Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf

Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf  

Quedlinburg

Hotel - Meisdorf

Het Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf ligt op een 12 ha groot kasteellandgoed, omgeven door kastelen en burchten. Het hotel zelf bestaat uit meerdere historische gebouwen, onderdeel van een gerestaureerd kasteel uit 1708. Met ongeveer 5 uur rijden (vanaf Utrecht) bereik je het hotel, wat zich bevindt in het Harz, het middelgebergte van Duitsland. Het is een ideale bestemming voor een... meer info
vanaf 51 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

72 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Harz

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Harz

2 nachten v.a. € 51,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Gezin)

8,6

Beoordeling door J.D. Wahl uit Amsterdam, op 23 april 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J Schaapman uit Nieuwleusen, op 14 april 2019 (Gezin)

De gastvrijheid.

Tip! Druipsteengrotten.

10

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2019 (Stelletje)

Even genieten van de natuur.

Weinig te doen in de omgeving.

Tip! Prachtige wandelingen gemaakt. Alleen is de bewegwijzering belabberd.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door HUITE Zijlstra uit Sneek, op 5 mei 2019 (Stelletje)

De gehele entourage: grote kamer in een oud gebouw met bijbehorende krakende vloeren, vriendelijk personeel, prima eten.

We misten uitgestippelde, van bordjes voorziene wandelroutes. We waren nu gedwongen er met de auto op uit te gaan.

Tip! De steden Quedlinburg en Wernigerode zijn een aanrader! Verder hebben we genoten van de mooie omgeving met prachtig bloeiende koolzaadvelden.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2019 (Gezin)

De kamer en het ontbijt.

Het park is verwaarloosd.

7,7

Beoordeling door K Durieux uit Etten-Leur, op 1 april 2019 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door AFW van Himbergen uit Drunen, op 11 maart 2019 (Gezin)

Heerlijke locatie. Rustige plek en mooie natuur. Fantastische historische plek. Lekker eten, zwemmen en een sauna nemen.

De geur in de kamer en het bed was hard.

Tip! Quedlinburg, Mijnen nabij Schinghausen, Hangbrug van 450 meter, Taufels Mauern. De wandeling van hotel naar Burg Falkenstein

8,2

Beoordeling door J.C. Stolk uit Oud-Beijerland, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Mooi hotel in mooie omgeving.

Tip! Mooie heuvelachtige bosrijke omgeving en Quelingburg is een leuk plaatsje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2018 (Gezin)

Mooie locatie en grote familie kamer.

Tip! Vanuit hier kun je leuke dagtripjes maken naar grote steden als Berlijn en Leipzig.

7,8

Beoordeling door E.A.M. Bulder uit Scheemda, op 16 december 2018 (Gezin)

De omgeving van het hotel. Het was een echt schloss en een aantal mooie Harz-locaties is makkelijk bereikbaar vanuit het hotel.

De kamer was niet echt gezellig en er was geen sfeervol licht.

Tip! Goslar en Wernigerode zijn echt de moeite waard en ook een wandeling op de Brocken is iets dat hoort bij een bezoek aan de Harz.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2018 (Stelletje)

De prachtige locatie en ligging van het hotel. Het ontbijt was ook erg goed verzorgd.

De inrichting van de kamer is een beetje ouderwets.

Tip! De wandeling naar burcht Falkenstein is mooi en het uitzicht vanaf de burcht is fantastisch. Ook het bezoek aan de burcht zelf is de moeite waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Stelletje)

Kamer 2e etage, schuine wand door dak erg onpraktisch, met bed eronder moet je helemaal gebukt lopen. Door gezondheidsredenen was het gemis van een lift zwaar.

7,2

Beoordeling door P.J. de Boer uit Oostzaan, op 1 december 2018 (Gezin)

Prachtige kamer.

De code's van de kluisjes in de kamer zouden eigenlijk in verschillende talen moeten zijn.

Tip! Mooie omgeving en heel leuke stadjes in de omgeving.

7,8

Beoordeling door S. Talens uit Groningen, op 30 november 2018 (Stelletje)

We kregen ipv een standaard kamer een appartement met een badkamer en twee slaapkamers, een geweldige upgrade helemaal gratis.

De menukaart van het restaurant.

Tip! Quedlinburg en Stolberg zijn leuke plaatsen om te bezoeken.

7,5

Beoordeling door M, van der Heijden uit tuk, op 29 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving

Geen liften, dus heel veel trappen lopen. De schoonmaakservice van de kamers waren er elke dag al rond 08:30 uur en bleven voor de deur wachten tot we klaar waren. Geen bar die open was, pas om 21:00 uur ergens anders in een van de gebouwen.

Tip! HSB zeker de moeite waard. We kwamen voor de kerstmarkten, maar waren helaas een week te vroeg.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2018 (Stelletje)

Prima uitvalsbasis om te wandelen in de Harz. Op loopafstand van de golfbaan. Vlakbij Quedlinburg (werelderfgoedlijst). Gastvrij hotel.

Tip! Mooie wandelroutes langs de Selke. Bezoek beslist burcht Falkenstein met demonstraties van valkeniers.

9,2

Beoordeling door F. van Kasteren uit Maassluis, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging en omgeving.

Heel erg afgelegen geen dorp in de buurt dus verplicht in het hotel blijven. Geen gezellige bar.

Tip! De Heksenplatz waanzinig mooi.

6,5

Beoordeling door MJ Voogt uit Badhoevedorp, op 28 oktober 2018 (Gezin)

Mooi hotel, mooie kamer.

Tip! Qeulindburg is erg mooi en de Titan brucke is een aanrader (hoogste hangbrug van Europa).

9

Beoordeling door H van Heijst uit Haren, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Afspraak en toezegging voor kamer op benedenverdieping, i.v.m. lichte handicap, werd niet nagekomen. Flesje likeur als genoegdoening was wel weer aardig. Avondmaal (schnitzel en salade) viel tegen, beklag gedaan en daarna elders maaltijden genuttigd.

Tip! Harz is prachtig vooral in de herfst, leuke rustige stuurweggetjes, rustieke vakwerkstadjes met name Stolberg.

8,8

Beoordeling door A - Terpstra uit Hoogezand, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Leuke locatie.

Vrij lang wachten op het diner.

Tip! Men kon het slot Rozenstein niet bezoeken. Alleen de ruïne bekijken, was teleurstellend.

7,3

Beoordeling door J.H. de Vries uit Coevorden, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en natuur.

Beperkte keuze diner.

Tip! Bezoeken kastelen/schloss.

9

Beoordeling door MJ de Man uit Gorssel, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Het uitstekende ontbijt en diner. Het vriendelijke personeel. Wandelingen op het prachtige landgoed. De stilte en rust op dit landgoed. Wij gaan nog een keer terug over 1 of 2 jaar.

Tip! Prachtige autoritten gemaakt. heel veel historische stadjes. Hoogtepunten Het Rosarium Dit is een hele hele grote rozentuin. Burcht Frankenstein. 1 week was tekort voor ons. Koop wel een gids over de Harz anders loop je dingen mis.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Mooie, groene locatie.

Tip! Ga vooral een ritje op een stoomtrein traject in de buurt maken. Naar de Brocken is het mooist, de hoogste berg in noord Duitsland. De middeleeuwse stadjes in de buurt zijn ook mooi om te bezoeken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Gezin)

Het was goed verzorgd en een prachtige locatie.

8,8

Beoordeling door AP Abrahamse uit Serooskerke, op 20 mei 2018 (Groep)

Een prachtig historisch slot, erg goed onderhouden. Vriendelijk personeel.

Tip! Quedlinburg is een prachtige stad en de Oost Duitsers zijn gezellige mensen.

8,8

Beoordeling door J.C de Weger uit Gorssel, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, wel enigszins gedateerd.

8

Beoordeling door A.W.A. de Mol uit Zeeland, op 1 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Ondanks de kou hebben we toch genoten.

Dat er in Meisdorf zelf niets te beleven is.

Tip! Een aanrader is Thale daar heb je verschillende mogelijkheden, waaronder het Huttenmuseum.

8

Beoordeling door J.C. Pool uit Amersfoort, op 1 maart 2018 (Stelletje)

De wisseling van kamer naar het hoofdgebouw voor €20,- per nacht extra: een kasteelkamer van ongeveer 40m m2, met heel veel sfeer en een zeer riante badkamer. Overigens was het oorspronkelijke arrangement ook al goedkoop.

1 x diner al la carte: daar was men kennelijk niet op berekend (meesten halfpension). Het eten was ronduit slecht, en het duurde maar. De maaltijd is niet in rekening gebracht.

Tip! Goslar en Quedlinburg: prachtige stadjes. Ook de rest van de Harz was zeer mooi.

7

Beoordeling door J.C. Pool uit Amersfoort, op 26 februari 2018 (Stelletje)

Prachtige kamer. Mooie omgeving qua natuur en stadjes (zoals Quedlinburg en Goslar).

Het diner dat wij de eerste avond hadden viel tegen. Het ontbijt daarentegen was prima.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2018 (Stelletje)

Omgeving en het hotel was in een leuke ambiance.

Dat het zwembad in een ander pand was en dus naar buiten moest om naar de kamer te gaan. Wij hebben 2 maal à la carte gedineerd. Echter dit was niet te eten en zag er ook niet smakelijk uit. Menukaart was ook zeer beperkt.

7,8

Beoordeling door A.H. Koot uit zWOLLE, op 12 februari 2018 (Gezin)

Mooi weer.

In het algemeen was de kamer koud. De laatste nacht en ochtend was de verwarming helemaal uit. Er was weinig licht. Er ontbrak een schemerlamp om te lezen aan het bureau. Van alle kamers lag deze het verste weg. Er was geen lift. Wij zijn op leeftijd en dan is het sjouwen met koffers over grote afstand bezwaarlijk.

Tip! Een mooie omgeving.

6

Beoordeling door HANS Mommer uit Bocholtz, op 17 januari 2018 (Gezin)

De keuken was minder.

Tip! Heel rustig wandelgebied.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2017 (Gezin)

Wij vonden het complex heel mooi. De kamer en badkamer waren prima. Het ontbijt was lekker en de voorzieningen die wij hebben gebruikt, de sauna en het zwembad, vonden we ook heel aardig.

We kunnen eigenlijk niets bedenken.

Tip! Ga niet alleen naar Quedlinburg, maar ook naar Wernigerode en neem eventueel de stoomtrein. Let wel op: de rit naar de hoogste berg Brocken is erg duur (€41,00 retour, ongeacht de opstapplaats) maar ritten met een andere bestemming zijn zeer betaalbaar. Verder is het een mooi wandelgebied en er zijn kastelen genoeg te bezichtigen.

8,4

Beoordeling door H.M. van Houts uit Helmond, op 4 november 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, fantastisch wandelgebied, veel faciliteiten op complex, zeer mooi oude dorpen met mooie cultuur en sfeer.

Tip! Teufelsmauer, Hexenstieg, Smallbahnspur, vele kastelen in omgeving.

9

Beoordeling door E Blijenberg-Schouten uit Woudrichem, op 2 november 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

De ligging.

Dat we niet de 4 sterren kamer hadden genomen.

Tip! Wandelen in het eigen park en alle plaatsen en dorpen in de omgeving zijn het bezichtigen waard!

8,4

Beoordeling door J Bijenhof uit VARSSEVELD, op 31 oktober 2017 (Gezin)

Mooi hotel ontbijt was goed.

Het bed kraakte verschrikkelijk. Slechte kussens. En we misten een bar of zitje om nog samen te zitten, we waren namelijk met acht personen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving is erg mooi. Zwembad/sauna.

De bedden, het matras zakt door tot harde bodem.

Tip! Wandelmogelijkheden, historische stadjes.

7,2

Beoordeling door E.J. Timmer uit Olst, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving was mooi, meerdere leuke plaatsen bezocht. Hoofdgebouwen met receptie en restaurant zagen er prima uit.

Geen kamer in Chalet Ludwig gekregen, maar in hoog gelegen Waldhotel alwaar men niet kan ontbijten en dineren. Te ver van het zwembad en andere hoofdgebouwen af. Genoodzaakt om steeds de auto te gebruiken om te gaan eten. Te ver om te lopen en smal en steil en in de herfst te donker. Kamer was klein, bed tegen de muur geplaatst, 1 stoel aanwezig en 1 stoel op het balkon.

6,6

Beoordeling door P.G.J. Snieders uit Tubergen, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

Prachtige ligging, mooie gebouwen, bijzondere omgeving, veel bos, Wandelen etc.

De badkamer, de voegen waren vol met schimmels. We hebben direct een andere kamer gekregen.

Tip! Wandelingen, Werningerode, Hoogste berg van Noord Duitsland de Brocken.

8,6

Beoordeling door JAN van Doesburg uit Harkstede, op 31 augustus 2017 (Gezin)

De elegantie van het hotel.

De kamer was aan de donkere kant en het hotel ligt nogal ver van de bezienswaardigheden af.

Tip! We bezochten het Panorama Museum van Werner Tübke in Bad Frankenhausen. Een openbaring. Nog best wel een aardige rit door het Kyffenhäuser Gebirge met heel veel haarspeld bochten. Ondanks dat zeker de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Een prachtig park met dito omgeving!

Tip! Burg Falkenstein is erg fraai, Europa-rosarium in Sangerhausen met 8000 soorten. Tübke panorama in Bad Frankenstein. Het slot in Ballenstedt en park Selketa.l

10

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Omgeving niet bijzonder. In Meisdorf is er niets te beleven.

Tip! Burg Falkenstein is interessant.

8,2

Beoordeling door J Zanen uit Hulst, op 23 juli 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving.

Tip! Quedlinburg en Stolberg zijn onze favorieten.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2017 (Stelletje)

De aparte locatie en dat ons verblijf in het boshuis was. Hotelfaciliteiten maar toch op jezelf.

Tip! Mooie natuur in de uitlopers van de Harz met pareltjes van steden ertussen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2017 (Stelletje)

Een mooi hotel in een bosrijke omgeving. Het restaurant is op de eerste verdieping met een mooi buitenterras. De kamer had dikke muren en was dus heerlijk koel! Prima kamer en goed ontbijt.

Tip! Wernigerode met kasteel is een echte aanrader. Ook Quetlinburg is prachtig, met goed gerestaureerde vakwerkhuizen. Tip voor het hotel; er zijn daar niet zoveel benzinestations. Misschien is het handig als je bij de receptie een paar adressen kunt krijgen. Het was echt zoeken, zo zonder informatie.

7,8

Beoordeling door ML Hanselman uit Schoonhoven, op 27 juni 2017 (Stelletje)

Mooie ligging. Rust en ruimte.

Kamer werd slecht verzorgd. Geen koffie en thee vervangen.

Tip! Bezoek aan kristal museum was erg de moeite waard. Mooie oude gerestaureerde stadjes.

7,4

Beoordeling door C.D. Plaizier uit Utrecht, op 14 juni 2017 (Gezin)

Prachtige locatie in een schitterende omgeving. Alles was prima. Ik heb goede herinneringen aan ons verblijf in Schlosshotel Meisdorf. Wil er zeer graag weer heen zo goed is het bevallen.

Tip! Ik was o.a. op kasteel Falkenstein en de leuke stad Goslar.

9,4

Beoordeling door J Nolten uit kleve, op 13 juni 2017 (Stelletje)

Locatie was prima. Prachtig park, mooi kasteel. Keuken was redelijk.

We zaten in een kamer (nr. 310) die niet te verduisteren was. er waren geen gordijnen. Na klacht werd er een deken voor de ramen gehangen, maar ik vind het vreemd dat er geen gordijnen waren.

7,2

Beoordeling door T.H.M. van Doorn uit Overveen, op 12 juni 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving, veel groen en rust. Prettige sauna en zwembad.

Toiletten bij sauna liggen ver weg en onlogisch om in zwembroek naar een feestvleugel te moeten. Iets meer bedienend personeel zou zowel voor de gasten als het personeel heel prettig zijn.

Tip! Veel mooie stadjes in de omgeving, waarvan Quedlinburg de meest onverwachte was. Prachtig slot en schitterende vakwerkhuizen. Goslar is niet voor niets werelderfgoed en Hanover en/of Hildesheim zijn op heen-of terugreis de moeite waard om aan te doen.

9

Beoordeling door TETSJE Schokker-Herder uit Oosterwolde, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Een prachtige omgeving.

Dat de tv na één avond het niet meer deed, maar er was een storing volgens de baliemedewerker.

Tip! Prachtige kunst en ambachtsmarkt in Thale, mooie natuur.

7,8

Beoordeling door W.J.M. van Schaik uit Maarssen, op 9 juni 2017 (Gezin)

Alles.

Jammer dat er te weinig personeel was bij het ontbijtbuffet op 1e pinksterdag. Het personeel deel heel erg hun best en bleven servicegericht, maar het was nauwelijks te doen.

Tip! Prachtige omgeving en zeker Burg Falkenstein was de moeite waard.

8,2

Beoordeling door B.LG. van der Horst uit Nijkerk, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie.

Geen van der Valk hotel wat verwacht mocht worden en gewend zijn. Helaas, klein propperig kamertje. Geen gezellig onderkomen. Jammer.

Tip! Mooie omgeving!

7,2

Beoordeling door DIRK De Koning uit Rijnsburg, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Er was een bruiloft in het hotel waar we sliepen een feestje geen bewaar maar dit was tot 3 uur nachts een enorme herrie, van moe ziek geen oog dicht gedaan erg jammer.

8

Beoordeling door C Willemsen uit Twello, op 6 juni 2017 (Gezin)

Mooi landgoed.

Weinig sfeer/vriendelijkheid, even groeten 's ochtends is er niet bij, en minpuntje geen lift.

Tip! Mooie omgeving als je van rust houdt. Slot Falkenstein is echt de moeite waard.

7,4

Beoordeling door AHM van Leest uit Tilburg, op 5 juni 2017 (Groep)

Mooie omgeving. Mooie historische kamers. Pracht badkamer. Wij verbleven in een zeer ruime kamer. Erg prettig.

Verwaarlozing van hotel en faciliteiten. Bijboorbeeld kapotte biljarttafel, vervallen tuinhuisje. Algemene indruk slecht onderhoud. Op het eerste gezicht ziet het er mooi uit. De kamers waren op eerste gezicht schoon maar keek je verder dan zag je wel stof. Daarnaast viel ons de onvriendelijkheid en soms starheid van enkele personeelsleden op. Een welkomstdrankje is naar onze bescheiden mening geen flesje bronwater........... Maar wel iets spannenders. Zwembad slecht onderhouden. Op reserveringsbrieg stond vermeld dat we in Chalet Ludwig zouden verblijven maar bij aankomst zijn we in het Altes Schloss beland. Er werd geen reden gegeven. Ook niet gelegenheid gekregen om te vragen waarom. Voelde wat vreemd aan.

6,4

Beoordeling door W. E Kamphuis uit Apeldoorn, op 28 mei 2017 (Gezin)

Dat was goed.

Slechte tv en er werd geen Nederlands gesproken.

Tip! Was leuk.

6,4

Beoordeling door MBM van Amen van Wingerden uit Rotterdam, op 11 mei 2017 (Stelletje)

Prijs/kwaliteit was dankzij Zoweg uitstekend.

Bij de sauna en zwembad hing een nare lucht en ook het licht daar was minder. Geen sfeer.

Tip! Prachtige omgeving. Schitterende mooie gele bloemvelden.

9,6

Beoordeling door J.J. Jansen uit Diemen, op 7 mei 2017 (Stelletje)

De mooie omgeving. Een fijne start van de dag met een heel goed ontbijt.

De bedden waren verschrikkelijk. Wij beiden, 50 en 80 kg, voelden de spiralen. Dat hou je niet lang vol. De wc is op kleuterhoogte. Dat snappen we niet.

Tip! Wandelen kan direct vanuit het hotel In het bos aan de overkant. Quidlingburg is een aangenaam stadje om in rond te wandelen. In Ballenstedt moet je zeker naar de Vietnamees gaan.

8,7

Beoordeling door E Reijn uit Assendelft, op 6 mei 2017 (Stelletje)

Locatie / ligging van het hotel.

Kamers / vertrek (Ludwig) is verouderd en de matrassen zijn ronduit slecht.

Tip! Zeker de moeite waard: Hexentanzplatz en de stad Quedlinburg.

7,4

Beoordeling door J. Menger uit De Blesse, op 3 mei 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Stelletje)

Heerlijk hotel middenin de bossen. Zeer ruime, nette kamer. Goede sfeer!

8,8

Beoordeling door G.J.E.M. Bouwmans uit Eindhoven, op 21 april 2017 (Gezin)

Veel uitstap mogelijkheden. De behulpzaamheid van het personeel bij vragen over de mogelijkheden om te bezoeken.

Weinig mogelijkheden in directe omgeving om buiten het hotel te dineren.

Tip! Burg Falkenstein is de moeite waard, zeker via het ezelspad. Het stadje Querburg (?) is zeer zeker de moeite waard om te bezoeken.

8,4

Beoordeling door FJ du Gardijn uit Hardenberg, op 19 april 2017 (Stelletje)

Rust, vrijheid, omgeving.

De omleidingen en files tijdens en de duur van de reis er naar toe. Volgens de beschrijving 4 uur vanaf Utrecht werd 7 uur voor ons vanaf NO-Overijssel.

Tip! Interessante "grijpvogel" demonstratie op historisch en fraai Schloss Falkenstein (6km).

8

Beoordeling door K De Koning uit Zevenaar, op 16 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving en goede kok.

Steeds dezelfde muziek bij ontbijt en diner. Douche en zwembad niet erg schoon.

Tip! Slot Frankenstein , Magdeburg museum kathedraal en Hunderdeasser gebouw.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2017 (Stelletje)

Een ruim opgezet hotel in een natuurlijke omgeving, met veel wandelmogelijkheden.

8,2

Beoordeling door E,J Oppersma uit schagen, op 12 april 2017 (Gezin)

De omgeving en dat er een golfbaan is.

Tip! Een bezoek aan Leipzich en de Heksen Route.

7,3

Beoordeling door J.J. de Bode uit Papendrecht, op 28 maart 2017 (Stelletje)

De rustige omgeving. De ambiance (het slot). De mogelijkheid om gebruik te maken van zwembad en sauna. Ook het eten (ontbijt en avondeten) was goed verzorgd.

Het lopen in badjas van hotelkamer naar zwembad indien het koud is. Geen badjassen aanwezig in hotelkamer.

Tip! Leuke plaatsjes om te bezoeken zijn Quedlinburg, Stolberg. Werningerode. Blankenburg. Ritje met het smalspoor.

8,4