Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van arcona LIVING ERNST LEITZ HOTEL

arcona LIVING ERNST LEITZ HOTEL  

Vakwerkhuisjes op de Kornmarkt in Wetzlar

Hotel - Wetzlar

In het prachtige Lahndal in de Duitse deelstaat Hessen ligt het gloednieuwe en moderne 4* arcona LIVING ERNST LEITZ HOTEL. Met de ligging in het plaatsje Wetzlar, ongeveer 4 uur met de auto vanuit Utrecht, is dit een ideaal uitgangspunt voor een ontspannen verblijf. Je komt helemaal tot rust tussen de glooiende heuvels en prachtige vakwerkhuizen. Direct tegenover het hotel vind je het... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

28 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Wetzlar

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Wetzlar

3 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door HJ Hj Bruyns uit Diepenveen, op 15 juli 2019 (Stelletje)

Prachtig, alles

Tip! Prachtige wandelroutes, leuke plaats met heerlijke restaurants en de Leica tentoonstelling en museum, prachtig.

10

Beoordeling door J De Jong uit Almere, op 7 juni 2019 (Gezin)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JHGM Bistervels uit Houten, op 22 april 2019 (Stelletje)

Een prachtig hotel, het restaurant is zeer goed en het beste ontbijt ooit!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2019 (Stelletje)

Mooie ruime kamers, met airco.

Beetje onpersoonlijk hotel

Tip! Wetzlar is een mooi stadje.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2019 (Stelletje)

Ontzettend fijn, dat er een goede airconditioning was, i.v.m. de hitte.

Tip! Wij vonden de omgeving minder interessant. Ver weg van de stad.

7,4

Beoordeling door A.A.G.M. Prinssen-van Veldhoven uit Wijchen, op 30 juni 2019 (Gezin)

Fraai stadje om te bekijken en buiten het centrum fiets mogelijkheid. Leuk verblijf voor enkele dagen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2019 (Stelletje)

We konden van daaruit fietstochtjes maken, maar moesten wel eerst met de auto naar Wetzlar.

Wij hadden geen E-Bike, konden met de fiets niet terugfietsen naar het hotel vanwege de ligging op een heuvel. Graag bij hotel informatie vermelden, er stond niet bij dat hotel op een heuvel ligt!

Tip! Fietsen langs de Lahn is geweldig, met onderweg prachtige plaatsen zoals Wetzlar, Weilburg en Limburg.

8,4

Beoordeling door C.J. Ram uit Alphen aan den Rijn, op 15 mei 2019 (Stelletje)

Nieuw hotel. Goed ontbijt. De mooie, moderne, strakke en goed ingerichte kamer.

Parkeren was alleen gratis, als je van het terrein af parkeerde.

Tip! Ook een prima hotel als je op doorreis bent.

8,3

Beoordeling door FCG den Nijs uit Alkmaar, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Dichtbij mijn favoriete camera merk fabriek (camera fabrikant Leica).

Het auto geraas in de nacht.

Tip! Dichtbij de leuke historische stad Wetzlar.

9,2

Beoordeling door CPAJ Vissers uit Nuenen, op 6 mei 2019 (Gezin)

De locatie op de open “campus” van het wereldberoemde Leica-concern. Het design hotel, amper een jaar oud, laat de fotografie helemaal tot zijn rechter komen. Elke hotelkamer heeft zijn eigen unieke fotocollectie. Een must voor elke kunstliefhebber.

Tip! Je kan moeiteloos een dag op het Leicaterrein spenderen. Er zijn tentoonstellingen, cafés, restaurants en een natuurgebied. Een een blik achter de schermen van het productieproces. Op steenworp afstand ligt het schilderachtige Wetzlar.

8,6

Beoordeling door S de Bruijn uit Rotterdam, op 23 april 2019 (Stelletje)

Het Leica Welt im Leitz-Park museum.

Dat de kamer niet koeler dan 18 graden werd en het betaald parkeren.

Tip! We hebben fijn gefietst en we hebben de auto 1,5 kilometer van het hotel geparkeerd.

8,7