Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Parkhotel Andreasberg

Parkhotel Andreasberg  

Parkhotel Andreasberg - Aanzicht

Hotel - Andreasberg

Parkhotel Andreasberg is gelegen in Sauerland, op ongeveer 8 kilometer van het centrum van Bestwig, tussen de bekende steden Winterberg en Willingen. Het hotel is gevestigd in een voormalige dorpsschool, wat zorgt voor een bijzondere ambiance. In de winter de ideale uitvalsbasis voor de wintersportliefhebber, de liften van de Skiliftkarussell Winterberg beginnen direct aan de rand van de stad.... meer info
vanaf 87 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

46 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Sauerland Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Sauerland Halfpension

2 nachten v.a. € 87,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Sauerland Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

5 dagen Sauerland Halfpension

4 nachten v.a. € 158,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2019 (Stelletje)

Een prima kamer, met eigen zitje. Aardig Nederlands stel dat het hotel runt. Rustig gelegen. Ontbijt- en dinerbuffet bieden ruime keuze en als je vegetariër bent, dan wordt daar niet moeilijk over gedaan.

Tip! Zeker bezoeken het Bergbaumuseum in Ramsbeck.

8,2

Beoordeling door M.T.M Mohrmann uit Oosterhout, op 23 augustus 2019 (Stelletje)

Zeer gastvrij. Eten en drinken super en alles heel schoon!

Tip! We hebben Winterberg, Kornbach en Soest bezocht, leuke plaatsen.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk ontvangst, prima tot heel gezellig ingericht!

8,4

Beoordeling door E.A.E Copier uit Zaandam, op 16 augustus 2019 (Gezin)

Gastvrije ontvangst door Nienke en Gert. Als je hier binnen komt voel je je meteen thuis. Hotel is zeer sfeervol en met oog voor detail ingericht. Kamers met heerlijke bedden. Niet groot maar wat je nodig hebt is aanwezig. Het buffet voor de het diner wordt door Gert gemaakt en is eenvoudig maar lekker. Ontbijt is uitgebreid met lekkere warme broodjes, beleg, jus, koffie et cetera. Prijs/kwaliteit is erg goed. Nienke en Gert doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en dat is bij ons zeker gelukt!

Tip! Prachtige omgeving. Wij hebben rond de meren in de buurt gefietst. Daar is het niet erg stijl en dus goed te doen. Winterberg en Willingen nog steeds leuke plaatsjes voor een bezoekje.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

De warme ontvangst, de ligging en omgeving van het hotel.

Tip! Vanuit het hotel kun je prachtig wandelen en de omgeving en de Ruhr nodigen je uit om de fiets te pakken.

9

Beoordeling door C van der Willik uit Boskoop, op 17 september 2019 (Gezin)

Mooie omgeving. Leuke uitstapjes.

Badkamer een beetje aan de krappe kant.

Tip! Soest bezocht, een schitterend stadje. Hennesee gevaren, leuk tochtje. Omgeving prachtig.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2019 (Stelletje)

Goede verzorging goed eten. Geweldig personeel!

Tip! Prachtige omgeving en mooie steden in de buurt .

7,6

Beoordeling door C Berkhout uit Oostvoorne, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

Alles en vooral het weer!

De grote treden van de trap.

Tip! Mooie rustige omgeving, veel wandel mogelijkheden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2019 (Groep)

Gezellig hotel met veel plannen voor de toekomst.

Tip! Mooi wandelgebied.

7,8

Beoordeling door H Scheffer uit Olst, op 18 augustus 2019 (Stelletje)

De sfeer, de kwaliteit en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.

Dat het er nog niet uit ziet zoals het gaat worden. We hebben de plannen namelijk gezien, wat gaat het mooi worden. Maar wat er nu wel is vinden we prima hoor.

Tip! Lekker wandelgebied waarin je erg lang kunt wandelen zonder mensen tegen te komen. De Diemelsee is erg mooi en leuke plaatsen als Brilon en WInterberg zijn dichtbij.

8,8

Beoordeling door RENé van Leuken uit Lithoijen, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie in een mooi gebouw dat flink gerenoveerd word maar waar je van de bouwactiviteiten niks merkt. Een goed ontbijt zorgt ervoor dat je de dag perfect kunt beginnen. Overdag is er geen activiteit in het hotel. 's Avonds wordt je verwend met een heerlijk diner in buffetvorm. Saladebuffet, soep, twee soorten vlees, twee soorten warme groenten en aardappels of pasta en een toetje. Kortom simpel genieten!

De eerste nacht was het op onze kamer nogal warm maar dit kwam ook wel door de 38 graden van de afgelopen dagen. 's Nachts koelde het met de raam open wel af.

Tip! Het hotel staat tussen de zilvermijn van Ramsbeck en Fort-Fun. In een heerlijke mooie rustige omgeving in Sauerland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2019 (Stelletje)

Vooral de omgeving.

Het hotel is behoorlijk gedateerd!

Tip! Nabij gelegen Mijnmuseum was de moeite meer dan waard!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2019 (Stelletje)

De eigenaar was erg gastvrij!

Heel stil dorpje. Weinig te doen in de omgeving, ik moest naar andere plaatsjes met de auto.

7

Beoordeling door J. Bonnet uit RIJSWIJK zh, op 9 augustus 2019 (Groep)

De gastvrijheid en de goede maaltijden verzorging in de vorm van een lopend buffet.

De kwaliteit en de grootte van de kamer en de matrassen op de bedden. Weinig tafelruimte om kleine spulletjes eventjes neer te leggen en slechte bed-verlichting voor lezen in bed.

7

Beoordeling door R Haasert uit Meppel, op 7 augustus 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2019 (Stelletje)

De relaxte sfeer in hotel, prima bediening.

Tip! Prachtige wandelomgeving, met diverse goed gemarkeerde routes.

8

Beoordeling door H.S.P. Koning uit De Rijp, op 19 juni 2019 (Stelletje)

Mooi ingericht hotel met fijne lange bedden en een goed Hollands hoofd kussen. Hotelkamer niet heel groot maar groot genoeg voor twee. (2pers kmr) Bij ieder bed gelegenheid voor het laden van GSM. Avond eten in buffer vorm erg goed en lekker eten. Fijne zit met huiselijke sfeer. Eigenaars zeer vriendelijk en betrokken. Hotel is wel nog gedeeltelijk in ontwikkeling, maar dat geeft geen negatief effect op een fijn verblijf.

Tip! Fijne wegen om heerlijk motor te rijden van bos tot open vlakte en heuvelachtig afhankelijk van de richting waar je heen ga.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2019 (Stelletje)

We werden hartelijk ontvangen, met een kop koffie. De eigenaren waren oprecht geïnteresseerd in wat je wensen zijn en wat je ging ondernemen.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te motorrijden. Wanneer het slecht weer is, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden in de buurt zoals de Warsteiner brouwerij of de grotten.

8,4

Beoordeling door JP Priester uit Rotterdam, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, leuk hotel, aardige gastvrouw/heer.

Kamers zijn (heel) eenvoudig, komt bijna geen water uit de douche.

Tip! Ideale locatie om gelijk te gaan wandelen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Gezin)

Zeer gastvrij, wij hadden het heel gezellig.

Tip! De ertsmijn en brouwerij Warnstein zijn een bezoek waard.

9,4

Beoordeling door HA Meerman uit Gasteren, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk, eenvoudig en zeer netjes. Ontbijt en diner basis, maar in verhouding prijs-kwaliteit.

8

Beoordeling door YVAN Van Ruymbeke uit Aalter, op 18 maart 2019 (Gezin)

Een mooi gezellig hotel, waar de eigenaars zeer vriendelijk zijn!

Tip! Mooie skigebieden in de omgeving, zoals in Winterberg of Wellingen.

8,4

Beoordeling door S van der Linden uit Hoogeloon, op 14 maart 2019 (Gezin)

Het is een heerlijk, mooi, gezellig hotel waar je super vriendelijk wordt ontvangen. Complimenten voor de gastheer en -vrouw. We hopen dat ze het allebei leuk blijven vinden.

De douche in de slaapkamer laat te wensen over. Zeker na een dag op de latten zou een royale douche zeer welkom zijn. De straal is minimaal.

Tip! Het is heerlijk om het het drukke Winterberg te ontvluchten na een dag skien.

8

Beoordeling door D Slijkhuis uit Rotterdam, op 1 maart 2019 (Groep)

Warm ontvangst, sfeervol ingericht het hotel. Schone kamers goeie bedden. Hele vriendelijke eigenaars van het hotel. Gezellig echtpaar doen hun uiterste best om je fijn vakantie gevoel te geven. Komen zeker nog een keer terug.

Kleine douche/toilet ruimte.

Tip! Mooie rustige omgevingen. Leuke dorpjes Winterberg en Willingen.

8

Beoordeling door A.E De Grot uit Vlaardingen, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Gewoon alles was leuk. Nienke en Gert zijn gezellige mensen. Kan je leuk mee praten en maken tijd voor je.

Tip! Het plaatje Willigen is erg gezellig en leuk.

8,2

Beoordeling door Y van der Poel uit Hilversum, op 28 februari 2019 (Gezin)

Alles was leuk. Fijne locatie. Gemoedelijk.

Tip! Het ligt op een rustige locatie, met veel mogelijkheden op 30 minuten afstand.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Gezin)

6,8

Beoordeling door N.R. van Sleeuwen uit Veghel, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Hartelijk ontvangst door Gert en Nienke. Zeer gemoedelijke huiselijke sfeer. Mooi uitzicht vanuit de kamer en vanuit de lounge. Het eten was iedere avond weer een verrassing en was erg goed en gevarieerd.

Tip! Het dorpje zelf heeft verder niets te bieden. Wij hebben dat op zich niet gemist, omdat we het in het hotel prima toeven vonden en het was lekker stil 's nachts. Het dorpje ligt in een mooie omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen. Ook een bezoekje aan de mijnen in Ramsbeck is zeker de moeite waard.

8,4

Beoordeling door T.J. van Arnhem uit Geldermalsen, op 22 februari 2019 (Gezin)

Heel fijn hotel.

Tip! Wij waren er voor de wintersport in Winterberg.

7,7

Beoordeling door M.J. Vester uit Utrecht, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Heel gezellig hotel. Prima gastheer/gastvrouw. Mooie ligging hotel en kamer was schoon en alles wat er moet zijn was er.

Tip! Redelijk dichtbij Willingen, waar we konden skiën, leuke dorpjes in de omgeving en prachtig wandelgebied.

8

Beoordeling door G.J Gerritsen uit Dronten, op 18 februari 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid van de eigenaren en de huislijke sfeer.

De toiletten op de begane grond werden gerenoveerd.

Tip! Een prachtig mooie wandel- en fietsomgeving. We hebben kilometers gewandeld in de sneeuw. Dichtbij Winterberg en Willingen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2019 (Stelletje)

De klantvriendelijkheid en de gemoedelijkheid sprak ons zeer aan. Je voelde je welkom.

Het bankje op de kamer zat niet lekker. Ik miste sfeerlicht in de kamer. Alleen grote lampen en een bedlampje waren aanwezig. In de doucheruimte zou een paar haken voor kleding en een planchet voor toiletartikelen handig zijn.

Tip! Prachtige omgeving waar je mooie dagwandelingen kunt maken.

7,8

Beoordeling door P Gorsse uit Goes, op 14 februari 2019 (Stelletje)

In 1 woord geweldig, net een warm bad. Goed eten, goede bedden, lekkere wijn en er was zelfs tawny port aanwezig. We komen zeker dit jaar nog een keer terug.

Tip! Mooie uitvalsbasis voor Willingen en Winterberg. Ook is er op 2km afstand een leuk pretpark voor de kinderen.

9,3

Beoordeling door A Gelderblom uit Schagen, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Heel vriendelijk en fijn adres. mooie ligging, tussen Winterberg en Willingen in goed bed. Misschien zou het prettig zijn om een tv te hebben (maar niet perse nodig).

Tip! Lekker geskied.

7,5

Beoordeling door A V Tricht uit Barendrecht, op 13 februari 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Goede ontvangst, aardige beheerders, hulpvaardig en vriendelijk.

De kamer was de dag ervoor niet verhuurd geweest: te koud en het duurde lang voordat deze behaaglijk was. Wel direct actie van beheerders. Hadden gevraagd om een 2-persoonsbed, was niet mogelijk blijkbaar: niet vooraf gemeld.

Tip! Prachtige omgeving, direct vanuit het hotel wandelen, al waren de routes niet altijd goed aangegeven.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Relatief kleine kamer. Geen tafeltje om iets op te kunnen leggen.

Tip! Mooie omgeving voor wandelen. Ook goed mogelijk om even naar Winterberg te rijden om een keer te skiën.

7,5