Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Bentheimer Hof

Hotel Bentheimer Hof  

Kasteel van Bentheim

Hotel - Bad Bentheim

Hotel Bentheimer Hof ligt in de Duitse kuurplaats Bad Bentheim. Het hotel is gemakkelijk te bereiken, het ligt slechts enkele minuten van de snelweg en direct over de grens bij Enschede. Het hotel is direct gelegen aan het prachtige Bentheimer Woud vlakbij het Münsterland. Het historische centrum van Bad Bentheim ligt op korte afstand evenals het Kasteel van Bentheim. Hotel Bentheimer... meer info
vanaf 63 40 p.p.

Unieke deals ontvangen

206 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Bad Bentheim Halfpension

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Bad Bentheim

1 nacht v.a. € 63,40 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Bad Bentheim incl. diner

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Bad Bentheim Halfpension

2 nachten v.a. € 104,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 4 dagen Bad Bentheim Halfpension

3 nachten v.a. € 148,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A Ten Brinke uit Haaksbergen, op 5 april 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2019 (Gezin)

Vriendelijkheid personeel. Goed eten. Prachtige ligging, zo aan de rand van het bos.

Hotel ligt precies naast een spoorbaan, waar 's nachts goederentreinen rijden. Maakt erg veel lawaai.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Leuk hotel, een gerenoveerd voormalig stationsgebouw. Vriendelijk personeel.

Tip! Het kasteel in Bad Bentheim is mooi, en in tact. Verder een kuuroord op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2019 (Stelletje)

Golfbanen en overige faciliteiten in de buurt.

Tip! Mooie wandelroutes en het bos dichtbij.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuke kamer.

Tip! Het kuuroord en bos.

8,2

Beoordeling door J de Bruin uit Dalem, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving om met de fiets er op uit te gaan.

Tip! Uniek om fraaie fietstochten te maken, deze staan goed aangegeven.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2019 (Gezin)

Gezellig, met het hele gezin op pad. Bad Bentheim is een leuk dorpje, met een mooi kasteel. Gratis zwemmen, leuk voor de kinderen.

Tip! Kasteel is het bezichtigen waard, ook de rondleiding in de avond met de gids was interessant.

8,5

Beoordeling door HENK Davelaar uit Didam, op 17 maart 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Hadden een ruime kamer aan de voorkant met balkon en uitzicht op het bos. De kamer was schoon en de bedden prima. Het ontbijt was geweldig. Vers gesneden fruit en het beleg varieerde van zoet tot gerookte zalm en andere vissoorten tot aan verschillende luxe kaasjes. Vers gebakken broodjes 'gewoon' brood etc. Zelfs de bubbels ontbraken niet. Voor het diner word je om half zeven in het prachtige restaurant verwacht. Ons arrangement was inclusief 2x 3 gangen diner. We hadden deze gerechten niet zelf uitgezocht maar het was prima, niks mis mee. De medewerkers waren zonder uitzondering erg vriendelijk. Kortom, we komen zeker terug en dan gaan de fietsen mee.

Tip! Het pad pal voor de ingang gaat door het bos naar het Kuuroord en daar vind je ook een mooi park met grote vijver. Als je niet al te ver wilt/kunt lopen is dit goed te doen. Bankjes genoeg.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Groep)

Heel vriendelijk en service gericht personeel. Mooie omgeving. Lekker eten, uitgebreid ontbijt.

Tip! Rondwandeling bij burcht met gids is aanrader, mits men de Duitse taal goed verstaat. Ook het gebied om het hotel is geschikt om te wandelen.

8

Beoordeling door H Van Putte uit Weesp, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Netjes, schoon, heerlijk eten, goede service.

Kamer was in eerste instantie maar voor 1 persoon klaargemaakt, dekbed en handdoek. Heel erg gestoten aan de uitstekende hoek van het voeteneinde van het bed. Jammer dat de bar gesloten was toen we op vrijdagavond terug kwamen van de stadswandeling.

Tip! Goed bereikbaar met de trein. Korte afstand van het heerlijke Kuhrort.

9,4

Beoordeling door H kat uit Zaandam, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Prima hotel, goed ontbijt, goed avondeten.

Tip! Stadje Norton.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Stelletje)

We hadden een kamer aan de kant van het spoor. 's Nachts last van de goederentreinen.

8

Beoordeling door J pronk uit amsterdam, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Slechte douche, geen keuze in het diner. En dit was niet al te best. Bremzoute daslook soep, vage kalfsragout, met zware aardappel puree en platgekookte wortel. IJsje toe 1 bolletje vanille met wat bessensaus. Volgende dag maar ergens anders gaan eten.

Tip! Bad Bentheim is een tourist trap, het kasteel en toeristen winkels. Nordhorn heeft meer te bieden 20 minuten verderop.

6

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Gezin)

De sfeer en de vriendelijke benadering door het personeel. Wij verbleven op basis van halfpension en het diner was van prima kwaliteit.

Tip! Mooie omgeving, geschikt voor fietsers. Voor automobilisten genoeg mogelijkheden om in de omgeving leuke plaatsen te bezoeken.

8

Beoordeling door JC Roekens uit Uitgeest, op 22 februari 2019 (Stelletje)

Heerlijk, met perfecte bedden en een top ontbijt.

Tip! Je kunt er heerlijke wandelingen maken.

8,4

Beoordeling door JJM Megens uit Heerlen, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijke personeel.

Tip! Mijn favoriet is toch met stip de Burcht.

8

Beoordeling door M v Esch uit Veghel, op 20 februari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door G.M. Jongbloed uit Strijen, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt vlakbij het station en het kuurcentrum, erg handig. Het plaatsje zelf viel wat tegen, maar zomers vast erg gezellig met alle terrassen. Helaas was de Burcht gesloten op donderdag. Wij hadden een kamer aan de voorkant, wat fijn was, geen last van de treinen, alleen was de kamer wel wat donker.

8,2

Beoordeling door J.J.M. Everts uit Amsterdam, op 17 februari 2019 (Gezin)

De ligging en accommodatie.

Betaald parkeren.

Tip! Centrum, omgeving en bezienswaardigheden.

9

Beoordeling door M.C. Godschalk uit Garderen, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Autentieke station als hotel. Relatie met trein sterk aanwezig in de inrichting. Slot Bentheim bezocht, was erg interessant.

Tip! Slot Bentheim is een aanrader.

8

Beoordeling door HC Koekebakker uit Den Helder, op 13 februari 2019 (Gezin)

Pracht locatie, mooi hotel, persoonlijke service, het voelde een beetje als thuis.

Tip! Vlakbij de thermen en vlakbij het centrum, met het prachtige kasteel. Alles op loopafstand.

10

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, leuke start voor wandelingen c.q. fietstochten. Heerlijk uitgebreid ontbijt en een lekker diner.

Tip! Dagje Osnabruck is ook erg leuk, mooie altstad.

8,6

Beoordeling door JANNEKE Hooyer uit Delft, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Erg leuk hotel in artdeco stijl. Gevestigd in een oud stationnetje. Aan de rand van het bos en op loopafstand van Bad Bentheim. Personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Het eten is prima, als je iets niet lust kun je dat aangeven. Heerlijk verblijf. Wij gaan elk jaar een paar dagen.

Tip! Het ligt in een bosrijke omgeving. Op loopafstand een sauna/wellness. Het kasteel van Bad Bentheim is ook op loopafstand ca. 15 minuten wandelen. Op ca. 30 minuten met de auto zijn wat grotere plaatsen waar je prima kunt winkelen en wat eten en drinken in leuke tentjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door THEO van der Meer uit 's-Gravenhage, op 11 februari 2019 (Stelletje)

De combinatie van het arrangement.

8

Beoordeling door DG Van der Veken uit Zaltbommel, op 29 januari 2019 (Stelletje)

Een mooie locatie. Gezellig hotel, met vriendelijk personeel, een prima diner en heerlijke wijn!

De badkamer rook niet lekker fris.

Tip! Door de sneeuw zag de omgeving er extra mooi uit! Ook de bereikbaarheid van het hotel is zeer goed.

8,2

Beoordeling door CCE Mesman-Persijn uit Apeldoorn, op 27 januari 2019 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel. De mooie, ruime en schone kamer.

Tip! Leuke stadswandeling gehad met stadswachter. Leuke eetgelegenheden op loopafstand. De Thermaalbaden en sauna liggen ook op loopafstand van het hotel.

8,3

Beoordeling door F Kuipers uit Renkum, op 24 januari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door G.S. Klein uit Leiden, op 22 januari 2019 (Stelletje)

Vriendelijke gastheer, heerlijk gegeten en de kamer was schoon en prima ingericht.

Beetje oubollige meubels.

Tip! Prachtig kasteel, leuk stadje.

7,8

Beoordeling door M. Dijkema uit MENAAM, op 6 december 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Gezin)

Zeer sfeervol hotel, in een voormalig station. Ligging tegenover het bos en vlakbij het kuuroord.

Betaald parkeren.

Tip! Heel leuk om tijdens de avondwandeling de verhalen van de nachtwaker te horen en de sfeer in de avond op te snuiven, rondom de burcht en in het dorp. Een trip naar Munster is gemakkelijk te maken, een klein uurtje met de trein. Het treinstation ligt op 5 minuten afstand!

8,4

Beoordeling door F. Wekema uit Hilversum, op 28 november 2018 (Stelletje)

Top locatie, gezellig.

8,4

Beoordeling door YGWM Biemans uit Tilburg, op 8 november 2018 (Gezin)

Het was een fijn hotel met vriendelijk personeel. Alles was goed verzorgd, het eten, de kamer en het restaurant. We hebben twee fijne, ontspannen dagen beleefd.

Tip! We hebben twee lange wandelingen gemaakt in de mooie, afwisselende omgeving en naar de burcht van Bad Bentheim. Deze hebben we ook bezocht.

8,8

Beoordeling door M. Bijlsma uit Haulerwijk, op 28 oktober 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door T. van der Kaaij uit Kerkenveld, op 24 oktober 2018 (Groep)

Het hotel is gevestigd in een oud spoorweg gebouw. Het is een reuze gezellige ambiance. De kamers zijn goed. De gastheer is zeer vriendelijk en het ontbijt en het diner zijn erg goed

De ligging, ingeklemd tussen spoorweg en bus station en de weg, is lawaaiig.

Tip! Wij verbleven met een vrienden groep van 10 personen. De sfeer was uitstekend en de aanpassing aan ons misschien iets te lawaaiig verblijven, werd welwillend toegestaan. Chapeau! Wij konden van daaruit goed de golfbanen bereiken waar wij wilden spelen. De prijs kwaliteit verhouding was voortreffelijk.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2018 (Groep)

Rustige en mooie locatie.

8,4

Beoordeling door HJM Theeuwen uit Velden, op 14 oktober 2018 (Stelletje)

Het oude station omgetoverd tot een hotel. Daarbij was het restaurant heel gezellig ingericht.

Tip! Het hotel ligt aan de rand van Bad Bentheim, erg gunstig gelegen voor het starten van wandelingen, fietstochten en ook t.a.v. de aanrijroute. Het is maar ca. 200 meter naar het centrum, goed te doen. Verschillende oude gebouwen zijn mooi aangelicht 's avonds; hierdoor heeft de stadsrondleiding 's avonds extra veel sfeer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2018 (Gezin)

Het bijzonder vriendelijk personeel. De geweldige fietsmogelijkheden.

Tip! Het slot is absoluut een bezoek waard.

8,4

Beoordeling door P Huijs uit Horst, op 25 september 2018 (Stelletje)

Mooie omgevinging.

Ontvangst kon wel wat gastvrijer. Geen bonnetje gekregen voor het ontvangst drankje.

Tip! Wellnessbad was mooi, leuke fietsroutes, leuke en interessante avondwandeling.

8

Beoordeling door PH Offens uit Wildervank, op 19 augustus 2018 (Gezin)

De eigenaar was zelf present.

Tip! Rondleidingen.

8,2

Beoordeling door JAC Smolders uit sint michielsgestel, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Gezellig terras en prima eten.

Kamer 38, konden 's nachts geen raam open zetten vanwege de geluidsoverlast van de treinen. Terras al om half 11 gesloten.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt. Munster leuke stad in de omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Ligt mooi tegen de bosrand en op loopafstand van centrum en thermaalbad.

Tip! Mooi kasteel, goede fietspaden, mogelijkheid tot fietshuur op ong. 500 meter.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Het hotel is in een oud station gebouw en ziet er keurig verzorgd uit. Zowel het ontbijt als het diner waren verbazingwekkend goed. Het hotel ligt aan de rand van het Bentheimer bos met talloze fiets- en wandelpaden. Al met al een super weekend gehad, zeker weten voor herhaling vatbaar.

Tip! De Bentheimer Mineraltherme met diverse sauna's en zwembaden ligt op 600 meter afstand van het hotel. Diverse fietsroutes komen langs het hotel. Prachtig gelegen aan het rand van het bos.

9

Beoordeling door J.J.M. Smits uit Helmond, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

Mooi hotel met veel spullen uit het oude verleden.

Weinig leuke fietsroutes en wandelgebied direct aan het hotel. Veel lawaai van treinen in de nacht.

Tip! Te weinig fiets- en wandelpaden en heel slecht aangegeven.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Goed drie sterren hotel met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt is uitstekend en 3 gangen-diner zeer goed.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Fijne plek. Diner prima. Vriendelijke bediening.

Tip! Hele goede omgeving voor fietsen en wandelen.

8,4

Beoordeling door G Boudesteijn uit Krimpen a/d IJssel, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Perfecte lokatie om de omgeving te bekijken. Bediening netjes, verzorgt en attend. Onbijt en diner perfect in balans te nemen. Zeker een aanrader voor een verblijf met een culinaire insteek.

De ligging en entourage.

Tip! Zeker Bad Bentheim met zijn kleine straatjes en natuurlijk het Slot. Cultuur ten voeten uit. Heel interessant om de bezichtiging te gaan doen. Verteld veel over. Verleden en de connectie met Nederlands Koningshuis.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door HENK Swart uit Zalk, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel Bentheimer Hof is een sfeervolle en karakteristieke accommodatie in een oud fraai opgeknapt stationsgebouw. Van de achterlangs denderende goederentreinen heb je met dichte ramen geen hinder. De kamer heeft airco, dat was met het hete weer zeer aangenaam. De prijs-kwaliteit-relatie voor het hele arrangement is uitstekend.

Tip! Bentheim is een sfeervol oud stadje. De rondleiding met de Nachtwächter is verrassend.Het zandsteenmuseum geeft veel en verhelderende informatie over de betekenis van het Bentheimer zandsteen. Ook een bezoek aan het grafelijk slot is aan te bevelen.Er zijn mooie fietsroutes.

8,6

Beoordeling door T.L. de Haas uit APELDOORN, op 29 juli 2018 (Gezin)

Gemoedelijk.

Geen airco maar wel een ventilator.

Tip! Mooie fietsroutes. Maar die kloppen voor geen meter. Je moet er zelf een draai aan geven. Niet te zwaar aan tillen. En zelf je route zoeken. Mooie omgeving. De moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Dat het hotel in een voormalig station was.

Tip! Grenzend aan prachtig bos, mooie fietstochten gemaakt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel straalde naar ons een gastvrij gevoel uit.

Het lawaai van de passerende goederentreinen.

Tip! Het centrum van Bad Bentheim, met het op hoogte gelegen Kasteel en het prachtige park ernaast, is een aanrader. Verder het tegenover het hotel gelegen woud.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel dat op allerlei manieren/momenten deed denken aan het feit dat het een voormalig station was. Zoals de miniatuurtrein (die af en toe boven onze hoofden reed) in de eetzaal. Het foodtruckfestival in het slotpark.

8

Beoordeling door W.R. Van Vulpen uit Panningen, op 18 juli 2018 (Gezin)

Mooie kamer. Fijn terras. Goede ligging.

Het lawaai van de treinen. Maar niet erg storend.

Tip! Prachtige natuur fijne fietsroutes. Mooi dorp. In alles een positieve ervaring.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Groep)

Prachtig, mooi gerenoveerd hotel met Jugendstil elementen. Zeer vriendelijke bediening en prima ontbijt en diner. Avondwandeling met gids zeer aan te raden, maar alleen voor mensen die goed ter been zijn!

Wat ver uit het centrum van Bad Bentheim, zodat de auto beslist noodzakelijk is voor minder valide personen. Overigens wel ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum.

Tip! Vanuit het hotel loop je zo het bos in! Het stadje Ochtrup op zo'n 16 km afstand is aan te raden. Gezellig centrum met diverse eetgelegenheden en winkels en een groot outlet-modecentrum op loopafstand. Goede, gratis parkeergelegenheid in het centrum met parkeerschijf.

8,2

Beoordeling door JF Peters uit Didam, op 16 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door JAN Jan Jansen uit HOLTEN, op 14 juli 2018 (Groep)

Prachtige fiets route.

Lawaai v.d. treinen en parkeren € 4,-.

Tip! Route 24 en het zwemmeer met strand 5 km.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Gezin)

Gezellig en net hotel met Nederlands sprekende ober.

Te kleine fietsenstalling.

Tip! Mooie burcht, goed informatiecentrum en leuke rondleiding door de nachtwaker en prachtige fietsomgeving.

7,6

Beoordeling door W.S.C.M. van der Heijden uit Boxtel, op 6 juli 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid en de schitterende omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Gezin)

Historisch stationsgebouw met authentieke trekken. Zeer royale kamers.

Tip! De Burg bezichtigen is zeker de moeite waard, mooi gerenoveerd. Op loopafstand een revalidatiecentrum met mooi aangelegd park en waterpartij. Baden en zonneweide.

9,2

Beoordeling door E.J. Ludding uit Heeze, op 2 juli 2018 (Gezin)

Mooie omgeving. Kuuroord.

Ingewikkelde procedure bij het Kuuroord om de sauna te bereiken.

Tip! Heerlijk gezwommen en geluierd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Mooi hotel in een oud station en een rustige omgeving.

De afstand naar het centrum.

Tip! Een mooi wandelbos, bezoek aan het kasteel van Bentheim en de treinreis voor € 27.- met 2 personen naar Osnabrück. Dit is een aanrader!

8

Beoordeling door AA Janssen uit Zeist, op 13 mei 2018 (Groep)

Leuke plek, met zorg ingericht, vriendelijk personeel, heerlijk terras en prima eten!

Douche zonder thermostaat kraan.

Tip! Avondwandeling is een aanrader; mooie wandeling langs en groeve gemaakt (gevonden op internet).

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Elke dag aardappels eten en de chocolade mousse.

Tip! Mooie Burcht, lekker fietsen en zout waterbad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Groep)

Leuk hotel met het karakter van een oud station. Goede kamers, leuke zitjes en een goed restaurant. De bediening is uiterst vriendelijk en deels Nederlands sprekend. Ze zijn erg service gericht ingesteld. Het stadje is op loopafstand. Bosrijke omgeving.

Tip! Boswandeling. Wandeling naar de stad en bezichtiging kasteel.

8,4

Beoordeling door H.M Hofste uit Oldenzaal, op 5 maart 2018 (Gezin)

Aan het spoor.

Tip! Kasteel bezichtiging.

9

Beoordeling door FHC Beerens uit Den Haag, op 23 februari 2018 (Gezin)

Dit is a "good deal" in het bijzonder omdat de kwaliteit van het eten zeer goed is. De kamers zijn eenvoudig maar schoon en comfortabel en het ontbijt is perfect. Daarbij komt nog een vriendelijke en behulpzame receptie. Het Hotel ligt 5 minuten lopen van het station en Munster en Hengelo/Oldenzaal of zelfs Amsterdam zijn makkelijk per trein bereikbaar als je niet wil rijden.

Tip! Ootmarsum is een van de mooiste stadjes van Nederland en is vlak bij. Musnter is een fantastische stad en is binnen een uur per trein bereikbaar (incl 1 min overstap in Rhenen). Zutphen en Gorssel (museum More) zijn een uurtje rijden. Leuke landschappen in Twente.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2018 (Stelletje)

Wij hebben genoten! De omgeving was leuk!

Tip! Er zijn veel prachtige fietsroutes! Daar kwamen wij voor.

8,3

Beoordeling door FAE Cornelisse uit Harderwijk, op 8 januari 2018 (Gezin)

Prima hotel, vriendelijk personeel, prima eten.

Na 21.00 uur niets meer te beleven, bar gaat om 22.30 uur al dicht.

Tip! Schloss Bentheim is interessant. Leukste bezoek aan Ootmarsum in Nederland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door J Manneken uit Amsterdam, op 13 december 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving, en genoeg mogelijkheden om andere plaatsen te bezoeken. Het diner is eenvoudig, maar genoeg en de prijs is er ook na.

Tip! Kerstmarkt Münster. Kuurbad heerlijk.

6,2

Beoordeling door H Meijer uit Beerta, op 23 november 2017 (Gezin)

De oude, eigenlijk antieke inrichting van het hotel straalt rust uit en dat geeft een goed gevoel. Het leuke is, dat je redelijk dicht bij het centrum logeert en vanuit het hotel zo het bos in wandelt. Geen minpunten tijdens ons verblijf. Het enige is, dat men al een hele tijd met de doorgaande weg bezig is en het een hele toer is om met de auto bij het hotel te komen. Een en ander zou wat duidelijker kunnen worden aangegeven.

Tip! De omgeving is schitterend. Wij zijn hier al heel vaak geweest, weliswaar in een ander hotel, maar het is elke keer weer verrassend. Mensen die graag mogen wandelen, kunnen hier hun hart ophalen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2017 (Groep)

Een hotel met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goede kamers, goed en behulpzaam personeel, goed (doorsnee) ontbijt en een goed diner. Met zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding durf ik haast niets meer op te merken maar enkele puntjes om de prijs/kwaliteit nog beter te maken: Geen blikfruit 's morgen aan het ontbijt maar vers fruit. Bar 's avonds wat langer open (sloot nu om half elf).

Tip! De Bentheimer Zandsteenroute bestaat uit twee routes (beide rond de 17 km) Een lus loopt voor het hotel langs. Voor wandelaars dus een must. De wandeling met de Nachtwachter is een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Kleinschalig.

Geen fietsverhuur, oubollig.

Tip! Het kasteel en het park rond het kuuroord.

6,4

Beoordeling door A.A. Janssen uit Zeist, op 8 juli 2017 (Stelletje)

Mooi ingericht hotel, erg smaakvol. Prima ontbijt en diner.

Tip! Burg Bentheim. In het hotel een beschrijving van een mooie wandeling door een oerbos.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Gezin)

Leuk stadje met een goed hotel.

Was moeilijk bereikbaar.

7

Beoordeling door C.A. Tromp uit Krimpen aan de Lek, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Verrassingselement van het eten

Soms hoor je de trein. Wel duidelijk te merken dat ze maatregelen hebben getroffen.

Tip! Lekkere trailrun gedaan van 10 km. Door dorp richting Freilichtspiele. Daarna door bergachtig natuurgebied. Dan naar het noorden, spoor over en via mooi bospad naar Bentheimer Mineral Therme.

7,3

Beoordeling door T Riemersma uit stiens, op 5 mei 2017 (Stelletje)

All inclusieve voor een redelijke prijs.

Kamer was klaargemaakt als 1p kamer. Hebben tot 3x om extra dekens en handdoeken gevraagd. Personeel is vriendelijk maar niet scherp. Zeggen ja maar doen nee. Ook bij het diner werd bij ons het voorgerecht vergeten! Mag allemaal wel wat professioneler. Je voelt je geen gast als je meermaals dezelfde dingen moet vragen of zeggen.

Tip! De burcht is dé toeristische attractie. In omgeving mooi tuincentrum op 10min. met de auto

5,2

Beoordeling door J Van der Veen uit Dalfsen, op 19 april 2017 (Stelletje)

Wij hadden een aantrekkelijk, laag, driedaags arrangement geboekt. Prijs/kwaliteit goed. Hotel ligt via bospad vrij dicht bij het Therme Kuuroord. Voor wandelaars en fietsers wel goede mogelijkheden.

Bereik hotel was minder omdat de spoorwegtunnel voor verkeer was afgesloten. Daardoor even puzzelen hoe er te komen. Maar daar kan het hotel niets aan doen. Kamer vonden wij niet gezellig, maar voor drie dagen te doen. In het hotel verder geen gezellig zitje. Verduisteringsgordijn voor het raam in de badkamer bedekte niet het gehele raam, zodat er van buitenaf inkijk was.

Tip! Bad Bentheim heeft leuk centrum. Bezoek aan de Burcht de moeite waard. Ook in de omgeving leuke plaatsen om te bezoeken, zoals Nordhorn, Munster of Ochtrup (outletcentrum). En het Therme Kuuroord dat op 500 meter van het hotel ligt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Groep)

Je werd argwanend bekeken toen je om een badhanddoek vroeg die personeel vergeten was nadat vuile was meegenomen.

8,2

Beoordeling door T. van den Berg uit Wijdewormer, op 27 maart 2017 (Stelletje)

De locatie en de omgeving.

Dat ik rugklachten kreeg en daardoor zondagochtend i.p.v. maandag (en dus eerder) naar huis moest.

Tip! Tja, wij hebben door deze omstandigheden alleen Ochtrup bezocht. De outlet daar is wel een aanrader.

8

Beoordeling door HFM Lips uit Uden, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Donkere, sombere kamer. Kon geen raam open. Geen mogelijkheid koffie/thee te zetten. Nergens een fijne plek om te relaxen in het hotel. Het viel erg tegen ondanks de hoge beoordelingen. Het 3 gangendiner was ook niks bijzonders. Wij zijn een dag eerder weggegaan en moesten toch het volle pond betalen, voor de laatste dag parkeergeld á €4,50 en €12,50 voor de hond had ik op zijn minst wel terug verwacht. De directe omgeving viel ook erg tegen, het leek wel of je aan een industrieterrein zat. Ik ben anders erg snel tevreden, maar dit was echt een tegenvaller voor ons!

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2017 (Individueel)

De sfeer van een oud station proef je ook nog echt. Heel leuk. Het restaurant is mooi ingericht.

De temperatuur in de ontbijtzaal en het restaurant was kil. Sommigen van het personeel waren heel vriendelijk, van sommige personeelsleden kon geen lachje af. Wij vroegen ons af waarom je in deze sector gaat werken, wanneer je er niet meer gevoel bij hebt.

Tip! Bad Bentheim is een mooie plaats. We hebben een stadswandeling gemaakt en het zandmuseum bezocht. Ook de burcht bezocht. De moeite waard. Wij hadden het weer tegen, maar daar kan niemand iets aandoen. We hebben ons prima vermaakt en zullen dit zeker aanbevelen. Ook het hotel.

7,6

Beoordeling door A. van den Heuvel uit Deurne, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Een gastvrij en gemoedelijk hotel.

De kamer had erg hoog ingezette ramen, waardoor men moeilijk naar buiten kon kijken.

Tip! Er is een mooie omgeving en een mooi kasteel.

8,6

Beoordeling door P.M. Onderwater uit Veenendaal, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Het "knusse" van het in ere herstelde en tot hotel omgebouwd stationsgebouw met het miniatuur stoomtreintje, rond rijdend, aan het plafond van de eetzaal.

Tip! Burcht in Bad Bentheim is echt een aanrader en een paar km verder op. Tecklenburg met een leuke "altstad".

8,2

Beoordeling door A.S. van der Werf uit OOSTWOLD GEM LEEK, op 22 februari 2017 (Groep)

8

Beoordeling door E Hulshof uit Heerde, op 9 februari 2017 (Gezin)

Het bezoek aan de Thermen was op loopafstand.

Tip! Mooi stadje met Burcht en een heerlijk Thermen Bad.

8,8

Beoordeling door C.J. van Gaans uit Roosendaal, op 6 februari 2017 (Gezin)

Mooi oud historisch treinstation. Leuk stadje met kasteel en voldoende eet- en drink gelegenheden.

Tip! Outlet centrum op 15 km afstand, leuk om een keer doorheen te lopen, maar het is 99 % kijken en weinig kopen. Goed aan de prijs voor een outlet centrum. De stad Münster is een must om te bezoeken. Historisch met een prachtige kathedraal.

7,8

Beoordeling door J. Hooyer - Koster uit Delft, op 6 februari 2017 (Stelletje)

Heerlijk hotel, aan de rand van het bos en op loopafstand van het centrum van Bad Bentheim. Zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten en prachtig art deco interieur.

Tip! Op loopafstand de burcht van Bad Bentheim, tevens wellness (Mineral Thermen) op loopafstand, even het bospad aflopen en je bent er. Op maandag alleen vrouwendag in de sauna, helaas als je als stel gaat. Op ca. 20 km ligt tevens een grote outlet.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2017 (Stelletje)

Hotel vlak over de Nederlandse grens. Authentiek hotel en mooie bosrijke omgeving

Tip! Burcht in Bad Bentheim , zeker de moeite van een bezoek waard. Wellnesscenter (spa, zwembaden) op loopafstand. Mooie wandelroutes.

7

Beoordeling door H. Boswinkel uit Rotterdam, op 2 februari 2017 (Stelletje)

Het was gezellig druk. Sfeervol restaurant/bar. Vriendelijk personeel. Goed bed en gezellig zitje voor het raam, met uitzicht op bos.

Ontbijt liever tot half elf of elf uur. Wifi werkte niet.

Tip! Centraal gelegen. De steden Enschede en Münster vlakbij. Het kuuroord Mineral Therme en Kasteel Bad Bentheim is leuk voor een wandeling!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2017 (Stelletje)

gastvrijheid, vriendelijke ontvangst en bediening

Het vroege diner, om 20.00 uur al van tafel, daarna is er niets meer te beleven in het hotel. Liever om 19.30 uur aan tafel, zodat de avond al gevuld is. Dan kan je je dagprogramma langer maken. Nu zijn we 's avonds buiten het hotel gegaan voor vertier.

Tip! Rheine is een leuke stad, outlet in Ochtrup, bezichtiging van het kasteel in Bad Bentheim.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2017 (Gezin)

Bijzonder aardig personeel, attent.

Minder getroffen met kamer, ietwat gehorig.

8

Beoordeling door A.J. Niesthoven uit Haarlem, op 15 januari 2017 (Stelletje)

Alles. Goed hotel, uitstekende bediening, schoon en lekker eten.

Tip! In de winter uitstekende wandelbestemming. Het kasteel is mooi. Goede toeristen informatie.

8,8

Beoordeling door S Visscher uit Lent, op 10 januari 2017 (Stelletje)

Super locatie dicht bij alle winkels en kasteel.

Tip! Het was super, kasteel bezocht. Een avond wandeling met gids. Gewoon super.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2017 (Stelletje)

Je kunt zo een leuke wandeling in het bos maken. Het hotel ligt op loopafstand van Mineral Therme en de gratis wandeling met nachtwaker door het oude stadsdeel.

Tip! Kasteel Bad Bentheim is leuk om te bezoeken. De wandeling met de nachtwaker, Mineral Therme vlakbij en een mooie 'doe' wandeling, met goed aangegeven route.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J.N. van Baggem uit IJsselstein, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Een oud station omgebouwd tot hotel. Daarbij waren onderdelen van het stationsgebouw bewaard gebleven en opnieuw gebruikt.

Tip! Jammer dat de tijdens de Kerstmarkt in Münster de winkels op zondag dicht zijn.

8,4

Beoordeling door A. Dekker - de Birk uit Almere, op 15 december 2016 (Stelletje)

Een erg leuk hotel, zeer gezellig ingericht. Fijne kamer met mooie meubels. Heerlijk bed, perfect geslapen. Het hotel ligt aan het station, wat ook heel handig is. Wij zijn met de trein naar Münster gegaan, binnen 5 minuten lopen ben je bij het station. Geen geluidsoverlast gehad van de treinen of iets anders. 's Ochtends een geweldig uitgebreid ontbijtbuffet. Zelfs de broodjes waren nog warm. Wij hadden een halfpension arrangement dus 's avonds ook in het hotel gegeten. Erg lekker gegeten en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Had iets dichter bij het dorpje mogen zijn.

Tip! Na een wandeling over een prachtig laantje door het bos kom je bij Mineral Therme. Daar hebben we ons weekend weg heerlijk afgesloten, een aanrader.

9,8

Beoordeling door L.J. Cirk uit Berkenwoude, op 8 december 2016 (Stelletje)

Prima hotel mooie locatie en gastvrij.

Tip! De kerstmarkt was heel gezellig en heel sfeervol.

8,4

Beoordeling door JM Kleuver uit Zuidoostbeemster, op 7 december 2016 (Gezin)

Het is een leuk en gemoedelijk hotel en wij komen hier altijd graag.

De trein 's nachts.

Tip! Er is genoeg te beleven in de buurt en je kan er ook lekker fietsen en wandelen.

8,4

Beoordeling door A van den Reek uit Pijnacker, op 30 november 2016 (Stelletje)

Ambiance, ligging.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2016 (Stelletje)

N.a.v. diverse (negatieve) beoordelingen waren wij nieuwsgierig wat wij aan zouden treffen. Wij zijn (in positieve zin!) ronduit verrast over het geheel en willen dit hotel met z'n eigenaren en personeel van harte aanbevelen. Het is voor ons zonder meer voor herhaling vatbaar en wij kunnen niet begrijpen waar de "klagers" het over hebben!

Tip! Het outletcentrum in Ochtrup en het winkelcentrum van Rheine zijn zeker een bezoek waard.

8,2

Beoordeling door I van Bockel Perdu uit Purmerend, op 3 november 2016 (Stelletje)

De mooie locatie van het hotel. De vriendelijke ober die ook Nederlands sprak en goed uitlegde wat er op het menu stond voor het avondeten.

De matrassen waren erg zacht waardoor we last van onze rug kregen.

Tip! De dierentuin is niet heel groot maar heeft wel leuke dieren. Het was jammer dat er op zondag niet veel open was.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Stelletje)

Het personeel behandelt je als een vorst.

Het hoofdgerecht was niet iets voor ons.

Tip! Schitterende omgeving en je kan er goed wandelen. Het voormalig treinstation is echt prachtig.

9

Beoordeling door D.C.C. Masternbroek-jansen uit Ouderkerk a/d Amstel, op 31 oktober 2016 (Gezin)

Alles!

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2016 (Stelletje)

Slecht functionerende verwarming. Geluid treinen en vrachtwagens.

8,4

Beoordeling door H.J. de Bot uit Veldhoven, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Gezellig, warm restaurant. Mooie kamer.

Herrie van treinen en container-overlaadstation. Eten erg vet, daags erna om vegetarisch gevraagd.

Tip! Kasteel en park in Bentheim zijn de moeite waard.

7,8

Beoordeling door T.J Aszink uit Apeldoorn, op 23 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving, om te wandelen en fietsen, heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, gezellige inrichting.

We werden de eerste ochtend vroeg wakker door werkzaamheden in de omgeving.

Tip! Het kasteel is de moeite waard om te bezoeken en de avondwandeling met gids is ook een aanrader.

8,6

Beoordeling door P.J P.J Keijzer uit Leiden, op 20 oktober 2016 (Gezin)

De rustige omgeving en de fijne kamer.

De verkeersomleiding waardoor het hotel alleen te bereiken was via een omweg die in de beginne onbekend was .

Tip! Het leuke stationnetje veranderd in hotel, heel leuk en comfortabel.

7,8

Beoordeling door M.A. Hop uit Hoogland, op 19 oktober 2016 (Gezin)

8,5

Beoordeling door I.A.M. Gram-ter Laak uit Den Haag, op 19 oktober 2016 (Individueel)

Alles was leuk.

Tip! Het Slot Bentheim met het park er omheen en de plaats zelf.

8,2

Beoordeling door F Noordhoek uit Kudelstaart, op 14 oktober 2016 (Stelletje)

Op loopafstand van het centrum. Heel mooi nostalgisch gebouw. Direct tegen bos (wandelen) mooie omgeving om te fietsen. Keurige fietsenstalling.

Betalen voor parkeren vind ik altijd vervelend. Route beschrijvingen fietstocht voldoen niet, er staan ook niet altijd straatnaamborden. Bepijling is beter. Tip: zorg voor GPX bestanden voor fiets-navigatie op de website dat is veel fijner dat route beschrijvingen.

Tip! Het kasteel is de moeite waard om te bezichtigen. Interessante rondleiding door het dorp.

8,8

Beoordeling door P.M. van Steenveldt uit Malden, op 12 oktober 2016 (Gezin)

Aardige mensen, goed eten.

Tip! Prima fietsroutes, bezoek aan de Burcht, avondwandeling en leuke terrasjes.

8,2

Beoordeling door P.A. Colpaart uit Goirle, op 12 oktober 2016 (Groep)

De goed sfeer die er heerst.

De huidige bereikbaarheid i.v.m. weg werkzaamheden.

Tip! Mooi glooiende omgeving in het stadje. Tevens een mooie burcht met mooi en ver uitzicht. Ook de nachtwandeling om 21:00 uur tot 22.30 uur was meer dan moeite waard. Er ligt ook een erg mooi park met machtig mooie bomen. Om te fietsen was de omgeving zeer geschikt.

8,7

Beoordeling door K Van der wal uit IJsselmuiden, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

Leuk in gericht.

Dat er parkeergeld moet worden betaald.

Tip! Er kan goed gefietst worden daar.

8

Beoordeling door CMM de Laat uit Horst, op 8 oktober 2016 (Gezin)

Mooi gelegen, leuke locatie. Goed gerestaureerd oud stationsgebouw. Fijn om in de omgeving te wandelen en te fietsen. Voor rustzoekers, niet ver van centrum Bentheim.

Er was een umleitung vlak bij, zodat je telkens om moest rijden om ergens te komen.

Tip! Je zit op korte afstand van Nederland, je kunt Deventer en Zutphen bezoeken, maar ook Duitse steden zoals Munster. Voor elk wat wils!

8,8

Beoordeling door J.C. Hengstman uit Nijverdal, op 30 september 2016 (Stelletje)

Het hotel op zich en de inrichting in de oude stij en we hadden prachtig weer!

Betaald parkeren bij een hotel en betaald wifi, hoort niet. Slechte informatie over de verkeerssituatie.

Tip! Mooie fietstochtjes dankzij jullie routes. Het nabij gelegen park en het kasteel.

7,7

Beoordeling door H Kempen uit Oossterhout, op 30 september 2016 (Gezin)

Vriedelijk personeel. Goed eten.

Vrij afgelegen. Veel vrachtverkeer en vrachttreinen.

Tip! Mooi kuuroord. Mooi bos. Nabij hotel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2016 (Gezin)

Het hotel is een oud stationnetje net buiten het centrum van Bad Bentheim, ongeveer 15 minuten lopen. Het hotel is zowel van buiten als van binnen mooi. Kamer is oké met goede bedden en een balkon. Het personeel is vriendelijk en je wordt vlot bediend. Het avondeten is prima.

Het hotel ligt aan het spoor en op maandagochtend rijdt de ene na de andere andere trein voorbij. Nog geen 100 meter verderop worden op vrachtwagens containers gelost + geladen. dit veroorzaakt flink wat geluidsoverlast. Parkeren; toen wij aankwamen waren alle parkeerplaatsen op het daarvoor bestemde terrein al voorzien, dus hadden we de auto langs de weg gezet. ook dan wordt er op het eind parkeerkosten verrekend. Airconditioning ontbreekt, op warme dagen is dat een gemis.

Tip! Bezoek Bad Bentheim en vergeet niet het kasteel. Het bos bij het hotel is zeker de moeite waard, volg de routes. In hetzelfde bos is een kuuroord die je vrij kan bezoeken, 's avonds is de vijver en tuin prachtig verlicht.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Groep)

Mooi terras. En een gezellig plaats.

De trein.

Tip! Het kasteel.

7,2

Beoordeling door P van Vliet uit Blaricum, op 21 september 2016 (Gezin)

De nabijheid van kasteel Bad Bentheim.

Tip! Kasteelbezoek is de moeite waard, evenals de wandeling met de nachtwaker. Fietsen in de omgeving is ook zeker een aanrader.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2016 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Goede kamer. Ontbijt en diner prima geregeld.

Lawaai van vrachtverkeer.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Super interessant dorp met cultuurhistorie.

7,4

Beoordeling door JM Kleuver uit Zuidoostbeemster, op 24 augustus 2016 (Stelletje)

Dat het een oud trein station is geweest, wat je nog goed kunt zien.

Het trein lawaai en de bussen die steeds naar de remise rijden.

Tip! Het kasteel is echt een bezoek waard en ook de nachtwaker is heel leuk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2016 (Groep)

De aanbieding! Heel prettig hotel, vriendelijk personeel, Bentheim op loopafstand, heerlijk terras. Kamer met balkon!

Tip! Het kasteel is zeker een bezoek waard, maar ook de omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen.

9,4

Beoordeling door J Dekker uit MAASSLUIS, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Dat het hotel als stationsgebouw dienst gedaan heeft.

Tip! Mooie groene omgeving. Vanaf het hotel naar het centrum is ongeveer één kilometer lopen en dit kan via een schitterend park. Verder: Burg Bentheim is een bezoek waard!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Het vertrekpunt om een fietstocht te maken.

Dat om 22:30 uur de bar sloot.

Tip! Mooie omgeving, slechte routebeschrijving, slechte fietspaden en na 25 km fietsen pas het eerste terras!

7

Beoordeling door M. Van Praag uit Haarlem, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Prachtige ongeving om te fietsen. Heel aardig personeel. Leuk zo'n oud station. Goed ontbijt buffet. Leuk buitenterras. We waren heel tevreden.

Weinig plaats om zomaar te zitten. We kregen het gevoel dat we dan wat moesten gebruiken. Was ook er donker. In de slaapkamer te weinig licht om te lezen.

Tip! Prachtige natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Gezin)

Leuk dat het een oud stationnetje is geweest.

Tijdstip van het eten. Had wat later gemogen.

Tip! Klein centrum, maar kasteel maakt veel goed.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2016 (Gezin)

Zeer geschikt voor senioren, elke dag volgeboekt, gezellig met vrienden.

Het weer was helaas veel regen, dus geen fietstochten mogelijk.

Tip! Mooie omgeving, Slot Bentheim, Thermen Bad Bentheim.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Prima verblijf en mooie omgeving!

8

Beoordeling door R.P. Cremers uit Deventer, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Gunstig gelegen t.o.v. stad Bad Bentheim (De Burg) en de thermen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende keuken! Leuk terras.

Op dinsdag veel winkeltjes gesloten. Weinig te doen.

Tip! Ondanks de ligging nabij het spoor, géén invloed op onze nachtrust!

8

Beoordeling door A Krabbendam uit odijk, op 28 juli 2016 (Stelletje)

Sfeer, ligging, kamer. Ontbijt en diner. Dicht bij kuuroord en centrum. Erg naar ons zin gehad, aanbevolen.

Tip! Kuuroord, bos, park en Bad Bentheim.

8,4

Beoordeling door G Trijssenaar uit Oudewater, op 27 juli 2016 (Stelletje)

De verbouwde stationsrestauratie.

Het aan- en afvoeren van containers.

Tip! Munster een bijzondere mooie stad.

7,6

Beoordeling door W.J. Remmé uit Hoofddorp, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Goede ligging. Veel te doen in nabijheid. In dorp zelf een aantal leuke restaurentjes. In plaatsen in directe omgeving ook veel te doen.

De aanbieding. Twee nachten inclusief ontbijt en 1x hoofdgerecht voor 59 euro per nacht. Je rekent dan op 118 euro maar er komt 20 euro boekingskosten bij plus 9 euro parkeerkosten plus toeristenbelasting. En dan het gratis hoofdgerecht, het is onderdeel van een vast menu. Soep, scholletje en aardbeienmousse. Geen keus en het scholletje was slecht. En als je niet van vis houdt, pech want er is geen keus.

Tip! De Therme en de plaats Rheine zijn zeker de moeite waard.

8,4

Beoordeling door H Van de Bovenkamp uit Barneveld, op 16 juli 2016 (Stelletje)

De omgeving. Bad Bentheim. We hebben het naar onze zin gehad.

Tip! De burcht Bad Bentheim.

6,4

Beoordeling door U Nieuwman uit Leeuwarden, op 3 juli 2016 (Gezin)

De omgeving, bossen en lekker kunnen fietsen aldaar.

De t.v. stond niet goed afgestemd op Nederlandse zenders. Douche vloer was erg glad.

Tip! De burcht, rondleiding met gids, berg Bentheim en leuke fietsomgeving.

7,4

Beoordeling door GMF Gmf gulpers uit Breukelen, op 30 juni 2016 (Gezin)

Prima kamer en badgedeelte.

Bij het diner stond het menu vast; er was maar een keuze mogelijk. Een beperkte keuze zou toch mogelijk moeten zijn. Er was bij het restaurant niet echt een gezellige ruimte waar je ook in de avond kon zitten.

Tip! Bad Bentheim is een bezienswaardige plaats. In de avonduren is er in Bentheim en omgeving weinig te doen en weinig volk op straat. Kur gedeelte vlak bij Hotel interessant.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2016 (Stelletje)

Het is een sfeervol hotel met mooi ingerichte kamers. Het diner was iedere avond een verrassing ook voor vegetariërs. Een verwenverblijf. De kamer keek uit op het bos en had een mooi balkon.

Een nadeel was het lawaai, dat gelukkig verdween bij gesloten deur.

Tip! Het Bentheimer bos is heerlijk om te wandelen. En natuurlijk de burcht en het geweldige thermaalbad.

8,4

Beoordeling door G. de Vries uit ZWOLLE, op 22 juni 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door H.N. Wessels uit holwierde, op 15 juni 2016 (Gezin)

De zeer ruime, schone en luxe-overkomende kamer met bank, 2 comfortabele stoelen en goede verlichting (of was dit toevallig de bruidssuite?) We hadden half pension geboekt. Het 3 gangen diner was prima verzorgd

Het hotel ligt bij -maakt er eigenlijk deel van uit- een druk rangeeremplacement, waarbij vooral ook in de avond- en nachtelijke uren wordt gerangeerd. Bij enigszins geopende ramen is dit zeer hinderlijk.

7,2

Beoordeling door M.A.H. Goes uit De Meern, op 13 juni 2016 (Stelletje)

Kleinschalig, met erg vriendelijk personeel, dat ook erg goed Nederlands sprak. Het ontbijt en het diner waren voortreffelijk.

De ligging, pal naast de spoorbaan met treinen die 's nachts nogal veel kabaal maken. De ligging was overigens van te voren wel bekend.

Tip! Centrum Nordhorn is leuk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2016 (Gezin)

7,4

Beoordeling door W.J. Vastenhout uit Rotterdam, op 8 juni 2016 (Stelletje)

Mooi, oud stationsgebouw. Leuk aangenaam terras. Op loopafstand van het bos en de burcht van Bad Bentheim. Erg uitgebreid ontbijt!

Ligt aan een spoorlijn. Overigens zelf weinig last ondervonden. Geen airco op de kamer en het was onder het platte dak best bloedheet.

Tip! De burcht van Bad Benthein is leuk, maar het dorpje zelf biedt weining vertier. Vooral rust dus. Wel erg mooie bosrijke omgeving. En Enschede is een leuke stad en ligt op korte rij-afstand.

8,2

Beoordeling door W.J. Vlot uit Den Helder, op 6 juni 2016 (Stelletje)

Omgeving was prachtig.

Lawaai van treinen en vrachtauto's, slecht kunnen slapen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2016 (Gezin)

Het gebied is erg mooi en geschikt voor wandelen en fietsen. Het dorpje is ook pittoresk en de burcht is mooi en nodigt uit voor een bezoek. Het personeel spreekt Nederlands en is heel erg vriendelijk en hulpvaardig.

Door de nabijheid van het goederen station zijn de kamers aan de achterkant gehorig. De treinen rijden de hele nacht door en rangeren op het terrein, dus veel lawaai.

8,8

Beoordeling door CJB Koning uit Rotterdam, op 29 mei 2016 (Stelletje)

Mooi hotel met mooie, ruime en schone kamers, lekker bed. Heerlijk avondeten, alleen miste we de sla erbij. Vriendelijk personeel.

Tip! Schloss Bad Bentheim met een groot park op 5 min. loopafstand van het hotel. Veel treinverkeer leuk om te zien, praktisch geen geluidsoverlast. Zoo Nordhorn op nog geen half uur rijden, erg leuk en niet duur.

8,8

Beoordeling door E Smits uit Doorn, op 27 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk contact met andere gasten. Bezoek aan het kasteel en het plaatsje Bentheim.

Tip! Wij hebben niet gefietst, maar een volgende keer gaan we wel fietsen omdat de omgeving zich daarvoor goed leent. Verder hebben we genoten van het Heilbad, dat op 5 minuten loopafstand van het hotel ligt.

8

Beoordeling door J. van der Zouwen uit Soest, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Een ontspannen verblijf in een prima kamer en het ontbijt en diner waren beide goed!

De locatie. Het hotel ligt precies naar de spoorlijnen. Moet zeggen dat we er weinig last van hebben gehad, maar zou liever op een andere plek zijn.

Tip! Bad Bentheim is een leuk en gezellig plaatsje. Ook het kasteel is de moeite waard!

7,3

Beoordeling door E.E. Mous-de Graaff uit Nieuwerbrug aan den Rijn, op 16 mei 2016 (Stelletje)

Sfeervol hotel. Lekker eten.

Tip! Mooie omgeving. Ideaal om te fietsen. Helaas waren de routes slecht aangegeven.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Gezellige sfeer in het hotel, mooie kamer, en vriendelijk behulpzaam personeel.

De eerste nacht geen last van de treinen, de tweede nacht wat lawaai vd goederentrein, maar misschien stond de wind anders.

Tip! Leuke fietsroutes, mooie wandellaan rechtstreeks uit het hotel naar fiets en wandelgebied en een wellness met prachtig park op het eind van de laan. Het plaatsje zelf met burcht , erg mooi gezellig om op het terras te zitten, alleen was 's avonds om 22.00 uur alles gesloten, en op het hotelterras was ook geen drinken meer te krijgen, maar de volgende avond bleven ze langer open omdat er nog enige mensen zaten.

7,8

Beoordeling door M.A. de Leeuw uit Assen, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Prachtig sfeervol hotel, mooie omgeving, nette kamer, lekker eten.

We werden als arrangement-gasten geacht binnen te dineren, terwijl het buiten 25 graden was. Ander publiek/gasten aten wel buiten. We moesten er even tegen praten om op het terras te mogen blijven zitten. Gelukkig werd onze wens de tweede dag gerespecteerd en konden we zonder discussie buiten eten. Voor de rest was de bediening vriendelijk en de prijzen schappelijk.

Tip! Lekker wandelen en fietsen!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Gevestigd in een voormalig treinstation. Leuke authentieke kenmerken. Langsrijdende treinen en vrachtwagens. We sliepen aan de voorkant van het hotel, waardoor we minder last hadden van de treinen. We hebben dit niet echt als storend ervaren.

Tip! Het nabij gelegen slot en het kuuroord op loopafstand. Prima manier van relaxen. Tevens de moeite waard. het nabijgelegen outletcentrum in Ochtrup.

7

Beoordeling door A.H.M. Kortekaas uit Soest, op 6 mei 2016 (Stelletje)

Dit hotel in een oud stationsgebouw.

Tip! Wij hebben lekker gewandeld en gefietst. Bentheimer bos is prachtig, vooral het oerbos.

8,8

Beoordeling door HERMAN Herman hofland uit naarden, op 5 mei 2016 (Stelletje)

Mijn vrouw heeft een zeer moeilijk dieet, maar daar is top op gereageerd!!!

Er waren nog geen wandel- en fietsroutes in het hotel aanwezig.

Tip! Een Nederlandse mevrouw heeft een wandelroute voor ons uitgezet, deze was erg mooi.

8

Beoordeling door J Hooyer uit Delft, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Leuk hotel in oud station met uitzicht op het bos. Je wandelt zo de bossen in, ook zeer veel fietspaden. Prijs kwaliteit is perfect. Eten erg goed, gebruik van natuurlijke producten. Al met al een goed hotel met aardig personeel.

Tip! In het bos 500 meter van het hotel is een wellness, met sauna en baden. Heerlijk om daar een dag door te brengen. Het stadje is klein met een mooie burcht, en leuke terrasjes. Omgeving is bosrijk.

9,2

Beoordeling door W.B. Dubois uit Steenbergen, op 4 mei 2016 (Gezin)

Leuk dorpje. Centrum op loopafstand. Wandelingen in het bos naast het hotel.

Tip! Een bezoek aan het kasteel is zeer de moeite waard. Wandelen in het Kurpark is een aanbeveling.

8

Beoordeling door N.J.J. Meester uit Oosterleek, op 28 april 2016 (Stelletje)

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Het weer, maar dat heb je niet in de hand.

Tip! Lekker gewandeld.

7,6

Beoordeling door WJT van Raaij uit TUBBERGEN, op 27 april 2016 (Stelletje)

Goede warme maaltijd, verandering was geen probleem.

Geluidsoverlast, betaald parkeren.

5,6

Beoordeling door N.J.M.. Van der have uit gouda, op 26 april 2016 (Groep)

Prima locatie, leuk pesoneel en grote schone kamers. Alles prima.

Tip! Het Kasteel van Bentheim en de bosrijke omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2016 (Stelletje)

Dit was de eerste in bentheim en is ons goed bevallen met name de rust. Helaas geen fietsweer maar we komen zeker een keer terug alleen dan in een latere periode.

Tip! Kan helaas nog niet veel hier over vertellen was te kort weekend, we zijn zondag 17-4 naar ochtrup geweest outlet factory was wel gezellig maar een drukte van heb ik hier daar.

8

Beoordeling door J.P. van Daalen uit Haarlem, op 21 april 2016 (Stelletje)

Leuke ambiance zo'n oud stationsgebouw, heerlijk eten en aardige bediening.

De ruimte om 's avonds koffie te drinken en te borrelen, is meer een wachtruimte als in een station met rechte banken, niet echt gezellig.

Tip! Bad Bentheim een leuk plaatsje, mooi kasteel, alleen door jaargetijde (april) weinig winkels open en weinig toerisme.

8,2

Beoordeling door ANJA van Anja van Senten-Reurings uit Vinkeveen, op 21 april 2016 (Stelletje)

De bijzondere locatie.

De treinen 's nachts.

Tip! De burcht en de avondwandeling met de nachtwaker van de burcht.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2016 (Stelletje)

Sfeervol restaurant met goede bediening, kamers netjes, mooie omgeving, we komen zeker een keer terug, alles was goed.

Tip! Mooie omgeving, leuke wandeling naar het kasteel en het park, gezellige restaurantjes in het dorp.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2016 (Gezin)

Zeer ruime kamer, met douche en apart bad. De verzorging is prima.

In het restaurant mag wat meer schoongemaakt worden, zoals stoelen, vensterbanken en tussen de tafels.

Tip! Het kasteel is zeer interessant, ook de nachtwandeling. Er zijn heel veel fietsroutes voorhanden in de omgeving. Echter, sommige gaan over zeer slecht begaanbare paden, bij het gevaarlijke af. Maar de vele routes maken het een interessant gebied.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2016 (Groep)

Alles was perfect.

10

Beoordeling door W.J. Bitter uit Zwartewaal, op 11 april 2016 (Stelletje)

Het oude stationsgebouw is een grappige locatie, maar dat is ook gelijk het minpuntje.

Het spoor en rangeerterrein is nog volop in gebruik en dat gaat dag en nacht door. Met ramen open slapen aan de spoorzijde is alleen voor dove mensen weggelegd.

Tip! De burcht van Bad Bentheim is leuk om te bekijken. Verder is er weinig te zien.

7,2

Beoordeling door M Spronk uit Koog aan de Zaan, op 10 april 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C.A. Rooth-Vijlbrief uit Hilversum, op 6 april 2016 (Stelletje)

Een oud stationnetje helemaal in stijl en aan de voorkant zo het bos in!

De tv had een slecht geluid.

Tip! Een kuurbad op loopafstand, heerlijk! De avondwandeling met de Nachtwacht ( gratis aan de poort van de burcht) was een bijzondere en erg leuke ervaring. Een prachtige fietsomgeving, zeer gevarieerd en goed bewegwijzerd!

8

Beoordeling door JG te Pas uit Voorburg, op 27 maart 2016 (Stelletje)

De omgeving, de medewerkers, de ontspannen sfeer en het centrum. We zijn jammer genoeg niet naar het bijgelegen kuuroord geweest, maar we gaan zeker nog een keer terug.

De regen.

Tip! Leuke markt, mooi kasteel en diverse leuke winkeltjes en eet en drink gelegenheden.

8,4

Beoordeling door J.P van der Waay uit DE RONDE VENEN, op 24 maart 2016 (Stelletje)

Prachtig verbouwd stationsgebouw.

Dat de treinen om 's morgens half 6 gingen rijden.

Tip! Leuk dorpje met mooie vesting en leuk wandelgebied.

8

Beoordeling door K T Kuijper uit HENDRIK-IDO-AMBACHT, op 23 maart 2016 (Stelletje)

Mooi hotel leuke omgeving.

9,2

Beoordeling door S Witteveen-van Roon uit Bilthoven, op 23 maart 2016 (Stelletje)

In oud stationsgebouw. Erg leuk, oud en nieuw naast elkaar gebruikt.

De vrachtwagens en bussen die onder het raam rijden. En aan de andere kant de goederen treinen. Het schijnt dat bedrijf met vrachtwagens gaat verhuizen dat zou een stuk schelen.

Tip! Kasteel erg leuk om te bezoeken. Minder geschikt voor rolstoelen. Verder is er een nieuw outletcentrum gekomen in Ochtrop. Dat was zeker de moeite waard.

7,4

Beoordeling door C J W Dekker uit Capelle aan den IJssel, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Leuk hotel met oude kenmerken van het station wat het ooit was. Voor treinliefhebbers ideaal vanwege het rangeren van goederentreinen in de achtertuin. Deze waren niet in het hotel te horen.

Tip! Ideaal voor treinliefhebbers en rustzoekers.

8,4

Beoordeling door C.A. Dekker uit amersfoort, op 19 maart 2016 (Stelletje)

Het was een rustige omgeving met toch veel uitwijk mogelijkheden, de burcht was de moeite waard om te bezichtigen en de sauna lekker dichtbij.

Tijdstip van het diner, erg vroeg, dat er geen keuzemenu was en de toetjes waren wel erg klein.

Tip! Münster is een erg leuk stadje, de burcht om te bezichtigen en de sauna was erg prettig, vooral omdat het dichtbij was.

8

Beoordeling door JAN Jan Hulkenberg uit Zevenaar, op 18 maart 2016 (Stelletje)

Afronding van de wandeling van het marskramerpad, het prachtige kasteel, museum aan de herrenberg, het Bentheimer zandsteenmuseum en ook hier kun je prachtig wandelen.

Er zijn geen zaken waar we ons aan hebben gestoord, alleen vonden we de rode wijn aan de dure kant.

Tip! Wandelen, bezoek musea en kastelen. Tip:Wandeling Marskramperpad de 26 km van Bad Bentheim naar Oldenzaal is erg mooi. Natuurlijk lekker eten (vooral ontbijtbuffet was prima). Avondeten stond in verhouding met de prijs die we betaalden.

8,6

Beoordeling door JN Pater- van Doorn uit Waddinxveen, op 17 maart 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door A.C. van der Wel uit Den Bosch, op 14 maart 2016 (Gezin)

Vooral het gemak van het aan tafel aanschuiven, zonder zelf eten te hoeven bereiden.

Tip! Vooral het kasteel in Bentheim is interessant.

7,4

Beoordeling door H Van Putte uit Weesp, op 5 maart 2016 (Stelletje)

De stad, de nachtwachter, de diners (verzorging totaal), de mogelijkheid om gebruik te maken van het kuuroord.

1 stoel om te zitten. Slechte verbinding tussen de afstandbediening en de TV.

Tip! Het is de moeite waard om mee te gaan met de nachtwacht. Leuke verhalen. Ook een bezoek aan het slot is interessant. En heb je een dagje slecht weer, dan neem je gewoon een dagkaart voor het kuuroord. Je krijgt nog korting ook.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2016 (Gezin)

Bezoek aan de burcht. Ook een bezoek gebracht aan Emsflower in Emsburen. Zeker de moeite waard.

Bar gaat om 22.30 uur dicht en eventueel eerder als er geen gasten meer in de bar zijn. Dat laatste wisten wij niet en toen wij beneden kwamen om 22 uur was de bar al dicht.

7,2

Beoordeling door W Kunen uit BELFELD, op 3 maart 2016 (Gezin)

6,5

Beoordeling door I.M.A. Dieleman-Sikken uit Goes, op 29 februari 2016 (Stelletje)

Even lekker eruit zijn, aanschuiven aan tafel en lekker eten "wat de pot schaft" (was prima!!) en 's morgens relaxed ontbijten. Heerlijke wandel en fiets mogelijkheden in de buurt.

We misten een waterkoker op de kamer, dat was wel handig geweest; Zeker niet onoverkomelijk!!

Tip! De burcht is de moeite van een bezoek waard. De wandeling met de nachtwachter was heel erg leuk en informatief. Er zijn heerlijke fiets en wandelmogelijkheden dichtbij!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2016 (Stelletje)

Ruime mogelijkheden om iets te ondernemen in de directe omgeving.

Douche nog zonder mengthermostaat.

Tip! Vooral voor ouderen het thermaal/kuuroord op 5 minuten lopen! En voor de kinderen een leuke uitgezette boswandeling met veel tips over bewustwording natuur en milieu.

7,6

Beoordeling door A.J Olbers uit Schermerhorn, op 23 februari 2016 (Stelletje)

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Goed, smakelijk eten. Na een kwartiertje wennen, de locatie. Prima sfeer in het restaurant. (treintje hoeft van mij trouwens niet). Verder spreken de cijfers voor zich.

Tip! Het was zeer regenachtig. Waardoor we niet zo erg van de omgeving hebben kunnen genieten.

7,6

Beoordeling door W.A. v.d. Berg uit Dordrecht, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Het restaurant gedeelte vooral en de manier van renoveren, met een mix van oud en nieuw. De stoelen zaten perfect. Uitzicht op het bos en je kunt zo het bos inwandelen, daar houden wij van.

1 i.p.v. 2 stoelen op de kamer. De warm water temperatuur schommelde soms van heet naar lauw. Kan voor slecht ter been zijnde mensen veel te heet zijn. Thermostatische of max. temperatuur begrenzing op de douchekraan is een oplossing.

Tip! Plaatsje door kasteel op berg aantrekkelijk, zeker zo vlakbij de grens. Rond het gezondheidspark was een mooi park. Dat ligt ook op een van de vele wandelroutes door de bosbouw-bossen. De bordjes met vragen en verklaringen langs de paden waren heel leerzaam en leuk voor alle leeftijden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2016 (Stelletje)

Wij vonden het super. Het was een weekendje weg.

Tip! Omgeving heel leuk. Mooi kasteel en een leuke avondwandeling met een geweldige verteller.

7,8

Beoordeling door H Van den Berg uit Zeist, op 10 februari 2016 (Gezin)

Mooie om geving, wandelingen in kurpark, goede nachtrust

Eten was erg zout

Tip! Rondje met de nachtwacht was heelbijzonder.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2016 (Individueel)

7

Beoordeling door J van der Have uit Rotterdam, op 27 januari 2016 (Gezin)

Rustige omgeving en ruime mogelijkheid voor uitstapjes .

Tip! Bezoek aan Münster en Burcht Bentheim

8,2

Beoordeling door F Brouwer uit amsterdam zo, op 25 januari 2016 (Gezin)

Mooie locatie, mooi centraal gelegen ontbijtbuffet was top.

Op de 1e avond vonden wij het diner, niet echt lekker.

Tip! In nabij gelegen stad, fraaie oude kerk.

8,2

Beoordeling door R.H. Stegweg uit Den Haag, op 24 januari 2016 (Stelletje)

Alles, het heeft ons aan niets ontbroken en zeer beslist voor herhaling vatbaar!

Tip! Vanwege de kou niet veel ondernomen, maar het woud recht voor de deur is zeker in voorjaar/zomer een bezoek meer dan waard.

9

Beoordeling door G.J. Renaud uit Hardinxveld-Giessendam, op 21 januari 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door MJC Ebbers uit Amsterdam, op 20 januari 2016 (Stelletje)

Heerlijke rustige kamer, warm hotel.

De verwarming kon niet hoger worden gezet, we hadden het een beetje koud. Hotel heeft weinig informatie over wandelingen en/of bijzonderheden in omgeving.

8,2

Beoordeling door J.M. De Groot uit Dordrecht, op 17 januari 2016 (Stelletje)

Gezellige eetzaal en uitstekende keuken!

Jammer dat er in januari weinig gasten waren en we troffen het niet met het weer.

Tip! Wij bezochten de stad Münster, op een klein uurtje rijden. Veel culturele bezienswaardigheden, onder andere de Friedensaal, de Dom en het Westfalisches Landesmuseum. Wandelmogelijkheden vlakbij het hotel en het kasteel in Bad Bentheim.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2016 (Stelletje)

Goed hotel en vriendelijk personeel.

Dieet opgegeven, maar was niet gemeld aan de keuken. Later is het wel goed gekomen.

Tip! Bezoek aan thermale bad, wat op loopafstand was, super!

7,8