Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel ibis Styles Zeebrugge

Hotel ibis Styles Zeebrugge  

Hotel ibis Styles Zeebrugge

Hotel - Zeebrugge

Hotel ibis Styles Zeebrugge is de ideale combinatie om zo wel strand als stad met elkaar te combineren. Dit gerenoveerde hotel is gelegen op slechts 500 meter van het strand van Zeebrugge. Met de kust tram breng je snel een bezoek aan de bekendere kust plaatsen Knokke en Blankenberge. Ook kun je fietshuren bij het hotel en zo genieten van de speciale kustroute, met tram kom je dan zo nodig... meer info
vanaf 79 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

37 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dgn Belgische kust + dag Brugge

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,12 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door E Verheugd uit Haarlem, op 2 augustus 2018 (Gezin)

Het zwembad.

Echt pas om 15.00 uur inchecken.

Tip! Oostende is een mooie stad.

7,4

Beoordeling door G.J.C. Roelofs uit Nijmegen, op 22 oktober 2017 (Groep)

Een stad zoals Brugge is dicht bij en gezellig. Zou hier dan eerder een hotel boeken. Een super tijd gehad.

De plaats waar dit hotel staat is minder aantrekkelijk. De omgeving is niks. Je kunt hier weinig doen en geen leuk terrasje pakken. Jammer.

Tip! Brugge bierbrouwerij een gezellig stadje waar voor ieder iets te doen is. Blankenbergh ook super. Zeebrugge ga ik niet meer naar toe.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Stelletje)

We kregen een gratis upgrade van de kamer. We kregen een fietsknooppuntenkaart te leen. Je kon koffie en thee pakken in de lobby. Het ontbijt was zeer goed. Echt verse sinasappelsap krijg je niet zo vaak in hotels. Je kon ook wafeltjes bakken en zelf een eitje koken. Het hotel is ook zeer millieubewust.

Niet zo'n fraaie ligging/uitzicht in de haven.

Tip! We zijn op de fiets naar Brugge geweest, mooie tocht heen door Lissewege en terug langs Damme. We hebben gewandeld door de duinen naar Blankenberge waar het wemelt van de restaurants aan de boulevard. En terug weer met het kusttreintje.

8,4

Beoordeling door F.C. van der Meijde uit Delfgauw, op 10 januari 2019 (Stelletje)

De aankomst waarbij ons medegedeeld werd dat de kamer op eigen initiatief werd ge-upgradet.

Het abominabel slechte bankmeubel.

Tip! De kerstmarkt in Brugge en het bezoekje aan Knokke, waar we voor gekomen waren.

5,6

Beoordeling door R.M. Marges uit Ridderkerk, op 7 juli 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2017 (Stelletje)

Schoon en goed bed. Goed ontbijt en goede douche.

Tip! Het boulevardtrammetje vond ik leuk. Maar ook kasteel Bentheim.

8

Beoordeling door B Tobaben uit Udenhout, op 25 juni 2017 (Stelletje)

Mooi grote suite op 5e verdieping.

Missen van airco, er was een soort klimaarbeheersing maar die voldeed niet helemaal. In bedden(goed) waren synthetische stoffen verwerkt. Niet prettig met warm weer.

7,8

Beoordeling door FEJ Louwers/Wapstra uit SINT-OEDENRODE, op 23 juni 2017 (Groep)

We hebben een paar heerlijke dagen gehad. Prachtig hotel, vriendelijk ontvangt en nette kamers en een fijn zwembad. Het ontbijt was heel erg uitgebreid.

Tip! Jammer. dat Zeebrugge zelf bijna uitgestorven is. Er is niet veel te doen. Wel een prachtig strand. Aan de haven heerlijk verse mosselen gegeten met een prachtig uitzicht op de haven. Een dag naar Brugge geweest, met de trein, een prachtige stad.

8,2

Beoordeling door AJCM Van Leuwen uit Tilburg, op 18 juni 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer. Heerlijk ontbijt.

De ligging.

Tip! Brugge was schitterend en vergoed ook nog de reis.

8

Beoordeling door A.J. Gezel uit maarssen, op 6 juni 2017 (Groep)

Goed en net hotel.

Tip! We zijn met de trein naar Brugge gegaan en hebben ons in deze stad goed vermaakt.

8,8

Beoordeling door J.A.M. Wubbels uit Spijkenisse, op 3 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2017 (Stelletje)

De tramrit naar De Panne en terug, je ziet meer dan in de auto, zeer aan te raden.

8,6

Beoordeling door JHWW Bax uit LEENDE, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

Net hotel.

De locatie.

8,4

Beoordeling door W.F. van Logten uit Drunen, op 18 mei 2017 (Stelletje)

Vlakbij gelegen bij Bruge centrum en zeer dichtbij Blankenberge, en mooie fietsroute.

Het indutriegebied.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door L.L.M van der Peet uit sint philipsland, op 2 mei 2017 (Groep)

De sfeervolle ruimte ontbreekt, de ruimte leek meer op een kantine geen gezellige zitjes beneden.

Tip! Brugge en de kustlijn.

7

Beoordeling door C.W. Drooger uit Harderwijk, op 18 april 2017 (Groep)

Een net en modern hotel met goede kamer en een goed ontbijt.

Het was erg warm in de kamer. Met het raam open slapen was geen optie vanwege de drukke wegen rondom het hotel.

7,4

Beoordeling door CE Van de Minkelis uit Arkel, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Super goed hotel, vriendelijk, helemaal toppie.

8

Beoordeling door I Zonruiter uit Ridderkerk, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke ontvangst door personeel aan de receptie, goede bedden, prima hotel. Gunstig gelegen trambaan, bijna voor de deur en het treinstation ook. Goede locatie om naar Brugge of Gent te gaan.

Tip! We zijn de 1e dag met de Lijn naar Middelkerke gegeaan. De 2e dag zijn we gezellig met de trein naar Brugge geweest, wat een verschrikkelijk leuke stad is dit. We waren er eigenlijk 1 dag te kort om alles te kunnen zien.

8

Beoordeling door G Vogelesang uit Burgh-Haamstede, op 24 februari 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door G.A. Kosterman uit Amersfoort, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Aardig personeel en een goed ontbijtbuffet.

Tip! Blankenberg is een bezoek waard, met de tram goed bereikbaar. Brugge is ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

8,4

Beoordeling door F.M. van der Heijden uit ROTTERDAM, op 31 december 2016 (Gezin)

Rustig.

Tip! Tram 1 kust.

8,4

Beoordeling door FJJ Janssen uit Eygelshoven, op 14 december 2016 (Stelletje)

Zeer behulpzaam personeel.

Ligging van hotel was niet zo heel goed, moeilijk te vinden alleen maar van 1 kant van de straat te bereiken.

7,8

Beoordeling door JWL van de wauw uit Urmond, op 3 december 2016 (Gezin)

Kort in de buurt van Brugge, Knokke Heist en andere kust plaatsen.

Tip! Brugge mooie stad om dagen in te wandelen en verder mooie kust plaatsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2016 (Stelletje)

Tip! Je kan met de trein makkelijk naar Brugge en met de kusttram voor 6 euro de hele dag reizen.

7,2

Beoordeling door MONIQUE Eerdekens uit Eksel, op 7 november 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M Boegheim uit Emmen, op 3 december 2016 (Gezin)

Jammer dat de koffie in de koffiehoek net water is. Verder kon je nergens koffie krijgen of kopen, alleen met het ontbijt.

6,8

Beoordeling door R.L Romeo Roodhuizen uit Graauw, op 8 maart 2017 (Gezin)

Vlakbij de kusttram, waarmee Oostende en Blankenberge zeer makkelijk te bereiken zijn, verder een zeer goed hotel en een prachtige hotelkamer.

Vlakbij een weg met veel vrachtverkeer.

Tip! Oostende en Blankenberge bezocht met de kusttram alsmede Brugge bezocht met de trein.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Gezin)

Goede service en heerlijk ontbijt.

Hotel heeft geen activiteiten. Bv. geen gezellige bar/cafe.

8,6