Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant  

Omgeving - Heidelberg

Hotel - Limbach

Limbacher Hof Landgasthof & Restaurant is een 3 sterren hotel dat beheerd wordt door een familie, gelegen in het centrum van Limbach en midden in natuurpark Neckertal-Odenwald. Dit maakt het hotel de perfecte locatie voor een wandel- of fietstocht door dit prachtige gebied. Voor de afwisseling tussen stad en natuur bezoek je de pittoreske steden Miltenberg en Mosbach, waar de oude... meer info
vanaf 79 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

24 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 3 dagen Limbach Halfpension

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Limbach Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Limbach Halfpension

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Limbach Halfpension

3 nachten v.a. € 129,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

5 dagen Limbach Halfpension

4 nachten v.a. € 159,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

6 dagen Limbach Halfpension en meer

5 nachten v.a. € 189,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J. Taal uit 's-Gravenhage, op 27 mei 2019 (Gezin)

Goed gelegen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, stonden klaar met raad en daad. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, aan te bevelen.

Tip! Met de trein naar Heidelberg is een aanrader en ook de stadjes in de omgeving verkennen.

9,2

Beoordeling door J Cromwijk uit Zeist, op 21 mei 2019 (Gezin)

8,5

Beoordeling door HENK Henk Oosterbaan uit Strijen, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Eigenaresse was zeer betrokken, toen ik naar een arts moest. Zij heeft e.e.a. geregeld en zelfs met haar auto, ons voorgereden! Top.

Tip! Vooral Heidelberg, Mosbach, Eberstadt en Würzberg, waren de moeite waard.

8,4

Beoordeling door PJG van den Bergh uit Tilburg, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

Zeer goede bediening.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2019 (Stelletje)

Een klein hotel, waar je je heel snel thuis voelt. De bedden waren goed en het is er erg schoon.

Dat er niet echt een ruimte voor een borreltje is, waar je 's avonds iets kon drinken.

8,6

Beoordeling door CP Alewijnse uit Middelburg, op 10 juli 2019 (Gezin)

Rustige ligging.

Sobere ontvangstruimte/receptie, donkere gangen, geur in het gebouw niet fris.

Tip! Heerlijk gefietst in de omgeving.

7

Beoordeling door MA Ploeger uit Beverwijk, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Op 1 personeelslid na, ongeïnteresseerd personeel. Niet klantvriendelijk. Men heeft liever niet dat er gepind wordt. Bv. elke avond de gebruikte drankjes afrekenen. Op kamer boeken en daarna in 1 keer alles afrekenen is niet mogelijk. Ongezellige inrichting in restaurant. Kamer is ook gedateerd.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Stelletje)

Het is een wat gedateerd en eenvoudig gasthof, maar er wordt hard gewerkt aan modernisering.

7,4

Beoordeling door F Haenen uit Kaatsheuvel, op 14 juni 2019 (Stelletje)

Redelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Ontbreken van mogelijkheid om in een prettige ruimte te verblijven voor een drankje. Vanuit leiding en in het algemeen geen gastvrije uitstraling, overig personeel wel vriendelijk. Algemene indruk van gebouw, terras en tuin: onverzorgd. Receptieruimte buiten gebruik, ontvangst enz. aan de bar van het restaurant.

Tip! Heidelberg, Mosbach, Miltenberg en Eberbach de moeite van een bezoek waard.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2019 (Stelletje)

Fijne kamer en een mooi balkon.

Bij het avond eten van de 3 keer 2x geen groente en karig echt weinig eten. En bij aanmelding ging de deur pas open om 3 uur open, dat je nog niet op de kamer mocht is te begrijpen, maar de deur op slot voor een hotel hebben wij nog nooit meegemaakt.

Tip! In de omgeving leuke stadjes en fijn om wandelingen te maken.

6,8

Beoordeling door J.A.M. Kusters uit Tilburg, op 31 mei 2019 (Stelletje)

6,5

Beoordeling door C. van Stegeren uit Sint-Oedenrode, op 31 mei 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

Stug personeel.

Tip! Heerlijk wandelen in bossen en tussen velden.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Het was eenvoudig, maar goed verzorgd.

Er is geen lift. Dus we moesten met een zware koffer 3 verdiepingen omhoog via de trap.

Tip! De stadjes Mittelberg en Mosach, met mooie vakwerkhuizen. Heidelberg is een mooie stad.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Uitstekende maaltijden: zeer goede kwaliteit, zeer smakelijk en niet te veel.

Beetje ouderwets, zeker de verblijfsruimte.

Tip! Fantastische wandelmogelijkheden, ook voor mensen die niet willen klimmen of dalen. Zeer afwisselend.

8

Beoordeling door H Venema uit Drachten, op 12 mei 2019 (Stelletje)

Goed, wat er geboden wordt voor de prijs is voldoende.

Tip! Rustig dorpje. Wel wandel en fiets routes in de buurt. We zijn naar Heidelberg geweest, mooie stad en een boottocht gemaakt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Gezin)

7,6