de gebouwen is schitterend.

7