Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Resort Linstow

Van der Valk Resort Linstow  

Van der Valk Resort Linstow

Hotel - Linstow

Van der Valk Resort Linstow is een hotel in combinatie met een vakantiepark in het natuurrijke Mecklenburg-Voor-Pommeren in Noord-Duitsland. Deze regio wordt ook wel het 'merengebied' genoemd, met meer dan 1000 meren in de omgeving! Ideaal voor mooie boottochten en watersport. Maar ook op het park zelf zijn er vele faciliteiten, zoals een subtropisch zwemparadijs, een zandstrandje,... meer info
vanaf 0000

Unieke deals ontvangen

7 beoordelingen 8.1

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door MH van Rosmalen uit Hellevoetsluis, op 22 mei 2019 (Stelletje)

Locatie en omgeving. Ala kaart Restaurant. Het appartement voor deze prijs/kwaliteit was perfect.

Het geld pinnen bij de receptie, rekenende 5% van het pin bedrag. Receptie daar over gemaild. Pinnen in het Ala kaart,extra pin kosten op de rekening. Zwembad was niet normaal te zwemmen, was wel perfect voor ouders met kinderen. Onderhoud de tuin van het appartement was slecht onderhouden.

Tip! Mooie fietstochten gemaakt, zeer afwisselende omgeving om te fietsen.Mooie meren, bossen, dorpjes, was een perfect gebied om dit te doen.Stadje Waren bezocht, erg leuk met veel leuke winkels, en terras aan het water, er was van alles te doen. Het eten op het centrale plein voor € 23,-- p.p was niet te eten, ziek ervan geweest.(1 malig geweest)

8,5