Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Hotel Gladbeck

Van der Valk Hotel Gladbeck  

Van der Valk Hotel Gladbeck

Hotel - Gladbeck

In de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen ligt het 4 sterren Van der Valk Hotel Gladbeck. Het hotel is direct gelegen aan het 120 hectare grote Park Wittringen met het gelijknamige kasteel en vlakbij natuurpark Hohe Mark waar je mooie wandelingen of fietstochten kunt maken. Van der Valk Hotel Gladbeck ligt dichtbij de steden Duisburg, Düsseldorf en Oberhausen met het grote shoppingcenter... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

223 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Gladbeck

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Gladbeck

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Gladbeck

4 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. all inclusive Alpincenter

1 nacht v.a. € 74,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. all inclusive Alpincenter

2 nachten v.a. € 134,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. 2 dagen Movie Park Germany

1 nacht v.a. € 74,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. 2 dagen Movie Park Germany

2 nachten v.a. € 114,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G Smink uit Meppel, op 16 juni 2019 (Gezin)

Goed en schoon hotel.

Tip! Er moeten fiets routes bij de receptie komen, die moet je nu zelf uitzoeken.

8,4

Beoordeling door L. Schoos uit Schagen, op 4 juni 2019 (Gezin)

Parkeerplaats dichtbij de kamer en de ligging van het hotel.

Tip! Wasserschloss Wittringen.

8,2

Beoordeling door J.A Zwanenburg uit Julianadorp, op 28 mei 2019 (Gezin)

Prima kamer. Goede voorzieningen. Uitgebreid ontbijt.

Tip! Landelijke omgeving en toch dicht bij de grote steden.

8,8

Beoordeling door J Mulder uit Musselkanaal, op 21 januari 2019 (Stelletje)

We hebben er genoten van de omgeving.

8,2

Beoordeling door A Steijn uit Rotterdam, op 12 juni 2018 (Gezin)

Het was een grote verrassing voor ons. Een prima hotel. 1 minpuntje was dat er geen airco was en daarvoor in de plaats ook geen ventilator. De kamer was met de warmte bloedheet. Voor de rest hebben we genoten.

Tip! Prachtig park in de omgeving met een geweldig kasteel waar je heerlijk wat kan drinken en eten. Echt een aanrader.

8,7

Beoordeling door RWJ van Rosmalen uit Tilburg, op 2 juli 2019 (Gezin)

Aardig personeel.

In de badkamer onvoldoende verlichting en geen vergrootspiegel.

Tip! Redelijk centraal gelegen.

8

Beoordeling door G.P Van Heemskerk uit Oudewater, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Prachtige kamer, heerlijk ontbijt.

S’nachts veel herrie van een bedrijf dat kennelijk zo nodig moest werken.

Tip! Mooi fietsen langs de Ruhr. Mooi zwembad in de nabije omgeving.

8

Beoordeling door GW Aquarius uit Belfeld, op 30 juni 2019 (Stelletje)

Goed ontbijt en goed verzorgd.

Geen koelkastje op de kamer.

Tip! Er ligt een prachtig park, waar je goed kunt wandelen en je kunt er van alles zien. Een mooi waterpark, vogels en een bezichtiging van de mijnen is een aanrader. Je kunt gemakkelijk naar de stad om te boemelen.

8,4

Beoordeling door R Nieuwsma uit Menaam, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Standaardkamer voor deze prijs. Kamer onder schuin dak. Alleen een bad, slecht voor ouderen.

6,8

Beoordeling door M.W. Hazenberg uit Milheeze, op 23 juni 2019 (Gezin)

Goede kamer, vriendelijk personeel.

De ligging van de kamer. Op het zuiden. Erg warm dus in die dagen. Er was geen airco i.o.d. op de kamer. Kamer was voorzien van een dakraam. In de avond kon je die open zetten voor wat koelere lucht maar dan ervoer je ernstige geluidshinder van de op korte afstand gelegen autobahn maar nog meer van de goederentreinen op het spoor tussen de autobahn en het hotel. Ik heb ver vermoeden dat de middels een kortingsaanbod gerserveerde kamers de kamers zijn die aan de zuidkant van het hotel zijn gelegen. Een minibar met gekoelde dranken op de kamer zou niet mistaan hebben.

Tip! Omgeving is mooi. Je kunt er erg mooie fietsroutes berijden.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2019 (Gezin)

Locatie kamer vier hoog met dakraam en mooi hotel.

Kamer vier hoog met dakraam veel te benauwd en warm! Buiten was de bediening heel slecht.

Tip! Mooi park! Fijne wandeling naar kasteel! Hele mooie ligging!

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2019 (Gezin)

De comfort kamers ware erg donkere kamers zelfs in de langste zonnige dagen van het jaar. Fauteuils door het grote zit-oppervlak niet comfortabel.

7,6

Beoordeling door S Krol uit Vriezenveen, op 21 juni 2019 (Stelletje)

Prima hotel, in ons geval een aanbieding voor een leuk prijsje. De kamer is standaard en is wel wat gehorig, maar oordopjes dempen het goed. Wij hebben genoten, zeker voor die prijs mag je niet klagen.

Het restaurant van het Van der Valk Hotel Gladbeck vonden we minder goed. Voor een eenvoudige hamburger of gefrituurde schnitzel betaal je veel geld en als er dan ook totaal geen smaak aan zit is dat wel een flinke teleurstelling. We zijn de kwaliteit van Nederlandse Van der Valk restaurants gewend die veel beter presteren.

Tip! Leuke omgeving vooral als je een fiets bij je hebt of huurt. Er is een mooi park met een "Schloss" en een gedenk monument. Op prima fietsafstand is het bezoeken van Gladbeck een aanrader. Gezellige terrasjes, oude gebouwen en prima restaurantjes waar je lekker kunt eten. Zeker een aanrader is een bezoek aan de Kolenmijn en industriecomplex Zollverein in Essen. Die staat sinds 2001 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2019 (Stelletje)

De vriendelijke bejegening van alle personeel.

Het lawaai van de nabije autosnelweg.

Tip! Naar het noordoosten mooie natuur en leuke watertjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2019 (Stelletje)

Leuk een keer bij van der Valk in Duitsland te zijn.

Alles een beetje gedateerd. Moet flink wat aan gedaan worden.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Stelletje)

Het ontbijt was erg uitgebreid.

Geen duidelijke fietsroutes.

Tip! Mooie omgeving zeker het park wat we per ongelijk ontdekten

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Gezin)

Leuke omgeving, heerlijk rustig,.

Afstand naar kamer 348 was wat ver.

Tip! CentrO Oberhausen en Alpincenter Bottrop.

8,7

Beoordeling door G.A.E.J. van Kippersluis uit Houten, op 10 juni 2019 (Gezin)

Wij hebben heerlijk kunnen fietsen en als we een vraag hadden konden we altijd bij de receptie terecht het is een mooie locatie en alles was af heel prettige dagen gehad.

Dat er 's avonds niets te doen is, maar dat is in alle hotels van Van der Valk. Dat is altijd wel jammer.

Tip! Wij hebben heerlijk gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2019 (Gezin)

Alles was goed verzorgd.

Veel lawaai door veel kinderen, maar dat ligt aan de ouders.

Tip! Het park en kasteel in de buurt.

7,3

Beoordeling door M.J.J. van den Bergh- van Dun uit 's-Hertogenbosch, op 5 juni 2019 (Individueel)

Het heerlijke uitgebreide ontbijt!

Wifi bereik op onze kamer ( 4.03 ) was erg slecht. Tip: Misschien handig om hoeslakens te gaan gebruiken i.p.v. losse onderlakens. Fijner voor het personeel om de bedden op te maken en het ligt comfortabeler!!

Tip! Wij zijn een dagje naar Munster geweest, van hier uit goed te doen en de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Hotel zat aan de snelweg. Aangezien er geen airco was met open raam geslapen hierdoor veel lawaai van de snelweg. Het was ook jammer dat je geen koffie of thee op je kamer kon zetten.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2019 (Stelletje)

Prachtig park in nabijheid.

Treinen die veel geluidsoverlast gaven.

Tip! Schloss Wittrinegen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2019 (Stelletje)

De upgrade naar een zeer grote kamer.

Tot onze verbazing was de bar niet geopend (waarschijnlijk door gebrek aan belangstelling).

9

Beoordeling door P Hoogendoorn-van der Vlies uit Rotterdam, op 24 mei 2019 (Gezin)

De centrale ligging van het hotel.

De wijn, zowel de witte als rode wijn.

7

Beoordeling door C Gaal uit Hoorn, op 20 mei 2019 (Gezin)

Voor ons goede ligging, en een goed ontbijt.makkelijk kunnen parkeren.

Stoelen op de kamer oud en beschadigd. Muziek in de bar erg hard.

Tip! Div. parken en kastelen in de omgeving. Een park op 5 minuten van het hotel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Goede locatie.

7,8

Beoordeling door MMJ de Jong uit Bergeijk, op 12 mei 2019 (Stelletje)

Goed.

Kussens veel te plat.

Tip! Het verkeer is verschrikkelijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2019 (Stelletje)

Niet duur. Binnen best wel luxe. Prima kamer met goed ontbijt.

Tip! Hotel ligt naast groot uitgestrekt bospark met wandelpaden, waterpartijen, midgetgolf. Aan de andere kant van het park ligt het centrum van Gladbeck.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, een uitstekend ontbijt en goede bedden.

Er stond alleen 1 kapotte stoel op de kamer, na lang aandringen werden er met moeite 2 stoelen gebracht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2019 (Stelletje)

Het was voor ons een perfecte locatie, direct aan het park gelegen.

We moesten 's avonds lang op onze consumpties wachten.

Tip! De ligging van het hotel is perfect om leuke fietstochten te maken. Dit is dan ook zeker aan te bevelen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Gezin)

Prima bedden en vriendelijk personeel.

Geen make-up spiegel en de tweede dag geen water.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2018 (Groep)

Het hotel was mooi in kerstsfeer versierd. Het ontbijt was fantastisch, zoals we gewend zijn bij van der Valk. Het personeel was erg vriendelijk.

De kamer was erg gehorig (snelweg). Douchen in bad vonden wij niet zo fijn, voor oudere mensen is dit niet ideaal.

Tip! De locatie is ideaal voor het bezoeken van de kerstmarkten. Dortmund en Bochum liggen vlakbij.

8,2

Beoordeling door H.M. Aarts uit asten, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Alles!

Tip! Stedelijk, maar toch ook groen.

9

Beoordeling door J. Janson. uit Vianen, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Dichtbij het uitgaansleven.

Personeel die kamers schoon maakten. Spreken geen Duits en verstaan ook geen Duits.

Tip! Mooi park echt heerlijk om te wandelen.

7

Beoordeling door T.A. Silvis uit Pijnacker, op 7 juni 2018 (Stelletje)

We hebben een fijn weekend gehad.

De warme kamers en gangen.

Tip! Leuke omgeving we vonden Münster erg leuk.

8

Beoordeling door PJC Spiekerman uit Haarlem, op 31 mei 2018 (Gezin)

Gladbeck en omgeving.

Het avondeten, met name de hoofdschotels buffet.

Tip! Prima gebied om te fietsen, wandelingen. Goede treinverbindingen met grotere steden.

7

Beoordeling door R Nijhuis uit Den Haag, op 30 mei 2018 (Gezin)

De locatie, overal lekker dichtbij.

De kamers zouden wel eens een renovatie kunnen gebruiken, dit geldt ook voor de achterzijde van het hotel, complete stukken beton ontbreken.

Tip! Veel natuur in de omgeving, en op korte afstand diverse winkelcentra.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2017 (Stelletje)

Dichtbij diverse kerstmarkten.

Kamer was niet warm te krijgen.

8

Beoordeling door M De Jong-Mackenbach uit Brielle, op 11 december 2017 (Stelletje)

Gladbeck was een leuke plaats.

Het personeel heeft niets over kerstmarkten verteld er lagen ook geen flyers of folders over kerstmarkten.

Tip! Lekker dicht bij een bos met een "Schloss" , in Oberhaussen heel groot winkelcentrum

7

Beoordeling door M Vijverberg uit Rotterdam, op 5 december 2017 (Stelletje)

Het was een goed hotel op een fijne lokatie. We hebben veel omringende stadjes kunnen bezoeken. Het lag in een mooie omgeving.

Kamer 408 was zeer gehorig. Konden de buren letterlijk verstaan. Het was mede door een kapotte lift een opgave om bij de kamer te komen. Kijken jullie de douche boven het bad maar eens na. De douche kop was niet te draaien, waardoor de straal niet goed stond.

Tip! Kerstmarkt en Essen.

8,5

Beoordeling door M P G Dolls uit kerkrade, op 13 november 2017 (Stelletje)

Even verwend worden.

De lange loopafstand naar de kamers.

Tip! Gezellige steden in de naaste omgeving.

7,8

Beoordeling door T.A. Roos-van Herk uit Rotterdam, op 19 oktober 2017 (Stelletje)

Industriële omgeving overwoekerd door groen is fascinerend.

Erg veel lawaai van de weg.

Tip! Het industrieel park is zeker een bezoek waard. Je kan er zo een dag doorbrengen. In de buurt van het hotel is het park met slot ook leuk om door te lopen.

7

Beoordeling door A.L.F. van de Ven uit Liempde, op 17 oktober 2017 (Gezin)

Goed.

De kamer was minder.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Stelletje)

De inrichting van de lounge en restaurant is goed op elkaar afgestemd, de kamers zijn wat gedateerd.

Het is geen interessante omgeving en vanuit het hotel heb je niet de beschikking over goede fietsroutes.

6,8

Beoordeling door F. Geerts uit Arendonk, op 11 september 2017 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel en hun gedienstigheid.

Tijdens ons laatste ontbijt werd onze kamer al in gereedheid gebracht voor nieuwe gasten wat ons zeer verbaasde en ons nooit overkomen is. Deze poetsbeurt had niet mogen plaats vinden, ook volgens het baliepersoneel, want onze volledige bagage stond nog op de kamer en wil wilden ons nog even opfrissen. Dit was jammer.

Tip! Het hotel ligt niet ver van Oberhausen.

8,4

Beoordeling door M Hoepel uit Almere, op 8 september 2017 (Gezin)

7,7

Beoordeling door DGE Venerius uit Almelo, op 28 augustus 2017 (Stelletje)

Wij vonden alles wel aan het verblijf.

Tip! Omgeving was goed.

8

Beoordeling door GEORGE v Dijke uit klaaswaal, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Was allemaal prima geregeld. Daar blinkt van der Valk boven uit. Eten was goed. Was super schoon de kamers.

De auto weg. Hotel is verouderd.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Fijn hotel, mooie omgeving.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Prima hotel.

8,2

Beoordeling door R. van Kempen uit Zwijndrecht, op 7 augustus 2017 (Gezin)

Balie personeel klant vriendelijk en professioneel voor hen is dus de 8 bedoeld.

Voor kinderbed was niet gezorgd. Ook twee keer moeten vragen om een derde stel handdoeken. Kamer personeel spraken met elkaar in eigen taal (geen Duits) dit vinden wij niet netjes.

Tip! Ideale ligging om te winkelen in Essen, Oberhausen en Recklinghausen. Ook Dusseldorf is maar 50 km.

7

Beoordeling door J.M. van der Wielen uit Nistelrode, op 24 juli 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door H Zondervan uit DenHaag, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Mooie kamers en een goed ontbijt.

De verschillende feesten op de Zaterdagavond/nacht die te lang door gingen.

8

Beoordeling door E. Bottenberg uit Amsterdam, op 17 juli 2017 (Individueel)

Ter plekke betaling.

Trein geluid.

Tip! Fijn gewandeld, en geweldige winkel centra s in de omgeving.

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door JGM Valkenburg uit Bleiswijk, op 13 juli 2017 (Gezin)

De luxe accommodatie, sfeer en vriendelijke medewerkers

Tip! Mooi park met kasteel, dicht bij Essen-winkelcentrum en Oberhausen winkelcentrum (CentrO). Een bosrijke omgeving, waar wij heerlijk hebben gefietst.

10

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Stelletje)

De gratis upgrade naar een suite, de ruime opzet van het gehele hotel en voldoende parkeerplaatsen.

De kwaliteit van de bediening verschilde erg, alle dames en heren waren allemaal wel vriendelijk. Bij de receptie was geen informatie over fietsroutes en de fietspaden in Duitsland zijn lang niet zo goed onderhouden als in Nederland en heel vaak niet aanwezig.

7,8

Beoordeling door H.J. van der Donk uit Schijndel, op 26 juni 2017 (Gezin)

De kamer en het ontbijt.

Bij het diner op de eerste avond moest veel te lang worden gewacht op het bestelde en was de van der valk sorbet een aanfluiting. De bediening was 's morgens niet altijd even vriendelijk.

Tip! Gladbeck is een goede locatie voor bezoek aan steden zoals Muenster, Dortmund en het westelijke Sauerland

7,6

Beoordeling door C.A.F. Akkerman uit Delft, op 26 juni 2017 (Gezin)

Het was prima om een paar dagen aanwezig te zijn.

9

Beoordeling door F van der Windt uit Hoek van holland, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Park in de omgeving, ambiance.

Prijs matige cappuccino in de bar, €2,80,- en de muziek daar, (waarom geen licht klassiek ook vanwege de gemiddelde leeftijd gasten). Verkeerslawaai, geen info na het brandalarm om half één 's nachts.

Tip! Gezellig restaurant in het park, mooi park, Recklinghausen leuke stad.

7,8

Beoordeling door PGA Dijkmans uit VENRAY, op 22 juni 2017 (Gezin)

Eten, alles.

Tip! Diverse musea bv. mijn, museum Bochum.

7,6

Beoordeling door J. Hanegraaf uit Veghel, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Gelegen bij kasteelpark, goed ontbijt, goed diner, mooie badkamer met ligbad en aparte douche.

Sombere (upgrade) kamer, slecht uitzicht vanuit de kamer, leeslamp niet verstelbaar waardoor niet goed gelezen kan worden in bed, geen privacy op terras voor de kamer, geen tuinstel op het terras, zodat het kamermeubilair buiten gezet diende te worden, stad Gladbeck beetje saai.

Tip! Prachtig groot park bos bij kasteel vlakbij.

7,4

Beoordeling door C.H.M. Brock uit spijkenisse, op 6 juni 2017 (Gezin)

Mooie natuur en perfecte uitvalsbasis.

Tip! Zoom Gelsenkirche, een dierentuin die je beslist moet bezoeken.

9,4

Beoordeling door EJ De Graaf uit Apeldoorn, op 1 juni 2017 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Geen behoorlijke fietsroutes aanwezig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Stelletje)

Vele mogelijkheden van uitgaan.

Het geluid van de voorbijrijdende trein en auto's. Een betere isolatie zal hiervoor nodig zijn. Jammer dat op de laatste c.q avond voor het vertrek de volgende dag bij het diner à la carte veel misging.

8

Beoordeling door R.O Bouma uit Wirdum fr, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Ruime kamer.

Verlichting niet helder genoeg. Douche kraan en kop moet ontkalkt worden.

Tip! Münster is erg leuk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Stelletje)

Fietsen meegenomen maar dat viel erg tegen, geen routes aangegeven, veel langs de weg fietsen.

Tip! Het park in de buurt van het hotel was mooi.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Een prachtige omgeving.

Dat de medewerkers geen Nederlands kunnen spreken en verstaan vonden we niet prettig. De kamer was erg oud bollig en niet erg fris. Er waren geen lekkere stoelen en ook geen buitenzitje aanwezig.

Tip! Een prachtig mooie wandelomgeving, erg leuk.

7

Beoordeling door J.A. Wijlens uit haaksbergen, op 5 maart 2017 (Gezin)

Het is een mooie accommodatie en wij hadden een heerlijk ontbijt.

Helaas was het door de snelweg gehorig.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2017 (Gezin)

Alles dichtbij.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door H.L. van Dijk uit Hoofddorp, op 8 februari 2017 (Groep)

Goed te bereiken / mooi hotel met lekker eten en vriendelijk personeel.

Beetje een gedateerde kamer maar voor zo'n prijs hoor je ons niet klagen.

Tip! Rustig gelegen met wandel mogelijkheden en een leuk plaatsje (Gladbeck) in dit plaatsje heerlijk gegeten bij de Griek Poseiden, echt een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2017 (Stelletje)

Geweldig mooi hotel, vriendelijk personeel. De kamers waren ruim en schoon, en wat hebben wij heerlijk geslapen! Het ontbijt was heel uitgebreid en heel lekker allemaal. Hier komen wij zeker nog een keer terug!

Tip! Met een door het hotel geregelde taxi, zijn wij naar het Alpincentrum geweest om te skiën. Wat een geweldige ervaring! Skiën inclusief onbeperkt eten en drinken. Daarna hebben we het ook heel gezellig gehad in de après-ski bar. De taxi stond wederom voor ons klaar, om ons weer naar het hotel te brengen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2017 (Gezin)

Een mooie uitvalsbasis voor het bezoeken van musea.

De standaard kamer laat geluid van de mensen in de kamer ernaast gemakkelijk door vanwege de tussendeur. Wij hadden buren met een waakse hond.

7,2

Beoordeling door A.H. van Rooij uit Houten, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Mooie ruime slaapkamer met prachtige badkamer. Hotel ligt in de buurt van leuke plaatsen om te bezoeken.

Kamer stonk naar rook. Pas de derde dag trok dit weg. Ontbijt was minder dan gewend bij Van der Valk. Broodjes waren niet vers, fruit was vooral de eerste ochtend erg slecht. Geen vers fruit en gesneden fruit kwam uit blik. Was verkleurd en niet te eten. De 2e dag wel wat fruit. Slechts 1 koffieapparaat. Deze was de laatste ochtend stuk dus geen koffievarianten. Er stonden kannen (oude) koffie op tafel. Ook het diner was niet zoals we van Van der Valk gewend zijn. Zeer kaal. Alleen vlees en patat.

Tip! Oberhausen, en CentrO prachtig met al die kerstversiering en heerlijk warm met dat koude weer buiten. Ook de oude binnenstad is gezellig. Tip: wil je naar het Alpinecentrum Bottrop in de schoolvakantie: reserveer van te voren. Wij wilden alleen maar binnen kijken en kwamen er niet in.

7,2

Beoordeling door WWM Van Ooijen uit Tiel, op 9 januari 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.E.W van Teeseling-Mulder uit Ruurlo, op 8 januari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J.A.C van Kraaij uit Eindhoven, op 8 januari 2017 (Gezin)

Fijne dagen gehad en het hotel was prima.

Tip! Prachtig park achter het hotel, fijn om daar te wandelen.

8

Beoordeling door J.N. Willemsma uit Blauwhuis, op 29 december 2016 (Stelletje)

Gastvrij ontvangen, keurige kamer en het ontbijt is prima.

Tip! Leuke omgeving voor leuke uitstapjes. Rondom het hotel kun je leuk wandelen.

7,8

Beoordeling door J.J. van Elswijk uit schiedam, op 29 december 2016 (Stelletje)

Goed geregeld, kamer netjes.

Vreemd televisie gedrag; viel na verloop van tijd onverwacht uit en moest dan iedere keer weer opgestart worden.

7,6

Beoordeling door H.A. Kwakernaat uit Heinenoord, op 28 december 2016 (Gezin)

Centraal gelegen, bezoek aan de kerstmarkten.

Gehandicaptenparkeerplaatsen bezet door andere gasten zonder kaart.

Tip! Centraal gelegen, vlakbij Essen, Oberhausen, Mülheim en de Kerstmarkten.

8

Beoordeling door J Schultze uit Lelystad, op 22 december 2016 (Gezin)

Hotel is gunstig gelegen om naar verschillende steden te reizen. Mooie grote kamer en alles zeer netjes.

De kamers zijn erg gehorig en in de vleugel waar wij zaten was de wifi echt heel slecht. Tevens kon het restaurant het aantal gasten niet aan en hebben wij twee ochtenden op de gang moeten wachten tot ons kamernummer afgeroepen werd. Dit is erg jammer en het geeft een slecht beeld, als je met meer dan 30 gasten op de gang moet zitten wachten. In de avond maar 1 medewerker in de bar. we hebben 15 minuten moeten wachten om een bestelling te kunnen doen en toen nog 10 minuten voordat ik hem kreeg. Dit is erg slecht en er was ook veel commentaar over bij andere gasten.

Tip! Mooie locatie om te wandelen en verschillende kerstmarkten te bezoeken.

8,4

Beoordeling door HJ Goldenbeld uit Enschede, op 21 december 2016 (Gezin)

De entourage was super.

Het avondbuffet wel zeer slecht.

Tip! Essen was heel dichtbij en ook in Oberhausen ben je zo.

9,5

Beoordeling door R Fisscher uit Oosterhout, op 16 december 2016 (Gezin)

Er zijn genoeg mogelijkheden om in de omgeving te wandelen, sporten en uit te rusten in het hotel.

Tip! Een mooie bosrijke omgeving, mogelijkheid om heerlijk te wandelen of sporten. Op ca. 500 m is er een restaurant en midgetgolfbaan. Het centrum van Gladbeck is ook de moeite waard om te bekijken. We zijn ook naar Centro Oberhausen geweest en de plaats Oberhausen. Met de auto een 20 minuten rijden.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2016 (Gezin)

Gezellige en drukke lounge. Mooi interieur alsmede de Kerstversiering.

De veren kussens die worden plat zodat je zonder kussen ligt.

Tip! We kwamen voor de kerstmarkten.

7,6

Beoordeling door A.J. Woudstra uit Heerhugowaard, op 13 december 2016 (Stelletje)

Het hotel was sfeervol versierd i.v.m. Kerstmis. Onze kamer was nog niet gerestyled, maar toch netjes en iedere dag kregen we schoon linnengoed. De maaltijden waren geweldig.

Het hotel lag dichtbij een drukke weg. Het was daar trouwens een wirwar van drukke wegen, op ong. 20 km. van Oberhausen. We houden meer van iets kleinschaligs op het platteland.

Tip! Om even uit de drukte te zijn is een uitstapje naar Natuurpark/dierentuin Frankenhof te Reken in Munsterland een aanrader. Voor € 8,- p.p. heb je urenlang kijk- en wandelplezier. Het is ongeveer 25 min. rijden.

7,8

Beoordeling door W Achterhuis uit Enschede, op 8 december 2016 (Gezin)

Ontbijt buffet was perfect.

We missen een 2e nachtkastje, licht boven de wastafel is zeer wenselijk. De afvoer van douche op de kamer erg gehorig, vooral ´s nachts, van ontluchting als elders wc werd door getrokken of water spoelde. Bij de kluis op kamer 325 was geen rode knop te vinden voor programmeren. Jammer van het koud-warm buffet op 1-12-2016, koud was goed maar het warme gedeelte was ook koud.

Tip! Prima locatie om veel dingen te bezichtigen binnen een straal van 35 km.

8,2

Beoordeling door S.H. Clarke Hartog uit Haarlem, op 7 december 2016 (Gezin)

De omgeving, personeel en algemene indruk.

Het gratis internet was van slechte kwaliteit.

Tip! Leuk wandelpad. De kerstmarkten in de buurt, echt een aanrader (alleen voor november en december uiteraard). Het centrum van Gladbeck was ook leuk om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door N.W. Winkels Winkels uit Oudbeijerland, op 7 december 2016 (Gezin)

De versiering overal heel mooi. Het ontbijt altijd van alles aanwezig.

De kamer was dit keer te dichtbij de bar en geef 's nachts te veel herrie. Maar daar hadden wij andere keren geen last van.

Tip! Als je naar het centrum gaat is het prachtig wandelen door het bos. Met kinderen hoef je ook niet te vervelen want in het bos zijn verschillende spelen zoals schommels en andere spelletjes.

8,6

Beoordeling door B.J.F. Janssens uit Nibbixwoud, op 7 december 2016 (Gezin)

Ruime en schone kamer (217). Wifi valt wel regelmatig weg daar. Ontbijt was uitstekend en werd goed aangevuld. Dichtbij Oberhausen, Essen, Gelsenkirchen en Bochum om de Kerstmarkten te bezoeken.

Dat de wifi veel weg valt in onze kamer (217).

Tip! Heel leuk stadspark vlak achter het hotel. Tevens een heel goed uitgangspunt om verschillende kerstmarkten te bezoeken.

9

Beoordeling door BM de Roo uit EINDHOVEN, op 3 december 2016 (Gezin)

Kerstfeer.

Herrie van de treinen 3 nachten lang kamer 406.

Tip! Kerstmarkten Oberhausen.

7,4

Beoordeling door K. A. Bodde uit Groningen, op 1 december 2016 (Gezin)

Goed ontbijt , vriendelijk ontvangst. Kamer op tijd beschikbaar.

Verbouw werkzaamheden gingen in het weekend door, ook op zondag. Van zaterdag op zondag nacht was er een party. Veel housemuziek tot 3 uur in de nacht, daarna tot 4.30 uur overlast op de parking, met als klap op de vuurpijl het afsteken van enkel knalvuurwerk.

Tip! Klein centrum in Gladbeck. Wij zijn naar de kerstmarkten en CentrO Oberausen geweest. Zondag naar Keulen, er waren wel 2 kerstmarkten, maar verder was er geen winkel open.

7,6

Beoordeling door RJL Van Kempen uit Zwijndrecht, op 30 november 2016 (Gezin)

Goed te combineren met de omgeving, bezoek onder andere CentrO Oberhausen en de Kerstmarkten.

7,2

Beoordeling door C.J. Meudijk uit Hellevoetsluis, op 27 november 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door CHM. Coppens uit Goirle, op 25 november 2016 (Gezin)

8,6

Beoordeling door J J Schrijver uit Rotterdam, op 24 november 2016 (Stelletje)

Alles was tiptop. Zeer klein doch belangrijk minpuntje in verband met de veiligheid, in badkamer waren de douchekop en de bad steun stuk.

Tip! De Kerstmarkt en CentrO Oberhausen waren top.

8

Beoordeling door R Dekkers uit Amsterdam, op 24 november 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door H.A Dingelstad uit Tilburg, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 oktober 2016 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door M.A.M. De Groot uit Eindhoven, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

Fijn weer.

Liften ver weg.

Tip! Mooie wandeling naar kasteel. Gezellig centrum.

7,2

Beoordeling door K Bruggeman uit Lettele, op 10 oktober 2016 (Gezin)

Gunstige ligging van het hotel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime ontvangstruimte. Prima ontbijtbuffet.

Geluid van de snelweg: de kamers zijn niet erg goed geïsoleerd tegen het geluid.

Tip! Centrale ligging, veel te doen en te zien in de buurt. Dagje Centro in Oberhausen. Ook ligt er een mooi en verrassend groot park naast het hotel, waar je prima wandelen kunt.

8,2

Beoordeling door E. Schulte uit Doesburg, op 2 oktober 2016 (Stelletje)

Omgeving ontzettend mooi park waar wij met ons hondje heerlijk hebben gewandeld.

Douchedeur ging heel stroef dicht, kan wel wat kruipolie gebruiken! Geen licht boven het douchen.

Tip! Centrum te ver van het hotel om te lopen. Wel mooi centrum.

8

Beoordeling door B.S. de Vries uit Veendam, op 29 september 2016 (Stelletje)

Ontvangst was zeer vriendelijk. Ontbijt heerlijk.

Kan van der Valk niets aan doen. Het was zeer warm. Ook op de kamer. Meer geld besteden dan aanbieding, zou je met warm weer een airco moeten hebben. Lawaai van trein en snelweg is te horen.

Tip! Dicht bij steden en park. Mooie routes om te fietsen, vrij vlak. Kasteel direct in de buurt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2016 (Gezin)

Het totale plaatje.

De zolderkamer. Bij een langer verblijf toch liever een kamer met balkon. De bediening vergiste zich nog wel eens in de tafel bij het warme eten. Beter werken met tafelnummers! Soms lang wachten op de drankjes.

Tip! Het natuurpark. Heerlijk en mooi om te wandelen.

7,2

Beoordeling door F.G.A.M.D. Lauffer uit Tilburg, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Prachtige, ruime (gerenoveerde) kamer met zowel ruime douchecabine als ligbad. Super de luxe ontbijt. Behulpzaam, vriendelijk personeel, zowel in Receptie als restaurant. Early check-in al om 14:00 uur. Meer dan goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Een niet-functionerende airconditioning bij een buitentemperatuur van 35 C.! De receptionist was zo vriendelijk zijn eigen staande ventilator op onze kamer neer te zetten. Ondanks deze actie was de binnentemperatuur nog steeds 32 C.! 's Nachts echter hoorden we toch een licht geruis uit het ventilatierooster van de airconditioning komen. Misschien toch een economisch overweging deze gedurende de dag af te sluiten? Slechts één espressomachine in de gigantische ontbijtzaal en terras, wat in wat lange wachttijden resulteerde.

9,6

Beoordeling door D.J van den Broek uit Amersfoort, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Omgeving.

Tip! Lekker dicht bij Öberhausen. Lekker gewandeld in het bos.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Er even tussenuit.

De matrassen waren te zacht, maar voor drie nachten nog wel te doen.

Tip! Je kunt eindeloos lopen, vlak bij het hotel.

7,6

Beoordeling door R Rien kaijser uit HANSWEERT, op 25 augustus 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid, vriendelijk personeel.

Tip! Fiets routes zijn slecht.

8,6

Beoordeling door JEAN-PAUL Hoornaert uit kuurne, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Gedienstelijk personeel, vooral Lana aan de balie. Lekker eten. Zeer verzorgd ontbijt en avondeten, mooie kamer.

8,3

Beoordeling door PLH Buil uit Lobith, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

Het was prima.

7,3

Beoordeling door L.J. van der Heijden uit Boekel, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J.A.M. Somers uit DEVENTER, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Het ligt leuk centraal en het park wat op loop afstand is mooi en om te wandelen.

De bedden waren doorgezakt de kussens zijn wel erg zacht. Ik ben wel benieuwd wat er gebeurt met warm weer zonder airco. Tot slot misten wij een koelkastje, voor een 4 sterren hotel een must.

Tip! Het park.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Goed ontbijtbuffet en vriendelijk personeel. Schone kamers.

Herrie van snelweg.

Tip! Hatern See op ca. 30 km afstand. Prima rond te wandelen 9 km.

7,8

Beoordeling door J Renes uit Utrecht, op 10 augustus 2016 (Groep)

Een mooi hotel, goed eten.

Dat de bar dicht was, al de hele week.

Tip! Wij zijn wezen winkelen in de grote steden.

9,2

Beoordeling door P Van Erp uit Gorinchem, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

Gunstig gelegen voor diverse uitstapjes en steden.

De herrie van de goederentrein en de snelweg in de nacht en lawaai van de televisie van de buren. Erg gehorig.

Tip! Zijn in Oberhausen, Keulen en Dusseldorf geweest.

7

Beoordeling door F.C Otte uit Elburg, op 6 augustus 2016 (Gezin)

Vriendelijkheid van het personeel.

Heel veel kinderen.

Tip! Essen en Wupperthal zijn met mooi weer prachtige plaatsen om te bezoeken.

8,2

Beoordeling door M.J. Van Uden uit Rosmalen, op 5 augustus 2016 (Gezin)

In de buurt van Movie Park gelegen, dat was perfect voor ons met de klein kinderen.

Tip! Movie Park voor herhaling vatbaar.

7,8

Beoordeling door H.J.J. Brekelmans uit Best, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

De vriendelijke bejegening door het personeel en de roomservice die alles tip top in orde hielden.

Kamer zonder uitzicht, slechts een dakraam. Verouderde vloerbedekking en gebrek aan koelkastje.

Tip! Het Ruhrmuseum in Essen was erg de moeite waard. Verder ook nog een leuk park direct in de omgeving met Wasserschloss Wittringen was leuk.

8

Beoordeling door LEO Leo Kranenburg uit Halfweg, op 3 augustus 2016 (Gezin)

8,4

Beoordeling door W. de Groot uit eindhoven, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Ideale uitvalbasis.

Tip! Genoeg te zien in het Rurhgebied.

8,6

Beoordeling door GFJ De Kievit uit Rijswijk, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Ik had rugklachten toen ik aan kwam kreeg ik direct een andere kamer zodat ik geen trap moest lopen. Fantastische service en schitterende kamer.

Ik kon nergens heen vanwege mijn rug maar met een mooi terras en prima service toch heerlijk genoten.

9

Beoordeling door HLM Olfers uit Valkenswaard, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Leuke ligging, gewoon goed hotel, vriendelijk, behulpzaam personeel. We kregen een standaardkamer met dakraam terwijl we hadden gevraagd om een standaardkamer met balkon of terras. Direct terug naar receptie. E.e.a. werd direct bekeken én opgelost. We kregen een kamer met balkon. Top!

De bar was en bleef dicht. We vroegen om een plattegrond van de omgeving. We kregen een onduidelijke plattegrond van Gladbeck, dat was het. Dit kan beter.

Tip! Heerlijke wandelomgeving.

8,6

Beoordeling door MARJA Marja Maat van Beers uit Maarssen, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Goed en mooi hotel, diverse plaatsen waar genoeg te doen was.

Dat er op de kamer geen airco was. De kamer had een tuimelraam en het was op de bovenste verdieping.'s Avonds op het buiten terras slechte bediening, klanten liepen weg. Wij gingen zelf wat te drinken halen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door T Kwant uit Budel-dorplein, op 30 juli 2016 (Stelletje)

Zo dicht bij een wandelgebied.

Doorlopend balkon. Waar een stelletje mannen 's nachts om 4 uur een sigaret rookten en veel lawaai maakten voor ons raam.

Tip! Dicht in de buurt van centrum Öberhausen, Legoland, Seaworld, Movieworld en Zoom Diergaarde.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2016 (Stelletje)

Bosrijke omgeving.

Tip! Mooi gebied om met de fiets de steden en dorpen te bezichtigen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen in het Ruhrgebied.

Te warm op de kamer.

Tip! Groene omgeving met veel geschiedenis over de mijnbouw.

8,2

Beoordeling door GJ Bouwmeester uit Soest, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Fraaie locatie in een leuke omgeving. De kamer was op zich prima.

De douche was in het ligbad, hetgeen voor ouderen lastig is. Menigeen zou hierdoor al afhaken. Het hotel ligt vlak langs de A2 en er loopt ook een spoorlijn vrij dicht langs het hotel. Omdat het warm was moest het raam wel open. Heel veel geluidsoverlast had dit tot gevolg. De A2 en de treintransport is in het Ruhrgebied erg druk. De kamers hebben geen airco Omdat het > 30 graden werd in onze week vinden we dit wel een "must" in een 4 sterren hotel.

Tip! Een mooi Freibad op 3 km afstand. Een groot recreatief sportgebied naast het hotel. Leuke plaatsen op korte afstand; Oberhausen, Essen, Recklinghausen etc.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2016 (Groep)

Het hotel ligt aan de snelweg, maar in een mooie omgeving. De receptie hielp ons erg goed om te vertellen wat we konden bezoeken in de buurt.

Het geluid van de snelweg.

Tip! Botanische tuin met mooie beelden. Shoppen in Oberhausen.

7,8

Beoordeling door J van DIjk uit DRiebergen, op 23 juli 2016 (Gezin)

Mooie omgeving, maar als je wilt fietsen langs de Ruhr, wel eerst met de auto naar toe rijden, want de rit is 22 km. Achter het hotel mooi park, speelmogelijkheden voor kinderen en helemaal fijn, het Freizeit zwembad op 2,5 km afstand van het hotel.

Het hotel ligt dicht langs de snelweg A2 naar Hannover, veel last 's nachts van het lawaai. Geen airco op de kamer, dus met 34 graden wil je toch iets openzetten.

Tip! Villa Hugel in Essen, echt de moeite waard en een prachtig park rondom de villa. Parkeren gratis. Fietsen langs de Ruhr, mooi fietspad en de lengte kan je zelf bepalen, diverse bruggen om weer naar de andere kant te komen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Prima hotel met vriendelijk personeel en het eten was ook goed.

Niets, we hebben het prima naar ons zin gehad.

Tip! Op loopafstand van het hotel is een park met een kasteel. Hier is het ontzettend mooi en heerlijk om te wandelen.

8

Beoordeling door TA Scherbeijn uit Rilland, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Mooie kamer goede service, ontbijt buffet prima, dichtbij goede wandelmogelijkheid met hond.

Waardeloos warm diner buffet, aardappelkroketten eerst zacht en koud daarna helemaal geen meer, alleen noedels. Weinig groente erwtjes met worteltjes, niet vers. Daarna ergens anders gaan eten.

Tip! Op ± 20 km ligt natuur gebied Hohe Mark, zeer uitgestrekt met in het midden het dorp Reasfeld mooi kasteel en uitgestrekte bossen, vijvers en beken.

7,4

Beoordeling door C.E. Nijhoff uit WIERDEN, op 20 juli 2016 (Gezin)

Het hotel.

Het personeel bij het ontbijt ze halen de borden al weg toe wij nog aan het eten waren.

Tip! Gladbeck is een mooi plaats.

7

Beoordeling door AGNES Van Agnes aernsbergen uit MALDEN, op 19 juli 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door H. van Scherpenzeel uit Veenendaal, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Fijne grote kamer, met alle comfort. Vlak bij een aantal bezienswaardigheden en uitstapjes. Met de fiets snel buiten de stad in de vrije natuur.

Tip! Degene die fijn winkelt is CentrO in Oberhausen makkelijk te bereiken. Ouders met kinderen vinden een pretpark om de hoek. Als je van wandelen en fietsen houdt, ligt een natuurgebied om de hoek.

9

Beoordeling door H.L. Standhart uit Koudekerk aan den Rijn, op 12 juli 2016 (Stelletje)

Uitvalbasis naar omgeving en te voet naar het bos.

Dinerbuffet en verkeerde te hoge rekening. Alsmede de reactie van supervisors van het restaurant op niet bijgevulde schalen. Daar is onvoldoende alertheid op in tegenstelling tot het ontbijtbuffet.

Tip! Düsseldorf en het nabij gelegen bos.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2016 (Stelletje)

Mooi hotel. Alleen jammer dat in de brochure stond dat er een Nederlandse baliemedewerkster zou zijn, die er niet was en dat de eerste consumpties voor rekening van het hotel was en die hebben we niet gekregen

Dat op zondag de bar gesloten was en we voor de rest geen voetbal konden zien ik denk als Duitsland had moeten voetballen dat het wel open gegaan was.

Tip! Omgeving is prima.

7,7

Beoordeling door JMC Scheffers uit biezenmortel, op 5 juli 2016 (Gezin)

We hadden een standaard kamer geboekt maar kregen een comfortkamer, super! Is voor herhalingbaar vatbaar! Ook het ontbijt was goed verzorgd, ruime keuze.

Tip! Prachtige omgeving vooral het park tegenover het hotel. Oberhausen en Munster zijn echt de moeite waard.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2016 (Stelletje)

Prima hotel met goede bedden en een zeer goed ontbijt, voor herhaling vatbaar.

7,4

Beoordeling door K Moen uit loosdrecht, op 30 juni 2016 (Groep)

Mooi hotel, prima ontbijt. Het dinerbuffet was uitstekend!

Wij hadden om een kamer met terras of balkon gevraagd, helaas was die niet beschikbaar.

Tip! Voor fietsen hadden we pech met het weer. Wel hebben we een paar mooie autoritten gemaakt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2016 (Gezin)

Hotel binnen is erg goed, eten, drinken etcetera erg goed. We kijken erg tevreden terug en we hebben onze uitstapjes aangepast aan de stedelijke omgeving door de fietsen achter op de auto te maken en dan ongeveer 40 km te rijden. Dan zit je in een mooie omgeving!

De ligging pal aan de autobaan is wat minder met name op het terras of als je aan de verkeerde kant je kamer hebt (ramen kunnen niet open) dan is het erg lawaaierig. Verder ligt het hotel in een stedelijke omgeving wat beperkte mogelijkheden heeft als je de rust en de natuur op zoek.

Tip! De omgeving bij Oer-Erkenschwick is erg mooi om te wandelen, fietsen of mountainbiken.

8

Beoordeling door L.C.M. van de Nes uit Loon op Zand, op 28 juni 2016 (Stelletje)

Alles prima behalve de laatste nacht.

Laaste nacht disco tot 3:30. Belachelijk voor een hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Alles was goed.

Dat de drankjes en met name een Hollandse borrel belachelijk duur zijn. Het hotel is wel aan renovatie toe.

Tip! De ligging is heel centraal, leuke steden in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2016 (Stelletje)

Ruime parkeergelegenheid, veel voor weinig geld.

Enigszins afgelegen.

Tip! Essen is een mooie, grote, leuke stad, maar Gladbeck is ook zeker een bezoek waard.

7,8

Beoordeling door HENK HENK SMIDT uit LEEUWARDEN, op 23 juni 2016 (Gezin)

Mooie kamer, vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mochten jullie weer zo'n aanbieding hebben dan gaan we er vast weer heen.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2016 (Gezin)

Prima de luxe.

9

Beoordeling door J.W.J. van Hilst uit Waalwijk, op 24 mei 2016 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel en het uitstekende ontbijt.

Het geluid van de snelweg en de spoorweg, maar doe je het raam dicht dan is het al een stuk minder vervelend.

Tip! Centrum van Gladbeck heel aardig en op loopafstand het schitterende park met wandel-en fietspaden.

8,4

Beoordeling door E Vernooij uit h.veld g.dam, op 13 mei 2016 (Stelletje)

Prima locatie!

We kregen de zolderkamer met dakraam, dit vonden we jammer.

Tip! Hotel staat in een groot stadspark.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2016 (Gezin)

Ligging ten opzichte van bezienswaardigheden.

Erg druk bij dinerbuffet. Duurde soms lang voordat het aangevuld werd (met name dessert). Hotelkamers hebben geen deur naar de badkamer, maar een schuifdeur.

Tip! In de buurt van bezienswaardigheden zoals Movie Park, CentrO Oberhausen en Zoom Erlebniswelt. Hotel ligt naast een mooi park, waar goed gewandeld kan worden (o.a. naar Schloss Wittringen). Tevens is er een leuke speeltuin voor kinderen en enkele hokken met dieren. Leuke midgetgolfbaan naast het hotel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2016 (Stelletje)

Alles.

7,6

Beoordeling door NGM Tol uit Volendam, op 3 mei 2016 (Individueel)

De prijs. Het eten was heerlijk. Rustig, een dikke 10.

9,5

Beoordeling door H. Schipma uit Heemskerk, op 2 mei 2016 (Stelletje)

Bij slecht weer, {en dat hadden wij], redelijke alternatieven, zoals CenterO in Oberhausen.

7,2

Beoordeling door F.A. Gehrmann uit Leidschendam, op 1 mei 2016 (Gezin)

De hotelaccomodatie, service en ontbijt.

8

Beoordeling door D de Vries uit burgum, op 27 april 2016 (Stelletje)

Een heerlijke comfort kamer, heerlijk ontbijt en een mooie omgeving.

Tip! Een prachtig park vlakbij.

8

Beoordeling door A.L. Siegers uit Amsterdam, op 20 april 2016 (Gezin)

Dicht bij centrum en Oberhausen.

Eten serveren duurt erg lang, personeel in restaurant toch anders opgeleid als in Nederland.

7,2

Beoordeling door C Hoogstad uit Alphen aan den Rijn, op 7 april 2016 (Stelletje)

lekker rustige omgeving

slechte slaapkussens

Tip! shopping center op reedelijke afstand

7,4

Beoordeling door HJM Reumkens uit Landgraaf, op 3 april 2016 (Stelletje)

Goede ligging. De inrichting was sfeervol.

Tweede nacht zeer veel geluidsoverlast. Waaraan de receptionist weinig kon doen. Waardoor wij onze korte vakantie niet hebben kunnen voortzetten. Daarbij was het ontbijt die ochtend een grote puinhoop. Te weinig en niet kundig personeel. Een klein voorbeeld. Zeer lange wachttijd om een kopje koffie of thee te verkrijgen. Daar sta je niet op te wachten na een slapeloze nacht.

Tip! Interessante industriële omgeving. Vooral Essen is de moeite waard.

7,3

Beoordeling door J. Et-Talabi uit Oosterhout, op 2 april 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel (Bilal is een zeer gastvrije, beleefde en hartelijke gastheer). Ruime parkeergelegenheid.

Vroege check-out!!

Tip! Erg gunstig gelegen voor een bezoekje aan Movie Park Germany!

7,8

Beoordeling door D de Baan uit Vlaardingen, op 2 april 2016 (Stelletje)

Mooi opgezet stijlvol hotel, met prachtige kamers en uitstekend ontbijt.

Tip! Essen der Alte Synagoge, de grootste van west Europa. In jaren 20 stijl, geheel in oude staat teruggebracht. Gratis toegankelijk. Mooi nagedachtenis monument van deze belangrijke bevolkingsgroep.

9,4

Beoordeling door A Eggens uit Blokzijl, op 24 maart 2016 (Stelletje)

De hond kon mee.

Groot hotel, lange gangen.

Tip! Goede uitvallocatie voor de omgeving.

9,6

Beoordeling door H.F Tiggeloven uit Delft, op 23 maart 2016 (Stelletje)

Het hotel is mooi, schoon en heeft vriendelijk personeel.

De zolderkamer. Hij was schoon en netjes maar je kon alleen naar buiten kijken als je ging staan. En er stonden alleen 2 eetkamerstoelen, dus je zat de hele avond rechtop als je tv ging kijken.

Tip! Winkelen in Essen, Centro en omgeving. De dierentuin was ook bijzonder leuk om te doen.

7,8

Beoordeling door S. Victorie uit Purmerend, op 21 maart 2016 (Stelletje)

De plaatsen erom heen waar wij ons goed vermaakt hebben.

We vonden minder leuk dat het eten zeker 20 minuten na elkaar werd opgediend aangezien de tong nog rauw was en terug naar de keuken moest. Dat hield in dat we na elkaar gegeten hebben. De ober vond het ook heel vervelend. De ober heeft het getracht op te lossen,maar het blijft ongezellig. Verder hebben we de dagen daarna lekker gegeten.

Tip! Een pracht van een winkelcentrum in Oberhausen is de moeite waard om heen te gaan en zeker moet/ kunt u naar het wildpark in de buurt.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2016 (Gezin)

De locatie, dichtbij steden Essen, Duisburg en Oberhausen. Het park bij het hotel.

Tip! Bij het ontbijt de mogelijkheid om een theekannetje te kunnen gebruiken. Het naastgelegen Slot Wigenstein + park is en leuke wandel- en terrasgelegenheid.

8

Beoordeling door A.B. de Haan uit Velsen Noord, op 4 maart 2016 (Gezin)

De omgeving.

Het ontbijt was heel erg druk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2016 (Stelletje)

Alles was perfect, we hebben het erg naar ons zin gehad, vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door H Timmer uit ede, op 11 februari 2016 (Stelletje)

Prima, alleen geen minibar.

Tip! Dortmund is een mooie stad, veel winkels.

8

Beoordeling door M Haitsma uit Norg, op 8 februari 2016 (Gezin)

Dichtbij grote steden.

Druk autoverkeer.

Tip! We hebben ons goed vermaakt.

7,6

Beoordeling door G Legters uit Varsseveld, op 18 december 2015 (Gezin)

Even onthaasten.

Soms wat onpersoonlijk.

Tip! CenterO in Oberhausen is een heel groot winkelcentrum!

7,6

Beoordeling door F van Rossum uit Wijchen, op 29 november 2015 (Gezin)

Zeer mooi hotel met zeer vriendelijk personeel en een zeer goed ontbijt en een omgeving waarin zeer veel te doen is!

Er vlakbij is een spoorlijn waar regelmatig treinen rijden en die zijn zeer gehorig. Maar het gekke is dat je er na een paar dagen al aan gewend raakt.

Tip! Het overdekte winkelcentrum in Oberhausen, maar dat is genoeg bekend. Misschien wat minder bekend maar zeker niet minder mooi is de binnenstad van Essen. Ook daar is zo'n groot luxe overdekt winkelcentrum, dat was echt schitterend. Het klinkt misschien raar maar verder geniet van de imposante fabrieken en schoorstenen en zeker ook de mooie stadions. Het lijkt wel of Duitsers alles in het groot willen doen.

8,2

Beoordeling door M Kuiper uit Elshout, op 27 november 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door D Koldenhof uit Apeldoorn, op 12 november 2015 (Stelletje)

Goed verblijf.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie grote kamer, lekker ontbijt. Rekening gehouden met onze wensen (2 aparte bedden). Bij het hotel ligt een heel groot sport- groen- en wandelgebied, onvermoed leuk!

Hoe kom je in het hotel. We hebben dit diverse keren moeten vragen. Het adres is niet bekend in de navigator. Klein kaartje bij de boeking had wonderen verricht! Het vinden van het hotel kostte nu veel tijd.

Tip! Achter het hotel ligt een groot groengebied met tennisbanen, een atletiekbaan, kinderboerderij, wandel- en fietspaden. Echt heel mooi. De stad Gladbeck is gezellig en mooi om te bekijken.

7,8

Beoordeling door F Wagner uit Den Haag, op 5 oktober 2015 (Gezin)

De rust, de grote van de kamers en de mooie badkamer.

Tip! Wij hebben elke dag een buskaart gekocht voor 4.80 euro per persoon, hiermee kan je de hele dag (24 uur) reizen. Zodoende zijn we in alle plaatsen die 35 km rondom Gladbeck liggen geweest, van Essen tot Gelsenkirgen. Ik denk 14 plaatsen, om te winkelen te eten en te wandelen. We hadden zeer mooi weer, het was 20 graden.

8

Beoordeling door J Hammer uit Papendrecht, op 25 september 2015 (Gezin)

Ben al eerder in dit hotel geweest via andere organisator, beter kamers. Deze kamer viel zwaar tegen heb andere kamer genomen met bij betaling.

Tip! Licht aan een park, centrum ook leuk.

9,4

Beoordeling door J.P.H.J. van Ruijven uit Kwintsheul, op 21 september 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door L van Kommer uit Amersfoort, op 13 september 2015 (Gezin)

10

Beoordeling door C Zwaan-Hartman uit Delft, op 13 september 2015 (Stelletje)

Gewoon een fijn hotel met een rustige kamer. Lekker ruim en ook leuk, plus 6 Nederlandse tv zenders.

De ontvangsthal kan wat gezelliger, doe bijvoorbeeld de open haard aan, dit maakt wat sfeer.

Tip! De omgeving is niet zo bijzonder. Wel weer dicht bij Shopping mall Oberhausen.

7

Beoordeling door W Boogaard uit Middelburg, op 10 september 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door J B A Van der heiden uit Schipluiden, op 9 september 2015 (Gezin)

Dat je alles heb in een hotel.

Dat de kamer erg gedateerd was en donker.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2015 (Stelletje)

Het hotel ligt centraal gelegen tussen een aantal grote steden met vele bezienswaardigheden.

De menukaart voor de lunch. Weinig te bieden voor relatief veel geld.

Tip! Als voorbeeld een bezoek aan Zollverein in Essen. Geweldig interessant.

8,6

Beoordeling door R Morsink uit Losser, op 2 september 2015 (Stelletje)

Prima kamer, super ontbijt, een goed hotel.

Fietsenstalling mag verbeterd worden.

Tip! Gelsenkirchen en Essen zijn mooie steden. In de omgeving kun je mooi fietsen, richting Heidesee Grafenwald.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2015 (Groep)

De centrale ligging in dit gebied.

Het aparte geluid van de vele treinen en vooral de goederentreinen die veelvuldig langs komen. Wel achter de bomen anders was het geluid iets te.

Tip! Wij waren gekomen om verschillende steden in de omgeving te bezoeken en uiteraard het CentrO bij Oberhausen, dat de moeite waard was. Munster was een plek die wij nog niet eerder aandeden. Daar was het historische nog goed terug te vinden, iets wat je in andere steden miste. Een panorama uitzicht in een bocht van de Rhein bij het plaatsje Voerde, was een goede plek om te genieten.

8,2

Beoordeling door J Thijssen uit Doesburg, op 31 augustus 2015 (Gezin)

Behulpzaam.

Slechte onderhoud van beton. Galerij, van binnen gedateerd, goed schoon.

Tip! Omgeving : industrieel erfgoed te zien ( krupp) en meer, krijg de indruk dat deze regio alleen maar beter wordt, mijn gevoel zeg dat.

8

Beoordeling door G Lauck uit Zierikzee, op 31 augustus 2015 (Stelletje)

Leuk verblijf gehad op een leuke locatie, voor een leuke prijs.

Geen.

Tip! Het park en kasteel erbij waren erg mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2015 (Gezin)

Mooie schone kamer!

Eten bij het buffet was niet erg warm.

Tip! Mooie wandelomgeving achter het hotel.

7,2

Beoordeling door R Elzinga uit Den Haag, op 29 augustus 2015 (Stelletje)

We kregen een prachtige suite en omdat ik mijn verjaardag vierde, was het een mooi kado.

's Nachts het lawaai van de trein en de snelweg.

Tip! Heerlijk fietsen, wandelen, tennissen en golfen.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2015 (Stelletje)

Prachtig luxe kamer met balkon, apart toilet en badkamer.

Wij misten een ophanghaakje voor de handdoek in het toilet. In de badkamer was er slechts een haakje, geen prullenbak en in de douchehoek misten wij een lampje. Het ontbijt werd geserveerd in een grote ongezellige zaal zonder bloemen en plantenbakken. Bij het personeel ontbrak de spontaniteit en een glimlach. Niet leuk!

Tip! Het hotel ligt niet ver van CentrO in Oberhausen. Het grootste winkelcentrum van de wereld. Dicht bij Botterop met het Moviepark.

7,6

Beoordeling door A.A.M. Heuer-van Eerdewijk uit Tilburg, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

Ik vond de sfeer warm.

Dat er geen koffie/thee-faciliteit op de kamer is en geen koelkastje, zeker met warm weer.

Tip! Wij hebben een paar plaatsen bezocht. Ook Gladbeck (leuk centrum) en Oberhausen en Wesel.

7,6

Beoordeling door D. Frankevijle uit Zaandam, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

Prachtige omgeving, goed ingerichte kamer en zeer klantvriendelijk personeel.

WiFi alleen beschikbaar in de foyer, niet apart op de kamers beschikbaar. De lift was deels defect waardoor het niet mogelijk was met de lift naar de 3e verdieping te gaan. Gezien lichamelijke beperking nu wel lastig. Diner was beperkt had liever wat uitgebreidere keuze gehad.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen, stad was op loopafstand en ook de moeite waard. Park met mogelijkheid van zwembad en bezichtiging van kasteel.

8,3

Beoordeling door P Van Rest uit St.willebrord, op 18 augustus 2015 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2015 (Gezin)

Mooie kamer, netjes en schoon.

Het versleten balkon.

Tip! Bosrijk en toch dicht bij de winkels.

8

Beoordeling door C van Roon uit Den Haag, op 17 augustus 2015 (Stelletje)

De lift deed het vaak niet. Stond stil op andere verdieping. Verder maakt de trein een hoop lawaai. De ramen moeten constant gesloten blijven voor de herrie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2015 (Stelletje)

Goed restaurant voor het diner en prima verzorgt ontbijt.

Geen minpunten.

Tip! Gasometer in Oberhausen met lichtshow. Stadcentrum Essen. Techniekpark Duisburg.

7,8

Beoordeling door T Notten uit Geldrop, op 16 augustus 2015 (Groep)

Tip! Met 6 personen 3 dagen gegolfd in de omgeving. Mooie banen. Ontbijt was goed en overvloedig, maar niet speciaal. Toch de normale te verwachten van der Valk kwaliteit. Ruime kamers. Mag wel wat opknap, maar gezien de prijs geen enkel probleem! Zouden hetzelfde zo weer doen.

7,2

Beoordeling door A Merlijn uit Dronten, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Het is een prachtig hotel. Alles is van marmer.

Wij konden de fietsen niet kwijt in een overdekte stalling. Geen koelkast in de kamer, geen waterkoker op de kamer voor het zetten van koffie of thee. Geen airco op de kamer. Wij zijn in Van der Valk Drachten geweest drie dagen ervoor, en daar was het wel.

Tip! Wij hebben gefietst en de omgeving was erg leuk, wij zijn geweest in Botrop en in het gezellige centrum van Gladbeck. En we zijn gefietst naar Dorsten, gezellige plaats.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2015 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door H. Bont uit Ridderkerk, op 9 augustus 2015 (Stelletje)

Goed hotel en prima eten.

De badkamers moeten nodig gerenoveerd worden vooral de doucheruimte is niet meer van deze tijd te klein en gebrekkig sanitair. Ook de closetpot moet hoger en is erg klein. Ook geen behoorlijke ventilatie in de badkamer

Tip! Fijne omgeving met goede parkeervoorzieningen, goede shopmogelijkheden in bijvoorbeeld Essen.

8

Beoordeling door M Nonkes uit Voorschoten, op 5 augustus 2015 (Gezin)

Vond het een leuk uitje voor die prijs.

De trein die langs het hotel komt en de nabijheid van de autobahn.

Tip! De omgeving is minder. Het is een goed hotel voor gezinnen met kinderen die naar Moviepark gaan.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Groep)

Alles.

Als je aan de voorkant slaapt, heb je lawaai van de trein. Je kunt je venster niet openzetten.

Tip! Eigenlijk is er niet veel te zien. Moviepark is dichtbij, maar dit is voor families met kinderen. We zijn steden gaan bezichtigen zoals Düsseldorf, Essen en Bochum. Als je iets wilt zien moet je wel 150 km rijden en zit je in een mooi gebied. We hebben wel heel goed gegeten in Gladbeck, in restaurant Jammerkrug. Met de auto 5 minuten. Heel vriendelijk personeel en niet te duur. We zijn er 2 keer gaan eten.

8,3

Beoordeling door G Helbig uit Bedum, op 5 augustus 2015 (Stelletje)

Bijna alles, de gastvrijheid en het personeel. Een mooie entree. Goede parkeerplaatsen en dat honden welkom zijn en natuurlijk het ontbijt en warm buffet, dat was er in overdaad en heerlijk.

Dat er geen fietskaarten aanwezig waren. Misschien meer aandacht voor fietsen verhuur besteden.( vooral wij als Nederlanders) want je kunt er heel mooi fietsen in de omgeving en wandelen. Dat scoort een langer verblijf. De locatie is wel iets lawaaierig i.v.m. treinen en de snelweg.

Tip! De omgeving is prachtig en vooral het park voor wandelen e.d.

7,2

Beoordeling door Y Van der Cruyssen uit Zaffelare, op 3 augustus 2015 (Gezin)

We moesten nog uur extra wachten tot onze kamer beschikbaar was, dus hun incheck tijd van 14 u klopte niet, het was ruim 16 u. Ook stond er vermeld dat het receptie personeel Nederlands sprak en dat was ook het geval niet. Verder hadden we een leuke tijd. Bedankt voor de actie!

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2015 (Stelletje)

Ontbijtzaal leek wel een kantine.

Tip! Eén keer naar Centro Oberhausen is wel leuk maar voor de rest moet je er zover mogelijk wegblijven.

8,4

Beoordeling door G Zoon uit Lelystad, op 3 augustus 2015 (Stelletje)

Mooi hotel goed verzorgt prima ontbijt en eten.

De snelweg dichtbij en de het spoor verder prima.

Tip! Je bent snel in grote plaatsen en snel de route op als je ergens heen wilt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2015 (Stelletje)

Mooie kamer met douche en bad. Zeer schoon en verzorgd!

De omgeving.

Tip! Geen bezienswaardigheden in de hele omgeving alleen maar industrie. Geen leuke plaatsjes en ook zeer zeker geen fietsomgeving. Zelfs met de auto is er geen leuke route te bekennen. Dit is geen omgeving om een paar dagen te zijn, hooguit voor een nacht op doorreis. Wij waren hier voor 4 dagen maar nooit meer, er zijn veel mooiere gebieden in Duitsland.

7,2

Beoordeling door J.H de Vries uit Tollebeek, op 27 juli 2015 (Gezin)

7,5

Beoordeling door J.C.M. Mangels uit Waalwijk, op 23 juli 2015 (Stelletje)

De kamer zag er super uit, de badkamer geweldig. We hebben al veel van der Valk hotels gehad, maar hier was het heel mooi.

Je kon niet buiten op het terras zitten vanwege het lawaai van de weg(jammer),en we vonden de menukaart niet zo uitgebreid.

Tip! De omgeving was wel aardig maar wij nederlanders misten wel de fietsroutes.

8,2

Beoordeling door R Alberts uit Hardenberg, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! Ten Noorden van het hotel mooi bosgebied.

8,6

Beoordeling door JML Loeners uit Lommel, op 19 juli 2015 (Stelletje)

Bar is iets te klein. Het avondbuffet (1e dag) was niet geslaagd! Werd niet aangevuld en sommige gerechten waren koud en/of oogden niet vers te zijn.

Tip! Heel mooi park vlakbij om te wandelen (wij hadden echter pech met het weer). Mooie stadjes in de omgeving - ook Gladbeck was gezellig.

7,6

Beoordeling door H Snoek uit Haarlem, op 17 juli 2015 (Stelletje)

We werden zeer hartelijk ontvangen. Hoewel we aanvankelijk waren ingedeeld in een kamer aan de voorzijde was het geen enkel probleem om ons te upgraden naar een kamer aan de achterzijde. Het is daar toch wat rustiger vanwege de autobahn en de spoorweg. De kamer was prachtig en zeer luxe. Dit gold trouwens voor het gehele hotel. Het ontbijt was zeer goed verzorg en de kaart voor het diner was uitgebreid. Al met al een bijzonder plezierig verblijf gehad van 4 dagen.

Het verkeers- en treinlawaai aan de voorzijde.

Tip! We hebben veel gefietst al vonden we wel dat het in de omgeving niet zo geweldig fietsen is. We zijn de volgende dag eerst met de auto 30 km verderop gaan fietsen. De bewegwijzering blonk niet uit. Het was maar goed dat we een fietserswegenkaart hadden gekocht.

8,6

Beoordeling door PT Verkerk uit Oud-Beijerland, op 9 juli 2015 (Stelletje)

Mooi hotel met een leuke gelegenheid om buiten te zitten

Het was heel jammer dat de kamer geen airconditioning had. Dat zou je toch mogen verwachten in een kamer die net gerenoveerd is.

Tip! Dortmund is een aanrader

8,2

Beoordeling door JMHA de Groot uit Hertogenbosch, op 4 juli 2015 (Stelletje)

Fijne kamer, lekker gegeten, vriendelijk personeel.

De gehele dag door de herrie van de treinen, zelfs 's-nachts. Geen gebakken eieren.

Tip! Centro Oberhausen. En je kunt er in de omgeving lekker wandelen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door M.H. Heinze uit Dordrecht, op 11 juni 2015 (Gezin)

7,2

Beoordeling door C van Lent uit Spijkenisse, op 1 juni 2015 (Stelletje)

Daar vanuit makkelijk met de auto naar diversen andere bezienswaardigheden (uitstapjes)

Dat er 's avonds niets te doen was in het hotel, in de bar geen of zeer weinig mensen waren. En eerste pinksterdag het veel te druk was bij het ontbijt, te veel kinderen. Dat kwam omdat het vakantie was, door de vele kinder atracties in de buurt

Tip! Vergeet niet om in het aangrenzende grote park (bos) te gaan wandelen, met diversen bezienswaardigheden: groot oorlogs monument, vijvers, leuk kasteeltje met restaurant, mini golfbaan, kinderboerderij, kinderspeeltuin, vogelhuis.

8

Beoordeling door M.E.F Wolters uit Belfeld, op 26 mei 2015 (Stelletje)

7

Beoordeling door JCW Meinders uit DEN HAAG, op 21 mei 2015 (Stelletje)

konden goed in de omgeving fietsen

de treinen ddie 24 uur per dag langs rasen

Tip! in de omgeving is een prachtig bos waar goed te fietsen is en wil men naar Gladbeck neem dan de route door het bos geweldig

7

Beoordeling door HR de Heus uit Opijnen, op 20 mei 2015 (Stelletje)

De omgeving( Iin de bar was het personeel niet zo vriendelijk)

De snelweg in de nabijheid

Tip! Omgeving is prachtig

8,8

Beoordeling door M.C Schot uit Edam, op 19 mei 2015 (Gezin)

combinatie met moviepark Germany

7

Beoordeling door G Claassen uit Lelystad, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Gastvrijheid, vriendelijkheid en aandacht. Kreeg bij aankomst direct een andere kamer toegewezen ivm mijn handicap, waardoor ik moeilijk trappen kan lopen. ook in het restaurant werd voor mij een geschikte tafel aangewezen. Mooie en ruime kamer, welke nog niet helemaal klaar was na verbouwing. Badkamerdeur ontbrak nog. Dagelijks verbleven wij in de grote entreehal gebruik makend van de comfortabele banken en open haard. Hier werden we ook voorzien van hapje en drankje vanuit het restaurant. Heerlijk ontspannen. Fles drinkwater op de kamer was aangenaam.

Ontbreken van de badkamerdeur, waardoor het toilet gebruik zichtbaar en hoorbaar was. Deze moest geinstalleerd worden.

Tip! Geen bezienswaardigheden in de directe omgeving. Gladbeck is somber. MoviePark in Bottrop is dichtbij. Veel gezinnen overnachten in dit hotel. Dierentuin in Dortmund is redelijk dichtbij.

7,8