Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Holiday Inn Düsseldorf-Neuss

Holiday Inn Düsseldorf-Neuss  

Algemeen - Düsseldorf

Hotel - Dusseldorf

Holiday Inn Düsseldorf- Neuss is een luxe 4-sterren hotel, gelegen aan de rand van het centrum van de Duitse stad Neuss. Het hotel ligt op slechts 7 km afstand van de bruisende stad Düsseldorf. Het Holiday Inn Düsseldorf- Neuss is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het station ligt namelijk op 12 minuten loopafstand van het hotel. Het Holiday Inn... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

181 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Düsseldorf

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 2 dagen Düsseldorf

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Düsseldorf Kerstmarkt

2 nachten v.a. € 58,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2015 (Individueel)

Het hele verblijf was gewoon goed. Wij gingen er heen om de kerstmarkten te bezoeken en dat hebben we gedaan en was gewoon heel gezellig.

Tip! Zou als tip willen geven, dat oudere personen of met rollator er op gewezen worden dat ze met de taxi naar de stad kunnen voor ongeveer € 25,00 omdat het voor iemand die moeilijk loopt een eind naar de bus is.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel, zeer ruime kamers, centrum goed bereikbaar met de tram.

9

Beoordeling door D.J. Eshuis uit Vriezenveen, op 13 januari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door A Dijkstra uit Nes, op 12 januari 2019 (Gezin)

Nette schone kamer. Lekker ontbijt met veel keuze.

Tip! Kerstmarkt in de stad is een aanrader. Super gezellig. Het betalen in de tram was wat lastig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel, prima kamer en uitgebreid ontbijt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Tip! Düsseldorf tijdens de periode van kerstmarkten erg de moeite waard. Alleen de weekenden is het heel,erg druk, door de week is beter te doen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Goed hotel.

Tip! De stad Düsseldorf.

7,8

Beoordeling door GJ Muis uit Hellendoorn, op 6 januari 2019 (Gezin)

7,5

Beoordeling door A Klein Hulse uit Apeldoorn, op 10 januari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Een geweldig hotel! Aardig personeel en een uitstekend ontbijt. De kamer is prima schoon. De douche wordt afgescheiden middels een plastic gordijn, hetgeen als een klein minpuntje wordt ervaren. Ook de ligging (in Neuss) is wat ver van het centrum van Düsseldorf, maar met het openbaar vervoer toch goed bereikbaar.

Tip! Het centrum van Düsseldorf.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2019 (Stelletje)

Afstand tot openbaar vervoer was behoorlijk, als je een beetje moeilijk loopt.

Tip! We gingen voor de kerstmarkt, en die was leuk.

6,4

Beoordeling door GTLM Strijk uit Waalwijk, op 7 januari 2019 (Gezin)

Goede locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tip! Geweldige Kerstmarkt in Düsseldorf.

9

Beoordeling door A Gelderblom uit schagen, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Leuke stad voor de kerstmarkten.

Afstand tussen hotel en kerstmarkten.

7,4

Beoordeling door HAG Wulbrecht uit Ingelmunster, op 9 januari 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Het beloofde koffie of thee arrangement was er niet.

Tip! Veel te ver van stadscentrum en van openbaar vervoer.

8,4

Beoordeling door HERMAN van Egdom uit Zaandijk, op 5 januari 2019 (Gezin)

Goede kamer.

Openbaar vervoer op een te grote loopafstand.

Tip! Voor kerstmarkt bezoek een prima plek.

7,8

Beoordeling door TJA Blauwhof uit Ommen, op 6 januari 2019 (Stelletje)

Goede kamer en hotel goed met auto bereikbaar. Prima om vanaf het hotel met het ov de stad te verkennen. Vooral in het weekend genoeg ruimte om gratis te parkeren.

Erg druk bij het ontbijt. Het hotel had hier voor gewaarschuwd. Probeert dit aan te pakken door mensen aan te sporen op andere tijdstippen te komen.

Tip! Düsseldorf is gewoon een leuke stad om te bezoeken. Zowel cultureel als op winkelgebied.

8,2

Beoordeling door E. Heddema uit Roden, op 17 december 2018 (Gezin)

Mooi hotel op een rustige locatie.

Tip! Mooie locatie om Dusseldorf te bezoeken.

8,5

Beoordeling door P.J.A. de Haan uit Rotterdam, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Goed hotel, shoppingcenter. openbaar vervoer.

8,2

Beoordeling door PW Gerritsen uit Nijmegen, op 2 mei 2018 (Gezin)

Dat we makkelijk met de tram naar eventueel Dusseldorf konden.

Tip! leuke groene omgeving, weinig vertier. Dusseldorf heeft mooie architectuur.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Gezin)

Buiten de stad dus rustige omgeving om te slapen, voldoende gelegenheid om de hond uit te kunnen laten.

Tip! Leuke kerstmarkten, het bezoek voldeed aan mijn verwachting.

7,4

Beoordeling door L.F van Oudheusden uit Leidschendam, op 26 december 2017 (Stelletje)

Alles was gewoon fantastisch. Een goed verzorgt ontbijt, met zeer ruime keuze, wat bijna op was, werd meteen aangevuld. Prachtig restaurant, met vriendelijk personeel. Kortom super. Wij hadden een mooie en ruime kamer.

Tip! Gezellige Kerstmarkt. Hotel vlakbij het centrum en het openbaar vervoer vlakbij.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Stelletje)

Mooi hotel en goed ontbijt.

Inchecken. Eerst duurde het een half uur, daarna 20 minuten en toen wisten ze het niet. Om 16.00 uur de stad maar ingegaan. 's Avonds om 11.00 uur ingecheckt.

Tip! Ongeveer 10 minuten lopen van de tram, die je in 15 minuten in de stad brengt. Goed te doen. Kerstmarkt bezocht. Prachtige stad.

8

Beoordeling door M Borsten-Mouthaan uit ,rotterdam, op 25 december 2017 (Gezin)

Een mooie en comfortabele kamer, goede service en vriendelijke medewerkers.

De afstand naar de stad toe.

8,4

Beoordeling door M Böseler uit Goes, op 8 januari 2019 (Gezin)

Het ontbijt was erg uitgebreid!

Het was erg warm op de kamers.

Tip! De kerstmarkt was super! Düsseldorf is een prachtige stad!

6,8

Beoordeling door J D Westeneng uit Amersfoort, op 19 december 2017 (Gezin)

Ruime en schone kamer. Prima ontbijt. Het centrum van Düsseldorf is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Parkeergarage van het hotel moet apart betaald worden. Overdag is het lastig om een parkeerplek te vinden in de omgeving.

Tip! De binnenstad van Neuss ligt op redelijke loopafstand. Het Filmmuseum en Oorlogsmuseum van Düsseldorf zijn erg interessant.

8,4

Beoordeling door P.M Capitein uit Rotterdam, op 6 december 2017 (Groep)

Mooie grote kamers. Voor de deur veel gratis parkeerplaatsen.

Tip! Waterkoker op de kamer. Ruime kamer veel ruimte tussen bed en zitje. Groot bureau.

8,6

Beoordeling door F.W Roelofs uit Twello, op 6 december 2017 (Groep)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2017 (Stelletje)

Op loopafstand van her centrum van Neuss, tram tien minuten lopen. Na 15 minuten in hartje Düsseldorf. Ontbijt was uitgebreid, alles werd goed aangevuld.

Kamer was te warm; verwarming was uit en raam moest open, en dat in november!

Tip! 7 kerstmarkten bezocht, allemaal even leuk. Ook de shopaholic kan in Düsseldorf haar hart ophalen.

7,2

Beoordeling door SJAF de Laet uit Roosendaal, op 4 december 2017 (Gezin)

Het hotel was van alle gemakken voorzien. Ontbijt was top en de Sports Bar was een prima spot om de dag te beëindigen.

Het was ontzettend warm op onze verdieping (8e), zowel op de gang als op de kamer.

Tip! Misschien is het handig als al het personeel ook Engels spreekt, maar wij hebben ons prima gered met het Duits.

8

Beoordeling door M. Guns uit Knegsel, op 3 december 2017 (Stelletje)

Een mooie kamer, met mooi sanitair. Een uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel. Op loopafstand van de tram, voor een bezoek aan Düsseldorf.

Tip! Neuss heeft een mooi en groot overdekt winkelcentrum. Op korte afstand van Düsseldorf, waar veel te zien is. De Altstadt, Medienhafen, Rheinturm en schloss Benrath zijn de moeite waard om te bezichtigen.

9,8

Beoordeling door J Schmitt uit lommel, op 29 november 2017 (Groep)

Super ontbijt en grote kamers.

Het is er enorm warm.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2017 (Stelletje)

Prima kamer, prima ontbijt.

Tip! Met het openbaar vervoer naar de binnenstad was een peulenschilletje.

8,6

Beoordeling door J Gouw uit OOSTZAAN, op 16 november 2017 (Gezin)

Alleen buiten wat herrie.

9

Beoordeling door A Ramdjan uit 's-Hertogenbosch, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

De kamer was groot en netjes. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Het was super, voor herhaling vatbaar. Dank u wel voor de gastvrijheid.

Tip! Centrum heel dichtbij.

8,8

Beoordeling door RHF Habets uit Arnhem, op 9 oktober 2017 (Groep)

Schone, ruime kamer, vlakbij Düsseldorf, met goede tramverbinding

Directe omgeving hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door MJR Vermeulen uit Zuidwolde, op 6 juni 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door E.L.I. Luik uit Amsterdam, op 5 maart 2017 (Gezin)

Wij hadden een lekkere kamer. Het gebruik van wellness was ook goed.

Er was geen wifi op de kamer en er waren geen fietsen te leen.

Tip! Kerstmarkt is een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2016 (Gezin)

Prima locatie, probleemloos openbaar vervoer naar centrum Düsseldorf.

Tip! Kunsthalle Düsseldorf aan te bevelen.

8,6

Beoordeling door GJJ Schumacher uit Amsterdam, op 21 december 2016 (Groep)

De Kerstmarkt was heel leuk.

Tip! Düsseldorf is een mooie stad.

9

Beoordeling door J.G SCHMITZ uit Musselkanaal, op 19 december 2016 (Stelletje)

Goed ontbijt en leuke kamer, vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2017 (Groep)

Netjes, schoon en een mooi entree.

Geen balkon, het was net een sauna in de kamer en op gangen al helemaal. Ik vond de locatie niet leuk.

6

Beoordeling door JO Ruelens uit Herent, op 8 december 2016 (Stelletje)

Mooie kamers, prima ontvangst, makkelijk te vinden, op 1 km van de tramhalte, voldoende gratis parking, ontbijt met extra koffieservice op aanvraag, de sauna op de hoogste verdieping.

Tip! Met de tram op een paar minuten centrum Düsseldorf voor mooie wandelingen langs de Rhijn. En flaneren op de Königsallee.

8,2

Beoordeling door J. den Enting uit Assendelft, op 7 december 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door RGLM Donner uit eindhoven, op 4 december 2016 (Stelletje)

Rust en lekker ontbijt.

Badkamer aan de kleine kant.

8,4

Beoordeling door IE Schippers uit Noordwijk, op 30 november 2016 (Gezin)

We hebben een geweldig verblijf gehad, met gebruik van de Sauna! Een goed ontbijtbuffet en een schone kamer, voor herhaling vatbaar!

Tip! Ik vertel het zeker door!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door J.G. de Kwaasteniet uit Alphen aan den Rijn, op 2 januari 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door I.N. de Folter uit Eindhoven, op 23 december 2015 (Stelletje)

Heerlijke rust, goed hotel en eten. Erg vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door MITC Duisters uit BUDEL, op 17 december 2015 (Stelletje)

Een goed hotel. Herhaling vatbaar

Tip! De afstand is goed te doen met de tram om de kerstmarkt te bezoeken.

7,8

Beoordeling door W van Keulen uit Maartensdijk, op 24 december 2015 (Gezin)

We hebben heerlijke dagen gehad.

Tip! In Düsseldorf was het gezellig en mooi, maar in Keulen vonden we het nog gezelliger.

9

Beoordeling door S.E. Stam uit Julianadorp, op 17 december 2015 (Stelletje)

Luxe, vriendelijk personeel, super ontbijt, makkelijk met openbaar vervoer naar Düsseldorf, tijdens ontvangst al uitreiking en informatie over hoe naar Düsseldorf te gaan met tram.

Tip! De stad Düsseldorf.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2015 (Stelletje)

Mooie ruime kamer, prima ontbijt.

Tip! Klein stukje lopen voor de tram naar Düsseldorf. Binnen 15 minuten ben je dan in de stad!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2015 (Groep)

Gemoedelijk hotel met vriendelijk personeel. Hoewel je met de metro zo in het centrum van Düsseldorf bent, kies ik de volgende keer toch voor een hotel in de stad zelf.

8

Beoordeling door J.A.M.F. Elisen uit Vragender, op 12 december 2016 (Gezin)

Mooie kamer, alles netjes, goed bed.

Wel op een industrie gebied.

Tip! Er was net een kerstmarkt leuk dus.

9,6

Beoordeling door N. Vesseur uit Roelofarendsveen, op 16 december 2015 (Gezin)

Een zeer grote suite, zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

Tip! Düsseldorf kerstmarkt. Zeer mooie exclusieve winkels.

9,2

Beoordeling door MARINO Degrande uit Vlissingen, op 9 december 2016 (Gezin)

De Kerstmarkt in Düsseldorf.

De afstand van het hotel naar de stad.

8,6

Beoordeling door J.T. van Wijhe uit deventer, op 15 december 2015 (Gezin)

Uitstekend

8,2

Beoordeling door WA Kloosterman uit almere, op 20 december 2015 (Stelletje)

Lekker rustig, makkelijk te vinden en aardige mensen. Alles was goed, goede verbinding naar Düsseldorf.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima service.

Tip! Uitstekende uitvalhaven om een bezoek te brengen aan de stad Düsseldorf. In deze periode met name de kerstmarkten in de binnenstad.

8,3

Beoordeling door R Herremans uit Nieuwegein, op 20 december 2015 (Stelletje)

Goed ontvangst bij de receptie. Het personeel is erg behulpzaam en doet er alles aan om de gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbijt was prima, genoeg keus voor iedereen. Het openbaar vervoer op 13 minuten loopafstand.

Tip! Wij waren hier in december 2015. We zijn naar het centrum van Düsseldorf geweest en de Kerstmarkt. Het hotel zelf staat op een industrieterrein dat is minder gezellig maar hier merk je niks van.

8

Beoordeling door J Burgers uit Hoogerheide, op 27 december 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door CHARON van Kouwen uit Montfoort, op 16 december 2016 (Stelletje)

Alles was goed, lekker geslapen en goed ontbijt.

Het was te warm in de slaapkamer, terwijl de kachel uit was.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2017 (Gezin)

Rustige omgeving, dicht bij de sneltram naar het centrum.

De sauna viel tegen.

Tip! Goed hotel om een weekend door te brengen. Bij ons diende dit hotel als uitvalsbasis voor de kerstmarkt in Düsseldorf.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2015 (Gezin)

Ruime kamer. Super ontbijt. Vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door CHARISSA Beel uit Meulebeke, op 26 december 2015 (Stelletje)

9,8

Beoordeling door J.T. Kock uit Den haag, op 24 december 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door M.W. Balm-waleboer uit brielle, op 19 december 2015 (Gezin)

De warme ontvangst, mooie ruime kamer, prima ontbijt.

Tip! Kwamen voor de kerstmarkt en hebben er 5 van de 7 bezocht. Leuke sfeer, ontzettend druk.

8,4

Beoordeling door M van Erp uit oss, op 8 december 2016 (Stelletje)

Schone, ruime kamer, vriendelijk personeel, super goed ontbijt.

De afstand tot het centrum.

Tip! Gezellige kerstmarkt en winkels in Düsseldorf.

9

Beoordeling door M.J. de Lange uit ZOETERMEER, op 29 november 2016 (Gezin)

Goede kamer met goede faciliteiten. Zeer uitgebreid ontbijt buffet. Taxi's voor de deur.

- Op de kerstmarkt lagen foldertjes in allerlei talen over de kerstmarkt. Het was prettig geweest als deze foldertjes al in het hotel gelegen hadden. Zeker omdat het hier ging om een hotel dat wij geboekt hadden voor bezoek aan de kerstmarkt. (Mogelijk iets voor de toekomst) - Er was geen uitleg hoe we een kaartje moesten kopen in de tram. Er was een automaat in de tram voor korte en lange trajecten, maar het was niet duidelijk welk traject we aflegden. Het zou handig zijn als hierover informatie beschikbaar was. We wisten van het hotel personeel welke tram we moesten nemen. In de stad zou het voor zichzelf wijzen, maar dat was niet zo. We hebben diverse keren moeten vragen waar we heen moesten. 's avonds en de volgende dag maar gebruik gemaakt van een taxi wat overigens een goed alternatief was zeker voor iemand die niet zo goed ter been is. (Mijn moeder is 84 en heeft last van haar heup). - Op de eindafrekening stonden bedragen voor ontbijt (8,00 per persoon) en was de prijs opeens 56,50 i.p.v. 54,50 per persoon. De persoon achter de balie kon hier geen verklaring voor geven. Achteraf denk ik dat deze 20,00 die ik dus extra moest betalen de servicekosten waren die we moesten betalen. Dat was erg onduidelijk.

Tip! De kerstmarkt was erg gezellig. Leuke kraampjes en ook het reuzenrad was leuk. Eetgelegenheden waren er voldoende in een apart gedeelte van de stad.

8,8

Beoordeling door PM de Waard uit Roermond, op 17 december 2015 (Groep)

Tip! Wij hebben voor dit hotel gekozen om de Kerstmarkten in Düsseldorf en Neuss te bezoeken. De ligging was perfect, de accommodatie en het personeel geweldig. Wij hebben genoten, bedankt.

8,4

Beoordeling door F. Kerkhof uit ROTTERDAM, op 16 december 2015 (Stelletje)

Prima kamer, een heel vriendelijke bediening, lekker diner en de gastvrijheid.

Tip! We gingen voor de kerstmarktjes en die hebben we in Düsseldorf heel goed kunnen bezoeken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2015 (Gezin)

Het was lekker rustig, het personeel was erg vriendelijk de kamers waren super. Het ontbijt was ook van goede kwaliteit.

Tip! Rustgevend, zou wel graag weer een keer komen.

9,2

Beoordeling door D.A. Hulst uit Amstelveen, op 17 december 2015 (Gezin)

Alles was prima.

7,8

Beoordeling door J.J. Maasen uit Ede, op 16 december 2016 (Stelletje)

Wij hebben er van genoten is voor herhaling vatbaar

drukke straat veel geluid

Tip! Dusseldorf erg mooi het was iets te kort maar we komen zeker een keer terug

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

De goede ontvangst en het heerlijke ontbijt.

De ligging van het Hotel. Midden in een kantorencomplex.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Gezin)

Een grote nette kamer, goed ontbijt, vriendelijke receptie en behulpzaam personeel. 700 meter van de tramhalte naar het centrum en gratis parkeren voor het hotel.

De locatie op bedrijventerrein.

Tip! Je kan gemakkelijk met de tram naar de kerstmarkt te gaan

8

Beoordeling door M. Tuhumena uit Alphen aan den rijn, op 29 maart 2017 (Gezin)

Goede service, er was per ongeluk maar voor 2 geboekt ipv voor 3 personen maar dit werd snel opgelost.

Afgelopen zomer waren wij ook in dit hotel en toen was het dik 30 graden en het was ook heel warm in het hotel. Wij dachten dat dit door het weer kwam maar nu was het ook ontzettend warm! Als je de lift uitkwam leek wel of je een sauna instapte, de eerste nacht ook slecht geslapen hierdoor.

Tip! Cultureel vind ik langs het wateren de rondvaartboten en alle eettentjes daar. En verder komen wij ook echt om te shoppen in deze stad.

7,8

Beoordeling door C van Delsen uit Heerewaarden, op 15 december 2016 (Gezin)

De kerstmarkt was met openbaar vervoer goed bereikbaar. Duesseldorf is leuk.

Na uitstappen van de tram moesten wij in het donker nog een eindje op een verlaten en donker bedrijventerrein lopen om naar het hotel te gaan.

Tip! Heel gezellig die Duesseldorfse kerstmarkten en goed van eten en drinken. Leuke dingen gekocht. Goed ook, dat de winkels open waren, zelfs op zondag.

7

Beoordeling door H G Lubbelinkhof uit Enschede, op 23 december 2015 (Gezin)

Het ontbijt was verrassend goed: zeer uitgebreid en meer dan volledig. Ook goed en smakelijk gegeten in het restaurant. Aanrader.

Afstand naar metro was net iets te ver lopen na een lange dag kerstmarktbezoek. Dat hebben we de volgende dag opgelost door de auto te parkeren op het gratis parkeerterrein van een grote winkel naast de metro opstapplek. Die tip hebben we vanuit het hotel gemist.

Tip! We waren er 3 dagen en hebben de kerstmarkten bezocht.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2015 (Gezin)

Prima, ruime kamers , heerlijk ontbijt. Goede service.

Duidelijk een hotel voor mensen due voor zaken op pad zijn. Omgeving niet erg inspirerend. Anderzijds redelijk dichtbij tramhalte.

Tip! Düsseldorf bleek veel groter en moderner dan ik had gedacht. Mooie oude gebouwen en prachtige winkels!

7,3

Beoordeling door ARW Krouwel uit Boskoop, op 26 december 2015 (Stelletje)

Dat we vrij snel via de tram de stad in konden en dat je goed vrij kon parkeren. Rustige omgeving en ruime kamer. Ontbijt is top!

Men dacht niet aan het welkomstdrankje. De kamer was snoeiheet en alleen te reguleren via het open zetten van ramen. Meeste personeel is " beroepsmatig" vriendelijk maar je merkt dat het niet oprecht is.

Tip! Neuss was minstens net zo de moeite waard als Düsseldorf zelf en maar 3 haltes met de tram.

6,8

Beoordeling door J.C. van Steenbergen uit Den Hoorn, op 15 december 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C. de Vreugd uit Katwijk, op 21 december 2015 (Stelletje)

Grote kamer en heerlijk ontbijt en zeer klantvriendelijk beleefd en behulpzaam personeel.

De douche had geen thermostaatkraan. Af en toe stootte ik per ongeluk aan de warmte/koud hendel en heb me toen bijna verbrand.

Tip! Neuss lekker dichtbij. Tram op loopafstand te bereiken en je bent snel in Düsseldorf.

7

Beoordeling door J Van der Beek uit Veenendaal, op 3 januari 2016 (Gezin)

Makkelijk bereikbaar hotel.

Dat het hotel erg warm was. In de gang en kamers wel 25 graden. Te warm.

Tip! Openbaar vervoer is uitstekend. Maar het systeem moet je wel snappen. Dagkaart is veel goedkoper dan een enkeltje! Deze kan je in de tram kopen voor € 5,50 per dag.

9,4

Beoordeling door M Tuhumena uit Alphen aan den rijn, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Heel net hotel en ontzettend vriendelijk personeel.

Wij zaten op de negende verdieping en de WiFi werkte niet tot heel af en toe.

Tip! Het was net een feest weekend in Düsseldorf dus het was heel erg gezellig.

8,4

Beoordeling door H.G.C. Leenders uit GENNEP, op 14 oktober 2016 (Stelletje)

Gastvrij, vriendelijk personeel, ontbijt zeer goed en de kamer en bed goed.

Het diner was goed maar erg zout.

8,5

Beoordeling door H.J De Weerdt uit Tiel, op 22 december 2015 (Gezin)

Kerstmarkten.

10 minuten lopen naar tram.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2015 (Stelletje)

Heerlijk kunnen ontspannen in hotel en omgeving. Hotel ligt op bedrijventerrein, dus weinig in de directe omgeving te zien/doen.

Dat de drankjes in de bar verschrikkelijk duur zijn en daarom was het n.a.w. zeer rustig in de bar en stop je na een drankje wel met drinken.

Tip! We hebben vanuit het hotel 5 minuten lopen naar de tramhalte en daar vandaan met tram naar kerstmarkt gegaan in Düsseldorf en andere dag naar station in Neuss om naar Keulen te gaan met de trein. Dat is prima bevallen.

7,6

Beoordeling door HM van der Woude uit `Maassluis, op 14 december 2015 (Stelletje)

Goede service, vriendelijk personeel, kwaliteit hoog niveau, aanrader.

Locatie beperkte mogelijkheden, gevestigd in kantorenwijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2015 (Gezin)

9

Beoordeling door PJG Theunissen uit Brunssum, op 10 december 2015 (Gezin)

Geluid van de omliggende bedrijven. Maar niet iedereen heeft daar last van.

Tip! Prima uitleg om met openbaarvervoer naar de altstad van Düsseldorf te gaan. Dit is goed te doen. Hele mooie kerstmarkten.

8,2

Beoordeling door H.A.G Wennemers uit Nijverdal, op 15 december 2015 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst bij de receptie.

Lawaai 's morgens vroeg 7.00 uur van laden en lossen van goederen voor de keuken. Het weggooien van glas in de glascontainer 's morgens 7.30 uur.

8,2

Beoordeling door F Gunst uit Brugge, op 10 december 2015 (Stelletje)

Upgraden van kamer naar suite zonder te vragen.

Tip! Met de tram was het centrum vlot te bereiken.

8,4

Beoordeling door GJA Bloo uit Nijmegen, op 28 december 2015 (Gezin)

Prima plek, goede kamer, prima ontbijt.

Wat ver uit t centrum, niet op loopafstand.

Tip! Kerstmarkt Düsseldorf, erg gezellig maar ook erg druk!

7,7

Beoordeling door H.W. van Dijk uit Haarlem, op 17 december 2015 (Gezin)

De kerstmarkt.

Hotel stond in een bedrijvengebied.

6

Beoordeling door M Jansen uit utrecht, op 16 december 2015 (Stelletje)

Dat het heel dicht bij de stad Düsseldorf zit en goed met het openbaar vervoer te bereiken is.

Dat het hotel op een industrieterrein ligt.

Tip! De kerstmarkten zijn super leuk in Düsseldorf. Maar als je een nog grotere en gezelliger wilt. Bezoek dan Dortmund deze kerstmarkt is zeker aan te raden en ook de moeite waard.

7,2

Beoordeling door PETER Walhout uit IJSSELSTEIN, op 6 december 2015 (Stelletje)

Prettig hotel, geen gezeur.

8,6

Beoordeling door M. Boeve uit Sleeuwijk, op 6 december 2015 (Stelletje)

Prima, in zakenwijk gelegen hotel. Vanaf hotel 10 minuten lopen naar halte U-bahn en In ca. 20 minuten met de U-bahn naar centrum Düsseldorf.

Te ver van centrum gelegen en betaald parkeren.

7,8

Beoordeling door R. Pique uit Apeldoorn, op 5 december 2015 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door W.A. Thoonsen uit Amsterdam, op 19 december 2015 (Gezin)

Wat een prettige ontvangst, vriendelijke mensen en ook nog eens lekkers en glühwein. Wat leuk. Ook meteen goede informatie over openbaar vervoer, zeer nuttig. Hele prettige kamer, groot! Bedden en kussens zijn fijn. We konden lekker koffie en thee zetten.

Dekbedden zijn erg kort. Je kunt ze niet instoppen, dat is jammer. Het was best warm in de kamers, gelukkig kon het raam open.

Tip! Wij waren er voor de kerstmarkt en die was erg gezellig.

9

Beoordeling door D.H IJselendoorn uit Spijkenisse, op 3 december 2015 (Gezin)

Bereikbaarheid Altstad.

Tip! Omgeving hotel niet indrukwekkend.

7,6

Beoordeling door J.C. de Koning uit Schiedam, op 30 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt was zeer luxe.

Fietsen staan er volgens de site naar beschikbaarheid. Wij hebben telkens geinformeerd maar er waren geen fietsen.

Tip! Met de tram naar de kerstmarkten is goed te doen, neem munt geld mee om je kaartje te kopen in de automaat in de tram!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2015 (Stelletje)

Grote kamer, mooi ontbijt.

Locatie op soort bedrijventerrein, sfeerloos.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt was goed verzorgd. De afstand tot de binnenstad van Düsseldorf is ideaal, een kleine 10 min. lopen tot de tram waarna je binnen 15 minuten op de Königsallee staat.

De tweepersoonsbedden zijn niet al te groot.

7

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Stelletje)

Wij hadden een fijn verblijf in dit hotel. De kamer was groot. In de badkamer was er een klein probleem. Hadden het wel doorgegeven, maar de klacht was niet verholpen. Waarschijnlijk omdat het in het weekend was!

8,2

Beoordeling door S van Woesik uit Pijnacker, op 25 november 2015 (Stelletje)

Prima hotel. Goed personeel. De kerstmarkt.

10

Beoordeling door J Dellius uit hoek van holland, op 2 december 2015 (Groep)

Prima locatie voor geplande bezoek Altsatdt met openbaar vervoer.

Tip! Rustige wijk, in het weekeinde goed te parkeren buiten garage.

9

Beoordeling door L Scholten uit Rijssen, op 2 december 2015 (Stelletje)

Het hotel was prachtig en twee van de vier kamers die we geboekt hadden, kregen een gratis upgrade naar een suite. Alle kamers waren ruim, schoon en netjes. Ook fijn dat er de mogelijkheid was tot het zetten van koffie en thee. Het ontbijt was uitgebreid en lekker en werd constant aangevuld. De service van het baliepersoneel was ook super.

We hebben ervoor gekozen om op de dag van aankomst in het restaurant van het hotel te eten. De prijs-kwaliteit verhouding was naar onze mening niet in orde. Hoge prijzen, kleine porties en voor alles moest je apart bijbetalen. Ook duurde het vreselijk lang voor ons eten geserveerd werd.

Tip! Het hotel ligt op 10 minuten lopen van een tramhalte, vanwaar het nog een minuut of 10 met de tram naar het centrum van Düsseldorf is. Parkeren kan in de garage van het hotel (14,- per etmaal) of gratis in de straat van het hotel. Het hotel ligt tussen Neuss en Dïisseldorf in.

8,6

Beoordeling door H. Huijboom uit Breda, op 1 december 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door PA Boekestijn uit Rozenburg, op 27 november 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2015 (Stelletje)

De goed uitgeruste kamer, met ietwat gedateerd meubilair.

De desolate, uitgestorven (bedrijven) omgeving. De veel te hoge temperaturen in het hotel de borden die al van tafel werden weggehaald terwijl je nog aan het eten was.

Tip! Prachtig winkelgebied in Düsseldorf.

6,2

Beoordeling door P de Lang uit Dinteloord, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Het was een mooie ruime kamer en alles zag en was netjes verzorgd.

De plaats van het hotel, midden in een industrie wijk.

Tip! Rond om het hotel was niets te beleven in Düsseldorf des te meer.

8,8

Beoordeling door J.M.W. Monteiro-Paping uit Grootebroek, op 8 juli 2015 (Stelletje)

Prachtige ruime kamer voorzien van alle gemakken. Heerlijk rustig. Bijzonder vriendelijk personeel. Het ontbijt was werkelijk fantastisch!

Het hotel ligt op een industrieterein. Dat is wat minder gezellig maar gelukkig is er wel een terras.

Tip! Met de tram en metro met een half uurtje in de binnenstad van Düsseldorf.

9,2

Beoordeling door MJE Griffioen uit almere, op 1 juli 2015 (Stelletje)

Eigenlijk alles.

Geen ligbad, haha

Tip! Heerlijk rustig gelegen hotel. Düsseldorf is een leuke stad.

8

Beoordeling door s Westerneng uit Broek in waterland, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Prima hotel

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Gratis parkeren, welkomstdrankje, goed onbijt, lekkere bedden

De locatie buiten centrum... Maar daardoor gratis parkeren en met tram goed te doen...

Tip! We kwamen speciaal voor de Kerstmarkt.. Die viel dan weer tegen. 5 kleine marktjes op verschillende locaties...

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2016 (Groep)

Mooie kamer, goed ontbijt.

Afzuiginstallatie in badkamer was irritant en blijf lang aan.

Tip! Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Düsseldorf.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Tip! Wij waren voor de kerstmarkt

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Hartelijk ontvangst. Kamer prima. Ontbijt goed. Lekker dichtbij de tram om naar het centrum v Düsseldorf te reizen.

Kleine kaart voor het avondeten en dat betekende dat er vrijwel geen keus was en dat je eigenlijk ook niet het woord avondeten kon zeggen. Het was meer een hapje. En waarom dat toen zo was bleef voor ons een raadsel?

Tip! Waar het hotel ligt is op een bedrijventerrein, dus super ongezellig. Maar je bent dus zo in het centrum v Düsseldorf. 10 min lopen naar de tram. Wij waren er voor de Kerstmarkt toen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Gezellige stad. Centrum goed bereikbaar, leuke Weihnachtsmaerkte en prachtige winkels.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Lekker een ontspannen weekend

Balie personeel , kan klantvriendelijker, taalprobleem was de oorzaak. Leuk wel of de persoon het niet wilde begrijpen wat wij vroegen. Kaartjes voor de tram, lastig om advies hier over te krijgen. De automaat in de tram is lastig voor buitenlanders.

Tip! Omgeving is kaal. Stad wel bewonderd en was goed te bereiken met het openbaar vervoer. De kerstmarkten waren druk, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.

7,6

Beoordeling door JHM Looijschelder uit Dordrecht, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Dichtbij Düsseldorf met de tram, mooie kamer, heerlijk ontbijt

Ik vond het diner in het hotel niet echt bijzonder goed, wel gezellig!

Tip! Omgeving was niet bijzonder. Hotel lag op een kantoren-terrein, we gingen ook voor de kerstmarkt in Düsseldorf. Met de trein vanuit Dordrecht is goed te doen. Neuss heeft een eigen station, naar het hotel met een taxi voor 9 euro.

8,6

Beoordeling door MW van Veen uit leiden, op 16 december 2016 (Gezin)

De upgrade was goed, alleen een beetje jammer dat wij geen twee kamers naast elkaar hadden.

Het feit dat wij met onze kinderen niet mochten kaarten in de bar, niets meer konden bestellen omdat de keuken al dicht was om kwart voor 10:45 uur.

Tip! Er was een goede tram verbinding.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Leuk

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

de kamer, het restaurant Leuke kerstmarkten. Handig ov om de hoek

ligging in de industrie.

Tip! Waren hier in dec 2014. Leuke kerstmarkten.

8

Beoordeling door w Van Brugghe uit Veldegem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Ideaal als invalbasis om Dusseldorf te verkennen.

2 Bedden gescheiden van elkaar , niet zo ideaal als koppel

Tip! slecht op enkele min van het centrum waar je alles bij de hand hebt, kortom voor herhaling vatbaar

7,4

Beoordeling door j.w. Reijers uit Nijmegen, op 26 mei 2015 (Gezin)

Mooie grote kamet

Zéér druk bij het ontbijt, was echter te verwachten gezien de drukke kerstmarkt

Tip! Openbaar vervoer goed bereikbaar op loopafstand

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door p van Alfen uit Tiel, op 26 mei 2015 (Gezin)

Zeer mooie kamer. Ruim, schoon, mooie badkamer,

Ligt iets van het centrum maar er rijdt wel een tram.

Tip! Leuke kerstmarkt en winkels.

8

Beoordeling door m Blokker uit Nieuw Vennep, op 26 mei 2015 (Stelletje)

We kwamen pas rond 23:00 uur aan en waarschijnlijk waren alle kamers al vergeven. Bleef over de suite. Geen meerkosten en een heerlijke kamer. Met de tram zit je zo in het centrum van Düsseldorf.

Tip! Düsseldorf is een zeer gezellige grote stad maar met een gemoedelijke sfeer. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

7,8

Beoordeling door p Zaagman uit De Wijk, op 27 mei 2015 (Stelletje)

ruime kamer en compleet

7,3

Beoordeling door H Callaars uit Tiel, op 28 mei 2015 (Gezin)

mooie kamer goed ontbijt gezellige kerstmarkt!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

Goed vervoer met de tram naar het centrum van de stad en ook vlakbij de snelweg. Goede lokatie om ook naar Keulen te gaan.

De ontbijtruimte was niet sfeervol. Het hotel staat in een industrieterrein/kantoren omgeving.

Tip! Kerstmarkt. Met de tram naar het centrum en vandaar direct bij de Kerstmarkt.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2015 (Stelletje)

De kamer was fantastisch

Het parkeren ergens in de straat

8

Beoordeling door a de Vet uit DE KLINGE, op 26 mei 2015 (Stelletje)

goede bedden en een zeer goed ontbijt

de bar was kil en koel, te veel tv's in de bar

Tip! kerstmarkt was goed en tramverbinding ook

8,2

Beoordeling door a Groenestein uit Amersfoort, op 27 mei 2015 (Gezin)

Tip! we hebben dit geboekt om de kerstmarkt te bezoeken, dit tot onze beide tevreden heid

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2015 (Gezin)

Het was op wandelafstand van de tramhalte

8,6

Beoordeling door k De Rooij uit Waddinxveen, op 30 mei 2015 (Stelletje)

24 uurs receptie, wat later uit de stad komen geen probleem.

Tip! genoeg parkeerruimte, centrum makkelijk te bereiken met ook in het centrum voldoende parkeerruimte. Prachtige stad met een prima sfeer.

8,4

Beoordeling door j Heuts uit Maastricht, op 26 mei 2015 (Gezin)

8,3

Beoordeling door c Pol uit Westervoort, op 26 mei 2015 (Gezin)

Vriendelijk personeel, prima kamer

Ligt wat van het centrum van Düsseldorf, maar daar is de prijs ook naar.

Tip! Centrum Düsseldorf

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Prima om daar met de tram naar het centrum te gaan

Geen opmerkingen

Tip! Bezoek kerstmarkt. En centrum Dusseldorf

8,4

Beoordeling door M.H. den Hartog uit Tricht, op 30 november 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2015 (Gezin)

Ontbreken van een openbaar vervoer halte.

6,8

Beoordeling door J.M. Koorn uit Hoek van Holland, op 26 mei 2015 (Gezin)

prima grote kamer gekregen

8,7

Beoordeling door p van der Beek uit Zoetermeer, op 26 mei 2015 (Stelletje)

openbaar vervoer dichtbij, leuke kerstmarkten

ligging in de industrie

Tip! Makkelijk ov, kaartverkoop iets minder. Zijn hier in dec, 2014 geweest

8

Beoordeling door r Janning uit Hellevoetsluis, op 28 mei 2015 (Stelletje)

Mooi hotel, mooie kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel

Locatie in een kantoren gebied. Personeel kon geen informatie verstrekken omtrent het openbaar vervoer

Tip! Naast Dusseldorf is ook het nabij gelegen Neuss zeer zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Sauna, erg klein

Tip! Kerstmarkten bezocht

7,6

Beoordeling door a Kroonen uit HALSTEREN, op 2 juni 2015 (Gezin)

De keurig verzorgde kamers met alle mogelijkheden Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed verzorgt

Moest betalen voor Wifi of had geen ontvangs

Tip! Kerstmarkt was goed bereikbaar met de tram

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

7

Beoordeling door A.S. van Zeil uit Hellevoetsluis, op 27 mei 2015 (Groep)

Het was een goed Hotel en prima verbinding naar Dusseldorf met de tram.

Tip! Het is een leuke manier om met vriendinnen de Kerstmarkt te gaan bezoeken in Düsseldorf en te verblijven in Uw Hotel. Het was een uitstekende aanbieding. We zullen dit ook nog wel eens vaker doen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door w Linschoten uit Leusden, op 26 mei 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door D Brus uit Rotterdam, op 26 mei 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door f Van Leeuwen uit Bornem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door p de Jong uit Vleuten, op 26 mei 2015 (Gezin)

8,4

Beoordeling door b Mulder uit Hengelo, op 28 mei 2015 (Stelletje)

alles oke zeer vriendelijk personeel

afstand dusseldorf

Tip! kerstmarkt

7,8

Beoordeling door g Evers uit Doornenburg, op 26 mei 2015 (Gezin)

Winkelen

Drukte kerstmarkt

8,4

Beoordeling door c Colee uit Vianen, op 26 mei 2015 (Gezin)

Parkeer garage erg duur !!

Tip! Leuke Kerstmarkt

7,5

Beoordeling door B.P. Van Eenige uit Gouda, op 28 mei 2015 (Gezin)

Prima verbinding naar de kerstmarkt met de tram.

Dat van tevoren niet duidelijk was dat op zondag net voor kerst alle winkels in Dusseldorf gesloten zijn !

Tip! Kerstmarkt blijft geweldig !

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

Dat je je auto gemakkelijk kon parkeren in de omgeving. De rust van de omgeving. Het uitgebreide ontbijt.

Dat je wel verdwaalde in de omgeving. Ook de bushalte was een stuk verder weg dan aangegeven. Dus toch maar met de auto de stad in. Wat prima ging (met milieusticker).

Tip! We zijn naar de Kerstmarkt geweest, daar kwamen we voor. Ook de binnenstad is mooi, prachtige winkels.

8,6

Beoordeling door s Janzen uit Amsterdam, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Precies om 11;00 werden we met ons ontbijt de eetzaal uitgestuurd. Het zou fijn zijn als we rustig ons ontbijt konden door eten .

9

Beoordeling door j Fober uit Brunssum, op 26 mei 2015 (Gezin)

Perfecte ligging, gratis parkeren en zeer goed verblijf ! Komen graag nog eens terug !

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2016 (Stelletje)

Prima hotel, met openbaar vervoer naar de kerstmarkt.

Minder leuke locatie.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Groep)

Tip! Eindje wandelen om bij de tramhalte te komen. Ons doel was naar de kerstmarkten te gaan. Op maandag zeker aan te bevelen. Niet te druk en toch gezellig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door T. van der Rijt uit Nijmegen, op 17 december 2015 (Stelletje)

Prima hotel, bijzonder tevreden.

In de nacht soms lawaaierig buiten het hotel.

Tip! De stad Düsseldorf en de Kerstmarkt.

9,6

Beoordeling door j de Vries uit Purmerend, op 26 mei 2015 (Stelletje)

dusseldorf goed bereikbaar dit was wel december 2014 ( kerstmarktwb)

barbedienig

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Dichtbij de kerstmarkt

Druk ontbijt en kwaliteit was ook minder

Tip! Kerstmarkt

6

Beoordeling door f.a.a.a. Mertens uit Eindhoven, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Het was lekker bij een heel groot winkelcentrum, waar we lekker hebben kunnen shoppen en eten.

De ontbijtzaal was veel te klein voor al die mensen die in het hotel waren, we moesten zelfs op de gang wachten tot er een tafeltje vrij was. Daarna kwamen er ongevraagd ook nog 2 duitse mannen bijzitten, die geen woord zeiden.

Tip! Wij zijn naar de kerstmarkt in Dusseldorf geweest, deze was makkelijk te bereiken en heel erg leuk. Daarbij is er vlakbij een heel groot winkelcentrum waar je lekker tot laat kunt eten waar je zin in hebt, div. mogelijkheden. Super locatie om eer even helemaal uit te zijn.

7,8

Beoordeling door r Ranti uit Rijswijk, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Fijn ontvangst van het receptie team. Welkomstdrankje.

Toch nog ver lopen naar de bushalte. Vooral voor mijn vrouw die invalide is. Zou mooi zijn als er een trolley met bestuurder van het hotel ter beschikking is die de moeilijk ter been mensen gartis kan brengen naar de bushalte.

Tip! De omgeving van het hotel is niet aantrekkelijk daar het een business gebied is. Men moet naar Dusseldorf gaan voor echt plezier hebben, dineren en shoppen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

7,2

Beoordeling door j Reitsma uit Eastermar, op 26 mei 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door g Vroon uit Deil, op 27 mei 2015 (Stelletje)

De rust en ruimte in het hotel

Beetje afgelegen ligging hotel op industrieterrein

Tip! kerstmarkt bezocht!!!!!

8,2

Beoordeling door Maria - Pe Kelder-kuyper uit Zaandam, op 26 mei 2015 (Groep)

Mooi en schoon hotel

Dat we door personeel werden geadviseerd met de tram naar de stad te gaan omdat er geen parkeerruimte zou zijn, eenmaal daar bleek er zat parkeergelegenheid te zijn.

Tip! Mooie stad, kan niet anders zeggen

6,8

Beoordeling door h Eikema uit Amersfoort, op 26 mei 2015 (Gezin)

Prima locatie voor een weekendje Dusseldorf

Parkeergelegenheid kan niet

7,6

Beoordeling door r Bleeker uit Julianadorp, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Vooral de locatie. Hotel en kamer uitstekend.

Aanwijzingen naar en in parkeergarage ontbraken! Dus lopen met je koffers.

Tip! Wij waren op doorreis

8,2

Beoordeling door j Kooi uit Drachten, op 26 mei 2015 (Gezin)

8,6

Beoordeling door H.U. ter Mull uit Lelystad, op 26 mei 2015 (Gezin)

Het is al weer enige tijd geleden, december 2015. Het verblijf was goed een gezellig hotel en het personeel zeer vriendelijk. Alles zag er schoon en verzorgd uit

n.v.t./

Tip! We hebben de kerstmarkten in Duisburg, Keulen, Dusseldorf en Oberhaussen bezocht. Waar om ga je naar de kerstmarkten toe, voor de sfeer en de vriendelijkheid van de mensen. Het valt mij altijd weer op dat ,mensen omje heen meer ontspannen zijn en er geen onvertogen woord valt. Geweldig toch!!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

de kerstmarkt

helaas deed de wifi het niet

Tip! kerstmarkt in de stad

7,8