Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Duitsland > Hotel Schmallenberg > Gasthof Westfeld > Beoordelingen

Beoordeling van Gasthof Westfeld

Gasthof Westfeld  

Gasthof Westfeld - Aanzicht

Hotel - Schmallenberg

Gasthof Westfeld ligt in het natuurrijke Sauerland. Tussen de Duitse plaatsen Winterberg en Schmallenberg. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek vakwerkhuis. Te midden van uitgestrekte bossen, kabbelende beekjes en pittoreske dorpen. Naast de prachtige natuur, staat het Sauerland ook bekend om haar fantastische kuuroorden, waar je volledig tot rust zult komen. Nog een groot pluspunt,... meer info
vanaf 62 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

54 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Schmallenberg

2 nachten v.a. € 62,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Schmallenberg

3 nachten v.a. € 87,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Schmallenberg

4 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door LIA van Beest uit Hoogblokland, op 17 juli 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door M.G. Pruis uit Bovenkarspel, op 11 juli 2019 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door M Boerma uit Borne, op 7 april 2019 (Gezin)

De omgeving is prachtig. De locatie is om te wandelen heel goed. Handig dat je met de buskaart vrij in de regio kunt reizen.

Op de kamer is geen mogelijkheid om thee of koffie te zetten. Dat vinden we een gemis. Bovendien wil men niet dat je zelf water kookt op de kamer. Beneden kan je ook geen koffie of thee drinken. Dat betekent dat je elk kopje koffie/thee in een restaurant moet gaan gebruiken.

7,4

Beoordeling door A.A. Pol uit Zwolle, op 26 april 2019 (Stelletje)

Persoonlijke aandacht heel bijzonder!

Kamer gehorig.

Tip! Geweldige omgeving, sauerland radroute gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2019 (Gezin)

Prettig verblijf en zeer gastvrij.

Tip! Heel veel wandelmogelijkheden, met gratis busvervoer naar een beginpunt van een wandeling.

8,4

Beoordeling door HJTH te Boekhorst uit Gaanderen, op 23 december 2018 (Stelletje)

Vriendelijke eigenaar.Prachtige omgeving

Inrit naar de parkeer plaats.

Tip! Mooie wandel gebied.

8,2

Beoordeling door J.H.M. Berkhout uit Malden, op 22 december 2018 (Stelletje)

Prachtig gelegen in een kleine plaats. Goede busverbinding, met kaart voor gratis openbaar vervoer.

Wel een klim om vanuit het plaatsje naar het hotel te komen.

Tip! Er zijn prachtige wandelingen te maken vanuit het hotel. We kregen van de eigenaar een uitgebreide wandelkaart.

8,4

Beoordeling door JLM Aerts uit Breda, op 18 november 2018 (Stelletje)

De betrokkenheid van de eigenaren John en Helena. We hebben top dagen gehad!

9,6

Beoordeling door R.G. van Tent uit Wilp, op 8 november 2018 (Gezin)

Alles was goed, mooie kamer, erg behulpzame gastheer en dame, fietsberging aanwezig.

Tip! Mooi fietsgebied en om te wandelen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie en rustige omgeving om te wandelen en te fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2018 (Gezin)

De omgeving.

Dat er 's avonds niets te verkrijgen was.

8

Beoordeling door H.A.H. Dorland uit Hilversum, op 4 oktober 2018 (Gezin)

Rustige ligging.

Het hotel is via een vrij steile weg te bereiken.

8,4

Beoordeling door R.J.A.M. Pouw uit Lisse, op 7 september 2018 (Stelletje)

We werden super vriendelijk ontvangen, leuke kamer en een super ontbijt.

Tip! Er zijn hele mooie wandelingen te maken.

9

Beoordeling door F.M. Verkleij uit Montfoort, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

We kregen het aanbod om de kamer te upgraden naar een kamer met balkon (tegen een kleine meerprijs). Dit was super omdat we nu een prachtig uitzicht hadden en 's avond ook lekker op ons eigen balkon konden zitten. Alle drankjes die gedurende de dag genuttigd worden hoefde niet gelijk afgerekend te worden maar werden keurig bijgehouden en konden we bij vertrek in een keer betalen. Goede adviezen voor uitstapjes en wandelingen en dat we gebruik konden maken van het openbaar vervoer.

Het gasthof staat wat hoger op de helling en het is een hele klim naar boven (maar hierdoor was het uitzicht wel weer veel mooier).

Tip! Mooie omgeving waar je veel wandelingen kan maken. Ideaal om naar een andere plaats te gaan lopen en terug met de bus te kunnen.

9,4

Beoordeling door S.W.P. van Wieringen uit ENSCHEDE, op 31 juli 2018 (Groep)

De erg fijne omgang met de gastheer en -vrouw. Erg vriendelijk en ten alle tijden behulpzaam. Meedenken bij het plannen van uitstapjes of tips over de omgeving konden we altijd krijgen. Mooie ruime kamer (optie zonder balkon) met een erg schone en lichte badkamer.

Het gasthuis beschikt niet over een eigen keuken/restaurant dus er moet uitgeweken worden naar het dorp waar ten minste een ander gasthuis wel een restaurant heeft. In de dorpen binnen een straal van 5 km kan ook gegeten worden.

Tip! Erg mooie omgeving. Gedurende ons verblijf hebben wij ons op de racefiets vermaakt door te touren over heerlijke achterwegklimmetjes en mooie uitzichten. Weinig problemen gehad met automobilisten, het was relatief rustig op de weg.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Gasthof Westveld maakt een verzorgde indruk en de gastheer en gastvrouw zorgen ervoor dat je je er snel thuisvoelt. De kamer was ruim en netjes en het ontbijt prima.

Tip! Vroeger had het Sauerland voor mij een ietwat suffig imago, maar het is ook in de zomer een mooi gebied waar je goed kunt genieten van de natuur en lekker kunt ontspannen. Persoonlijke favoriet: Marburg en haar kasteel.

9,2

Beoordeling door J Wolf uit Utrecht, op 5 juli 2018 (Gezin)

Goed.

Restaurant.

8

Beoordeling door J van Wolfswinkel uit ROTTERDAM, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met goede bedden en behulpzame eigenaars.

Tip! Leuke omgeving om te wandelen en ligt redelijk centraal om uitstapjes te maken.

8,2

Beoordeling door RBJ Rothengatter uit Apeldoorn, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Gezellige sfeer en prachtige omgeving.

Tip! Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is prima. En wij hebben erg genoten van het uitzicht (balkonkamer) en de schitterende omgeving tijdens het wandelen.

9,4

Beoordeling door CJ Kras uit Amsterdam, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Alles prima verzorgd, ontbijt in orde. Erg zorgzame eigenaars.

Tip! Rustig gelegen, mooie omgeving met veel wandelmogelijkheden. Niet geschikt voor grotere kinderen, denk ik.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door DR Knip uit Stiens, op 14 juni 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig kunnen genieten. Mooie en zeer schone kamers. Prima kunnen parkeren en zeer vriendelijke uitbaters.

De weekenden zijn, gezien de sluitingstijden van winkels, wel erg stilletjes Maar dat kan ook in het voordeel zijn.

Tip! Ook voor mensen die niet van wandelen houden is er genoeg te doen in de omgeving Koop eens een reisgids en verdiep je daar eens in.

9,4

Beoordeling door J Zeilmaker uit Hendrik Ido Ambacht, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, prima restaurants in het dorp, heerlijk gewandeld en fietstochten gemaakt. Goede info van gastvrouw en kaarten van omgeving.

Tip! Wil je wandelen of fietsen is een redelijke conditie vereist. Vanuit Schmallenberg loopt een prachtig fietspad, zonder grote klimpartijen. Een oude spoorlijn, de moeite waard.

7,7

Beoordeling door J de Haan uit DRACHTEN, op 3 mei 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid van John en Héléne. Mooie omgeving en heerlijk om te wandelen. De vrijkaartjes voor de bus, zodoende konden we langere wandeltochten maken. Kortom; een aanrader.

8,6

Beoordeling door FAH Rijs uit Zoetermeer, op 3 mei 2018 (Gezin)

Hartelijk en behulpzaam Nederlands echtpaar. Prima bedden en ruime kamer.

Tip! Schitterende omgeving met schilderachtige plaatsjes.

8,2

Beoordeling door W.M. Dam uit Schiedam, op 16 april 2018 (Stelletje)

Erg mooie omgeving.

Wij waren de enige gasten.

Tip! Ideaal voor wandelen, fietsen, sleeën en andere sportieve activiteiten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Gezin)

Alles top aan dit Gasthof! Mooie kamers, goed ontbijt en vriendelijke gastvrouw en gastheer.

Tip! Ideaal gelegen voor een korte wintersportvakantie. Maar 10 minuten rijden naar de pistes van Winterberg.

8,8

Beoordeling door JPL van Vlokhoven uit veldhoven, op 26 februari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Gezin)

Mooi Gasthof in een prachtige omgeving dichtbij Winterberg. De kamers zijn superschoon!

De kamers zijn nogal gehorig.

Tip! Aanrader is om vanaf Gasthof Westfeld een wandeling te maken door de prachtige natuur naar de Kahler Asten. Zeer de moeite waard!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door REA Langen uit Sittard, op 10 december 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, er zijn veel mogelijkheden om te lopen en genoeg routes om te verkennen, de eigenaren zijn zéér behulpzaam! zij kennen de omgeving goed en dat heeft ons een zeer mooie route voor te lopen opgeleverd, er is gratis wifi aanwezig zou je iets willen zoeken online.

Avond eten en middag eten kan niet in het gasthuis zelf, maar genoeg locaties waar het wel mogelijk is zou men in het seizoen gaan voor toerisme (wij waren net buiten het seizoen gegaan).

Tip! De omgeving zijn bergen en zit er in een dal en overal waar je kijkt zie je groen, omdat wij voor het kerstseizoen waren gegaan voordat er kerstmarkten waren waren alle kerstbomen nog in de bergen, deze groeien daar hoofdzakelijk en is het kenmerk van de regio ook zou er sneeuw liggen genoeg mogelijkheden om te skiën.

10

Beoordeling door A.M. Van Westbroek uit Voorburg, op 2 december 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid, Hederlands sprekend en hele mooie omgeving. Goed adres.

Tip! Gezellig stadje in omgeving Winterberg.

7,6

Beoordeling door D Huizer uit Dinxperlo, op 16 november 2017 (Stelletje)

Zeer gastvrij.

Tip! Schitterende omgeving en een bezoek aan de Smederij is zeer de moeite waard.

8,4

Beoordeling door T.A. Vriesema uit Zeerijp, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Gasthof Westfeld heeft luxe kamers en een moderne ontbijtkamer, maar ook een gezellige, authentieke bar. Dat is een prima combinatie. De eigenaren zijn heel gastvrij en behulpzaam. De omgeving is prachtig, met veel wandelgelegenheid.

In Westfeld zelf is niet veel te beleven. Er zijn 2 restaurants op loopafstand en dat is wel fijn, want in Gasthof Westfeld kun je helaas niet dineren.

8,8

Beoordeling door B.R. de Ridder uit Spijkenisse, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Heel gezellig en prettige bediening.

Ontbijt had iets gevarieerder kunnen zijn. Wel goed overigens. In verband met op te laden electronica (telefoon - tablet e.d.) zou het makkelijk zijn als er een oplaadpunt met meerdere aansluitingen voor handen is.

8,4

Beoordeling door J.P.M. Elst uit NIEUWEGEIN, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

We zijn vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het hotel straalde direct rust uit, het is knus en smaakvol ingericht. Een gezellige bar waar we heerlijk konden 'landen', een glaasje konden drinken en konden praten met het eigenaarsechtpaar en de overige gasten. Heel gemoedelijk. Een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Wordt goed in de gaten gehouden of er iets op is of dat je nog wat wilt drinken. Een ruime keus in brood en beleg. Geweldige ruime hotelkamers met zitje, badkamer met douche en toilet. Schoon.

Jammer dat ze als je terugkomt van een wandeling, niet een kleine kaart hebben voor bijvoorbeeld een lekkere warme kop soep, glühwein, warme chocola of een snack voor bij je drankje. Je krijgt er wel een lekker knabbeltje bij.

Tip! Een prachtige omgeving met heel veel wandelroutes en langlauf mogelijkheden. Een mooi wisselend landschap. Vanwege het weer en de duur van ons verblijf, hebben we veel te weinig tijd gehad om goed rond te kijken.

8,2

Beoordeling door CAB Born uit 'S-hertogenbosch, op 25 oktober 2017 (Gezin)

De gastvrijheid en sfeer.

De straal van de douche is wat zwakjes.

Tip! Een prachtig wandelgebied!

8,3

Beoordeling door Z. Jeuring uit Noordlaren, op 20 september 2017 (Gezin)

Uitstekend pension, goede en mooie kamers, gastvrij, goed ontbijt.

Tip! Wandelen kan uitstekend, uit eten eveneens. Mooie omgeving. Rustig dorpje.

9,4

Beoordeling door K de Bruin uit st jansklooster, op 19 september 2017 (Stelletje)

Lieve mensen helpen je overal mee.

Tip! De omgeving is prachtig.

9,6

Beoordeling door L Kranenburg uit Halfweg, op 11 september 2017 (Gezin)

Goede informatie, gezellige ontvangst en vriendelijke eigenaren/beheerders.

Tip! Goede restaurants in het dorp, mooie omgeving.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid van de eigenaren.

Geen mogelijkheid om in hotel te dineren hiervoor moet je altijd de berg weer af en na het eten weer omhoog. Ontbijt was steeds hetzelfde.

Tip! Neem de wandelschoenen mee. Mooie goede bewegwijzerde routes vanuit het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Gezin)

De hartelijke ontvangst, de mooie en ruime kamer met balkon en schitterende uitzicht, het sanitair, de heerlijke bedden en kussens, het ontbijt waar niets aan ontbrak, de gezellige sfeer 's-avonds aan de bar en bovenal de vriendelijke en behulpzame betrokkenheid van Helene en John bij hun gasten. Het waren fijne dagen in een warm menselijke sfeer.

Tip! Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen en met de auto mooie ritjes langs leuke dorpen maken. Op nog geen 50 meter van het Gasthof ligt hotel Bischof waar je van heerlijke koffie met gebak kunt genieten, gezellig kunt lunchen en heerlijk dineren.

10

Beoordeling door MM Timmermans uit Hoofddorp, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijk Hollands echtpaar!

Dat er in het dorpje zelf weinig te beleven is!

Tip! Mooie landwegen door het Sauerland,mooie meren en veel wandelpaden!

8

Beoordeling door A.M.G.P. Hamers uit Kerkrade, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Gezin)

Heerlijk weekend gehad. Prachtige omgeving, mooie ruime kamers en gastvrije gastheer/vrouw.

Tip! Prachtige wandelroutes direct vanaf het hotel.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Je voelt je er direct thuis, attente, vriendelijke, behulpzame eigenaren. Heel gezellig ingericht, prachtig uitzicht, rustig gelegen. Heerlijke sauna.

Wel veel trappen voor 75-plussers (bovenste verdieping), maar de goede kamer en het prachtige uitzicht vergoedden veel! Liever douche dan bad i.v.m. uitglijden en instappen. En de ontbijttijd zou wat later mogen. Maar met het oog op het - zeer positieve - bovenvermelde hebben wij ons aan het "minder leuke " niet gestoord.

Tip! Wij waren op doorreis, waren te kort aanwezig om hier iets over te zeggen, hebben verscheidene prachtige dorpen bekeken en er heerlijk gegeten. De omgeving is super! Een aanrader.

8,8

Beoordeling door R Kuipers uit Zwolle, op 30 april 2017 (Gezin)

Omgeving.

8,4