Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Almen > Hotel Landgoed Ehzerwold > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold  

Hotel Landgoed Ehzerwold

Hotel - Almen

Midden in de Gelderse Achterhoek ligt, op een historisch landgoed, Hotel Landgoed Ehzerwold. Met zijn karakteristieke uiterlijk en praktische ligging een goede uitvalbasis voor dagtochtjes met zowel de fiets als de auto. De omgeving rondom het hotel is een oase van sereniteit en ruimte en biedt zowel de sportieve wandelaar als de cultuur snuiver een zeer geschikte locatie om er even... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

302 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen De Achterhoek

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen De Achterhoek

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen De Achterhoek incl. Bronsbergen

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen De Achterhoek incl. museum MORE

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen De Achterhoek Halfpension

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen De Achterhoek incl. diner

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G. Versluys uit Alblasserdam, op 6 juli 2019 (Stelletje)

Schitterende locatie en de rust die de locatie uitstraalde. Attent personeel.

Tip! Zutphen is inderdaad een aanrader. Mooie stad om te bezichtigen, die geldt ook voor de plaats Doesburg. Deventer is dan iets verder maar is en blijft ook een leuke en mooie stad om te bezichtigen.

8,8

Beoordeling door G.P. Kunst sanderse uit Schiedam, op 19 juni 2019 (Stelletje)

Een mooi statig gebouw. Wij hebben heerlijk gegeten en en alles is goed toegankelijk. Er is zelfs aan paraplu's gedacht om bij regen, van de bijgebouwen naar het hoofdgebouw te lopen. Een echte aanrader!

Tip! Een prachtige omgeving en alle bezienswaardigheden zijn prima te bereiken. Zoals Ruurlo, Gorsel, Deventer en Lochem; dat alles met de fiets is geweldig om te doen.

8,8

Beoordeling door AA Zaat uit leidschendam, op 13 juni 2019 (Stelletje)

De sfeervolle inrichting van het geheel en de mooie tuin.

8,8

Beoordeling door A.J van Cranenbroek uit Nederweert, op 27 mei 2019 (Gezin)

10

Beoordeling door G Gerritsen uit Driebergen-Rijsenburg, op 26 april 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving en locatie.

Tip! Kasteel Ruurlo, veel mooie fietsroutes.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2019 (Stelletje)

Tip! Afstand Zutphen op de fiets goed te doen.

7,8

Beoordeling door J.A. van de Graaf uit Rotterdam, op 2 juli 2019 (Gezin)

Alles was goed!

Tip! De leuke dorpjes.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2019 (Stelletje)

Indrukwekkend hoofdgebouw.

Schoonmakers vroeg in actie.

Tip! Zutphen, Bronkhorst, Hackfort en Doesburg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Gezin)

De rustige omgeving en de mogelijkheid om vanuit het hotel de omgeving te verkennen.

Er waren geen kinderfietsen. Die moesten we in Lochem ophalen.

Tip! Het Italiaanse restaurant in Almen. En de fietstocht ‘Om de oude eik vanuit Laren met onderweg een hele leuke kinderboerderij/speeltuin.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2019 (Groep)

Fantastische omgeving voor wandelen fietsen.

Bar sluit te vroeg.

8,2

Beoordeling door C.J. Kraster uit Scheemda, op 10 mei 2019 (Stelletje)

Een prachtige omgeving, het hotel was volgeboekt, maar je had totaal geen hinder van elkaar. Het was goed geregeld ook met de bediening, deze waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Het aantal parkeerplaatsen bij de gebouwen waar je sliep was te weinig, je moest te ver lopen met je bagage.

Tip! Het is een mooie omgeving, waar je rustig kunt fietsen en mooie autoritjes kunt maken.

8,4

Beoordeling door E.G. Nigg uit Zevenhuizen, op 6 mei 2019 (Gezin)

Mooi, verzorgd en een gastvrij hotel. Mooie liging, in een prachtige omgeving.

Het was zeer gehorig. Kan bijna letterlijk verstaan wat er in de kamer naast je gezegd wordt.

Tip! Zeer mooi gelegen om fietstochten te realiseren. Het hotel ligt nagenoeg op een knooppuntenroute.

8,4

Beoordeling door G.J. Bleijendaal uit Castricum, op 26 april 2019 (Stelletje)

De perfecte locatie voor een fietsweekend.

8

Beoordeling door M.A. Weij uit Rijen, op 15 april 2019 (Groep)

Het was fijn om kamers naast elkaar te hebben. Ook fijn om ook bij een kopje koffie of thee zo'n lekker glaasje slagroom en likeur te krijgen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goede kamer. Lekker ontbijt. Goed dinerbuffet.

Miste bad. Had graag 2 dikkere extra kussens gehad i.p.v. 1 dun extra kussen. Badkamer vloer beetje glad na douchen. Miste niet storen bordje. Muntjes actie sympathiek, maar toch ook graag zo,n niet storen bordje.

7,3

Beoordeling door S.R Hoogeveen uit Almere, op 5 april 2019 (Groep)

Heerlijk rustig, mooie omgeving en goede uitvalswegen.

Mensen laten de deuren hard dichtklappen, toch wel wat gehorig.

Tip! De omgeving is fantastisch. Als je voor je rust komt, dan zit je hier goed. Almen heeft een gezellig terras naast het museum, aardige mensen werken daar. Lochem, Deventer, Zutphen en Bronkhorst zijn zeker de moeite waard. Bovenal vond ik iedereen vriendelijk en behulpzaam. Zeker in het hotel, maar ook in alle dorpjes. Een wandeling naar Velhorst is ook leuk om te doen.

8

Beoordeling door LJ Kooning uit Goes, op 4 april 2019 (Stelletje)

Heerlijk rustig, en plek om te ontstressen, wat we hier inderdaad 1 x per jaar doen. en voor de deur stopt de bus, dus de auto kan blijven staan.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen, langs Twente kanaal of fietsen, musea o.a. More Landgoed. eetgelegenheid de Hoofdige boer of Nonna pipina. Uitstapjes naar de steden Deventer of Zutphen met de bus.

6,8

Beoordeling door JJ Roke uit Borne, op 4 april 2019 (Gezin)

Het Landgoed ligt er prachtig, rustig en een mooi zeer goed verblijf. Je kunt er in de omgeving heerlijk fietsen, mooie fiets routes.

9

Beoordeling door C Stevense uit Lelystad, op 4 april 2019 (Groep)

Prima plek om te verblijven. Met 10 personen prima te doen. Gezellig met zijn allen om 1 grote ronde tafel.

Tip! Goede uitvalsbasis voor een motorrit en wandelingen!

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2019 (Stelletje)

Goede uitvalsplek om omgeving te bekijken.

Kamer had wel wat gebreken, geen airco, erg warm. Bedden erg zacht,we stonden op met rugpijn. Geen kluisje en ook geen sprinkels ivm met brandgevaar. Raam waar niet doorheen kon kijken, dubbel glas lek.

Tip! Mooie omgeving.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door A.H.B.C. Samuels-Smits uit Valkenswaard, op 28 maart 2019 (Groep)

Hele prettige sfeer, vriendelijke receptie, ondanks grote hoeveelheid mensen toch rustige omgeving, gratis kofffie als je geen gebruik maakt van huishouding, mooie tuin

Erg warm op de kamer.

Tip! Delden, zoutmuseum en landgoed landgoed de Twickel zeer de moeite waard.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

-

Tip! Prachtige natuur.

7,8

Beoordeling door G.J. van Groningen uit Amersfoort, op 25 maart 2019 (Stelletje)

De rust de lokatie en de omgeving en ook binnen in het hotel, de prachtige eetzaal.

We hadden een kamer met uitzicht op het middenveld gevraagd, maar keken op uit op de achterzijde. Even goed mooi, omdat het op de eerste etage was.

Tip! We zijn een dagje naar Bocholt geweest onze favoriete stad, en heerlijk gewandeld ( een wandeling vanuit het hotel) je moet gewoon langer blijven om van alles te zien Zutphen is ook heel mooi, wel jammer dat om deze tijd van het jaar (Maart) heel veel dingen gesloten zijn ook als je ergens anders wilt eten. Het 3 gangen menu is heel leuk maar net iets te kostbaar voor ons en helaas konden we niet iets van de kaart eten (dit begrijpen we wel want het was heel druk toen wij er waren).

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Stelletje)

Comfortabele kamers met goede bedden.

Tip! Heerlijk rustige en mooie omgeving. Leuke steden en interessante musea in de buurt.

8,2

Beoordeling door M Peek uit 's-Gravenhage, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel, welkoms kopje koffie, 's avonds gezellig in de lobby en gratis parkeren.

WiFi langzaam.

Tip! Deventer leuke stad, om te shoppen en museums Charles Dickens. Kasteel en museum more in Zutphen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Musea in Gorssel en Enschede.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2019 (Gezin)

Prachtige omgeving. Goede locatie. Een ooievaarsnest!

De deuren van de kamers die gigantisch veel lawaai maken bij het sluiten.

Tip! Museum More in Ruurlo en in Gorssel! Gemeente Museum Zutphen en we hebben een stadswandeling gemaakt die begon bij de Synagoge. Heel indrukwekkend was dat.

8,2

Beoordeling door J de Groot uit Hellevoetsluis, op 24 februari 2019 (Gezin)

Een heel gezelllig en schoon hotel.

Tip! Een prachtige omgeving en we waarderen de rust.

8,5

Beoordeling door J.C.M. Tersteeg-van Rijn uit Woerden, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Geen koffie/thee mogelijk op de kamer. Geen gezellige lounge in het hotel. Het gedwongen dineren a la carte voor 18.00 uur of indien later dineren, aangewezen op het buffet. Dit is niet uitnodigend voor ouderen.

7,7

Beoordeling door A IJzerman-Grootkarzijn uit Olst, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Bij aankomst staat niet duidelijk aangegeven toegang tot receptie (beetje een doolhof).

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie.

In de gebouwen waar de kamers zijn is het wat geluid overlast door dichtslaande deuren.

Tip! Zeer mooie omgeving voor wandelingen en dicht bij Deventer en Zutphen.

9,6

Beoordeling door P Renses uit Assen, op 20 februari 2019 (Gezin)

Even gezellig een paar dagen in de Achterhoek, op een leuke locatie. Jammer dat het regende.

7,8

Beoordeling door A van Putten - van gestel uit Meteren, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Mooie ligging. Mooie omgeving.

Even wennen dat we via buiten naar de ontbijtzaal moesten. Beloofde wifi werkte niet overal.

Tip! We ontdekten in het kleine dorpje Almen achter een schuurdeur een gezellige pizzeria waar een echte Italiaanse kok verse pizza's bakte! Zutphen, Lochem, Gorssel op fietsafstand en stuk voor stuk mooie plaatsen.

7,6

Beoordeling door G Wanrooy uit Dordrecht, op 18 februari 2019 (Gezin)

De vriendelijkheid en de kwaliteit van het eten.

Tip! Ideaal als uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen. De stad Deventer.

8,4

Beoordeling door J.J. Duran uit Rijswijk, op 17 februari 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt in een erg mooie omgeving, diverse steden in de omgeving te bezoeken en de geschiedenis achter dit hotel is ook bijzonder.

Tip! O.a. Lochem en Zutphen maar ook Almen zelf is leuk om te bezoeken. Duitsland is ook met de auto leuk om te doen ligt niet ver van de grens.

9

Beoordeling door G.A.G. van Raamsdonk uit Heemstede, op 13 februari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie voor wandelen en fietsen.

7,8

Beoordeling door K Gosink uit Emmen, op 13 februari 2019 (Stelletje)

Prima ontvangst. Vriendelijk en attent personeel. Prima kamer en uitstekend ontbijt. Het diner buffet was was voor de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

De TV verbinding op de kamer viel soms weg. Maar dat was bekend en had de aandacht.

Tip! Mooie omgeving met goede wandelmogelijkheden. De binnenstad van Deventer is een aanrader (stadswandeling).

9

Beoordeling door R Van Donselaar uit Hoorn, op 13 februari 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door WIM De Mol uit Heemskerk, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Bedden waren niet goed! Veel te zacht. Hond voor E 14,- p. dag erg duur. Dinerbuffet voor E27,50 vonden wij duur voor het geboden. Elke dag dezelfde salades, soepen hetzelfde met wat andere toevoegingen. Hoofdgerechten meestal te droog vanwege de “ buffetvorm” dessert ook elke dag gelijk! Jammer!

Tip! Hadden veel regen, dus dan wordt de omgeving bezoeken wat lastig. Zutphen en Doesburg mooie plaatsen.

7,2

Beoordeling door J Schriel-Spuijbroek uit Hoek van Holland, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Ongedwongen sfeer.

Ten tijde van ons verblijf was het loei heet op de gang en kamer. Tijdens verblijf verwarming uit en raam open. De gehorigheid is ook een puntje. De t.v. stond hard aan. Dollende stellen die laat thuis komen met herrie op de gang.

Tip! De ligging is prachtig. Ruim opgezet. Omgeving dito. Je kunt alle kanten op voor wandelen. Omringende plaatsen Lochem, Vorden Ruurlo, Deventer interessante musea.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Het was heerlijk om 's avonds in het hotel te kunnen dineren. En het aanbod was divers en heerlijk.

We hadden graag op de kamer een kopje thee kunnen zetten. Voor een drankje moest je naar buiten naar het hoofdgebouw.

Tip! Mooie oude stadjes zoals: Zutphen, Doesburg en mooie musea zoals: More in Gorssel en Ruurlo (prachtig kasteel!), Glasmuseum Lalique in Doesburg. Zelfs in Almen is een museum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Mooi gebouw, prachtige omgeving, veel natuur. Goede uitvalmogelijkheden steden , museum

Gehorige kamers, klappende deuren in het gebouw. Helaas geen waterkoker op kamer.

Tip! Mooie wandeling langs de Berkel, Museum MORE & Kasteel Ruurlo. De steden Zutphen en Deventer.

7,6

Beoordeling door J Stoutjesdijk uit Ridderkerk, op 5 februari 2019 (Stelletje)

Mooie kamers, goed eten, vriendelijk personeel en een prachtige omgeving.

Iets gehorig met deuren dicht doen.

Tip! Goed wandelgebied en zeker om te fietsen.

9,4

Beoordeling door B.G.J. Kok uit Heerenveen, op 4 februari 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Heerlijk ontbijt.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en koffie gedronken in de omgeving. Museum More.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door E.A.E Copier uit Zaandam, op 31 januari 2019 (Gezin)

De gastvrijheid, het ontbijt en de omgeving.

Met het feit dat er honden in het hotel mogen hebben wij geen probleem, maar dat er honden on de haverklap dag en nacht bij het minste geluid aanslaan daar hebben wij wel een probleem mee. Dus het liefst voor ons geen hotel meer waar honden mee mogen.

Tip! Leuke dorpjes en mooie bossen.

8,7

Beoordeling door S Snijders uit Haarlem, op 31 januari 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel. het ontbijt was overheerlijk, onze kleinzoon vond het heel leuk om zelf eieren te bakken!

Tip! Prachtig wandelen langs de Berkel. Leuke steden zoals Deventer, Zutphen en Bronckhorst in de omgeving. Een bezoek aan museum No Hero in Delden is de moeite waard.

9,7

Beoordeling door THEO Claas uit Diever, op 27 januari 2019 (Stelletje)

Helaas geen mogelijkheid om zelf thee op de kamer te zetten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving is prachtig. Prima ontbijt en ook het avondeten is van goede kwaliteit.

Het kunststof beddengoed, waardoor het zelfs met vrieskou nog te warm en zweterig was.

Tip! Mooie wandelomgeving en nabijheid van interessante musea en restaurants.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Gelijk in de natuur, de ligging: niet langs drukke wegen.

Tip! Het hotel ligt op een prachtige locatie, om te gaan fietsen of wandelen!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Stelletje)

De rust en de omgeving.

Wij vonden het te massaal in de eetzaal.

Tip! De wandeling Velhorst was prachtig en dan directe kunnen starten vanuit het hotel Zutphen vonden we prachtig en het bezoek aan Nonna Pepinster was zeer geslaagd.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2018 (Stelletje)

Omgeving. Fiets en Wandelroutes. Ontbijt en diner ook prima.

Tip! Al vermeld. Wandelingen waren leuk (de Berkel).

7,8

Beoordeling door F B Suyker uit Geleen, op 24 december 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2018 (Stelletje)

Mooie combinatie van een historisch gebouw, maar ook luxe en sfeer.

Geen actuele krant op de tafel in het café/restaurant.

Tip! We hebben alle bekende highlights bezocht, veel keuzes met onder andere Museum MORE.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Gezin)

Prima en rustig.

Tv deed het niet goed. Cv was veel te warm en niet bij te stellen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2018 (Groep)

Wij (2 vriendinnen) hebben een paar heerlijke dagen gehad. Vooral het nostalgisch tintje in het restaurant vonden wij leuk.

Tip! Prachtige omgeving en vooral de steden Zutphen en Doetinchem vonden wij erg leuk.

9

Beoordeling door E Jansen uit Den Haag, op 16 december 2018 (Gezin)

Was uiterst ongedwongen ondanks grote aantal gasten. Leek een "Commune van bejaarden maar dit stoorde geenszins. Uitstekende maaltijden zonder wachten omdat je je zelf kunt bedienen wat groot voordeel is ook door ruime keuze mogelijkheden. Kamers waren prima geoutilleerd en rustig.

E r is niet al teveel ruimte met gemakkelijke stoelen om 's avonds na het eten nog rustig wat te kunnen lezen naast het restaurant alvorens naar je kamer te gaan.

Tip! Omgeving is prachtig en zeer landelijk met Almen als aantrekkelijk dorp. Dicht bij het hotel ligt net aan de andere kant van de Berkel een heel mooi buiten bereikbaar via voetbrug. Deze herfst waren we twee maal in Ehzerwold (drie nacbhten) en komen beslist nog eens weer.

8,5

Beoordeling door D.J Huizinga uit Vries, op 13 december 2018 (Gezin)

Leuke omgeving, met stedelijk vertier in de buurt.

Tip! Deventer en Zutphen, maar ook Lochem is een bezoek waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2018 (Gezin)

Mooie locatie,mooi terras, schone kamer, leuk ingericht. Bij afrekenen kregen wij een kortingsbon.

Het buffet in de avond, liever eten wij à la carte.

Tip! Wij hebben er heerlijk gewandeld ,mooie steden bezocht.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2018 (Gezin)

Een mooie omgeving en prima service. Alles was in orde.

Tip! Prachtige omgeving, om te wandelen en te fietsen.

8,6

Beoordeling door A.B. van Riel uit Chaam, op 2 december 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, het ontbijt is zeer goed en de omgeving zeer mooi.

Huisdieren en het geweld van het sluiten van de buitendeur.

Tip! De omgeving is zeer mooi, de wandelroute is goed omschreven.

9

Beoordeling door WIEL Pol uit HOENSBROEK, op 1 december 2018 (Gezin)

Tip! Mooie natuur, je kunt er uren wandelen.

9,4

Beoordeling door R.M. Kaatee uit Groningen, op 29 november 2018 (Stelletje)

Een bad was leuk geweest.

8,2

Beoordeling door M. Bosch uit Amsterdam, op 28 november 2018 (Stelletje)

Was prima voor elkaar, super goed ontbijt en erg leuke inrichting.

Het was voor ons iets te druk tijdens het ontbijt.

8,4

Beoordeling door G.H.T. Lechle uit Vlaardingen, op 27 november 2018 (Stelletje)

Keurig en nette bediening.

Tip! Landelijk mooie omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2018 (Stelletje)

Gezellig en midden in de natuur. Heerlijk.

We zouden een mindervalide kamer krijgen. Niet gekregen. Hebben achteraf excuus aangeboden. Wij hadden mooi weer. Bij regen als mindervalide moeilijk in het hoofd gebouw te komen.

Tip! Mooie omgeving. Mooie fiets tochten. Autoroutes fijn.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2018 (Stelletje)

Prima locatie en een hele mooie fiets omgeving.

Wij hebben geen mindere ervaringen met deze locatie.

Tip! Het is een prachtige fiets en wandel omgeving, wij hebben in totaal hier 5 dagen gefietst, in 1 woord fantastisch. Voor herhaling vatbaar.

9,2

Beoordeling door EPM Jansen uit Luykgestel, op 19 november 2018 (Gezin)

De ligging.

Er werd niet meegedacht voor het diner de tweede dag, dus 10 mensen moesten elders een restaurant zoeken.

8

Beoordeling door G van Gaalen uit Oss, op 30 oktober 2018 (Gezin)

Prachtige ligging, heerlijk om te fietsen en wandelen.

De bedden waren minder goed, maar volgens info werd daar aan gewerkt!

Tip! Te veel om te zien, hebben daar heerlijke fiets tochten gemaakt.

8,4

Beoordeling door P.J.M. P.Vogelzang-Ophuis uit Oldenzaal, op 11 oktober 2018 (Gezin)

De ligging en locatie, prachtig.

Tip! Ruim voldoend fiets- en wandelroutes, de bushalte vlakbij.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2018 (Stelletje)

Bij het ontbijt een eitje bakken, heerlijk ontbijt met voor ieder voldoende keuze.

De wijn was niet lekker, maar wel duur.

Tip! De fietstochtjes waren heerlijk, de omgeving heel gevarieerd.

8,8

Beoordeling door H.W.M.M. Van Midden uit Weerseloo, op 21 september 2018 (Stelletje)

Wij waren hier voor de 7de keer en komen binnenkort graag nog een keer.

9,3

Beoordeling door RIEK Riek Bel uit Reusel, op 9 september 2018 (Stelletje)

Het mooie landschap en het verblijf, heel rustig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie locatie en rustige omgeving.

Dat er geen horren zijn in de ramen, we werden letterlijk lek gestoken door de muggen. Dat was het enige, maar wel een groot nadeel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

De omgeving en de rust.

Tip! Landelijk.

8,2

Beoordeling door AAD Buijens uit Oud Gastel, op 2 augustus 2018 (Groep)

Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door G. Gerard Kolkman uit Zuidlaren, op 24 juli 2018 (Stelletje)

De rust en de fietsmogelijkheid.

Van de 3 hoofdkussens waren 2 van slechte kwaliteit. De vulling was vol samen geperste proppen.

Tip! De omliggende dorpen en steden waren zeker waard om te bezoeken. Helaas was het iets te warm om te wandelen en waren de fietspaden door de droogte erg moeilijk te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving om in te wandelen en leuke stadjes in de nabijheid.

8

Beoordeling door TC Los uit Aalsmeer, op 21 juli 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

In het bos.

Fietsenstalling was vol. De kamer los van het ontbijt gedeelte.

Tip! Alles vonden we leuk in de omgeving.

6,8

Beoordeling door G Schuringa - Terpstra uit Beilen, op 18 juli 2018 (Gezin)

De locatie, de rust, en een voortreffelijke keuken. Een schitterend gebouw. Top locatie.

Tip! Mooie locatie met veel fietsmogelijkheden, veel leuke kasteeltjes, musea, mooie dorpjes, kan dit iedereen aanbevelen.

8,4

Beoordeling door T Stolwijk uit weert, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Alles.

Wij zijn niet de moeilijkste, we konden geen minpunten vinden.

Tip! Als je pech krijgt aan je fiets, naar de fietsenmaker in Laren gaan bij het BP station. Geweldige service.

8,8

Beoordeling door W Vos - Brink uit Smilde, op 18 juli 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Was in een woord top.

Tip! Mooie wandel en fiets omgeving, omringd door bossen.

8

Beoordeling door J.M. ter Brake uit Lattrop-Breklenkamp, op 5 juli 2018 (Individueel)

De combinatie van alles, de faciliteiten en de omgeving zijn fantastisch.

Tip! Mooie fietsroutes en wandelroutes.

8,8

Beoordeling door J.W.G. de Gier uit Den Haag, op 3 juli 2018 (Stelletje)

De locatie en de omgeving.

Het dekbed. We zijn er in een warme periode en het dekbed was berekend op vrieskou.

Tip! Geweldige omgeving om te fietsen. Een verademing in vergelijking met de randstad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Gezin)

Rust, omgeving.

Tip! Leuke steden in de buurt. Heerlijk gebied om te wandelen en te fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en prachtige tuin. Hotel met interessante geschiedenis. Prettig personeel, goede bediening. Leuk terras.

Veel lopen van nachtverblijf naar restaurant.

Tip! Lang geleden zijn we meer in deze omgeving geweest. We hebben er een nostalgische tour van gemaakt. Het kristalmuseum in Borculo heeft veel indruk op ons gemaakt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Gezin)

De rust en al het groen.

De kamers in de bijgebouwen zijn niet gezellig, echt schoon was het ook niet.

Tip! Het is een mooie groene omgeving, fijne fiets routes. Zutphen is ook een leuke plaats om eens te gaan bekijken.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt in in een prachtige omgeving van waaruit je mooie fietstochten kunt maken.

Tijdens het dinerbuffet werd het vuile servies niet tijdig afgeruimd.

Tip! We hebben een mooie gevarieerde wandeling gemaakt welke je direct achter het hotel kunt starten.

7,2

Beoordeling door A.M. van Burgh uit Pijnacker, op 30 mei 2018 (Individueel)

Complex mooi gelegen.

Openbaar vervoer minimaal.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, uitstekend ontbijt, goede kamer en een prima diner.

Tip! We hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid om twee musea te bezoeken: MORE en Lalique. De locatie is zeer geschikt als standplaats, voor bezoeken aan deze en andere mooie plaatsen in de Achterhoek.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2018 (Stelletje)

We hebben genoten van het prachtige weer, in een heel mooie omgeving en in een rustig en gezellig hotel. De fietsen die we in het hotel konden huren waren top!

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen en het centrum van Zutphen is zeer de moeite waard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving is prachtig, het hotel prima. Soms wat rumoerig op de gang maar de kamers zijn keurig en ruim. Eten is voor ons helemaal goed, voor elk wat wils en lekker. Bediening is goed. Wij nemen onze fietsen mee en voorzieningen hiervoor zijn ook prima. Wij zijn er nu 3 keer geweest en komen zeker weer terug!

Tip! Het fietsen in de prachtige omgeving, bezoek Zutphen, Deventer, Lochem per fiets. De wegen ernaartoe zijn fantastisch. Bezoek Gorssel, het museum More, de kastelen in de omgeving. Ook de dorpjes zijn mooi. Een avondwandeling tussen de velden, langs de beken, een heerlijke ervaring!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Omgeving, natuur.

De kamer was erg stoffig, duidelijk al dagen alleen de bedden opgemaakt maar geen stof verwijderd.

Tip! Natuur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2018 (Stelletje)

De landelijke omgeving is perfect als je rust en ruimte zoekt. De fiets en wandelroutes zijn een aanrader.

7,8

Beoordeling door JGM Rosengarten uit Cothen, op 29 april 2018 (Stelletje)

Goede locatie, prima om er met de fiets op uit te trekken. Ook een goed wandelgebied.

Jammer dat er bij het diner alleen in buffetvorm mogelijk is. Wij vinden dit erg onrustig en worden liever aan de tafel bediend. Overigens was het eten prima.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Gezin)

De omgeving.

Kaartjes bij de fiets- en wandelroutes.

Tip! De rivier de Berkel, met leuke bruggetjes, wandelroutes en fietsroutes is heel aantrekkelijk voor een weekendje weg. Er zijn veel bossen en het is erg rustig. Mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Leuke plaatsjes in de buurt met terrasjes en kastelen. Kortom een superweekend, maar het weer speelde erg mee.

8,4

Beoordeling door SP Sommers uit Almere, op 25 april 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie, en omgeving. Erg vriendelijk personeel, we hebben genoten! Zelf de rondkrijgen door het gebouw lopen is ook een aanrader, zoveel bewaard gebleven elementen uit de tijd van het ziekenhuis, leuk!

Tip! Deventer is prachtig en fietsen door de omgeving echt een aanrader. 's Avonds een drankje op het terras van Ehzerwold en we voelden ons de koning te rijk!

8,8

Beoordeling door WKJ Nijs uit Maastricht, op 25 april 2018 (Stelletje)

Fijne fiets en wandel routes van uit het hotel.

Tip! Heerlijke omgeving met veel bos en zeer rustig, bijna geen verkeer.

8,2

Beoordeling door JACKY Boogaard uit SLUIS, op 22 april 2018 (Stelletje)

Het totale verblijf en het goede ontbijt.

Tip! Een rustige landelijke omgeving, en grotere steden in de buurt als je wilt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2018 (Gezin)

Prachtige ligging, mooie omgeving en mooie natuur. Zeer vriendelijk personeel. Heel fijn dat de kamers in aparte gebouwen liggen, waardoor je niet langs receptie hoeft. Net zo vrij als een appartement. Het diner was uitstekend.

Tip! Zeer geschikt als uitgangspunt voor fietstochten. Leuke stadjes zoals Zutphen, Lochem en Vorden liggen niet te ver weg.

9

Beoordeling door J.M. Jonkers uit Roosendaal, op 14 april 2018 (Stelletje)

GOED ONTBIJT EN MOOIE KAMERS.

Tip! HELE MOOIE OMGEVING OM TE FIETSEN.

8

Beoordeling door P.F.I.G. le Cocq d'Armandville uit helmond, op 5 april 2018 (Gezin)

Heerlijk wandelen in de omgeving en daarna fijn uitrusten op de kamer op een lekker bed.

Dat er geen koffiezetapparaat op de kamer was of een watermolen om thee te zetten.

Tip! Fantastische bezoeken aan mooie steden zoals Zutphen, Deventer, Lochem, Borculo en Doesburg, maar wandelen in de omgeving en genieten van de natuur is geweldig. We hadden zelfs een ooievaarsnest boven onze kamer.

9,2

Beoordeling door G.A. van Rijn Visser uit Oss, op 4 april 2018 (Stelletje)

Prachtig hotel in een prachtige omgeving. Grote ruime kamer. Heerlijk lunchen en een gezellige lounge. Heel vriendelijk personeel. Jammer dat er alleen dinerbuffet werd aangeboden. Uiteraard begrijp ik dat het voor het hotel de voordeligste manier is, maar ik heb een hekel aan een buffet. Daar kunnen hotels niets aan doen maar wel de mensen die "graaien" zodat er weinig of niets voor een ander overblijft.

Tip! Men kan fijn wandelen via diverse routes. Almen is een mooi oud dorpje (of stadje?).

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Stelletje)

De variatie aan producten en het stond zo leuk opgesteld.

De stoelen op de kamer, wij vonden ze niet fijn.

Tip! De variaties in het landschap.

8,8

Beoordeling door AMH Moroni uit Hoensbroek, op 1 april 2018 (Stelletje)

Niet veel.

De locatie. Veel ouderen en niet gezellig doordat je naar een ander gebouw moest onder andere voor ontbijt en bar.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2018 (Gezin)

De ontspannen sfeer.

Tip! Fietsen in de omgeving!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2018 (Stelletje)

Locatie, grootte en kwaliteit kamer, ontbijt en diner.

8,8

Beoordeling door BJ janus uit Amsterdam, op 18 maart 2018 (Stelletje)

De locatie en de omgeving, voor elk wat wils. Wij hadden in 2013 ook al eens in Ehzerwold gelogeerd, hetgeen ons prima was bevallen. Wij hopen dan ook in de toekomst weer een bezoek te kunnen brengen aan Ehzerwold. Ook hebben wij genoten van de diners.

Tip! In de directe omgeving kun je leuke wandelingen maken. Ook de plaatsen Lochem en Zutphen liggen op korte afstand van Almen en iets verder weg Doesburg en Bronkhorst. Dit zijn aanraders. Ook de dorpen in de omgeving zijn een bezoek waard.

10

Beoordeling door C.A. van Drunen uit Gouda, op 15 maart 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door CHW van C. van Iersel uit HAAREN, op 12 maart 2018 (Stelletje)

De ligging voor uitstapjes.

Tip! Een hele mooie omgeving en als uitvalbasis voor bezoeken aan dorpen/steden waar je normaal nooit komt.

9,4

Beoordeling door FD Algera uit Berltsum, op 4 maart 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving.

De deuren van de kamers hebben geen aanslag/tochtprofiel en maken erg veel lawaai bij het sluiten. Dat hoor je door de hele gang! Ook onder de deuren zit een brede kier.

Tip! Mooie wandelingen zijn er mogelijk vanuit het hotel en door de Achterhoek.

7,7

Beoordeling door R Ritsema uit Winsum, op 28 februari 2018 (Stelletje)

Gewoon even er verzorgd tussen uit. En de accommodatie heeft hiervan prima meegewerkt.

9,2

Beoordeling door J.M. Agter uit Hoogeveen, op 26 februari 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Wandel en fietsomgeving. Musea.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2018 (Stelletje)

De ligging van hotel, de bediening, de rust ondanks het feest in het hoofdgebouw.

De warmte van de kamer, vooral in de nacht érg warm!

Tip! Museum More is een absolute aanrader!

7,8

Beoordeling door JM Nihof uit Delft, op 20 februari 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door JPM vann Veen uit BILTHOVEN, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Gratis koffie bij zelf de kamer in orde maken.

Tip! Mooie wandel en fiets omgeving, vriendelijke mensen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Geen gedwogen toestand, lekker relaxen.

Tip! Heerlijk wandelen, mooie steden.

8,4

Beoordeling door T.M.L.G. Ghijsen uit Maastricht, op 17 februari 2018 (Gezin)

Rust.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door GJJ Tang uit wijchen, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Vond de kamer niet zo mooi. De badkamer was wel in orde.

Tip! Een prachtig wandel gebied en een mooie fietsomgeving.

8,5

Beoordeling door FJ Van DAM uit Hoek van Holland, op 3 januari 2018 (Stelletje)

Het was super, voor herhaling vatbaar.

Tip! Kasteel het Loo is heel leuk om daar te gaan kijken.

9,6

Beoordeling door HGM Vermuë uit GOES, op 2 januari 2018 (Gezin)

Sfeervolle accommodatie. Een andere omgeving.

De afstand van het restaurant ten opzichte van de slaapgelegenheid.

7,5

Beoordeling door G.R. van Kampen uit Westerbork, op 10 december 2017 (Stelletje)

Een prachtige locatie, alles goed verzorgd.

8,4

Beoordeling door A.E. Rissik uit haren, op 4 december 2017 (Gezin)

8,5

Beoordeling door M.H. Mokveld uit Den Haag, op 26 november 2017 (Stelletje)

De sfeer, de locatie, ruime parkeergelegenheid, ruime kamer en badkamer.

Het brommende geluid van afzuiging of verwarming op het dak. Hield me uit de slaap. Sommige badhanddoeken waren wel heel erg dun. Weinig ophangmogelijkheden in badkamer. Jammer dat er alleen een buffet is 's avonds voor een vaste prijs. Als kleine eter is het dan best duur.

Tip! Kasteel Ruurlo met schilderijen van Carel Willink is zeer de moeite waard evenals museum Moore in Gorssel. Heerlijk gegeten in het Meestershuis, een voormalig schoolgebouw in Vorden. Je kunt allerlei kleine gerechtjes combineren.

7,8

Beoordeling door J.M. Agter uit Hoogeveen, op 25 november 2017 (Stelletje)

Alles. Het hotel, de omgeving en de bereikbaarheid.

Tip! Mooie wandelroutes en plaatsen in omgeving.

8,2

Beoordeling door LJ Kleine uit Wanneperveen, op 24 november 2017 (Groep)

Geen balkon, te harde afbakbroodjes.

8,2

Beoordeling door L Engelsman uit Hoogeveen, op 21 november 2017 (Stelletje)

Heel mooi gelegen. Goede prijs. Veel faciliteiten. Veel aangeboden wandel en fiets routes.

Veel stof op de kamer. Beetje gedateerd. Eenvoudig ontbijt: Wat luxere broodjes/niet zelf het ei hoeven te bakken

Tip! Dichtbij mooie steden Zuthpen en Deventer. Elektrische fietsen huren een aanrader.

7,8

Beoordeling door PCBM van den Heijkant uit Delft, op 15 november 2017 (Groep)

Prachtig pand in een prachtige omgeving.

Tip! Prachtig wandelgebied en gezellig plaatsje Almen in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2017 (Stelletje)

De omgeving en het hoofdgebouw.

Kwaliteit van het diner. Erg duur.

Tip! Leuke steden als Zutphen en Doetinchem.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Stelletje)

E mooie omgeving fijn om te wandelen en fietsen.

Tip! Dorpje Bronkhorst in de buurt.

7,2

Beoordeling door W.A.M. Wooning uit Voorburg, op 3 november 2017 (Stelletje)

Prima hotel in een mooie omgeving. Er echt even uit geweest. Leuk dat veel aspecten van de vroegere bestemming van het hotel, behouden zijn gebleven. Hebben we tijdens de rondwandeling in het hotel kunnen constateren.

Dat het soms zoeken was naar een tafel waaraan we konden ontbijten of dineren.

Tip! Kasteel Ruurlo met het museum More. Een aanrader. Doesburg met een gezellig en historisch stadscentrum.

9,4

Beoordeling door J de Vreese uit Amsterdam, op 3 november 2017 (Stelletje)

Mooie lokatie, ruime kamer.

Kamer beetje gedateerd.

Tip! Prachtige wandellocatie.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Locatie en natuur.

Tip! Groene wissel, Lochem.

8

Beoordeling door V van den Haak uit Haastrecht, op 1 november 2017 (Stelletje)

Het hotel is rustig en mooi gelegen.

Tip! Het is een prachtige afwisselende omgeving om te fietsen en te wandelen. Leuke steden in de buurt.

8,2

Beoordeling door C. W. van Tatenhove uit Terneuzen, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

De ligging en de rust. Omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen.

Dat je maar tot 18.00 uur van de kaart kunt eten. Dat eten was namelijk heel erg goed. Terwijl we de buffetten minder vonden.

Tip! Vlakbij het hotel zijn al mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Heerlijk. Lochem en Zutphen zijn leuke plaatsen om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door J.B. ROFFELSEN uit WILHELMINAOORD, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, goed van eten en slapen.

Tip! Prachtige landgoederen om te wandelen en te fietsen. Aan te bevelen rondwandeling door de oude binnenstad Zutphen en Acht-kastelenroute rondom Vorden.

8,7

Beoordeling door A.P. van der Steldt uit HARDINXVELD-GIESSENDAM, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Gezellige sfeer en ook de keuze kamer schoonmaken of niet, heel goed initiatief.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld door de prachtige omgeving. Daarnaast zijn we naar Kasteel Ruurlo geweest. De expositie van Carel Willink is ook een aanrader.

9

Beoordeling door AJM Testers uit Steenbergen, op 24 oktober 2017 (Groep)

Een prachtige omgeving, met leuk fiets- en wandelroutes en mooie steden in de omgeving.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

De ligging. En de mooie tuin en omgeving

8,8

Beoordeling door A.H.M. Rijnhart uit Montfoort, op 22 oktober 2017 (Gezin)

Omgeving en locatie. Grote eetzaal en toch veel privacy!

Tip! Prachtig landschap, heerlijk stille plek!

8,4

Beoordeling door FA Talitsch uit Rotterdam, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, mooi gerestaureerd gebouw.

Tip! Huur een elektrische fiets en maak mooie tochten in de omgeving.

8,2

Beoordeling door C.A. Vesseur uit Leidschendam, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! Museum more in Gorssel en Ruurlo is een bezoek waard.

7,2

Beoordeling door BJ van Rijn uit Schalkwijk, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door A. Vinke uit Elburg, op 18 oktober 2017 (Groep)

Geweldig mooi komen zeker nog eens terug! Keurig verzorgd en erg vriendelijk personeel!

8,7

Beoordeling door G. G. Wind uit Meppel, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

Leuke lokatie en uitvalbasis voor fietsen en wandelen.

We troffen geen washandjes aan.

Tip! Leuke wandeling met Jop Teeuwen, de boswachter.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving, personeel, de kamer, het eten kortom alles!

8,6

Beoordeling door R.W. Schaap uit Vleuten, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

De rust doordat hotel niet te dicht bij de verkeerswegen lag.

Dat het raam niet helemaal open kon, en dat het ontbijt niet altijd op tijd werd bij gevuld. Kan ook liggen aan de tijd dat wij gingen ontbeten door dat mijn vrouw invalide is kwamen we meestal na 09.00 uur.

Tip! Geweldig landelijk, veel tijd door gebracht in de omgeving van het hotel, daar was al genoeg te genieten.

8,8

Beoordeling door G Hoogveldt uit tilburg, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

De rust en omgeving heel erg genoten. En de hond was welkom een pluspunt!

Dat de kamer van het hoofdgebouw staat. Daardoor buitenom moesten voor het ontbijt! Het ontbijt was elke dag hetzelfde geen variatie in. Weinig keuze in vleeswaren, wel lekker brood.

Tip! Wij zijn naar Zutphen geweest erg mooie stad. De omgeving is prachtig veel wandelroutes en mooie natuur! Bronckhorst is ook de moeite waard net of de tijd hier heeft stil gestaan.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2017 (Stelletje)

De rust en de fantastisch mooie omgeving.

Tip! Diverse steden bezocht, zoals Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Wijhe en Olst.

10

Beoordeling door AJW van Diessen uit Tilburg, op 7 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en lekker rustig.

Dat er geen wegwijzers of paddenstoelen staan, als je het landgoed afrijd de weg op. Links af naar. Rechts af naar. En geen kaart van de omgeving in het hotel. Geen info over het diner, wel vanaf 18 u lopend buffet. Niets over.dat je vanaf 12 u tot 18 u wel kon bestellen van de menu kaart. Dat stond in de menukaart, als je die niet vroeg dan wist men dat niet. Sorry dat was minder leuk.

Tip! Mooie omgeving, met mooie fietsroutes.

8

Beoordeling door B.H.G Vet uit Doetinchem, op 2 oktober 2017 (Gezin)

6,7

Beoordeling door R. van de Pol uit Nijkerk, op 1 oktober 2017 (Groep)

Het landgoed zelf.

De kamers ver weg van het hotel.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. Niet echt wezen kijken naar iets. We hebben het heerlijk gehad. Groep van 10pers.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2017 (Stelletje)

Vanuit hotel fiets-tour maken.

Ontbijt.

7,2

Beoordeling door P.T.G. Geven uit Deurne, op 29 september 2017 (Groep)

De rust op de locatie en de prachtige omgeving.

De kamer was erg gehorig. Wij hadden geluk dat we rustige buren hadden.

Tip! De omgeving was prachtig om te fietsen en ook fietsvriendelijke routes. De kwaliteit van de gehuurde fietsen was uitstekend.

8,6

Beoordeling door J.M.A. Rossaert-Soeterbroek uit Geertruidenberg, op 29 september 2017 (Individueel)

7,8

Beoordeling door F.C.C.M van den Bersselaar uit Geldrop, op 28 september 2017 (Stelletje)

De opstelling van de hele locatie, een oud sanatorium. Dat is aan het hoofdgebouw nog goed te zien; mooi. De omgeving is schitterend, veel wandel en fiets mogelijkheden; mooie plaatsen in directe omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door M A Kuis uit Heusden (gem Heusden), op 21 september 2017 (Stelletje)

Wij vonden het een erg mooie omgeving. Ook de omgeving van het hotel, plus de tuin en het terras waren prima.

Tip! De fietsroutes van het hotel zijn heel goed. Wij hebben genoten.

9

Beoordeling door A.J.E. Rovekamp uit Rijswijk, op 21 september 2017 (Gezin)

Het personeel is vriendelijk, het ligt in een mooi landgoed en je hebt veel mogelijkheden.

Elke avond een lopend buffet, we hebben er 1 avond gebruik van gemaakt verder buiten het hotel gegeten. Als het slecht weer is is het niet handig dat je buitenom van je kamer naar het ontbijt moet. Nu geen probleem we hadden prachtig weer.

Tip! Het klederdracht en oud speelgoed museum in Warnsveld, een aanrader!

7,8

Beoordeling door W.J. van Oosten uit Hoogvliet, op 21 september 2017 (Stelletje)

10

Beoordeling door C.M. Brouwer uit Amstelveen, op 20 september 2017 (Gezin)

Mooi gelegen landgoed.

De kamers waren warm.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Veel maisvelden en mooie paadjes er tussen door.

7,4

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 20 september 2017 (Stelletje)

Een prachtige locatie, mooi hoofdgebouw met een echt schitterende serre. Goed ontbijtbuffet en het dinerbuffet is heel goed voor die prijs! Vriendelijk personeel (wat heel belangrijk is!) leuke zitjes om te borrelen, leestafel. De tafels zijn altijd mooi gedekt! Eigenlijk mijn lievelingshotel waar wij zeker regelmatig naar teruggaan! Kamers zijn ruim en goed, eenvoudige maar prima ruime badkamer met inloopdouche wat heel fijn is.

Eigenlijk was alles fijn. Het gebouw waar de kamers zijn is niet luxe maar met zo'n prijs valt er niets te klagen!

Tip! Een heerlijke omgeving, veel groen en leuke plaatsjes om naar toe te gaan! Maar allermooiste is toch de serre waar je 's ochtends kunt ontbijten en in de avond eten. Een prachtig terras met tuin en vijver, tafeltennistafel, groot schaakspel. Kortom: mijn lievelingshotel!! Als je iets besteld werken ze daar met een kaart waar het dan op afgestreept wordt zodat je niet steeds apart hoeft af te rekenen. Heel fijn, kun je gelijk de fooi in een keer afrekenen voor zowel bediening als schoonmaak! Als je een schaaltje met nootjes besteld bij je borrel hoef je die niet te betalen! Dat is echt niet overal! Eigenlijk wil ik nu alweer terug!

9,2

Beoordeling door CHRISTA Dekker uit Wemeldinge, op 18 september 2017 (Gezin)

Alles was naar wens.

Tip! Stadswandeling Lochem, een rondleiding hotel.

8,4

Beoordeling door HMJM Vermeulen uit Heeswijk-Dinther, op 17 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid onder de gasten. De relaxte van eenieder, ook het personeel.

Het van de kamers naar het ontbijt lopen. Wij hadden goed weer maar bij slecht weer is het toch een minpunt om dat dan de gasten ook met natte kleren binnenkomen bij de ontbijtruimte. Ook het niet van een enkel hoofdgerecht kunnen bestellen maar alleen aansluiten van een buffet.

7,8

Beoordeling door HHM Nelissen uit Geldrop, op 16 september 2017 (Gezin)

Geweldige omgeving om te fietsen Vriendelijk personeel en fijne kaart van het restaurant.

Het buffet is wat ons betreft geen aanrader. Saaie keuzes en matige Prijs/Kwaliteit verhouding. A la carte kaart is echter wel heel fijn met een goede Kwaliteit/Prijs relatie. De locatie ligt redelijk geïsoleerd.

Tip! Zutphen is ZEKER een bezoek waard Het museum in Gorssel is ook zeker een bezoek waard! Verder zijn er legio fietsroutes in de buurt die door mooie gebieden gaan.

8,4

Beoordeling door H. Lammers uit Nieuwleusen, op 12 september 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door H.R. Benning uit den Haag, op 9 september 2017 (Stelletje)

Het hotel zelf en de prachtige omgeving.

Tip! Een dag heerlijk gefietst in de omgeving, o.a. naar kasteel in Ruurlo, waar een tentoonstelling was van Willink. Ook een bezoek aan Zutphen gebracht, met name de Walburgiskerk was een bezoek zeker waard.

8,6

Beoordeling door B.W. Okma uit Woudsend, op 9 september 2017 (Stelletje)

Echte minpunten konden wij niet ontdekken.

Hulp bij de verhuur van E-bikes ging moeizaam.

Tip! We zijn met de boswachter een wandeling gaan maken. Goed verzorgd.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2017 (Stelletje)

De mooie omgeving, het ontbijt, het hotel, de sfeer in en om het hotel, prima!

Tip! De kastelen omgeven met de schitterende bossen en boerderijen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2017 (Stelletje)

Het dinerbuffet was goed verzorgd. Keurige kamers. Goede en vlotte bediening. Dit was onze derde keer en we komen vast nog wel eens terug.

Tip! Fietsen in de Achterhoek. Museum More in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Stelletje)

4 super dagen gehad met vrienden fijn hotel in een fantastische omgeving.

Tip! Super om in de omgeving te fietsen.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2017 (Gezin)

Ligging, fijn fietsgebied.

Tip! Omringende plaatsen, o.a. Lochem en Zutphen.

8

Beoordeling door MP Heiboer uit Middelburg, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Fiets omgeving.

Lang wachten voor ze langs komen op het terras.

Tip! Leuke dorpjes in de omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie, heerlijk om te fietsen. Mooie kamer, lekker eten, goede wandel omgeving. Fietsenstalling beschikbaar, veel moeite gedaan om gasten naar de zin te maken.

In de avond een keer wat herrie van de gang (late gasten?).

Tip! Wij komen zeker terug, zeer ontspannen omgeving, goede verzorging, fietsen en wandelen in de omgeving, vriendelijke personeel! Kortom; wij hadden een paar super dagen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2017 (Stelletje)

Hoge bomen rondom buiten terras geven een wat somber aanblik. Ontbijt was door vele mensen massaal. Mist intimiteit en daardoor gezelligheid.

Tip! Dorpje Bronchorst was prachtig, stads wandeling in Zutphen een aanrader.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

De locatie, de rust en het ontbijtbuffet.

Tip! Ligt mooi centraal tussen Zutphen en Lochum. Prachtige omgeving om te fietsen.

8,3

Beoordeling door A Bazuin uit Almelo, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Het park opzij van het hotel en het feit dat de oorspronkelijke bestemming van het gebouw nog overal terug te vinden is.

We zouden niets kunnen bedenken.

Tip! Op de fiets langs de diverse kastelen die de omgeving rijk is en dan een eenvoudige lunch gebruiken bij kasteel Hackfort. Met minder goed weer met de bus naar Zutphen een bijzonder leuk stadje en de bushalte is gewoon voor de deur.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

Het hotel was echt goed en de bediening en alles was goed, en de omgeving was echt prachtig vanwege de rust en de natuur, we hebben in veel duurdere hotels geslapen waarvan wij de dubbele prijs niet konden thuisbrengen.

Tip! De omgeving is echt prachtig met al die mooie grote bossen en de rust die er vanuit straalt, de hele mooie fietstochten die je er kunt kiezen ze waren veelal heel afwisselend door de verschillende plaatsjes waar we doorgereden hebben, en Zutphen vonden we een mooie stad met vele oude gebouwen en smalle straatjes, perfect gewoon.

9,8

Beoordeling door JAM Buiks vd berg uit teteringen, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Mooi hotel mooie omgeving lekker kunnen fietsen heerlijk gegeten.

De vliegen overlast op onze kamer maar dit werd snel verholpen.

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen mooie routes [knooppunten].

7,4

Beoordeling door W van den Herik uit driebergen-rijsenburg, op 31 juli 2017 (Stelletje)

De mogelijkheid om rustig ergens te kunnen zitten, zonder last te hebben van de vele gasten. Het is een fijne locatie, waar we zeker weer eens terug komen.

De verlichting in de badkamer zou boven de spiegel beter kunnen, het is nu moeilijk om make-up aan te brengen. Dit is een tip.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Was een heel goede locatie.

Als het regende van kamer naar de eetzaal.

Tip! Het was hele mooie omgeving en hele mooie locatie het is goed voor herhaling en geven anderen dank uw en tot ziens.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Mooi gelegen tussen grote, oude bomen. De rust.

Er zijn geen ligstoelen op het terras of op het grasveld.

Tip! Museum Gorssel, Kasteel Ruurlo.

7,2

Beoordeling door N van Rijn uit Vinkeveen, op 24 juli 2017 (Groep)

mooie kamers, goed ontbijt, vriendelijk personeel en prachtig hoofdgebouw

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen, met veel leuke dorpjes en stadjes in de omgeving. Ook bij minder weer is er voldoende te doen in Zutphen, Deventer, Bronckhorst, Gorssel, Vorden en Lochem.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Het hoofdgebouw vonden we geweldig mooi nog veel authentiek.

De drukte s'morgens bij het ontbijtbuffet.

Tip! De omgeving is hier prachtig mooie fiets routes Richting Bronckhorst-Vorden Ruurlo en vooral in de bossen.

8,2

Beoordeling door L. Hoogsteder uit Santpoort-Zuid, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Locatie, ontbijt en diner prima. Kamer ook goed.

Tip! Prima fietsgebied, mooie bossen, erg stil en leuke stad on de buurt.

8,8

Beoordeling door T Mijnsbergen uit 's-Heerenhoek, op 16 juli 2017 (Stelletje)

De rust die het uitstraalde.

Slechte kussens en kamerdeuren die dicht knallen, als je naar binnen gaat prima maar naar sluiten buiten moet je zo hard trekken dat heel de verdieping wakker is.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Gezin)

De rust.

De kamer had geen balkon.

Tip! We hebben heel veel gefietst, met leuke routes en een mooie groene omgeving. De sluizen vonden we heel bijzonder.

7,2

Beoordeling door E.J. van Steenis uit Hooge Zwaluwe, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving met veel leuke plaatsen en musea.

Knallende kamerdeuren waar geen demper op zit.

Tip! Museum MORE in Gorssel en Ruurlo.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Eigenlijk een prima hotel zie de beoordeling.

9

Beoordeling door A van Meerwijk uit Mierlo, op 1 juli 2017 (Gezin)

Mooie locatie en goede fietsomgeving. Schone kamers.

Tip! Mooie plek om te wandelen en fietstochten te maken.

8,2

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Heerlijke kamer op de begane grond in een Parkomgeving dus heerlijk buiten zitten vlak bij je kamer. Met de fiets heerlijk de omgeving verkent. Voldoende parkeerruimte voor auto en fiets. Prettige ontvangst en goed personeel.

Tip! Leuke plaatsjes om op de fiets te ontdekken zoals Lochem en Vorden en vooral Zutphen.

9

Beoordeling door H.C. van Meurs uit Voorschoten, op 27 juni 2017 (Gezin)

Prachtige tuin, gezellige zitjes, vriendelijk personeel.

Tip! We hadden erg mooi, warm weer, dus hebben niet veel actie gemaakt. We zijn in Lochem geweest en in een paar naaste dorpen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2017 (Gezin)

Dat we weer weg konden. Was niets leuks aan. Een dag eerder vertrokken.

Het lopen heuvel opwaarts naar het restaurant. Slecht toilet. Veel te laag voor ouderen. Slechte service van de receptie. Hier komen we niet meer.

5

Beoordeling door À.G. van der Graaf uit Hoogvliet(Rtd), op 26 juni 2017 (Gezin)

Heel mooi gelegen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2017 (Gezin)

De prachtige ligging en vriendelijk personeel.

Graag bij het ontbijt een krentenbolletje.

Tip! Heerlijk door de bossen gereden en een paar leuke plaatsen bezocht en onderweg ook heerlijk gegeten.

8

Beoordeling door A.M. Egelmeer uit Geffen, op 25 juni 2017 (Stelletje)

Wij vonden alles prima.

Tip! Prachtig fijn om te fietsen.

8,6

Beoordeling door R Stellingwerff uit de Hoef, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Vooral de situering van het landgoed in het landschap.

Tip! Prachtige omgeving, goed om te wandelen en te fietsen.

8

Beoordeling door C.J. van Buiten uit Den Haag, op 21 juni 2017 (Gezin)

De omgeving, de locatie.

Tip! Mooie omgeving leuke fiets route's Bus halte voor de deur De rondvaart in Almen.

8,4

Beoordeling door H Tjerks uit Sint Pancras, op 21 juni 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door CR ten Haaft uit Haarlem, op 18 juni 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie. Rustige en bosrijke omgeving. Geen herrie of andere onrust in hotel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Stelletje)

Super.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Gezin)

De prachtige omgeving.

Ontbijtbuffet was om 10 uur maar matig meer gevuld.

8

Beoordeling door F Makel uit Uithoorn, op 6 juni 2017 (Gezin)

Mooie en rustige omgeving.

Kwaliteit van het buffet matig.

Tip! Helaas wegens werkzaamheden waren veel wegen afgesloten.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Gezin)

Het was een mooi hotel op een mooie locatie.

Te weinig fietspaden on de omgeving.

Tip! Omgeving viel tegen, Zutphen is prachtige stad. Maar tijdens fietsen vliegen de auto's langs je heen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2017 (Stelletje)

Prima bedden. Nette kamer en badkamer. Lekker ontbijt.

Tip! Zutphen en Deventer zijn mooie plaatsen. Je kan heerlijk langs het kanaal zitten. Sauna de Veluwse bron is een aanrader.

7

Beoordeling door E ter Burg uit de Bilt, op 28 mei 2017 (Gezin)

Ligging , prachtige omgeving. Royale functionele kamer met comfortabel zitje.

Matrassen waren wat minder.

Tip! Wandel- en fietsroutes waren de moeite waard. Voor de kunstliefhebber is museum More in Gorssel een must. Dinerbuffet in het hotel is een aanrader.

8,6

Beoordeling door T.G. Hibma uit Dordrecht, op 28 mei 2017 (Groep)

De omgeving.

De verplichte diner keuze. Er was wel een menu kaart, maar als je een diner uit deze kaart wilde bestellen moest je om 5 uur aan tafel, want om 6 uur begon het vastgestelde dagelijkse diner met voorgerecht, hoofd gerecht en nagerecht. Voor vele ouderen te veel. Daarom elders gedineerd.

Tip! Lopen, fietsen is gezien de leeftijd niet meer mogelijk ,dus werd de schitterende omgeving per auto verkend. Jammer genoeg waren er veel onoverzichtelijke wegomleggingen.

7,8

Beoordeling door M.J van Alebeek uit Eindhoven, op 27 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig genieten van de mooie omgeving en het prachtige weer. Lekker ontbijt en zeer goed diner. Extra compliment.

Jammer van de afsluiting van de N346. Blamage van gemeente en provincie, bezoek aan Zutphen was bijna onmogelijk.

Tip! Bezoek aan de Erve Brooks viel tegen, meer voor kinderen dan voor ouderen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Gezin)

En de entourage op het landgoed en de mooie omgeving.

De vele wegomleidingen in de buurt waardoor we kilometers omgereden hebben.

Tip! Bronkhorst en knooppunten fietsroute het grote veld. Beide aan te raden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Stelletje)

De omgeving, vriendelijk personeel, kamers prima.

Ontbijt, heel summier, schoonmaken van de kamer was een wassen neus.

Tip! Prachtige omgeving, dichtbij Lochem en Deventer.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Locatie, mooie omgeving. Aantrekkelijk voor mensen die de omgeving per fiets willen verkennen.

Tip! Genieten van de omgeving via fietsroute-knooppunten systeem.

7,8

Beoordeling door DH Van der Linde uit Veenendaal, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Mooie grote kamer, schoon en op begane grond overal dichtbij. Mooie rustige omgeving en prachtig gebouw.

Het receptiepersoneel kon iets vriendelijker. Beetje onpersoonlijk.

Tip! Voor de schapenliefhebbers was fokkerij de Kleine Klokke in Lochem leuk om te bezoeken. Een gepassioneerde eigenaar die veel kan vertellen over dit uitzonderlijk mooie ras.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Rustige, natuurlijke omgeving. Goede kamer, diner en ontbijt.

De afstemming van de deurdranger van de kamer is niet goed. Je hoort telkens een harde klap en dat ook 's avonds als je al in bed ligt. Praten op de gang is goed hoorbaar in de slaapkamer. De afstemming van de hoogte van de stoel en tafel in de eetzaal is slecht. Je zit veel te laag.

Tip! Veel landgoederen, riviertje de Berkel.

8

Beoordeling door H.J. van Vught uit Zoetermeer, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Mooi landgoed hotel met rijke historie, prima startpunt voor fietsroutes.

Kamers zijn sober, maar doelmatig. Jammer dat er geen balkon of terras aan zit. Zeker in de zomer, erg warm. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de zgn. Plate service als diner en dat was prima (wel jammer dat het maat tot 18.00 uur kan). Het diner buffet vonden wij zeer matig en ook echt te duur.

Tip! Omgeving is erg mooi, de Achterhoek hebben we echt ontdekt.

7,2

Beoordeling door J.A. van der van der Linden uit Den Hoorn, op 20 mei 2017 (Gezin)

De sfeer en ligging van het hotel, en de gemakkelijke bereikbaarheid van mooie plaatsen in de omgeving.

Tip! Deventer is absoluut een aanrader evenals Lochem en Doesburg.

8,4

Beoordeling door H W Hamerslag uit Rotterdam, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Terras, uitstekende bediening, vriendelijk personeel. Ondanks veel mensen, toch rustige omgeving.

Tip! Uitstekende locatie als vertrekpunt voor fietsen of wandelen. Tochtje met zomp op de Berkel was erg leuk. Vooral toen we op de telefoon zagen dat Feyenoord met 2-0 voor stond. Favoriete bezienswaardigheden:kastelen en landhuizen. Coulissenlandschap. Vr. Gr. Fam. Hamerslag

7,8

Beoordeling door G E Scherphof uit Vriezenveen, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Het zag er allemaal goed verzorgd uit, het personeel was vriendelijk. Wij vonden het een prettig verblijf.

Tip! Een mooie omgeving, we konden hier fijn fietsen.

8

Beoordeling door K Kievit uit Stellendam, op 18 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Als variant op het buffet een heerlijke lactose-vrije, vegetarische maaltijd gekregen! Zeer sfeervol hotel met veel ruimte.

8,2

Beoordeling door D. de Snaijer uit Dordrecht, op 14 mei 2017 (Stelletje)

Wij werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een prima kamer. Het hotel en omgeving zijn erg mooi. Het personeel was vriendelijk.

We schrokken wel even van de grootte en soms ook drukte. Maar eenmaal gewent, hadden we het goed naar ons zin.

Tip! De omgeving is prachtig wat natuur betreft, en veel mooie kastelen in de buurt. gezellige plaatsen zoals; Lochem, Vorden, Bronkhorst, Gorsel enz.

10

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving, veel leeftijdsgenoten (60 of ouder).

Tip! Een fiets huren is een aanrader. Alleen hebben de accu's niet altijd hetzelfde vermogen. De ene stopte na 60 km voor het hotel en de andere na 40 km.

9,6

Beoordeling door L Pietjouw uit Delft, op 11 mei 2017 (Stelletje)

De fietsomgeving.

De bedden en kussens, vond ik persoonlijk veel te zacht, maar dat is persoonlijk.

Tip! De stad Zutphen is erg gezellig en leuk, zo ook de stad Deventer. Zeker de omgeving zoals Lochem, Vodler, is erg leuk om aan te doen voor een lunch, terras , of zomaar om door te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Groep)

De prachtige ligging en de mogelijkheid meteen vanaf het hotel te kunnen wandelen en fietsen. De ambiance van het mooie hoofdgebouw/voormalig sanatorium beviel ook heel goed. Erg vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet en dinerkeuze. Het weer zat niet mee, gelukkig een warme kamer.

Tip! Er waren ook uitstekende fietsen te huur, zowel gewone met versnelling als elektrische fietsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2017 (Stelletje)

Het dinerbuffet was prima geregeld.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Gezin)

Bijna alles.

Hoeveelheid water uit douchekop erg weinig.

8

Beoordeling door M Schmidt uit Almere, op 1 mei 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen. Erg aardig was wel het kopje koffie of thee dat werd aangeboden als de kamer niet gedaan hoefde te worden. Wij vinden dit al jaren overbodig als je er maar een paar nachten slaapt. Schone handdoeken hoeven wij ook nooit. Nog nooit hebben wij deze aardige geste in een hotel gehad. Een aanrader.

De kamer zou wat schoner mogen. Stof onder het bed (volgens mij al een tijdje niet gezogen), stof op richeltjes, lampen e.d. Badkamer was wel goed schoon. Ook van een andere gast hoorde ik dat de kamer niet goed schoon was.

Tip! Prachtig wandelen in de omgeving. Het hotel had wandelroutes. Soms was iets niet goed aangegeven maar dat mocht de pret niet drukken.

8,2

Beoordeling door H. Bruinemeijer uit Ermelo, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Ideale locatie.

Tip! Heerlijke fietsomgeving.

9,2

Beoordeling door H.A Kruijssen uit Tilburg, op 29 april 2017 (Stelletje)

Goede service en vriendelijk personeel.

Prijs / kwaliteit verhouding buffet te groot.

Tip! Wandelen door de landgoederen.

8,4

Beoordeling door H Hoorn uit Sint Pancras, op 29 april 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door R. Jelsma uit Bergen, op 27 april 2017 (Stelletje)

Locatie, kamer, ontbijt, omgeving.

De kleine tv (maar dat heeft álles te maken met de grootte van de tv thuis).

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2017 (Stelletje)

De prachtige omgeving en de fiets- en wandel mogelijkheden

We misten een koelkastje in de kamer.

Tip! De meanderende Berkel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Stelletje)

Het is een prachtige locatie heel rustig mooie terrassen.

Ik heb astma, ze hebben geen kamer met laminaat, vloerbedekking blijft stoffig.

Tip! Prachtige fiets omgeving.

7,2

Beoordeling door H.A. de Reede uit Zevenhuizen, op 21 april 2017 (Stelletje)

De locatie voornamelijk.

Dat er geen goede koffie is bij het ontbijt.

Tip! De omgeving is schitterend. De rondleiding door het sanatorium was erg leuk. Mooi stukje geschiedenis. Jammer dat het met de Pasen geen mooi weer was. Mooie wandel en fiets routes.

7,6

Beoordeling door SMR Habraken uit Beuningen Gld, op 21 april 2017 (Gezin)

De gezelligheid de omgeving.

Dat het ontbijt soms niet wordt bij gevuld of te laat.

8

Beoordeling door H.J.E. Clarijs- Groenendijk uit Middelburg, op 20 april 2017 (Stelletje)

De manier waarop het personeel met ons om ging. Zo vriendelijk en behulpzaam. De ligging en de natuur er omheen. Het proberen om zo groen mogelijk met het klimaat om te gaan. Bij voorbeeld om de gasten te laten kiezen of er wel/geen kamer onderhoud c.q. verschonen van handdoeken moest plaatsvinden. Voor ons was dat extra privacy.

De soberheid. Ik had graag een waterketeltje plus theekopjes enz. op het kastje gezien. En het feit dat er zaterdag de 15e tot ongeveer 06.00 uur schreeuwende ruzie makende jongeren min of meer onder ons raam stonden (kamer 512). Zodat slapen erg moeilijk werd. Wij hebben hierover een klacht ingediend bij de receptie.

Tip! Mooie en leuke stadjes als Lochem, Zutphen etc. En het feit dat alles in de streek nog authentiek wordt gehouden. Wij zullen hier ongetwijfeld nog eens terug komen. Mede omdat wij een heel oude vriendin in Zutphen hebben wonen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2017 (Groep)

In de bossen. Het hoofdgebouw heeft leuke, originele details.

Gelegenheid voor diner. Voor 18:00 a la carte eten. Van 18:00 tot 20:00 uur buffet voor 27.50 p.p. excl. drankjes. dus wil je om 19:00 uur een biefstuk o.i.d., dat kan niet. Gevolg naar Lochem of Vorden om te eten en dat is zeker 10 km. De kamer en badkamer waren "optisch" schoon. De vuiltjes op de vloerbedekking bleven liggen. Toen ik iets liet vallen in de badkamer zag ik een aanmerkelijke hoeveelheid spinrag achter het toilet waar veel zilvervisjes in zaten.

Tip! Mooie fietsomgeving met goed aangegeven routes, Centrum van Lochem, stad(je) Bronkhorst, niet te verwarren met Bronckhorst. Eetcafé de Zonnebloem, Zutphenseweg, .5 soorten groenten bij het hoofdgerecht. Mooie prijs/kwaliteit verhouding

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en gebouw.

WIFI in IJsselstede werkte totaal niet (moesten op eigen bundel internetten.) Kregen geen korting o.i.d. i.v.m. afwezigheid van WIFI. WIFI zou gratis zijn.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, mooie locatie.

Kamers blijken nogal gehorig.

7,6

Beoordeling door A Belt uit Gennep, op 17 april 2017 (Stelletje)

Locatie.

Zelf eieren bakken: wachten op anderen, je brandt je handen als je niet heel erg oppast.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Individueel)

Het was goed, een mooie aanbieding, ruime kamer en goede bedden.

Tip! Een mooie fiets omgeving, Zutphen en Lochem zijn mooie plaatsen we hebben het leuk gehad. Een hotel om nog eens weer naar toe te gaan.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2017 (Stelletje)

De ligging en het zeer vriendelijke personeel, kamer prima in orde.

Tip! Dichtbij Zutphen,een prachtige stad. Ook omliggende dorpen en directe omgeving mooi. Goed fiets/wandel omgeving.

8,4

Beoordeling door F.B.. Suyker uit Geleen, op 16 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving. Goede kwaliteit huurfietsen. Nette, ruime kamer. Vriendelijk personeel.

Kamer was vrij donker.

Tip! Heerlijk gefietst. Tip : spreukenboerderij, Dikste boom van Nederland, Koepeltje van Starink, met handmatige overzetpont.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2017 (Gezin)

Landelijk en toch alles bij de hand.

Kaarten van omgeving, waar zijn de wandelroutes vanuit het landgoed?

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2017 (Stelletje)

De tuinen zouden mooier kunnen en tuin meubilair schoner, beter onderhouden.

Tip! Fietsen en wandelen prima.

7,6

Beoordeling door A.M. De Haan- de Jong uit Oosterhout n.br., op 9 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, goed hotel en zeer vriendelijk personeel en dit alles met goed weer maakt dat wij met plezier terugkijken op deze dagen.

Jammer dat er alleen buffet werd aangeboden.

Tip! Zeer goede restaurants in Lochem (De Basiliek) en in Vorden (De Rotonde). Het stadje Bronkhorst is de moeite waard.

8,2

Beoordeling door HAH Dorlad uit Hilversum, op 6 april 2017 (Gezin)

Mooi en rustig gelegen met een ruime kamer. Natuur wandelingen zijn direct mogelijk vanuit deze locatie.

Tip! Zutphen heeft een mooi historisch centrum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2017 (Gezin)

De omgeving, veel wandel- en fiets mogelijkheden in een rustige omgeving.

Tip! Zutphen een mooi stad met veel historische gebouwen. Bronkhorst een zeer lieflijk plaatsje. Sluis en Eefde.

8,2

Beoordeling door FY Langelaan uit Reuver, op 5 april 2017 (Stelletje)

Omgeving.

8,6

Beoordeling door W.B. Dubois uit Steenbergen (Steenbergen, NB), op 5 april 2017 (Stelletje)

Heel fijne omgeving.

Tip! De omgeving leent zich prima voor een fiets-of wandeltocht. Rust is wat over je heen valt en dat is heerlijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2017 (Gezin)

Wandelmogelijkheden vanuit hotel, prachtige ligging t.o.v. natuur en leuke stadjes.

De enorme drukte, het hotel zat helemaal vol. Op de avond van aankomst was er geen mogelijkheid het diner te gebruiken in het hotel vanwege de drukte.

Tip! Museum Gorssel, wandelen gedeelte Pieterpad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie, aardig personeel.

Jammer dat er geen koffie op de kamer gemaakt kon worden.

Tip! Veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2017 (Stelletje)

Wij komen hier al voor de 4de maal. Het is fantastisch, daar heel eenvoudig en toch goed. Het ontbijt is voldoende en het diner is ook goed. De omgeving is erg mooi. Een aanrader voor iedereen, ik zal het iedereen aanbevolen die ik ken.

9,2

Beoordeling door F.J. Van Well uit Voorburg, op 3 april 2017 (Stelletje)

Prachtige gebouw (voormalig sanatorium) en dito omgeving.

Tip! Museum More in Gorssel en zgn. Staring-koepel.

9

Beoordeling door AGM Linders uit Venray, op 3 april 2017 (Gezin)

Tip! Heerlijk fietsgebied.

8,2

Beoordeling door L.H. de Bruijn uit Delft, op 3 april 2017 (Stelletje)

De omgeving is heel erg mooi.

Dat jezelf je eieren moest bakken vond ik niet prettig.

7

Beoordeling door A.L.M.J. de Boer uit Ede, op 2 april 2017 (Stelletje)

De locatie, de geschiedenis van het pand, het mooi verbouwde geheel en de prijs/kwaliteit verhouding.

Het feit dat ik eerst op 'zilvervissen'-jacht moest in de hotelkamer vanaf dat we binnenkwamen de eerste avond. Er zaten op diverse plekken in de kamer en in de badkamer grote en kleinere zilvervisjes, waar ik een hekel aan heb. Ik vind ze vies en krijg er altijd een vervelend 'kriebelig' gevoel van omdat ze overal in kunnen zitten. Zo vond ik er ook 1 op mijn bed, op het onderlaken naast het kussen. Nadat ik ze allemaal verwijderd had in de eerste grondige speurtocht (waar ik een half uur mee bezig ben geweest) heb ik er daarna gelukkig geen 1 meer gezien. Maar 8 van die vieze insecten te verwijderen voor je kunt gaan relaxen (waar ik voor gekomen was) vond ik niet fijn. Daarnaast de angst, bij elke keer dat ik binnenkwam, om ze weer tegen te zullen komen. En de angst dat er van die beesten in je tas en spullen (kleren) gaan zitten.

Tip! Fietstochten waren leuk, Zutphen en Lochem waren leuk met hun specifieke eigen winkeltjes.

7,6

Beoordeling door ADWE de Groot uit gorinchem, op 1 april 2017 (Gezin)

Mooi hotel, ruime kamer, heel schoon, prachtige ligging en een verzorgd ontbijt. Kortom een aanrader!

Tip! Zutphen is een leuke stad, Lochem is ook de moeite waard om te bezoeken.

8,6

Beoordeling door L.J. Bakker-van Ast uit GROESBEEK, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Ontspannen sfeer, vriendelijk personeel. Een goed idee om een consumptiebon voor een kop koffie/thee uit te reiken, als kamer niet schoongemaakt hoefde te worden. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten, kostenbesparend op personeel en aardige attentie voor de gasten.

Tip! Gunstig gelegen t.o.v. musea Enschede, Gorssel en aangename stadjes.

8,4

Beoordeling door A.E. van Leeuwen uit Rotterdam, op 29 maart 2017 (Stelletje)

De omgeving en eigenlijk alles.

Tip! Een mooie omgeving, met prachtige fietslocaties.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2017 (Stelletje)

Goede kamer, goed ontbijt, diverse uitvals mogelijkheden in de omgeving. Landgoed zelf stelt niet veel voor, wel keurig onderhouden tuin.

Tip! Zutphen, museum in Gorsel, diverse andere plaatsjes, wel allemaal auto afhankelijk.

8,4

Beoordeling door A van Dorst de Wit uit Haghorst, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Wij vonden de serre een gezellige ruimte om te eten. En het eten was zeer gevarieerd en erg lekker.

Tip! Wij hebben veel gewandeld in de prachtige omgeving van het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door A Visser uit hendrik ido ambacht, op 22 maart 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door RJ Vreekamp uit Spijk gem. Lingewaal, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, prima kamer, vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt en diner buffet, leuke.rondleiding;

Tip! Prachtige omgeving, heel afwisselend en veel bezienswaardigheden: Huis Verwolde (Laren), Bronkhorst, Lochem, kasteel Hackfort (Vorden).

8,4

Beoordeling door B.M. v/d Broek uit Hoorn, op 21 maart 2017 (Stelletje)

Middenin het Achterhoekse landschap. Veel mooie landweggetjes. Uiterst relaxed, en het injecteren van "gier" gaf een extra dimensie aan het landelijk vertoeven. Al met al super geslaagd. Tevens is Zutphen een geweldige Hanzestad waar erg veel te zien is. Echte aanrader!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Een geweldige ligging van het hotel.

Zeer gehorige kamers. Geen koffie/thee faciliteit op de kamer. Er was wel een bar maar je moest altijd iemand zoeken om wat te bestellen.

Tip! Fijne wandelingen gemaakt, Kröller Müller museum bezocht. Deventer bezocht, mooie Hanzestad.

8,2

Beoordeling door C Vos uit Puttershoek, op 19 maart 2017 (Individueel)

Goed restaurant, met een mooie serre en terras. Een goede kamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2017 (Stelletje)

Mooie ruime en schone kamer, mooie tuin. Al heb ik er zelf geen gebruik van gemaakt; het is leuk dat je 's ochtends een eitje kunt bakken.

Het hotel is nogal gehorig en het diner buffet vond ik niet echt goed.

Tip! Museum MORE is zeer de moeite waard. Hackfort is leuk om te wandelen en het koetshuis heeft een prachtig terras.

7,8

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 15 maart 2017 (Stelletje)

De locatie en de tuin waren leuk. Daarnaast genoten wij van het prachtige oude gebouw van het hotel, de schitterende serre en zeer vriendelijk personeel. Ook goede lunchkaart, het was lekker en betaalbaar. Er zijn verschillende leuke hoekjes om te borrelen, televisie kijken en lezen. Wij komen graag nog een keer terug!

8,8

Beoordeling door K van Dijk uit Breda, op 13 maart 2017 (Stelletje)

Niettegenstaande de grootte van het hotel was het zo georganiseerd en ingericht dat ik me klant voelde, me prettig voelde en niet in de massaliteit ondergesneeuwd werd. Het personeel was zeer klantgericht.

Eén dag van 's morgens vroeg tot de avond plensregen! Het pilsje dat ik getapt kreeg met 5 cm. schuim was toch niet zo'n succes en de afscheidskoffie heb ik helemaal niet mee mogen maken.

Tip! Wandelroutes zijn er te kust en te keur, maar zoek iets met minder asfalt uit. Stadswandeling van Lochem heel leuk en genoeg aardige mogelijkheden om iets te drinken of te eten. Winterswijk, wat een ramp, ze hebben de markt totaal vermoord.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Mooie fiets- en wandelomgeving.

Ontbijtbuffet wel uitgebreid, maar niet vernieuwend. Diner in buffetvorm met matige kwaliteit van het eten.

6,5

Beoordeling door E Denekamp uit Lunteren, op 6 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel was goed georganiseerd.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

Een mooi hotel met losse sfeer, lekker eten, lekker warm en goede kamer. Ook goede bedden. Er waren fietsen te huur. Leuk dat je muntjes krijgt als je alleen handdoeken laat verversen.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. Bezochten theatervoorstelling in Almelo. Het was ook de reden van bezoek aan dit Hotel.

8,8

Beoordeling door Y Hartkamp uit Wijchen, op 5 maart 2017 (Stelletje)

We hadden een gezellig ontbijt en geen dinerbuffet. Verder was er een mooie omgeving.

Jammer dat er geen mogelijkheid voor koffie en thee op de kamer was. Ook heb ik een informatie pakket over de omgeving gemist.

Tip! Er is een mooie omgeving om te wandelen in Berkel en andere leuke plaatsen.

6,3

Beoordeling door HWM van Meel uit Wintelre, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Een fijn en mooi hotel in een mooie omgeving. Om nog eens naar terug te keren.

Tip! Erg mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving. Lekker even onthaasten!

Tip! Landgoed Verwolde, Bronckhorst en Hackfort zijn onze favorieten.

8,3

Beoordeling door W. van Bon uit Druten, op 27 februari 2017 (Stelletje)

Mooie landelijke locatie, dichtbij grotere steden; dus genoeg te vinden in directe omgeving. Gezellig restaurant, zonder overheersende muziek.

Tip! Bezoek sauna Bronsbergen in Zutphen. Bezoek kasteel 't Nijenhuis/dependance van Fundatie Zwolle in Wijhe: mooie beeldentuin en tekeningen/aquarellen Werner Tubke.

9

Beoordeling door T Tiny Schneiders-Bakker uit Zwaag, op 23 februari 2017 (Individueel)

Prima Hotel met goede kamers, in een mooie omgeving.

Tip! Wij hadden geen mooi weer maar hebben toch de omgeving per auto bekeken. Er is een goede busverbinding naar Zutphen, Deventer en Lochem. Voor de deur stap je op en uit. Jammer dat er geen busverbinding is op zondag.

8

Beoordeling door CJM Vermeij-Blesgraaf uit Heerhugowaard, op 23 februari 2017 (Stelletje)

Het was heel bijzonder dat het hotel een sanatorium is geweest.

Tip! De Achterhoek was een verrassing voor ons, door zijn weidsheid en grote huizen met dezelfde nokrand en de grote stallen. We komen graag nog eens terug bij de bloeiende bomen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt in een mooie omgeving.

De kamer was sfeerloos, matras en kussens waren slecht maar deze werden ook vervangen!

Tip! Zutphen en Deventer waren leuke plaatsen om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door A Dekker uit Leersum, op 22 februari 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door F. van Beek uit AMSTERDAM, op 21 februari 2017 (Stelletje)

Grote kamer, prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2017 (Stelletje)

Goed hotel, mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Kamers tamelijk gehorig. Vooral de buitendeur die regelmatig erg hard dichtsloeg. Tip: een dranger op de deur.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2017 (Stelletje)

Omgeving Almen, Ruurlo en Zutphen.

7,7

Beoordeling door GAM Derks uit Horst, op 13 februari 2017 (Stelletje)

Locatie was geweldig. Zeer lekker gegeten, zowel ontbijt als diner buffet, heerlijk genoten. Personeel zeer vriendelijk en rustige sfeer.

Dat je geen kopje thee / koffie kon zetten op de kamer.

Tip! Paleis het Loo, geweldige bezienswaardigheid. Mooie rustige omgeving voor te wandelen en of te fietsen, prachtig.

9,6

Beoordeling door C. Boerhout uit Amsterdam, op 2 februari 2017 (Stelletje)

Zonder luxe te zijn, zeer goed voor gewone mensen. Zeer attent en aangenaam personeel. Zeer rustig. Een verademing.

Tip! Stadswandeling door Zutphen is zeer aan te bevelen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2017 (Stelletje)

Direct vanuit het hotel, kan je prachtige wandelingen maken.

8,2

Beoordeling door J.M. Agter uit Hoogeveen, op 30 januari 2017 (Gezin)

Alles!

Kamer 's nachts erg warm voor mij. Voor mijn vrouw niet.

Tip! Mooie omgeving. Prima wandelroutes.

8,2

Beoordeling door P.A. Stroucken uit Sittard, op 28 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijke personeel. Prachtige omgeving en een heerlijk ontbijt.

De deuren van de hotelkamers slaan hard dicht, waardoor je 's avonds wakker schrikt.

Tip! Zutphen en Deventer zijn leuke stadjes. De mensen zijn bijzonder vriendelijk.

9

Beoordeling door T.M. Koot uit Waarder, op 26 januari 2017 (Stelletje)

Mooie rustige omgeving, zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten.

De hotelkamer en het restaurant zitten niet in hetzelfde gebouw.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 januari 2017 (Gezin)

De eerste sneeuw, wat helemaal fijn was.

Er was te weinig mogelijkheid om een ei te bakken bij het ontbijt, zodat niet alle gasten dit konden doen. Als iemand in de keuken dit zou doen op aanvraag, dan zou wel iedereen een kans hebben op een gebakken ei.

Tip! Fijn, eens per uur gaat er een bus naar Zutphen, mooie stad,en door naar Deventer.

8

Beoordeling door J Muschter uit Veere, op 18 januari 2017 (Stelletje)

De locatie en de bar.

De gehorigheid kamer van de kamer.

Tip! Bezoeken aan Zutphen, Bronkhorst (doodstil in de winter, restaurant en kledingzaak wel open) en Doesburg.

7,8

Beoordeling door H.A.H. Dorland uit Hilversum, op 8 december 2016 (Gezin)

Een goed hotel.

Tip! Het hotel ligt in een mooie omgeving waar je heerlijk kan wandelen. Verder zijn Zutphen en Lochum de moeite waart om te bezoeken.

8,4