Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Hotel Amersfoort A1

Van der Valk Hotel Amersfoort A1  

Van der Valk Hotel Amersfoort A1

Hotel - Amersfoort

Het luxe 4* Van der Valk Hotel Amersfoort A1, is centraal en rustig gelegen. De ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie. Eindeloos slenteren door de historische binnenstad van Amersfoort of een dag naar het gelijknamige dierenpark, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wil je juist tot rust komen in de natuur? Dan bieden de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug uitkomst. Van der Valk... meer info
vanaf 48 25 p.p.

Unieke deals ontvangen

304 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 5 dagen Veluwe

4 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Comfort kamer excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 48,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Amersfoort Luxe kamer excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 55,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door EHA van Helsland uit Maastricht, op 16 september 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2019 (Gezin)

Sfeer hotel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2019 (Stelletje)

Goede service en bediening.

Tip! Spakenburg is een leuk stadje.

8,4

Beoordeling door JJ Van Rijn uit Waddinxveen, op 13 september 2019 (Stelletje)

Gastvrijheid, vriendelijk personeel. Een zeer goed ontbijt- en diner. Nette kamer en opgeruimd als we terug kwamen, super!

Tip! Heel veel goede en mooie fietsroutes en het centrum ligt aardig in de buurt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2019 (Stelletje)

Mooi centraal. Naar leuke plaatsen en mooie omgeving voor fietstochten.

8,4

Beoordeling door A Smit uit Haastrecht, op 17 september 2019 (Groep)

De luxe kamer met airco. Het uitgebreide heerlijke ontbijt. Fietsverhuur. Vriendelijk personeel.

De kwaliteit van de fietsen had wat beter gekund.

Tip! Fietstocht naar Amersfoort-centrum was mooi. Amersfoort is de moeite waard om te bezichtigen. Prachtige oude stad. Fietstocht naar Lage Vuursche door een prachtig bosgebied, langs Soest en Soestdijk. Fietstocht naar Bunschoten/Spakenburg is zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2019 (Stelletje)

Mijn portemonnee glimlachte bij het voldoen van de rekening, 4 nachten incl. ontbijt voor een zeer schappelijke prijs!

Men zag bij de receptie geen kans mijn Samsung tablet te verbinden met internet.

9,6

Beoordeling door E.J.W. Janssen uit Apeldoorn, op 15 september 2019 (Groep)

Heel geslaagd.

Geen goede fietsenstalling, moeilijk om via knooppunten weer bij het hotel te komen.

Tip! Mooie fietsomgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2019 (Stelletje)

De verzorging.

Dat het ver van het centrum van Amersfoort ligt.

Tip! De heidevelden waren prachtig en heel dicht in de buurt.

7,4

Beoordeling door A.G. Noordhoek uit Klundert, op 13 september 2019 (Stelletje)

Eten, kamer en personeel uitstekend.

De saaie ligging, op een soort industrieterrein.

Tip! Amersfoort is een leuke stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2019 (Gezin)

Tip! Het hotel ligt 6 km van het centrum van Amersfoort.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2019 (Stelletje)

Goede fietsroutes, dus we hebben lekker gefietst.

Fietsenstalling, onze E-bike heeft geen afneembare accu.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2019 (Gezin)

Prijs kwaliteit verhouding geweldig.

9

Beoordeling door T. Lenting uit Avenhorn, op 8 september 2019 (Gezin)

Lekker tot rust komen.

Tip! Lekker gefietst in de omgeving.

7,4

Beoordeling door M Rijlaarsdam uit Groningen, op 8 september 2019 (Stelletje)

Alles was leuk en zeker de prijs!!

Tip! Binnenstad Amersfoort, mooi centraal.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2019 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door F.C.M. Poot uit Dordrecht, op 7 september 2019 (Stelletje)

Een fijne kamer met 2 goede stoelen. En een heerlijk ontbijt!

Wat ver gelegen van de stad.

Tip! Wij hebben heerlijk kunnen fietsen in de omgeving. We zijn naar Doorn gefietst, het Huis van de Duitse keizer bezocht. In Amersfoort zelf was de Mannenzaal op maandag open. Een aanrader om te bezoeken!!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2019 (Stelletje)

Goede kamer en goed ontbijt. Makkelijk ook met openbaar vervoer.

Airco nodig, kunnen geen ramen open. Beetje geluid.

Tip! Hoge Veluwe, Amersfoort zelf, Utrecht.

7,8

Beoordeling door T Rakhorst uit Echten, op 7 september 2019 (Stelletje)

Zoals altijd bij van der Valk heel fijn personeel. Erg goed ontbijt. Kamer perfect en heel schoon

De vloerbedekking op de derde etage was erg vies. Bij het ontbijt liep een meneer in de bediening die niet vriendelijk overkomt. Lijkt ook erg gestresst.

Tip! Je kunt er mooie fietstochten maken,bv naar Bunschoten-Spakenburg. Van daaruit hebben we een leuke vaartocht gemaakt met een oude vissersboot. Tickets kopen bij de VVV aan de haven.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door JW Roseboom uit Terschuur, op 6 september 2019 (Gezin)

Altijd kostelijk! Dat weet je van te voren al, jullie verdienen 5 sterren.

Tip! Amersfoort is een gezellige stad, te veel om op te noemen, dan zit ik hier nog even.

10

Beoordeling door M Wagenaar uit Vlijmen, op 6 september 2019 (Stelletje)

Centrale ligging en prima hotel

Tip! Genoeg mogelijkheden om je verblijf aangenaam te maken. Amersfoort mooie stad tevens kun je een rondvaart boeken. Steden zoals Nunspeet en Spakenburg zijn erg gezellig. Natuur: ga eens de Utrechtse heuvelrug op schitterende bloeiende heide!!

9,4

Beoordeling door R.J. Nadorp uit Delft, op 5 september 2019 (Stelletje)

Lekker en goed verzorgd worden.

Dat er in de kamers geen ventilatieroosters zijn om vooral 's nachts frisse lucht binnen te krijgen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2019 (Stelletje)

Heel goed hotel, prima personeel, behulpzaam.

Wij waren er met onze fietsen wat toch wel een probleem was met het stallen, te weinig ruimte. Het zou wat groter moeten zijn.

Tip! Amersfoort heeft veel bezienswaardigheden en het fietsen in de omgeving is ook leuk.

9

Beoordeling door G.E. Pols uit Wijchen, op 2 september 2019 (Stelletje)

Alles!

De (niet echte)-slagroom!

8,2

Beoordeling door W.J.P. Bruers uit Goirle, op 2 september 2019 (Stelletje)

Alles was goed!

Dat er geen balkon was en de airco niet afgezet kon worden.

Tip! Het was heel mooi!

10

Beoordeling door M J W Lek uit Alphen aan den Rijn, op 2 september 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen, met leuke routes van het hotel. Gezellig restaurant om te dineren.

Soms moeilijk om de fietsen te stallen.

8

Beoordeling door L.C. van der Valk-Stolwijk uit Rijswijk, op 2 september 2019 (Stelletje)

Super goede aanbieding en heel vriendelijk personeel.

Tip! Goed winkelcentrum. Je kan er een boottocht en een toer met een treintje door het centrum maken. We zijn er wezen golfen; golfbaan op nog geen 10 minuten afstand.

9

Beoordeling door C Weijters uit Goirle, op 1 september 2019 (Stelletje)

De prijs die wij er voor betaalde.

Tip! Mooie fietsomgeving en een mooi centrum.

9,2

Beoordeling door W Thomassen uit Herpen, op 1 september 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2019 (Groep)

Om te fietsen was het eerst zoeken om de stad uit te komen. We hebben de knooppunten routes gedaan dus voor we bij een punt waren hadden we al wat km gefietst.

8,2

Beoordeling door J.M. Jonkers uit Roosendaal, op 1 september 2019 (Gezin)

Super kamers en een goed ontbijt. Het personeel was vriendelijk, en heerlijke diners!

De fietsenstalling.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en te genieten van de natuur.

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

Goed hotel, dichtbij de stad.

Tip! Leuke stad, fietsboot is leuk.

8,2

Beoordeling door C van Dam uit Rotterdam, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

Prima airco, wat óók prettig is, een koelkastje op de kamer! Verder natuurlijk een prima ontbijtbuffet.

8,6

Beoordeling door P.C. van Zuijdam uit 's-Hertogenbosch, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

Prima, schone kamer en vriendelijk personeel.

Het lag op een bedrijventerrein.

Tip! Er was veel te doen in Amersfoort. Een bruisende stad.

8,4

Beoordeling door H.G.J. Kampshof uit Harreveld, op 30 augustus 2019 (Gezin)

Het hotel was zeer goed.

Fietsstalling was te klein.

7,6

Beoordeling door J.C. den Uijl uit Son en Breugel, op 30 augustus 2019 (Stelletje)

Prima verzorgde ambiance en prettige ontvangst.

Niet echt een aantrekkelijke ligging.

Tip! Goede ligging voor bezoeken aan o.a. Spakenburg en Amersfoort.

8,6

Beoordeling door H.A.M. Verboven uit Oss, op 30 augustus 2019 (Gezin)

Heerlijke ontspannen sfeer.

Tip! Mooie stad en prachtige omgeving voor fietstochten over perfecte fietspaden.

9

Beoordeling door H.J.M de Pie-Schutte uit Medemblik, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

Heel fijn en ontspannen, vriendelijk personeel, alles was gewoon heel goed. Wij hebben ervan genoten.

Tip! Mooie omgeving je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Spakenburg bezoeken en visje eten, Amersfoort bezoeken en een vaartocht maken, geweldig allemaal.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, prachtige kamer en uitstekend ontbijt. Prima ligging. Mooie omgeving om te fietsen en centrum van Den Bosch dichtbij.

Tip! Den Bosch. Mooie fietsroutes rond Vught en richting Heusden/Bergse Maas.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

Prima hotel; leuke fietsroutes.

Dat er geen raam open kon vond ik een groot nadeel.

Tip! Amersfoort is een leuke plaats.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

Prima schone kamer.

Fietsenstalling buiten wat krap, niet zoveel oplaadmogelijkheden.

Tip! Prachtige fietsomgeving Eemmeer en Utrechtse heuvelrug.

8,4

Beoordeling door H Lubbers uit Numansdorp, op 28 augustus 2019 (Gezin)

Het is altijd een genoegen om bij van der Valk te verblijven. Dit hotel heerlijk op de Veluwe voor fijne fietstochten ook geholpen door de receptie; super!

Tip! Amersfoort mooie omgeving.

9,2

Beoordeling door A Williams uit Amstelveen, op 28 augustus 2019 (Stelletje)

De mogelijkheid aan fietsroutes.

Eerder naar huis vanwege kiespijn!

Tip! Ik heb geboekt en ben een vrouw maar werd verwelkomd (telefoon en tv op kamer) met meneer, en 's ochtends met ontbijt stond ook meneer vermeld.

9,4

Beoordeling door J.H. de Vent uit Slagharen, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

Wat wij leuk vonden was fietsen en nog eens fietsen!

Het zou fijn zijn als er een knooppunt fietsroute bij het hotel staat. Het is heel moeilijk om naar het hotel te komen.

Tip! Het verblijf was te kort, want het was geweldig dat doen we nog een keer.

9

Beoordeling door H Landman uit Zuidland, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie fietstochten. Aan alles is gedacht; geweldig!

Tip! Amersfoort, kerk en plein.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2019 (Gezin)

Mooi hotel met goede voorzieningen. Goed eten in het restaurant.

De kamer had geen raam o.i.d. dat open kon. verse lucht komt via ventilatie die niet geluidloos is.

Tip! Mooie stad met veel bezienswaardigheden en als je daardoorheen bent gefietst dan is de natuur richting Soest en Soesterberg prachtig.

8

Beoordeling door J. Brobbel uit Vlaardingen, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

De mooie stad Amersfoort en de luxe van het hotel.

Tip! Stadswandeling Amersfoort met rondvaart.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2019 (Stelletje)

De kamer. Het ontbijt. Fietsen.

Geen afgesloten fietsenstalling.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie kamer. Uitstekend ontbijt.

Stalling fietsen en opladen e-bike.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door J.J.M. de Kort uit Goirle, op 26 augustus 2019 (Stelletje)

Ik vond het heel fijn om een invalidenkamer te krijgen.

Tip! Stadswandeling hebben we 4 dagen over gedaan. Prachtig met muurhuizen, toegangspoorten, en de 3 musea die we bezochten. Ook de rondvaart niet vergeten waar ik niet mee kon maar manlief heeft genoten!

7,8

Beoordeling door P.T.M. van Woensel uit Middelburg, op 26 augustus 2019 (Stelletje)

Goede kamer en locatie.

Drankjes in de bar waren behoorlijk prijzig, met name seizoensbier. De bediende was hier t.a.v. prijs zeer kort over.

Tip! Markt in Bunschoten was leuk. Mooie fietsomgeving en zeer zeker bezoek aan Amersfoort zelf is aanbevelenswaardig.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door F Swaters uit Enschede, op 25 augustus 2019 (Gezin)

10

Beoordeling door F H C van der Meer uit Tilburg, op 24 augustus 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door MMC v.d. Loo uit Aarle-Rixtel, op 24 augustus 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2019 (Stelletje)

Zeer goed ontbijt.

De afzuiging van de wc kon 's nachts niet afgezet worden.

8,2

Beoordeling door GAM Oerlemans uit Loon op Zand, op 24 augustus 2019 (Stelletje)

Luxe kamer.

De fietsroute naar het centrum vonden wij onduidelijk.

Tip! Mooie stad. Met de fietsboot naar Spakenburg is een aanrader.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2019 (Gezin)

Alles!

Tip! Wandelen.

8,8

Beoordeling door BEIJER Wim uit Dorst, op 23 augustus 2019 (Gezin)

Prima verblijf. Grandioos ontbijt.

De locatie.

Tip! Amersfoort is een geweldige stad. Rondvaart erg leuk en leerzaam. Ook tocht met fietsboot is een aanrader.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2019 (Stelletje)

Alles!

Het ontbijt was perfect. Het personeel ruimde tafels wel af, maar lieten dan de gebruikte kleedjes liggen. Vervelend voor een volgende eter.

9,2

Beoordeling door F Muijzer uit Lichtenvoorde, op 23 augustus 2019 (Stelletje)

Tip! Amersfoort is heel aantrekkelijk en gezellig.

8,4

Beoordeling door HENK Derks uit Reek, op 22 augustus 2019 (Stelletje)

Het was in de week van extreem hoge temperatuur. Fijn dat er airco op de kamer aanwezig was. Ik zou het verblijf zeker over willen doen!

Minder leuk: de omgeving: dichtbij het hotel wegwerkzaamheden. Op de fiets was een probleem.

8,5

Beoordeling door S.H. Visser uit koersel, op 22 augustus 2019 (Gezin)

Centraal gelegen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2019 (Stelletje)

De accommodatie, sfeer, ligging, personeel, hoge standaard. Zijn we gewend bij het zoveelste Valk-hotel, klasse!

Tip! Centrale ligging tussen diverse steden en natuurgebieden.

8,6

Beoordeling door B.H.G. Nijssen uit Helden, op 19 augustus 2019 (Gezin)

Alles

Tip! Mooie stad. Leuke buurten met veel verschillende huizen.

9,5

Beoordeling door J Welner uit Eck en Wiel, op 19 augustus 2019 (Groep)

De goede zorgen en het vriendelijke personeel; erg behulpzaam. Het ligt heel centraal. Heel fijn.

Tip! Amersfoort is heel fijn. Daarbij is Spakenburg ook heel leuk en zo zijn er meerdere leuke plaatsen in de buurt. Heel fijn allemaal.

9,2

Beoordeling door K. van den Wijngaard uit Breda, op 17 augustus 2019 (Stelletje)

Goed gelegen.

Tip! Utrecht.

9,2

Beoordeling door A Smeets uit Landgraaf, op 15 augustus 2019 (Stelletje)

Het vakmanschap dat het personeel uitdraagt, het plezier om ons een heel aangenaam verblijf te bezorgen.

Tip! Amersfoort, een heel mooi oud en authentiek centrum. De fietsboot Eemlijn ook een aanrader, helemaal naar Spakenburg, meanderen door het landschap en terug een mooie fietsroute.

9,6

Beoordeling door EA Bosch uit Son en Breugel, op 14 augustus 2019 (Groep)

Alles was zeer goed geregeld. Ook 's avonds in de lounge.

Tip! Baarn aan de Eem Spakenburg Fietsen richting Baard en verder

8,6

Beoordeling door MJM van der Sangen uit Uden, op 12 augustus 2019 (Stelletje)

Alles

10

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2019 (Stelletje)

We hebben een paar fijne dagen gehad.

Tip! We zijn naar Harderwijk geweest, museum Marius van Dokkum. Naar de hei en naar 't Harde tuin van Ampies berg.

8,6

Beoordeling door W Joosten uit Stadskanaal, op 28 juli 2019 (Stelletje)

We hebben genoten van het verblijf en het goede ontbijt.

De ramen in de kamers kunnen niet open, waarschijnlijk vanwege de airco.

Tip! Mooie omgeving.

8,8

Beoordeling door AG Klinkenberg uit Leiden, op 27 juli 2019 (Gezin)

Schoon, verzorgd en vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door H Karst uit Klazienaveen, op 24 juli 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door M.J.B. Middelhuis uit Haaksbergen, op 19 juli 2019 (Gezin)

Leuke fietsroutes, mooie stad en alles was prima.

8,6

Beoordeling door J.W Molhoek uit 's-Gravenhage, op 18 juli 2019 (Gezin)

Het restaurant was prima.

7,6

Beoordeling door WCMV Van der Haven-Rost uit Rotterdam, op 17 juli 2019 (Gezin)

De schone kamer. Bushalte was vlakbij.

Terras, bladerdak vind ik niet zo uitnodigend.

Tip! De stad Amersfoort en door de goede busverbinding kan je makkelijk andere plaatsen bezoeken.

8,2

Beoordeling door H Hengeveld uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 17 juli 2019 (Gezin)

Dat alles zo goed geregeld is in dit hotel.

Tip! Het park de hoge Veluwe en het Kroller Muller museum en de zand sculpturen in Garderen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2019 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2019 (Stelletje)

Alles, gewoon perfect.

Tip! Prachtige omgeving om heerlijk te fietsen.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door FREDDY Verstraeten uit SINT-GILLIS-WAAS, op 10 juli 2019 (Gezin)

De luxe in het hotel.

Veraf van winkels en bistro.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2019 (Stelletje)

Centraal gelegen, goed bereikbaar. Vriendelijke mensen.

Tip! In de drie dagen hebben we Urk, de Veluwse Bron en Volendam bezocht. We zijn ook nog een puur uur in Amersfoort centrum geweest. Leuke (winkel)stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2019 (Gezin)

Het mooie soms te warme weer, maar na een mooie fietstocht heerlijk afkoelen op de kamer met airconditioning. Het ontbijt was super goed!

Dat er 's morgens tijdens het ontbijt al met een doek op de stoelen geslagen werd en daarna stof gezogen tijdens het eten.

Tip! Mooie bosrijke omgeving en naar het gezellige Spakenburg gefietst met knooppunten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. Geweldig hotel.

Tip! Prachtige binnenstad, mooie winkels en terrassen.

9,6

Beoordeling door MART de Lange uit Rozenburg, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijkheid van personeel.

Tip! Gunstig gelegen om te fietsen voor het maken van uitstapjes.

9

Beoordeling door R Nieuwsma uit Menaam, op 28 juni 2019 (Gezin)

In eerste instantie een kamer die stonk naar rioollucht en tv kapot. Tv's zijn zeer gedateerd niet meer van deze tijd. Andere kamer aangeboden en geaccepteerd. Verder alles ok.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2019 (Stelletje)

Zag er goed uit.

Tip! Hotel ligt op een industrie terrein, maar goed bereikbaar aan de rand van Amersfoort. Omgeving is mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Stelletje)

Centrale locatie, veel excursiemogelijkheden, ook met de fiets, perfect hotel met mooie grote kamers, die tot in de puntjes verzorgd waren, het beste en meest veelzijdige ontbijt dat we de laatste tijd in welk 4 sterren hotel dan ook hadden. Rustige ligging, ondanks dat het aan de A1 ligt. Heerlijke dagen gehad!

Tip! Boottocht door de grachten van Amersfoort, Kamp Amersfoort, Urk en Spakenburg, stad Amersfoort, Soester duinen.

8,8

Beoordeling door J. van Dijck uit Overloon, op 13 juni 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door DC Peters uit Alphen aan den Rijn, op 10 juni 2019 (Gezin)

Prima hotel alhoewel niet in een aantrekkelijke omgeving gelegen wel uitermate geschikt als uitvalsbasis naar uitstapjes in de omgeving. Ook prima restaurant en bediening.

Tip! Histiorisch stadje dichtbijgelegen Bunschoten Spakenburg erg leuk gevonden en brezoek aan kamp Amersfoort indrukwekkend.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2019 (Stelletje)

Goede o.v. verbinding met binnenstad.

Tip! Leuke en mooie binnenstad.

7,8

Beoordeling door G. van Berkum uit Oosterwolde, op 8 juni 2019 (Stelletje)

Bereikbaarheid, parkeren, ruimte en netheid in kamer.

Smalle parkeervakken.

Tip! Rondledingen Gilde en Kamp Amersfoort.

9

Beoordeling door TM Donders uit Tilburg, op 7 juni 2019 (Stelletje)

Goed schoon en verzorgd hotel.

Geen ramen open kunnen zetten op de kamer. Te weinig stalling voor fietsen.

Tip! Fietsroute over de Utrechtse heuvelrug. Bezoek aan Spakenburg. Bezoek aan Amersfoort.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2018 (Stelletje)

Het was een mooie kamer.

Dat er geen overdekte ruimte was om je elektrische fiets neer te zetten.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,6

Beoordeling door J.H.C. Zwaneveld uit Rijswijk, op 29 oktober 2018 (Gezin)

Restaurant was op de laatste avond een ramp: onbekendheid met de menukaart, eten te koud en anders dat aangekondigd, erg weinig wijn in de glazen. Ook op andere avonden viel er wel het een en ander negatief op te merken over het restaurant.

10

Beoordeling door JE Kempen uit Sommelsdijk, op 7 oktober 2018 (Gezin)

Alles.

Kamer niet te groot en 1 stoel te weinig.

Tip! Vooral familiebezoek gedaan.

9,2

Beoordeling door C.J. Schreij uit Vlaardingen, op 27 september 2018 (Gezin)

Alles eigenlijk! En dat de bus naar de stad om de hoek is!

Dat het hotel in een bedrijvenbuurt staat, je kan niet even een gezellig wandelingetje maken.

Tip! Amersfoort is een hele leuke stad, met een bezienswaardige oude binnenstad! De boottocht is een aanrader. Verder het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, Austerlitz, Soestdijk enzovoorts.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2018 (Stelletje)

De kwaliteit van het hotel, in combinatie met het bezoek aan de mooie stad Amersfoort.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2018 (Groep)

Goed ontbijt goed diner.

Geen zwembad aanwezig.

Tip! Ligging aan drukke weg industrie terrein.

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2018 (Stelletje)

De omgeving was mooi.

Nee te zakelijk voor de gasten weinig aandacht.

Tip! Mooi fietsroutes Amersfoort een mooie stad.

6

Beoordeling door M Welleman uit Borssele, op 22 september 2018 (Stelletje)

Om te beginnen hadden we een mooie kamer, waar we ons thuis voelden. Ook vonden we het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet was buitengewoon, zoveel heerlijks! In een woord, het was prima en zeker voor herhaling vatbaar!

9

Beoordeling door A Bastijn uit Capelle aan den IJssel, op 21 september 2018 (Stelletje)

De kamer en het ontbijt waren prima in orde, het hotel ligt op een industrieterrein langs de A1 dus makkelijk te bereiken, het centrum ligt op ca. 15 minuten fietsen en is meer dan de moeite waard. Mooie fietsroutes in de omgeving, wij hebben er van genoten. Een bezoek aan Beeld & Geluid is ook zeer de moeite waard en ook heel leuk voor kinderen.

Het is wel een ontmoetingsplaats voor ze zakelijke markt, daardoor overdag erg druk, maar dat hoort er nou eenmaal bij.

Tip! De omgeving is prachtig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2018 (Stelletje)

Een erg goed ontbijt.

Er kon geen raam open.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2018 (Stelletje)

Mooie kamer en een netjes, fantastisch gevarieerd ontbijt en vriendelijk personeel.

Tip! Amersfoort is een historische stad, met dierentuin en mooie fietsroutes.

8,6

Beoordeling door FCT Dijkman uit De Lier, op 21 september 2018 (Stelletje)

De locatie want je kunt alle kanten op.

Tip! Amersfoort is heel leuk om doorheen te wandelen. Er is een goed chinees restaurant in de straat tegen over de Kei, het heet Peking.Wij ijn ook naar Paleis Soestdijk geweest. Leuk om die ook eens gezien te hebben en naar Spakenbrug geweest een is erg leuk dorpje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2018 (Stelletje)

Het uitzicht en de binnenstad van Amersfoort.

Tip! De fietsboot en de Pyramide van Austerlitz (het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug).

7,8

Beoordeling door W. Berkhout uit ETTEN-LEUR, op 20 september 2018 (Stelletje)

De locatie, als uitvalsbasis om te fietsen.

Fietsen niet in de fietsenstalling, het uitzicht vanuit kamer.

Tip! De oude binnenstad van Amersfoort! Fietsen langs het Veluwemeer en over de Utrechtse Heuvelrug.

8,2

Beoordeling door JJH Knuvers uit Tilburg, op 20 september 2018 (Gezin)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd, vriendelijk personeel lekker eten! En een super aanbieding.

Dat het 3 gangen dagmenu ook per dag anders geprijsd is. Dit op het bord waar het menu op staat erbij zetten, voor de duidelijkheid.

Tip! Perfecte locatie voor diverse uitstapjes. Spakenburg, Harderwijk Barneveld (oude ambachten en speelgoed museum) Laren Blaricum en Laage Vuursche mooie natuur om te fietsen en Amersfoort zelf natuurlijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

Fijn en net hotel. Mooie kamer, prima locatie voor fietsuitstapjes.

Tip! Mooie fietsomgeving. We zijn in Spakenburg geweest, een mooi plaatsje om te bezoeken.

8

Beoordeling door L.P.M. Szarzec uit Beilen, op 19 september 2018 (Stelletje)

Prima uitvalsbasis voor fietstochten.

Plafond had lekkage gehad, een aantal platen waren doorweekt.

Tip! In de omgeving van Amersfoort kun je heerlijk fietsen, er zijn diverse routes. Een bezoek aan het mediapark in Hilversum was ook leuk op de Open Studiodagen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Gezin)

De mogelijkheden in de omgeving.

Tip! Laren, Lage Vuurse.

6,6

Beoordeling door NJ Middag uit IJsselstein, op 18 september 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2018 (Stelletje)

Alles, goed verzorgd en vriendelijk.

Tip! Mooie omgeving en fijne fietsroutes.

7,6

Beoordeling door W.J. Savenije uit Goes, op 18 september 2018 (Stelletje)

Heel goed hotel, met een prima kamer en een uitstekend ontbijt.

De afstand tot het centrum van Amersfoort is groot.

Tip! Het hotel ligt langs de A1, zodat veel plaatsen in de omgeving goed bereikbaar zijn.

8,8

Beoordeling door G Kappert uit Heino, op 18 september 2018 (Stelletje)

Vakantiegevoel was minder door de locatie van het hotel.

7,4

Beoordeling door TH .P. Dubbeld uit Hellevoetsluis, op 18 september 2018 (Gezin)

De omgeving en de mooie stad Amersfoort en Spakenburg etc. Alles was prima geregeld, prima ontbijt, mooie schone kamer.

Dat er (om begrijpelijke redenen geen raam open kon). Het hotel heeft alles wat je er van verwacht ,maar ik vind het als "toerist "een beetje te zakelijk.

Tip! Amersfoort Noord is heel mooi met gezellige pleinen en terrassen ,ook het oude gedeelte is de moeite waard .Doe een keer een rondvaart met de stads boot , is erg leuk en leerzaam. Spakenburg is een must en ook de Eemlijn /fietsboot is een aanrader.

7,8

Beoordeling door P.C Van Trierum uit Schoonhoven, op 18 september 2018 (Stelletje)

Hotel ligt aan verkeerde kant van Amersfoort. Als je een fietstocht gaat maken moet je eerst Amersfoort door. Maar Amersfoort is een gezellige stad.

Tip! Wij hebben de fietsroutes van het hotel genomen en ook een fietsroute boekje bij het VVV gehaald. Je kan er geweldig fijn fietsen.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Stelletje)

Bijna alles geweldig.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Gezin)

De fietsmogelijkheden.

Geen beveiligde fietsenstalling.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Gezin)

Alles was zeer goed verzorgd, een heerlijk ontbijt en een gunstige ligging.

De airco en het diner dat ons niet kon bekoren.

Tip! We hebben een fraaie fietstocht naar Amersfoort gemaakt, heerlijke boottochtjes vanuit Amersfoort en veel keuze uit prima restaurants.

8,4

Beoordeling door A.M Blokland uit Nootdorp, op 17 september 2018 (Individueel)

De vriendelijkheid van het personeel!! Het eten was erg goed!!

Dat het hotel op een bedrijventerrein staat is minder leuk!!

7,6

Beoordeling door ARIE Arie Warnars uit Dordrecht, op 17 september 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door E.J.D. E.Raadsen uit HENDRIK-IDO-AMBACHT, op 16 september 2018 (Gezin)

De medewerking van het personeel en de werking van de elektronische kamer sleutel.

Het hotel licht te midden van andere grote gebouwen, geen groen te zien en de afstand naar het centrum is vrij groot. Bovendien is het aantal E-bikes heel beperkt.

Tip! Het centrum, de fietsroutes, het dierenpark en het Dolfinarium.

7,8

Beoordeling door M.A.C.C. de Kort-Cremers uit Riethoven, op 16 september 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door AWM Snoeren uit Dongen, op 16 september 2018 (Stelletje)

Hotel is goed gelegen voor het maken van fietsroutes. De bediening is goed, kamers goed en schoon. Niets te klagen over ons verblijf, voor herhaling vatbaar. Mooie omgeving.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2018 (Stelletje)

We hebben heel erg genoten. Fijne kamer en dan dat verrukkelijke Van der Valk ontbijt! Iets minder leuk dat het hotel zo aan de snelweg ligt, maar daar hebben we absoluut geen last van gehad!!

Tip! We hebben heerlijke fietstochten gemaakt, één onder Amersfoort door en de andere richting Soestdijk, Bunschoten en Spakenburg, erg afwisselend.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2018 (Stelletje)

We hadden een prachtige kamer op de 6de etage, met schitterend uitzicht.

Tip! Ligt mooi centraal, je kunt er prachtig fietsen.

8,2

Beoordeling door MAX Max van Rhoon uit Cuijk, op 16 september 2018 (Stelletje)

Personeel vriendelijk.

Kamer niet vd Valk waardig. Tapijt vies, toilet te laag, was niet goed schoon. In het restaurant werd niets gedaan aan opmerkingen; ribeye zat vol met spier of vet, aan serveerster gezegd geen reactie ook niet uit de keuken; slecht!

Tip! Omgeving waar vd Valk zit redelijk; moet wel de omgeving verkennen per fiets of auto, wat ook de bedoeling was.

7,8

Beoordeling door H.L. Jansen uit MAASSLUIS, op 16 september 2018 (Stelletje)

Een heerlijk hotel, met uitgebreide mogelijkheden om fietsroutes te maken.

De keycard blokkeerde regelmatig, waardoor je eerst weer naar de receptie moest om deze te laten deblokkeren.

8,8

Beoordeling door AJ Rutgerink uit Neede, op 16 september 2018 (Gezin)

Prima hotel, gemakkelijk te bereiken.

De parkeergelegenheid was ruim, doch de parkeervakken eng.

Tip! Geweldige locatie voor mensen die van fietsen houden (Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe).

8,7

Beoordeling door P.A. van der Staal uit Papendrecht, op 15 september 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door E.G.J. Duysters uit Valkenswaard, op 15 september 2018 (Stelletje)

Wij vonden alles prima, behalve het vegetarische diner, maar dat hebben wij al met het hotel besproken.

Tip! Er zou vanuit de VVV in Amersfoort meer aandacht mogen zijn voor het Belgen-monument.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Stelletje)

Goed hotel.

De locatie. Erg moeilijk om terug te vinden op de fietsl

Tip! Leuke plaatsen met streekmarkten in Barneveld en Spakenburg. Amersfoort is ook een mooie stad waar we een interessante rondvaart hebben gehad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Gezin)

Mooie kamer, goed verzorgd en een uitstekend ontbijtbuffet.

Tip! Leuke omgeving, met veel mogelijkheden om te fietsen.

10

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2018 (Gezin)

De ontspanning.

De stoelen in de kamer waren versleten.

Tip! De omgeving is prachtig.

7,4

Beoordeling door P.J.J. van Aerde uit Terneuzen, op 15 september 2018 (Gezin)

Prima hotel, waar wij nu voor de 7e keer waren. Zeer vriendelijk personeel. Prima en uitgebreid ontbijt.

8,5

Beoordeling door J J Leunis uit Goes, op 15 september 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H.L.M. Gooskens uit Amsterdam, op 14 september 2018 (Gezin)

Mijn kleinkinderen hebben genoten van het verblijf, vooral het ontbijt was een feest! Het diner was prima, ook voor de kinderen, echter moesten we wel erg lang op ons toetje wachten.

Tip! Goede ligging, naast de A1, om in de omgeving met de kleinkinderen op stap te gaan. Gelukkig hadden we een eigen auto, dat is op deze plek een must met kinderen.

9,5

Beoordeling door C van Cleef uit Burgh Haamstede, op 14 september 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het parkeerterrein was overdag vaak erg vol.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door LMJ de Pagie uit kinrooi, op 4 september 2018 (Gezin)

Alles prima in orde.

8,7

Beoordeling door D Westmaas uit Zoetermeer, op 4 september 2018 (Gezin)

Hotel met airco en goede bedden.

Er konden geen ramen open op de kamer en er was geen balkon.

Tip! Een leuke omgeving, maar het was te warm om te veel te doen.

9

Beoordeling door E Voet uit Heinkenszand, op 28 juli 2018 (Gezin)

De omgeving.

De fietsenstalling.

Tip! Mooie fietsroutes en Amersfoort is een prachtige stad.

6,8

Beoordeling door J.P.T. Rommen uit Twello, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Goede ligging om te fietsen en een goede accommodatie.

Tip! Fijne stad Amersfoort en goede fietsroutes.

9

Beoordeling door F.C.M. Poot uit Dordrecht, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Tip! We hebben daar veel gefietst. Helaas heeft van de Valk daar geen afgesloten fietsenstalling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Groep)

Leuk en vriendelijk personeel. Prima ontbijt en goede keuzes bij de dagmenu's.

Op de kamer zijn wel enkele zaken aan vernieuwing toe (o.a. bureaustoel, vloerbedekking, afvalbakje, leeslamp).

8,8

Beoordeling door C van Dongen uit Oosterhout .br., op 21 juli 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

Mooi terras, goed ontbijt, dagmenu was goed. Fijne kamer en bedden, airco. Mooie omgeving om te fietsen.

De directe omgeving.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, musea in Amersfoort, de fietsboot op de Eem, dichtbij de Randmeren, dichtbij de Utrechtse Heuvelrug.

8,2

Beoordeling door H. Zander uit borne, op 21 juli 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

Alles aanwezig wat nodig was.

De lift was enkele dagen kapot, voor oudere mensen wel een probleem denk ik, maar wijzelf hebben er geen last van ondervonden.

Tip! De omgeving is er mooi om te fietsen.

8,4

Beoordeling door J. Rietveld uit Woerden, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Dat alles zo netjes en schoon was kamer en douche. Waar we 's morgens het ontbijt kregen, niks anders dan lof.

Tip! Dat je vanuit het hotel alle kanten op kan, wij hebben veel gefietst een mooie omgeving om te fietsen.

10

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Fietsomgeving, ontbijt, het weer.

Krappe fietsenstalling.

Tip! Fietsen naar Spakenburg, met de pont over het Veluwemeer, fietsen naar Henschotermeer, vele parken in Amersfoort.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Gezin)

Tip! Er zijn heerlijke fietstochten van ongeveer 100 km te maken in de bossen rond Amersfoort.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Voldoende mogelijkheden om binnen een straal van 15 km onze korte vakantie te vieren. Ons verblijf was prima geregeld, zeker voor het geld dat daar tegenover stond.

Tip! Dat moet iedereen zelf maar ervaren. Wij hebben 5 dagen op onze manier genoten van ons verblijf in Amersfoort.

7,6

Beoordeling door CM van Gestel uit Helmond, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Mooie, gezellige kamer en comfortabele badkamer. Sfeervol hotel.

Ligging van het hotel, bedrijventerrein

Tip! Amersfoort is een hele mooie stad. Goed bereikbaar per fiets. Het fietsveer van Amersfoort naar Spakenburg of Huizen is echt een aanrader. Het hotel ligt wel centraal. je fiets of rijdt zo de natuur in.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Veel fietstochten gemaakt door de prachtige omgeving + bezoek aan Amersfoort. Uitgebreid ontbijtbuffet. Vanwege koemelk allergie kon ik geitenkaas krijgen. Was ik blij mee.

Tip! Een rondleiding met gids door de oude stad Amersfoort is zeker aan te raden. Ook de vaartocht door de grachten is mooi om te doen. D.m.v. de knooppunten zijn mooie routes te fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Gezin)

Tip! Amersfoort heeft een mooie oude binnenstad. Locatie is goed om mooie knooppunt routes te fietsen.

7,6

Beoordeling door GL Van Mierlo uit Ospel, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Wij zijn heel tevreden, vriendelijk en goed verzorgd.

Tip! Een mooie omgeving voor fietstochten.

9,5

Beoordeling door G Pakvis uit Monster, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Goed.

Tip! Een goed uitgangspunt voor mooie fietstochten.

9,4

Beoordeling door B.J. Harmsen uit Duivendrecht, op 15 juli 2018 (Gezin)

Vlak bij allerlei veilige fietsroutes.

8,6

Beoordeling door J.W Molhoek uit den haag, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Een van de slechtste culinaire ervaringen ooit.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door GA Bosman uit Coevorden, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Prima kamer en een prima ontbijt. Klantvriendelijk personeel.

De locatie is wat ver van het centrum van Amersfoort. Voor de rest prima in orde.

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen. Amersfoort heeft een heel gezellig centrum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

De mogelijkheid om uitgebreid Amersfoort te ontdekken.

7,6

Beoordeling door R Hutten uit Ridderkerk, op 9 juli 2018 (Stelletje)

De gunstige ligging en het lekkere ontbijt.

De kamer was net een gevangenis er kon geen raam open hij was wel netjes maar er stond een stoel waar de kleding van versleten was en smerige vloerbedekking.

Tip! De stad was heel leuk en veel te zien met prachtige boottocht in Spakenburg.

7,6

Beoordeling door W.F KIla uit Pijnacker, op 6 juli 2018 (Gezin)

Het was schoon en voor mij met rollator goed toeven en net personeel. Goede bedden.

Tip! Wij waren alle dagen buiten in de omgeving heel mooi plaatsen gezien. Een fijne vakantie.

6,8

Beoordeling door F.T.G.J. Oosterwaal uit Loon op zand, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Gastvrijheid en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Openslaande deuren naar terras bij restaurant.

Tip! Mooie fietsroutes en prachtige natuur.

8,2

Beoordeling door F F Van Weenen uit Gouda, op 5 juli 2018 (Gezin)

Het was een heel gezellig hotel lekker druk en heel schoon. Werden heel leuk geholpen bij de receptie, komen er zeker terug.

Tip! Het hotel ligt op een goede locatie, je kan er alle kanten op. Tegenover het hotel de Mac Donald. Altijd makkelijk. Wat ook heel mooi is, de rondvaart door Amersfoort , dan kun je pas zien hoe mooi Nederland is. Ook een dag naar het Nuldestrand geweest. En Harderwijk is ook heel mooi.

7,6

Beoordeling door BD Samson uit Wierden, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Linnengoed lekker schoon en het meestentijds luxe ontbijtbuffet.

Veel anderstalig personeel. Vuile vloerbedekking. Geen overdekte fietsenstalling en niet beveiligd, te weinig e-bike oplaadpunten.

Tip! Geen indirecte fietsroutes, moeilijk om op knooppunten te komen. Mooie binnenstad. Mooie omgeving. Verder goed bereikbaar met auto, geen parkeerkosten.

8,4

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 5 juli 2018 (Gezin)

Geweldig ontbijt. Vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie kamer.

De kamer heeft geen goede zonwering, alleen gordijnen. Bij de huidige hoge temperatuur moesten we de kamer verduisteren in de namiddag.

Tip! Amersfoort. Spakenburg. Mooie fietstocht langs de Eem is aan te bevelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Gezin)

Fietsenstalling mag wel ruimer.

Tip! Leuke fietsroutes.

8

Beoordeling door J Tobeas uit Den haag, op 3 juli 2018 (Groep)

Het ontbijt.

Geen frisse lucht.

Tip! Absolute aanrader Garderen, zandsculpturen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Toen we in de stad liepen fietste de receptioniste voorbij en begroete ons. Bij het uit checken stond ze aan de telefoon en werden we geholpen door iemand anders, geen probleem. Toen we naar de auto liepen kwam de receptioniste na het telefoongesprek ons nog buiten begroeten. Is dat top of niet. We complimenteerde haar. Ze zei :"Leuke/gezellige mensen onthou ik". Ook schoonmaak personeel ontzettend correct en beleefd!

Hadden tafel gereserveerd voor de avond en bij aankomst was deze aan een ander gegeven. Jammer, omdat we in een rustig hoekje wilde zitten i.v.m. slechthorendheid, wat was aangegeven.

Tip! De aangeboden fietsroutes zijn de moeite waard om te fietsen. Erg druk met fietsers. De meesten hebben nooit van anticiperen gehoord. Dus dubbel uitkijken. Amersfoort is een stad waar we zeker nog een keer naar terug gaan met heel veel geschiedenis.

8,8

Beoordeling door J Dekker uit Rotterdam, op 2 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door T.J.M. Hilderink uit Haaksbergen, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Alles!

Airco op de slaapkamer.

Tip! Hele mooie oude binnenstad.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Gezin)

Het was goed en prima.

Tip! Krant en arrangementen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Prettig uitgangspunt voor onze fietstochten.

Tip! Amersfoort is altijd weer fijn met de terrassen en de diverse musea. Ons bezoek aan het museum in Bunschoten was zeker de moeite waard.

8,4

Beoordeling door P Onwijn uit Breda, op 26 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, met mooie kamers.

Dat er geen ramen waren die open konden, alleen airco.

Tip! Amersfoort is een erg mooie en veelzijdige stad. Mooie fietsroutes in het hotel kunnen ophalen, knooppunten en Spakenburg.

8,8

Beoordeling door P. Reijenga uit Emmeloord, op 26 juni 2018 (Stelletje)

In 5 dagen op de fiets veel van de mooie omgeving van Amersfoort gezien. Ook de binnenstad was zeer de moeite waard om te bekijken.

Tip! Interessante uitleg door de vrijwilligers van de Waterlijn tijdens de rondvaart door de grachten. Bezoek aan de oude scheepswerf Bunschoten-Spakenburg. En het fietsen door de natuurgebieden. Omgeving biedt heel veel!

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Gezellige sfeer in hotel en de vriendelijkheid van de mensen. Prachtige fietstochten gemaakt.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt door de bossen bij lage vuurse en langs het water ook de stad Amersfoort is de moeite waard.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Gezin)

Mijn vrouw vond het heel leuk met het uitzicht maar zelf heb ik hoogtevrees en het was 5 hoog voor mij niet leuk.

Een stoel en dat vond ik niet prettig.

Tip! Omgeving prima, dierentuin heel leuk wij waren 54 jaar getrouwd en hebben in Amersfoort een mooi weekend gehad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

We hadden het gekozen vanwege de centrale ligging t.o.v. fietstochten die we wilden maken.

Het uitzicht van de kamer was niet denderend. Om een fietstocht te starten moesten we iedere keer door een woonwijk. De wifi verbinding viel nog wel eens uit.

Tip! Als we eenmaal de woonwijk en een stuk stad gehad hadden, konden we mooie fietstochten maken. Zowel de Veluwe op als de Soesterduinen, richting het Gooi of de randmeren.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

De kamer was lekker ruim en schoon. Hotel dicht bij uitvalswegen.

Tip! Vanuit het hotel snel naar Centrum, Nationaal Park de Hoge Veluwe en andere grote plaatsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Dat er ook goed openbaar vervoer is vlakbij het hotel.

Geen lounge aanwezig voor het nuttigen van koffie, thee of een borreltje.

Tip! Bunschoten/Spakenburg een pittoresk plaatsje, goed te bereiken met openbaar vervoer, bushalte vlakbij het hotel.

8

Beoordeling door H J Snapper uit Dokkum, op 11 juni 2018 (Stelletje)

De sfeer, plezierige medewerkers. Heerlijke bedden, lekkere hangstoelen op de kamer

De snelheid waarmee het eten werd geserveerd. Een 3 gangen menu binnen 40 minuten geserveerd. We hadden geen tijd om te borrelen, wel hadden we gezegd beslist geen haast te hebben.

Tip! Amersfoort een gezellige stad, mooie dierentuin. In Garderen het zandsculpturen bezocht, echt leuk. Apeldoorn is op een 30 minuten afstand te rijden met de auto, gezellige plaats en ook paleis et Loo is de moeite waard.

7,4

Beoordeling door H.A.M. van der Zijden uit Lisse, op 11 juni 2018 (Groep)

Een mooie kamer, gezellig restaurant en terras.

7,4

Beoordeling door S. Hofman uit Zwinderen, op 8 juni 2018 (Gezin)

We hebben genoten van de dagen die we daar geweest zijn.

De fietsen staan naast het hotel in weer en wind. Ik heb bij v.d.Valk al aangegeven om eventueel schotten te plaatsen om het probleem op te lossen. Maar of dat gebeurt heb ik zo mijn twijfels.

Tip! We hebben genoten van Spakenburg en omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Stelletje)

De mooie kamer, en het lekkere ontbijt.

Wij vonden de ligging van het hotel niet ideaal, het 10 km verderop gelegen van der Valk hotel in Leusden was wellicht een betere keus geweest.

Tip! Wij hebben de plaatsen Amersfoort, Spakenburg en Barneveld bezocht. Hebben daar een leuke tijd doorgebracht.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Groep)

Goed hotel metvriendelijk personeel en voorzien van veel gemakken. Fijn dat je er fietsen kon huren.

Het avondeten was dermate slecht dat we er niet meer gegeten hebben. Het ontbijt was prima.

Tip! Amersfoort is een heel gezellige stad met veel terrasjes. Spakenburg was zeer de moeite waard in de omgeving kun je mooi fietsen. De hoge Veluwe is niet al te ver weg en er ligt een leuke golfbaan. We hebben ons prima geamuseerd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Gezellig, netjes, vriendelijk.

Tip! Goede startplaats om te fietsen; zoals Spakenburg-Soest-Lage Vuursche etc.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Prettig verblijf.

Tip! Mooie stad Amersfoort.Prima fietsomgeving. Schitterende musea.

6,6

Beoordeling door W Tiezema uit Paterswolde, op 5 juni 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door D van de DAVID van de van de Velde uit ST MAARTENSDYK, op 4 juni 2018 (Stelletje)

10

Beoordeling door G van Battum uit Delft, op 4 juni 2018 (Gezin)

Bus dichtbij. Zeer goede geluidsisolatie en lekker donker te maken.

Locatie.

Tip! Amersfoort gezellige stad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Met de auto redelijk dichtbij bezienswaardigheden. Nette luxe kamer, die goed bijgehouden werd. Vriendelijk personeel, zowel bij de schoonmaakploeg als in het restaurant. Lekker eten voor een redelijke prijs.

Krappe parkeerplaatsen.

Tip! De plaats Amersfoort is erg leuk, redelijke grote plaats met mooie oude gebouwen en leuke winkels en een gezellig plein. De plaats Spakenburg is ook erg leuk, wat kleinschaliger met een leuk havengebiedje.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A.J. Scholten uit Coevorden, op 3 juni 2018 (Gezin)

Het hotel ligt in de omgeving die wij zochten om te kunnen fietsen.

Fietsenstalling kan een stuk beter. Overvol met fietsen.

Tip! Landelijk en cultureel zijn vanuit het hotel goed bereikbaar.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, prettig personeel.

Dat er geen raam open kon op de kamer.

Tip! Amersfoort is een prachtige stad, mooie architectuur en prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Airco op de kamer omdat er geen ramen in zaten.

Geen bad maar weer wel een lekkere douche.

Tip! Leuke uitstapjes Amersfoort centrum dierentuin en lekker fietsen veel water om langs te fietsen mooie omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door P.J. Spaan uit Doesburg, op 2 juni 2018 (Stelletje)

De prachtige omgeving om te fietsen.

Tip! De prachtige oude binnenstad van Amersfoort met zijn leuke grachten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Mooi- en kwaliteitshotel. Goede service en vriendelijke mensen.

Tip! De ligging, dichtbij de A1. Het bezoeken van het centrum van Amersfoort is absoluut een aanrader. En de uitstapjes naar musea zoals het Militair Museum en Kamp Amersfoort.

7,6

Beoordeling door E.D. Willems uit Blerick, op 2 juni 2018 (Gezin)

Goed slapen en eten.

Het hotel ligt wat verder van het centrum.

Tip! De binnenstad van Amersfoort.

7,6

Beoordeling door V.S. de Veriede keijzer uit leiden, op 2 juni 2018 (Gezin)

Goed en verzorgd.

De locatie, op een industrie terrein. En hadden de E-bikes mee en die moesten wij buiten stallen.

Tip! Een heerlijke fietstocht naar Spakenburg en Harderwijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Gezellig huiselijk. Een slechte wifi verbinding, maar verder prima.

8,5

Beoordeling door J.C van Sluijs uit Spijkenisse, op 2 juni 2018 (Gezin)

Mooi hotel, vriendelijke ontvangst. Schoone kamer en badkamer. Zeker een hotel om nogmaals te bezoeken.

De overdekte parkeer plaatsen zijn aan de smalle kant. Jammer genoeg lichte schade aan de buiten spiegel opgelopen.

Tip! Amersfoort is een gezellige stad, mooie straten en huizen. Dierenpark is leuk om met kinderen te bezoeken. Ook de plaats Kleef in Duitsland is de moeite waard. Ook Bussem bezocht, gezellig gegeten bij Proeflokaal Bregje.

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Groep)

Prettig hotel.

Tip! Mooie fietstochten in de omgeving. Amersfoort is leuk.

8

Beoordeling door J Geitenbeek uit almelo, op 1 juni 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door N.K Brekelmans uit Zierikzee, op 1 juni 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel we zijn heel tevreden.

Tip! Amersfoort is een mooie stad. We hadden een bruiloft in een kaasboerderij in Maarsbergen ook leuk om te bezoeken. We waren ook nog in de dierentuin en bezochten de Zandsculpturenfestijn in Garderen beslist de moeite waard.

8

Beoordeling door J. Welner uit Eck en Wiel., op 1 juni 2018 (Groep)

We waren er zeer welkom, heel vriendelijk personeel en leuke sfeer.

Tip! Omgeving is geweldig, overal kort bij. Wij moesten het met de auto doen wegens omstandigheden maar alle leuke plaatsen liggen op korte afstand van het hotel. Persoonlijk vond Spakenburg erg leuk en gezellig.

8,8

Beoordeling door A.G.C Hermes uit Roosendaal, op 1 juni 2018 (Stelletje)

Ligging van hotel, voor toeristen niet leuk.

Tip! Hotel ligt in industrie gebied!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2018 (Stelletje)

Alles heerlijk weekend gehad veel gefietst mooie omgeving en een heel goed verblijf bij vd Valk.

10

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2018 (Gezin)

Mooie kamer. heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

Tip! Prachtige fietstochten in heel de omgeving. Gezellige stad.

8,8

Beoordeling door A.M.H. van de Veerdonk uit Goirle, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Fietsvakantie, zeer ontspannend. Alles was even mooi.

9,8

Beoordeling door P.J. Otte-Geervliet uit Vlissingen, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Verzorgd, modern interieur.

Tip! Dichtbij alles, zo op de A1.

8,8

Beoordeling door A.A Delneij uit Den Haag, op 30 april 2018 (Gezin)

Gezellig en vriendelijk personeel.

Tip! Vathorst is de moeite waard en goed aan te lopen ook naar Amersfoort. De grebbe linie is een zeer mooie route om te lopen de moeite waard.

7,3

Beoordeling door G.N.H. Tromp uit Vogelenzang, op 29 april 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door ANITA m f Gybels uit landen, op 29 april 2018 (Gezin)

Heerlijk.

Prachtige fietsvakantie gehad.

Tip! We hebben genoten van de polders de bossen en het meer. Echt prachtig.

9

Beoordeling door S.P.M. Maurits uit Koudekerk aan de Rijn, op 10 april 2018 (Gezin)

Prima heel goed, vooral de prijs.

Erg ver weg van het centrum. Vooral vanuit het centrum is het moeilijk om het hotel te vinden.

Tip! Je kan er mooie fietstochtjes maken. Jammer dat het eerste knooppunt een beetje moeilijk te vinden is.

8,3

Beoordeling door FRANS Arp uit Haarlem, op 9 april 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door FHM van den Heuvel uit Middelburg, op 8 april 2018 (Gezin)

De prettige behandeling door het personeel.

De saaie omgeving op een bedrijventerrein.

Tip! Wel fijn dat Amersfoort met zijn mooie oude centrum vlakbij is, evenals Soest en Baarn met fijne bossen.

8,3

Beoordeling door S Voets-Meurs uit Den Haag, op 7 april 2018 (Stelletje)

Een centraal liggende locatie.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2018 (Stelletje)

Een prettige sfeer in het hotel. Behulpzaam personeel.

Tip! De busverbinding naar Amersfoort was uitstekend. Amersfoort is een leuke stad.

7,8

Beoordeling door J Bontjer uit Schoonebeek, op 2 april 2018 (Groep)

Alles.

Tip! Geweldige Stad en bezienswaardigheden.

10

Beoordeling door F.M.A. Konijnenburg uit Stadskanaal, op 28 maart 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door E. Karssen uit Hoogvliet, op 28 maart 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Goede verbinding met Amersfoort.

9,2

Beoordeling door GPS Bezuijen uit Alphen ad rijn, op 26 maart 2018 (Gezin)

Top!

Tip! Amersfoort stadswandeling!

9

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2018 (Stelletje)

Ligging perfect. Zeer vriendelijk personeel. Kwaliteit eten zeer goed.

Tip! Musea bezoek diverse steden.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, mooie kamer en gratis parkeren. Heerlijke dagmenu's

Tip! Amersfoort is een leuke stad om te winkelen en heeft een mooie oude binnenstad.

8,4

Beoordeling door S van der Beek uit Ureterp, op 12 maart 2018 (Gezin)

Goed hotel. Veel gefietst en Amersfoort bezichtigd.

De locatie. Het hotel ligt ver buiten het centrum in een drukke omgeving.

Tip! Utrechtse heuvelrug is prachtig te fietsen! Huize Doorn in Doorn bezichtigd. Amersfoort is een mooie stad. Mondriaanhuis bezichtigd en een wandeling door de stad. Mooie pleintjes, gebouwen enz.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Gezin)

Goed ontbijt, vriendelijk personeel en een mooie kamer.

De verwarming was moeilijk te regelen en de afzuiging op de badkamer bleef dag en nacht doordraaien, dat kon je niet afzetten.

9,6

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, nette kamer en mooi uitzicht in de verte. Een heerlijk ontbijt.

Tip! Mooie stad Amersfoort. En mooie fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door AJM van den Bogaart uit Someren, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met koffie/thee faciliteiten. Bij ontbijt verse jus en de krant.

Keuze mogelijkheid alleen handdoeken verschonen (vergoeding 2 consumpties). Kennen wij van andere hotels.

Tip! Muiderslot in Muiden en het Mondriaanhuis. Almere winkelcentrum.

9

Beoordeling door HJ van der Zalm uit Zutphen, op 3 januari 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door H.J. Köhler uit Almelo, op 2 januari 2018 (Gezin)

Ontspannen sfeer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2017 (Stelletje)

Een mooie badkamer.

Kamer 101 erg oud, veel kapot.

Tip! Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en de stad Amersfoort.

6

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2017 (Stelletje)

Prijs/kwaliteit.

Geen raam op de kamer dat open gezet kan worden.

Tip! Centrum en bijv. Spakenburg op fietsafstand van het hotel.

9,2

Beoordeling door PWJM van Beek uit Heythuysen, op 17 december 2017 (Groep)

Het personeel was heel vriendelijk en attent. Het restaurant was supergezellig en je kon overal zitten om iets te eten of te drinken. Het ontbijtbuffet was prima. De kamers waren perfect in orde. Chapeau!

Tip! Amersfoort is een leuk oud stadje.

8,6

Beoordeling door W Renden uit BERKEL EN RODENRIJS, op 16 december 2017 (Stelletje)

Lekker dichtbij de steden Amersfoort en Utrecht.

Het diner in het hotel was niet geweldig. Slappe patat, matige schnitzel en dure wijn voor de geboden kwaliteit.

Tip! Goed winkelen in zowel Amersfoort als Utrecht.

8,4

Beoordeling door C. Van den Broek uit Hellevoetsluis, op 11 december 2017 (Stelletje)

Dat alles zo smaakvol en prachtig was ingericht Van kamer tot aankomst hal tot eet gelegenheid alles was heel erg mooi. Dat je op een paar minuten afstand van de bushalte zit en snel met de bus in Amersfoort bent.

Tip! Amersfoort is zeker de moeite waard om te bezoeken, dierentuin vonden wij ook een aanrader en zeker met kinderen.

8,6

Beoordeling door T Lafeber uit Capelle a/d IJssel, op 10 december 2017 (Gezin)

Gezellig en goed eten.

Erg warm in de kamer, niet goed te regelen.

Tip! Heerlijke bossen en een mooi centrum.

8,6

Beoordeling door M.A.P. Kuys-Snelleman uit Den Helder, op 8 december 2017 (Stelletje)

Fijn hotel, Amersfoort een hele leuke (winkelstad)

Afstand van hotel naar Amersfoort, parkeergeld aan de behoorlijk hoge kant.

8,4

Beoordeling door J.M. Visser uit Middelharnis, op 15 november 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door C.P. Eijk uit Heerlen, op 12 november 2017 (Gezin)

Ontbijt uit de kunst. Vriendelijkheid personeel uit de kunst.

Uitzicht.

Tip! Stad Amersfoort, knus en gezellig centrum met veel artistieke zaken.

8,3

Beoordeling door C.P. Eijk uit Heerlen, op 10 november 2017 (Gezin)

Het ontbijt is af.

Uitzicht.

Tip! Amersfoort als stad en winkel aanbod, bouwwijze voor wat betreft o.a. het in originele staat houden boven de winkels.

8,4

Beoordeling door DHR Saenen Pol uit Meerhout, op 6 november 2017 (Stelletje)

Verzorgde kamer & ontbijt. Super vriendelijk personeel.

Vrij drukke omgeving.

Tip! Toch mooi uitgangspunt voor heerlijke fietstochten.

8,3

Beoordeling door J Hendriks uit Arnhem, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

Ligging prima.

Ontbijtbuffet slecht verzorgd, niet v/d Valk waardig. Zelf alle dagen tafel moeten opdekken. Tweemaal na bezorgen van vergeten service, die zonder aankloppen de kamer in komt lopen. Besproken met balie klantenservice, geen terugkoppeling of wat dan ook ontvangen, jammer.

Tip! Stadscentrum ligt dichtbij, dierentuin idem.

6,2

Beoordeling door A.G.M. Joore uit Tilburg, op 24 oktober 2017 (Gezin)

Ligging van het hotel. Uitgebreid ontbijt en gratis parkeren.

Tip! Mooi en gemakkelijk, alles in de omgeving bereikbaar.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Meer dan voortreffelijk.

Tip! Wij hebben prachtige autoritten gemaakt door het Gooi, over de Veluwe. Hebben Paleis Het Loo bezocht en de plaatsen Laren, Harderwijk en Amersfoort.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Goede centrale ligging om te komen voor diverse fiets tochten, m.n. de Veluwe. Het ontbijt is erg goed en veelzijdig.

Wij werden bij het ontbijt in de aanvang achterna gehold door een medewerker en gevraagd welke kamer wij verbleven, dat is nodig voor de controle, maar werd door mij als erg onprettig ervaren. Met name het achterna hollen is erg gastonvriendelijk, wacht dan tot wij zaten te eten en informeer vriendelijk welke kamer wij hadden.

Tip! Omgeving is heel leuk! Dierentuin, het Kröller-Möllermuseum, Spakenburg (niet op zondagen!)

7,3

Beoordeling door C Den Boer uit Oud-Beijerland, op 19 oktober 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Alles!

De omgeving.

7,4

Beoordeling door P.M. Beulens uit Kwadendamme, op 14 oktober 2017 (Stelletje)

Slapen, ontbijt.

De omgeving; industrie gebied! De diners onder de maat; niet gare groentes, niet gare vis. Dit bij elk van de 3 diners!

Tip! Fietsroutes, Spakenburg.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 oktober 2017 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bushalte dicht bij het hotel.

Het ontbreken van de BBC tv zenders. (BBC World stond wel bij het lijstje te ontvangen kanalen, maar gaf geen beeld).

Tip! Amersfoort is een prachtig oud stadje. De Kunsthal KAdE verrast steeds weer met mooie exposities. Café-Restaurant 't Filmhuys is een aanrader, evenals Hemels.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Geen schone bedden.

Tip! We konden heerlijk fietsen.

9

Beoordeling door PJE Vlecken uit oldenzaal, op 13 oktober 2017 (Groep)

Hotel is ruim van opzet, zeer leuke ambiance.

Lange wachttijd bij de koffieautomaat bij het ontbijt.

Tip! Vanuit het hotel per fiets zo gemakkelijk naar de stad. Stad ik bijzonder mooi, vooral de grachtentocht en terrasjes.

9

Beoordeling door BJ Van Spijker uit Enschede, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie fiets routes in de buurt. Goed verzorgd hotel.

Tip! Prachtige natuur, en vissers dorpen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Prima kamer, badkamer en ontbijt. Zelfs een espresso apparaat. Daar moest eigenlijk wel een gebruiksaanwijzing bij. Dichtbij de bushalte van de stadsbus naar Amersfoort.

Tip! Amersfoort, Utrecht en Naarden in de omgeving. Alle drie de steden aan te bevelen.

8,2

Beoordeling door M Crielaard uit Koudekerke, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving fijne stad om te bezoeken en makkelijk overal naartoe vanaf het hotel en genoeg te doen om te bezoeken zoals de dierentuin en paleis Soestdijk als voorbeelden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Prima hotel.

Tip! Amersfoort mooie plaats met veel oude gebouwen en een gezellig centrum en een mooie omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Netjes en gezellig. Alles was gewoon fijn, we hebben gewoon genoten.

Tip! Veel gefietst.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2017 (Gezin)

Mooi om naar Amersfoort te fietsen; mooie omgeving.

De vieze vloerbedekking op de kamer.

Tip! Amersfoort is erg mooi.

8

Beoordeling door J.A van der Haven uit Woudrichem, op 11 oktober 2017 (Gezin)

In hotel was alles goed.

Locatie niet geschikt voor ouderen.

Tip! Toegangswegen te druk.

7,2

Beoordeling door M.J.B. Weerink uit Denekamp, op 8 oktober 2017 (Gezin)

Geweldig hotel om er even tussentijds uit te zijn. Goed ontbijt, mooie kamers.

Was voor ons een kleine fietsvakantie en de knooppunten liggen wat onduidelijk.

Tip! Al snel in een prachtige omgeving om te fietsen, mooie natuur, heel bosrijk.

8,6

Beoordeling door MJM van Doorn uit Berlicum, op 7 oktober 2017 (Gezin)

Extra verrassing, we kregen een up-grade kamer!

Tip! Heerlijk gewandeld, gefietst, boottocht door de grachten, piramide van Austerlitz beklommen, kerk van Oud-Katholieken bezocht en uitleg gekregen.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2017 (Stelletje)

Een fijn hotel met erg vriendelijk personeel.

Tip! Je kan er ontzettend mooie fietstochten maken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2017 (Stelletje)

Slecht werkende wifi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2017 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Prachtige fietstochten kunnen maken.

7,8

Beoordeling door PJHI Snelders uit Bergeijk, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

Een goed verzorgde kamer en ontbijt. Het diner was ook voortreffelijk.

Tip! De stad Amersfoort was in een woord geweldig vooral de oude stads-muur, de binnenstad, de terrasjes, de rondvaart door de oude stad. De fiets omgeving je kunt er alle kanten op bezienswaardig heden genoeg. Veel natuur.

8,6

Beoordeling door JC Derksen uit zeeland, op 3 oktober 2017 (Gezin)

Veel gefietst.

De verbouwing.

Tip! Mooie omgeving.

8

Beoordeling door R. van der Veen uit Sint-Oedenrode, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Het ligt centraal. Het personeel en het eten, de kamer.

Te weinig gezellige plaatsen waar je gezellig met andere mensen kan praten. Met een tv erbij. Een plek waar je dan ook iets te drinken kan,bij de zitjes zelf ,bijv. een automaat en folders over de omgeving en andere plaatsen. Dat misten we meteen al.

Tip! Amersfoort is een gezellige stad, waar je ook met een rondvaartboot naar mooie plekjes kon kijken en de geschiedenis ervan vertelden tegen de mensen.

9,4

Beoordeling door P.M.H. Verhoeven uit Oisterwijk, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Zeer prettige kamer. Vlak bij uitvalsweg.

Tip! Singer-museum in Laren, Kröller-Müller museum, veel bossen en heide, goede wandelmogelijkheden, perfecte aansluiting openbaar vervoer naar centrum.

9,4

Beoordeling door MI Horuz uit Waalwijk, op 2 oktober 2017 (Gezin)

Goed!

Geen extra bezigheden in hotel.

7,2

Beoordeling door JJA van Lokven uit berlicum, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

Dat we overal naar toe konden.

Dat er geen balkons waren en allen maar airco en geen ramen open konden

Tip! Lekker fietsen in de omgeving bv. Spakenburg en centrum.

8

Beoordeling door J Harbers uit Enschede, op 30 september 2017 (Gezin)

Prima.

Tip! Prachtige fietsroutes, mooie binnenstad.

9,4

Beoordeling door GERRIE Vos van de wiel uit Wijk en Aalburg, op 30 september 2017 (Stelletje)

Een prachtige kamer, heerlijk ontbijt, snel bij de snelweg en kort bij winkelcentrum.

Tip! Wij gingen heerlijk naar verschillende ongeveer 20 min. rijden vanaf hotel.

9,4

Beoordeling door HUBERTUS van der Heijden uit Overpelt, op 30 september 2017 (Gezin)

Ouderwetse van der Valk kwaliteit. Gemakkelijk weg fietsen vanuit hotel. Ruime parking ook voor fietsen. Zeer goede aanbieding.

Tip! Rondleiding met gids door Amersfoort. Geweldige fietsomgeving met goede routeaanduiding.

8,4

Beoordeling door ERIC JF DE BACKER uit ZWIJNDRECHT, op 28 september 2017 (Gezin)

Uitstekende ligging om "toerist" te zijn, vriendelijk en hulpvaardig personeel,

Ontbijt was iets minder, maar he, voor die prijs (was beperkt, en dus 5 dagen hetzelfde). Wel waren er granen, eitjes naar keuze, 3 soorten kaas en 5 x toespijs, broodsoorten e.d, fruit, e.d, maar geen vanille vla wat raar is voor Nederland.

Tip! Amersfoort is zeker een bezoek waard, met gezellige snuisterwinkels, en mooie pleinen, en nog echt bruine kroegjes, super lekkere restaurantjes, en dan is er natuurlijk ook nog de Veluwe, steeds mooi en fijn om te doen (en ja, we hebben edelherten gezien, alsook het burlen gehoord).

7,8

Beoordeling door CNJM Koning uit opmeer, op 28 september 2017 (Stelletje)

Mooi hotel.

9,4

Beoordeling door J Koeken uit Etten-Leur, op 28 september 2017 (Stelletje)

Perfecte locatie om mooie fietstochten te maken. Gratis parkeren.

Tip! Amersfoort is een mooie stad. Spakenburg en omgeving is prachtig. We hebben veel gefietst in de omgeving. Prachtig weer.

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Gezin)

Rustig. Alles top.

Dekens waren te warm. Hard geluid op de badkamer van de afzuiging.

9

Beoordeling door PC Van Gelderen uit Maassluis, op 27 september 2017 (Stelletje)

Ontbijt prima. Je krijgt een voucher cadeau bij het niet gebruik maken van de kamer beurt!

Wat meer buitenplaatsen met lekkere luie stoelen, zet fauteuils neer in de hal van de etages. Leuk om te zitten met ruim uitzicht!

Tip! Je kan gemakkelijk met de bus naar het centrum van Amersfoort.

7,7

Beoordeling door A van Schaik uit Capeelle ad IJssel, op 26 september 2017 (Gezin)

Dichtbij Amersfoort en andere leuke plaatsen.

8,8

Beoordeling door D VAN DE VELDE uit SINT MAARTENSDIJK, op 26 september 2017 (Stelletje)

De ongedwongenheid binnen het hotel.

Tip! De prachtige parken op weg van het hotel naar de binnenstad. De prachtige fietsroutes in de omgeving.

10

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2017 (Stelletje)

Het hotel ziet er gezellig uit, een fijne kamer met veel licht.

Tip! We zijn naar Loods 5 gelopen (20 min.), deze interieurwinkel is de moeite waard om te bezichtigen.

8,6

Beoordeling door GJPM van den Broek uit Bergen op Zoom, op 26 september 2017 (Gezin)

Alles! Fijn een koelkastje op de kamer, wij willen graag nog een keer terugkomen.

Tip! Een hele mooie omgeving, met mooie fietstochten!

9

Beoordeling door J.H Van der Velden uit Vlaardingen, op 26 september 2017 (Gezin)

Prima hotel en een goed verblijf. Attent personeel.

Tip! Leuke stad. We hebben ook heerlijk over de bloeiende heide gefietst.

8,8