Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel België > Hotel Tongeren > Eburon Hotel > Beoordelingen

Beoordeling van Eburon Hotel

Eburon Hotel  

Omgeving - Teseum

Hotel - Tongeren

Eburon Hotel is een hip hotel gevestigd in een voormalig klooster, in hartje centrum van de oudste stad van België genaamd Tongeren. Tongeren is gelegen op 20 km afstand van Maastricht, Hasselt en Sint Truiden. Het hotel is gelegen op 7 minuten loopafstand van het treinstation en met de auto bereik je het hotel vanuit Utrecht in ongeveer 2 uur. Het Eburon Hotel is gesitueerd in het... meer info
vanaf 59 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

75 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Tongeren

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 4,35 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Alles op loop afstand.

Tip! Het oudste stadje van België, dus wie het leuk vindt om monumenten te bekijken etc. komt hier zonder meer aan zijn trekken.

8,4

Beoordeling door JOHAN Heye uit Wateringen, op 13 maart 2019 (Groep)

Fantastisch hotel, alles in orde en prima personeel. Uitstekend ontbijt en mooie schone kamers. Het hotel ligt mooi in het centrum, alles op loopafstand.

Tip! Op zondag de heerlijke antiekmarkt. Leuke en interessante stadswandelingen te maken vanuit het hotel. Heerlijke en gezellige restaurantjes en cafés op loopafstand.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Mooie locatie van het hotel.

Tip! Prachtig museum.

10

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Individueel)

Geen eigen parkeerplaats bij het hotel!

8,2

Beoordeling door H Gerritsen uit Tilburg, op 10 maart 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2019 (Stelletje)

De centrale ligging in de stad en de brocante markt op zondagochtend.

Ondanks de late check-out (tot 13.00 uur) was onze kamerdeur al eerder geblokkeerd voor toegang. Dit is vervolgens prima opgelost.

Tip! De brocante markt op zondagmorgen is gecentreerd rond het hotel.

8,6

Beoordeling door RWFCM van der Wegen uit Chaam, op 28 februari 2019 (Gezin)

Een verrassende kamer met badkamer in de kamer van melkglas. De bedden zijn prima. Hotel in het midden van deze historische stad. Veel te zien maar ook heerlijk op een terrasje zitten op de markt.

9

Beoordeling door WIM Wim Vogels uit Den Hoorn, op 21 februari 2019 (Gezin)

Tip! We hebben veel kunnen bekijken.

9

Beoordeling door PAUL van Maanen uit 's-Gravenhage, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt in het centrum van Tongeren op een steenworp afstand van de basiliek en de grote markt. Er is een openbare parkeergarage om de hoek (slechts €11 p.d). In de nabijheid veel leuke restaurants en bezienswaardigheden als je van historie en/of lekker eten houdt zoals wij. De kamer was prima en schoon. Het bed was kwalitatief ook zeer goed. Heerlijk geslapen!

Het ontbijtbuffet was kwalitatief zondermeer goed maar voor een 4 sterren hotel had het aanbod wel ruimer mogen zijn. De receptie doet koud aan en was ook niet bemensd toen we aankwamen. We moesten een telefoonnummer bellen om iemand op de receptie te krijgen om ons in te checken.

Tip! Een bezoek aan de basiliek en het Teseum is zeker de moeite waard. Er is ook nog een Gallo-Romeins museum maar helaas zijn we daar niet aan toegekomen. Wel hebben we alle drie de mijlpalenroutes gewandeld. Een boekje met de routes is te koop bij het touristisch bureau, naast het hotel.

9,4

Beoordeling door H.J.W. van Geloven uit Tilburg, op 5 februari 2019 (Stelletje)

Een mooie stad en een goed hotel. Het zou wel aan te bevelen zijn als er in de lounge of lobby gelegenheid zou zijn om een snack of drankje te gebruiken.

Tip! De Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en het Begijnhof.

8

Beoordeling door C.J. van Sambeek uit Geldrop, op 30 januari 2019 (Groep)

Prima locatie om de stad te verkennen. Antiekmarkt op zondag naast de deur. Overdekte parking naast de deur. Mooie moderne kamer, met alle comfort.

Tip! De touristenpas is een aan te bevelen, een goed middel om de highlights van Tongeren te zien.

8,8

Beoordeling door JEP Dörfel uit Boxtel, op 31 januari 2019 (Stelletje)

Verwondering oud gebouw, modern hotel en een rustiek restaurant.

Tip! Het historische centrum en heerlijk eten.

8,2

Beoordeling door I.C. van der Male uit Goes, op 28 januari 2019 (Stelletje)

De ligging in de stad.

Dat er geen koffie of thee gedurende de dag te verkrijgen is. We moesten iedere keer naar buiten om ergens koffie te drinken. Voorstel: een koffie- of thee voorziening op de kamer.

Tip! Musea waren prachtig en de stad was heel gezellig, ook in de winter. Toen wij er waren was alles nog versierd met kerstlichtjes en bomen.

8

Beoordeling door CJMP Giesselink uit Zwolle, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Dat het hotel midden in het centrum ligt, alles lopend te doen.

Wij (maar dat is natuurlijk persoonlijk) vonden de kamer muren wat kaal.

Tip! Leuke bezienswaardigheden en musea, goede horeca en zondags de antiekmarkt.

7,8

Beoordeling door S. Vis uit Vollenhove, op 15 februari 2019 (Groep)

Fijn dat het hotel in het centrum ligt. Mooie stad met veel mogelijkheden, zowel ontspannend als historisch.

Situatie badkamer en toilet zeker niet echt praktisch. We misten ook de mogelijkheid om een kopje koffie / thee op de kamer te nuttigen. Hoort eigenlijk wel bij de status van het hotel.

Tip! Prima aangegeven historische wandelroute(s). Leuke restaurants, fijn centrum. Cathedraal en romeijnse ondergrondse "stad" vonden we erg de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Bijzondere kamers, ruim en een uitstekend ontbijtbuffet. Leuk stadje met een mooi oud gedeelte op loopafstand.

Tijdens ons verblijf waren er waarschijnlijk rioolproblemen, want we hadden af en toe last van afvoerluchtjes.

Tip! Gallo-Romaans museum, het oude gedeelte van Tongeren! Ook prima gegeten in het authentieke café De Kroon!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Groep)

Gezellig met mijn zus en zwager een weekendje weg geweest na een moeilijke tijd.

Tip! Het Wijnkasteel Genoels-Elderen is echt aan te raden en het Gallo-Romeins Museum was erg interessant en leuk opgezet.

8,8

Beoordeling door D Sanders-Assink uit Borne, op 31 januari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Tip! Tongeren is een leuke en interessante stad.

8

Beoordeling door F Leijnen uit Breda, op 5 februari 2019 (Stelletje)

Ambiance.

De constante rioollucht in hal, lift en kamer(s).

Tip! Gallo-Romeins Museum Tongeren.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Stelletje)

Prachtige kamer middenin de stad.

We misten als 80-ers een handgreep in de gladde douche.

9,6

Beoordeling door W.T. Mori uit Woudenberg, op 2 februari 2019 (Groep)

Goede restaurants, wij hebben er heerlijk gegeten en een leuke stadswandeling gemaakt. Alleen volgens de inwoners van Tongeren kun je de stad beter bezoeken in de zomer, dan is er meer te beleven.

Sfeerloos hotel. Op de kamer ontbrak een kluisje. Wij hadden wel verwacht voor een viersterrenhotel, dat er op de kamer koffie- en theefaciliteiten aanwezig zouden zijn.

6,4

Beoordeling door C.C. Dijkhof uit Naarden, op 29 januari 2019 (Groep)

Mooi hotel, mooie kamers en een goed ontbijt.

Tip! Tongeren is een leuk plaatsje met een mooie kerk en begijnhofje.

9,5

Beoordeling door A.M. de Hoog uit Lopik, op 25 januari 2019 (Gezin)

Het hotel ligt midden in het centrum.

Tip! De antiekmarkt op zondag is erg leuk en bijzonder!

8

Beoordeling door J van Rheenen uit Nieuwegein, op 24 januari 2019 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door J.B. Keizer uit Nieuwegein, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Geweldig!! Wat een mooi hotel, in een voormalig Klooster! Erg vriendelijk personeel.

Een beetje een kale ontbijtruimte.

Tip! We hebben pal naast het hotel heerlijke sushi gegeten. Winkelen in Maastricht, je kunt er gemakkelijk met de bus komen.

8,7

Beoordeling door Y.J. de Boer uit Bemmel, op 19 januari 2019 (Stelletje)

Het is een prachtig hotel met een mooie, grote kamer. Het ligt midden in het centrum, dus leuk om te shoppen en te eten.

Als je met een kennis gaat, is het misschien wat minder leuk douchen, want vanuit het bed kun je precies in de glazen douche kijken. Toen we aankwamen was er in geen velden of wegen personeel te bekennen. Na 5 minuten kwamen ze uit het ernaast gelegen restaurant, het personeel was wel uitermate vriendelijk.

Tip! Tongeren is qua winkelstad vrij klein. Het ligt wel dicht in de buurt van het grote Luik. Tegenover het hotel ligt een eetcafé met dagschotels die niet duur zijn. Bezoek het Gallo Romeins Museum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2019 (Gezin)

Het is een super hotel! Het ontbijt is zo goed verzorgd, de kamer is schoon en goede bedden. Wij gaan zeker weer terug naar dit hotel!!

Tip! De antiekmarkt op zondag!

10

Beoordeling door G. Jansen-Weuring uit Zwolle, op 22 januari 2019 (Stelletje)

De vriendelijke mensen.

Tip! We vonden de basiliek en het museum erg leuk. We hebben de stadswandeling gedaan, was leuk. Ook gezellige winkels en eethuisjes.

9

Beoordeling door J.G.P. Bijker uit Woudenberg, op 24 januari 2019 (Stelletje)

Prettig en hartelijk ontvangst door dames van de receptie. Flesje bubbels en bonbons op de kamer. Mooi, strak hotel. Ideale ligging ten opzichte van centrum.

Vlekken in vloerbedekking op slaapkamer. Ongezellige ontbijtruimte, kantinesfeer. Misschien een zacht muziekje op achtergrond. Ook hier veel vlekken in vloerbedekking, voor eetgelegenheid erg onsmakelijk. Misschien laminaat of vloer die je kan dweilen.

Tip! Musea.

7,6

Beoordeling door K Stroo uit Middelburg, op 24 januari 2019 (Groep)

Gastvrij en welkom hotel, mooi en rustig gelegen midden in het centrum. Alles op loopafstand: stad, parkings, Romeinse tempel, natuurwandelingen. Je bent snel uit de stad in de landelijke omgeving; dat maakt het verblijf een mooie combinatie van stad en natuur in de omgeving. Mooie landelijke wandelroutes rondom. Ontbijttafel voor 6 personen stond voor ons klaar. Wij kwamen als vriendengroep om te wandelen. In combinatie met het prachtige weer is dit goed gelukt en hadden we een geslaagd weekend!

Tip! Mooie wandelroutes vooral buiten de stad en streekroutes, prachtige tochten! Romeinse tempel, het kasteel buiten de stad, de landelijke weggetjes en paden en de holle wegen. De oude stad is zeker ook een wandelingetje waard!

8,8

Beoordeling door HJMD Damen van Boxtel uit Kaatsheuvel, op 21 januari 2019 (Gezin)

Heel mooi hotel, vriendelijk personeel en op een fijne locatie.

Tip! Mooi Begijnenhof, dat op de Unescolijst staat. Heel mooi. De opgravingen onder de kerk zijn prachtig en mag je echt niet missen. Veel restaurants. Wij konden helaas niet in het restaurant van het hotel eten, omdat wij er op maandag en dinsdag waren en dan is dat gesloten. Daar kunnen we dus niets over vertellen.

9,2

Beoordeling door A.G.J. van de Wiel uit Deurne, op 19 januari 2019 (Stelletje)

Gemoedelijk en behulpzaam personeel. Hotel midden in het centrum, met alles op loopafstand. Goede toeristische informatie, met mooie stadswandelingen. Kortom de moeite waard!

De eetzaal zou een prachtig uitzicht geven over de stad. Maar door de hoge balustrade was er niets te zien. Enkel de kerktoren en boomtoppen. Maar verder alles Prima!!

Tip! Stadswandeling is de moeite waard. Hoogtepunt: de kerk en dan vooral de opgravingssite eronder, met begeleiding van een perfecte audio video tour!!!!

8,6

Beoordeling door W.A.J. van den Eijnden uit Geldrop, op 20 januari 2019 (Stelletje)

De gunstige ligging en een zeer goed ontbijt.

2 aparte bedden.

Tip! Mooie stad en op zondagochtend de bekende antiekmarkt.

9,4

Beoordeling door L van der Spek uit Waddinxveen, op 16 januari 2019 (Individueel)

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Groep)

Geweldig hotel, mooi geïntegreerd in een voormalig kloostergebouw. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel! Ontvangst met koffie of een ander drankje. Bij het uitchecken stond de koffie ook weer klaar. Kortom: Super!

Tip! Tongeren kan terecht met veel historie pronken. Gezellige stad met evenzo terrassen. Met de trein ben je in een halfuur in Luik, een aanrader. Een bezoek aan het nabije Alden Biesen, een enorm kastelencomplex, is de moeite zeker waard.

9

Beoordeling door G H Van Leusden uit Utrecht, op 14 september 2018 (Gezin)

Mooie locatie in het centrum.

Betaald parkeren.

Tip! Wandeling door een natuurgebied en de leuke restaurantjes op de markt.

10

Beoordeling door J.E.A. Schuurmans uit Breda, op 16 oktober 2018 (Gezin)

De gastvrijheid, het vriendelijke behulpzame personeel.

Vanuit de parkeergarage moet je een stukje door Tongeren sjouwen met je bagage.

Tip! Een fantastische wandeling door Tongeren is de moeite waard, leuke terrassen en mooie musea.

9,8

Beoordeling door H.J.P.M. van Dinther uit Uden, op 4 oktober 2018 (Groep)

Met een groep van 6 personen midden in de stad, was zeer leuk. Alles was goed.

Tip! Er zijn genoeg bezienswaardigheden voor een weekend.

9

Beoordeling door G.J.W. Fraas uit enschede, op 6 oktober 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door M van Kampen-pols uit Landsmeer, op 3 oktober 2018 (Gezin)

Een mooi hotel, met een zeer prettige aanbieding. Echt een top hotel.

Tip! Het plaatsje Sint Truiden is echt een aanrader.

8,4

Beoordeling door J.C. van Houte uit Vlissingen, op 16 september 2018 (Gezin)

Prima hotel en modern ingericht.

Tip! Tongeren is een leuke plaats, Teseum en museum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

Alles was oké.

9

Beoordeling door T. Cools uit Grave, op 11 september 2018 (Stelletje)

Prima locatie, in het centrum gelegen. Mooie en schone kamer, goede bedden en een heerlijk ontbijt.

Binnentuin niet aantrekkelijk.

Tip! Een mooie oude binnenstad met veel gezellige terrasjes en goede restaurants.

8,8

Beoordeling door J.R. Jelyt uit DORST, op 14 september 2018 (Stelletje)

Prima!

Tip! Begijnhofmuseum, het Gallo-Romeins museum en Theseum.

8,8

Beoordeling door RAJ Pluimers uit Enter, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

De zeer vriendelijke ontvangst.

Tip! Wandelingen vanuit Borgloon o.a. naar doorkijk kerkje.

8,4

Beoordeling door J.M. Jacob duinker uit Wilnis, op 15 augustus 2018 (Gezin)

De vriendelijke man achter de balie en op zondag de markt. Verder alle bezienswaardigheden. Super mooie omgeving om te fietsen en te wandelende.

9,4

Beoordeling door CJA Ceelen uit Wijchen, op 9 augustus 2018 (Gezin)

Mooi modern ingericht hotel! Leuke stad!

Muziek in tuin mag wat vroeger op lagere decibel.

Tip! Gewoon geheel mooie stad!

8

Beoordeling door A van Straten uit Oosterhout, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

De plaats Tongeren.

Tip! Brocante markt op zondagochtend.

8

Beoordeling door W.A.J. Van den Eijnden uit Geldrop, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Zeer fijn hotel. Gunstige ligging t.o.v. centrum. Fijne kamer met airco dat op het moment van verblijf zeer welkom was.Het ontbijt was zeer uitgebreid en alles prima verzorgd.

Tip! Je kunt in de buurt goed wandelen. Haspengouw is een mooie streek.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer. Heerlijk ontbijt.

Tip! De grote Markt is een leuk plein vol lekkere restaurantjes.

8,8

Beoordeling door G.C.A. Wenstedt uit Tilburg, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Heel centraal gelegen en prima airco.

Tip! Zeer grote antiek markt op zondag.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Groep)

Prachtig design. Bijna een museum!

De designer heeft niet aan gasten gedacht. Open uitzicht vanuit het bed op douche en wastafel (vervelend voor collega’s op een kamer) en ook als de deur van het toilet opengaat, floept er een fel licht aan. De slaper in bed zit direct recht overeind. Ook als je in donker alleen met licht de knop van de airco wilt vinden, gaat de gehele kamer verlichting aan. Kastbreedte 40 cm en het kluisje achter de de koelkastdeur.

Tip! Behalve de musea en gebouwen de forten uit de eerste en tweede WO.

7

Beoordeling door T.D. Roodbol-Ruhland uit 'S-GRAVENHAGE, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Een mooi modern hotel met een prima werkende airco.

Tip! Bezoek aan de kathedraal met schatkamer is wel de moeite waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Grote kamer met airco.

Het geluid van de airco.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door E Melis uit Budel-Dorplein, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

De centrale ligging van het hotel en ook dicht bij het station.

Sterk blazende airco.

8,8

Beoordeling door L.A. Velt uit ROTTERDAM, op 16 juli 2018 (Gezin)

De prachtige kamer die wij hadden.

Tip! Een hele leuke plaats met als bijzonderheid de grootste antiekmarkt op zondag van de Benelux. De culturele bezienswaardigheden waren zeker de moeite waard.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Een modern en schoon hotel, met het zeer vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door HJ Roelofs uit renkum, op 16 juli 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door M.M. Ravesloot uit Delden, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Tongeren is een ondergewaardeerd stadje.

Tip! Elke zondag is er een grote antiekmarkt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Dichtbij het gezellige centrum, en toch rustig.

Oud gebouw toch heel mooi modern en praktisch.

Tip! Heel gezellig centrum, prima terrassen, op zondag grote brocante markt.

8,2

Beoordeling door W Matser uit Arnhem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

9,6

Beoordeling door C.H. Looyestijn uit Den Haag, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Zeer gezellige stadje met vriendelijke inwoners.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Zeer klantvriendelijk, gunstig gelegen en stijlvol gerestaureerd hotel.

Tip! Prachtige fietsroutes in de omgeving.

8,6

Beoordeling door D.H. Berkhout uit Westmaas, op 29 juni 2018 (Gezin)

Midden in het centrum maar toch rustig gelegen.

Tip! Dicht bij de belangrijkste aandachtspunten zoals antiekmarkt, Begijnmuseum, Grote Markt e.d.

8,4

Beoordeling door PJ Adriaensen uit Breda, op 2 juli 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door AGM Peeters uit Zutphen, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Mooie inrichting. In het centrum. Leuk terrassen.

Tip! Kleinschalige stad. Prima voor 2 of 3 dagen. Mooie kerken en musea, met name het Teseum naast de kathedraal. Schitterende kunstschatten te zien en een hele mooie informatieve audiotour. Bij minder weer kun je daar zo 2 of 3 uur ronddwalen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Ombouw klooster naar een hotel. Alles was leuk en netjes.

Tip! Gezllig verblijf op de Grote Markt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Gezin)

Het was een leuke aanbieding. Tongeren is een erg leuke plaats gebleken in een mooie omgeving.

Tip! We vonden de omgeving erg mooi en het Kasteel Alden Biezen was een ware verrassing.

8,2

Beoordeling door G.W. Meerman uit Gorinchem, op 21 juni 2018 (Gezin)

Mooi hotel midden in de stad. Leuke kamer. Vriendelijk personeel bij de incheckbalie, zij gaf ons tips voor restaurants, waar we gebruik van maakten.

Weinig kastruimte. En douchecabine lekte door naar het toilet.

Tip! Leuk museum en op zondag altijd een hele grote antiek en brocante markt.

8,2

Beoordeling door W. Schelling uit Oud-Beijerland, op 21 juni 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A.J. Lauwen uit etten-leur, op 19 juni 2018 (Stelletje)

De ontvangst. Toen een van de receptionisten in de gaten kreeg dat op de dag van onze binnenkomst mijn partner jarig was, vonden we later een leuke verrassing op onze kamer. Heel attent.

De extra parkeerkosten.

Tip! De gigantische kerk, de lange Romeinse muur.

9,8

Beoordeling door J Van Emmerik uit Eindhoven, op 20 juni 2018 (Stelletje)

10