Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Niedersfeld-Winterberg

Hotel Niedersfeld-Winterberg  

Hotel Niedersfeld-Winterberg - Omgeving

Hotel - Winterberg

Op slechts 7 km van het beroemde ski-gebied Winterberg ligt het plaatsje Niedersfeld dat hoort bij de gemeente Winterberg. Hier vind je het gelijknamige Hotel Niedersfeld-Winterberg met een gunstige ligging. Vanuit dit hotel maak je gemakkelijk uitstapjes in de prachtige omgeving die elk seizoen weer compleet anders is. In de winter kun je skiën op de pistes van Winterberg en wanneer er... meer info
vanaf 78 99 p.p.

Unieke deals ontvangen

30 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Winterberg

3 nachten v.a. € 78,99 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 4 dagen Winterberg Comfort kamer

3 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 4 dagen Winterberg 1-persoonskamer

3 nachten v.a. € 88,98 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

8 dagen Winterberg

7 nachten v.a. € 175,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

8 dagen Winterberg Comfort kamer

7 nachten v.a. € 196,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

8 dagen Winterberg Eenpersoonskamer

7 nachten v.a. € 205,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, we hebben goede toeristische informatie gekregen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2018 (Groep)

Het is een mooie streek.

Er was geen lift. Daar hadden wij zelf aan moeten denken want mijn man heeft moeite met traplopen en het hotel heeft heel veel trappen.

7,8

Beoordeling door J.P.M. de Leest uit Beuningen, op 28 december 2018 (Gezin)

Geweldig personeel, nemen alle tijd voor je. Hoe dat ze voor de kinderen zijn weet ik niet. Ik heb geen kinderen maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Ze hebben een geweldige keuken. Goede menukaart en echt heerlijk.

Tip! Probeer de zipline. Heerlijk wandelen in de omgeving.

9,2

Beoordeling door H.J.M. Van den Oever uit Boxtel, op 14 december 2018 (Stelletje)

Gastvrij en vriendelijk personeel.

Tip! Lekker dicht bij Winterberg. Ook Korbach is de moeite waard om te bezoeken. Mooie omgeving om te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Stelletje)

De hartelijkheid, goede service, warmte, het zwembad en de sauna en de bar én het boekje met tegoedbonnen voor toffe activiteiten.

Weinig voorzieningen in het dorp, daarvoor was een autoritje wel écht nodig.

Tip! Probeer zoveel mogelijk uit het boekje met kortingen te doen: aanrader!

8,8

Beoordeling door H Jambroes-Folmer uit Alkmaar, op 19 november 2018 (Gezin)

De ligging.

Tip! Mooie herfstomgeving.

8,2

Beoordeling door M.F.M. de Meijer uit de Hoef, op 19 november 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel en de vele mogelijkheden in het hotel.

Tip! Het Adventure Park is een leuke dagbesteding, alsmede de vele mooie wandelingen die er uitgezet zijn.

8

Beoordeling door F Geleijnse uit Beuningen Gld, op 12 november 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, prima kamer en vriendelijk behulpzaam personeel.

Tip! De omgeving was erg mooi, je kon goed wandelen. Winterberg was leuk maar diverse bezienswaardigheden. De lokale pas was super!

7,7

Beoordeling door J Steffens uit Haarlem, op 3 november 2018 (Stelletje)

Een gezellig en rustig hotel. Lekker ontbijt, waar je de tijd voor kan nemen. Menukaart met voldoende keuze. Kortom heerlijk ontspannend.

Tip! Rustige omgeving. Winterberg en Willingen zijn leuk om te bezoeken, evenals de kabelbaan en uitzichtbrug in Winterberg. Leuke rondvaarten over de diverse meren en leuke wandelingen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2018 (Gezin)

Prettige kamer, vriendelijke ontvangst en een royaal ontbijt.

De drukke verkeersweg aan de voorkant.

Tip! Fijne wandelmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2018 (Stelletje)

Goed.

Tip! Een mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2018 (Stelletje)

Rustige locatie o.v. kaart.

Restaurant van hotel gesloten.

Tip! Mooie bosrijke omgeving, goed wandelgebied dicht bij Winterberg.

7

Beoordeling door G Wormeester uit Heerde, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

zwembad, een eenvoudig redelijk goede accommodatie.

De mogelijkheid om na het diner nog ergens anders te zitten was er niet.

Tip! Prachtige natuur. Sauerland dicht bij. Zeer geschikt voor een korte vakantie.

7,4

Beoordeling door C.C Franken-Bode uit Sliedrecht, op 24 oktober 2018 (Gezin)

Centrale ligging gratis kaart voor attracties in de buurt, het zwembad en de sauna, het vriendelijke personeel.

De trappen en het restaurant.

Tip! Mooie omgeving, Winterberg met zijn attracties in de buurt, heerlijk wandel gebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2018 (Gezin)

Mooi weer. Mooie omgeving. Heerlijke sauna en groot binnen zwembad. Goed hotel. Zeer hulpvaardig personeel (Nederlands sprekende eigenaar).

Geen lift. Aan drukke snelweg.

Tip! Prachtig fietsgebied (mountainbike) stroomafwaarts en met de trein terug.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Vriendelijke mensen, goed verzorgde accommodatie, omliggende plaatsen zijn goed bereikbaar vanaf het hotel.

8,8

Beoordeling door F.F ROMER uit SPIJKENISSE, op 10 oktober 2018 (Stelletje)

Het ontvangst van de eigenaren en het personeel. Het ontbijt was grandioos verzorgd, niks ontbrak eraan. Wij komen zeker een keer terug naar dit fijne hotel. Het avond eten was prima en goed verzorgd, maar aan de prijzige kant.

Tip! De fiets- en wandel mogelijkheden, een fijn buitenzwembad in de omgeving bij mooi weer.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Het uitgebreide ontbijtbuffet, er werd rekening gehouden met allergieën. De kamers en het sanitair waren schoon. Zéér te spreken over de summercard en over de sportschool die je mocht gebruiken tegenover het hotel én het vriendelijke hotel personeel.

Tip! Mooie wandelgebieden en er zijn veel activiteiten te doen in de zomer.

9