Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Am Markt

Hotel Am Markt  

Hotel Am Markt

Hotel - Bad Honnef am Rhein

Gelegen in een bosrijke omgeving aan de voet van het Zevengebergte, ooit de zetel van vele burchten en vlakbij Keulen, tref je het sfeervolle 3-sterren familiehotel Hotel am Markt te Bad Honnef. Bad Honnef is een dorpje gelegen aan de Rijn in de Duitse deelstaat Noordrijn Westfalen, vlakbij Koningswinter, Bonn en Koblenz. Een verblijf voor de echte natuurliefhebbers in combinatie met een... meer info
vanaf 39 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

195 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Duitse Rijn

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Duitse Rijn

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Bad Honnef aan de Rijn

1 nacht v.a. € 39,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Bad Honnef aan de Rijn

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Bad Honnef aan de Rijn

3 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Bad Honnef aan de Rijn eenpersoonskamer

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door AJG Vennebekken uit Groenlo, op 3 juli 2019 (Gezin)

Goed hotel met zeer vriendelijk personeel.

Tip! Fietsen langs de Rijn en de Ahr.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving. Alles was dik in orde, leuke ontvangst.

Tip! Koningswinter is een leuk plaatsje aan de Rijn.

8,2

Beoordeling door I Boom uit Leiden, op 16 mei 2019 (Gezin)

Omgeving.

Tip! veel natuurschoon, Bad Honnef is een leuk plaatsje.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2019 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Veel mogelijkheden om te wandelen en leuke uitstapjes in de omgeving. Ga naar Löwenburg Castle of naar dierentuin Zoo Neuwied. Bonn is ook leuk.

8,8

Beoordeling door C.H. van de Polder uit Stellendam, op 1 mei 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door BM Breure uit Roosendaal, op 3 juli 2019 (Stelletje)

Prima hotel prijs/kwaliteit. Goede sfeer en vriendelijk behulpzaam personeel.

Bij het veranderen van het klimaat opwarming aarde/warmere zomers zou het wenselijk zijn om tegen meerprijs kamers met airconditioning aangeboden te krijgen. Meer info over de omgeving door middel van vvv informatie zou wenselijk zijn.

10

Beoordeling door D de Roode uit Standdaarbuiten, op 2 juli 2019 (Groep)

Prima hotel, mooie omgeving, veel te zien.

Het geboekte "3-gangendiner" viel tegen. Zeker voor Duitse begrippen.

7,5

Beoordeling door J Froonhof uit Blaricum, op 30 juni 2019 (Gezin)

Ongedwongen sfeer, aantrekkelijk terras.

Wat solitair gelegen.

Tip! Auto is noodzakelijk, maar attractieve bezienswaardigheden zijn goed te berijden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Het hotel staat midden in het kleine Aegidienberg (gemeente Bad Honnef am Rhein), een wandeling door het dorp is de moeite waard. Het hotel zelf doet vriendelijk aan, het personeel is behulpzaam en correct. De kamer wordt elke ochtend netjes gemaakt en van schone handdoeken voorzien. Ontbijt en avondeten zijn prima in orde en smakelijk.

Naast het hotel loopt een doorgaande weg, dit is wel hoorbaar. Al 's morgens rijdt er hier het nodige verkeer langs, ook veel bedrijfsauto's. Er wordt niet hard of storend gereden. Een volgende keer boeken we een kamer aan de achterzijde.

Tip! Voor ons was dit de prima uitvalsbasis voor de omgeving, we zijn naar Keulen gereisd (met de trein) en naar Koblenz en Boppard, alles goed bereikbaar. Ook Bad Honnef zelf en Köningswinter zijn leuke plaatsen met goede uitgaansgelegenheden. De omringende natuur met het Zeven Gebergte is prachtig.

7,6

Beoordeling door H.F. Kokke uit Groesbeek, op 22 juni 2019 (Stelletje)

De bar- en bediening pas vanaf 17.00 uur.

Tip! Er is weinig te beleven als toerist.

6,8

Beoordeling door K. U. Uwe Schneider uit Alkmaar, op 16 juni 2019 (Groep)

De prettige ontvangst en het verstrekken van alle nodige informatie. Kamer incl. kluis, bedden en badkamer waren prima. Uitgebreide keuzes in het restaurant en geweldige bediening.

Bij het ontbijt had het personeel een beetje stress met het op tijd aanvullen van de etenswaren, maar het kwam allemaal wel weer goed.

Tip! Prachtige wandelingen door het bos. Van de hele omgeving heeft ons Bad Honnef het beste bevallen.

8

Beoordeling door J Verdonk uit Wervershoof, op 6 juni 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Weinig eettentjes in de buurt.

Tip! Gefietst langs de Rijn. Gewandeld naar uitzichtpunt Lowerberg.

7,2

Beoordeling door H. Van der Weijden uit Veldhoven, op 4 juni 2019 (Gezin)

Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg waarover tot laat in de avond en vanaf 05:00 uur 's ochtends veel, ook zwaar, verkeer rijdt. De kamers aan de voorkant liggen aan die weg en hebben een balkon, maar daar kun je absoluut niet op zitten. Je kunt zelfs geen raam openzetten zonder dat je continu het geraas van het voorbij rijdende verkeer hoort en er 's ochtends in alle vroegte alweer van wakker wordt. Voor ons was dit reden om na één van de drie geboekte overnachtingen alweer te vertrekken.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door M.A.A. Schuurbiers uit Roosendaal, op 24 mei 2019 (Stelletje)

Vriendelijke bediening en huisdiervriendelijk.

Tip! Mooie wandelmogelijkheden en leuke historische stadjes in de buurt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2019 (Stelletje)

Goede bedden, ruime ontbijtzaal en een prima badkamer.

Kleine kamer.

Tip! Bootreisje op de Rijn.

7,6

Beoordeling door H Landman uit Hattem, op 23 mei 2019 (Gezin)

Een mooi en zeer schoon hotel.

Tip! Zeer mooie omgeving met bezienswaardigheden. Fietstochten voor met een standaard fiets zijn bijna niet te vinden (gemakkelijker met een E-bike).

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2019 (Groep)

Leuk dorp.

Weinig restaurants.

Tip! Het plaatsje Winterthur is erg leuk, veel te zien en te doen.

8

Beoordeling door H Emaus uit Vriezenveen, op 14 mei 2019 (Gezin)

Is een mooie omgeving.

Tip! Langs de Rijn leuke dorpjes is van alles te doen en je kunt er goed uit eten gaan.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Veel natuur in de omgeving.

Hotel ligt aan een drukke weg.

Tip! Wandelen langs de Rijn en een bezoek aan Koblenz is zeer de moeite waard.

6,8

Beoordeling door ME van Dusseldorp uit Hoofddorp, op 7 mei 2019 (Gezin)

Je kunt er heerlijk in de buurt wandelen. Ook fijn dat er een hond mee kon.

Geluid van de weg was helaas erg goed te horen. Ook is het jammer dat alle winkels en restaurants bijna altijd dicht zijn. Hiervoor moesten we dus helemaal naar königswinter of Bonn.

8

Beoordeling door AWJ de Boer uit Millingen aan de Rijn, op 2 mei 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

De kamer lag aan de voorkant, aan de hoofdweg, veel verkeer en lawaai van de auto`s.

Tip! Drachenfels.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2019 (Gezin)

Goede verzorging. Keurige kamer die dagelijks goed werd schoon gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Een locatie waar je veel kunt ondernemen wandelen, cultuur snuiven of een bezoek aan de zoo Neuwied.

9,2

Beoordeling door D.P Goedhart uit Barendrecht, op 30 april 2019 (Stelletje)

Tip! De toeristische plaatsen zoals Koningswinter en Linz die op korte afstand liggen.

7,6

Beoordeling door G.H.M. Prinssen uit Geldrop, op 28 april 2019 (Stelletje)

Dank zij het mooie weer met Pasen was het een geslaagd weekend.

De kamer die wij hadden lag aan de straatkant, de geluidsoverlast daarvan was erg storend.Slapen met een raam open was niet te doen, met gesloten ramen was het veel te warm. Wij hebben daar niet goed geslapen.

Tip! De omgeving is mooi, leuke plaatsen en steden in de buurt.

7,2

Beoordeling door T.G. Schouten uit Anna Paulowna, op 26 april 2019 (Stelletje)

Heerlijke bedden en een prima ontbijt. Personeel erg vriendelijk. Heerlijk terras voor het hotel en een mooi ruim balkon.

Hotel ligt aan een doorgaande weg, de kamers aan de voorzijde hebben daar enigszins last van, als je met de ramen open slaapt.

Tip! Prachtig buitengebied om te wandelen.

8,6

Beoordeling door A.J. van Onzenoort uit Doetinchem, op 25 april 2019 (Stelletje)

Gastvrij en behulpzaam personeel, een uitgebreid menu.

Tip! Linz am Rheinm, Drachenfels en de Rhein.

9,4

Beoordeling door R.H. Visser uit Tiel, op 23 april 2019 (Stelletje)

Uitstekend hotel, goede parkeergelegenheid en brandschoon! Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend ontbijt.

Tip! Prachtige omgeving. Genoeg te doen, grote steden als Bonn en Keulen "om de hoek", maar ook leuke kleinere plaatsen die de moeite waard zijn (Bad Honnef en Andernach). Het is de moeite meer dan waard om langs de Rijn te rijden, bijvoorbeeld naar Remagen. Uiteraard is Drachenfells een must om te bezoeken.

8,6

Beoordeling door P.J.M van Merendonk uit Eindhoven, op 23 april 2019 (Stelletje)

Prima, een schoon en goed verzorgd hotel.

Het hotel ligt langs een drukke weg, waarvan men 's morgens last heeft. Zeker als het raam openstaat.

Tip! Mooie natuur. Heerlijk wandelgebied. We hebben een wandelkaart gekocht, er zijn veel wandelroutes. We zijn ook in Bonn geweest.

7,6

Beoordeling door J.T.M Ruijgrok uit Wassenaar, op 20 april 2019 (Gezin)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Stelletje)

Prima hotel, heel schoon, kleinschalig en een rustige omgeving. Mooi uitzicht vanaf de kamer, een heerlijke douche en prima bedden.

Het ontbijt was minimaal, alleen harde bolletjes en op de 2de dag was er geen roerei.

Tip! Keulen is de moeite waard, Euskirchen en Burcht Satzvey ook.

7

Beoordeling door JMC Tielemans Tielemans uit Bakel, op 17 april 2019 (Stelletje)

Ruime schone kamer, goed bed. Eenvoudig ontbijt, maar wel ruim voldoende.

Tip! We hebben alle grote steden in de buurt bezocht.

7,8

Beoordeling door R Zaaijer uit Leersum, op 17 april 2019 (Stelletje)

Een mooie, maar kleine kamer. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel, bij de receptie hebben we goede fietstips gekregen.

Weinig, of het moest zijn dat het restaurant donderdag gesloten was. Bij warm weer, met ramen open veel verkeerslawaai aan de voorkant van hotel.

Tip! Er zijn mooie fietstochten langs de Rijn te maken. We zijn met de fietsen op de auto naar beneden gegaan, bij het station kan je de auto gratis parkeren.

7,8

Beoordeling door H De Kruijf uit Leusden, op 15 april 2019 (Gezin)

Een prettig hotel, met mooie kamers en vriendelijk personeel. Goede keuken en een uitgebreide menukaart. Veel gratis parkeerruimte.

Tip! Kasteel Drachenburg in Konigswinter.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door A.H. Nieuwenhuijs uit Hoogeveen, op 11 april 2019 (Stelletje)

Fijn hotel in mooie omgeving. In het dorpje zelf is niet veel te beleven, maar Bad Honnef is vlakbij. De natuur in het Zevengebergte en langs de Rijn is prachtig.Het hotel heeft een lift en dat is voor mensen die wat moeilijk lopen een groot pluspunt. Helaas stonden in de kamer alleen twee rechte stoelen. Ontbijt was prima, behalve op de eerste dag. Toen was het personeel druk bezig met een het inrichten van de zaal voor een vergadering en werden wij vergeten.

7,2

Beoordeling door R.L. Bink-Hijmans uit Huizen, op 11 april 2019 (Stelletje)

De service is uitstekend. Nagenoeg iedere dag frisse nieuwe handdoeken. Erg schoon is het hotel en in een mooie omgeving.

De straat voor het hotel; veel verkeer doordeweeks. Op zaterdag en zondag viel dit mee.

Tip! Dagje Bonn; een mooie stad. Verder is het een mooi wandelgebied.

8

Beoordeling door R Elbersen uit Arnhem, op 9 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en gastvrij onthaal.

Tip! Zijn diverse musea af geweest. Leuk was regelmatig met pontje oversteken.

8,4

Beoordeling door J Meurs uit Wageningen, op 8 april 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel en goed hotel in een mooie omgeving en vlakbij de steden Bonn en Keulen.

8

Beoordeling door JMHG Jansen uit Almelo, op 7 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Een schoon hotel, met goede parkeergelegenheid.

8,2

Beoordeling door WK Smeets uit Brunssum, op 6 april 2019 (Stelletje)

Goed hotel prima ontbijt vriendelijk personeel goed eten. Dus tevreden.

Tip! Leuke stadjes op 15 tot 20 min rijden.

7,8

Beoordeling door C.J. Peelen uit Doesburg, op 1 april 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door JGT de Klein uit Noordwolde, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Prima hotel, goed ontbijt, vriendelijke mensen. Mooie plek om te wandelen en te fietsen.

Weinig, je hoort het verkeer wel goedals de ramen open staan.

Tip! Rijndalis prachtig, Drachenfelz zeker de moeite waard enals Bonn.

8,3

Beoordeling door LJIAM van Campenhout uit Roosendaal, op 17 maart 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door S.H.M. Geurtzen uit Doetinchem, op 16 maart 2019 (Gezin)

Het was aangenaam.

Tip! Het plaatje Lintz is prachtig! In de directe omgeving is niet veel bijzonders te zien.

7,2

Beoordeling door M. Marcelis uit Helmond, op 12 maart 2019 (Stelletje)

Eenvoudige kamers, maar voldoet prima. Aardig personeel.

De kamers zijn gehorig.

Tip! Wij zijn geen wandelaars, dus we hebben veel rondgereden. De Eifel is niet zo ver weg. Ook Remagen is een bezoekje waard, al was het maar om weer even stil te staan bij de Tweede Wereldoorlog.

8

Beoordeling door J.M.M. Smits uit Vierlingsbeek, op 8 maart 2019 (Groep)

Leuk en net hotel.

Tip! Je kunt er mooi wandelen.

8,8

Beoordeling door MGM Westdorp uit landgraaf, op 20 februari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2019 (Stelletje)

In een woord super, het kon niet beter!

10

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Stelletje)

Heel mooi uitzicht. Het hotel zelf ligt in een leuk klein dorpje, met daar omheen allemaal andere stadjes/dorpjes tussen de bergen. Dus het was lekker rustig bij het hotel zelf, met veel ruimte om op avontuur uit te gaan.

Weinig (open) restaurants in het dorpje zelf, dus daarvoor moesten wij naar andere plekken.

Tip! Het Zevengebergte is sprookjesachtig, met veel bos en mooi de Rijn erlangs.

8

Beoordeling door J Oldenburg uit Hoorn, op 20 januari 2019 (Stelletje)

Prima hotel. Fijn dat er honden zijn toegestaan.

Er zijn weinig restaurants in de omgeving. Daardoor is het druk in de restaurants die er wel zijn en is er geen mogelijkheid meer om daar te eten zonder reservering.

Tip! We hebben Keulen en Bonn bezocht. Mooie bosrijke omgeving, we hebben fijn gewandeld met de hond.

8

Beoordeling door A.M Behr uit Doetinchem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Personeel was bijzonder vriendelijk. Heel relaxed.

Tip! Wel wat ver van bad honend. Wel hele mooie omgeving. Fijne tochten kunnen maken.

7,8

Beoordeling door T.P.M. Krop uit Maarssen, op 29 december 2018 (Groep)

We kwamen voor de kerstmarkten in Bonn en Konigswinter, beide waren geweldig. Personeel was heel vriendelijk, gezellig aardig. Dit hotel met het personeel is een aanrader.

Lag niet echt in Bad Honnef maar een buitenwijk. Moesten circa 8 km rijden voor we in de echte bewoonde wereld waren. Maar dit was een kleinigheid t.o.v. het fijne hotel. De plaatsen Bad Honnef en Konigswinter zelf waren uitgestorven, weinig gezelligheid.

Tip! We kwamen voor de kerstmarkten in Bonn en Konigswinter. Die waren grandioos. Konigswinter met zijn sprookjesachtige kasteel en Bonn met zijn grote kerstmarkt. Heel gezellig.

9,6

Beoordeling door R Smallenburg uit Emmen, op 17 december 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door H Winkels uit Deventer, op 13 december 2018 (Stelletje)

Schone kamer.

Het hotel ligt aan een drukke weg.

Tip! De directe omgeving van het hotel is minder mooi. Op 10 km door het zevengebergte ligt de Rijn. Kasteel Drachenfels is een bezoek waard. In december is daar een mooie kerstmarkt. Bonn is een leuke stad om te bezoeken.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel; verzorging van ontbijt en verdere maaltijden waren perfect.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen. Mooie wijnstreek kort aan de Rijn en centraal gelegen voor uitstapjes naar Königswinter, Bonn of Keulen.

9,6

Beoordeling door R Luchtman uit AARLE-RIXTEL, op 27 november 2018 (Stelletje)

Bijzonder vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door C.J.M. van Winden uit pijnacker, op 18 november 2018 (Gezin)

Schitterende omgeving om te wandelen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2018 (Stelletje)

In feite alles! Zeker als je uitgaat van de prijs-kwaliteit verhouding. In het dorp zelf is weinig te beleven, maar dat hoefde voor ons ook niet. Fietsen langs de Rijn is geweldig. Wij hebben ook erg leuk gegolfd (met een onverwachte korting) in de directe nabijheid van het hotel. Eten (diner in hotel) was zonder meer goed (en gezellig). Ontbijt was ook zeker niets mis mee. Per saldo echt een aanrader.

Tip! Fietsen langs de Rijn en de (oude en interessante) plaatsen aan de goed aangegeven fietsroute. Golfen op de baan vlakbij het hotel. Erg leuke en moeilijke baan (neem wel voldoende ballen mee want je raakt op de geaccidenteerde baan snel je bal kwijt; dit was ook het advies dat wij onafhankelijk van elkaar van twee personen kregen).

8,6

Beoordeling door G. Makken uit Eindhoven, op 25 oktober 2018 (Gezin)

Elke dag schone handdoeken is altijd een dikke plus. Het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Alles goed verzorgd.

Tip! De omgeving nodigt uit tot het maken van uitstapjes. Zoals Lorelei, Köningswinter en Bad Honnef am Rhein.

7,4

Beoordeling door PHG Frehe uit Huizen, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

Zeer prettige manager (Nederlander). Sympathieke omgang met de hotelgasten en zeer flexibele oplossing geboden bij een onverwacht afbreken van ons verblijf door omstandigheden. Uitstekende keuken en wijnen.

Tip! Ligt niet aan de Rijn, maar goed uitgangspunt voor wandelroutes van de Rheinsteig (paar minuten rijden) die wij van daaruit ondernamen.

8,8

Beoordeling door N Sieling uit Hillegom, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Gastvrij, vriendelijk, super netjes en ruime badkamer. Super klantvriendelijk.

Tip! Je zit lekker rustig en dichtbij heel veel mooie natuur en mooie plaatjes, voor ieder wat wils.

10

Beoordeling door JHH Nijhuis uit Venlo, op 3 oktober 2018 (Gezin)

Mooie rustige ligging, fijne nieuwe kamer. Hartelijk personeel en een mooie ruime parkeerplaats.

Tip! Vlakbij mooie stadjes als Linz, Bad Honnef en Königswinter.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2018 (Gezin)

Locatie en vriendelijke personeel.

Ik miste een waterkoker en een klusje. Een koelkastje zou ook fijn geweest zijn.

8

Beoordeling door W van den Berk uit Best, op 21 september 2018 (Gezin)

Gezellige en bereidwillige mensen.

10

Beoordeling door J.M.J. Opgenoort uit Doornenburg, op 20 september 2018 (Stelletje)

Mooi schoon hotel.

Geluid van doorgaande weg.

Tip! Mooie omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Leuk en vooral net hotel. Ruime, schone kamer. Goed restaurant/bar. Vriendelijk personeel.

Een plafond vin op de kamer is aan te bevelen tijdens warme periodes.

Tip! Met de bergtrein (oudste van Duitsland) de burcht en het slot in Konigswinter bezoeken is een absolute aanrader. Ook een dagje uit naar Keulen, met name de Dom, is de moeite waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer.

8

Beoordeling door MEMP Marlies Schel-Teesink uit Eindhoven, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie kamer, een heel goed ontbijt, vriendelijk, behulpzaam en een restaurant met terras erbij.

Misschien koelkastje op de kamers. Dacht dat het hotel dicht bij de Rijn lag en dat was iets verder. Anders absoluut niets.

Tip! Koningswinter met de tandradbahn naar de ruine/kasteel is echt de moeite waard. Bad Honnef naar het eiland in de Rijn. Terrasjes langs de Rijn. Mooie natuur.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door JAN Jan Louwrink uit ALMERE, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Tip! Schitterende omgeving met de Rijn als hoofdslagader. Heel mooi!

8

Beoordeling door A.J.H.M. van van Lieshout uit EINDHOVEN, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Tip! Geweldig terras, aan de rijn in de plaats Bad Honnef.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Gezin)

Leuk en zeer net hotel. Alles zeer schoon.

We hadden kamer aan de voorzijde van het hotel. Zeer luid door verkeer omdat de ramen open moesten door de hitte.

Tip! Schloss Drakenburch en steden in de omtrek van hotel. Boottocht over de Rijn.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Aangenaam en vriendelijk.

Tip! Gefietst naar dom Keulen. Vanuit Boppard naar Loreley gefietst.

7,6

Beoordeling door A.H.B. Boekelder uit Uden, op 3 augustus 2018 (Groep)

Hele mooie omgeving en een grandioos hotel.

Plaatsje op zich, niets te beleven.

8,2

Beoordeling door J v d Burgt uit boekel, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Alles, want het was super top!

9,4

Beoordeling door AJ Klaver uit Arnhem, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel mooi op heuvel. Klein dorpje met net genoeg om even iets te halen. Prima uitval basis om van alles te doen.

Dat op donderdag rust dag is en je ook geen koud drankje of bier bij de bar kan halen. Er is wel een supermarkt maar daar is geen gekoelde drank te koop. Ook geen ijskast op de kamer, is een gemis.

Tip! Super mooie omgeving, kasteel en tandradtrein in Koningswinter aanrader. Linz am Rhein gezellig met alle terrassen. Boottocht vanaf BadHonnef van 4 uur naar Bonn erg mooi.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Ruime kamer, goede badkamer.

Hitte op de kamer en verkeerslawaai, al vanaf 04.30 uur.

Tip! Op 20 minuten rijden ligt Bonn. Ontspannen stad met prachtige Kunstmeile en alle gelegenheid om op de Rijn te varen.

7,2

Beoordeling door A Hoving uit NUENEN, op 28 juli 2018 (Stelletje)

Prima hotel, met ruime kamers en een zeer goed restaurant. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen en plaatsjes te bezoeken.

Het straatverkeer was goed hoorbaar, omdat we met het mooie weer de ramen open hadden.

Tip! Linz is een leuk stadje, met veel terrasjes en een aardig winkelaanbod.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Stelletje)

Hittegolf en geen airco. Ramen open, daardoor veel lawaai van verkeer.

7,8

Beoordeling door WMH Schmetz uit Munstergeleen, op 27 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijke sfeer in het hotel en de bediening.

Tip! We hebben 2 routes gefietst langs de Rijn, maar wel de auto in Bad Honnef geparkeerd en van hieruit de tochten gemaakt. Het is een mooie omgeving met bewegwijzering voor wandelroutes. We hebben besloten om in de herfst terug te komen om te wandelen.

8,8

Beoordeling door J.E. van Zijl uit Monnickendam, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel is een prima uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken.

Tip! In de omgeving zijn een aantal leuke uitstapjes te maken. O.a. in Koningswinter de Drachenfelsbahn met bijbehorend kasteel en een reisje met een van de schepen op de Rijn.

7

Beoordeling door E van Veen uit Enschede, op 26 juli 2018 (Gezin)

Eigenlijk was het helemaal goed. Personeel, kamer, eten, drinken.

Tip! Ga naar Linz. Ontzettend leuk stadje.

10

Beoordeling door C.W.M. Koper uit Vinkeveen, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Het gezellige terras.

Tip! De Drachenfels (Zevengebergte) en omgeving is een dag bezoek meer dan waard.

8,2

Beoordeling door A.M.F.M. de Beer uit Tilburg, op 25 juli 2018 (Gezin)

Mooie omgeving al is er in het dorp weinig te doen. Wel een goed Grieks restaurant tegenover het hotel. Ook het restaurant van het hotel was goed en zeker niet duur. Net buiten het stadje een immense supermarkt met een schat aan producten.

Er is in Aegidiusberg weinig te doen evenals in Bad Honnef.

Tip! Mooie wandelomgeving. Bad Honnef dat op twee uur lopen door de bossen of 15 minuten met de auto is te bereiken is zeker niet toeristisch, geen cafe te vinden dat voor 12 uur open was. Mooie boottochten langs de Rijn naar Linz, een mooi oud stadje zijn aan te raden evenals een bezoek aan Köningswinter. In Köningswinter de tandradbaan naar het Drachenfeld is aan te raden, prachtig uitzicht over de Rijn. Bij het tussenstation een prachtig gerestaureerd kasteel dat tegen een kleine vergoeding te bezichtigen is.

8

Beoordeling door G J Rohaan uit Veenendaal, op 23 juli 2018 (Gezin)

Rustige omgeving, gemoedelijke mensen, kamers schoon.

Tip! Leuk kunnen fietsen langs de Rijn, overal makkelijk parkeren.

8,4

Beoordeling door A.J.G. Vennebekken uit Groenlo, op 22 juli 2018 (Gezin)

Gastvrijheid.

Tip! Fietsen langs de Rijn.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Leuk klein dorpje met toch een heel goed Grieks restaurant, grote supermarkt en in het hotel kun je ook prima eten, zelfs een terras.

Geen Nederlandse zenders op tv en ook geen BVN. Afstand tot de Rijn is erg groot en niet te fietsen want er is alleen een gevaarlijke weg waar hard wordt gereden. Hotel had op kamer geen huishoudelijke regels, bv dat het restaurant op donderdag is gesloten en hoe laat de ontbijtzaal opengaat op zaterdag: nl. pas om 08.00 uur i.p.v. 07.00 uur door de week. Wij wilden zaterdag op tijd ontbijten en dan sta je voor een gesloten deur.

Tip! Fietsen langs de Rijn is onze favoriete bezigheid met als doel de stad Bonn en vanaf Bad Honnef naar Bonn gereden met de auto en per fiets Keulen bezocht, echte aanraders. Ook leuk is om met een veerpontje naar de andere kant van de Rijn te gaan en zo terug te fietsen.

7,6

Beoordeling door N Dusink uit Zwolle, op 17 juli 2018 (Gezin)

Goed hotel prima met prima verzorging. De omgeving het landschap en de Rijn om te fietsen.

Lawaai van de auto bij onze kamer.

Tip! Het fietsen langs de Rijn en het landschap mooie vergezichten maar wel zwaar om te fietsen, berg en dal.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Tip! Montebauer.

7,4

Beoordeling door A.J. Jonker uit Sexbierum, op 16 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door S Metz uit Vledder, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Fietsen langs de Rijn.

De fietsafstand naar de Rijn is erg steil, een weg met haarspeldbochten.

Tip! Fietsen naar Bonn langs beiden is oevers is prachtig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel blijkt niet in Bad Honnef zelf te liggen, maar in een dorp op 8 km ervandaan.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

Prima hotel. Prachtige grote kamer. Alles schoon en netjes.

Ligging van het hotel aan een drukke weg.

Tip! Wel dicht bij de Rhein waar je leuke tochtjes kunt maken met de auto langs mooie plaatsjes of op het water.

7,3

Beoordeling door G.M.C. van der Heijden uit Vessem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Fijne omgeving om te wandelen.

Het hotel was niet echt in Bad Honnef maar in Aegidienberg, dus niet aan de Rijn.

Tip! Mooie natuur om in te wandelen.

7,6

Beoordeling door M.H. van Ommeren uit NOORDWIJKERHOUT, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijke mensen. Het lag zeer centraal voor allerlei uitstapjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goed ontbijt. Mooie grote kamer.

Omdat het erg warm was hadden we de ramen open en hierdoor veel hinder van verkeersgeluiden.

8

Beoordeling door T.B Tilly uit Rotterdam, op 14 juni 2018 (Stelletje)

Heel leuk en knus hotel met mooie schone kamers. Lekker ontbijt en aardig personeel. Op loopafstand een supermarkt, Grieks restaurant en ijscafé. Mooie omgeving en vlakbij Bonn.

We hadden een heerlijke kamer maar jammer genoeg aan de kant van de doorgaande weg. Maar voor de rest helemaal prima.

Tip! Heel veel natuur en leuke plaatsen zoals Bonn en Remagen ook een leuk stadje aan de Rijn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2018 (Stelletje)

Leuk hotel alles goed verzorgd, diner was prima, mooie omgeving.

Drankjes aan de dure kant.

Tip! Mooie plaatsjes aan de Rijn, o.a Linz en Unkel, prachtig historisch centrum.

7,8

Beoordeling door B.H.E. van der Meer uit Hengelo, op 6 juni 2018 (Gezin)

Kamers ruim en schoon. Goed eten. Voor die prijs uitstekende kwaliteit.

Wij hadden een kamer aan de voorzijde, lawaaierig, veel verkeer. Hotel lag ver van de Rijn af, jammer!

Tip! Siebengebergte is erg mooi. Wij hebben heerlijk gefietst langs de Rijn, fantastisch!

7,2

Beoordeling door T. Geerdink uit Hengelo, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Het hotel was prima, kwamen oud collega's tegen, dit gaf wat extra's.

Het lawaai van de straat, met name auto's en de Autobahn.

Tip! De omgeving is prachtig, veel bos. De stadjes en dorpen langs de Rijn zijn mooi. We zijn op de Petersberg geweest, een luxe onderkomen voor de rijken en betere betaalden. Een prachtig onderkomen. Verder de oude stad Linz. Ontzettend sfeervolle straten en pleintjes, zeker voor toeristen de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd hotel.

De ligging. Te ver van de Rijn. Konden we niet opmaken uit het aanbod. Ontbijt prima, maar de warme maaltijden teleurstellend.

Tip! Veel gefietst langs de Rijn. Mooie plaatsen bezocht zoals Koningwinter, Lienz en Remagen.

6,8

Beoordeling door F. Lakemeier uit Zwijndrecht, op 31 mei 2018 (Gezin)

Fijn schoon hotel, vriendelijke mensen. Goede parkeer gelegenheid. Prima locatie voor Bonn en omgeving. Zeer smakelijk eten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Prima hotel en vriendelijk personeel.

Ligt in een buitenwijk, redelijk ver van centrum van Bad Honnef.

7

Beoordeling door LEO Staffhorst uit Hilversum, op 25 mei 2018 (Groep)

Superleuke mensen, heel gastvrij en vriendelijk. Vanwege een feest moesten we in de ontbijtzaal eten (geen straf) en als compensatie zijn we voor dat feest uitgenodigd. Super gezellig feest met allemaal vriendelijke mensen.

Tip! De omgeving is erg mooi.

8,8

Beoordeling door E Ilse Zonnebeld uit Middelburg, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Alles oké.

Het kamerraam moest dicht blijven vanwege verkeerslawaai en het was best wel warm op de kamer. Geen airco helaas.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld in Het Zevengebergte, was heel mooi.

7,4

Beoordeling door S Sigmond uit Schiedam, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en mooie kamer. Goede parkeer gelegenheid.

Een beetje chagrijnige kelner.met kaal hoofd..een glimlach op zijn gezicht en wat vriendelijker het eten op tafel zetten dan zou je prettiger zitten te eten. Het andere personeel daarentegen waren uitermate vriendelijk en gezellig dus geschikt voor dit werk.

Tip! Wij zijn langs plaatsjes gereden langs de Rijn. Was erg leuk en we zijn een dag naar Bonn geweest.

9

Beoordeling door JF Glandrup uit Enschede, op 18 mei 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden.

Eerste dag bij diner geen groente.

Tip! Zijn naar de langste hangbrug in Europa geweest. Afstand toch wel groot 130 km. Siebegebirge is in het geheel mooi en het stadje Linz am Rhein is zeker een bezoek waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Goed hotel.

Verkeers weg aan de voorkant.

7,8

Beoordeling door I.L.J Brands uit Waddinxveen, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Prima kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt.

In het restaurant het avond eten, weinig keuze slecht klaargemaakt. Weinig te doen in de buurt bij hotel.

Tip! Bonn is een mooie plaats om te bezoeken. Koningswinter de Drachenfelsbahn en Schloss Drachenburg. De plaats Bad Honnef ongeveer 8 km rijden vanaf hotel, is een gezellig plaatsje.

7,8

Beoordeling door H.J.M. Offermans uit Schinveld, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk gefietst langs de Rijn, Adenauer Museum en huis bezocht.

8,4

Beoordeling door H. Mol uit Lisse, op 6 mei 2018 (Gezin)

Gastvrij en vriendelijk.

Storingen in de wifi.

Tip! Prachtige omgeving, wel wat hoge heuvels op weg naar de Rijn, maar met de auto naar de Rijn en toen fietsen naar Bonn, geweldig!

9,2

Beoordeling door HENK Mooi uit Haaksbergen, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Keurig hotel, vriendelijk personeel en een mooie en schone kamer. Ontbijt prima, avondeten goed maar bescheiden hoeveelheid. Maar hier zal de totaalprijs in mee spelen, men kan niet te veel verlangen voor de prijs. Algehele indruk was prima, en de ligging om uitstapjes te naar bv. Bonn, Keulen of Koblenz is heel gunstig .Fietsen langs de Rijn naar Bonn is prachtig, mits men eerst de fietsen mee neemt naar de Rijn.

8

Beoordeling door H van de Hans van de Snepscheut uit Vught, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Kamer was prima met balkon en goed avond eten.

Personeel snapt het begrip klantenbinding niet helemaal. Lobby en eetgedeelte niet gezellig ingericht. Ontbijt karig en niet oprijd bijgevuld. Trage bediening.

Tip! Bonn, Königswinter en omgeving zijn leuk.

7,2

Beoordeling door P Nieuwenhuis uit Delft, op 4 mei 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door J.A. Haans-Arends uit Spijkenisse, op 3 mei 2018 (Stelletje)

Mooie schone kamer met balkon. Prima ontbijt en diner. Kortom een fijn verblijf.

In het plaatsje zelf viel niet veel te beleven.

Tip! Vlakbij een mooie bos streek en dichtbij mooie bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door CHM van de Wouw uit TILBURG, op 3 mei 2018 (Stelletje)

Tip! Leuke omgeving. Bad Honnef gezellig plaatsje. Heerlijk wandelen in de omgeving en langs de Rijn en zeker een aanrader is het plaatsje Linz.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2018 (Gezin)

Complimenten erg schoon en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Beetje last van het geluid van het eetcafé.

Tip! Leuk om Koningswinter te bezoek met kasteel.

7,8

Beoordeling door W Wetzelaer uit Heerlen, op 30 april 2018 (Stelletje)

Het is een mooi hotel met ruime kamers, die van ons met balkon. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en de schoonmaak was tot in de puntjes verzorgd. Je verblijf ligt nog op zo'n 8 km van Bad Honneff centrum. In de buurt is weinig tot niets te beleven. Het hotel heeft wel een mooie bar-restaurant met ruim terras, waar het tijdens ons verblijf gezellig druk was.

Tip! We hebben Königswinter met zijn Drachenfels bezocht. Dit is een aanrader net als een bezoek aan Linz met zijn Rijnpromenade en winkels geopend op zondag. Hier is ook een veerpont en het loont de moeite met het pontje de Rijn over te steken (kost slechts € 3,60 voor 2 personen met auto) voor een toertje te maken naar Andernach, waar je het vulkanisme museum en de grootste koud water geiser (spuit tot 60 meter hoogte) van de wereld kunt bezoeken.

8

Beoordeling door H.G. van Rees uit Enschede, op 26 april 2018 (Stelletje)

Goede schone kamer met uitstekede bedden en sanitair. Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt en goed restaurant.

We hadden uitstekend warm weer. Nadeel dat het warm was op de kamer. Je kon eigenlijk geen raam open zetten omdat er veel verkeer was op de naast het hotel gelegen doorgaande weg (geluidsoverlast, vooral motoren). De oplossing is aanleg airco op de kamer zodat het raam niet open hoeft. De aan de achterkant van het hotel gelegen kamers hadden overigens geen last van geluidsoverlast.

Tip! De mooie omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fiets tochten en bezoek aan het vlakbij gelegen Konigswinter aan de Rijn en de beroemde Drachenfels. Keulen en Bonn liggen ook dicht bij en lenen zich voor een interessante stedentrip.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Behulpzame en vriendelijke eigenaar.

Kamer aan voorzijde/buiten temperatuur 20~28C: erg rumoerig bij open raam/ erg warm (drukke en lawaaiige weg; geen buitenzonwering en/of koelmogelijkheid).

Tip! Bezoek Bonn (per tram/metro). Bezoek de burcht in Koblenz. Mooie bossen/wandelomgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Individueel)

Prettig hotel, vriendelijk personeel, prima kamer, prachtige omgeving.

Kamer aan straatzijde, veel verkeer en dus overlast.

Tip! Bosrijke omgeving, mooie stadjes, favoriet: de stad Koblenz en museum Arp in Rolandseck.

8,2

Beoordeling door G van Veen uit Vianen, op 26 april 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door B.L.F. van Van Dam uit Voorburg, op 25 april 2018 (Stelletje)

Wij hebben genoten van de schone kamer met balkon. Prima ontbijt en heerlijk 2-gangendiner. Leuke aanbieding. Voort herhaling vatbaar. Ook het personeel was heel vriendelijk.

Tip! De omgeving is prachtig. Konigswinter is een leuk plaatsje en een tochtje door het Westerwald is zeker de moeite waard.

8

Beoordeling door C. Nanning uit Tilburg, op 25 april 2018 (Gezin)

Heel schoon.

Het hotel is ongeveer 8km van het dorp en van de Rijn vandaan. Basic hotel, geen airco, geen koekastje of waterkoker op de kamer.

Tip! Lekker fietsen langs de Rijn naar Bonn of naar Linz am Rhein.

6,8

Beoordeling door WM Grimbergen uit Valkenburg Z-H, op 23 april 2018 (Gezin)

Mooie plek.

7,4

Beoordeling door T.J Steinebach uit zeist, op 20 april 2018 (Gezin)

Vriendelijk ontvangst. Attent en en kundig personeel.

Kamers langs een drukke weg, hier kan het hotel niks aan doen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Gezin)

De vriendelijkheid van de medewerkers. De netheid en strakheid van de kamers. De omgeving.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen. Bovendien diverse golfbanen in de buurt. Bonn heel leuk om te zijn en o.a. te winkelen.

8

Beoordeling door P.F. van Dijk uit Oosterhout, op 19 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid, service en perfect ontbijt.

Geen koelkast op kamer.

Tip! Veel highlights in de omgeving zoals Schloss Drachenburg.

9,2

Beoordeling door H.M. Meijer uit Roermond (Herten), op 19 april 2018 (Stelletje)

Veel aantrekkelijke locaties in de buurt om te bezoeken. Werden heel gastvrij ontvangen. En natuurlijk de prijs/kwaliteit. 69 euro p.p., twee nachten met ontbijt en tweegangen-diner. We hadden geluk, want het weekend dat wij er waren was er in BadHonnef een antiek-kunst-markt. Heel erg leuk!! Daarbij het mooie weer, niets verder te wensen.

Wij hadden om een rustige kamer gevraagd, omdat ik in recensies had gelezen, dat aan de voorkant een drukke weg zou zijn. Helaas kregen we toch een kamer aan de voorkant, en met de ramen dicht viel de herrie van het verkeer erg mee. De kamer verder was top!

Tip! Mooie omgeving. Bijzonder om zo een vakantiegevoel te krijgen,mterwijl je zo dicht bij huis bent. Bad Honnef, Linz am Rhein zijn erg leuk! Koblenz ook een mooie stad! Bonn echte shop-stad!

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Gezin)

Goed, we gaan er nog een keer naar terug.

Geen toiletartikelen.

Tip! De natuur was mooi.

8

Beoordeling door W Blom uit Udenhout, op 19 april 2018 (Gezin)

Goed hotel, nette kamer, vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht. Mooie streek.

Saai dorpje weinig te beleven.

Tip! De drachenfels in koningswintet. De Kasbachtalfahrt vanuit Linz.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! De Rijn prachtig. Met de boot naar Linz. Op de fiets naar Bonn. Geweldig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

De te rijden afstand. De ligging van het hotel, te midden van heuvels en de nabijheid van de stad. We hadden een grote kamer, balkon, licht en wifi.

Tip! Zevengebergte, wandelen en de stad Bonn.

8,2

Beoordeling door M Mol uit Krabbendijke, op 7 april 2018 (Gezin)

Mooi centraal gelegen.

8,4

Beoordeling door J KELDER uit Nijverdal, op 6 april 2018 (Stelletje)

Leuke kamer en gemoedelijk kleinschalig dorp en ruime parkeergelegenheid. Goed ontbijt zonder overdadig te zijn en diner bestaande uit 2 gangen die goed smaakten en elke avond een ander diner. Er zijn voldoende winkels waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gehaald om mee te nemen voor een wandeling.

Geen vers fruit bij het ontbijt.

Tip! Bad Honnef is een mooie plaats met een uiterst vriendelijke VVV. Het museum van Adenauer is zeer de moeite waard en gratis te bezichtigen inclusief de boeiende rondleiding door de woning van Adenauer. Het is een mooi wandelgebied met uitstekend gemarkeerde routes en op diverse plekken zoals de Dreiseenblick een prachtig uitzicht op de Rijn. Een heel leuke plaats is Linz am Rhein met mooie vakwerkhuizen en pleinen. Van Lohrberg naar Lowenburg is een mooie wandeling met prachtig uitzicht op de Rhein.

8,2

Beoordeling door SEBE Kruijer uit Vaassen, op 6 april 2018 (Stelletje)

Gezellig, keurig netjes, modern, schoon. Heel vriendelijk personeel.

In het dorp was geen leuk cafeetje.

Tip! Goede wandel omgeving. En leuke stadjes langs de Rijn.

8,6

Beoordeling door G van Zijtveld uit Vleuten, op 6 april 2018 (Gezin)

Mooie schone kamer en fijn personeel.

Tip! Hele mooie omgeving. Er is heel veel te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door L Van Boven uit GIETEN, op 6 april 2018 (Stelletje)

Alles was prima in orde. Kamer schoon en netjes!

Uitzicht en ligging van kamer was iets minder.

Tip! Omgeving prachtig. Königswinter is de moeite waard. Winkelen in Dankt Augustin. En iets verder weg: Rüdesheim.

8,2

Beoordeling door I.F. Postma uit Heerenveen, op 5 april 2018 (Stelletje)

De sfeer en de service. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Tip! De omgeving is prachtig en geaccentueerd. Paar grote steden in de buurt, waar het leuk verblijven is.

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Locatie van het hotel.

Tip! Mooie omgeving, heerlijk langs de Rijn gewandeld en gefietst.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2018 (Stelletje)

Mooie grote kamer, vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door F.J.H.M. van Loon uit Tilburg, op 1 april 2018 (Stelletje)

Grote ruime kamer. Goed bed. Elke dag werden alle handdoeken verwisseld.

Tip! Konigswinter met een bezoek aan de Drachenburg en de Drachenberg. Zeker de moeite waard. Met de Tandradbaan op en neer 10 euro pp. Entree Drachenburg 7 euro pp. In Oberdollendorf een mooie wandeling gemaakt over de Weinwanderweg met een lengte van 2,5 km op de helling met uitzichten over de Rijn en Bonn.

8,8

Beoordeling door P.G. Lindeman uit Huizen, op 29 maart 2018 (Gezin)

Lekker dicht bij Bonn, Konigswinter en het Zevengebergte.

8,2

Beoordeling door WAM Brouwer uit barendrecht, op 27 december 2017 (Stelletje)

Een grote kamer met zitje en een balkon. Eigen hotelparkeerplaats. Het goede eten in het restaurant. De vriendelijke bediening. s' Morgens bij het ontbijt kan je als het er niet (meer) ligt, gewoon het gewenste vragen.

Drukke weg aan de voorkant. Volgend keer een kamer aan achterkant.

Tip! Mooie omgeving ook in december. Met de trein vanuit Köningswinter (kan ook vanuit (B.Honnef) naar Köln. €7,50 p.p. enkele reis. Het station uit en je ziet gelijk De Dom. Het hierbij gelegen Ludwig Musueum is ook een aanrader. De kerstmarkt, aldaar, ontbrak natuurlijk niet. Ook vanuit Bad Honnef zoveel mogelijk dicht langs de Rijn naar Koblenz gereden. Mooi oud intiem centrum met sfeervolle kerstmarkt. De kabelbaan naar de vesting Ehrenbreitstein, waar de Moezel in de Rijn uitmondt en een groots uitzicht over het Rijndal reikt, was die dag gesloten. Aan de andere kant van de Rijn weer terug gereden en met het veer overgevaren naar Bad Hönningen. Veel vakwerkhuizen. In het late voorjaar willen we dit gebied zeker nog een keer bezoeken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2017 (Gezin)

Mooie ligging. Heerlijk bed. Goede service.

Tip! Een prachtig uitzicht vanuit het hotel. In de naaste omgeving zitten leuke restaurantjes. Je bent dicht bij grote steden maar je slaapt landelijk. Grote trekpleister is Königswinter. Super de moeite waard om Drachenburg te bezoeken en te wandelen.

8,8

Beoordeling door E Esbach uit Schiedam, op 16 december 2017 (Stelletje)

De kamer was netjes en schoon. Het ontbijt was goed en we hebben er ook twee keer 's avonds gegeten, was ook erg goed en voor weinig geld. Prima hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Gezin)

Goed te combineren met bezoek Keulen.

De achtergrondmuziek tijdens diner.

Tip! Mooie wandelingen mogelijk. Keulen is zeker een bezoek waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door J D Westeneng uit Amersfoort, op 4 december 2017 (Gezin)

We hadden een dubbele kamer aan de straatkant. Heerlijk ruim en schoon en zeer vriendelijke mensen.

Het staat wel te boek als in Bad Honnef gelegen maar het hotel staat in een verre buitenwijk, circa 5 kilometer vanaf het oude stadscentrum.

8,8

Beoordeling door J.B. Bul uit Breda, op 23 juni 2017 (Groep)

Goed hotel, ligt wel wat afgelegen.

Tip! Wij waren er om in de buurt muziek te maken met een muziekkapel. Hotel was dat betreft een goede uitvalbasis.

6,8

Beoordeling door TN de Vries uit Rozenburg, op 8 april 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door G van Ballegooijen uit zoetermeer, op 3 april 2017 (Stelletje)

Mogelijkheid de omgeving te exploreren.

Internetverbinding was niet altijd perfect.

Tip! De burcht van Ehrenbreitsteen in Koblenz was vooral de moeite waard.

8,8

Beoordeling door W Oostereld uit Goor, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Dat ik dicht bij mijn dochter was die dichtbij het hotel woont.

Dat we gewekt werden tot 2 maal toe door schoonmakers. Heel irritant om 8 uur 's morgens. Bij klacht hierover kreeg het gevoel niet serieus genomen te worden want dat was eigenlijk normaal, want ze waren niet gewend dat mensen door de week langer dan 8 uur wilden slapen.

Tip! Drakenfels en lekker wandelen langs de Rijn.

6,2

Beoordeling door JLJ Adams uit Bladel, op 7 maart 2017 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis voor het bezoeken van Bonn en Keulen.

In het dorpje is weinig tot niets te beleven.

Tip! De Dom van Keuken en de Drakenrots.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door JAN Jan van Rijst uit Spijkenisse, op 6 maart 2017 (Stelletje)

Het was een hele fijne omgeving, ook om naar de grote steden te gaan.

9,4

Beoordeling door JGM Coolen uit OSS, op 2 maart 2017 (Stelletje)

Prima uitvalsbasis, leuke locatie aan pleintje.

Tip! Drachenfels in Königswinter. Naar boven met oudste tandradtreintje van Europa. Eenmaal boven prachtig uitzicht. Prachtige omgeving voor wandelingen.

9

Beoordeling door A van den Hoek uit Meppel, op 7 december 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, je bent echt een gast. Gezellig cafe gedeelte en heerlijk avondeten voor lage prijzen.

Tip! Dorpje zelf is niet veel, klein marktpleintje met goede Conditorei. Bij mooi weer heel mooi uitzicht.

8,6

Beoordeling door C.T. de Vos uit Rotterdam, op 7 december 2016 (Individueel)

Prima. Vriendelijk personeel. Prachtig familiehotel. We kregen zelfs twee tweepersoonskamer aangeboden, maar we hebben het bij eenpersoonskamers gehouden. Mooi uitzicht. Leuk dorpje. Heerlijk eten. en een onwijs goed, uitgebreid en lekker ontbijt.

Tip! Heerlijk makkelijk om naar station in Honnef of Konigswinter te rijden en dan per trein naar Keulen of/ Bonn. Beethovenhaus in Bonn. Museum Romisch en Germanisch Museaum in Keulen. En in beide plaatsen de promenades langs de Rijn. We gingen niet voor de kerstmarkt maar, was wel leuk om even mee te maken.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2016 (Gezin)

Een rustig hotel, zeer goede kamer en een vriendelijk ontvangst. Verrassend goed eten, in het restaurant met een vriendelijke bekwame bediening. We hebben het zeer naar ons zin gehad. Goede parkeergelegenheid achter het hotel.

Tip! Bonn (35 km) en Keulen (55 km) zijn goed en snel bereikbaar. Gedurende de zomer zijn er meer bezienswaardigheden te bezoeken in de omgeving, in november is het daarvoor niet de beste tijd.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving Zevengebergte, leuke plaatsjes in de omgeving.

Ligging was buiten het centrum van Bad Honnef.

Tip! Te bezoeken: Drachenfels, Zevengebergte, Linz am Rhein, Bonn.

8,6

Beoordeling door HAN Walters uit Amsterdam, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door F van der Windt uit Hoek van Holland, op 16 september 2016 (Stelletje)

Gemoedelijk, bij aankomst geen vragen, direct de sleutel en gaan. Ontbijt redelijk, de wat oudere dame had wat moeite om alles bij te houden.

Kamer aan de weg, veel herrie! Wificode steeds opnieuw invoeren. Niet veel te doen 's avonds.

Tip! De Petersberg op om bij de bierstubbe wat te drinken, prachtig uitzicht! Pas op voor de flitspaal! Linz is leuk vanaf 12:00 tot 18:00 uur daarna weer erg stil. Ahrweiler ook leuk. Volgende keer gaan we wandelen in de mooie omgeving.

7,2

Beoordeling door A.J. van Dam uit Gouda, op 7 september 2016 (Stelletje)

Mooie en ruime kamer, parkeren bij het hotel, goed ontbijt, aardige mensen, lekker eten.

Kamer aan de voorzijde aan drukke weg, afstand tot de Rijn was groter dan gedacht.

Tip! Wandelen van het hotel naar de Rijn, bezoek aan Bonn, treinen spotten langs de Rijn, bezoek aan de Biergarten Grafenwerth in Bad Honnef.

7,8

Beoordeling door B.L.F. van Dam uit Voorburg, op 1 september 2016 (Gezin)

Keurige kamer, mooie omgeving. Restaurant is aan te bevelen.

Het langsrazende verkeer. Ook in de nacht. Slechts 1 stoel op de kamer. Geen zonwering, alleen overgordijnen, dus overdag een donkere kamer. Restaurant ging pas om 17.00 uur open, daarom geen drankjes te verkrijgen vóór die tijd.

Tip! Prachtige bosrijke omgeving. Favoriet voor ons was het plaatsje Königswinter am Rhein. Door de enorme warmte verder geen echte uitstapjes kunnen maken, maar zochten verkoeling aan de Rijn, waar altijd wat te zien is.

7,8

Beoordeling door J Vis uit Nunspeet, op 30 augustus 2016 (Gezin)

Het restaurant goed eten voor weinig, prettig personeel.

De kamer was aan een drukke weg gelegen, daardoor vroeg al rumoer.

8,4

Beoordeling door A.H.H.E Dortmans uit Helmond, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Alles zag er netjes uit vriendelijk personeel zeer goed ontbijt en een uitstekende maaltijd.

We lagen aan de voorkant aan een hele drukke weg het was mooi weer maar we konden de ramen niet open laten staan vanwege de herrie van passerende auto's.

Tip! Prachtige omgeving mooie wandelroutes.

8,4

Beoordeling door JPP Caris uit Maastricht, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Mooi en leuk hotel met vriendelijk personeel.

Parkeren met auto.

8,8

Beoordeling door W.J. Jongepier uit 's Heer Arendskerke, op 27 augustus 2016 (Stelletje)

Het ontbijt was prima verzorgd. De kamer was keurig schoon, iedere dag het bed opgemaakt en schone handdoeken.

Kamer was zeer lawaaierig, het was plus 30 graden en geen airco. Bij het raam open leek het of het verkeer zo door de kamer reed, zoveel lawaai. We moesten daardoor met de ramen dicht slapen! Administratie was niet echt op orde, bij aankomst om 15.30 u was onze kamer nog niet schoongemaakt en moesten we in het restaurant (kregen wel een drankje aangeboden) wachten. Bij vertrek, toen we terugkwamen van het ontbijt, waren ze onze kamer al aan het schoonmaken (rond half tien) terwijl we er pas om twaalf uur uit moesten zijn. We konden geen gebruik meer maken van het toilet en onze koffers, ook de handtas met alle belangrijke dingen stond nog op de kamer, terwijl de deur wagenwijd open stond. Bij vertrek, toen we af wilden rekenen, duurde het heel lang voordat er iemand kwam opdagen om ons te helpen. Tweemaal hebben we in het restaurant koffie gehaald om op de kamer op te drinken, de ene keer werd er 2 euro per kopje gerekend, de andere keer 1,90 euro!

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2016 (Gezin)

Goede sfeer, heel vriendelijk en behulpzaam.

9,4

Beoordeling door J van Doesburg uit Harkstede, op 25 augustus 2016 (Stelletje)

De keurige bediening en de klantvriendelijkheid.

Tip! Het dorp ligt een prachtige omgeving. Er zijn veel bezienswaardige plaatsen in de omgeving. Wij waren er vooral voor de mega-vlooienmarkt Rheinaue in Bonn: super!

8

Beoordeling door WHJ van Hooff uit Waalre, op 23 augustus 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, en bezorgd. Een schone kamer met fantastisch uitzicht.

We hadden liever met balkon gehad.

Tip! Goed bereikbaar naar de stad Bad Honnef, Koningswinter en Bonn. Minder geschikt om te fietsen, er zijn helaas niet zoveel goede fietspaden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Prima ontbijt, ruime kamer, lekker eten, ook bij de Griek aan de overkant.

De WiFi iedere dag opnieuw aanmelden via een code die bij de receptie verkrijgbaar is. Zou fijn zijn als er ook Nederlandse tv zenders te ontvangen zijn.

Tip! Omgeving niet echt geschikt om te fietsen, maar fietsen meegenomen om vanaf Bad Honnef langs de Rijn naar Bonn te fietsen.

8

Beoordeling door J.A. van Vilsteren uit Zwolle, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door J.A.F.J Dekker uit VUGHT, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Leuk hotel.

Dat er 's middags voor vijf uur niets te drinken was te krijgen.

Tip! Reuzengebergte is een leuke omgeving voor fietsers en wandelaars.

7,8

Beoordeling door H.P. van Enckevort uit Sprang-Capelle, op 20 augustus 2016 (Gezin)

Kamer veel te warm. Door verkeerslawaai en vliegtuiglawaai kan er geen raam open.

6

Beoordeling door T.. Kwant uit Budel-dorplein, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Dat we vanuit het hotel op korte afstand leuke dingen konden doen.

Dat we aan de voorkant van het hotel zaten en we 's nachts niets open konden zetten vanwege het lawaai.

Tip! Prachtige omgeving. Leuk varen over de Rhein. Met het trammetje vanuit Bad Honnef leuke dingen bezocht. Met een dagkaart kan je overal in en uit stappen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Gezin)

The staff at the reception was really helpful.

Wifi signal strength inside the room at the end of the corridor was too low to get connected.

Tip! The Greek restaurant on the other side of the market square was great.

8,6

Beoordeling door S Thomas uit Landgraaf, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie nette kamer en vriendelijk personeel. Ontbijt was prijs kwaliteit in orde.

De kamer was aan de straatkant, met het raam open slapen was bijna niet te doen omdat er de hele nacht verkeer langskwam, ook veel vrachtverkeer.

Tip! Leuke locatie om van alles te ondernemen. Leuke boottocht over de Rijn gemaakt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Dat de hond ook mee mocht.

Dat de auto kapot ging.

Tip! Op zich een mooie omgeving alleen jammer dat het aan een drukke straat ligt.

7,8

Beoordeling door NL van Meeteren uit Deventer, op 13 augustus 2016 (Gezin)

Mooie aanbieding. Dicht bij mooie grote plaatsen. Ontbijt was goed verzorgd.

In het dorpje was niets te doen. Dat was jammer.

Tip! Bonn en Köln zijn mooie steden om te bezoeken.

7,4

Beoordeling door E Gieltjes uit oostzaan, op 12 augustus 2016 (Gezin)

Prima hotel. Schoon en netjes. Aardig personeel en lekker eten.

7,7

Beoordeling door B van Nuland uit Rosmalen, op 12 augustus 2016 (Gezin)

Alles!

Ligging.

9,2

Beoordeling door A de Graaf uit Haarlem, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel, schoon en mooie kunst aan de wanden.

Bad Honnef am Rhein, dan verwacht je ligging aan de Rijn, maar het ligt 8 km van Bad Honnef en de Rijn af.

Tip! Prachtige wandelingen gemaakt naar o.a. de Löwenberg. Neem de Drachenfelsbahn de berg op in Köningswinter en wandel naar beneden. Bezoek Linz.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Onze kamer zag er netjes en schoon uit. De kamer had een balkon met uitzicht over de heuvels, dat was prachtig. Verder was het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Bij aankomst werd er vrijwel geen informatie gegeven over het hotel en regels wat betreft ontbijt en in- en uitchecken. Wij hebben twee dagen in het weekend er ontbeten. Wij houden van uitslapen en kwamen de eerste keer dat wij gingen ontbijten een half uur voor het sluiten van het ontbijtbuffet. Toen was er vrijwel geen ontbijt meer aanwezig.

Tip! Een aanrader vonden wij Königswinter.

7,4

Beoordeling door E.H. Bobek uit Amsterdam, op 10 augustus 2016 (Gezin)

Het is een net hotel en goed gelegen om de Rhein Westfalen omgeving te verkennen.

Weinig activiteiten in de directe omgeving, je moet even de auto in. Het hotel zelf is keurig maar biedt an sich geen vermaak.

Tip! Dichtbij Bonn, Keulen, Aachen, Koblenz en prachtige natuur.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel, goede reistips, erg schone kamer, geweldig ontbijt.

Verkeerslawaai, geen Nederlandse zenders op tv.

Tip! Schitterend wandelgebied op loopafstand van hotel, Rheinallee in Koeningswinter, langs de oevers van de Rijn bij Bad Honnef (parkeren bij het station) en Rhoendorf met het Adenauer huis en zijn graf.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

We konden alle kanten op.

Dat er geen verblijf was om te vertoeven, maar beneden in het restaurant moesten gaan zitten en ons dan verplicht voelde om iets te drinken. Dit vond ik een groot nadeel en zou me weerhouden om nog eens te komen.

Tip! De prachtige natuur, daar hebben wij van genoten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2016 (Stelletje)

Goed drie sterrenhotel.

Hotel ligt langs een toch wel drukke weg.

Tip! Goed hotel dicht bij wandelgebied.

8

Beoordeling door MJJ van Mol uit Veldhoven, op 7 augustus 2016 (Stelletje)

Omdat het hoogstwaarschijnlijk slechter weer zou zijn, had ik het hotel benaderd om de boeking om te zetten naar de suite zodat we niet op bed hoefden te hangen als het echt slecht weer zou zijn. In de suite was namelijk ook een aparte zitkamer. We moesten daar 30 euro per nacht extra voor betalen. We vonden echter de suite niet de naam suite waardig. Er was een kale extra "kamer"met een dakraam, een bank in de uiterste hoek van de kamer en de tv helemaal aan de andere kant van de kamer. Verder een sfeerloze ruimte die niet uitnodigde om daar te gaan zitten. Dat hebben we dus ook niet gedaan. Omdat het een aanbieding was, kwam de prijs op c.a. 75 euro per nacht. Normaliter is de prijs 145 euro per nacht en dat staat totaal niet in verhouding tot wat er geboden wordt.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Het restaurantje was gezellig en heerlijk eten.

8,4