Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Art Inn Hotel Dinslaken

Art Inn Hotel Dinslaken  

Art Inn Hotel Dinslaken

Hotel - Dinslaken

Het gezellige familiehotel Art Inn Hotel Dinslaken, ligt in het Duitse Ruhrgebied. Het hotel is goed bereikbaar en ligt naast het station van Dinslaken. Vlakbij Duitse steden als Oberhausen en Duisburg. In de omgeving is voldoende te beleven. Bewonder het kasteel van Dinslaken of ga met het hele gezin naar Movie Park Germany. Ook voor een paar heerlijke dagen in de natuur, ben je hier aan... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

101 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Duitsland

3 nachten v.a. € 64,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 6 dagen Duitsland

5 nachten v.a. € 107,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 7 dagen Duitsland

6 nachten v.a. € 129,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Duitsland

4 nachten v.a. € 86,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Dinslaken

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Dinslaken

2 nachten v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Gezin)

Het super uitgebreide ontbijt.

's avonds geen geopende bar mee.

Tip! Leuke fietsroute langste Rotbach.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Gezellig uitzicht op het stationsplein, levendig.

De kamer was heel klein, maar 1 fatsoenlijke stoel.

Tip! Mooi oud centrum. Leuke winkels en winkelcentrum overdekt. Heerlijk gegeten in een gezellig sfeervol restaurant, rustig.

7,6

Beoordeling door A Koolmoes uit Leiden, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Prijs kwaliteit verhouding.

Iets te kleine kamer, geen Nederlandse zenders op tv.

Tip! Essen is een gezellige stad om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door M.C de Vre uit Almere, op 23 februari 2019 (Gezin)

Prima hotel voor een paar dagen. Schone en nette kamer. Prima douche. Goede bedden. Genoeg variatie bij het ontbijt. Broodjes, yoghurt met verschillende muesli etc, roerei en vers fruit. Wij hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel, dit was qua lawaai rustig. We hebben er een prima verblijf gehad. Parkeren vlakbij en gratis.

Warme kamer. Bij raam open komt er meer lawaai van de straat en bij dicht raam wordt de kamer erg warm. Het was nu in februari nog goed te doen maar in de zomer erg warm denk ik.

Tip! Leuk stadje. Station voor de deur. Aan de overkant een pizzeria met heerlijke pizza en lasagne. Leuke winkelstraat op loopafstand en een klein overdekt winkelcentrum. Op zondag alles gesloten op de horeca na. Maar met mooi weer wel veel mensen op straat. Essen is een leuke stad met veel winkels en ook Centro in Oberhausen is goed te doen.

8,2

Beoordeling door FW F.kapper uit Hillegom, op 10 februari 2019 (Gezin)

Toch wel rustig ondanks het station.

Tip! Andere steden lekker dicht bij.

8

Beoordeling door GLW Vos uit Amersfoort, op 24 december 2018 (Stelletje)

Ik was hier om o.a. een oude hoogoven te bezoeken en meer te zien van het Ruhrgebied.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Gezin)

Centraal gelegen. In Dinslaken zijn leuke restaurants, waar je te voet heen kan. Hazienda is goed en gezellig. Aardige en behulpzame mensen achter de balie.

Tip! Het station is voor de deur. Wij hebben alles met de auto gedaan. Essen, Duisburg en Oberhausen zijn leuke plaatsen om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Stelletje)

Dichtbij het station gelegen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Goed openbaar vervoer.

Tip! Centro Oberhausen en kerstmarkt.

7,8

Beoordeling door K Klaver uit Leek, op 4 februari 2019 (Stelletje)

Het heerlijke ontbijt, de centrale ligging en de Kerstsfeer in de winkelstraten en markten.

Kamer gedateerd, geen uitzicht en klein.

Tip! Veel leuke kerstmarkten bezocht in de oude stadskernen. Kevelaer is zeer de moeite waard en ook Oberhausen (CentrO en Gasspeicher).

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2018 (Stelletje)

Enorm gastvrij en behulpzaam. Kwam als rolstoelgebruiker en kreeg op verzoek één v.d. 2 kamers begane grond direct naast de receptie. Parkeren voor of nabij hotel geen probleem.

Bed had in mijn geval wat breder mogen zijn maar was verder OK. Dinslaken zelf weinig te bieden wat betreft restaurants. Reserveren noodzakelijk.

Tip! Ligging centraal t.o.v. Oberhausen, Essen, Duisberg waar wij de kerstmarkten bezochten. De shopping mall Centro in Oberhausen is bijzonder. Locatie ligt pal aan bus en treinstation naar de omliggende steden.

7,8

Beoordeling door J.F.M. Hogervorst uit Noordwijkerhout, op 11 december 2018 (Stelletje)

Aardige bediening, gastvrij en behulpzaam. Schone kamer en een vers ontbijt.

Tip! We hebben veel door natuurgebieden gefietst. Gewandeld door steden als Dinslaken, Oberhausen en Duisburg.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2018 (Gezin)

Zeer goed verzorgd ontbijt en schone kamer.

Kamer was erg klein.

Tip! Hebben verschillende kerstmarkten kunnen bezoeken.

7,2

Beoordeling door J.A.P.M. Pijnenburg uit Tilburg, op 9 december 2018 (Gezin)

Lekker centraal gelegen.

Trein vlak bij hotel, soms geluidsoverlast.

Tip! Betaalbare restaurants op loopafstand.

7,4

Beoordeling door R H Hofman uit Aduard, op 7 december 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt. Leuke art.

7,8

Beoordeling door J.M Vermeer uit Spijkenisse, op 5 december 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A.M.C. Habers uit Amersfoort, op 4 december 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JELLE De Jong uit Ouwsterhaule, op 21 november 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door W.F.H. Schrandt uit SASSENHEIM, op 5 december 2018 (Gezin)

De ligging, in het centrum.

Relatief kleine kamer en de luchtkwaliteit van de omgeving.

Tip! Je kan leuk vanuit het hotel naar de Rijn fietsen, de routebordjes zijn wel wat onduidelijk.

8,4

Beoordeling door A Koolmoes uit LEIDEN, op 10 december 2018 (Stelletje)

De prijs/kwaliteitsverhouding.

Het geluid van de tram, langs en onder de kamer.

Tip! Leuk winkelcentrum vlakbij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2018 (Stelletje)

Dicht bij het centrum.

Tip! Richting Rijn gefietst, mooie route. Ook naar Wesel maar niet zo goed aangegeven dus moesten wij via een B weg fietsen. Dinslaken is een leuke stad.

8,4

Beoordeling door KJ de Boer uit Groningen, op 11 november 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt, vriendelijke personeel. Handige locatie voor tripjes in de omgeving. Limburg, Sauerland, Eifel.

De temperatuur op de kamer(helaas geen airco) en de omgevingsgeluiden van het stationsplein.

Tip! In deze buurt is zoveel te zien ik zou echt niet weten waar ik mee moet beginnen of stoppen. Möhnesee, Limburg, Eifel, Ruhrgebied etc, etc.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2018 (Gezin)

Het lag redelijk centraal.

De privé-parkeergelegenheid voor de deur werd vaak door anderen dan klanten gebruikt, of er werd zodanig geparkeerd dat je er niet kon parkeren.

Tip! Wij zijn naar Duisburg, Düsseldorf en Essen - Baldeneysee - Villa Hügel geweest.

7

Beoordeling door H.J. van de Vijver uit Zeewolde, op 9 november 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Stelletje)

Het was goed.

Tip! De omgeving is mooi.

8,2

Beoordeling door G.L v.d. Weijer uit VELDHOVEN, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

Tip! Mooi om te fietsen.

8

Beoordeling door N. A. van Stam uit Papendrecht, op 24 oktober 2018 (Groep)

Bezienswaardigheden makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Hotel is bij het station. Goed ontbijt is een goed begin van de dag. Personeel is heel behulpzaam.

Tip! Düsseldorf is een mooie en interessante stad om te bezoeken. In de omgeving van Dinslaken is het goed wandelen.

8

Beoordeling door J.J. van Rutten uit Berlicum nb, op 29 oktober 2018 (Groep)

Prima hotelletje, midden in het centrum en gedienstig personeel.

Nachtelijke muziek, omdat het hotel in het centrum ligt.

Tip! Goed startpunt voor een bezoek aan het Industrieel Cultureel Landschap.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Dicht bij de binnenstad. De kamer was netjes en het ontbijt was goed.

Tip! Onze fietstochten langs de Rijn en door de bossen, met de huurfietsen van het hotel.

7,6

Beoordeling door ASTRID Bunschoten uit Arnhem, op 27 oktober 2018 (Gezin)

Mooi centrum en vriendelijke mensen in het hotel.

De locatie, geluiden van het verkeer in de nacht.

Tip! Een prachtig hotel!

8,7

Beoordeling door J.J. Duker uit Smilde, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel en het vriendelijke personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Stelletje)

De vele mogelijkheden om te fietsen.

Erg dichtbij industrieel gebied.

Tip! Het was erg leuk om langs de Rijn te fietsen en wandelen.

8,4

Beoordeling door H.E.SMEETS Smeets uit Wijchen, op 7 november 2018 (Gezin)

Het bed was te smal en liever 2 bedden. Als de een draaide was de ander wakker! Prima locatie en leuk centrum!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt dichtbij het bus-en treinstation en vlakbij het centrum.

7,4

Beoordeling door A. Dirks uit Maarssen, op 5 november 2018 (Stelletje)

Mooi hotel dicht bij het centrum. Op de kamer is het snel warm, dus niet aan te raden bij heel erg warm weer. Nette kamer, niet erg groot, maar prima voor een paar nachten.

Op de badkamer mist een plank voor toilettas e.d. en heel fijn is het als er enkele haakjes zouden zijn.

7,8

Beoordeling door K Brouwer uit Sneek, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Prima, moderne kamer met uitstekend sanitair.

Ontbreken van overdekte fietsparkeermogelijkheid. Lawaai van station.

Tip! Hele mooie fietsroute van Dinslaken naar Wesel langs de Rijn.

8,2

Beoordeling door R van Leeuwen uit Dordrecht, op 10 oktober 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door M. Knoppert uit Wassenaar, op 27 september 2018 (Gezin)

Keurige kamers, prima ontbijt.

Jammer dat er geen lift is en geen goed restaurant. Chinees eten is er heel anders, geen aanrader.

Tip! Het molen museum is erg leuk. Bij Hanchen willi gegeten, goede producten en schoon.

7,8

Beoordeling door A Milder uit Gendt, op 26 september 2018 (Gezin)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2018 (Gezin)

School, centraal gelegen hotel.

Geluid van passerende trams.

7,8

Beoordeling door AAM Agten uit Peer, op 1 november 2018 (Stelletje)

Prima, mooie omgeving. Leuke fietsstreek aan de Rijn. Het centrum van Dinslaken ligt op wandelafstand van het hotel en is best gezellig. We hebben ons daar goed geamuseerd.

De dame aan de receptie bij onze aankomst was echt niet vriendelijk te noemen, maar haar hebben we de rest van ons verblijf niet meer gezien.

Tip! Mooie uitzichten aan de Rijn, mooier en groter dan verwacht, een gezellig centrum.

8

Beoordeling door HENNY Mol uit Lisse, op 5 september 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door G De Vries uit Zoetermeer, op 26 augustus 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door GHJ Pouwels uit Didam, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

Het ontbijt en het personeel.

Geen lift en geen airco. Bovenste verdieping was bloedheet. Treinen razen vlak langs het hotel. Tram rijd en keert achter het hotel en het busstation tegenover het hotel. Dus heel veel kabaal 's nachts waardoor je het raam eigenlijk ook niet los kon zetten. Zeer slechte fietsstalling. Te weinig parkeerplaatsen.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Alles tamelijk vlak en je kon mooi langs de rijn fietsen. Binnenstad Dinslaken was ook mooi en genoeg eetgelegenheden.

6,4

Beoordeling door P Kloek uit Leidschendam, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Leuk gelegen aan het drukke verkeerscentrum openbaar vervoer. Wij wonen stil thuis, maar het bus/tram/treinlawaai klonk ons als muziek in de oren. En 's morgens om 5 uur beginnen de reizigers al.

Tip! Rurhgebiet is een wir-war van autobahnen. Oberhausen is makkelijker te vinden Rijnoever daar is industrieel. Advies om bij Emmerich- op de terugweg- de boulevard op te zoeken om de schepen te zien. Dinslaken was erg goedkoop met eten, en de benzine is toch nog 15 cent goedkoper. Swebebahn in Wuppertal is origineel, maar volg de juiste autobahn.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Alles in het hotel was keurig schoon!

Dat je geen e-bike kan huren bij het hotel en het hotel 's avonds vroeg de bar sluit.

Tip! De omgeving is vrij somber. Wel aardige fiets routes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Prima bedden. Verse broodjes en voldoende beleg.

Alleen tijdens openingstijd van de receptie konden we over de fietsen beschikken. De fietsen stonden achter een hek, achter het hotel en het was een erg kleine ruimte.

Tip! Leuke fietstochten o.a. langs de Rijn. Het grote winkelcentrum CentrO in Oberhausen.

7,6

Beoordeling door PHBM Menke uit Warnsveld, op 4 september 2018 (Stelletje)

De locatie was wel mooi, maar doordat het aan het station is gelegen, hoor je veel lawaai in de nacht.

We hadden een kleine kamer.

Tip! Leuk stadje en een mooie omgeving om te fietsen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Een prima hotel.

Tip! Pizzeria restaurant aan de overkant was heel goed. Vrij parkeren was maar betrekkelijk, de P+R was meestal vol.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Gezin)

Ontbijten in de tuin.

Het ontbreken van airco, al moet gezegd worden dat wij daar verbleven bij temperaturen van ruim boven de 30 graden. Kamer was aan de krappe kant maar voor een kort verblijf prima te doen.

Tip! Leuke fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door JL van Ommen uit Echt, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Zoals de vorige keer goed.

Tip! Mooie fiets omgeving.

8,2

Beoordeling door J.W. Smits uit Woudrichem, op 4 september 2018 (Stelletje)

Dicht bij het centrum gelegen een een prima ontbijt.

De herrie en drukte van het treinstation, het busstation en de tram. Te weinig parkeerplaatsen! Lastig om de fietsen te stallen en het steeds moeten vragen om de sleutel De fietsen moesten ook in de regen staan.

Tip! Voldoende restaurants, we hebben lekker gegeten. Mooie en goede fietsroutes. Ook in de stad zelf kun je prima te fietsen.

7,6

Beoordeling door C. Kropff uit Maassluis, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Dichtbij het centrum van Dinslaken. Zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

Tip! Mooie fietsomgeving.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Dat het heel centraal ligt.

Lawaaiig maar dat konden we weten.

Tip! De Niederrhein-promenade en het stadje Mülheim, leuke plaats met ook een prachtige oever en wandelmogelijkheid langs de Ruhr. Het Hunxe-gebied en De Möllen-streek. Leuke en lekkere eetplekken in Dinslaken en leuke winkelstad met veel terrasjes.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Locatie.

Het spoor.

7

Beoordeling door C. Pennock uit Barendrecht, op 28 juli 2018 (Gezin)

Kamer gelegen aan een zeer druk plein.

6,6

Beoordeling door PLHM Nolten uit Rotterdam, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Mooie kamer met een goed bed met zeer goede matras. Goed schoon. Heerlijk ontbijt met ruime keuze voor iedereen. Zeer vriendelijk personeel.

10

Beoordeling door A. van Rijckevorsel uit Breda, op 18 juli 2018 (Gezin)

Kleinschalig. Dicht bij centrum en openbaar vervoer. Wisten niet dat er geen lift was. En zaten 3 hoog. I.v.m. artrose in mijn heup was dat iets minder. Maar had ik van tevoren kunnen informeren. Personeel was zeer hulpvaardig maar pas kamer beschikbaar na 2 dagen op een lagere verdieping. Laat maar gezegd. Zo'n drama ook weer niet. Genoten.

8,6

Beoordeling door H Steenbakkers uit Schijndel, op 11 juli 2018 (Groep)

8

Beoordeling door RFM Cammaart uit Terneuzen, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Vlak bij station en makkelijk naar de binnenstad, veel winkels binnen bereik, mooi fietsgebied.

De fietsroutes waren soms slecht aangegeven en de fietspaden veel met keitjes.

Tip! Omgeving was voor elk wat wils, mooie winkels, mooi stadje en met het warme weer was het goed fietsen in de bosrijke omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Gezin)

Een leuke gemoedelijke sfeer en leuk behulpzaam personeel.

Kamer wat klein.

Tip! Een leuke binnenstad, de Rein, Oberhausen ook leuk.

8,4

Beoordeling door A Jansen uit wageningen, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Zeer schone kamer. Personeel vriendelijk.

Tip! Pak de trein naar B.V Duisburg of Oberhausen.

9,2

Beoordeling door CJI Vogel uit veendam, op 2 juli 2018 (Gezin)

Nette en schone kamers.

Last van de treinen.

Tip! Dicht bij de Rijn.

8,8

Beoordeling door P. Veltman uit Wolfheze, op 22 juli 2018 (Gezin)

Slechts 500 meter van het centrum.

Helaas veel bus- en treinverkeer.

Tip! Huur een fiets en fiets langs de Rijn.

6,4

Beoordeling door HTM van der Zanden uit Schaijk, op 28 juni 2018 (Gezin)

leuk tuinterras en uitgebreid ontbijt. Ligt centraal in Dinslaken, prachtige fietsroutes in omgeving.

Een milieu sticker is ook verplicht in Dinslaken, niet alleen in de grote binnensteden. Was mij helaas niet bekend.

Tip! Fietsen langs de Rijn en andere rivieren. Stadsdeel Lohberg. Steden Duisburg en Oberhausen op fietsafstand.

8,4

Beoordeling door T F A Flierman uit Zwolle, op 28 juni 2018 (Gezin)

Alles mooi kort bij.

Wij missen een lift. En de vroege sluiting tijd van de bar in avond uren vonden wij jammer.

7,6

Beoordeling door TH.M.D. Mes uit Eenrum, op 25 juni 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid, het meedenken (we hadden aangegeven dat traplopen moeilijk was voor ons) we kregen een kamer op de begane grond. Een erg uitgebreid ontbijt. Het is er brand schoon. De eetruimte was dag en nacht beschikbaar om er gebruik van te maken.

Tip! De omgeving viel ons tegen, erg veel zware industrie, grauwe steden. Kevelaer is wel erg mooi, iets dat je gezien moet hebben.

9,3

Beoordeling door RENEE Elzinga uit Den haag, op 13 juni 2018 (Gezin)

Locatie en kamer prima. Ontbijt fantastisch.

Was erg warm in de kamer.

8,8

Beoordeling door TC Tonen uit Culemborg, op 12 juni 2018 (Gezin)

Zeer fijn bed, goede douche, vriendelijke medewerkers, fietspaden in Duitsland behoeven wèl onderhoud!

Tip! Duisburg, mooie stad om naar toe te fietsen.

8

Beoordeling door A Koolmoes uit LEIDEN, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel, goede ligging, vriendelijk personeel.

Geen airco, viel niet mee met 30 graden op zolderkamer.

Tip! Winkelstraten en winkelcentrum dichtbij, genoeg restaurants in de buurt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Stelletje)

Wij kregen een kamer met een ruime badkamer dat was erg fijn. Ontbijt was prima.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Gezin)

6,8

Beoordeling door S s Sijtze Piersma uit MOLKWERUM, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Alles dicht bij, centrum fietspaden. Ontbijt prima. Ventilator werd geplaatst voor de hete dagen.

De stalling van de fietsen, hier werd naar ons idee vrij gemakkelijk mee om gegaan. Op zondag na 19 uur niet meer plaatsbaar achter het afgesloten hek. Andere dagen wel mogelijk. Kamer aan de kleine kant.

Tip! Tip voor het hotel; geef bij aankomst aan dat de gasten een groene sticker op het raam v.d. auto moeten hebben. Dit is hier verplicht. Sticker kost nog geen 6 euro en eigenaar hotel was hier van op de hoogte. Bekeuring minimaal 80 euro. Dit is meerdere gasten overkomen en komt niet vriendelijk over. Dit was vrij gemakkelijk te voorkomen. We kregen de bekeuring op het vrij parkeren terrein van het hotel.

7,4

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 5 juni 2018 (Gezin)

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Uitstekend ontbijt. Centrale ligging Dinslaken.

Lawaai buiten vlak bij station.

Tip! Centrum Dinslaken. De Rijn is nabij, Wezel. Centro Oberhausen. Heerlijk goedkoop Thais restaurantje in het centrum van Dinslaken.

7,6

Beoordeling door CJPM Timmermans uit Dongen, op 25 mei 2018 (Gezin)

De omgeving, fietsen.

De hotelbar was 's avonds niet open.

Tip! Fietsen langs de Rijn is prachtig en de omgeving is mooi.

8,2

Beoordeling door HAWM Steenbakkers uit Schijndel, op 18 mei 2018 (Stelletje)

De kamer was zo goed als nieuw, ontbijt was super.

Tip! Lekker dagje naar Oberhausen, dagje naar de sauna in Duisburg en lekker gegeten bij restaurant Haysienda in Dinslaken.

8,6

Beoordeling door E.R Pieloor uit almere, op 12 mei 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door G. Brinkman uit Heeten, op 29 maart 2018 (Groep)

Naast het station. Op loopafstand van het centrum van Dinslaken. Tram voor de deur.

De kamers waren aan de kleine kant.

Tip! Bezoek Duisburg makkelijk met de tram en zeer de moeite waard. Mooie omgeving om te fietsen. Fietsen bij het hotel gehuurd, erg makkelijk. Route meegekregen. Zeer de moeite waard. Rijnoever en Naturerbe in de omgeving.

8,4

Beoordeling door J.R. Halfwerk-Ooms uit 'T HARDE, op 24 juni 2018 (Gezin)

Station heel dichtbij en centrum op loopafstand. Hotel is eenvoudig, maar netjes.

De 1e nacht moest ik even wennen dat je de treinen en trams hoorde (is een voordeel en nadeel) en er zit geen lift in het Gasthaus. Voor ouderen zal dit laatste wel vervelend zijn.

Tip! Dit hotel is een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Dat het station zo dichtbij zit kun je overal heen. Wij hebben de auto laten staan en de trein gepakt naar Oberhausen en Duisburg. Je hebt een 24- of 48 uurs kaartje en kan daarmee in trein, bus en tram.

6,8

Beoordeling door DC ten Hoeve uit Ammerstol, op 17 december 2017 (Individueel)

Heel fijne kamer, goede bedden, heel goed ontbijt en een vriendelijk ontvangst.

De douche bleef maar kort warm.

Tip! Prima locatie om daar vandaan naar Düsseldorf en Oberhausen te gaan.

9,2

Beoordeling door R van Beek uit Hilversum, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Netjes ingerichte kamer.

De kamer was ontzettend warm, ondanks dat de hele nacht het raam openstond.

Tip! Leuk winkelcentrum, met verschillende leuke restaurantjes.

7,4

Beoordeling door L Schoemaker uit Ilpendam, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Openbaar vervoer dichtbij. Vriendelijke Plaats. Vriendelijke mensen.

Tip! Wuppertal de Zweefbaan, wilden wij speciaal zien.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2017 (Stelletje)

Tip! Wij bezochten de Romeinse nederzetting in Xanten. Ook brachten wij een bezoek aan het winkelcentrum CentrO in Oberhausen.

7,8

Beoordeling door J.L. Ommen uit Echt, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt. Een mooie kamer en een centrale ligging in een leuke stad met een mooi overdekt winkelcentrum. Vriendelijk personeel en eigenaars. Beslist een aanrader.

8,4

Beoordeling door C.A.M. Stoop uit Heerhugowaard, op 13 september 2017 (Stelletje)

We hebben lekker gefietst in de omtrek en naburige dorpen, over fietsroutes die met rode pijlen aangegeven waren. We fietsten dwars door de bossen en uiterwaarden over smalle paadjes, geweldig leuk!

Er is geen mogelijkheid om e-bikes te huren. Veel verkeer en trein/tram geluiden 's nachts.

8

Beoordeling door JWM de Grouw uit Hedel, op 15 juli 2017 (Groep)

De omgeving is leuk om te fietsen of te wandelen. En Dinslaken is een leuke plaats waar je goed kunt winkelen en uit eten gaan voor goede prijzen.

Het is best wel wat gehorig doordat er trein, tram en bus haltes zijn, maar wij hebben er toch goed geslapen.

Tip! Zoals ik boven al vermeld heb, is het een mooie omgeving. Je kunt er fietsen en wandelen, en het openbaar vervoer stopt voor het hotel. De fietsroutes zijn daar in tegen niet erg best aangegeven en moet je nogal eens zoeken. Wenselijk is om een goede gedetailleerde fiets kaart bij je te hebben.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door C.W.J. Bennaars uit Eindhoven, op 24 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijk en bekwaam personeel, wat nog wat extra deed. Goede voorlichting over restaurants in de buurt en voldoende informatie over van alles wat er te doen was in de buurt.

Kamer een beetje aan de krappe kant, maar wel netjes en schoon.

Tip! Lekker Grieks en Italiaans ge-eten, dit is een aanrader. Verder ZOO Duisburg bezocht, is goed ingericht en netjes onderhouden. Verder is Dinslaken een leuke stad met een oude en nieuwe kern met veel winkels.

7,8

Beoordeling door F de Jong uit Puttershoek, op 19 juni 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2018 (Stelletje)

Locatie het op prijs/kwaliteit fantastisch.

Geluid goederen treinen, maar oordopjes werken prima dus geen last van gehad. Informatie qua omgeving, fiets en wandel mogelijkheid kan veel beter. Een kaart van de omgeving gekocht bij de boekhandel heeft ons prachtige tochten opgeleverd. Handig als die in het hotel worden verkocht.

Tip! Op basis van de juiste kaart, een pracht omgeving voor 3 dagen fietsen. Wandel mogelijkheden onbeperkt, maar eerst de auto nodig.

8,6

Beoordeling door A.H.M. Gardien uit Maassluis, op 21 juni 2018 (Stelletje)

Midden in centrum.

Naast onze kamerdeur (28) direct een deur van een openbaar toilet voor gasten. Eigenlijk niet normaal. Soms werd er in de nacht gebruik gemaakt van dat toilet.

Tip! Winkelcentrum aan te lopen. Voor ons prima. Maar prijs kwaliteit eigenlijk geen klagen. De boekingskosten waren zowat meer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel goede bediening echt even een paar dagen vakantie.

Kamer op de 3de etage en geen lift, normaal geen probleem maar i.v.m. rugklachten een hele klim.

Tip! Niet echt een toeristische stad, maar genoeg te doen in de omgeving.

8,4

Beoordeling door C Kwint uit Wageningen, op 6 juni 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel, geen airco!

Tip! De Rijn bij Wesel!

7,2

Beoordeling door G.M. Melles uit Leewarden, op 13 juni 2018 (Gezin)

Locatie vlak bij centrum stad.

Lawaai van trein en tram vlakbij hotel.

Tip! Oude binnenstad, veel fietspaden door bosgebied en naar de Rijn. Modern en nieuw winkelcentrum, meer en strand in de buurt, genoeg eethuisjes, van alles te beleven.

8

Beoordeling door R Dhalganjansing uit Sassenheim, op 3 juni 2017 (Gezin)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door I Zonruiter uit Ridderkerk, op 12 april 2017 (Gezin)

Gunstig gelegen hotel naast het station. Leuke en net opgeruimde kamer met goede bedden en badkamer met bad. Vriendelijk ontvangst bij de receptie en ook het verdere personeel was vriendelijk en echt gastvrij. Ontbijt was ook prima verzorgd. Gratis wifi en parkeren ook geen probleem.

Tip! Techno Classica in Essen bezocht, gemakkelijk met de trein en de U Bahn te bereiken, je stopt voor de ingang.

8,8

Beoordeling door E Vernooij uit hardinxveld giessendam, op 14 maart 2017 (Stelletje)

Centraal.

7,8

Beoordeling door L. van 't Spijker uit Waddinxveen, op 3 januari 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2016 (Groep)

Ontbijtzaal, locatie.

Tip! Dicht bij centrum van Dinslaken en ook dichtbij natuurgebieden.

9