Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Duitsland > Hotel Lennestadt > Hotel Cordial > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Cordial

Hotel Cordial  

Hotel Cordial - Algemeen omgeving

Hotel - Lennestadt

Ben je op zoek naar een heerlijke paar dagen weg in de natuur? Dan ben je bij 4* Hotel Cordial aan het juiste adres. Dit hotel heeft een perfecte ligging in een bosrijke omgeving  in het prachtige Sauerland en is uitstekend bereikbaar. Het pand is gebouwd omstreeks 1900 en je ziet de Jugendstil periode er nog goed in terug. De kamers liggen in de nieuw aangebouwde vleugel. Rond het hotel... meer info
vanaf 84 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

15 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 4 dagen Sauerland incl. diners

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Sauerland

2 nachten v.a. € 84,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Sauerland incl. diner

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

5 dagen Sauerland incl. diners

4 nachten v.a. € 179,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Sauerland

3 nachten v.a. € 126,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2019 (Stelletje)

Leuk dorp. Dicht bij treinstation. Veel te beleven c.q. bezichtigen in de omgeving. Prachtige wandelomgeving. Goede tips van de eigenaresse.

8,4

Beoordeling door A.M.C.J. HERSMUS uit Tilburg, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Dicht bij het centrum. Mooie ruime kamers. Prima schoon. Vriendelijk personeel.

Tip! Een mooie wandelmogelijkheid langs de lenne {riviertje} naar Meggen daar de pyramiden bezoeken zeer mooi.

10

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2019 (Stelletje)

De natuur.

Extra verlichting zou fijn zijn.

8,2

Beoordeling door C.A. Niesten uit Heemskerk, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Mooie ruime kamer, enthousiaste eigenaresse die tips geeft voor de omgeving

Doordat het hotel aan een drukke weg en vlakbij een spoorlijn ligt kun je 's nachts door het geluid geen raam open zetten en het was erg warm. Daarnaast is het jammer dat het hotel geen terras heeft.

Tip! Prima omgeving om te wandelen, erg leuk stadje en bij het station kan je de heerlijkste ijsjes kopen

7,6

Beoordeling door H. Roodbol uit Gouda, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Het is een leuk hotel de kamer was goed in orde we zijn leuk ontvangen met leuke tips personeel zijn hard werkende mensen en super aardig het ontbijt was heerlijk en diner was prima in order zeker een aanrader voor dit geld.

Dat er geen bar bij was maar dat vonden wij niet erg.

Tip! Er is zat te zien je zit vlak bij Winterberg en bij Siegen en Olpen het is een prachtige omgeving een aanrader en zeker dit hotel loop de plaats zelf maar eens in er zijn 2 super goede ijs zaken echt een aanrader.

9

Beoordeling door J.W.A. Van den Brink uit Huizen, op 1 juli 2019 (Gezin)

Vriendelijke mensen, mooie omgeving, goed eten,vlak bij station en met toeristenkaart van €9.- (verkrijgbaar aan de balie van hotel ) kun je 3 dagen treinen. Bv. naar Siegen, zeer de moeite waard.

Herrie van spoor en snelweg.

8,2

Beoordeling door F. A. van Dusseldorp uit Hoofddorp, op 20 juni 2019 (Gezin)

Prima hotel met ruime schone kamer. Goed ontbijt en diner.

Ontbijt is pas vanaf 8.00 uur.

Tip! Goede locatie ten opzichte van het dorp en de wandelomgeving.

8,7

Beoordeling door HANNIE de Bruin uit Helmond, op 5 juni 2019 (Stelletje)

Het personeel is vriendelijk, het ontbijt erg uitgebreid, het diner was heel erg goed. Lennestadtt is leuk dorpje om te vertoeven.

Je kunt geen consumptie krijgen in het hotel, alleen uit de mini bar of 's avonds in het restaurant. Dit vonden wij jammer, omdat je nu eigenlijk genoodzaakt was buiten het hotel te gaan om wat te drinken.

Tip! De gastvrouw van het hotel begroet haar gasten met een enthousiasme waar je vrolijk van wordt. Ze heeft veel tips over de bezienswaardigheden in de omgeving en ze bewaakt de sleutels van de hotelkamers met haar leven. Het dorpje is klein en heeft gezellige winkeltjes en fijne terrasjes. De omgeving is heel mooi, we zijn met de motor gegaan en we hebben geboft met het mooie weer zodat we veel hebben kunnen rijden in het prachtige Sauerland. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2019 (Gezin)

Leuk. Goede prijs verhouding.

Eerste nacht, aparte bedden. Later opgelost.

7,4

Beoordeling door H.J. Elsink uit Utrecht, op 2 juni 2019 (Stelletje)

Goed hotel bijzonder aardige eigenaren en personeel, prima ontbijt, goed diner, goede plek het Sauerland te verkennen. Voor herhaling vatbaar.

Het hotel ligt aan een drukke doorgaans weg, ondanks dat zeer goed geslapen.

Tip! Prachtige dorpen fijne binnenwegen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2019 (Stelletje)

Bij de receptie krijgt men uitgebreid informatie over bezienswaardigheden in de omgeving.

Geen echte ruimte om aan het einde van de dag nog gezellig een glaasje te drinken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

De gastvrouw heeft ons nuttige tips gegeven over bezienswaardigheden in de omgeving. De ruime kamer werd ongevraagd dagelijks van nieuwe handdoeken voorzien. Het restaurant was gezellig Duits en we hebben heerlijk gegeten.

Het Wifi signaal liet te wensen over. Op werkdagen geeft het geluid van de naastgelegen weg nogal veel rumoer (bij open raam in onze kamer in het oude gebouw). Bij gesloten raam hoor je nagenoeg niets. Anders dan in de informatie stond, was er geen minibar op de kamer.

Tip! Mevrouw verwees ons naar de skihut in Schanze. Daar waren we anders in de zomer nooit terechtgekomen wat jammer geweest zou zijn vanwege de leuke entourage, de heerlijke apfelstrudel en andere forse gebakpunten. Er zijn in de omgeving vele wandelingen uitgezet en goed bewegwijzerd.

7,8

Beoordeling door JHJ Christianen uit Strijbeek, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, wij hebben het wel met een e-bike gedaan, af en toe moest je wel wat klimmen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid en mooie omgeving.

Tip! Marburg en de vele wandel- en fietsroutes in de buurt.

7,8