Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim

dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim  

Algemeen - Kasteel van Bentheim

Hotel - Bad Bentheim

Het gastvrije dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim ligt in de bekende Duitse kuurplaats Bad Bentheim. Een uitstekende plaats om volledig tot rust te komen. Naast de kuuroorden, kan je hier ook geweldige uitstapjes maken. Neem een kijkje bij het Kasteel van Bad Bentheim of pak de trein naar Münster. Na een drukke dag, kan je bijkomen op je hotelkamer, de hotelbar of op het... meer info
vanaf 54 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

201 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Bad Bentheim Halfpension

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Bad Bentheim Halfpension

2 nachten v.a. € 69,90 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Bad Bentheim Halfpension

3 nachten v.a. € 104,85 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H.L. van de Kamp uit Warnsveld, op 14 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door MCWM van Witte uit poppel, op 14 januari 2019 (Gezin)

Heel gemoedelijk en vriendelijk personeel.

Tip! Mooie omgeving, prachtig kasteel en fijne stadswandeling.

8,4

Beoordeling door P Pronk uit Breukelen, op 13 januari 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Aardige mensen behulpzaam ,eten was heerlijk en goed verzorgd.

Tip! Munster is een leuke stad om met de trein te bezoeken.

7,6

Beoordeling door G de Vries uit Meppel, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Prachtige kamer, heerlijk eten, prachtige stad.

Tip! Prachtige uitzichten, interessant kasteel, leuke geleide rondwandeling.

9

Beoordeling door A.R. Blansjaar uit Amsterdam, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Het stadje met prachtig fort en het thermale bad waren de grootste verrassing.

Tip! Leuk stadje, zwembad en kasteel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Gezin)

Lekker mooi opgediend eten.

Tip! Bezoek kasteel, Osnabruck, Duitse outlet, Munster.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Stelletje)

Geweldig personeel, erg vriendelijk. Een goed ontbijtbuffet en heerlijk avondeten. Echt de moeite waard.

10

Beoordeling door H Posthumus uit Vries, op 3 december 2018 (Stelletje)

Ruime kamer en prima service van het personeel.

Tip! Het kasteel en de nachtwandeling waren de hoogtepunten.

10

Beoordeling door Anoniem, op 13 januari 2019 (Gezin)

De klant vriendelijkheid was perfect, het eten was goed de kamer was mooi schoon.

De trappen oplopen en het moeten gebruiken van een soort brandtrap buiten de openingstijden.

Tip! De avondwandeling was leuk omdat wij er de week voor de kerst er waren was er niet veel te beleven.

7,3

Beoordeling door WIM Reebeen uit wageningen - Nederland, op 25 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! Het kasteel en de heuvelachtige omgeving met leuke plaatsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2018 (Groep)

De ruimte van het ontbijt en diner is erg gezellig. Huiskamer sfeer.

De bedden waren erg laag, niet fijn om te liggen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2018 (Individueel)

Vriendelijk ontvangst, op een goede locatie.

Tip! Er is in Bad Bentheim en omgeving veel te beleven. Het is een gezellige plaats met mooie fietsmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door W.B. Dubois uit STEENBERGEN, op 13 november 2018 (Groep)

Vriendelijk hotel. Uitstekend eten!

Tip! Voordeel is dat het hotel op loopafstand van het centrum is gelegen. Mooie omgeving. Het kasteel/burght is zeer de moeite waard om te bezoeken!

8,4

Beoordeling door R.C. Coffie uit SPIJKENISSE, op 23 oktober 2018 (Individueel)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2018 (Gezin)

Het was een prachtig verblijf. Men was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt niet ver van het centrum.

Allemaal tegelijk dineren. Het was geen buffet.

Tip! De burcht was mooi om te zien en ook de avondwandeling in het donker viel erg in de smaak. Een leuk toeristisch stadje.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2018 (Groep)

Samen dineren en de aardige bediening.

Na het diner was het niet meer gezellig bij de bar.

Tip! Leuke winkels in Nordheim, waar we een dagje op bezoek waren.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2018 (Stelletje)

De informele sfeer in het hotel is heel plezierig.

Tip! Bad Bentheim zelf is verrassend interessant. Het kasteel is heel mooi en toegankelijk. Maar ook als uitvalsbasis voor Münster en Osnabrück ligt Bad Bentheim zeer gunstig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door J Van loo uit ERMELO, op 6 september 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door H.J. Dijkhuis uit Roden, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Omgeving plus bezoek burcht.

Tip! Avondwandeling 21:00 tot 22:15 uur onder uitstekende leiding vertelling van de Nachtwachter, aanrader.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Groep)

Mooi dorp op loopafstand.

Om 18.00 uur aan diner zitten geeft weinig flexibiliteit. Vanwege de hitte minder gedaan dan we gepland hadden. De fietsen die we huurden waren redelijk maar de receptioniste wist niets van fietsroutes terwijl in alle folders staat dat de bewegwijzering zo goed is. Als je naar het zuiden gaat is het bar slecht aangegeven wat de sfeer niet ten goed komt.

Tip! Mooie wandeling achter kuuroord.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2018 (Stelletje)

Lekker ontbijt. Je kon zo naar het dorpje lopen.

Het zwemmen zat in het arrangement, maar het was niet goed geregeld. Het is handiger om dan een voucher te geven. Schuine wand op de kamer. Er was geen lift.

Tip! Munster was erg leuk. Mooi gefietst in de omgeving. Lekker gezwommen bij de Thermen.

8

Beoordeling door M.G. van Druten - Dingemans uit Lent, op 7 september 2018 (Gezin)

Goede kamer met ventilator, vooral fijn met het warme weer. Goed eten.

Jammer dat het hotel geen lift heeft, ik moest 2 trappen lopen naar de kamer.

Tip! Het kasteel was erg leuk en vooral de avondwandeling met gids.

7,8

Beoordeling door ADRIAAN van Dijk uit Zoetermeer, op 24 juli 2018 (Stelletje)

De goede sfeer, schone kamer, de aanbod/prijsverhouding.

Tip! De reisafstand om er te komen. De rust, de lunchgelegenheden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2018 (Groep)

Het zag er vanbinnen gezellig uit.

De eerste avond was het diner prima, maar de tweede avond was het niet lekker (alles was koud en vet).

Tip! Mooie kleine kerstmarkt.

7,6

Beoordeling door M. Ponjé uit Niftrik, op 23 juli 2018 (Stelletje)

De sfeer.

Tip! Mooie omgeving en fietsroute Bentheim is prachtig.

8,7

Beoordeling door K.K. Peper uit Emmen, op 16 juli 2018 (Gezin)

Mooie omgeving.

De soms steile hellingen.

Tip! Kortom: Wij hebben het hier gewoon goed naar de zin gehad. Goed Hotel!

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Groep)

De omgeving, met goede fietsmogelijkheden. De wandeling met de stadsgids en het bezoek aan het kasteel.

De kamers waren aan de straatkant, dus last van verkeerslawaai. Verder jammer dat we niet 2 gelijkwaardige kamers kregen.

Tip! We hebben bijzonder leuk en ontspannen kunnen fietsen, met goed aangegeven fietsroutes. De avondwandeling met de stadsgids is een aanrader.

7

Beoordeling door MARC Ronkers uit ´s -Gravenhage, op 10 juli 2018 (Gezin)

Mooi hotel, met veel bloemen! Prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed. We hebben lekker gegeten en we hadden een mooie kamer. De omgeving is heerlijk rustig.

9,8

Beoordeling door J. Werkman uit AMERSFOORT, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Hartelijke ontvangst in de Nederlandse taal. Mooie en goed ingerichte kamer. Heel goed verzorgd ontbijt. Goede diners. 's Middags gratis koffie met cake. Dakterras met goede zitjes en zonneschermen.

Leg a.u.b. een anti-glij-matje in de douche!!

Tip! Kloosterkerk in het nabij gelegen Bardel is zeer de moeite waard, evenals natuurlijk het kasteel.

8,2

Beoordeling door C Dubbeldam uit Schoonhoven, op 12 juli 2018 (Stelletje)

Ontbijt en diner is eenvoudig, maar voor die prijs wel goed.

Wij keken samen met ongeveer 10 anderen een WK voetbalwedstrijd beneden in het hotel. Komt de medewerker zeggen dat ze gaan sluiten, dus of we boven op de kamer verder wilden kijken. Het was 22.00 uur.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Aardig hotel, leuk en kundig personeel.

Tip! Vanuit Bad Bentheim kun je ook een route in Twente fietsen. Bijvoorbeeld naar Ootmarsum 30km enkel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Individueel)

Vriendelijk, Nederlands sprekend personeel.

Tip! Het is een mooie burcht in Bad Bentheim.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk gastvrij, gemoedelijk, goed eten.

Zolderkamer hoge ramen daardoor weinig uitzicht.

Tip! Leuke fiets routes.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Stelletje)

Thee en koffie op de kamer, het personeel was vriendelijk en bij aankomst kregen we een drankje.

Kamer zeer gehorig, erg klein, schuin dak waar mijn man steeds tegen aan botste, raam pal onder het hoofd. Ontbijt zeer karig. Zou leuk zijn als er ook bruine bolletjes aanwezig zouden zijn. Raar dat het hotel vaak gesloten is tussen 12 en drie uur. Het avondeten was slecht. Bijvoorbeeld de ananas was niet rijp.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2018 (Stelletje)

Na 22:00 uur gaat de bar dicht en het personeel naar huis.

6

Beoordeling door A.C. Reijgersberg uit Delfgauw, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en zeer vriendelijk personeel (Jopie) waar je alles aan kan vragen. Heerlijk gegeten, prijs/ kwaliteit was goed.

Iets gemakkelijker fietsroutes ter beschikking stellen.

Tip! Komen gauw terug om de bezienswaardigheden goed te bekijken, was door omstandigheden door ons nu te weinig kunnen bekijken. Het weekend dat wij er waren was er een Garden festiviteit in het park van het Kasteel en dit was erg gezellig en mooie spullen gezien.

9

Beoordeling door C de Goede uit Zalk, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Leuk vond ik de ligging van Bad Bentheim vlak over de grens waan je je in een andere wereld. De rondleiding 's avonds was heel leuk en informatief. Ook de bereikbaarheid per trein en fiets. Geen auto nodig! In uw hotel voel je je als een gast welkom in het buitenland.

Tip! Unieke omgeving een rots in het vlakke land.en vlakbij Nederland En de mooie fietsmogelijkheden. Opvallend zijn de bloemen bij de huizen in Bad Bentheim. Geeft een vrolijke sfeer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door L J van der Heijden uit Boekel, op 21 juni 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Stelletje)

Vrij dakterras.

Tip! Stadje Bentheim en kasteel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Ligging aan een doorgaande weg. Veel geluidshinder van autoverkeer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

We hadden een mooie grote kamer. Blij met de zon maar de kamer was erg licht. Geen verduistering mogelijk, de gordijnen waren lappen die precies voor de ramen pasten maar niet voldoende donker maakten. Voor de zijramen een screen plaatsen zou prima effect hebben.

Tip! Mooie plaats met als trekpleister het kasteel en de mooie stadstuin. Aanrader is de stadswandeling.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Omgeving en fietsmogelijkheden goed weer

Dat om 19:30 alles dichtging geen mogelijkheid om aan bar te zitten om potje te kaarten oid Slecht toegankelijk na 19:30

Tip! Nordhorn zeer leuk stadje Leuke fietsomgeving

6,3

Beoordeling door PIA 't Hart uit Sliedrecht, op 5 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door AJ Heesakkers uit Geffen, op 17 juni 2018 (Gezin)

6,8

Beoordeling door G.J.A. van Delft Westerhof uit Epe, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Vooral de bejegening, het ontbijt en het 3 gangen diner. Nederlandse eigenaar overigens. Het eten en ontbijt was heerlijk, fijne bedden en de ontvangst en bediening was erg vriendelijk! De kamers waren super schoon en badkamer en wc ook! Toen we aan kwamen kregen we een welkomst drankje. Koffie of thee met een plak cake ‘s middags. Gelukkig weinig voorverpakte eetwaren. Echt een aanrader.

Wifi werkt overal prima en stabiel, zou wat echter wat sneller kunnen. Nederlanders zijn verwend thuis met 50 tot 150 Mbps. Het hotel heeft 10 Mbps voor downloaden en 2 voor uploaden. 20 Mbps zou al een merkbare versnelling geven.

Tip! Leuk stadje overigens. Vergeet de Nachtwacht avond rondwandeling niet en ‘s middags de Burgt tour. Beide heel geanimeerd uitgevoerd door Ruud Brilleman (NL).

9,2

Beoordeling door M Wichard uit Amsterdam, op 12 juni 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door W.I.J. Nannings uit Goes, op 11 juni 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Groep)

De vriendelijkheid.

Geen lift.

Tip! De fietstochten waren erg mooi. Veel natuur.

6,8

Beoordeling door HW Buijsman uit Eerbeek, op 11 juni 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2018 (Groep)

Ruime slaapkamer.

Dat het hotel van 1100 uur tot 1500 uur gesloten is.

Tip! Prachtig kasteel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Het eten was een tegenvaller maar gezien de prijs kan je daar niet over klagen!

7,6

Beoordeling door P.A.H.C Nijland uit Apeldoorn, op 8 juni 2018 (Gezin)

Nederlands sprekend personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Dat we precies boven de ingang van het casino en parkeerplaats zaten. Hadden last van de gasten die tot 2.00 uur 's nachts vertrokken.

Tip! Burg Bentheim het bezoeken waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Gezin)

Bad Bentheim en omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Leuk hotel leuke omgeving.

Tip! Dierenpark in Nordhorn.

7,2

Beoordeling door L Voogd uit Goes, op 7 juni 2018 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door ANNIE Damen uit Soerendonk, op 7 juni 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Stelletje)

De ligging, dichtbij het centrum.

7,4

Beoordeling door PJM van PJM van Groenestijn uit Nijmegen, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en het was er lekker rustig.

Er werd erg hard gereden door het verkeer dat langs het hotel kwam.

Tip! Het kasteel vonden wij erg mooi. De winkel met zelfgemaakte beelden en de bakkerijen vonden wij erg leuk en lekker.

7,6

Beoordeling door GERARD Vanderstraten uit Bree, op 19 mei 2018 (Groep)

Alles was goed, alleen jammer dat er geen lift was.

Tip! De avondwandeling met gids was zeer fijn en de omgeving was mooi.

8,6

Beoordeling door GJ Klevant Groen - Flach uit Dronten, op 18 mei 2018 (Groep)

Het gezelschap, het dakterras van het hotel en de stad en de mensen in Bad Bentheim. De dame die het ontbijt regelde was een schat.

Onze kamer is niet een keer schoongemaakt, er werd alleen een stapeltje schone handdoeken op de grond voor de kamerdeur gelegd. Dat de hond, hoewel we van tevoren geïnformeerd hadden en €10 p dag moesten betalen, eigenlijk niet welkom was. We zijn dan ook een dag eerder teruggegaan dan gepland omdat we ons niet welkom voelden daar en we hebben 's avonds ergens anders moeten eten, hoewel we HP geboekt en betalen moesten. De eigenaar stond gewoon glashard te liegen dat hij mij gemaild had. Helaas voor hem had ik alle mails bewaard en kon hij teruglezen dat hij dit inderdaad vergeten was te doen. En toen nog steeds geen vriendelijk woord of excuus. Ongastvrije man.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Het is een mooie omgeving veel gewandeld en lekker gefietst.

Tip! Het kasteel is natuurlijk een bezienswaardigheid maar ook de omgeving wanneer je fiets zie je zoveel te meer.

9,2

Beoordeling door F.D. Koster uit Zoetermeer, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Gezellig personeel.

Vaste tijd waarop de avondmaaltijd geserveerd werd.

Tip! Leuke golfbaan.

8,4

Beoordeling door A.M. Veldman uit monnickendam, op 26 mei 2018 (Individueel)

Bijna alles, gewoon prettig. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer, heel prettig als je 's morgens vroeg wakker bent. Dan kan je alvast een bakkie nemen. Een goede en veilige trap met aan beide kanten een leuning. Een geweldig terras, met mooi uitzicht. Goede geluidwerende ramen.

Het matras vond ik iets te zacht.

Tip! Het treinstation, goed bereikbaar met een wandeling door het mooie park. De omgeving van het kasteel.

8

Beoordeling door A van Beek uit Schijndel, op 10 juni 2018 (Gezin)

Leuk dorpje en mooie fietsroutes.

Verplicht 18.00 uur diner en eten wat de pot schaft. Eten was was goed. Mits van te voren opgegeven iets niet persé te willen eten.

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Mooi dakterras. Ruime en schone kamer. Vriendelijk personeel.

Gevraagd om aparte bedden, helaas niet gekregen, dus weinig geslapen.

Tip! Avondwandeling met stadsgids was leuk. Bezoek Slot Bentheim, dit is aan te bevelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2018 (Gezin)

Er even op uit in een leuke plaats.

De herrie van het langskomende verkeer in de morgenuren.

Tip! Het kasteel en het gezellige centrum.

7,8

Beoordeling door WJ Walman uit Soest, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Zeer royale kamer; gezellige sfeer in het hotel.

Traplopen; Geen lift

Tip! In de lente is dit gehele gebied een genot om doorheen te rijden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door H.J. Bluemink uit Rheden, op 30 april 2018 (Stelletje)

Goede verzorging.

Tip! Bentheim is een prachtige plaats.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Allround medewerkers. De verrassing wat we te eten kregen!

Tip! Thermaalbad aanrader. We waren er nog wat vroeg in het seizoen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door A.H.M. Kooij uit Rijswijk(Z-H), op 22 april 2018 (Groep)

Alles was geweldig, kamer en sanitair heel goed. Dikke tien! Het personeel zeer vriendelijk en ontbijt en diner prima verzorgd. Echt een ambiance om aan te bevelen!

Tip! De omgeving is prachtig, met goede aangegeven fietsroutes. Avondwandeling met de nachtwacht ook heel origineel, leuke verteller!

10

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

Goede accommodatie, we hadden drie dagen goed weer, genoten op het dakterras. Accommodatie op loopafstand van het centrum. Er is geen lift, jammer dat wij 's zondags geen hulp kregen bij het naar boven brengen van de koffers. Er was geen welkomstdrankje toen wij er om drie uur aankwamen. Een collega maakte dat de volgende dag goed, ze vroeg of we het drankje al gekregen? En kregen het alsnog.

Tip! We hebben heerlijk kunnen relaxen door het weer en het dakterras. De Burcht is mooi en het thermaalbad was heerlijk.

8,2

Beoordeling door JH Siebelink uit Apeldoorn, op 1 juni 2018 (Gezin)

Mooie kamer, half pension goed geregeld. Perfect personeel, ontzettend behulpzaam.

Avondeten om zes uur.

Tip! Leuk dorp, mooie burcht, verder niet veel te doen.

6,7

Beoordeling door SMR Habraken uit weurt, op 6 april 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door GWP Gabriels uit Kloetinge, op 8 maart 2018 (Groep)

Gemoedelijke sfeer.

Tip! Kasteel is de moeite waard, saunabezoek is heerlijk.

9,2

Beoordeling door A.I.J. Advocaat- Hiemstra uit PEIZE, op 6 april 2018 (Individueel)

8,2

Beoordeling door M.J.C. Cremer uit Soerendonk, op 18 april 2018 (Gezin)

De enorm goede service. Mooi plaatsje en mooie geschiedenis.

9

Beoordeling door A.J.J. Van Unen uit Vlaardingen, op 31 maart 2018 (Stelletje)

De locatie.

Tip! Bentheimer Mineraltherme en het kasteel Burg Bentheim. De activiteiten bij de aanbieding en de bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door H Van Hall uit Veghel, op 14 april 2018 (Groep)

Dat het hotel tussen 12.00 en 15.00 uur is gesloten. Daarom thermaal bad moeten missen.

7,2

Beoordeling door L. Jonker uit IJmuiden, op 13 april 2018 (Stelletje)

Kamer, eten en personeel gewoon goed.

We hadden een groot verlicht reclamebord voor het kamerraam.

Tip! Fijne omgeving om te wandelen.

8,2

Beoordeling door HTJM Verbruggen uit Heusden gem asten, op 3 maart 2018 (Gezin)

Alles!

8

Beoordeling door GM den Dekker uit Loosbroek, op 21 april 2018 (Gezin)

De kleinschaligheid en de mooie omgeving.

Vreemd dat er op de drankjes 19% btw bovenop kwam, terwijl de consumpties goed aan de prijs waren.

Tip! Uitkijktoren met mooie boswandeling. Het stadje Ootmarsum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving, het kuuroord en de Hollandse TV-zenders.

Tip! Nordhorn heeft hele gezellige winkels. Diner eenvoudig maar super goed en lekker.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Het hotel is schoon en netjes.

's Avonds kun je in het hotel niet even gezellig even wat drinken.De bar sluit om 21.30 uur,maar als je om 21.00 uur vraagt om een drankje dan kijkt meneer de ober/receptionist al op zijn horloge. Verder vonden we de drankjes duur €4,90 voor een rode wijn bij het eten is fors.

Tip! Bad Bentheim is een leuk stadje,waar koningin Emma vandaan komt,nooit geweten. Ook de omgeving is prachtig.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

Vanuit het hotel bent u zo in het centrum (wandelend 10 min). Goede elektrische fietsen kunnen bij hotel worden gehuurd. Deze moet u wel reserveren.

De avondmaaltijd wordt op een vaste tijd om 18:00 uur opgediend.

Tip! De avondwandeling met de Nachtwacht, bezoek aan het Kasteel en fietsen in de omgeving.

9,2

Beoordeling door J.H. Mondeel uit Nijverdaql, op 30 april 2018 (Stelletje)

Bad Bentheim is een mooie plaats, met een mooie omgeving. Ook een mooi kasteel, jammer dat er geen rondleiding was toen wij er waren.

Het ontvangst was wat stroef ,wij kregen een kamer op de 2e verdieping en moesten zelf de koffers naar boven zeulen, daar er geen lift was. Daarom zou ik oudere mensen dit hotel afraden.

7,6

Beoordeling door R C Vos uit Stadskanaal, op 30 april 2018 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door A Aalbers uit Heiloo, op 2 april 2018 (Gezin)

De hartelijkheid van het personeel en 's middags cake met koffie/thee.

Geen welkomstdrankje. Vond het ook moeilijk om er om te vragen.

Tip! Verrassend plaatsje, Bad Bentheim. Hoogteverschillen zeer bijzonder na het vlakke land. Genoeg te doen voor een weekend.

7,4

Beoordeling door C.E.A. Breedt uit HEERENVEEN, op 29 maart 2018 (Groep)

De grote kamer en het fantastische diner wat wij s'avonds voorgeschoteld kregen, toppers.

De stamtafel.

Tip! Het kuuroord en alles daaraan verbonden, heerlijk voor een dagje relaxen bij slecht weer.

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2018 (Groep)

Prima hotel, goede verzorging, aardig personeel. Tip. Avondeten bestond uit 1 menu misschien handig 2 keuzes te hebben voor de mensen die niet alles lusten.

Tip! Wij hebben genoten van Burg Bentheim, mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door CAG CAG Akerboom uit Rosmalen, op 31 januari 2018 (Groep)

8

Beoordeling door GERALD den Dekker uit ALPHEN AAN DEN RIJN, op 2 april 2018 (Stelletje)

Een rustig hotel, met vriendelijk personeel.

De kamer mist comfortabele stoelen. Geen tuin, wel een dakterras. Hotel ligt ingesloten in een bebouwing.

Tip! Kasteel Bad Bentheim, fietsen in omgeving, Gildehauser venn en het Stadje Nordhorn.

6,7

Beoordeling door C Daalmeijer uit Vianen, op 8 april 2018 (Groep)

De omgeving.

Op 2de Paasdag kregen we het diner als een f1 race. De bar was na het diner gesloten.

7,6

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 3 april 2018 (Gezin)

Ruime kamer. Goed ontbijt. Ned-talige tv-zenders.

Bediening correct, maar erg zakelijk. Matig diner. Slechte kussens. Prijzen consumpties niet transparant.

Tip! Bad Bentheim is interessant, een mooie omgeving. Oldenzaal is erg leuk.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2018 (Stelletje)

Goede kamer, prettige sfeer, prima eten.

8

Beoordeling door S Postma uit Drachten, op 6 april 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke zweer en aan het einde van de middag stond de koffie klaar. En de drie-gangen menu was uitstekend verzorgd.

Alleen geen goed uitzicht naar buiten.

Tip! Het kasteel is de moeite waard om te bekijken en het thermenbad is ook aan te bevelen, echt de moeite waard alleen dat zondags alles dicht is.

7,3

Beoordeling door RF Wittebroek uit Batenburg, op 17 maart 2018 (Gezin)

Dichtbij het centrum.

De bar vrij vroeg dicht 's avonds, ook in de middag gesloten.

Tip! Stadje met burcht is leuk, prachtig uitzicht vanuit de burcht. De omgeving ook interessant.

7

Beoordeling door W.P.J. van Elst uit Zeist, op 6 april 2018 (Individueel)

Dicht bij het centrum. Vlakbij startpunt, diverse fietsroutes.

Kamers zijn nogal gehorig.

7,6

Beoordeling door G van Ee uit GROENEKAN, op 1 maart 2018 (Gezin)

Het hotel was dicht bij het centrum en de 1e indruk van het hotel was prima. Onze kamerwas mooi ruim en alles was netjes schoon en verzorgd. Geen herrie van verkeer, en de bedden waren lekker stevig, dus prima geslapen. Het ontbijt was voor ons prima en er was ruim voldoende keus. Het diner was ook goed en het werd netjes opgediend.

Drankjes zijn een beetje aan de prijzige kant.

Tip! Een bezoekje aan de Burcht Bad Bentheim is aan te bevelen. En de Outlet in het nabij gelegen plaatsje Ochtrup is ook leuk voor een dagdeel besteding.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Groep)

Stadswandeling. Kasteel.

8,8

Beoordeling door H.J. Fokkens uit Gorinchem, op 23 maart 2018 (Gezin)

Hotel en bar waren vanaf 20.00 uur gesloten. Was niet vermeld bij de informatie, dus zeer ongezellige avonden.

7,4

Beoordeling door FM de Bok uit Amsterdam, op 10 maart 2018 (Stelletje)

Grote en schone kamer en vriendelijke bediening en de hond mag mee.

Diner om 18.00 uur (mag wat later zijn).

Tip! 3 prachtige grote (12 km) wandelingen met losse hond (vroeg in het jaar) in nabijheid van hotel gemaakt, loopafstand naar dorp. Bezoek kasteel een must.

9

Beoordeling door A.E.M. Behm uit Den Haag, op 3 april 2018 (Gezin)

De rust tijdens de nacht.

Dat als je voor een weekend komt, het lopen naar de baden te ver is, dus loop je dat mis.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Ontvangst met koffie en kuchen elke dag.

Warme maaltijd.

Tip! Heerlijk gewandeld.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Gezin)

Buitengewoon aardig personeel. Lekker eten.

Tip! Ga naar Osnabrueck! Doe vooral het Felix Nussbaum Museum aan.

8,2

Beoordeling door A.P.M. Koeter-Van Engelen uit Valthermond, op 16 maart 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door R.H. Seinen uit Schoonebeek, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Het verblijf was prima vriendelijk personeel en het eten was heerlijk! Wij zijn maar twee nachten geweest maar dat hadden er wel meer mogen zijn!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Mooie kamer. Prettige receptioniste.

Tip! Mooi wandelen. Het kasteel.

7,8

Beoordeling door H Regtop uit Assen, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Welkomst koffie/thee/koek in de middag, koffie/thee op de kamer.

Tip! Prachtig kasteel, Bentheimer Sandsteengroeve erg bijzonder. Schitterende wandelmogelijkheden

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Bezoek aan het Kurbad.

Tip! Leuke plaats met mooi kasteel. Fantastische omgeving. Fijn ontspannen in het Kurbad.

8,8

Beoordeling door M de Vos uit Zeewolde, op 3 februari 2018 (Stelletje)

Lekker een weekendje weg op een leuke bestemming. Kasteel in de buurt om te bekijken. Overal kan je lekker koffie drinken en iets lekkers erbij bestellen.

Tip! Ook leuk om een middagje naar Nordhorn te gaan.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Het eten was goed, het toetje verrassend.

We hadden een zolderkamer, de douche had een erg zwakke straal.

Tip! Een prachtige omgeving. Een bezoek aan het slot is de moeite waard.

8

Beoordeling door H Maurer uit IJsselmuiden, op 28 februari 2018 (Gezin)

Keurig hotel. Zeer vriendelijk personeel. Kamers zijn netjes. Geen overbodige luxe. Maar voldoen prima. Heerlijk bed. Diner en ontbijt is goed verzorgd. Kortom voor die prijs een heel goed hotel, voor een paar heerlijke dagen er even uit zijn. Voor herhaling vatbaar. Kortom, wij hebben het er ontzettend naar onze zin gehad.

Tip! Kasteel in Bad Bentheim is zeker de moeite waard. Ook op zo'n 10 km een grote Outlet in Ochtrop, met bijna alle grote merken.

8,4

Beoordeling door CJW Bomhof uit Apeldoorn, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Goede sfeer en goed eten en drinken.

Twee hoge trappen op en geen lift.

Tip! Bentheimer Zandstein groeve. Kasteel Bad Bentheim met een Oranje vleugje.

7,8

Beoordeling door A. Rietberg uit Rijssen, op 26 februari 2018 (Gezin)

De ontvangst, zeer vriendelijk. De locatie.

Tip! De nachtwaker wandeling, erg leuk!

7,8

Beoordeling door C van Wijk uit Oud Beijerland, op 27 januari 2018 (Gezin)

Leuk hotel met een goed bed.

Tip! Interessant kasteel.

8

Beoordeling door M.M. Kil uit Losdorp, op 19 maart 2018 (Groep)

Het verblijf was succes door het slot en de omgeving.

Locatie hotel! En het hotel zelf.

6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Groep)

Fijne vriendelijke medewerkers.

Hotel werd om 19.30 uur gesloten. Kon je alleen nog op kamer zitten. Of vlakbij naar cafeetje. Daarna via stalen wenteltrap aan zijkant naar boven via houten vlonder naar je kamer.

Tip! Het kasteel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Mooi hotel met fijne mensen. Prima.

Tip! Nachtwandeling was leuk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Gezin)

Goed ontvangst en vriendelijke ondersteuning bij vragen. Ook hulp bij zaken bestellen. Comfortabele kamer. Ook het diner was uitstekend en prettig geserveerd.

7,8

Beoordeling door WILL Lamers-Koster uit Didam, op 19 februari 2018 (Gezin)

Onze gastvrouw, woont in Bad Bentheim en is zeer gastvrij, sociaal, lief en een luisterend oor voor de gasten en verstaat haar vak.

Onze kamer 21 aan de straatzijde met het verkeerslawaai wanneer je er voor kiest om met open raam te slapen. En erg jammer dat 22.00 uur alles sluit en je naar je slaapkamer moet.

Tip! Bijzonder mooie omgeving ondanks dat het nog geen zomer is.

8,6

Beoordeling door CM Cappel uit Zandvoort, op 10 februari 2018 (Stelletje)

Een mooie kamer en een goed bed, alles wat je wilt was er. Een vriendelijk ontvangst.

Zachte kussens maar dat is natuurlijk altijd persoonlijk.

Tip! Vlakbij de Mineral Therme. Zeker een bezoek waard. Dat was ook de reden dat wij voor dit hotel kozen.

7,8

Beoordeling door G Bennik uit Beuningen, op 19 februari 2018 (Stelletje)

Een goed onderkomen.

Tip! Diverse mogelijkheden zoals een bezoek a/d Burcht en ook de omgeving biedt ruimschoots mogelijkheden.

7,4

Beoordeling door V.M.W. Griep-Pont uit Epe, op 12 februari 2018 (Stelletje)

Een mooie kamer met goede voorzieningen. Koffie, thee, fles water. Gastvrij, in de middag koffie/thee met koek zat bij het verblijf inbegrepen. Een verzorgd 3-gangen diner, alles vers en creatief opgediend. Een uitgebreid ontbijt.

Jammer dat in het restaurant geblindeerde zicht naar buiten was.

Tip! Authentieke omgeving. Favoriete bezienswaardigheid de Burcht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2018 (Stelletje)

Mooie grote kamer met kingsize bedden. Een televisie met Nederlandse zenders. Prima verwarming en een goed ontbijt.

7

Beoordeling door HA Rijfkogel-Boelen uit Emmercompascuum, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Fijne ontvangst en vriendelijk personeel. Alles was netjes en schoon.

Dat je via de brandtrap binnen moet. Als ze het bedrijf sluit, overdag zit het ook op slot.

Tip! Omgeving is erg mooie, het kasteel is de moeite waard.

8,4

Beoordeling door IJ.H. Buik uit makkum, op 20 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel.

Tip! Veel te zien in en rond kasteel Bentheim. Gigantisch complex als kuuroord bekeken. Station met wisselende locomotieven bij de internationale trein.

9,2

Beoordeling door MJH Jansen uit Braamt, op 27 december 2017 (Stelletje)

Ontvangst, gastvrijheid, leuke plaats, vriendelijk personeel.

Tip! Traditioneen duits plaatsje. Gezellige binnenstad. De avondwandeling is een aanrader mits je de duitse taal enigzins machtig ben. Enschede op korte afstand, leuke winkelstad

8

Beoordeling door AM van Dreumel uit Wijchen, op 25 december 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2018 (Stelletje)

Prettige eenman/vrouw bediening. Betere tv dan in diverse andere hotels.

7,4

Beoordeling door J.N. Bremmer uit Groningen, op 1 februari 2018 (Gezin)

Goede locatie en uitstekende prijs/kwalitiet verhouding.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2018 (Stelletje)

De ligging was goed. Avondeten was goed in verhouding met de prijs. Dame die het ontbijt verzorgde was erg vriendelijk.

De receptionist/kelner was onvriendelijk. Gaf andere hotelgasten in ons aanwezig zijn een onvriendelijke uitbrander omdat ze niet op tijd bij het avondeten aanwezig waren. Dit kan op een andere manier. Staat ook onduidelijk op hotel-reglement.

Tip! Gezellig dorpje met kroegjes, eetgelegenheden en kasteel.

7,2

Beoordeling door WJJ Bloemberg uit Pannerden, op 1 januari 2018 (Stelletje)

Prachtig historisch stadje.

Tip! Een aanrader is de rondgang met de nachtwachter door het stadje.

7,6

Beoordeling door JJM Slootjes uit Eersel, op 24 december 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door W Ebbers uit Borculo, op 22 december 2017 (Gezin)

Goed en netjes personeel.

Geen lift.

Tip! Ga zeker nog een keer terug na Bad Bentheim in de zomer om te fietsen.

7,4

Beoordeling door W.A. Boer uit Spijkenisse, op 21 december 2017 (Gezin)

Gezellig, sfeervol en een mooie locatie, aan de rand van het dorp. Vriendelijk personeel, een mooie en rustige kamer.

8

Beoordeling door J.L. Flierman uit VAASSEN, op 19 december 2017 (Stelletje)

Bad Bentheim is een leuk stadje, met een kasteel om te bezoeken.

Tip! Mooi kasteel, de stadswandeling met gids.

8,4

Beoordeling door A van der Linden uit ZH, op 18 december 2017 (Stelletje)

Bezoek aan het Thermen Bad.

Tot 2 x toe hadden wij het kaartje 'niet storen' aan de buitenkant van de deur gehangen 's morgens en tot 2x was er door het hotelpersoneel tijdens het ontbijt toch de kamer betreden. Dit vinden wij knap onbeleefd.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Stelletje)

De rondleiding met de nachtwacht, het termaalbad.

Slapen onder het raam.

8

Beoordeling door I.M van Dijk-Edelman uit Reeuwijk, op 15 december 2017 (Stelletje)

Centrale ligging ten opzichte van de Kerstmarkten. Gastvrijheid en vriendelijkheid.

Tip! De Burcht van Bad Bentheim met de Kerstmarkt en de sneeuw, prima! Wij lopen het Marskramerpad, centraal ligt het hotel en een prachtige wandeling naar het plaatsje Losser. Ondanks de hevige sneeuwval toch een taxi kunnen vinden die ons terug bracht naar het hotel, TOP!

7,6

Beoordeling door W I J Wessels uit Vriezenveen, op 13 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door H Neef uit Emmen, op 16 december 2017 (Gezin)

De gezellige inrichting en dat alles schoon en netjes was. De kamers waren eenvoudig maar super schoon. voor de prijs verhouding kun je geen minder leuke dingen noemen. Behalve het diner wordt als plateservice opgediend maar als daar een halve haan opligt is het gemakkelijk om een afvalbord op tafel te hebben, want de rest van het eten ligt onder de botten. Dat kost verder ook niks extra maar het eet gemakkelijker.

Tip! Het stadje was heel mooi. We hebben het kasteel en diverse musea bezocht en we hebben mooie wandeltochten gemaakt. Het is een stadje om in de zomer nog een keer terug te gaan.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Gezin)

Een heel aardig ontvangst en verzorging.

Het is gedeeltelijk gedateerd, maar de rest maakt het goed. De prijs/kwaliteitsverhouding is top.

8,2

Beoordeling door T.M. Vermeer uit Schijndel, op 16 februari 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel.

Op zaterdagavond was het hotel al om 21.30 uur dicht en op zondagavond zelfs al om 19.30 uur. Hotelgasten zaten in een café spelletjes te doen, omdat dat niet kon in het eigen hotel. Dat was niet zo prettig en ook wel onbegrijpelijk. Zo loop je inkomsten mis.

Tip! Leuke avondwandeling met de stadswacht. Het kasteel is ook zeker de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2017 (Gezin)

Bad Bentheim.

De beperkte openingstijden van het hotel.

6,8

Beoordeling door PJ Leenheer uit Barendrecht, op 13 december 2017 (Stelletje)

De prettige en vriendelijke benadering van de gastheer en gastvrouw. Ze zijn erg gastvrij. De kamer was eenvoudig, maar schoon en netjes. Het 3-gangen diner was erg lekker. Er was toevallig ook een Kerstmarkt en het sneeuwde.

Tip! De Burcht van Bad Bentheim is het bezoeken waard. De kerstmarkt in Münster is ook een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

Het was een heel leuk hotel lekker gezellig ingericht ,wij hadden er avondeten bij en dat was buitengewoon goed, heel gezellige eetzaal en werd heel netjes bediend.

Wij waren er 22 te 24 november maar was heel stil, om half 10 ging alles dicht in hotel.

Tip! Je kan erg goed wandelen daar maar met feestdagen en hartje zomer wel veel drukker hopen wij.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijke personeel.

Tip! De avondwandeling met gids, fietsen in de omgeving, het fort/kasteel

8

Beoordeling door P de D Kruijf uit Almere, op 12 december 2017 (Gezin)

Gastvrijheid.

Geen lift.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door H Schothans uit Nijverdal, op 6 december 2017 (Gezin)

Gezellig hotel met prima eten!

Tip! Een bezoek aan het kasteel van Bad Bentheim is een aanrader. Er is een grote outlet in Ochtrup, waar je goed kan shoppen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2017 (Groep)

Mooie ligging, vriendelijk personeel, goed ontbijt en diner. Veel mogelijkheden in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2017 (Groep)

Een nette en schone kamer, een douche en een fijn ontvangst met koffie en cake.

Tip! Leuke avondwandeling met de stadsgids en zijn lantaarntje. Kasteel Bad Bentheim en tuinen goed onderhouden, echt de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Stelletje)

De plaats Bad Bentheim.

8

Beoordeling door JB Kristelijn uit Burgh-Haamstede, op 3 december 2017 (Groep)

Kleinschalig.

Geen extra's in hotel zelf om te doen.

Tip! Prachtige omgeving, veel rondom te zien en gezellig. Heerlijke wellness nabij het hotel.

7,6

Beoordeling door B.G. Hagoort uit Ridderkerk, op 4 december 2017 (Groep)

De ober zou wat vriendelijker kunnen zijn. Om kwart voor 10 een drankje in de bar bestellen was teveel gevraagd.

Tip! De omgeving Nordhorn / Denekamp en Ootmarsum.

6,6

Beoordeling door ERICA Erica Hulshof uit Heerde, op 15 november 2017 (Stelletje)

Op loopafstand van het centrum.

Tip! Het dorpje Bad Bentheim is knus. De Burcht is zeker een bezoek waard.

9,4

Beoordeling door J.M. Duijf-Flobbe uit Zwolle, op 14 december 2017 (Stelletje)

Dichtbij het centrum. Het begon te sneeuwen. Heerlijk ontbijt en diner.

Dat onze kamer op de tweede etage lag, wij vonden de twee trappen erg vermoeiend. Ook jammer dat je 's avonds na 22.00 uur niets meer kon drinken in het restaurant. En wanneer je heel laat terug kwam, was de deur op slot en moest je via de brandtrap en een andere deur naar binnen.

Tip! Prachtige fietsomgeving. Kasteel is ook de moeite waard. Gelijk met de kerstmarkt komt ook Sinterklaas. Het Thermaalbad is een aanrader.

6,8

Beoordeling door J.M. van der Wielen uit Nistelrode, op 11 november 2017 (Stelletje)

De verzorgde en mooie inrichting. Ook het ontbijt en diner waren met zorg bereidt en smaakvol.

Tip! Het kasteel en de avondwandeling waren de moeite waard.

8,8

Beoordeling door M.E. Dommering uit Nuenen, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Kamer was prima, zeer ruim en schoon.

De opmerking "u MOET om 18.00 dineren". Geen enkele keuze bij het diner. Hotel is simpelweg op slot tot 1500 uur; zo klant-onvriendelijk heb ik het nog nooit meegemaakt. (we stonden met onze bagage buiten in de regen!) Personeel kan niet tegen kritiek.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2017 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

9

Beoordeling door AW Need uit Leerdam, op 16 november 2017 (Stelletje)

Mooie ligging en leuk klein dorp. Mooi kasteel

Het 3-gangen diner in het hotel was een keuze menu. Opeten of laten staan. Gelukkig zijn wij makkelijke eters. We hadden ook korting voor de kuurbaden in het arrangement. Alleen jammer dat het hotel niet aan ons had doorgegeven dat zij de kortingsbonnen moesten mee geven.

Tip! Leuke terrassen. Mooi kasteel en leuke wandel omgeving. De thermen en kuurbaden waren ook lekker.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Ruime eetgelegenheid, en het dakterras waar je lekker kan genieten van de zon en bij kon komen van de dag, samen met andere hotelgasten.

Tip! Gezellig en knus centrum, met natuurlijk het kasteel als middel-, en hoogtepunt. De avondwandeling met de nachtwachter die veel over de geschiedenis van Bad Bentheim vertelde. Verder kun je er heel goed fietsen met prachtige routes in een mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door A.L. Bax uit Eemnes, op 27 oktober 2017 (Gezin)

Een goed hotel, fijn personeel en goed eten.

De stoel op de kamer zat niet makkelijk, was dit een manier om gasten naar de bar te dwingen?

Tip! Kasteel Bentheim.

8,5

Beoordeling door FRANZ Weening uit Lelystad, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Kamer is netjes en schoon. Zowel het ontbijt als het diner zijn prima verzorgd. Op een paar minuten afstand ligt het centrum.

Tip! Het slot is leuk om te bezichtigen. Het outlet center in Ochtrup is 15 minuten rijden en een bezoekje waard. De stad Munster ligt op 1 uur rijden en is erg gezellig en mooi. Helaas hebben we door het weer niet kunnen wandelen of fietsen maar het is wel een goede omgeving hiervoor.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Stelletje)

Geweldig hotel schoon mooi ingericht zeer vriendelijke mensen Nederlands sprekend goed ontbijt en goed diner. Koffie en thee met cake namiddag goed verzorgd. Alleen maar lof.

9,2

Beoordeling door M Verheul uit Zutphen, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

De zorg die de kok aan het eten bestede en het opdienen, was echt geweldig lekker en goed.

De drie trappen naar onze kamer vonden wij minder geslaagd. Ook dat de receptie pas om 15.00 uur open is, is minder.

Tip! Met de fiets, die we bij ons hadden was de omgeving best de moeite waard. Ook de gratis dagkaart is wel leuk maar voor een verblijf van een volle dag gebruiken wij hem niet zo gauw.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Stelletje)

Goed hotel, vriendelijk personeel, goede sfeer, leuke omgeving.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Prima zwembad met sauna in het stadje.

9

Beoordeling door H Zandwijk uit Hellevoetsluis, op 23 april 2017 (Stelletje)

Zeer goede behandeling. Top service. Uitstekend ontbijt. Lekker eten. Alles goed.

Tip! Prachtige omgeving. Kasteel is het helemaal. Leuk stadje. Fijne bakkerijen met heerlijke koffie. Was te kort om alles te bekijken.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijke bediening / goed eten

Dat het Hotel / bar al om 22.00 uur dicht gaat.

Tip! De avondwandeling met gids is een aanrader. Het kasteel moet je gezien hebben als je in Bad Bentheim bent geweest. Mooie omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door A.T. Bijl uit ALMERE, op 16 juli 2017 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Gezin)

Na 15.00 uur koffie /thee naar believen en dat we bij aankomst voor de middag al tips kregen om leuk te fietsen.

Dat we geen enkele keer soep als voorgerecht kregen. Geen goede oplaat voorziening voor de E-bike accu, ook de fietsenstalling werd niet goed uitgelegd.

Tip! Mooie wandel- en fietsroutes, de avondwandeling met de nachtwachter.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Gezin)

Knus hotel.

Geen keusmogelijkheid in maaltijden.

Tip! Mooie omgeving, veel groen. Heerlijke thermen en een mooie burcht.

7,2

Beoordeling door B.G. Donkervoort uit Dordrecht, op 12 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie. Dichtbij veel culturele mogelijkheden.

Het diner was erg simpel. Meer voor een bejaarden centrum. Niet restaurant waardig.

Tip! Singraven in Denekamp is leuk om te bezoeken. De burcht in Bad Bentheim is ook mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Gezin)

Niks bijzonders.

Eten zeer middelmatig.

Tip! Kasteeltje leuk, knus dorpje, verder weinig te doen.

6,8

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

Het restaurant is de enige plek waar wij ons thuis voelden met het ontbijt en het avondeten. Dit was ook de enige plek waar ruimte was.

Dat wij een zolderkamertje, dat veel te warm en benauwd was, kregen en op de 2e verdieping moeilijk bereikbaar was. Er stond niet voor niks een ventilator! Helemaal voor mensen die slecht ter been zijn. Er was geen lift aanwezig. Het Hotel was alleen van 9-11 en van 15-22 uur geopend, alleen dan was er bediening. Om 21.30 uur werd er niets meer geschonken en moest je naar je te kleine kamer , of als het droog was naar het buiten terras, waar overigs verzocht werd om 22.00 geen geluid meer te maken Veel gasten klaagden over deze gang van zaken. Betaling met een creditcard was niet mogelijk dus eerst even langs een bank. Wij zaten er maar 2 nachten maar je zal er een week zitten.

Tip! Het plaatsje Bad Bentheim was leuk met de Burcht en de omgeving en de plaats Rheine ook.

6,8

Beoordeling door N.TH. Witte uit 's-Hertogenbosch, op 4 mei 2017 (Stelletje)

Geweldig mooie fietsomgeving en een Bronnenbad om de hoek.

Douchecabine (een kwart-rond cabine) is erg klein. Stoot constant mijn elleboog tegen de wand. Kwaliteit van het avondeten vonden we matig. Ook hing er van het hotel een grote asperge poster, maar ons werd dit niet geserveerd.

Tip! Al het personeel is enorm klantvriendelijk. Zeer mooie fietsroutes in de omgeving. Zacht glooiend, en veel afwisseling van velden en bossen met kleine leuke dorpjes.

8,2

Beoordeling door R de Boer uit Gouda, op 24 september 2017 (Stelletje)

Eten matig. Het hotel sluit 's avonds om 21.45, dus vroeg naar bed.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Groep)

Diner was zeer matig.

Tip! Ridderspelen bij het kasteel was leuk. Sauna met korting was prima!

7

Beoordeling door M Wolf uit Beuningen gld, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer, goed verzorgd hotel. Prima ontbijt.

Het 3-gangen diner zou iets meer mogen zijn. Vooral het toetje was erg klein, met een bolletje ijs meer en een beetje slagroom zou het perfect zijn!

Tip! Burcht Bentheim is prachtig intact en leuk om te bezoeken. Fietsen in de omgeving is goed te doen, heerlijk rustige fietspaden. Wandelen ook prima, maar door de grote afstanden tussen de verschillende plaatsjes soms saai.

8,2

Beoordeling door JA Voorburg uit Leusden, op 5 augustus 2017 (Groep)

Zeer aardig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede maaltijden, mooie kamers en een leuk terras.

Misschien iets van keuze bij het diner? De kwaliteit is overigens absoluut goed. Een absolute misser is eigenlijk wel dat er een lift ontbreekt. Met kunst- en vliegwerk, hebben we het toch gered. Het personeel deed overigens alles om het toch enigszins acceptabel te maken.

Tip! Gezien de beperkte doelstelling van ons bezoek (even eruit met een deelnemer met Alzheimer) prima. We hebben zeker het plan nog eens terug te komen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2017 (Gezin)

Er even tussen uit.

Helaas douche/wc ruimte beetje aan de kleine kant en jammer dat er niet een paar Nederlandse zenders aanwezig waren, voor de rest was alles wel goed en voor herhaling vatbaar.

Tip! De omgeving kunnen we wel een beetje want we komen in Bad Bentheim regelmatig.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuke terrassen.

Warm eten strak om 18.00 uur, minimale porties. Geen keuze mogelijk.

7,2

Beoordeling door H Gazendam uit Monster, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Avondwandeling o.l.v. prima gids. Kasteel in dorp,

Avondeten in hotel, tip zet in elk geval een saladebuffet neer voor als het je smaak niet is.

Tip! Er is eigenlijk maar 1 bezienswaardigheid, de burcht en het oude dorp zelf.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2017 (Stelletje)

Heel fijn. We hebben genoten, dankzij het fantastische weer en de mooie omgeving!

Veel klimmen - hoogteverschil. Geen Nederlandse zenders op de tv.

Tip! De nachtwacht-rondwandeling, om 21 uur vanaf de burcht, was zeer de moeite waard. Prachtige fietsomgeving. Bezichtiging burcht.

7,4

Beoordeling door RIA te Loeke uit Groenlo, op 28 mei 2017 (Groep)

In de stad over al te voet naar toe.

Het diner was matig.

Tip! Mooie natuur, kasteel en museum.

7,3