Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Duitsland > Hotel Gronau > dS Hotel Gronau > Beoordelingen

Beoordeling van dS Hotel Gronau

dS Hotel Gronau  

dS Hotel Gronau

Hotel - Gronau

dS Hotel Gronau ligt in vlak over de grens bij Enschede. In de omgeving vindt je veel natuur en Gronau is een startpunt van veel fietsroutes. Ook wandelen kun je hier heel goed, zowel in de stad zelf als in de omgeving. Het centrum ligt op ongeveer 10 autominuten van het hotel en heeft een gevarieerd winkelaanbod en uiteraard terrassen in de zomer. Daarnaast vind je er ook het Rock'npopmuseum... meer info
vanaf 54 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

11 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Münsterland Halfpension

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Münsterland Halfpension

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Münsterland Halfpension

3 nachten v.a. € 115,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door N. Ansink uit Streefkerk, op 4 augustus 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door T Van Koolwijk uit Beuningen Gld, op 28 juli 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel, aan de rand van Gronau. Aardig personeel, een heerlijk diner en prima ontbijt. Jammer dat er geen fiets beschikbaar was.

Tip! Prachtige natuur rond het hotel. Zeer rustig gelegen. Fijn om te fietsen.

8,8

Beoordeling door H. Neele uit Hulshorst, op 20 juli 2019 (Stelletje)

Gastvrijheid, een gering aantal kamers waardoor meer persoonlijke contacten ontstaan. Het hotel was nog maar net geopend. Toch ontbrak het ons aan weinig of niets.

Tip! Dichtbij grens en Enschede. Bad Bentheim en Kurort.

9,2

Beoordeling door M.H. Vullings uit Horst, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goed eten, mooie zitplaatsen buiten.

Koelkast ontbrak om wat eigen drinken weg te zetten.

Tip! Mooie fietspaden in de omgeving.

8,4

Beoordeling door J. Dragt uit Eindhoven, op 6 augustus 2019 (Stelletje)

Een gezellig kleinschalig hotel, prachtige fiets omgeving, prima ontbijt, ook het diner was prima verzorgd. De kok probeerde er echt iets van te maken, bijvoorbeeld erg leuk afgewerkte desserts. Wat door ons als geweldig werd ervaren was het fantastische dakterras met tafel en 6 stoelen.

De inrichting van de grote badkamer.

Tip! Als fietsgebied geweldig. Met een goede kaart is er prachtig te fietsen. Veelal prima fietspaden en weinig autoverkeer.

8,2

Beoordeling door PHILIP Soenen uit Roeselare, op 30 juli 2019 (Stelletje)

Mooie wandel- en fietsstreek, leuk vriendelijk ontvangst, een lekker diner, ontbijt en 'vieruurtje'.

Jammer dat we na de avondwandeling van 21:00 uur niks meer konden drinken in de bar.

9,6

Beoordeling door NN Martens uit Helmond, op 23 juli 2019 (Stelletje)

Het was buiten verwachting super.

8

Beoordeling door TRUDI Willems uit Zaandam, op 23 juli 2019 (Stelletje)

Leuk!

Vaste tijd diner.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen.

8,6

Beoordeling door J.K. Overweel uit Heinenoord, op 23 juli 2019 (Stelletje)

Leuk kleinschalig hotel met vriendelijk personeel in mooie omgeving dicht bij de Nederlandse grens.

Tomtom heeft moeite om het hotel te vinden.

Tip! Leuke plaatsen als Gronau en Bad Bentheim zijn dichtbij. Glanerbrug met zijn ruime winkelaanbod op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving leuke fietsroutes.

8

Beoordeling door M.J.A. Lagarde uit Venray, op 25 juni 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geen entertainment in het hotel.

Tip! Prima omgeving heerlijk vertoeven in Gronau en Enschede. En genieten van de natuur. Mooie fiets- en wandelroutes.

8,4