Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Duitsland > Hotel Wesel > Welcome Hotel Wesel > Beoordelingen

Beoordeling van Welcome Hotel Wesel

Welcome Hotel Wesel  

Welcome Hotel Wesel

Hotel - Wesel

Een comfortabel 4* hotel aan de Duitse Rijn, dat is Welcome Hotel Wesel. De historische vestingstad Wesel ligt vlakbij het beroemde Xanten en Kamp-Lintfort. Vanaf Utrecht is het ongeveer 1 uur en 3 kwartier rijden. De steden Duisburg en Nijmegen zijn vanuit het hotel ook goed aan te rijden. Bij mooi weer maak je een onvergetelijke fietstocht langs de Rijn. Welcome Hotel Wesel beschikt over... meer info
vanaf 0000

Unieke deals ontvangen

32 beoordelingen 8.7

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

Super grote kamer met keuken en een grote slaapkamer met heerlijke bedden en een balkonnetje.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2019 (Gezin)

De levendigheid door de scheepvaart op de Rijn.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2019 (Gezin)

Prachtige ligging, nette suite en een uitgebreid ontbijt.

Tip! We hebben heerlijk langs de Rijn naar Xanten gefietst. Goede fietspaden, apart van de autowegen.

9,6

Beoordeling door THA Van Van marwijk uit Eygelshoven, op 2 augustus 2019 (Stelletje)

Wij zijn heel tevreden met het hotel, het ontbijt was super. De kamers ruim en schoon, we komen zeker nog een keer terug!

Tip! Het hotel ligt aan de Rijn, met een mooie wandelpromenade, vol met gezellige bars. De minigolf en een openbaar zwembad. Het stadje Wesel is altijd gezellig en de moeite waard.

10

Beoordeling door BF Sessink uit Ulft, op 20 juli 2019 (Gezin)

Perfect.

9

Beoordeling door A Riddering uit Enschede, op 9 juli 2019 (Stelletje)

Prima ontvangst, zeer mooie kamers, goed ontbijt en prima ligging.

Tip! Mooie omgeving van Wesel o.a. Xanten.

9

Beoordeling door T A de Ridder uit amsterdam, op 19 augustus 2019 (Stelletje)

Plek direct aan de Rijn, zwembad direct naast de deur.

Geen airco.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2019 (Stelletje)

Ruime kamer met aparte slaapkamer, ruime badkamer met apart toilet, heerlijk uitgebreid ontbijt.

Voor de inrichting van de keuken moest €7,- betaald worden. Zo waren er dus geen koffie en thee faciliteiten. Veel (5) kledingkasten voor 2 personen en 2 zitplaatsen. Liever nog een aparte stoel naast de bank i.p.v. zoveel kasten.

Tip! Heerlijke fietsroutes langs de Rijn en Lippe met zelfbediening pontje.

8,8

Beoordeling door N Vroomen uit Susteren, op 11 augustus 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel en een mooie kamer.

De koelkast was kapot.

Tip! Openlucht museum Xanten is zeker de moeite waard en winkelcentrum Oberhausen.

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2019 (Stelletje)

Blijft altijd prachtig, zo vlak bij de Rhein.

Tip! We komen nu hier voor de 5e keer. Blijft leuk, vlakbij Wesel. We komen hier nog vaker!

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2019 (Stelletje)

We hadden een prachtige suite. Groot, ruim en van alle gemakken voorzien! Heerlijk balkon. Het ontbijt was heel uitgebreid en goed verzorgd.

Het lawaai 's avonds vanaf een parkeerplaats in de buurt (oostkant van het hotel) met veel ronkende motoren en veel geschreeuw. De weg rond het hotel leek regelmatig op een racebaan.

Tip! Wij hebben Wesel, Xanten en de Zoo in Duisburg bezocht, echte aanraders.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2019 (Stelletje)

Mooie kamers en mooie ligging aan de Rheinpromenade.

Dat je niets hebt aan het keukengedeelte van de suite. Als je er om vraagt kun je bestek, serviesgoed etc. krijgen blijkbaar. Geen koelkastje, koffiezetapparaat of waterkoker. Mag eigenlijk niet ontbreken in een luxe kamer. En er stonden geen stoelen en tafeltje op het balkon.

7

Beoordeling door B.G.L. Farwick uit Enschede, op 4 juni 2019 (Stelletje)

Wij vonden alles perfect.

9

Beoordeling door P.H. Smeele uit Putten, op 1 juni 2019 (Stelletje)

Prijs/kwaliteitsverhouding. Ruim appartement en zeer schoon. Alleen maar lof.

Tip! Rust en de omgeving zoals Xanten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Gezin)

Prima.

Tip! Mooie boulevard en fietspaden, alles prima.

8,2

Beoordeling door P de Vries uit Groningen, op 1 juni 2019 (Stelletje)

Aan het water, prachtig.

Tip! Lekker aan de Rijn. Mooi uitzicht vanaf het terras. Leuke dierentuin in Krefeld en oude burcht in Krefeld.

10

Beoordeling door L Hanekamp uit Terwolde, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Prachtig hotel en een mooie kamer, goed verzorgd.

Tip! We hebben heerlijk gefietst door de mooie omgeving.

8

Beoordeling door BD Samson uit Wierden, op 12 mei 2019 (Stelletje)

De mooie ligging; en dichtbij de Rijn en de stad en prachtig gelegen Hotel. Prachtige fietsomgeving. Mooi Hotel, erg schoon, en de kamers heel bijzonder, doordat er een aparte keuken en aparte zit- en slaapkamer inzet en aparte douche. Zelfs in de keuken was een magnetron en kookplaat op inductie, en koelkast.

Dat er geen vermelding was gemaakt dat in de keuken geen servies, pannen aanwezig waren. En er was geen koffiezetapparaat.

Tip! Xanten is een leuke plaats om naar toe te gaan.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Gezin)

De ruime nette kamers met bad, het uitgebreide ontbijt, goede schoonmaak, de kermis (1 dag).

Tip! Xanten: mooi centrum, Archelogisch park. Erg vriendelijke mensen in Wesel, veel leuke winkels. Goed Grieks restaurant bij de dom, leuke lunchroom voor pannenkoeken boven een kledingzaak.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Mogelijkheid tot fietsen langs de Rijn.

Kermis op dag 1.

8

Beoordeling door L. de Klerk uit Papendrecht, op 1 mei 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door T. van der Burg uit Wateringen, op 30 april 2019 (Stelletje)

Een prima hotel. De kamer zag er prima uit, zeer ruim en uitstekend bed. Prima dat het toilet en badkamer gescheiden waren. Uitstekende badkamer met zeer goede douche!

Tip! Wesel is een hele leuke stad met uitstekende eetgelegenheden. We hadden zelf fietsen bij ons en je kunt hier heerlijke fietstochten maken. Zeer verrassend!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door W. Berkhout uit Etten-Leur, op 23 april 2019 (Stelletje)

Ligging aan de Rijn.

Moeizame wifi-verbinding voor "digibeten".

Tip! Oude Romeinse nederzetting, nabij Xanten, zeker de moeite waard om te bezoeken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2019 (Stelletje)

Mooie ligging, langs de Rijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel, een uitstekend ontbijt.

Tip! Xanten is een mooie stad om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Gezin)

Wij waren nu voor de 5de keer in dit hotel! Blijft elke keer weer een leuke ervaring. Prachtige suite, goed eten en fijn personeel. We hebben alweer een nieuwe boeking gemaakt!

Tip! Prachtige locatie pal aan de Rijn, schepen komen en gaan, blijft boeiend. Wesel zelf op loopafstand, leuke plaats om te winkelen. Kortom: een aanrader,

9

Beoordeling door MAJ de Baat uit Harderwijk, op 18 april 2019 (Gezin)

Alles klopte. De junior suite was een verrassing.

Tip! Xanten is leuk om te bezoeken, met Romeinse overblijfselen. Café Waldsee in Wertherbruch is bijzonder.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2019 (Individueel)

Een fantastisch ruim appartement! Bijzondere ligging, aan het water van de Rijn. Zeer vriendelijk personeel. Het was af en toe wat lastig om op de wifi te komen, maar we werden hierbij keurig geholpen door het personeel.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2019 (Stelletje)

Mooie kamer. In Wesel kun je goed winkelen en eten. Niet al te ver weg zijn er bossen, waar je goed kunt wandelen.

Dat men moet betalen voor het parkeren. Het is niet in de stad, dus er is genoeg plaats. Verderop kun je gratis parkeren, maar daar hangen veel jongeren rond.

Tip! Xanten is leuk om te bezoeken.

8,6