Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Wyndham Garden Gummersbach

Wyndham Garden Gummersbach  

Wyndham Garden Gummersbach - Bar

Hotel - Gummersbach

Op een kleine 45 autominuten van Keulen in een van de mooiste deelstaten, Noordrij-Westfalen, staat Wyndham Garden Gummersbach. In dit comfortabele 4-sterren hotel staat het personeel dag en nacht voor je klaar om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens jouw verblijf in Gummersbach heb je de mogelijkheden om de ongerepte natuur te verkennen van dit mooie stukje Duitsland, de prachtige... meer info
vanaf 32 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

11 beoordelingen 7.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Bergisches Land

1 nacht v.a. € 32,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Bergisches Land

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Bergisches Land

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 6 dagen Bergisches Land

5 nachten v.a. € 128,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H Haxe uit Leersum, op 26 juni 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door E.H. van Beurden uit Beusichem, op 3 april 2019 (Stelletje)

Wij zijn zeer tevreden.

Tip! Mooie omgeving, we hebben genoten.

8

Beoordeling door R. Klok uit Obdam, op 20 augustus 2019 (Gezin)

Zwemmen. Goed keuken.

Achterstallig onderhoud.

7,2

Beoordeling door J.M. Grond uit Landgraaf, op 11 augustus 2019 (Stelletje)

De stijl van het hotel.

Kamerservice kwam op dag twee rond 18.45 uur.

Tip! Drachenfels bezocht. Circa 65 km vanaf het hotel. Gummersbach is een leuk stadje.

6,8

Beoordeling door H. van der Woude uit Zwartsluis, op 21 juli 2019 (Stelletje)

Een leuk hotel met een geschiedenis.

Dat er geen wandelroute in de directe omgeving is.

Tip! Mooie stuwmeren waar je wel mooie wandelroutes hebt.

7,8

Beoordeling door T Wetzel uit Bad Bentheim, op 12 juli 2019 (Stelletje)

Mooi wandelgebied. Gummersbach heeft een gezellig centrum met veel leuke restaurants en terrasjes.

De bruiloft op zaterdagavond. Een oorverdovend lawaai tot vroeg in de ochtend. Daar moet men naar mijn mening van tevoren op gewezen worden. Als we dat geweten hadden dan hadden we niet voor dat hotel gekozen.

Tip! Prachtige wandelmogelijkheden en een gezellige binnenstad.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2019 (Stelletje)

Omgeving is leuk.

De badkamer is te klein, je kan amper douchen, badkuip is te hoog, niet geschikt voor wat oudere mensen.

6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Zeer gedateerd hotel.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Gezin)

Zwembad, sauna.

Beperkte wijnkeuze bijv. geen zoete witte wijn.

Tip! Veel leuke dorpjes, Gummersbach is een mooie plaats, prachtig landschap.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2019 (Gezin)

Mooi historisch gebouw. Inrichting verzorgd met veel antieke meubelen. Fijn zwembad. Fijne kamer met goede bedden en voldoende kastruimte en groot tv scherm en vrij WiFi. Heerlijk ontbijt. Op zaterdagavond buffet in het restaurant.

De gladde tegels rond het zwembad. Waarschuwing is daar nodig. Slippers dragen. De laatste dag werden bij het ontbijt niet direct de gebruikte tafels opnieuw gedekt, waardoor diverse gasten naar de verder meer naar achter gelegen zaal werden verwezen waar de tafels ook waren gedekt. Hierdoor moesten zij meer heen en weer lopen naar het buffet. Beetje onlogisch.

Tip! Op zondag bezochten wij de Attahöhle druipsteengrotten bij Attendorn. Omdat het weer tegenviel hebben we wat rond getourd. Een burcht of een kerk bekeken. Koffie gedronken in een konditorei e.d. Er is een kaart met wandel- en fietsroutes, waarop ook Bergische Oberland restaurants.

8,2