Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Katharinenhof

Hotel Katharinenhof  

Omgeving - Monschau

Hotel - Schleiden-Gemünd

Hotel Katharinenhof heeft een prachtige ligging in het Duitse plaatsje Schleiden-Gemünd en wordt omringt door Nationaal Park Eifel. De ideale bestemming voor natuurliefhebbers! Na een lange dag in de natuur, kan je terug in het hotel genieten van een Duits biertje! Maak een uitstapje naar de sfeervolle plaats Monchau, ook wel 'de parel van de Eifel' genoemd. Je kijkt hier je ogen uit... meer info
vanaf 79 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

241 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Duitse Eifel Halfpension

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, vriendelijk personeel.

Tip! Mooie omgeving. Monschau, vlindertuin, Köln, Bad Münstereiffel.

8,4

Beoordeling door H.F. Smit uit Almelo, op 6 mei 2019 (Gezin)

Alles.

Tip! Prima uitgangspunt voor diverse uitstapjes.

10

Beoordeling door FAJ van Broekhoven uit Dongen, op 5 mei 2019 (Gezin)

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De accommodatie is gunstig gelegen voor wandelingen en fietstochten in de natuur. Toeristenbureau naast de deur en uitstekend ontbijt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door DION Striekwold uit Oss, op 4 mei 2019 (Stelletje)

Goed basic hotel, voor een prima prijs.

Tip! Mooie fietstocht langs het meer, grotendeels autovrij.

8,4

Beoordeling door ANNEKE Meima-Bolhuis uit RODEN, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Relaxte sfeer in het hotel en in een prachtige omgeving gelegen.

Tip! Fietsen langs de Urft!

8,4

Beoordeling door S Nijhuis uit Venlo, op 18 mei 2019 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst, diner inclusief, grote kamer.

TV had geen Nederlands kanaal.

Tip! Monchau was erg mooi, en Rurberg en Einruhr mooie plaatsjes aan het water.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2019 (Gezin)

Wist niet wat we moesten verwachten maar in het totaal viel het wel mee.

De receptie was vaak onbemand zodat je met vragen over de buurt en uitstapjes maar moest zien waar je de informatie vandaan haalde. En de overgordijnen zijn ook toe aan een opknapbeurt waren bang om ze dicht te trekken zodat ze niet naar beneden zouden vallen.

Tip! Zijn gaan fietsen maar vind het moeilijk omdat je vaak op de grote weg moest fietsen en er weinig fietspaden zijn (dan zijn wij hier erg verwent) het stadje Badmunstereifel is een aanrader en het meer bij Hellenthal is ook een aanrader om daar omheen te fietsen. De omgeving is prachtig.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2019 (Stelletje)

Dat je van uit het hotel gelijk kunt wandelen het bos en de heuvels in.

Dat er nooit vis is bij het diner.

Tip! Bezoek park vogelzang en Monschou.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2019 (Gezin)

Samen met vrienden enkele dagen er tussen uit.

Jammer dat er geen wifi op de kamer was en slechte verbinding in de lobby en dat de bar pas om 21 uur open ging en om 22 uur al sloot.

Tip! Mooi park achter het hotel en een gezellig klein stadje in het centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2019 (Gezin)

Mooie omgeving, veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.

Slechte wifi.

Tip! Mooie meertjes en Vogelsang was indrukwekkend.

8

Beoordeling door L Hoolboom uit Heerhugowaard, op 8 mei 2019 (Gezin)

Niets. Hotel lag wel mooi. Avondeten moet wel worden verbeterd (meer gekruid, minder tot pap gekookt).

Bedden waren erge kuilen en eten zie hierboven.

Tip! Prachtige omgeving, leuk om te wandelen. Waanzinnig lekkere ijsboer in het dorp. Alleen daarvoor zouden we terug komen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2019 (Groep)

Prachtige omgeving en een mooi gelegen hotel.

Geen wifi op de kamer en een minuscule tv.

Tip! Voor wandelingen ideaal.

8,2

Beoordeling door W.J. Pelzer uit Eibergen, op 7 mei 2019 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Prima ontbijt en een mooie grote kamer. Het hotel ligt ideaal voor wandelingen, aan de voet van het natuurpark.

Het avondeten was niet goed.

Tip! Er zijn mooie wandelingen te maken vanuit het hotel.

7,5

Beoordeling door K A van de Wiel uit Breda, op 5 mei 2019 (Gezin)

Vriendelijke gastheer.

Wifi was slecht bruikbaar.

Tip! We hebben 2 etappes van de Eiffelsteig kunnen lopen, prachtige wandelroute.

7,5

Beoordeling door P. Boonstra uit Drachten, op 3 mei 2019 (Gezin)

Laagdrempelig en privacy. Voor een 3-sterren hotel kan het er nog net mee door

Tip! Mooi fiets en wandelgebied. Leuk stadje.

6,8

Beoordeling door H.B.A Holtkamp uit Ambt Delden, op 3 mei 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goede bedden en een goed ontbijt.

Kleine tv. Kleine douchen e het avondeten was matig.

Tip! Mooie omgeving. De mooie plaatsen Bad Münstereifel en Monschau.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2019 (Gezin)

Gezellige bar en middenin de Eifel gelegen.

Diner, sober en echt Duits. Meer op de Nederlandse keuken aanpassen.

Tip! Bad Munstereifel en Monchau.

8,2

Beoordeling door A.R. Ubels uit Zeddam, op 3 mei 2019 (Gezin)

Te kleine tv.

7

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Gezin)

Het hotel in nodig aan renovatie toe. De avondmaaltijd verdient meer verzorging. Dit moet beter kunnen.

Tip! In de Eifel kun je hele fijne wandelingen maken. Mooie wandelroutes en duidelijk aangegeven.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Rustig gelegen, direct aan wandelpad. Vriendelijke eigenaar, die graag een praatje maakt en je adviseert over de omgeving.

De hoofdkussens zijn erg slap, maar gelukkig hadden wij onze eigen kussens mee.

Tip! Je kunt erg mooi wandelen en fietsen in de omgeving. Wel behoorlijke heuvels! De plaats Monchau is erg leuk en mooi om te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Maar 1 Nederlandse tv zender.

Tip! Je kunt vanuit het hotel goed wandelen in de omgeving. Alles staat goed aangeven.

8,2

Beoordeling door P. Borsboom uit Ede, op 30 april 2019 (Groep)

De locatie.

Het diner is basic.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en motor te rijden.

7,2

Beoordeling door L Van de Kamp uit Huissen, op 30 april 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door B Alsche uit Gaanderen, op 30 april 2019 (Stelletje)

er zijn heel mooie wandelingen te maken, direct vanuit het hotel. Ook mooie fietstochten mogelijk! Heel goede informatie bij de VVV in Gemünd (in het kurhaus vlakbij het hotel). Prima ontbijt en salade'bar'bij het avondeten.

Een wat simpel avondeten in buffetvorm, helaas géén keus: 1 soort soep, 1 warme maaltijd en 1 toetje (vla, yoghurt of perziken uit blik achtereenvolgens op de 3 dagen dat we hier waren).

Tip! Prachtige bossen, anemoontjes volop. Onderweg veel informatieborden over de mijnbouw, ijzerindustrie. Bezoek aan de Rursee en aan de stadjes Schleiden en Monschau zijn een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Groep)

Mooie omgeving.

Het avondeten is beneden peil. De kamers werden niet goed schoongemaakt, de afvalemmertjes niet geleegd. Haveloze vensterpartij en het sanitair is niet meer van deze tijd.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Gezin)

De locatie.

Het hotel is wat versleten, het eten slecht, een kok met weinig fantasie. Je kan er niet pinnen, alles contant betalen.

Tip! Een mooie heuvelachtige omgeving, leuke plaatsjes. Dichtbij Monschau, Prum, Malmedy en Eupen.

7,2

Beoordeling door AH Van Dongen uit Rotterdam, op 29 april 2019 (Stelletje)

Voldoende horeca.

Het avondeten, het lopend buffet was karig.

Tip! Omgeving prima, zelfs verrassend.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door J.P.M. van Leeuwen uit Schipluiden, op 26 april 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving.

Matig onderhoud hotel - kamer.

Tip! Vogelsang - Monchou - bos.

6,6

Beoordeling door NHM Verheij uit Linschoten, op 26 april 2019 (Stelletje)

De locatie was geweldig, helemaal in combinatie met de aanbieding waar wij gebruik van gemaakt hebben. De negatieve recensies hebben ons aan het twijfelen gemaakt. NIETS van gemerkt. Prima geleverd voor waar wij voor betaald hebben.

Tip! Hele mooie omgeving, we hebben fijne fietstochten gemaakt (fietsroutes gekregen van het hotel).

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Gezin)

De gunstige ligging, overal dichtbij.

Schimmel in de kamer.

Tip! Super omgeving.

7,7

Beoordeling door JGJ Braun uit Eerbeek, op 23 april 2019 (Gezin)

Mooie locatie. Rustige ligging, met een prachtig riviertje en park, vóór en naast het hotel. Keurige ontvangsthal en receptie. Nette hotelkamer, elke dag schone handdoeken. Prima ontbijt en warme maaltijden.

Toiletspoeling in de doucheruimte kon beter.

Tip! Prachtige omgeving. We hebben veel gewandeld en bijzonderheden bezocht. Zoals Bad Münstereifel, Burg Satzvey, Kasselburg, Wallenborn en de Laacher See.

8,4

Beoordeling door C.A. Tromp uit Leeuwarden, op 22 april 2019 (Stelletje)

In het hotel hing een ontspannen en gemoedelijke sfeer, met een goed ontbijt. Een basic, maar prima diner en een schone kamer.

Het hotel is enigszins gedateerd en kan hier en daar wel een opknapbeurt gebruiken.

Tip! De locatie is prachtig in het centrum van de Duitse Eifel, met als leuke plaatsjes onder andere het toeristische Monschau en het bijzondere vestingstadje Münstereifel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2019 (Stelletje)

De locatie, een mooi wandelgebied.

Het diner was matig.

Tip! Vogelsang is mooi.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2019 (Stelletje)

Het diner viel tegen.

Tip! Veel mogelijkheden om te wandelen.

7,6

Beoordeling door N.A.J. de Ridder uit Heerlen, op 21 april 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door A.J. Buitenhuis uit ALMERE, op 17 april 2019 (Stelletje)

Nette kamer en badkamer. De bedden en het linnengoed waren prima. Vriendelijke eigenaar en medewerkers.

Tip! De omgeving is uitstekend voor de wandelaars. Leuke, kleine plaatsjes in de omgeving en het hotel is rustig gelegen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

We konden niet met pin of creditcard betalen, alleen cash.

Tip! Prachtig wandelgebied, recht voor de deur.

7,8

Beoordeling door J.F. Vader uit Hoorn, op 17 april 2019 (Stelletje)

Gunstige ligging ten opzichte van Aken, Keulen, Monschau en Nationaal Park De Eifel.

Wij vonden het jammer dat we alleen Nederland 2 konden ontvangen.

Tip! Op de heen- of terugweg konden we een bezoek brengen aan Maastricht of Aken.

7,6

Beoordeling door TON Klooster uit IJmuiden, op 17 april 2019 (Stelletje)

Schitterend gelegen hotel, aan de Eifelsteig! Ideaal voor wandelaars. Vele korte- en lange goed gemarkeerde wandelroutes! Uiterst vriendelijk personeel. Een goed ontbijt en smakelijk avondeten! Wij komen zeker terug!

De kamer was gedateerd en is aan modernisering toe.

Tip! Het hotel ligt aan de Eifelsteig. Buiten de Eifelsteig zijn er genoeg goed gemarkeerde kortere wandelingen in de omgeving van het hotel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

De locatie, midden in de natuur.

Het diner was van matige kwaliteit.

Tip! Mogelijkheden voor zeer mooie wandelingen, stuwmeer en indrukwekkende Ordensburg Vogelsang.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst. Persoonlijke gesprekjes met de eigenaar.

Het hotel is aan renovatie toe. Geen handdoek-service in het weekend. Het eten kan beter. Gezien de prijs begrijpelijk.

Tip! Prachtig wandel en fietsgebied. Echt voor sportmensen. Leuke bezienswaardige plaatsen. O.a Monschau

6,8

Beoordeling door C.C. Hulsman uit Berkel-Enschot, op 12 april 2019 (Stelletje)

We vonden het prettig dat er Nederlands werd gesproken. Het prima ontbijt beviel ons erg. Omdat het erg koud was hebben we weinig van de omgeving gezien. Volgende keer beter.

Het gemis van een lift.

Tip! Nog niet van toepassing. Daarom komen we eind mei nog een keer terug.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Stelletje)

Mooi gelegen.

Beetje simpel.

Tip! Prachtige omgeving. Wandelroutes vanaf het hotel.

7,4

Beoordeling door P.A. Dubbelman uit Lage Zwaluwe, op 11 april 2019 (Stelletje)

Een zeer mooie locatie in een leuke omgeving. Vriendelijke beheerder en personeel, mooi dorpje, dikke pluim.

Tip! Het is fijn om daar te wandelen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Individueel)

De ligging, aan de rand van het dorp.

Tip! Gezellig dorp, prachtige omgeving, met heel wandelmogelijkheden. Door de haarspeldbochten heb je prachtige doorkijkjes naar de omgeving en de meren. Desgewenst liggen er grotere steden binnen een redelijke afstand.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Het avondeten in het hotel. Slechte kwaliteit.

Tip! Nationaal Park, heerlijk gewandeld.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2019 (Gezin)

De omgeving is prachtig, zelfs in het vroege voorjaar. We hebben er 4 fijne dagen doorgebracht. De eigenaar is een hardwerkende man die probeert het naar je zin te maken. Het ontbijt is goed, broodjes, brood, beleg, kaas, koffie, thee, enz. Het diner is basic, maar je kan toch niet meer eten dan dat je vol zit. Het diner begint om half 7, dan is er ruim voldoende, maar er zijn altijd mensen die om half 8 komen en dan is alles bijna op. Er wordt niet aangevuld. Het toetje is vla of yogurt. Voor de prijs die we er voor betalen is het prima.

We hadden een prima kamer (105) maar in de bank zat een grote vlek. Het bed was goed, de kamer was schoon. In het weekend wordt er niet schoongemaakt. Maar ach, je bent de hele dag weg en schone handdoeken kan je zo bij de receptie halen. Verder is het een veroudert hotel, maar voor deze prijs is het prima vertoeven.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2019 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2019 (Gezin)

De omgeving.

Dat de bar dicht was.

7,6

Beoordeling door H.H. Hendriks uit Aarle-Rixtel, op 30 maart 2019 (Groep)

De vrijheid waarmee we gebruik mochten maken van het horeca gedeelte waar we als zanggroep dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Eigenaar was erg vriendelijk en meewerkend.

Het houtwerk / ramen zijn heel hard aan onderhoudt toe. Avondeten is wel erg eenvoudig, maar het was maar 79 euro voor 4 dagen.

Tip! Erg mooie Eiffel omgeving met als leukste plaats Bad Munstereiffel welke dorp eigenlijk een grote outlet is. Wij, als zangroep, hebben met volle teugen genoten.

7,2

Beoordeling door J.H. Moonen uit 's-Gravenhage, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Een eenvoudig, doch goed hotel. Op een top locatie voor wandelingen, fietstochten of excursies in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.

Tip! We hebben een paar fietstochten langs de stuwen gemaakt, zeer mooi. Bad Münstereifel en Monschau bezocht, heerlijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2019 (Gezin)

De omgeving.

Het diner viel mij tegen een beetje te primitief, had hier wel wat meer van verwacht verder tevreden.

Tip! Monchau is een zeer mooi stadje om te bezichtigen en verder de omgeving is prachtig.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2019 (Gezin)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Iets te eenvoudig eten.

Tip! De natuur, wandelen en het Vogelzang complex.

7,8

Beoordeling door F.F. Neudecker uit Nijmegen, op 24 maart 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid, de gezellige sfeer onder de bezoekers en de prachtige locatie.

Tip! Wandelen in de prachtige natuur. Over heuvels, langs kronkelende en stromende beekjes. Een bezoek aan Vogelsang, met een expositie over het vroegere gebruik van deze kazerne en de omliggende natuur. In de omgeving staan ook dorpjes met mooie vakwerkhuizen.

9

Beoordeling door P A Esvelt uit Berkel-Enschot, op 24 maart 2019 (Groep)

Zeer vriendelijke eigenaar. top plaats je kunt er wandelen, fietsen met de motor weg of met je auto maakt niet uit het kan daar allemaal.

Voor wat we geboekt hebben was het goed. Het is geen luxe hotel maar dat weet je. Maar zeken niet verkeerd. We komen terug.

Tip! De Eiffel is een zeer mooi gebied. We hebben dit nu met de auto gedaan. Maar komen terug om het met de fiets te ontdekken de meren in de buurt zijn mooi en de stadjes zijn vriendelijk. Wil je een korte vakantie is het een aanrader, niet ver van Nederland. En voor ondernemers of rust zoekers genoeg te doen.

8,4

Beoordeling door B Ent uit De Rijp, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving. Een simpel hotel, met ruime eenvoudige kamers. Het ontbijt simpel, maar ruim voldoende.

De ramenbediening was lastig en het avondeten erg simpel. Jammer genoeg geen wifi in de kamer en de algemene ruimte zit direct bij de voordeur.

6,8

Beoordeling door E.R. Janssen uit Haaksbergen, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Een mooi gelegen hotel. De prijs/kwaliteit-verhouding is prima! Het eten is eenvoudig maar goed en smakelijk. Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim en schoon.Al met al waren wij zeer tevreden.

Tip! Ons werd Bad Munstereifel aangeraden als erg mooi; het is ook echt een leuk stadje met schitterende vakwerkhuisjes en leuke winkeltjes. De hele omgeving is schitterend.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Ontspannen sfeer.

Geen goede zitcomfort in de kamer.

Tip! Goede wandelmogelijkheden vanuit het hotel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Ontbijt was correct in de prijs-kwaliteitverhouding.

Avondeten was van povere kwaliteit. Niet kunnen openen van ramen geeft gebrek aan frisse lucht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Het is een leuk tripje geweest.

Lastig dat je niet met een pinpas kunt betalen.

Tip! Monschau is een mooie toeristische plaats.

6,8

Beoordeling door FJ Dekker uit Tricht, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Het no-nonsense karakter van het arrangement. Eenvoudig maar goed. Geen nieuw en/of modern hotel maar schoon en uiterst gunstig gelegen met vriendelijk management en zeer prijsvriendelijk.

De WiFi bleef beperkt tot de lobby

Tip! Binnen honderd meter van het hotel is er een toeristisch infocentrum en de start van een aantal (berg) wandelingen. Ideaal!

8,2

Beoordeling door JMP Heusschen uit Cadier en Keer, op 16 maart 2019 (Gezin)

Ontbijt is redelijk uitgebreid en is vers. Kamer is schoon.

Diner in buffetvorm is onvoldoende qua kwaliteit, smaak en diversiteit. Bij buffet verwacht ik meer keuzes.

Tip! Brauhaus, eetcafé in dorpje zelf is een aanrader!

6,8

Beoordeling door H Verreijen uit Diessen, op 14 maart 2019 (Gezin)

Boven verwachting goed bevallen. Heel gemoedelijke sfeer met een heel persoonlijke benadering.

Gezien de prijs - kwaliteit verhouding: Geen vermeldenswaardige minder leuke kanten.

Tip! Onze favoriete plaats was Bad Eifelmunster. Zeer zeker het bezoeken waard. Maar natuurlijk ook de bijzonder mooie natuur met zijn vele schitterende wandelpaden.

8,4

Beoordeling door J.P.M verlinden uit Weert, op 13 maart 2019 (Stelletje)

Gemoedelijkheid.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door B.T. B.T. Hudepohl uit Oldenzaal, op 11 maart 2019 (Gezin)

Goede en prettige contact met de eigenaar.

Tip! Prima omgeving om te wandelen en/of (zoals wij) te fietsen.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2019 (Stelletje)

De Bar. Alleen de openingstijden waren erg beperkt.

Drie gangen diner in buffetvorm was heel slecht, niet meer dan een 4.

Tip! Er was niet veel te beleven in de regio.

5,6

Beoordeling door W.G. Koeth uit Maastricht, op 10 maart 2019 (Gezin)

Locatie, vriendelijk onthaal, prijs-kwaliteit.

Geen wifi op kamers, alleen in lobby.

Tip! Festung Vogelsang.

8,8

Beoordeling door TWK Beumers uit Vierlingsbeek, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Goede kamer.

7,8

Beoordeling door G Van Rennes uit Valkenswaard, op 8 maart 2019 (Stelletje)

We kregen een erg grote kamer! Hiermee hadden we wel wat geluk begreep ik. Het gebied is erg mooi en direct vanaf het hotel kun je mooie wandelingen maken in de natuur. Erg ontspannen sfeer.

Tip! vanaf Abtei Mariawald is er een mooie route naar Heimbach. In Heimbach zijn veel leuke cafeetjes en een kasteel wat gratis is te bezichtigen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Gezin)

Het eten was goed voor elkaar, kamers gedateerd maar wel voldoende schoon.

Ramen slecht te openen en laten veel kou door. Gedateerde zit meubels op kamer.

Tip! Volop wandel gelegenheid te beginnen vlak achter het hotel.

7,2

Beoordeling door JM van der Aa uit Uden, op 1 maart 2019 (Stelletje)

Wandel route 11, 14 en 24 zijn zowat van het hotel te starten. Dit waren 3 mooie routes. En, een goede prijs/prestatie verhouding. Als je niet op luxe uit bent is het prima.

Wandelroute 12 en 13. Communicatie over eten en kamerservice was minder.

Tip! Het centrum is erg rustig. Weinig activiteit. Er is een supermarkt in de buurt, maar een terrasje is niet te vullen. Kom je voor de natuur(-wandelingen) dan zit je hier helemaal goed. Ons arrangement was inclusief diner. Er wordt het een en ander over geschreven in andere bevindingen. Het is een maaltijd gebruiken en geen avondje uit. Onze mening, goed eten.

8,2

Beoordeling door M.P. Kingma Boltjes uit Lieveren, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Leuk en eenvoudig hotel, in mooie omgeving. Enthousiaste hoteleigenaar.

Grote parkeerplaats voor het hotel zou wat duidelijker belijning moeten krijgen i.v.m. combinatie bussen en personenauto's.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

8,4

Beoordeling door E.L. Hoolwerf uit Eemdijk, op 24 februari 2019 (Stelletje)

De omgeving, vriendelijke mensen!

Geen horeca.

Tip! De natuur!

6,4

Beoordeling door JAN van Doesburg uit HARKSTEDE, op 22 februari 2019 (Stelletje)

De bijzondere manier waarop de eigenaar met zijn gasten om gaat. Hij doet dat voortreffelijk. De gasten stellen dat erg op prijs. Dat merk je aan ze. Zijn gastheerschap is hoog in te schappen. Wij kregen zelfs - gratis - een extra kamer, toen daar ineens behoefte aaan was. Super!

Twee keer hebben we prima gegeten; de derde keer was het minder. Maar voor de prijs die we ervoor betaalden kan dat nauwelijks een bezwaar zijn.

Tip! We hebben Monschau en Bad Münstereiffel bezocht, alsmede Flohmärkte in Simmerath en Aachen. Het is een heel aangename omgeving. Zeer aanbevelenswaardig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Ligging bij wandelgelegenheid.

Geen bar open in het hotel. Niet schoon op de kamer.

Tip! Monschau is leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Grote kamer met zitje en grote TV. Leuk plaatsje en mooie omgeving. Monschau en Bad Munstereifel een aanrader. Rustige ligging van het hotel. Ontbijt goed.

Geen PIN betaling mogelijk. Avondeten beneden de maat. Restaurant in de kelder, geen sfeer. Er kan geen raam open in de kamer en niet schoon.

6,6

Beoordeling door H. Pater uit Deventer, op 16 februari 2019 (Stelletje)

Direct bij het hotel starten een aantal makkelijke, goed bewegwijzerde wandelroutes. Prima voor korte wandelvakantie.

De kamer was armoedig ingericht en niet heel schoon. Bedden waren overigens wel goed. Het hotel richt zich alleen op Nederlandse bezoekers. Hoteleigenaar is Nederlander. Hij verzorgt ook de maaltijden en moest zich schamen voor wat hij zijn gasten voor durft te zetten. Zowel de maaltijden als de daarbij geserveerde wijn zijn van zeer slechte kwaliteit. Het ontbijt is voldoende maar fantasieloos. Op de site van het hotel staat dat er een sauna aanwezig is. Deze is echter niet te gebruiken.

Tip! Vanuit het hotel zijn een aantal makkelijke wandelingen te maken. Routeboekje wordt in het hotel verstrekt. Het VVV-kantoor is naast het hotel. Voor een slecht weer dag is de sauna/ wellnes in Roetgen een aanrader.

4,8

Beoordeling door F.H Heijkoop uit Zwijndrecht, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Dat de bar niet open was. 's avonds kon je niet gezellig zitten. Op de kamer waren geen makkelijker stoelen. Jammer dat je niet kon pinnen. Hebben we nog nooit meegemaakt. De prijs is natuurlijk heel laag, maar het was heel heel matig. Dit hotel zou ik niet aanbevelen aan vrienden.

6,2

Beoordeling door A. Klaassen uit Haarlem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt fantastisch aan het parkgebied. Ideaal om te wandelen of voor tochten met fiets / auto. In het hotel heerst een prettige, rustige sfeer. Jan Willem is een vriendelijke gastheer, die makkelijk benaderbaar is. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed; verwacht geen 4-sterren luxe, maar het is allemaal prima verzorgd met ruime kamers. Voor ons genoeg reden om nog eens terug te gaan.

Tip! Voor tips kun je de gastheer raadplegen!

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Gezin)

Het gemak waarmee alles gaat.

Tip! Interessante omgeving als je van geschiedenis en wandelen houdt.

8,2

Beoordeling door FWM Oudhuis uit Heerhugowaard, op 2 februari 2019 (Gezin)

Als je naar de prijs / kwaliteit verhouding kijkt was het prima. Het avondeten was sober, maar dit staat volledig in verhouding met de prijs. Wij hebben er erg van genoten.

Tip! Naast het hotel was een concertzaal. Een leuke Queen-band gezien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2019 (Stelletje)

De locatie is geweldig voor wandelaars. Vanuit het hotel zijn er zeker 15 mooie wandelroutes beschikbaar en met een kwartiertje rijden nog wel meer. Het VVV-kantoor ligt op 2 minuten lopen van het hotel. Daar was volop informatie te vinden.

Tip! Natuurlijk hebben we vooral gewandeld vanuit het hotel, maar ook de Kermeter natuurwandeling is de moeite waard (lichte tocht, ook geschikt voor ouderen en gezinnen). De plaatsen Bad Munstereifel (winkelen) en Monschau (pittoresk) zijn leuk om te bezoeken. Wij hebben dat op de heen- en terugreis gedaan.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 januari 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door JGP Johannes Visser uit Turnhout, op 28 januari 2019 (Gezin)

De locatie en gastvrijheid, bovendien alleen maar leuke gasten die op bezoek kwamen. We gaan graag nog een keer terug.

Tip! We zijn naar Monschau geweest en naar Keulen. We hebben een prima vakantie gehad.

8,2

Beoordeling door G.C. Huijbregts uit Capelle aan den IJssel, op 23 januari 2019 (Stelletje)

De ligging is prima. Een mooie omgeving, met wandelmogelijkheden.

Geen betaling met pin mogelijk.

Tip! Monschau en Aken in directe omgeving en er zijn veel wandelmogelijkheden, voor mensen die goed kunnen lopen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2019 (Gezin)

Goede ontvangst en bediening. Wifi in de hal, waar je tevens tegen zeer schappelijke prijzen consumpties kunt verkrijgen.

De groenten hadden wat minder gaar mogen zijn.

Tip! Vanuit dit hotel kun je direct wandelingen maken. Aantrekkelijke plaats. Goede horeca voorzieningen voor koffie (met gebak) en/of lunch. Omliggende omgeving met leuke dorpjes.

8

Beoordeling door G.E.C. Carla Verrips uit Utrecht, op 17 januari 2019 (Stelletje)

Een mooie omgeving, rustig hotel en vriendelijke bediening. Super ontbijtbuffet, goede bedden en een schone kamer. Goedkoop en niet te ver van huis.

Het avondeten was eenvoudig, maar wel goed.

Tip! Aardig dorp, er zijn mooie wandelingen mogelijk. Wij waren er met de jaarwisseling. De VVV was gesloten, daardoor konden we geen goede (wandel)kaarten kopen van de omgeving. Tip: neem handheld gps mee, of koop kaarten in Nederland.

8,2

Beoordeling door E Hovestad uit Veenendaal, op 16 januari 2019 (Gezin)

6

Beoordeling door JM Tutelaers uit Leende, op 15 januari 2019 (Groep)

Tip! Een bezoek aan Kamp Vogelsang in Nationalpark Eifel.

7,8

Beoordeling door M Breuker uit Houten, op 14 januari 2019 (Gezin)

Prijs-kwaliteitverhouding.Uitvalsbasis om te wandelen.

Ouderwets hotel.

Tip! Goede uitvalsbasis om te wandelen. Klein stadje, dat héél rustig was. Op oudejaarsavond was er gelukkig 1 kneipe open!

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving is verschrikkelijk mooi.

Kamers hadden schoner gemogen.

7,3

Beoordeling door F van Veen uit Sint Nicolaasga, op 12 januari 2019 (Gezin)

Prima locatie. Veel leuke dingen te doen in omgeving. Gemoedelijke sfeer.

Het avondeten was niet geweldig.

Tip! Wij waren voor de kerst: Monchau heeft een leuke kerstmarkt. Is in de zomer waarschijnlijk ook heel mooi. Dagje shoppen in Koln. Goed te doen met de trein.

7,5

Beoordeling door J.F. Delhez uit Rosmalen, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Bar is in de winterperiode gesloten. Ook weer niet zo erg, hebben een leuke kroeg ontdekt.

Tip! Prima uitvalsbasis om leuke steden te ontdekken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Gezellig gemoedelijk hotel.

Het diner was een beetje simpel. Snap ik wel voor die prijs maar kan wel iets variatie inzetten.

8

Beoordeling door FH Moes uit Nijkerk, op 9 januari 2019 (Gezin)

Prachtige omgeving en een leuk stadje.

Hotelkamers hebben onderhoud nodig, in het weekend geen schoonmaak/schone handdoeken e.d.

Tip! Mooie omgeving met als trekpleister Monschau. Voor de tijd van het jaar gezellig ingerichte binnenstad met overzichtelijke kerstmarkt.

7,2

Beoordeling door PCA Hofman uit Groningen, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Rustig hotel, goede ligging en een ruime parkeerplaats,

Eenvoudige kamer en de TV is nogal klein.

Tip! Zeer mooie heuvelachtige omgeving en een bezoek aan de stuwdam bij Heimbach en een het park Vogelsang zijn de moeite waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Gezin)

Leuke omgeving. Plaatsjes bezoeken en wandelen in de directe omgeving maken daar deel van uit.

Onze kamer met daarbij een douche waarvan een deur miste.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Monschau.

Temperatuur in eetzaal en ontvangsthal was veel te laag. Er is geen wifi op de kamer. De televisie was klein. Het diner stelt niks voor!

6

Beoordeling door JMH Van Gerwen uit Best, op 9 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Het diner had wel wat uitgebreider mogen zijn.

Tip! De omgeving is heel mooi en vele uitstap mogelijk heden met eigen vervoer of per trein of bus.

7,8

Beoordeling door C Borstlap uit Hensbroek, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Gezellige sfeer, doe maar gewoon!

Weinig keuze in maaltijd.

Tip! Mooie natuur, veel te doen op korte afstand.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Goedkoop en een mooie omgeving.

Tip! Heerlijk wandelen.

7

Beoordeling door A.T.G.M Klein Falckenborg uit Lichtenvoorde, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Heel goed en persoonlijk contact met de eigenaar. We waren zeer tevreden. Zeker wanneer je kijkt naar prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Geweldige omgeving. Mooi om te wandelen. Het Openluchtmuseum, Vogelsang, Monschau, allemaal mooie plekken om te bezichtigen en te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Stelletje)

's Avonds konden we in de hal voor heel weinig geld koffie en glühwein drinken. We hadden een ruime kamer met een zitje. Ontbijt goed verzorgd. Lekker koffie!

De laatste dag was er een grote groep tijdens het eten. Omdat het eten als buffet werd geserveerd kon ieder zoveel eten als ze wilden. Het toetje was op omdat wij als laatste kwamen eten. Dat is niet handig, omdat er altijd grote eters bij zijn.

Tip! Het dorp zelf was sfeervol. Mooi om door te wandelen. We zijn naar het dorp Munster Eifel geweest. Zeker een aanrader. Met een mooi poppen/berenmuseum. Deze waren ook te koop!

8,2

Beoordeling door R Vos uit Ekehaar, op 7 januari 2019 (Gezin)

Een zeer gastvrije en vriendelijke eigenaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! De Eifel is een prachtige omgeving. Fietsen zonder ondersteuning is af te raden.

8,6

Beoordeling door P van 't Sant uit Nijmegen, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, goed te wandelen met mogelijkheden voor uitstapjes.

Het dinerbuffet was qua keuze zeer beperk, zeker voor vegetariërs.

Tip! Bad Munstereifel is een prachtig plaatsje!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2019 (Stelletje)

Er even tussenuit in een mooie omgeving.

Het koste niet veel, maar om eerlijk te zijn, het was ook niet veel.

Tip! Mooie omgeving en een zeer leuke kerstmarkt bezocht in Monschau, lekker gewandeld.

6,4

Beoordeling door DB de DB de Bles uit Oostvoorne, op 6 januari 2019 (Gezin)

Slecht diner, zelfs voor deze prijs. Weinig keuze en koud opgediend.

Tip! Omgeving mooi, afwisselend.

5,6

Beoordeling door A.T. Ebbing uit Bergen L, op 6 januari 2019 (Gezin)

Prima kamer en badkamer, groot en schoon . Verder heeft het hotel achterstallig onderhoud. De ligging is perfect, je loopt zo het bos in.

Het avondeten is matig, maar gezien de prijs /kwaliteits-verhouding moet je hier niet over klagen.

Tip! Op onze E-bikes naar Monschau gefietst. Prachtige fietstocht langs het stuwmeer. Een bezoek aan Vogelsang is een aanrader.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2019 (Gezin)

Mooi omgeving om te wandelen.

Het diner was heel eenvoudig, doch wel voedzaam.

Tip! Mooie omgeving, schilderachtige dorpjes met veel vakwerk.

8

Beoordeling door R. Hallink uit Nieuwegein, op 5 januari 2019 (Gezin)

De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend, kan niet beter.

De hotelbar was niet open in de avond, zodat we niet na konden praten met andere gasten.

Tip! Super mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door J. Koster uit Alkmaar, op 5 januari 2019 (Gezin)

De sfeer en de gastvrije en attente uitleg over de omgeving.

Het feit dat het ontbijt alleen bereikbaar was via 2 trappen, niet ideaal voor mijn ouders.

8,4

Beoordeling door H. J. Nat uit Hoorn, op 4 januari 2019 (Stelletje)

Locatie is prima. Eten eenvoudig, maar goed. Voldoende parkeren.

Geen enkel vermaak in de avond. Bar dicht. Geen overdekte fietsenstalling.

Tip! Heerlijke plek om te starten met fietstochten: sportief!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving. Gezellige kerstmarkten. Gezien prijs / kwaliteit verhouding, was alles oké.

Tip! De Eifeltoer met de auto was prima. Leuke dorpjes, mooie uitzichten en prima lunchadressen. Vanuit het hotel een korte wandeling naar centrum voor een koffie of een winkeltje.

6,8

Beoordeling door F. Wekema uit Hilversum, op 2 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Namiddags was er geen bar open.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2019 (Stelletje)

Het geheel was nogal gedateerd, maar de kamer was schoon. Het bed was prima en alles functioneerde. Gezien de prijs die wij hebben betaald, hadden wij ook geen luxe verwacht. Ook het avondeten was eenvoudig maar voldoende.

7,4

Beoordeling door NICO van den Raad uit Haarlem, op 2 januari 2019 (Gezin)

Een wijntje drinken bij de buren kür restaurant. Daar voelden we ons echt uit.

Hotel somber. Beheerder eigenaar geen gastheer. Dorpjes in de omgeving in de winter niet aan te bevelen, veel zaken gesloten.

Tip! Mooie natuur, zeer geschikt voor wandelaars.

8,2

Beoordeling door A.J. Voogt uit Zaandam, op 1 januari 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door O. Panneman uit Meppel, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Gemoedelijk sfeer.

Tip! De Eifel is fantastisch mooi. Leuke stadjes en bezienswaardigheden om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2019 (Groep)

Mooie omgeving, leuk dorpje.

Kamers waren niet zo gezellig ingericht.

Tip! Vogelzang was zeker de moeite waard om te bezoeken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door BJ Janus uit amsterdam, op 31 december 2018 (Stelletje)

Gunstig gelegen, in een prachtig gebied. Ook een goede locatie voor diverse kerstmarkten.

Tip! Leuke stadjes in de omgeving zoals Monschau, Munstereifel en andere stadjes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C.A. van Duin uit Grevenbicht, op 11 december 2018 (Stelletje)

Het was schoon en een vriendelijk ontvangst.

De bedden waren niet zo fijn.

Tip! De omgeving is erg mooi. Het hoogtepunt was de kerstmarkt in Keulen.

7,2

Beoordeling door AJM Hermsen uit doesburg, op 10 december 2018 (Gezin)

De mooie omgeving en aardige mensen.

Het eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Gezin)

Prijs/ kwaliteit goed in verhouding.

S'avonds niets open, geen bar helemaal niets alleen een drankautomaat een koffieautomaat en een kan glühwein omgeven door leuke zitjes.

7,8

Beoordeling door A.J.M. van der Mije uit Bennebroek, op 4 december 2018 (Stelletje)

De locatie.

Gedateerd hotel, slecht onderhouden, vieze douche/toilet, versleten beddengoed zonder onderlaken, geen telefoon, mini tv, klemmende deur, versleten gordijnen vitrage, Avondeten minder dan een gaarkeuken. Overdag geen service.

Tip! Monschau geweldig, omgeving beslist de moeite waard.

4,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Gezin)

Leuke omgeving voor mooie wandelingen.

De kamer was erg stoffig, op tafel,rand van het bed en vensterbanken. De bar was niet open alleen in de zomer. Karig ontbijt, wel genoeg.

6

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2018 (Groep)

Voor die prijs was het hotel prima.

Tip! Prachtige omgeving. Leuke stadjes, onder andere Monschau.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2018 (Stelletje)

Mooie kamer, leuk dorp. Goed vertrekpunt voor een wandeling. Dicht bij het Kuhrort.

Het avondeten was niet geweldig. De groenten veel te gaar. Maar gezien de prijs....

Tip! Mooie wandeling naar het indrukwekkende kamp Vogelsang. Uiteraard Monschau.

7,6

Beoordeling door H. Westerik uit Hengelo, op 25 november 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

De maaltijd. Geen keus en was niet bijzonder, heel eenvoudig. Aardappelpuree uit een pakje, spruiten die overgaar zijn en chocoladepudding die na bereiding niet in de koelkast is geweest en daarom lauw is.

6,7

Beoordeling door J.L. Gelderman uit Renkum, op 24 november 2018 (Groep)

Maar 1 stoel voor 2 gasten op de kamer. Weinig zitruimte beneden bij de ingang.

Tip! Bonn en Monschau en Aken zijn goed bereikbaar. Prachtige omgeving.

7,7

Beoordeling door C.C. Boonstra-Groeneveld uit Arnhem, op 21 november 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij wandelgebied.

Slechte schoonmaak van de kamers. Handdoeken die niet fris roken. Het avondeten kwam bijna allemaal uit pot of blik.

Tip! Mooi Openluchtmuseum in de buurt.

6,4

Beoordeling door A.J. Hoekstra uit Middelburg, op 19 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Onze kamer en een niet zo sociale eigenaar.

Tip! Je kunt er prachtige wandelingen maken. Wij boften met het mooie weer en hebben 2 fietstochten gemaakt rondom de stuwmeren in de buurt. 1 vanaf het hotel en 1 vanaf een dorp verderop. Ook Monschau bezoeken is de moeite waard.

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2018 (Stelletje)

De ligging, de omgeving en de kleinschaligheid.

Tip! Mooie autoroutes, schitterende natuur. Monschau als leuk stadje.

8

Beoordeling door RINUS Rinus Middelhuis uit Haaksbergen, op 19 november 2018 (Gezin)

We komen zeker terug.

Tip! Geweldige wandelomgeving en gastvrije mensen.

9,2

Beoordeling door T van Diepen uit Heiloo, op 19 november 2018 (Stelletje)

Perfect wandelgebied.

8,6

Beoordeling door M.A. Offenberger uit ERMELO, op 18 november 2018 (Stelletje)

Het is een prima hotel, in een prachtige omgeving. Goed en royaal eten. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Tip! We hebben genoten van Monchau, maar ook in het dorpje Gemünd is het prima toeven. Je kunt mooie wandelingen maken.

8,6

Beoordeling door A.J.M. Lammers uit Castricum, op 13 november 2018 (Gezin)

De locatie is erg goed.

De douche van de kamer die we hadden was zeer slecht, te ver van warmtebron.

6,8

Beoordeling door M.D.M. Kleverlaan uit AKERSLOOT, op 13 november 2018 (Stelletje)

Prima wandelgebied.

Diner 's avonds was zeer matig.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2018 (Individueel)

8,2

Beoordeling door LHM Gommans uit Lottum, op 8 november 2018 (Groep)

Mooi gelegen in de natuur, goede nachtrust mede door de ligging van het hotel.

Het diner was 2 dagen prima, maar de de derde dag ver onder de maat.

Tip! Geweldig mooie omgeving voor te fietsen of te wandelen.

8,4

Beoordeling door W W Timmer uit HARDINXVELD-GIESSENDAM., op 7 november 2018 (Stelletje)

Het verblijf was over het algemeen goed. De omgeving was prachtig, met mooie wandelroutes.

Het was geen top-hotel, maar voor de prijs was het goed.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2018 (Stelletje)

Wandelingen maken in de omgeving.

Het diner viel tegen.

Tip! Een aanrader: Vogelsang.

7,8

Beoordeling door E.L. van der Meer uit Klaaswaal, op 7 november 2018 (Stelletje)

Wij hadden een ruime kamer, die wat gedateerd maar wel schoon was. De bedden waren prima, een rustige omgeving.

Het diner was heel erg basis en de bediening moet een een cursus klantvriendelijkheid krijgen. Jammer! Een vriendelijke begroeting en bediening kan toch niet al te moeilijk zijn.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Stelletje)

De locatie was prima. Dichtbij het centrum en een mooi vertrekpunt voor wandelingen.

Het personeel is niet echt vriendelijk. Het diner is gewoon slecht.

6,8

Beoordeling door TH.M.D. Mes uit Eenrum, op 6 november 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2018 (Stelletje)

Een mooie en grote kamer. Een goed bed, mooie televisie, een stille omgeving en een goed ontbijt. Veel waar voor je geld.

Geen wifi op alle kamers.

Tip! Nationaal Park Eifel is fantastisch. De gehele omgeving is prachtig, ideaal voor mooie autoritjes en plezierige wandelingen.

8,2

Beoordeling door PHGW van Laarhoven uit VELDHOVEN, op 2 november 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door RJ Verhoog uit Delft, op 1 november 2018 (Stelletje)

Aardige en behulpzame mensen, leuke omgeving en een leuke locatie. Waar voor je geld.

Het warme water was schaars in de ochtend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Gezin)

Vanuit het hotel kun je prachtige wandelingen maken in het Eifelpark. Het plaatsje is ook vlakbij.

Het diner was bij de prijs inbegrepen. Maar het menu was erg beperkt en basic, meer kantine of gaarkeuken voer dan diner. Dat ware tot daar aan toe als er uitwijkmogelijkheden zouden zijn geweest maar dat was slechts een restaurant dat volledig volgeboekt was.

Tip! Doel was wandelen in de natuur, de vallei bood daartoe ruim gelegenheid. Nogal bevreemdend is dat boven in de vallei een enorm voormalig nazi complex ligt. Dat vrijwel geheel intact is gebleven doordat de geallieerden het gelijk na de oorlog in gebruik hebben genomen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

De ruime kamer en de ligging van het hotel nabij het centrum en het natuurpark met de wandelroutes.

Het avondeten en tamelijk onverschillig personeel.

7,6

Beoordeling door WP De Winter uit Wageningen, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Ik vind het geweldig dat deze hotelondernemer niet meegaat in de race om lux-luxer-allerluxt, maar het eenvoudig houdt en je daar niet teveel voor laat betalen. Alles is er, alles doet het, als je toch meer wilt moet je niet voor een duppie eerste rang gaan zitten.

Er valt te overleggen over een vegetarische avondmaaltijd, maar het was me tevoren niet duidelijk dat ik daar om kon vragen. Het eten was een beetje behelpen daardoor.

8,2

Beoordeling door W J Adams uit Mierlo, op 28 oktober 2018 (Gezin)

Omgeving.

Buffet.

6,6

Beoordeling door A te Pas uit Heilig Landstichting, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Prima plek, goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten.

Het hotel beschikt niet over een veilige fietsenstalling.

8,2

Beoordeling door W.A Goossens uit Dordrecht, op 27 oktober 2018 (Stelletje)

Leuk, bijna in het centrum.

De te kleine kamer. Was geen stoel om fatsoenlijk op te zitten. Als je naar je kamer gaat, moetje op bed gaan liggen of zitten.

Tip! Omgeving is prachtig in de herfst. Plaats Munstereifel bezoekje waard.

5,8

Beoordeling door BLC Procée uit Voorschoten, op 27 oktober 2018 (Gezin)

Een grote kamer met hoog plafond en enorme ramen met prachtig uitzicht op het bos! De bedden waren fantastisch. ‘s Nachts doodstil. Het ontbijt was uitgebreid met diverse soorten brood en beleg en zelfs yoghurt met 3 verschillende soorten muesli. Ook het onbeperkt tappen van diverse varianten koffie/thee en zelfs warme chocolademelk beviel goed. De bar in jaren 80 stijl met bijpassende muziek waar je kunt darten en sjoelen was een succes bij onze dochters (8 & 10 jaar). Wandelen in de directe omgeving, prachtig! Onze dochters verbleven gratis in het hotel (sliepen bij ons op de kamer) en ook het ontbijt en het avondeten was gratis voor hen, onvoorstelbaar!

Op de 3de dag werd onze kamer voor het eerst schoongemaakt, maar eigenlijk bestond dat alleen uit bedden opmaken en prullenmand legen. Er was niet gestofzuigd en de handdoeken werden ook niet verschoond (hingen netjes op, hadden we misschien op de grond moeten leggen). Schimmelende voegen douchecel (de kamer en badkamer waren wel goed schoon overigens). Eieren bij het ontbijt waren niet allemaal vers gekookt: de lauwe waren al een aantal dagen oud zo te zien/ruiken/proeven.

Tip! Taart eten of brunchen bij Milz in Marmagen, zwemmen in het Eifelbad in Bad Münstereifel (dorpje zelf is ook een aanrader!), wildpark Hellenthal, eten bij Gemunder Brauhaus op 5 minuten lopen van het hotel (wel reserveren en kies een kleine portie, want het is mega veel!)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Stelletje)

Was wel heel erg simpel en basis. Ontbijt was dat en het diner al helemaal, maar als je het weet klopt de prijs kwaliteit verhouding.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Gezin)

6,8

Beoordeling door P A M Groot uit Alkmaar, op 26 oktober 2018 (Gezin)

Gastvrije mensen. Leuke locatie en een prachtige omgeving.

Het hotel kan een likje verf gebruiken.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Gezin)

Ruime kamer. Omgeving, want daar gingen we voor. De diners waren zowel v.w.b. de kwaliteit/samenstelling en serveeromgeving van laten we zeggen kantineniveau. Máár ruim voldoende binnen het geboden prijs/kwaliteitsniveau en voldoende voedzaam.

Tip! Prachtige omgeving om (met ondersteuning) te fietsen. Zeker met het mooie weer dat wij troffen.

8,4

Beoordeling door J.M.W. Baars-Slootjes uit Gouda, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving en het plaatsje. Bedden prima in orde.

De kwaliteit is laag, de prijs ook. (speciale actie, anders te duur). Verlichting in de kamer niet voldoende om te kunnen lezen. TV te klein met alleen maar MPO2 als Nederlandse zender. Geen mogelijkheid om je toilet spullen in de badkamer neer te zetten. Douche kop sproeit alle kanten op, ook horizontaal. Iedere ochtend (3 maal) hetzelfde ontbijt, geen variatie. Geen goede buitenverlichting bij aankomst in avond of nacht.

Tip! Het Eiffel gebied is bijzonder mooi, veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Fiets- en wandelwegen zijn is goed aangegeven (wel bij het toeristen bureau de info halen, is gratis).

6

Beoordeling door JK Muller uit Amsterdam, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

Omgeving.

Alleen Nederland 2 op de televisie.

Tip! De prachtige omgeving en ligging van het hotel.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Een goede locatie waar direct kon worden gewandeld. Vlak bij het dorp. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Tip! Je kunt er prachtige wandelingen maken.

8,8

Beoordeling door P.F. Jooss uit Goes, op 25 oktober 2018 (Groep)

We kregen precies wat er geoffreerd was, geen negatieve verrassingen. Het ontbijt was beter dan ik had verwacht en alles werkte in de kamer zoals het moest werken.

Tip! We kwamen om routes van de Eifelsteig te lopen en overwegen om volgend jaar ook vanuit Katharinenhof de volgende etappes te lopen. We hebben het heel erg naar ons zin gehad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2018 (Gezin)

Wij hebben genoten, leuk ontvangst, heerlijk eten en alles keurig schoon. De eigenaar is zeer vriendelijk, wij komen zeker terug.

8,2

Beoordeling door PJJ Bartels uit Nijmegen, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

Locatie.

Veel te kleine kamer, meer voor 1 persoon. slechts 1 stoel, klein bed. De eigenaar had geen oplossing voor ons probleem. Bij het uitchecken bracht de eigenaar de drankjes ter compensatie niet in rekening. Dat voelde goed.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Wij hebben delen van de Vanbaan gefietst en Monschau bezocht. Ook een tocht gemaakt rond het stuwmeer in de omgeving.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Badkamer niet helemaal schoon.

Tip! Mooie wandelroutes, leuk plaatsje.

7,5

Beoordeling door C van Assem uit Petten, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Prima locatie, mooie omgeving, prachtig weer en gezellige mede-gasten, ideale omstandigheden voor een voordelig lang weekend.

De maaltijden waren erg matig, maar daar was de prijs dan ook naar, eerlijk is eerlijk en dus geen klachten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Gezin)

Locatie. Rechtstreeks vanuit hotel de natuur in.

Bij 3 overnachtingen, niet 1 keer schoongemaakt. Personeel als onvriendelijk ervaren.

5,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving: Monschau.

Slordig & oud hotel en overal asbakken en nergens een plek beneden in de hal om rustig te zitten en jammer dat je alleen wifi had in de volle bak beneden, waar bijna nooit een plekje was om even te zitten.

Tip! De Ruhrsee was een prachtig uitstapje. En Monschau en Mayschossen!

6,2

Beoordeling door J Terlouw uit Middelharnis, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

Ik een verzoek gedaan voor begane grond i.v.m. de lichamelijke beperkingen van mijn vrouw en dit was gehonoreerd. Het ontbijt en avondeten was conform hetgeen was vermeld.

Wij hadden een arrangement met avondeten. Wanneer dit niet dagelijks d.m.v. een kruisje werd gemeld kon je niet beschikken over een maaltijd. Dit wordt als niet prettig ervaren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door H Meijer uit Loon, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door A.G. Meima uit Roden, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

Prettig, huiselijk en een goede gastheer/eigenaar.

Tip! Schitterend wandel- en fietsgebied (bijvoorbeeld de fietstocht langs de Urft). Autotochtjes naar Bad Neuenahr en Ahrweiler zijn ook zeer aan te raden.

8,4

Beoordeling door JM de Natris uit Waalre, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

Een fijn bed, veelzijdig eten en een prima sfeertje. Het hotel is schoon!

Tip! Zeer aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

Dat de koffie slechts een 0,5 cent kost. En ze konden niet teruggeven op 2 cent.

Slaapkamer was prima schoon. Maar de bar mag wel een schoonmaakbeurt hebben. Het stikt van de spinnenwebben.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging en het ontbijt.

Het avondeten en de matige staat van onderhoud.

Tip! Bad Munstereifel; leuker dan Monschau.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

6,8

Beoordeling door E Schutte uit Rotterdam, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

Een kleine ruimte binnen om te zitten, behalve in de kelder. En dat je in de bar ons drinken niet mee naar buiten kon nemen naar het terras. Je moet het opdrinken in de kelder terwijl het op het terras prachtig zitten was met heerlijk weer. In de kamer mag meer gedaan worden, er lag een vies extra kussen in de kast, in de douche ontbrak een gedeelte van de douchecabine. En mag wel allemaal schoner.

Tip! Mooie omgeving en een paar leuke dingen om te bezoeken. Heerlijk wandelen.

6,4

Beoordeling door M Kusters uit milheeze, op 11 oktober 2018 (Groep)

Alles.

Tip! De stuwdammen en de omgeving, alles was goed en interessant.

8,4

Beoordeling door K.B. Timmer uit Nieuwe Pekela, op 11 oktober 2018 (Gezin)

De omgeving is mooi.

Verouderd hotel. Geen lift behoorlijke trappen voor mensen met heup of knie problemen moeilijke opgave. Dan op 2-persoons kamer slechts 1 stoel. Geen föhn. Hier en daar wat slordig bij gewerkt op de wanden van de kamer. Losse zittende wc. Is wel iets aan gedaan na onze klacht. Verder heeft het hotel een goeie kok nodig. De warme maaltijden waren zo simpel. Drie dagen doperwten en wortels geserveerd zij het dan in een iets andere vorm. Zo geen aanbeveling waardig.

Tip! De omgeving is prima Stad als Trier en Bitburg mooi om te bezoeken.

6,6

Beoordeling door P.B.M. Franken uit Bergen op Zoom, op 9 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving én er zijn prima wandelingen aangegeven.

Tip! Echt een prachtige omgeving, ook voor minder mobiele gasten!

8

Beoordeling door J.C Wetzels uit Klimmen, op 9 oktober 2018 (Gezin)

Wij hebben hele leuke dagen gehad en zijn zeker tevreden!

Beperkte wifi en slecht ontvangst van de TV.

Tip! Ruhrgebied met boottocht. Wijnstreken, onder andere Alterahr.

7,8

Beoordeling door K Wielinga uit Velp, op 24 september 2018 (Gezin)

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Maaltijden zijn heel eenvoudig, maar dat wisten we van tevoren. We zijn er al twee maal eerder geweest.

Tip! Mooie ligging, rustig en niet ver van huis. Favoriete bezienswaardigheid: het Tuchmuseum in Euskirchen.

8

Beoordeling door MARCEL Marcel Betgen uit Leeuwarden, op 20 september 2018 (Stelletje)

De informele sfeer, aandacht voor de gasten.

Hotel heeft een renovatie nodig. Moet nodig gemoderniseerd worden.

Tip! Prachtige locatie aan de rand van Nationaal park Eifel. Veel wandelroutes. Veel bos en natuur. Uitzichtpunten met zicht op wild.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

De bar beneden.

Dat de bar pas om zes open gaat.

Tip! Een mooie omgeving en er waren genoeg bezienswaardigheden in de buurt.

8,2

Beoordeling door W Scheffers uit Zierikzee, op 17 september 2018 (Gezin)

Goed.

Geen lift.

Tip! Mooi.

8,2

Beoordeling door F.A. Loeffen uit Son, op 17 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2018 (Stelletje)

Lekker rustig, het eten was prima.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2018 (Gezin)

De uitjes die we in de omgeving konden maken.

Op de 1ste avond na, was het 3-gangen diner zeer matig.

Tip! Trier en Monschau zijn een 'must' om te bezoeken.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Stelletje)

De mooie omgeving. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes, fiets en wandeltochten.

Slecht onderhouden hotel. Onverschillig en slordig overkomende eigenaar. Diner om te huilen! (ontbijt was juist weer prima).

6,2

Beoordeling door J.B. Heijne uit Heemstede, op 15 september 2018 (Gezin)

Naar wens, zeker wat de prijs betreft!

Alleen wifi op de hal van het hotel.

Tip! We zijn in Monschau geweest en daarvandaan naar Luik. Prachtige omgeving. Mooie bossen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Gezin)

De avondmaaltijd, die deed denken aan een jeugdherberg.

Tip! Bezoek aan Vogelsang, voormalig opleidingscentrum voor commissarissen.

8,4

Beoordeling door H.M.J. Vos-van Haren uit Doesburg, op 14 september 2018 (Stelletje)

Heel leuke en vriendelijke eigenaar en personeel.

Tip! De omgeving is goed, wij zijn altijd heel veel weg om de omgeving te verkennen. Er was ook nog een muziekfestijn waar wij zaterdagavond naar toe zijn gelopen.

9,8

Beoordeling door E.F Knuppe uit Delft, op 14 september 2018 (Stelletje)

Mooie ligging en directe uitvalsbasis voor diverse wandelingen.

Jammer dat je 's middags pas vanaf 18.00 uur een drankje kan bestellen, een hoop mensen komen dan terug naar het hotel en willen dan eindelijk wel wat drinken.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen, maar ook een uitvalbasis naar omliggende plaatsjes om te bezoeken.

8

Beoordeling door J.L. Klappe uit 's-Heerenberg, op 14 september 2018 (Gezin)

Een prachtige omgeving wandelen en om leuke plaatjes te bezoeken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Gezin)

De bar 's avonds.

Het diner.

Tip! Mooie omgeving.

6,3

Beoordeling door D. Wardenier uit IJmuiden, op 13 september 2018 (Stelletje)

Gezellig, gemoedelijk en vriendelijkg

Tip! De vlindertuin en Vogelsang.

8,4

Beoordeling door F Ribbink uit AMERSFOORT, op 13 september 2018 (Stelletje)

Mooi gelegen, dicht bij fiets- en wandelpaden.

Ontbijt en diner karig.

Tip! Bad Munstereifel, Zulpuch.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Stelletje)

Het hotel lag rustig gelegen tegen het natuurgebied en met een kleine wandeling was je midden in de stad.

Er was geen kamermeisje in het weekend en de kozijnen zitten slecht in de verf.

Tip! Vogelsang, Monschau en Bad Münstereifel zijn zeker de moeite waard.

7

Beoordeling door F.F. van Fred van Leeuwen uit Delft, op 13 september 2018 (Stelletje)

Zeer ruime kamers, knusse sfeer tussen de gasten.

Tip! Prachtige fietstochten vanuit het hotel in de zeer mooie omgeving. Bezienswaardigheid "Vogelsang" overblijfsel uit de Nazitijd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Zwembad op loopafstand. Prima voor een paar dagen. Ontbijt is verder prima, kamer oké.

Diner in 'buffetvorm', dit is wel het minimale van het minimale, maar het kan ook niet anders voor die prijs.

Tip! Schleiden en Monschau op korte afstand. Loopafstand naar het bos.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Stelletje)

Prima verblijf. Schone kamers en schone goed werkend douche.

De enorm dure consumpties. Dat stimuleert niet om in de bar 's avonds wat te gaan drinken.

Tip! In de nabijheid is een heel groot en mooi herstellingsoord, fietsen door het nabije bos, stad Bentheim met een groot kasteel.

7,8

Beoordeling door A.C Poppelaars uit Prinsenbeek, op 13 september 2018 (Gezin)

Mooie ligging.

Saai dorpje.

9,2

Beoordeling door C Bijl uit Spijkenisse, op 13 september 2018 (Gezin)

Rustig gelegen, vlak bij het bos en centrum.

Tip! In het centrum zit een heerlijke Italiaanse ijssalon.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De kamer, maar je kunt ook niet veel verwachten voor die prijs.

Tip! Fietsen rond de Rursee en een bezoek aan Vogelsang.

6,8

Beoordeling door H.J.M.E Adams uit Budel, op 12 september 2018 (Stelletje)

Meedenkende eigenaar als je wat minder mobiel bent.

Tip! Prima ligging voor fiets en wandelroute's.

7,8

Beoordeling door E.J.M. Kanters uit Weert, op 12 september 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving met veel bezienswaardigheden in de buurt.

Tip! Vogelsang, Komnern zijn mooi om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door A Kuijper uit leusden, op 12 september 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Goed eten en drinken.

Wifi was slecht te bereiken. Viel steeds weg.

Tip! Wij zijn wandelaars dus was de omgeving voor ons geweldig. Verder is Monchau een leuk plaatsje om te zien.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Gezin)

Mooi wandel- en fietsgebied.

Tot 18.00 uur géén horeca in hotel, na wandeling of fietstocht even relaxen op het terras met een drankje kan dus niet. Fietsen kunnen niet onderdak staan.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Schimmel in de koelkast, zelf schoongemaakt. Geen horeca op zondag. Avondeten zeer matig.

7,6

Beoordeling door H.J. Oonk uit Heteren, op 12 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door G. Hoppe uit Leiden, op 12 september 2018 (Stelletje)

Het terras en de omgeving.

Het waardeloze avondeten.

Tip! Oude stadjes bekeken en gewandeld.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en openluchtzwembad naast het hotel.

Wij hadden inclusief diner, in buffetvorm, maar je had geen keuze.

Tip! Mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Stelletje)

Je kon meteen vanuit hef hotel door het bos langs de rivier wandelen of fietsen. De eigenaar was hartelijk. We vonden het leuk dat de warme maaltijden niet zo overdreven en vet waren, lekker 'gewoon' net als thuis zeg maar. Dat kon je ook niet anders verwachten voor die lage prijs, maar dat was ook OK.

Tip! Hoewel het mooi was om meteen vanuit het hotel te kunnen wandelen/fietsen, vonden we dat qua natuur het mooiste deel van de Eifel wat verderop was. Daarvoor even in de auto stappen dus, of er naartoe fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2018 (Stelletje)

De mooie omgeving.

Het slechte avondeten en vooral de presentatie ervan.

5,8

Beoordeling door H.J.M Verriet uit Groesbeek, op 11 september 2018 (Stelletje)

Gezellige bar iedere avond open.

Kamer en sober avondeten.

Tip! Mooie. wandelroutes, leuk park grenzend aan hotel.

6,6

Beoordeling door J.G. van Dam uit HEUKELUM, op 11 september 2018 (Stelletje)

Mooie ligging, ruime en hoge kamer met zitjes. Je kunt zo vanuit het hotel het bos in wandelen, VVV Nationalpark Tor Eifel op loopafstand. Gratis parkeren, maar geen fietsenstalling, terwijl de meeste bezoekers fietsen meebrengen. Prima ontbijt, met diverse verse broodjes enz. Het diner was matig, het saladebuffet was goed. De eetzaal was leuk aangekleed met kunstwerken aan de muur. In de hal zitjes en een automaat voor koffie/thee voor € 0,50.

Bij diner in buffetvorm verwacht je keuze, maar het was "eten wat de pot schaft", alleen het saladebuffet was goed. 3x een schaal vla om uit te scheppen is niet echt een toetje. Als je € 79,00 betaald voor drie overnachtingen met ontbijt en diner kan je geen 4 sterren hotel verwachten, maar moet het wel schoon en in orde zijn (schimmel plafond douche, losse gordijnen, deurknop los, kapotte koelkast, scharnier linnenkast stuk en gat in badkamerdeur) Een aantal dingen hiervan was al bij de receptie/eigenaar bekend, maar er werd niets aan gedaan. De raamkozijnen moeten nodig een likje verf krijgen.

Tip! VVV Nationalpark Tor Eifel is een kleine tentoonstelling over de natuur en kan je veel informatie over de omgeving vinden. Gemünd is een leuk plaatsje. Fietsen langs de Ruhrsee, maar dan heb je wel een e-bike nodig. Je kunt er ook een boottocht maken. Monschau is een gezellig stadje met mooie vakwerkhuizen, kerken en winkeltjes. Oberhausen is 1,5 uur rijden en heeft een prachtig groot winkelcentrum, waar je gratis kunt parkeren.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

Heel relaxt en gemoedelijke sfeer.

De douche bleef niet op dezelfde temperatuur.

Tip! Het openluchtmuseum was heel leuk. Monschau was ook mooi.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

Dde vrijheid en dat je zelf kon aangeven wanneer je de kamer wou laten schoonmaken, zodat er 's morgens niet iemand voor de deur staat.

Dat er storing was aan de wifi.

Tip! Je kon er mooi fietsen.

7,7

Beoordeling door A Borsch uit Lelystad, op 11 september 2018 (Stelletje)

Goed ontvangen bij aankomst. Aardige eigenaar Ligt heel mooi.

Tip! Gezellig het mooie wandelpad bewandeld, dat aan de overkant ligt. Een dag naar Monschau geweest.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Gezin)

Prijs.

Avondeten.

7

Beoordeling door J.A.E. Schilders uit Tilburg, op 11 september 2018 (Stelletje)

Prima grote kamer, ontbijt was uitstekend, ligging prachtig.

Het diner was een gaarkeuken, niet vies, maar daar houdt het mee op. De eigenaar was niet erg toegankelijk.

Tip! Je kunt hier heerlijk wandelen in het prachtige Eifel gebied. Leuke stadjes in de omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Gezin)

De mooie ligging direkt aan bos. Mooi om te wandelen. En slechts 200 meter van het centrum.

Diner wel prima maar erg eenvoudig.

Tip! Mooie plaatsjes in de omgeving.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door M.J. Driehuijs uit Alphen aan den Rijn, op 11 september 2018 (Gezin)

Goede locatie.

8

Beoordeling door H Standhart uit Koudekerk aan den Rijn, op 11 september 2018 (Stelletje)

Verrassend hotel met leuk buitenterras. Echt heel lekkere koffie, ook 's morgens bij het ontbijt. Serveren een echt Duits diner. Elke dag vers. Een soort plat du jour uit Frankrijk. Geen keuze menu. Eten wat de pot schaft. Hotel is een omgebouwde school. Die kenmerken zie je terug. Kamers zijn basic ingericht. Maar zijn schoon, met een goed bed. Personeel is vriendelijk en aanspreekbaar.

Tip! Prachtig natuurgebied met vele wandel- en fietsmogelijkheden. 120 km trail. Dorp en kuurcentrum op loopafstand. Trier en Monchau per auto prima te doen en tevens de Eifel verder te ontdekken.

8

Beoordeling door JAM JAM Zegveld uit NEDERWEERT, op 10 september 2018 (Stelletje)

Direct vanuit het hotel liepen er al wandelroutes. Ligt tegenover een riviertje.

Gezien de prijs welke we betaalden mogen we eigenlijk nergens over klagen.

Tip! De gang van zaken in het hotel zijn een beetje "raar".

7,4

Beoordeling door A De Graaf uit Haarlem, op 10 september 2018 (Stelletje)

Geweldige ligging. Start wandelingen voor de deur.

Diner is slecht.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer.

Heel slecht bed.

7,3