Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Best Western Plus Berghotel Amersfoort  

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Hotel - Amersfoort

Best Western Plus Berghotel Amersfoort is gelegen op de top van één van de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, namelijk de Amersfoortse berg. Dit karakteristieke 4 sterren hotel combineert gastvrijheid en persoonlijke service met klasse en luxe en ligt op 30 minuten loopafstand van het centrum van Amersfoort. Regardz Berghotel Amersfoort heeft een centrale ligging in... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

15 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Amersfoort Comfort kamer excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Deluxe kamer excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Comfort kamer incl. ontbijt

1 nacht v.a. € 60,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Deluxe kamer incl. ontbijt

1 nacht v.a. € 65,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort incl. Mondriaanhuis

1 nacht v.a. € 60,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Comfort kamer - Halfpension

1 nacht v.a. € 98,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Gezin)

Heerlijk even eruit. Fijne combinatie tussen wandelen en een dagje de stad in.

8,6

Beoordeling door JHHM Roelofsen uit Doetinchem, op 25 februari 2019 (Gezin)

Mooi hotel, fijne kamer, prima bedden en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door KD Blom uit Nieuweroord, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Alles had een luxe uitstraling. Fijn groot bed, Gratis koffie en thee bar met koekjes. S' middags stonden er rijke bouillons klaar. Er was een fruit tafel voor een tussendoortje. Erg aangenaam allemaal.

Tip! Amersfoort is een rijke oude stad met musea. Je kunt er rustig twee dagen vertoeven. Wandel mogelijkheden te over. Een uitstapje naar Spakenburg met zijn echt leuke museum is ook aanbevelingswaardig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2019 (Gezin)

9,8

Beoordeling door H. Schoffelmeer uit Almere, op 1 februari 2019 (Stelletje)

De locatie is prima.

6,8

Beoordeling door CMM Van den Eijnden uit Helmond, op 2 februari 2019 (Gezin)

Leuk dat er een zitje is, waar je zelf koffie en iets lekkers kunt pakken (gratis).

Tip! Amersfoort is een leuke stad, moet je echt even naar toe. Leuke en gezellige restaurantjes. Paleis Soestdijk is ook een aanrader. Je kunt er prachtig wandelen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Dat het personeel zo vriendelijk en behulpzaam was.

Dat het nogal gehorig was.

Tip! We kwamen voor familiebezoek.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Mooi opgeknapte kamer in een oud landhuis. Niet superluxe maar wel leuk gezien het geheel en de charme van het gebouw.

Prijs-kwaliteit Restaurant totaal zoek! Weinig keus (kleine kaart) met drie sterren prijzen. Een stukje vlees waarbij je de jus, saus, friet etc. tegen meerprijs moet bijbestellen Not Done!

Tip! Amersfoort met historisch centrum op korte afstand, OV op loopafstand, verbindingen goed. Advies: Doe een stadstoer met een gids of een rondvaart door de grachten van Amersfoort

7,8

Beoordeling door F.W. Visser uit Dordrecht, op 2 februari 2019 (Gezin)

Dichtbij Utrecht. Verder vond ik het geweldig aardig dat ik op de computer van het hotel een PowerPoint mocht bijwerken.

Tip! Mijn vrouw heeft de tijd doorgebracht in Amersfoort. De stad loopt niet echt lekker, maar ze heeft wel genoten van de stad.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JPW Kooystra uit Utrecht, op 14 december 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door JD Smit uit Heerlen, op 2 augustus 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2015 (Groep)

Het ontbijt was heel goed voor elkaar.

Dat de kamer er wat anders uitzag dan de foto's. Vooral de TV was erg oud.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Om eens in mijn geboortestad te overnachten en gekoppeld aan een de sauna. Sfeervol hotel

Tip! De oude stad van Amersfoort en het bezoek aan de heerlijke sauna Soesterberg. Mijn schoonzus en ik hebben genoten

9,8

Beoordeling door J.N. van Bergen uit Bleiswijk, op 14 april 2017 (Stelletje)

Bij het ontbijt alleen espresso koffie. Op je nuchtere maag! Verdunt met water niet lekker.

Tip! Mooie fietsomgeving.

8