Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Parkhotel Andreasberg

Parkhotel Andreasberg  

Parkhotel Andreasberg - Aanzicht

Hotel - Andreasberg

Parkhotel Andreasberg is gelegen in Sauerland, op ongeveer 8 kilometer van het centrum van Bestwig, tussen de bekende steden Winterberg en Willingen. Het hotel is gevestigd in een voormalige dorpsschool, wat zorgt voor een bijzondere ambiance. In de winter de ideale uitvalsbasis voor de wintersportliefhebber, de liften van de Skiliftkarussell Winterberg beginnen direct aan de rand van de stad.... meer info
vanaf 87 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

29 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Sauerland Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Sauerland Halfpension

2 nachten v.a. € 87,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Sauerland Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

5 dagen Sauerland Halfpension

4 nachten v.a. € 158,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H.S.P. Koning uit De Rijp, op 19 juni 2019 (Stelletje)

Mooi ingericht hotel met fijne lange bedden en een goed Hollands hoofd kussen. Hotelkamer niet heel groot maar groot genoeg voor twee. (2pers kmr) Bij ieder bed gelegenheid voor het laden van GSM. Avond eten in buffer vorm erg goed en lekker eten. Fijne zit met huiselijke sfeer. Eigenaars zeer vriendelijk en betrokken. Hotel is wel nog gedeeltelijk in ontwikkeling, maar dat geeft geen negatief effect op een fijn verblijf.

Tip! Fijne wegen om heerlijk motor te rijden van bos tot open vlakte en heuvelachtig afhankelijk van de richting waar je heen ga.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2019 (Stelletje)

We werden hartelijk ontvangen, met een kop koffie. De eigenaren waren oprecht geïnteresseerd in wat je wensen zijn en wat je ging ondernemen.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te motorrijden. Wanneer het slecht weer is, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden in de buurt zoals de Warsteiner brouwerij of de grotten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Gezin)

Zeer gastvrij, wij hadden het heel gezellig.

Tip! De ertsmijn en brouwerij Warnstein zijn een bezoek waard.

9,4

Beoordeling door JP Priester uit Rotterdam, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, leuk hotel, aardige gastvrouw/heer.

Kamers zijn (heel) eenvoudig, komt bijna geen water uit de douche.

Tip! Ideale locatie om gelijk te gaan wandelen.

7,6

Beoordeling door HA Meerman uit Gasteren, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk, eenvoudig en zeer netjes. Ontbijt en diner basis, maar in verhouding prijs-kwaliteit.

8

Beoordeling door YVAN Van Ruymbeke uit Aalter, op 18 maart 2019 (Gezin)

Een mooi gezellig hotel, waar de eigenaars zeer vriendelijk zijn!

Tip! Mooie skigebieden in de omgeving, zoals in Winterberg of Wellingen.

8,4

Beoordeling door S van der Linden uit Hoogeloon, op 14 maart 2019 (Gezin)

Het is een heerlijk, mooi, gezellig hotel waar je super vriendelijk wordt ontvangen. Complimenten voor de gastheer en -vrouw. We hopen dat ze het allebei leuk blijven vinden.

De douche in de slaapkamer laat te wensen over. Zeker na een dag op de latten zou een royale douche zeer welkom zijn. De straal is minimaal.

Tip! Het is heerlijk om het het drukke Winterberg te ontvluchten na een dag skien.

8

Beoordeling door D Slijkhuis uit Rotterdam, op 1 maart 2019 (Groep)

Warm ontvangst, sfeervol ingericht het hotel. Schone kamers goeie bedden. Hele vriendelijke eigenaars van het hotel. Gezellig echtpaar doen hun uiterste best om je fijn vakantie gevoel te geven. Komen zeker nog een keer terug.

Kleine douche/toilet ruimte.

Tip! Mooie rustige omgevingen. Leuke dorpjes Winterberg en Willingen.

8

Beoordeling door A.E De Grot uit Vlaardingen, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Gewoon alles was leuk. Nienke en Gert zijn gezellige mensen. Kan je leuk mee praten en maken tijd voor je.

Tip! Het plaatje Willigen is erg gezellig en leuk.

8,2

Beoordeling door Y van der Poel uit Hilversum, op 28 februari 2019 (Gezin)

Alles was leuk. Fijne locatie. Gemoedelijk.

Tip! Het ligt op een rustige locatie, met veel mogelijkheden op 30 minuten afstand.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Gezin)

6,8

Beoordeling door N.R. van Sleeuwen uit Veghel, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Hartelijk ontvangst door Gert en Nienke. Zeer gemoedelijke huiselijke sfeer. Mooi uitzicht vanuit de kamer en vanuit de lounge. Het eten was iedere avond weer een verrassing en was erg goed en gevarieerd.

Tip! Het dorpje zelf heeft verder niets te bieden. Wij hebben dat op zich niet gemist, omdat we het in het hotel prima toeven vonden en het was lekker stil 's nachts. Het dorpje ligt in een mooie omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen. Ook een bezoekje aan de mijnen in Ramsbeck is zeker de moeite waard.

8,4

Beoordeling door T.J. van Arnhem uit Geldermalsen, op 22 februari 2019 (Gezin)

Heel fijn hotel.

Tip! Wij waren er voor de wintersport in Winterberg.

7,7

Beoordeling door M.J. Vester uit Utrecht, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Heel gezellig hotel. Prima gastheer/gastvrouw. Mooie ligging hotel en kamer was schoon en alles wat er moet zijn was er.

Tip! Redelijk dichtbij Willingen, waar we konden skiën, leuke dorpjes in de omgeving en prachtig wandelgebied.

8

Beoordeling door G.J Gerritsen uit Dronten, op 18 februari 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid van de eigenaren en de huislijke sfeer.

De toiletten op de begane grond werden gerenoveerd.

Tip! Een prachtig mooie wandel- en fietsomgeving. We hebben kilometers gewandeld in de sneeuw. Dichtbij Winterberg en Willingen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2019 (Stelletje)

De klantvriendelijkheid en de gemoedelijkheid sprak ons zeer aan. Je voelde je welkom.

Het bankje op de kamer zat niet lekker. Ik miste sfeerlicht in de kamer. Alleen grote lampen en een bedlampje waren aanwezig. In de doucheruimte zou een paar haken voor kleding en een planchet voor toiletartikelen handig zijn.

Tip! Prachtige omgeving waar je mooie dagwandelingen kunt maken.

7,8

Beoordeling door P Gorsse uit Goes, op 14 februari 2019 (Stelletje)

In 1 woord geweldig, net een warm bad. Goed eten, goede bedden, lekkere wijn en er was zelfs tawny port aanwezig. We komen zeker dit jaar nog een keer terug.

Tip! Mooie uitvalsbasis voor Willingen en Winterberg. Ook is er op 2km afstand een leuk pretpark voor de kinderen.

9,3

Beoordeling door A Gelderblom uit Schagen, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Heel vriendelijk en fijn adres. mooie ligging, tussen Winterberg en Willingen in goed bed. Misschien zou het prettig zijn om een tv te hebben (maar niet perse nodig).

Tip! Lekker geskied.

7,5

Beoordeling door A V Tricht uit Barendrecht, op 13 februari 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Goede ontvangst, aardige beheerders, hulpvaardig en vriendelijk.

De kamer was de dag ervoor niet verhuurd geweest: te koud en het duurde lang voordat deze behaaglijk was. Wel direct actie van beheerders. Hadden gevraagd om een 2-persoonsbed, was niet mogelijk blijkbaar: niet vooraf gemeld.

Tip! Prachtige omgeving, direct vanuit het hotel wandelen, al waren de routes niet altijd goed aangegeven.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Relatief kleine kamer. Geen tafeltje om iets op te kunnen leggen.

Tip! Mooie omgeving voor wandelen. Ook goed mogelijk om even naar Winterberg te rijden om een keer te skiën.

7,5