Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Central Hotel Ringhotel Rüdesheim

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim  

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim

Hotel - Rudesheim am Rhein

In de pittoreske wijnstad Rüdesheim am Rhein, gelegen in de Duitse deelstaat Hessen, ligt het comfortabele Central Hotel Ringhotel Rüdesheim. Het hotel is prachtig gelegen aan de rivier de Rijn, omgeven door de bekende wijngaarden van Rüdesheim. Deze stad maakt onderdeel uit van het Midden-Rijndal (vermelding op de UNESCO-werelderfgoedlijst). Het hotel ligt op ca. 4 uur rijden... meer info
vanaf 47 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

110 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Duitse Rijn HP

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Duitse Rijn HP

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Rüdesheim Standaard kamer

1 nacht v.a. € 47,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Rüdesheim standaard kamer

2 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Rüdesheim standaard kamer

3 nachten v.a. € 142,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Rüdesheim Comfort kamer

1 nacht v.a. € 56,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Rüdesheim Comfort kamer

2 nachten v.a. € 112,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Rüdesheim Comfort kamer

3 nachten v.a. € 168,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J Van der Ree uit Emmeloord, op 23 juni 2019 (Stelletje)

Zeer goede keuken, vriendelijk personeel, erg gemoedelijk.

Tip! Fietsroutes zijn aan de overkant v.a. Bieleveld mooier.

8,6

Beoordeling door LGA Bruin uit Landgraaf, op 16 juni 2019 (Gezin)

Wij hadden hond bij ons en kregen daarom een kamer met eigen tuin, super!

Tip! Zoveel mooie en leuke dingen, wandelingen, boottochten, teveel om op te noemen. het is er schitterend.

10

Beoordeling door J.A. Brouwers uit Helmond, op 23 mei 2019 (Groep)

Omgeving, lokatie, vriendelijk personeel.

Tip! Arrangement met de kabelbaan, wandeling en rondvaart is aan te bevelen.

9

Beoordeling door D. Botter uit Almelo, op 15 mei 2019 (Gezin)

De inriching en indeling.

Tip! Leuke dagbesteding is de gecombineerde aanbieding van kabelbaan, wandeling en boottocht.

8,8

Beoordeling door P. van der Laan uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 5 mei 2019 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2019 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2019 (Gezin)

Goed gelegen. Een prima startpunt voor onze fietstochten langs de Rijn.

Kamer in dependance was erg warm.

Tip! Fietsen langs de prachtige Rijn. Kastelen kerken en leuke stadjes en plaatsen die de moeite waard zijn om te bekijken. De Lorelei niet te vergeten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2019 (Gezin)

Goede service ,mooie kamer, goed eten, eigen parkeerplek, leuke locatie.

Soms lawaai van de straat, maar in het centrum weet je dat.

8,2

Beoordeling door J. Bomert uit IJhorst, op 26 juni 2019 (Gezin)

Wij vonden het heel gezellig in dit hotel.

Wij vonden het niet zo leuk dat er geen terras was.

Tip! Wij vinden ook dat jullie het adres moeten wijzigen in Rudesheim am Rhein. Veel mensen rijden naar Rudesheim.

8,4

Beoordeling door P.A.F. van LEE uit Oss, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Zeer warme kamer (34).

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2019 (Gezin)

Goed verzorgd.

Geen airco. Erg gehorig buiten tot laat in de nacht en vroeg in de morgen.

7,2

Beoordeling door C.G. Van Wees uit Haarlem, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Het was een heel gastvriendelijk hotel. Het eigenaars echtpaar was tegen iedereen aardig: personeel + gasten.

We moesten veel trappen lopen en er was geen airco op de kamer.

Tip! De hele Rijn-oever is ingesteld op toeristen. Je kan eindeloos wandelen en fietsen. Voldoende uitrustmogelijkheden/dorpjes.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel, de vriendelijkheid van het personeel en de chique ontvangst. Kaartje met naam op tafel 's ochtends en 's avonds. Heerlijk en afwisselend gegeten!

Wat kleine kamer, het was warm (geen airco) en de ligging naast de kerktoren.

Tip! Een boottocht over de Rijn naar de Loreley is een echte aanrader!

8,2

Beoordeling door B.L.F. van Dam uit Voorburg, op 22 mei 2019 (Stelletje)

Een gezellig hotel met een leuke uitstraling. Prima ontbijt en goede 2-gangenmenu's. Schone kamer en elke dag schone handdoeken. De ligging was prima op 3 minuten lopen van de Rijn met gezellige boulevard.

De zeer kleine kamer , wel met ligbad maar voor oudere mensen is het bad lastig om in te stappen. Een aparte doucheruimte zou prettiger zijn geweest.

Tip! Niet alleen de dorpjes aan de Rijn maar ook het achterland is zeer de moeite waard. Het plaatsje Linz is een aanrader.

7,2

Beoordeling door CGM Poirters uit Udenhout, op 15 mei 2019 (Gezin)

Alles as goed.

Dat er geen tv zender was van Nederland 1-2-3-rtl 6.

8,2

Beoordeling door R.T. Lassche uit Hippolytushoef, op 15 mei 2019 (Stelletje)

Goede ligging van het hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt en schone kamers.

Hard matras en slechte hoofdkussens.

Tip! Alle leuke tips over Rüdesheim en omgeving zijn in het hotel voorhanden. Iets verder weg op ca. 30 kilometer afstand ligt Wiesbaden. Deze stad is zeker een bezoek waard. Historie, cultuur en leuke winkels in een mooie groene stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Leuke tips voor fietstochten.

Kleine kamer. Geen verblijf voor in de avond.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Veel waar voor geld, aanmeren voor bootreis op loopafstand en kabelbaan op loopafstand.

Drukte op 1 mei.

Tip! Doe een Rijnboottocht.

9

Beoordeling door C.A.G Warmerdam uit HILLEGOM, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Het weer en fietsen.

Tip! Fietsen langs de Rijn is heerlijk en heeft mooie uitzichten. Rüdesheim heeft leuke terrassen, met uitzicht op het bootverkeer op de Rijn.

7,8

Beoordeling door WMH Schmetz uit Munstergeleen, op 5 mei 2019 (Gezin)

Leuke locatie en een behulpzame eigenaar i.v.m onze boeking.

Het diner bij het halfpension viel tegen. Als tip zou ik willen geven, maak 2 menu's en laat de mensen s'morgens een keuze maken.

Tip! We hebben 2 dagen heerlijk langs de rijn gefietst een keer naar het zuiden en de andere keer naar het noorden. Mooi wandelgebied en veel te zien.

8,4

Beoordeling door W de Paauw uit Zoetermeer, op 30 april 2019 (Stelletje)

De locatie.

Weer een kamer die niet bereikbaar was met de lift.

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Stelletje)

Mooi in het centrum, alles op loopafstand, leuk dorp voor 4 dagen.

Het laatste diner was wel wat minder, weinig aandacht in de keuken, leek wel dat het erg snel moest allemaal. De andere twee avonden waren goed.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Gezin)

De locatie, in het centrum.

7,8

Beoordeling door HGE van Bergen uit Volkel, op 25 april 2019 (Gezin)

Heel leuk.

Het diner was goed, maar sober en erg snel. Binnen een uur hadden we gegeten.

Tip! Alles heel dichtbij.

9,6

Beoordeling door V.S. Verbraeken uit Apeldoorn, op 25 april 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Ik vond het bed te hard.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2019 (Stelletje)

Het pand heeft een typische Duitse sfeer. De kamer en de centrale ruimtes waren goed onderhouden en schoon.

Tip! Zeer mooie omgeving. De bootreis op de Rijn is ook de moeite waard, als je minder goed kunt lopen.

8

Beoordeling door JCM van den Hoven uit Leende, op 21 april 2019 (Individueel)

Een fijn en rustig hotel, met fijne service.

De ligging van de kamer, gaf je het gevoel dat je een beetje weggestopt werd.

Tip! De gezellige drukte van het plaatsje Rüdesheim en in no-time wandel je tussen de wijnvelden. We bezochten kerk en klooster van Hildegard van Bingen. Als lunch klosterteller, aldaar aan te bevelen, het grote monument boven op de berg. Het plaatsje Eltville is ook erg leuk!

9,4

Beoordeling door F.P Harinck uit Kortgene, op 20 april 2019 (Stelletje)

Zeer leuk hotel, schoon en vriendelijk personeel. Kamer netjes en schoon. Bedden waren goed. Rustige ligging van het hotel en toch in het centrum.

Betaald parkeren.

Tip! Hele mooie omgeving, waar voor iedereen wat te doen is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Stelletje)

Goed hotel, zeer vriendelijke medewerkers. Een prima diner en een uitstekend ontbijt.

8,5

Beoordeling door P Van Ee uit Rotterdam, op 19 april 2019 (Stelletje)

Alles. Lekker in het centrum.

Tip! Je moet echt naar de Drosselgasse zijn geweest! Het smalste straatje met het grootste aantal horecazaken in Rudesheim am Rhein.

8

Beoordeling door JW Müller uit Voorburg, op 13 april 2019 (Stelletje)

Een mooie kamer, in een huiselijke omgeving. Heel vriendelijk personeel en de eigenaar die ons leuke tips gaf voor de omgeving.

Tip! Het monument Niederwalddenkmal.

9

Beoordeling door J. Koster uit Vlaardingen, op 10 april 2019 (Stelletje)

Kamer met een tuintje, waar we konden zitten en de hond kon liggen in het gras.

Tip! We zijn met de kabellift naar boven geweest en we hebben een mooie wandeling gemaakt. Rudesheim is een mooi plaats langs de Rijn, waar je een rondvaart kunt maken.

8,6

Beoordeling door H.J. Onstein uit Haarlem, op 9 april 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2019 (Stelletje)

Rustig hotel maar toch dicht bij het centrum. Rüdesheim is een leuke plaats om een paar dagen te verblijven. Het hotel is netjes en heeft goede kwaliteit van eten en drinken. Zeer ruime keus bij het ontbijt. Ruime douche met een goede krachtige straal. Goede bedden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2019 (Stelletje)

Prima kamer! Een nette badkamer. Ontbijt uitstekend. Diner kwalitatief goed, maar had iets meer mogen zijn.

Tip! Met de kabelbaan naar het Denkmal monument en het klooster.

8

Beoordeling door G. Janssen uit Oosterbeek, op 30 maart 2019 (Gezin)

Gezellig hotel, met vriendelijke bediening.

Tip! Veel bezienswaardigheden in Rüdesheim en omgeving.

8,4

Beoordeling door W.J. Kruisweg uit Heerde, op 24 maart 2019 (Stelletje)

Een mooi en schoon hotel, personeel erg vriendelijk, achter het hotel eigen parkeer gelegenheid, dichtbij de Rijn, prachtige omgeving. Een aanrader om vaker dit hotel te bezoeken.

De douche ruimte is aan de krappe kant.

Tip! Grote steden in de omgeving zoals Mainz, Wiesbaden en Koblenz. Verder diverse bezienswaardigheden te bezichtigen zoals de Loreley, kastelen, kabelbaan, etc.

8,6

Beoordeling door GARRIT Garrit Wormeester uit Heerde, op 24 maart 2019 (Gezin)

Alles oké.

Tip! Veel te zien, wijngebied.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Gezin)

Een mooi hotel in het centrum van Rüdesheim. Vriendelijke medewerkers en een uitstekend ontbijt.

9,4

Beoordeling door J.J.J. Groeneweg uit Dronten, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Omgeving.

7,8

Beoordeling door E. P. Werkman uit Groningen, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Leuk. Prijs/ kwaliteit. Kamer klein, maar fijn. Alles aanwezig. Eten en dan vooral ontbijt, prima. Was leuk voor een paar dagen.

Douche, erg klein.

Tip! Sowieso de prachtige Rijn. Ga voor het mooie uitzicht eens aan de overkant van de Loreley, naar boven naar het uitzichtpunt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Stelletje)

De goede ligging en het eten was lekker.

8

Beoordeling door RA van Gorkum uit Berkhout, op 20 december 2018 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door J van der Wal uit Nieuwehorne, op 17 december 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en de Kerstmarkt.

Tip! De Rijn en omgeving prachtig.

8,2

Beoordeling door HB Slot uit Oldenzaal, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Leuke plaats en plek.

Een zeer kleine kamer, bij het schandalige af, verder kon je je op de badkamer niet eens (bij wijze van spreken) omdraaien.

Tip! Mooie omgeving, plaats en natuurlijk de Rijn in directe omgeving.

6,3

Beoordeling door G.S Stevens uit Nieuwegein, op 13 oktober 2017 (Gezin)

Hotel midden in Rudesheim met goede parkeermogelijkheden voor de auto.

Geen lift in het deel van het hotel waar onze kamer zich bevond.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2017 (Individueel)

Gemoedelijk en gezellig.

Tip! Leuke, gezellige en mooie omgeving.

8

Beoordeling door C.J. Geels uit Heerhugowaard, op 25 juli 2017 (Stelletje)

De omgeving was prima.

De kamer was te klein slechte ventilatie en geen airco, dikke onvoldoende!

Tip! Veel mogelijkheden in de omgeving.

6

Beoordeling door J.L. van der Burght uit Almere, op 4 juli 2017 (Gezin)

Alles was prima in orde, vooral het personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Voordat wij bij u boekten hebben we eerst de site bekeken of het wel wat voor ons was, maar de foto's gaven een goede indruk, de entree met een paar treden en een zeer ruime opgang voor een rolstoel, maar helaas met een rolstoel kan je alleen maar bij de receptie komen en niet bij de lift om naar je kamer te kunnen gaan, want dan moest je eerst weer acht treden nemen, dat was dus heel jammer, maar met heel veel kracht inspanning is het ons toch gelukt dus waarschuw de mensen dat dit hotel eigenlijk niet rolstoel vriendelijk is ondanks die mooie foto van de entree. Een volgende boeking zal ik de nadruk bij u leggen of het echt rolstoel vriendelijk is, dit vanwege dat ik een dwarslaesie heb maar met twee elleboog krukken mij iets kan verplaatsen.

Tip! Op advies van de hotel beheerder, die toch wel met ons te doen had, heeft hij ons meerdere tips gegeven, met o.a. een boottochtje over de Rijn die vanwege mijn handicap voor de halve prijs kon worden geboekt.

9,2

Beoordeling door L van L van Gelder-Pullens uit DRUNEN, op 19 mei 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Langs de Rijn kan men heerlijk fietsen.

Veel treinverkeer door het stadje.

Tip! Prachtige omgeving, kabelbaan een aanrader. Je kunt heerlijke fietstochten maken langs de Rijn.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel, midden in het centrum. Ontbijt en diner was perfect. Personeel erg vriendelijk en bereidwillig.

Lawaai 's nachts op straat.

Tip! Een boottocht over de Rijn is prachtig. Ook de kabelbaan is een aanrader. Er kan ook een combinatietocht gemaakt worden met zowel de boot als de kabelbaan. Rüdesheim is een gezellig wijnstadje. Veel gelegenheden waar men met een goed glas Riesling, Sekt of andere wijn kan drinken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2017 (Gezin)

Gezellig ingericht hotel.

Tip! Leuk plaatsje.

9

Beoordeling door HB Sanders uit Nadrin, op 26 maart 2017 (Stelletje)

9,8

Beoordeling door A Buijs uit Dirksland, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Parkeren voor de deur.

Te kleine lift.

Tip! Uitzicht bij avondlicht naar de andere oever van de Rhein.

7,6

Beoordeling door DHR Van der Kam uit Drunen, op 18 december 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2016 (Stelletje)

Het hotel lag midden in het centrum. Ruime parkeergelegenheid. Alles was heel schoon en zag er netjes uit. Een super goed en gevarieerd ontbijt.

Er was een dame, gekleed in een blauw broekpak, die een zeer onvriendelijke uitstraling had. Hoe aardig ik steeds ook was, haar gezicht bleef in dezelfde plooi van negativisme staan. De overige bediening was aardig en klantvriendelijk.

Tip! De wandeltochten zijn zeker een aanrader. Een leuke en gevarieerde kerstmarkt. Lopen langs de Rijn is vooral in de zomer heel fijn.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2016 (Gezin)

Het was leuk.

Het avondeten, hierin zou wat meer keuze moeten zijn.

Tip! Leuk stadje en een leuke kerstmarkt. Het hotel ligt in het stadje, dus je kunt de auto laten staan.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2016 (Stelletje)

o.a. parkeren OK

Tip! Mooi wandelen langs de Rijn (behalve in de winter).

7,8

Beoordeling door C. Stout uit Capelle aan den IJssel, op 10 december 2016 (Stelletje)

Voor herhaling vatbaar.

Tip! Grandioze kerstmarkt voor de deur.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2016 (Stelletje)

Perfect hotel, prachtig gelegen in het centrum. Wij komen hier beslist terug.

9,8

Beoordeling door JAC van Trigt uit Spijkenisse, op 4 december 2016 (Stelletje)

Het was een aanbieding, half pension, zeer goed te doen, lekker eten. Aan het begin van de kerstmarkt. Schone kamer, wel klein, maar we kwamen voor de kerstmarkt. Leuk stadje aan de Rijn.

Tip! Rudersheimer koffie, echt eens doen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt midden in het centrum.

De kamer was met de trap naar boven. Dit was lastig omdat ik mindervalide ben.

Tip! Er was een kerstmarkt vlakbij en we hebben een mooie boottocht van 2,5 uur over de Rijn gemaakt. Dat was ook vlakbij.

7,8

Beoordeling door W.B. Dubois uit Steenbergen (Steenbergen, NB), op 17 november 2016 (Stelletje)

Sfeervol hotel in een sfeervolle omgeving.

Tip! De rivier de Rijn is een bezienswaardigheid op zich. Prachtige kastelen, romantiek ten top!

8

Beoordeling door H Zandwijk uit Hellevoetsluis, op 13 november 2016 (Stelletje)

Leuke Duitse aankleding (houtsnijwerk). Aardige mensen, lekker rustig, fijne parkeerplaats. We hebben het leuk gehad.

Andere gasten waren erg op zichzelf. Veel trappetjes en verhogingen in de vloer. Diner was wat minder. Ontbijt prima.

Tip! We zijn met de kabelbaan over de wijngaarden gegaan. Boven is een bij het gedenkteken een leuke blokhut. Verder: Drosselgasse, Ierse Pub, Muziek museum, leuke vakwerk gebouwen en haast overal live muziek.

8,5

Beoordeling door WJ Vermeij uit Waddinxveen, op 13 november 2016 (Stelletje)

Prachtig stadje, hele mooie omgeving.

Erg rustig in deze tijd van het jaar.

Tip! De stad Rüdesheim en omgeving zijn heel erg mooi. Te veel te zien voor een verblijf van 2 nachten. Reden om nog eens terug te gaan. :)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2016 (Gezin)

In centrum gelegen, vrij parkeren.

Diners waren eenvoudig, kleine kamer.

Tip! Muziek museum, mooie wandelingen te maken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Stelletje)

Leuk hotel midden in Rudesheim, toch rustig gelegen, vriendelijk personeel. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Gratis Wifi op de kamer.

Zaten in de dependance achter het hotel, kamer is wat gedateerd.

7,8

Beoordeling door C.F. Schouffoer uit Rotterdam, op 7 november 2016 (Stelletje)

Toeristisch gebied.

Te kleine parkeerplaats.

Tip! Mooie omgeving aan de Rijn.

8,4

Beoordeling door C.M. de Jong uit Venhuizen, op 7 november 2016 (Stelletje)

Mooi stadje, prima hotel.

Prijzen van de consumpties.

10

Beoordeling door G Poldervaart uit capelle Ana den ijssel, op 7 november 2016 (Stelletje)

Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De kamer werd goed schoon gehouden. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

Tip! Na een vraag over de bezienswaardigheden werd er een aantal mogelijkheden voorgesteld. De omgeving was direct in het centrum. Een reis over de Rijn is een aanbeveling!

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Prima kamer, met een tuintje ervoor.

Tip! Leuk arrangement. Had voor zo weinig geld niet zoveel kwaliteit verwacht. Bij uitstek geschikt om helemaal de toerist te spelen, souvenirwinkels, wijn bootreisje, kabelbaan. Allemaal gedaan.

8,6

Beoordeling door JHJM Liebregts uit Venlo, op 6 november 2016 (Stelletje)

Sfeervol hotel; prima diner en ontbijt; schone, gezellige kamer. Prijs-kwaliteit top.

Tip! Prachtig gebied om te wandelen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2016 (Gezin)

Gezellig familiehotel. Vriendelijk personeel en midden in het centrum.

Mooie nieuwe kamers, maar de ruimte waar het sanitair was aan de krappe kant.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen langs de rijn en wandelen tussen de wijnvelden.

8

Beoordeling door SONJA Aarts uit Beverwijk, op 3 mei 2016 (Stelletje)

Attent personeel, ik werd op mijn verjaardag verrast met een versierde tafel en een glaasje sekt. Een kamer met een klein buitenplaatsje, dit was erg fijn voor ons hondje die mee was. En natuurlijk de hotel schildpad, die naast onze kamer zijn/ haar onderkomen had.

Tip! Op je verjaardag is de boottocht bij Bingen-Rudesheim gratis.

9,4

Beoordeling door A.M.F. Schonck uit Ulvenhout, op 1 mei 2016 (Gezin)

Prima hotel, uitstekend ontbijt, prima ligging en vriendelijk personeel.

Tip! Op korte afstand van de Rijn (Loreley), museum met oude orgels etc., prachtige omgeving tussen wijnranken waarin mooie wandeling geprojecteerd.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2016 (Stelletje)

Je kunt er goed fietsen en wandelen.

Tip! In één woord prachtig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

Leuke plaats en mooie omgeving met mogelijkheden voor fietsers en boottochten te maken.

Het personeel is heel kortaf neemt niet even de tijd om je iets uit te leggen. Bij aankomst om half vier 's middags was er geen parkeerplaats vrij we moesten maar een parkeerkaart kopen.

Tip! Leuke boottocht gemaakt. Verschillende plaatsen op de fiets bekeken.

7

Beoordeling door JAN GERRIT Jan Gerrit Spruit uit woerden, op 10 april 2016 (Stelletje)

Wij hebben het erg fijn gehad. De kamer was erg mooi en zeer schoon.

Tip! De locatie is erg gezellig om te verblijven. Middenin het centrum, dus ook leuk om 's avonds nog even langs de Rijn te flaneren. Ook leuk om met de seilbahn naar boven te gaan en terug te lopen door de wijnvelden.

8

Beoordeling door APJ de Smit uit Kaatsheuvel, op 20 december 2015 (Gezin)

Zeer vriendelijk ontvangst. Voor de Kerstmarkt een ideale ligging. Goed personeel en lekker ontbijt en ook goed restaurant met leuk 3 en 4 gangen menu, beslist een aanrader! Het ontbijt was goed maar iedere morgen wat anders ingericht. Bijvoorbeeld de ene dag een kan koffie en de volgende dag automaat, heel apart, lag aan de persoon die ontbijt-dienst had!

Tip! Erg leuk feit, tijdens de kerstmarktperiode is de kabelbaan in werking, leuk om te doen, vooral met het mooie weer dat wij hadden. Heel leuke markt, mooi stadje, bijvoorbeeld het straatje de "Drosselgasse".

8,4

Beoordeling door G Gerrits uit Apwldoorn, op 18 december 2015 (Gezin)

8,4

Beoordeling door M Kaptein remmelts uit Hoogvliet, op 16 december 2015 (Gezin)

Dat het zo dicht bij de kerstmarkt was.

Tip! De omgeving is het bezoeken waard vooral de kabelbaan naar het beeld boven op de berg het beeld is het bekijken waard.

9

Beoordeling door P Oolbekkink uit Waalre, op 12 december 2015 (Stelletje)

Ligging, netheid, vriendelijkheid personeel.

Kamer voor twee personen iets krap, maar 1 stoel en geen 2. Slechte gratis wifi.

Tip! Rüdesheim leuk typisch Duits dorp. Grote sfeervolle Kerstmarkt.

8,4

Beoordeling door H Vreeswijk uit Hilversum, op 13 november 2015 (Stelletje)

Goede ontvangst , fijne kamer en het ontbijt was TOP. De parkeerplaats prima en free. Wij stonden in hun garage € 5,- p.n. geweldig.

Kamer was wat aan de kleine kant.

Tip! Geweldige omgeving aan de Rijn, we komen zeker terug.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2015 (Gezin)

De locatie. Twee keer een Rijncruise beleefd. Veel te zien en te beleven. Voor herhaling vatbaar.

Geen.

Tip! Een Rijncruise, wandelen tussen de wijngaarden, bezoek aan kastelen en de nonnenklooster. Ook een wijnmuseum met wijnpersen van het jaar 1500! Maar ook wandelen langs de Rijnoever is aanbevelenswaardig!

8,6

Beoordeling door H. Mensink uit Rijssen, op 28 juli 2015 (Stelletje)

Mooi in centrum van Rüdesheim.

De eerste nacht op de derde etage waar het heel erg warm was. De volgende dag gemeld bij de receptie. We kregen toen een heerlijke koele kamer op de beneden verdieping.

Tip! Prachtige Rijnvaart gemaakt. Omgeving verkend met auto.

8,2

Beoordeling door D Somers uit Wilrijk, op 25 juli 2015 (Stelletje)

Goede ligging in het centrum. Parkeerplaats gratis en goed ontbijt.

Het was warm en er is geen airco in het hotel, is dringend nodig. Ontbijtzaal werd ingenomen door een zakenbijeenkomst. Dus ontbijt in kleine warme kamertjes. Hierdoor was het kleine buitenterrasje ook niet bereikbaar. Rokers stonden buiten op straat. Badkamer was heel klein. WiFi : 5 EUR voor 1/2 uur

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2015 (Stelletje)

Mooi fietsen langs de Rijn.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2015 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2015 (Stelletje)

Hotel is centraal gelegen. Dicht bij de Rijnboulevard en andere bezienswaardigheden. Voor de omgeving heb je eigenlijk geen auto nodig.

Behoorlijk veel lawaai buiten 's nachts en in de vroege ochtend.

Tip! De bootreis over de Rijn. Het is fascinerend om steden en dorpjes en de vele burchten vanaf het water te bekijken. Met de kabelbaan over de druivenvelden naar boven met uitzicht over de Rijn. Met de voetgangersboot naar Bingen. Totaal andere stad in vergelijking met Rudesheim. Kun je best een hele dag doorbrengen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2015 (Stelletje)

verhouding prijs voor hetgeen we kregen was zeer goed

in deze plaats is het gezellig om met een groep te verblijven i.v.m. de gezellige sfeer s avonds in het bekende straatje.

Tip! kabelbaan is een aanrader met daarna wandeling. Mensen die slecht ter been zijn ga alleen met de kabelbaan naar boven stukje lopen en terug, want naar de andere kabelbaan lopen is veel te ver. Gemiddelde leeftijd is 60 plus in deze toeristen plaats. Leuk uit gaan voor mensen die graag dansen echt een beetje nostalgie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2015 (Gezin)

mooi hotel,leuke plaats en mooie omgeving.er is genoeg te doen.

7,2

Beoordeling door acm Oudenaarden uit Weert, op 29 mei 2015 (Stelletje)

een leuk hotel, vriendelijke mensen, een heerlijk ontbijt, 2 avonden daar gegeten, was heerlijk. We liepen zo de kerstmarkt op. Met de trein naar Mainz geweest prima te doen.

De douche was wat klein

Tip! Grote kerstmarkt in december, gezellig druk in het stadje alles open. Dagje Mainz in dat jaargetijde ook een aanrader, met de trein prima te doen.

8,8

Beoordeling door a.e.j.c Sarton uit Eindhoven, op 27 mei 2015 (Gezin)

Vriendelijk personeel, en een hotel dat RUST uitstraalt.

Tip! Kabelbaan naar het monument dat geheel is gerestaureerd, en dan een wandeling naar beneden van 1,5 uur. Kerstmarkt krijgt een dikke 8.

8,8

Beoordeling door th.h.a MARWIJK uit Eygelshoven, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Personeel en verder oa kamer ,ontbijt en diner waren uitstekend

De trein die door Rüdesheim rijdt is met geopend raam wel storend

Tip! Rüdesheim en omgeving is met de rijn boottochten en burchten en niet te vergeten de dorpskern heel mooi.

8

Beoordeling door J Embrechts uit Deurne, op 25 mei 2015 (Gezin)

Mooie locatie Hotel rustig en toch centraal gelegen Goed ontbijt Goed restaurant; niet goedkoop, wel lekker !

Kleine badkamer (mogelijk afhankelijk van kamer ? )

8,6

Beoordeling door W.M.T. Vierstraete-Leenders uit Berg en Dal, op 25 mei 2015 (Stelletje)

De ligging van het hotel, alles is op loopafstand. Gezellig plaatsje met veel terrasjes en restaurants.

Tip! Natuurlijk de Drosselgasse. Boottocht over de Rijn. Siegfried's Mechanisches Musikkabinett

9,6

Beoordeling door W Roering Warmolts uit Koedijk, op 23 mei 2015 (Stelletje)

Prima hotel vooral,als je bekijkt voor welke prijs wij er waren,uitstekend ontbijt en hebben er 2 keer gegeten wat ook erg lekker was. leuke plaats en prachtige omgeving.

Geen tweede fauteuiltje op de kamer

Tip! Wij zijn binnen door naar Nassau gereden en langs een mooie route naar de Rijn,toen langs de Rijn terug naar Rudesheim wat heel mooi was

9

Beoordeling door C. Versteegen uit Sevenum, op 21 mei 2015 (Stelletje)

leuke plaats

dat het in dependance gelegen was onze kamer..

Tip! leuke combiticket als je de romantik route doet met kabelbahn en boot..

6,5

Beoordeling door A. Berg uit Alphen aan den Rijn, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Ideale locatie vriendelijk personeel leuk hotel kortom perfect

Tip! In het centrum rustig gelegen

8,6

Beoordeling door J W Schonenborg uit Goor, op 19 mei 2015 (Stelletje)

prima hotel

douche zeer eng

Tip! Wij hebben ons goed vermaakt.Rudesheim leuk stadje.

8

Beoordeling door P. Hulsbosch uit Aalst, op 19 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door P. Hulsbosch uit Aalst, op 19 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door A.G.M. Scholten uit De Lutte, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Schoon en netjes. Modern deel en klassiek deel.

Beoordeling kamer wat minder, dat heeft te maken met de grootte van de badkamer. Verder interieur en bedden prima.

Tip! Fantastisch klein restaurant ontdekt, in een kleine zijstraat, Weineck. Niet duur en alles zelfgemaakt. Zeer vriendelijk echtpaar.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Hotel in het centrum.

Locatie van de kamer was niet in hoofdgebouw. Bij slecht en/of koud weer onvriendelijk om langs buiten naar het ontbijt te moeten.

Tip! Omgeving van de Rijn is mooi. Leuke dorpjes/stadjes langs de Rijn. Loreley wel apart.

7,4

Beoordeling door H Uyleman uit Nieuwegein, op 18 mei 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door FAC Nachtegael uit Maasmechelen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

8,4