Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Landgasthof Nesselbach

Landgasthof Nesselbach  

Landgasthof Nesselbach - Aanzicht

Hotel - Schmallenberg

Landgasthof Nesellbach is gelegen in Nesselbach, in het Schmallenberger Sauerland. Het kleinschalige familiehotel ligt middenin de schilderachtige natuur, tussen de bekende plaatsen Schmallenberg en Winterberg in. De omgeving biedt prachtige vergezichten en is uitstekend geschikt voor zowel een kort als een lang verblijf. Landgasthof Nesselbach beschikt over comfortabele hotelkamers voor 2... meer info
vanaf 50 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

27 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

3 dagen Schmallenberg Pipowagen

2 nachten v.a. € 50,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Schmallenberg Pipowagen

3 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Schmallenberg Halfpension

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Schmallenberg Halfpension

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Schmallenberg Blokhut 4 pers.

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Schmallenberg Blokhut 4 pers.

3 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

8 dagen Schmallenberg Blokhut 4 pers.

7 nachten v.a. € 199,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G.E.M. Vermeulen uit Eersel, op 17 mei 2019 (Stelletje)

Leuk!

Tip! Afgelegen en heel rustig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk, gastvrije mensen. Het eten was goed bereid en smaakte heerlijk.

Tip! Leuke omgeving, de natuur is mooi.

7,7

Beoordeling door D.P GOEDHART uit Barendrecht, op 9 mei 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid, de kleinschaligheid en het huiselijk gevoel. Je kreeg het gevoel thuis te komen

Dat je, behalve het ontbijt en het hoofdgerecht, voor alles moest betalen.

Tip! Een prachtige omgeving in de buurt van Winterberg. Wij werden 4 mei 's morgens verrast door een prachtige witte wereld, maar liefst 5 cm sneeuw was er gevallen. Verder het oldtimer museum in usseln, een gewaardeerde tip van onze gastheer. Kortom wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad in Landgasthof Nesselbach.

8,2

Beoordeling door F Tolboom uit Biest-Houtakker, op 3 mei 2019 (Gezin)

De omgeving.

We hadden onze hond mee en die moest ook twee trappen op. Dat was maar net mogelijk en zeker niet fijn.

Tip! Het Sauerland heeft veel wandel- en fietsroutes, die goed staan aangegeven.

7,2

Beoordeling door R Wiegers uit Amersfoort, op 21 april 2019 (Stelletje)

Uitstekend.

7,5

Beoordeling door B van der Heijden uit Waddinxveen, op 16 januari 2019 (Stelletje)

De eerste 2 nachten heel rustig en voldoende ruimte om te kunnen eten.

De laatste 2 nachten eigenlijk te weinig plaats voor alle gasten.

7

Beoordeling door J Timmers uit Woubrugge, op 14 januari 2019 (Gezin)

Gemoedelijke, hulpvaardige en vriendelijke eigenaars. Goed verzorgde maaltijden.

De kamer lag aan de achterkant van het pension, met een troosteloos uitzicht op een kale berghelling.

Tip! Het hotel ligt in een dal van het mooie Sauerland. Helaas aan de schaduwkant dus minder zonnig. Het biedt een goede gelegenheid om prachtige wandelingen te maken, direct vanuit het pension. In de winter zijn er volop gelegenheden voor wintersportactiviteiten.

6,7

Beoordeling door L Blank uit Wieringerwaard, op 2 november 2018 (Gezin)

Mooie ligging. Mooie kamer. Goed bed.

In de regels van het huis stond onder meer dat het verboden was op de kamer te eten. Op straffe van een boete. Van te voren was niet gezegd dat de handdoeken niet verschoond werden. Na gebruik hadden wij, moeder en dochter, deze op de grond gelegd. Bij terugkomst, 's middags lagen ze er nog. De eigenaresse vertelde dat de meeste gasten geen schone handdoeken hoefden. Ik vroeg wel om schone maar nee, ze had al zoveel was. Contant betalen maar pinnen mocht. Dat kostte €5,- extra. Wij besloten voor het laatste want het laatste want een pinautomaat was niet om de hoek van de deur. Toen het puntje bij paaltje kwam mochten we niet pinnen en moesten alsnog op pad. Het ontbijt bij de laatste dag was karig. Alleen een kontje bruin brood en de rest wit.

Tip! Prima uitvalbasis voor wandelingen. Maar vanuit een ander, in de directe omgeving liggend hotel, pension of b&b.

6,8

Beoordeling door A.C. Gouwens uit Barendrecht, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

Uitzicht.

Te afgelegen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Stelletje)

Mogelijkheid om te wandelen, rustige omgeving.

Leeg "dorp" dat wel ontzettend veel hotels had. Weinig toeristen gezien. Fusstretbecken zonder water. Ik meen dat je bij opgave je leeftijd (geboortejaar moet vermelden) . Helaas worden de oudste echtparen op de bovenste etage van het hotel geparkeerd, terwijl er geen lift is. Je moet zelf je koffers naar boven en beneden brengen. Voordeel is weer wel dat je geen bovenburen (eventueel geluidsoverlast) hebt.

Tip! Gemarkeerde wandelpaden. Ook bovenover, zodat je mooi uitzicht hebt.

6,2

Beoordeling door H Bergstra uit Wirdum, op 5 september 2018 (Stelletje)

Vriendelijke eigenaar, super schoon, mooie grote kamer, netjes hotel.

De geplaatste ventilator bracht enigszins verkoeling, maar niet veel.

7

Beoordeling door A van den Berg uit Rotterdam, op 5 september 2018 (Stelletje)

Het was een super leuke ervaring om te slapen in een pipowagen. We hebben zo genoten van de omgeving, zo mooi en wat een ontzettende gastvrije mensen. Echt een aanrader!!!

Tip! Een super mooie omgeving, om heerlijk te kunnen wandelen. Genieten van de natuur. Gezellig winkelen in Winterbergen. Marburg is ook zeker de moeite waard om te ontdekken.

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Gezin)

De vriendelijkheid van gastheer en gastvrouw met zoon.

Tip! Locatie dicht bij skigebied, zoals Winterberg (ook leuke plaats om te bezoeken).

8,8

Beoordeling door DJ Beijer uit Wijk bij Duurstede, op 21 juli 2018 (Gezin)

Erg mooie omgeving. Attent vriendelijk echtpaar met zoon Max. We komen zeker terug. Gezellige barbecue met genoeg vlees salade ijs etc.

Tip! Prachtige natuur. Aanrader; met de trein naar Medebach.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Aardige mensen.

Tip! Sauerland is mooi.

7,4

Beoordeling door G van Zeijts uit Holten, op 9 juli 2018 (Stelletje)

De hartelijkheid en belangstelling die de eigenaar voor zijn gasten heeft.

Tip! Prachtige, rustgevende omgeving. Het is ons prima bevallen!

8

Beoordeling door A de Graaf uit Haaralem, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Prachtig uitzicht. Herten voor de deur. Mooi wandelgebied.

8,6

Beoordeling door A KERSTEN uit NIJMEGEN, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Dicht bij Winterberg.

Niet erg schoon. Diner was eenpansgerecht. Weinig keus. Was wel te eten. Gastenverblijf ongezellig.

Tip! Gratis toeristenbus.

6,8

Beoordeling door C.W.M. Koper uit Vinkeveen, op 21 april 2018 (Stelletje)

De prachtige (wandel)locatie en de hartelijke omgang met het echtpaar Bakker.

Tip! Prachtige natuur en aantrekkelijke plaatsen gaan hier hand in hand.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Gezin)

Persoonlijk onthaal. Mensen willen er echt wat van maken. Zij maken de extra mijl. Het avondeten nuttigden we bij aankomst om 21.00u geweldig.

Tip! Winterberg ligt op een steenworp afstand. Dat is de reden dat we waarschijnlijk terug gaan.

7,2

Beoordeling door INGE Westerduin uit Oss, op 18 februari 2018 (Gezin)

Een prachtig uitzicht vanuit de blokhut.

Tip! Winterberg.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

8