Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Arcen > Parkhotel Bad Arcen > Beoordelingen

Beoordeling van Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen  

Parkhotel Bad Arcen - Algemeen

Hotel - Arcen

In Nationaal Park Maasduinen ligt een uitje in het teken van relaxen op je te wachten! Vanuit je hotelkamer in Parkhotel Bad Arcen loop je zo het Thermaalbad in, waar je heerlijk kunt genieten van het warme water uit een 892 meter diepe bron. Het water is altijd 35-36°C en je kunt er ook genieten van een saunabezoek of een van de heerlijke behandelingen reserveren bij de receptie! Het... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

99 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dgn Thermaalbad Arcen Standaard

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dgn Thermaalbad Arcen Standaard

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door HANS van Berkel uit Ammerzoden, op 24 juni 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door JJM Feskens uit Bavel, op 5 mei 2019 (Stelletje)

Het thermaalbad en hotel inéén is geweldig.

Tip! Fietsroutes en knooppunten waren goed aangegeven. Leuk met het pontje mee!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Prima kamer, fijne bedden en een complete badkamer. Je wandelt zo vanuit je kamer de thermen in. Fantastisch ontbijt en een goed restaurant. In de omgeving is van alles te doen en te beleven.

Tip! De Hertog Jan brouwerij, de Kasteeltuinen en het gezellige dorp Arcen.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Stelletje)

De Thermaal baden.

Tip! De omgeving is mooi om te fietsen.

8,6

Beoordeling door J.A.M. Kusters uit Tilburg, op 15 april 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J den Butter uit Moordrecht, op 31 mei 2019 (Stelletje)

Ben al regelmatig in het parkhotel Park Arcen geweest. Ik heb al eerder mijn mening gegeven en ik bevestig nogmaals mijn ondervinding. Het hotel gaat achteruit met schoon zijn.

Tip! De omgeving is altijd mooi je kunt alle kanten op naar Venlo even naar Duitsland prima.

8

Beoordeling door A V IERSEL uit Tilburg, op 29 april 2019 (Individueel)

Alles!

Tip! Het thermaalbad is geweldig.

7

Beoordeling door L. Oud uit Zoetermeer, op 27 april 2019 (Gezin)

Maas en dorp.

Sauna is een klein hokje.

Tip! Arcen en terras aan de Maas.

7,2

Beoordeling door GWE Koenders uit Haps, op 13 april 2019 (Gezin)

Mooie aanbieding.

Het eten in het restaurant duurde te lang en het viel tegen, weinig smaak en het vlees was te taai.

7

Beoordeling door AAEM Jansen uit Oosterhout, op 6 april 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2019 (Stelletje)

Sauna en thermaalbad en mooie omgeving.

De kamer was niet smaakvol ingericht.

Tip! Gewandeld naar Arcen waar we de kasteeltuin wilden bezoeken. Deze was helaas gesloten.

8

Beoordeling door MMB Mullens uit Amsterdam, op 2 april 2019 (Gezin)

6,7

Beoordeling door CMPA van Maasakkers uit Nuenen, op 29 maart 2019 (Gezin)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2019 (Stelletje)

Dat je vanuit je hotelkamer zo de wellness in kunt lopen.

Tip! Het was mooi weer, dus we hebben nog 25 km gefietst. Prachtige omgeving, langs de Maas en door het bos.

8,2

Beoordeling door EEM Bieleveldt-Ratering uit Silvolde, op 26 maart 2019 (Stelletje)

Dat je in je badjas naar het Thermaabad kunt.

Tip! Altijd weer fijn om in Arcen te zijn, we komen er al jaren.

9

Beoordeling door MHT Ridder uit Amstelveen, op 15 maart 2019 (Gezin)

Je kunt zo uit je kamer naar thermen lopen in badjas.

Iedere keer dat je thermen verlaat en iets gebruikt hebt dit niet op kamer gezet kan worden, heel lastig, zoals wij met 8 personen, systeem werkt hier helaas (nog) niet op. Slechte doorgezakte bedden!

Tip! Hertog Jan bierbrouwerij vlakbij en stad Venlo vlakbij.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Hele slechte bedden.

4,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Gezin)

De grootte van de kamer en de gemaksvoorzieningen.

Het slechte matras van het bed!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Ruime kamers en het feit dat je direct vanuit je hotelkamer naar de wellness kon lopen.

We moesten na aankomst, 13.40 uur wachten tot 14.00 uur om naar de kamer te mogen, terwijl die al wel gereed was.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Gezin)

7,5

Beoordeling door M Buijk uit Ossendrecht, op 3 maart 2019 (Gezin)

Het thermaalbad was heerlijk.

Weinig informatie. Ik weet nu nog steeds de openingstijden van het zwembad niet. Je krijgt weinig informatie en moet zelf alles vragen.

Tip! Arcen is een gezellig dorp.

6,8

Beoordeling door EGM Hendriks uit Huissen, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Prettig hotel, met vriendelijke behandeling. We hebben genoten van het thermaalbad, vooral ook met het zonnige weer.

Tip! Mooie bosrijke omgeving. Het toeristische gebeuren in de omgeving begint in april, waardoor wij besloten om op zondag naar het Oorlogsmuseum in Overloon te gaan, erg de moeite waard.

8,2

Beoordeling door J Heuzinkveld uit Dordrecht, op 22 februari 2019 (Gezin)

Een zeer goed hotel en het bad is ook zeer ontspannend. Het hotel ligt vlakbij Duitsland, daar hebben we lekker gegeten.

10

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Stelletje)

Kamer was oké.

Verwenmenu in restaurant hotel was slecht! Thermaalbad is niet meer wat het was. Veel te druk, niet meer aangenaam om te relaxen en te rusten.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Dat je vanuit je hotelkamer de spa inloopt.

Sauna's en bad wat verouderd en het complex is redelijk klein.

Tip! De Hertog Jan Brouwerij.

8,2

Beoordeling door M.E.J. de Roos uit Hilversum, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Kamer was erg goed, ruim en rustig gelegen. Ideaal om in badjas naar thermaalbaden te gaan.

Douche drempel te laag waardoor de hele badkamer blank stond.

Tip! Terras Alt Arcen aan de Maas en wandelen langs de Maas. Genieten van thermaalbad en sauna.

7,4

Beoordeling door H Dennemans uit Gemert, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Alles.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2019 (Gezin)

Goede sfeer.

8,2

Beoordeling door J Jan uit Eindhoven, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Je mag geen stoel voor jezelf in beslag nemen.

Sfeerloze ongezellige kamer.

Tip! Dorpje Arcen leuk.

6,6

Beoordeling door W Gerritsen uit Arnhem, op 5 februari 2019 (Stelletje)

Een prachtige kamer, met heerlijke bedden en een fijne douche.

Tip! Arcen is een heel leuk plaatsje. In de zomer kun je er hele mooie fietstochten maken.

7,8

Beoordeling door G. van der Linde uit Harderwijk, op 2 februari 2019 (Stelletje)

De thermaalbaden en de sauna. Een prima ontbijt en diner.

Kale sfeerloze kamer.

Tip! Arcen is een prachtig stadje, met mooi uitzicht over de Maas.

8

Beoordeling door I Visser uit Lelystad, op 1 februari 2019 (Stelletje)

Binnendoor naar bad. Grote, mooie kamer.

Personeel van bad bij receptie onvriendelijk en niet behulpzaam. Tijdens schoonmaak van de kamers stonden veel karren midden in doorloop van gangen.

Tip! Lekker wandelen, hardlopen in de directe omgeving.

7,4

Beoordeling door HJ van Calker uit Teteringen, op 1 februari 2019 (Stelletje)

Gemak in verbinding tussen baden en hotelkamer.

7,6

Beoordeling door TH.M.M. de Haas uit Eindhoven, op 30 januari 2019 (Stelletje)

Thermaalbad. Een goed ontbijt en een ruime kamer.

Tip! De wellness.

8

Beoordeling door CM Van den Hoven uit Drunen, op 30 januari 2019 (Gezin)

De aanbiedingsprijs.

8,2

Beoordeling door JJ Gerritsen uit Bemmel, op 29 januari 2019 (Stelletje)

Kamer is ongezellig ingericht, erg leeg voor het formaat kamer.

8,3

Beoordeling door H.G Moors-hopman uit Cuijk, op 18 augustus 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, een mooie plek om even lekker te kunnen relaxen.

Misschien het vervangen van de kartonnen bekertjes op de kamer voor normale kopjes.

Tip! Arcen is een erg leuk en gezellig dorp met een mooie ligging aan de Maas.

8,8

Beoordeling door PC Moleveld uit poortugaal, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Alles liep vlot en gemakkelijk, overal werden we fijn te woord gestaan.

9

Beoordeling door G. Tuenter uit Zelhem, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Mooi nieuw hotel.

Tip! Rozen dorp Lottum bezocht met fietstocht. Kasteel tuinen stond nog op het programma, maar i.v.m. de regen is dit opgeschoven naar een volgende bezoek.

8,2

Beoordeling door AAEM Jansen uit Oosterhout, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Thermaalbad.

6,8

Beoordeling door W Marelis uit Schoonhoven, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en goede service.

Er kwam al schoonmaak personeel op onze kamer voor het uitchecken, dit is niet netjes.

10

Beoordeling door JHB de Waard uit Papendrecht, op 6 mei 2018 (Gezin)

Mooie kamer. Gemakkelijke toegang tot het thermaalbad.

Laaggelegen parkeerterrein minder toegankelijk voor slecht ter been zijnde mensen. Servicegevoeligheid kan beter.

7,7

Beoordeling door M van der Veer uit slochteren, op 30 april 2018 (Gezin)

Het was goed.

Tip! Mooie natuur, maar 1 dag geweest. Thermaalbad Arcen was geweldig!!!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Gezin)

Prachtige ligging.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Het gemak dat ik in mijn badjas vanuit het hotelkamer zo naar het thermaalbad kan en op dezelfde wijze terug naar de hotelkamer.

Ik vond bij het diner de service en bediening niet zo goed. We moesten steeds zelf de aandacht vragen van de bediening om drankjes te bestellen of om aan te geven dat we klaar zijn met elke gang van het diner. Het was overigens voor zover wij konden zien niet zo druk in het restaurant.

7,8

Beoordeling door C.F. Teunen uit Amsterdam, op 23 april 2018 (Gezin)

Directe toegang tot de termaalbaden en andere voorzieningen.

8,6

Beoordeling door J van der Meer uit uitdam, op 17 april 2018 (Gezin)

Binnendoor naar het thermaal bad.

8,2

Beoordeling door W van Beuningen uit Bergharen, op 17 april 2018 (Stelletje)

Inclusief thermaalbad. Wij zijn tevreden.

7,4

Beoordeling door J. Poot uit Nijmegen, op 7 april 2018 (Stelletje)

De ruime kamer maar bovendien de thermaalbaden waar je zo in kon vanuit het hotel. Het ontbijt waarderen we altijd zeer.

Tip! We zijn naar Arcen gewandeld, heerlijk door het bos. Het kasteel met tuinen bewaren we voor later, voor een hele dag.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C.F. Ensing uit Groningen, op 3 april 2018 (Stelletje)

Erg mooi kuurbad, prachtige omgeving.

Het terras voor de ingang vonden wij wat armzalig overkomen. Kan meer van gemaakt worden, naar ons idee. De bedden in de kamer waren matig bedekt. Er ontbrak bijvoorbeeld een molton-deken.Verder was alles wel ok.

Tip! De Maasduinen zijn een prachtig gebied om te wandelen.

7,2

Beoordeling door T.O. Schröder uit Utrecht, op 27 maart 2018 (Individueel)

Het comfort met de thermale baden.

Tip! De omgeving (onder andere natuurreservaat) en de mogelijkheid om daarvoor fietsen te huren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2018 (Groep)

Wij waren met familie, 6 personen en hebben een geweldig paar dagen in het hotel doorgebracht. De kamers waren royaal en het ontbijt uitgebreid en heerlijk.

Tip! Wij zijn naar Mónchen- Gladbach geweest wat erg leuk was. Verder was het wat te koud om de omgeving te verkennen maar we hebben genoten van de Thermen. We hopen zeker terug te komen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2018 (Stelletje)

Het gebruik van de thermaalbaden.

Tip! Het uitzicht op de Maas in Arcen is prachtig. De Maasduinen zijn heel mooi, je kunt er fijn fietsen in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Lekker dichtbij de baden.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Zo vanuit je hotelkamer het thermaalbad in. Zeer ruime kamer, met koffie en thee.

Iets luiere stoelen op de hotelkamer zou fijn zijn.

Tip! Mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden.

8

Beoordeling door G.T.A. Stork uit Nieuwegein, op 5 januari 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door LJC Bruins uit Capelle a/d IJssel, op 3 januari 2018 (Stelletje)

Het bad en ontbijt.

De kamer, zeer ongezellig, werd niet goed schoon gemaakt en bedden niet opgemaakt.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2017 (Stelletje)

Dat je vanuit je kamer rechtstreeks in badjas naar wellness kan lopen.

Dat de thermaalbaden en sauna van elkaar gescheiden zijn (badkleding verplicht in zwemgedeelte). Plus dat thermaalbad erg gedateerd is en geen sfeer heeft. Kan wel een opknapbeurtje gebruiken!

Tip! Mooi punt om vanuit hotel de mooie omgeving te verkennen. Voldoende fiets- en wandelpaden.

7

Beoordeling door T.J.M. Harmsen uit Groenlo, op 1 december 2017 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door A Mensink uit Haarlem, op 15 november 2017 (Gezin)

Het Wellness aanbod en de omgeving.

Tip! Hertog Jan. Wandelen.

9,2

Beoordeling door B van Leeuwen uit Gouda, op 11 november 2017 (Stelletje)

Mooie ligging. Je kan met je badjas naar de termaalbaden.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

8,2

Beoordeling door C. van Lanen uit ZETTEN, op 29 oktober 2017 (Gezin)

We hebben heerlijk genoten in het warme water. En hadden een fijne kamer.

Het was jammer dat we pas echt om twee uur in de kamer konden. Verder alles prima.

8,2

Beoordeling door T Koelman uit Drunen, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Het thermaal bad erbij.

Insecten op de kamer.

Tip! Lotnum het rozendorp aan de overkant van de Maas is een bezoekje waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Prima bedden. Heerlijk ontspannen in de baden en de sauna.

Tip! Prima fietsmogelijkheden. Mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

De rust, je kunt vanuit je hotelkamer zo de sauna inlopen.

Tip! Venlo, ongeveer 20 minuten rijden, heeft veel leuke restaurants en winkels.

8,8

Beoordeling door JWM Segers uit Rijsbergen, op 20 oktober 2017 (Gezin)

Combinatie met Thermen.

Tip! Fijne fietsmogelijkheden.

8,2

Beoordeling door C. van der Velden uit Krommenie, op 30 september 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Moeilijk te vinden.

7,2

Beoordeling door AC Aarts uit Etten-leur, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Rust, schoon, vriendelijk personeel.

Druk op personeel te hoog. Prijs is omhoog gegaan van kamers.

Tip! Mooie fiets- en wandelomgeving.

9,8

Beoordeling door B Bouwmeester uit AMERSFOORT, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Perfect wellness etc. Was voor ons 7 jaar geleden huisje op het park. Dit is goed bevallen, was ook gelijk jarig volgende dag.

Badjas moesten we huren, zijn park niet af geweest.

Tip! Wellnes perfect!

10

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door T.J. Kruitbosch uit Apeldoorn, op 5 april 2017 (Stelletje)

Fijn wellnessbad met heerlijk warm water op mooie locatie. Mooie grote kamer met balkon, ietsje duurder wel compleet met badjassen en baddoeken. In de brasserie gegeten, was goed. Tweede keer geweest, weer goed bevallen.

Matras vond ik iets minder stevig beetje slap.

Tip! Prachtige tuinen van Arcen bezocht op 1e. dag van opening seizoen. Superlekkere vlaai mee naar huis genomen van bakker in Arcen. Ook mooi, de Maasboulevard voor een wandeling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Stelletje)

De rechtstreekse verbinding met Thermaalbad Arcen is ideaal.

8,4

Beoordeling door A.M.O. de Jong uit Appingedam, op 30 maart 2017 (Gezin)

Prima kamer, redelijke omgeving, verzorgd ontbijt.

Beperkte rustruimtes bij het bronnenbad. Geen karaf water uit de kraan bij het diner. Salade zonder dressing

7

Beoordeling door N.V. Huijsman uit Opmeer, op 27 maart 2017 (Groep)

Lekker dobberen in het warme water.

Sauna verboden voor badpakken.

8,2

Beoordeling door J.A.C.M. van Grootel uit Bergeijk, op 15 maart 2017 (Gezin)

Een erg leuk arrangementje. Wij hadden een hele grote, mooie en schone hotelkamer.

Tip! Arcen, zelf is ook erg gezellig. Leuk om langs de Maas te wandelen en daarna fijn op een terrasje te relaxen.

9

Beoordeling door J Stegeman uit nieuwegein, op 13 maart 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door TM Brouwers uit Geldrop, op 3 maart 2017 (Gezin)

Zwemmen.

8,2

Beoordeling door JJHL van Boxtel uit Oss, op 3 maart 2017 (Stelletje)

De baden.

Dat we 3 dagen zonder verwarming in de badkamer hebben gezeten. Hebben het 2 maal doorgegeven aan de receptie.

7,8

Beoordeling door M.L. Sabbé uit Den Haag, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Fijn dat je in badjas naar het zwembad kan. Gratis parkeren.

Beetje 'kale' kamer. Misschien een extra stoel bij het zitje.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2017 (Gezin)

Vanuit hotelkamer kan je in je badjas naar de thermaalbaden lopen. Mooie nieuwe hotelkamer. Dichtbij bos gelegen.

Tip! In het dichtbij gelegen bos mooie wandelroutes!

7,4

Beoordeling door F Castermans uit heerde, op 25 februari 2017 (Stelletje)

Nette en schone kamer, mooie zwembaden erbij.

Eten in het restaurant.

7,8

Beoordeling door J.G. Kleyberg uit Wateringen, op 25 februari 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen in een rustige omgeving. En toch alles dichtbij!

Tip! Bezoek aan Kevelaer zeer aan te bevelen.

8,8

Beoordeling door R Onnink-Schreurs uit Winterswijk, op 23 februari 2017 (Gezin)

Het was heerlijk bij het bad.

De kamer was gehorig, door mensen die op de gang liepen.

Tip! Heerlijke sauna en lekkere baden.

8,5

Beoordeling door RM - Knap uit Enschede, op 11 februari 2017 (Stelletje)

Het gemakkelijke is als men hier een kamer heeft, zo naar het Bad kan lopen. Wij vonden het restaurant ook van goede prijs/kwaliteit. Leuke locatie.

Onderhoudsbeurt van het binnenbad toen wij er waren.

8

Beoordeling door H Hermens uit NIJMEGEN, op 7 februari 2017 (Stelletje)

Bezoek aan Thermaalbad, heerlijk! Bij de prijs inbegrepen. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Ontbijt was heerlijk, uitgebreid. Genoeg handdoeken op de kamer, koffie- en theefaciliteiten was heerlijk, daar ik al voor het ontbijt veel drink. Bedden waren heel goed.

Dat ik mijn honden niet mee kon nemen.

Tip! Zomers zijn de Kasteeltuinen favoriet, prachtig! Deze bezoek ik in rolstoel en dat gaat heel goed. Ook de Graanbranderij de IJsvogel is zeker een bezoek waard. Bij de bierbrouwerij ben ik nog niet geweest, maar schijnt ook leuk te zijn. Fietsen of ver wandelen kan ik niet, dus over de omgeving kan ik niets vertellen. Voor de liefhebber is een bezoek aan het casino in Venlo ook heel leuk.

8,8

Beoordeling door A.L. Hermans uit Geleen, op 7 februari 2017 (Gezin)

Lekker rustig.

Tip! Arcen is een mooie plaats en Venray ook.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 januari 2017 (Gezin)

7,5