Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Best Western Plus Hotel Haarhuis

Best Western Plus Hotel Haarhuis  

Best Western Plus Hotel Haarhuis - Aanzicht

Hotel - Arnhem

Midden in centrum van het gezellige Arnhem ligt Best Western Plus Hotel Haarhuis, een luxe hotel tegenover het Centraal Station. Vanuit het hotel loop je zo richting de Korenmarkt en de winkelstraten. In de omgeving van Arnhem vind je ook prachtige natuur voor fiets- en wandeltochten. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt bijvoorbeeld op nog geen 10km afstand van het hotel. Het... meer info
vanaf 60 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

208 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Arnhem Tweepersoonskamer

1 nacht v.a. € 60,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Arnhem Tweepersoonskamer

2 nachten v.a. € 111,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2019 (Stelletje)

De locatie dicht bij cs station kortom ideaal.

10

Beoordeling door A.J Scholma uit Winsum, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door J.A.W. van der Kant uit Deurne, op 26 september 2018 (Stelletje)

Lekker centraal gelegen. De bereidheid van het personeel, om mee te denken.

Tip! Arnhem is een mooie stad, het hotel is centraal gelegen bij station en het centrum.

8,6

Beoordeling door C.H. Don uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Relaxed weekend.

Tip! Golfbaan de Edese en een geweldige stad om te winkelen en op het terras te zitten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door P Pijst uit Volendam, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Rustig en ontspannen.

Tip! Het is een ideaal gelegen hotel om Arnhem te ontdekken.

8,2

Beoordeling door J.A. Ooms uit Bruchterveld, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Locatie, vriendelijkheid personeel. Alles was leuk.

Tip! Mooie stad en mooie fietsomgeving.

8,6

Beoordeling door E. Jacobs uit Purmerend, op 6 augustus 2018 (Individueel)

Het is een prima hotel. Dicht bij openbaar vervoer en de binnen stad.

Tip! Ik was bij het openlucht museum. Dit is erg leuk vooral met kinderen maar ook voor mensen die van geschiedenis houden. Met dit warme weer was het aangenaam verblijven onder de bomen.

8

Beoordeling door R. Konings uit Etten-Leur, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Midden in de stad en alles bereikbaar.

Parkeren en bereikbaarheid.

Tip! Hoge Veluwe, Kröller Müller Museum en Openluchtmuseum.

8

Beoordeling door LH Nuiten uit Maastricht, op 3 augustus 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Locatie.

Kamer niet goed schoon. Erg stoffig.

Tip! Gewoon gezellig, een mooie stad.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

wij waren op familiebezoel.Onze kinderen wonen in arnhem. Fijn om ze weer allemaal te zien en te spreken.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door R Wilkens uit Groningen, op 10 april 2018 (Stelletje)

In het centrum gelegen.

Parkeergelegenheid.

Tip! Lekker winkelen en veel terrasjes, wandelen langs de Rijnkade.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Stelletje)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Gezin)

Plezier dat de medewerkers uitstraalden. Het ontbijt was prima, niemand kwam iets tekort er is veel variatie.

Matras was te zacht en er werd een steun bij het douchen gemist.

Tip! Heel veel mogelijkheden, veel restaurants waarvan er ook behoorlijk wat betaalbaar zijn. Gezellige binnenstad. Openlucht museum, Burgers Zoo en de Hoge Veluwe is nabij.

7,8

Beoordeling door E Tushuizen uit purmerend, op 14 maart 2018 (Gezin)

9,2

Beoordeling door S.A.A. Janssen- van Gelder uit Eindhoven, op 6 maart 2018 (Gezin)

Gastvrije ontvangst. Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkende receptie. Top. De kamer was een beetje aan de kleine kant. Wel schoon met prima bedden.

Tip! Voor ons (afhankelijk van openbaar vervoer) een top locatie. 1 minuut lopen vanaf station en nagenoeg midden in het centrum.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door C. De Jong uit Breda, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Toegankelijk en prettige sfeer.

De kamer was op zich prima, maar de vloeren waren niet schoon, met name in de badkamer troffen we haren en nagels aan.

Tip! Wandelen op de Veluwe Zoom was prachtig en leuke horeca gelegenheden.

7,6

Beoordeling door HCMM Ivangh-Appelman uit Groet, op 21 februari 2018 (Groep)

Leuk hotel op toplocatie, met heel vriendelijk gezellig en behulpzaam personeel.

Tip! Binnen een uurtje door het prachtige park naar Burgers zoo, geweldig leuke binnenstad en veel leuke boetiekjes.

8,8

Beoordeling door D Verhoef uit Heerlen, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Tip! Burgers Zoo en het stadscentrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Individueel)

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2018 (Individueel)

Gastvrij. Goed bed.

Tip! Park Sonsbeek, Eusebiustoren, Bronbeek, de Binnenstad!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Hotel met een prettige atmosfeer op een perfect locatie in het centrum van Arnhem. Kamer niet groot maar op een bepaalde manier wel knus.

Tip! Het centrum van Arnhem is geschikt voor winkelen, lekker eten, cultuur snuiven. Vergeet vooral Modekwartier Klarendal niet, waar een aantal bijzondere zaakjes te vinden zijn.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt centraal en toch is het er rustig.

Tip! Ga naar Bronbeek. Een interessant museum en een prachtig restaurant.

8,4

Beoordeling door M Willemsen uit Voorburg, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Prima verblijf! Personeel heel behulpzaam en vriendelijk.

Tip! We zijn in Arnhem naar de Rozet geweest.

9,2

Beoordeling door B van Zanten uit Amstelveen, op 23 januari 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2018 (Stelletje)

Midden in het centrum, geweldig! Alles op loopafstand.

Tip! Winkels en Burgers' Zoo.

8,8

Beoordeling door J.F. Van Dijk uit Heerenveen, op 16 januari 2018 (Individueel)

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2018 (Stelletje)

Goede locatie voor openbaar vervoer, aardig personeel.

Gehorige kamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door C.J.J Elbersen uit Schiedam, op 8 januari 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2018 (Groep)

Zeer vriendelijk personeel bij receptie en in het restaurant.

Tip! Middenin het centrum dus perfect qua locatie.

8,3

Beoordeling door H Van Norren uit Leusden, op 3 januari 2018 (Gezin)

Prima prijs/kwaliteit. Houding personeel klantvriendelijk. Zeer goed ontbijt, 2 gangen- diner goed. Mooie locatie.

Parkeren duur.

Tip! Sonsbeekpark dichtbij.

8,8

Beoordeling door NAH Brendel uit ZAANDAM, op 31 december 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door E.C. van Kamer uit Kloetinge, op 31 december 2017 (Individueel)

Rust en vriendelijkheid.

Het matras was naar mijn smaak iets te zacht.

9,8

Beoordeling door WILMA Pors uit Vlaardingen, op 28 december 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel, het heerlijke ontbijt en een lekker diner. Kortom, alles zeker voor herhaling vatbaar!

De prijs voor het parkeren!

Tip! We hebben jammer genoeg niet veel van de omgeving gezien. We gingen 's middags namelijk naar het Gelredome en vanuit het hotel met een taxi was dat prima te doen!

8

Beoordeling door B Oudenampsen uit Goor, op 18 december 2017 (Gezin)

Geweldige locatie, alles op loopafstand. Het ontbijt was perfect, alles was vers en luxe.

9,2

Beoordeling door F.P.J Bechtold uit Wassenberg, op 16 december 2017 (Gezin)

8,7

Beoordeling door D Racke uit Monster, op 13 december 2017 (Stelletje)

In het centrum gelegen. Een gezellig en compleet hotel, met restaurant en bar.

Tip! Wijnkelder en wijnhuis Robbers & van den Hoogen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2017 (Stelletje)

Ja leuk! Prima kamer, leuk met zicht op centraal station. Direct naast de kamer grensde de lift. Dat gaf in de nacht nogal wat herrie met een thuiskomende groep. Maar ja, er moet toch iemand naast de lift slapen.

Tip! Wij hebben het oorlogmuseum in Oostetbeek bezocht.

8,6

Beoordeling door M.J.G. Kaptein uit Capelle a/d IJssel, op 5 december 2017 (Groep)

We werden zeer gastvrij ontvangen. Personeel heel vriendelijk, zowel bij de receptie als bij het restaurant. We hebben een heerlijk weekend gehad. Het hotel ligt fantastisch, in het centrum. We hebben genoten!

9,4

Beoordeling door G H Reuvers uit Willemstad, op 3 december 2017 (Groep)

Was helemaal goed.

Tip! Het Loo en het open lucht museum, leuk om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2017 (Groep)

Het vriendelijke en behulpzame personeel. En de perfecte ligging van het hotel. De high tea is een aanrader.

8,4

Beoordeling door M. Megens uit Eindhoven, op 24 november 2017 (Gezin)

Tegenover het Centraal Station, midden in het centrum. Vriendelijk personeel en lekker eten.

Tip! Midden in het centrum gelegen en ook bij de dierentuin Burgers' Zoo.

9,6

Beoordeling door J van der Salm uit Enschede, op 24 november 2017 (Gezin)

Alles.

De ramen bleven op halfopen stand staan.

Tip! Arnhem is top.

8,6

Beoordeling door I van Rijsewijk uit Eindhoven, op 21 november 2017 (Stelletje)

Het was allemaal naar wens! Voor ons oud Arnhemmers, het uitzicht van onze kamer op het Willemsplein!

Tip! De bibliotheek ROZET, prachtig!! Familie bezoek, gezellige winkelstraten, Sonsbeek! Voor ons gewoon fijn om in onze geboorte stad te zijn.

9,8

Beoordeling door A Evers-Filius uit Hoorn, op 21 november 2017 (Stelletje)

Erg gezellig hotel met prima restaurant en bijzonder aardig personeel. Tegenover station.

Tip! Leuk open lucht museum!

8,8

Beoordeling door I Rompa uit Terheijden, op 19 november 2017 (Gezin)

Midden in stad.

Bereikbaarheid met auto.

7,8

Beoordeling door PSM van Heugten uit Vlierden, op 18 november 2017 (Stelletje)

Bij de incheck bleken wij niet aangemeld te zijn bij het hotel. Ik had de bevestiging bij me, het leverde gelukkig geen problemen op, er werd alsnog een kamer voor ons gereserveerd. Dit was ook snel geregeld en we konden meteen onze spullen op de kamer zetten, heel fijn, konden we meteen de stad in. Verblijf was verder zeer aangenaam, lekker eten, goed ontbijt, heerlijke bedden en vriendelijk personeel.

Tip! Het watermuseum op loopafstand is een echte aanrader voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf een jaar of 8. Verder hebben wij ook erg genoten van Burgers Zoo en het Openluchtmuseum waar nu ook een leuke interactieve presentatie is van de Vaderlandse geschiedenis. Verder hebben we heerlijk gegeten bij Sushi Koi en Happy Italy, beide op loopafstand van het hotel. Ook de sfeervolle binnenstad is op loopafstand.

9,6

Beoordeling door G Reijngoud uit Ter Aar, op 18 november 2017 (Gezin)

Erg gezellig hotel met leuk personeel en goed eten.

Dat het in de bar beneden erg rustig was.

Tip! We zijn de stad in geweest (erg leuke stad) en Burgers Zoo bezocht. We komen zeker nog een keer terug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door F.E. Prinsen uit HOOGKERK, op 17 november 2017 (Gezin)

Dicht bij NS station. Vlak bij centrum van de stad.

Tip! Wij komen uit de buurt van Arnhem, vroeger op school geweest in Arnhem, nu wonen we al 50 jaar in Groningen.

8,2

Beoordeling door C.H.M. Vastenburg uit Zegge, op 17 november 2017 (Stelletje)

Een goede en gezellige sfeer in het hotel

De gladde vloer in de doucheruimte vonden wij erg gevaarlijk. Het diner was ronduit slecht.

Tip! Genoten van het centrum en de musea waren per bus goed te bereiken

8

Beoordeling door HBC Zonder uit Borne, op 17 november 2017 (Gezin)

Net en vriendelijk professioneel bedrijf. Ontbijt goed en uitgebreid. Diner basic maar voldoende. Parkeren achter het hotel. In het centrum naast station. Bioscoop voor de deur.

Tip! Centrum Arnhem ligt naast de deur. Ga eens kijken bij de WO II brug. Leuke expositie. Gratis.

8,8

Beoordeling door WCHA Wijnen uit VALKENSWAARD, op 17 november 2017 (Gezin)

Erg goed bereikbaar. Heel vriendelijk personeel. Een uitstekend ontbijt en diner.

Tip! De stadswandeling Arnhem is aan te raden.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2017 (Stelletje)

De locatie van hotel!

De Standaard kamer heeft slechte matrassen, het dekmatras op bed schuift alle kanten op.

Tip! Museum Arnhem. Filmhuis. Heerlijk shoppen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Groep)

Zeer vriendelijk personeel, bereid aanpassingen te doen (dekbedwissel zonder probleem) goed eten en zeer uitgebreid, onbeperkt ontbijt.

Locatie zeer centraal, maar erg druk. (Over)last van passerende mensen.

Tip! Het prachtige herfstachtige Sonsbeekpark op loopafstand.

9,2

Beoordeling door G.A.A. van den Heuvel uit Den Dungen, op 7 september 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door P.H. Geel uit OUDENDIJK NH, op 3 september 2017 (Stelletje)

Schitterend hotel midden in centrum Arnhem, Korenmarkt en winkels op loopafstand! Envanuit hotel diverse mooie fietsroutes.

Tip! Het rivierenlandschap, de mooie natuur, stadjes en de Posbank zijn schitterend om daar doorheen te fietsen en lekker een terrasje pakken. Mooie fietsroutes w.o. Romeinen- Rijnstrangen- en Havikerwaardroute.

10

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Mooie kamer en voor de kinderen waren ze erg vriendelijk.

9,2

Beoordeling door P.C. Hulscher uit Amstelveen, op 29 augustus 2017 (Gezin)

De omgeving en de mobiliteit wat betreft de bussen en trein.

Tip! Kastelen en openluchtmuseum Orientales Africamuseum Arnhem en Nijmegen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Prima lokatie om Arnhem te verkennen. Erg vriendelijk personeel en goede keuken.

De parkeerruimte achter het hotel is wat aan de krappe kant.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Stelletje)

9,6

Beoordeling door S.C. Jansen-Dinsbach uit Zoetermeer, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Het personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe de beste, want hierna zijn we naar 3 verschillende hotels gegaan. Maar dit personeel zag je dat zij echt meenden, waar je ook bent, in het restaurant, bij de receptie. Je voelt je heel speciaal. TOP!

We kwamen in Arnhem om 11:00 uur maar in het hotel pas 12.50. Omdat de weg naar het hotel konden wij de straat niet in. Het hotel was close and yet so far away. Onze navigatie kon ons niet naar het hotel brengen. Wij parkeerde in de buurt en we vroegen aan de mensen waar dat hotel was en al lopend kwamen wij daar aan. Het personeel legde uit hoe wij moesten rijden en ja toen was het makkelijk te vinden. Zij zag mijn frustratie en gaf mij 1 dag gratis parkeren. Kijk dat is nou service.

Tip! We zijn naar Burger's Zoo gegaan. En omdat het hotel dicht bij het Centraal Station was, konden wij met de bus naar Burger's Zoo gaan, kleine 15 min. rijden was het. En het ligt vlakbij het Centrum en als je van shoppen houdt.

7

Beoordeling door L Driessen uit Eygelshoven, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, kwaliteit is ook goed. Jammer dat er geen volkorenbrood bij het ontbijt is dat geen pitjes bevat.

1e nacht in een standaard kamer verbleven waar enorme geluidsoverlast was van de boiler? Het klonk 24/7 alsof iemand zich aan het douchen was, ook was het bed erg doorgezakt en eigenlijk te klein voor ons samen maar hier kan het hotel niets aan doen. Dag erna gevraagd voor een upgrade en hebben toen voor de prijs van een comfort kamer een superior kamer gekregen, erg attent.

8,2

Beoordeling door F Bosma uit Meppel, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Heel goed. We komen elk jaar voor een paar dagen.

Tip! We zijn bekend. Familie woont er. Inmiddels alle mooie bezienswaardigheden bezocht. Arnhem voelt als thuiskomen.

7,8

Beoordeling door E. Meerman uit Den Haag, op 20 juli 2017 (Gezin)

Alles.

Tip! Alles om de hoek, perfect!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Een heerlijk hotel!

Het wat gedateerde meubilair in het restaurant, veel vlekken op de vloerbedekking.

Tip! Goede uitvalsbasis. Wij zijn naar musea geweest.

8,6

Beoordeling door M Boekel uit Tuitjenhorn, op 12 juli 2017 (Gezin)

Gunstig gelegen, bij station en centrum en mooie omgeving.

Tip! De Hoge Veluwe, prachtig gebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Groep)

Mooi hotel, met zeer vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en een perfecte ligging.

Wij sliepen aan de voorkant van het hotel, dat was een beetje rumoerig.

Tip! De hele stad is erg gezellig,vooral de 7 straatjes, leuke winkeltjes!!!

9

Beoordeling door D Roodenburg uit Schiedam, op 26 juni 2017 (Stelletje)

Dat het centraal gelegen was en dat het een leuk hotel is.

Tip! Burgers Zoo was leuk.

8

Beoordeling door JJ Vet uit purmerend, op 24 juni 2017 (Gezin)

Mooi weer.

Tip! Sonsbeek prachtig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2017 (Gezin)

Zeer centraal gelegen hotel, prima uitvalsbasis om per openbaar vervoer omgeving te verkennen.

Tip! Nederlands Openluchtmuseum Arnhem: aanrader!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door COR van Schendel uit Utrecht, op 9 juni 2017 (Gezin)

Leuk sfeervol hotel met alle voorzieningen in de buurt.

Weinig kamers met tweepersoons bedden.

8,2

Beoordeling door EJM Loerakker uit haarlem, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Heerlijke locatie zo pal t/o station en ook goed in het centrum en dichtbij de Rijnkade.

Dat het personeel onze klacht over het diner slecht behandelde.

Tip! Het station met de nieuwe winkels. De fietspaden op de dijken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Tip! Gezellig stadscentrum met een bijzonder goede boekhandel: Hijman. Het hotel staat tegenover het station, voor ons als openbaar vervoermensen ideaal.

9,2

Beoordeling door F.J. Baggen uit Zwaag, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Arnhem een heerlijke stad, en makkelijk bereikbaar met de trein.

Tip! Bijzonder park Sonsbeek, prachtig. Verder is het modekwartier zeer de moeite waard.

8,2

Beoordeling door H. van Zuiden uit Balk, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen in Arnhem.

Bij incheck gaat telefoonverkeer voor op afhandeling check in. Terwijl de gast al werd geholpen werd de telefoon opgenomen en werd een nieuwe boeking geregeld.

Tip! Centrum van Arhem, park Sonsbeek, het Centraal Station en Pathébioscoop allemaal op loopafstand.

8,2

Beoordeling door J Hensen uit Aalsmeer, op 29 mei 2017 (Gezin)

Mooi hotel, goede verzorging.

Tip! Arnhem, van ouds her een mooie plaats en omgeving.

8

Beoordeling door A.M.I. van den Burg uit almere, op 25 mei 2017 (Stelletje)

Het is een super hotel.

9

Beoordeling door M.J.C. Cremer uit Soerendonk, op 16 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, handige kamer

Kamer 2.01: De matras, het dichtst bij doucheruimte gelegen, bij aanzicht dus aan de linkerkant ligt niet echt lekker, doorgezakt? Heb dit opgelost met een grote handdoek in het midden onder de matras gelegd.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Gezin)

Je kan vanuit het hotel alle kanten op. Hotel is prima, we hebben het heerlijk gehad. Vriendelijke groet, Letty Stuurman.

Tip! Doorwerth en Oosterbeek vanwege oude herinneringen. Musea interessant, erebegraafplaats indrukwekkend.

7,3

Beoordeling door G G Hoogveldt uit Tilburg, op 5 mei 2017 (Gezin)

Het vriendelijkheid van personeel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door J Jansen-van Rooyen uit Gouda, op 27 april 2017 (Groep)

De centrale ligging, met al mogelijkheden van openbaar vervoer voor de deur. De gezellige lounge. De medewerkers bij de receptie die uitermate klantgericht (uiterst hulpvaardig en vriendelijk) waren; niets was hen teveel. Hetzelfde geldt voor de medewerkers van het restaurant. En het ontbijt was top!

Tip! Voorafgaand aan ons bezoek aan Arnhem hadden wij op Google gezocht naar leuke bezienswaardigheden. Sowieso was Bronbeek een trekker (museum vaste collectie en een expositie) museumwinkel en een goed restaurant "De Kumpulan". Jammer was dat het concert dat we bezochten nog niet in Musis gegeven werd, maar in de Eusebiuskerk (op zich een alternatief zolang Musis verbouwd werd). Jammer ook dat de Eusebiuskerk zo in de steigers stond, want het imposante gebouw is natuurlijk een bezoek meer dan waard. Arnhem heeft ook een aantal mooie winkelstraten in het centrum. We komen zeker terug.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2017 (Gezin)

Middenin het centrum van Arnhem. Goed ontbijt, vers geperst sinaasappelsap. Avondeten was goed en de roomsoes was reusachtig.

Lastig parkeren, vrij veel lawaai van de straat. Personeel van de receptie heeft niet gereageerd op de melding dat op 1 kamer de matrassen smaller waren dan het bed.(80 ipv 90) en 1 kapot stopcontact in de badkamer van kamer 308.

Tip! Gratis parkeren bij P en R Geldredome op 3 minuten rijden, ipv 15 euro per dag in de parkeergarage.

7,8

Beoordeling door HA Vrielink uit Zuidwolde, op 20 april 2017 (Individueel)

7,6

Beoordeling door E J Goossens uit Wuustwezel, op 19 april 2017 (Groep)

Alles dichtbij (winkels, terrasjes enz.)

Geen parkeergelegenheid voor de auto aan het hotel.

Tip! Openlucht museum bezoeken.

9,4

Beoordeling door B. de Wolf uit Roden, op 16 april 2017 (Gezin)

Het ontvangst, prima bedden en een heerlijk ontbijt.

8,8

Beoordeling door H.J.J. Griekspoor uit Zaandam, op 6 april 2017 (Stelletje)

Goede verzorging. Vriendelijk personeel. Zie de cijferwaardering.

10

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2017 (Groep)

Dicht bij het centrum en bij het park Sonsbeek

De kamer met een bed helaas niet gescheiden. En de douch, toilet met glas waar je doorheen kunt kijken. Dat viel ons erg tegen. Verder een ruime kamer.

Tip! Het station, Sonsbeek de kade met terrasjes

8,6

Beoordeling door G van de Grooterheen uit Den Helder, op 22 maart 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door M Slot uit Amsterdam, op 17 maart 2017 (Stelletje)

Het ligt centraal en heeft vriendelijke entourage, met een goed restaurant en vriendelijke bediening.

Tip! Het Centraal station en park Sonsbeek zijn de moeite waard. Er valt veel te wandelen en Arnhem is een leuke stad met gezellige terrassen。

8

Beoordeling door A.P. Saarloos uit Dordrecht, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Prachtig mooi station voor de deur.

Tip! Het station, museum voor moderne kunst, leuke winkel- en horecastad, fijne fietsomgeving (eigenlijk te veel om op te noemen).

9,6

Beoordeling door L. de Visser uit Ritthem, op 13 maart 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door A.C de Jong -Groot uit Oudorp Noord-Holland, op 10 maart 2017 (Groep)

Het hotel is dichtbij de stad en het station. Je kunt tegenover het hotel fietsen huren.

Wij hadden geen aparte bedden.

Tip! Het fietsen naar de hoge Veluwe, wandelen door Arnhem en het bezoek aan museum, zijn aanraders.

8

Beoordeling door G Heller uit Emen, op 9 maart 2017 (Gezin)

Gemoedelijk, dicht bij centrum.

9,2

Beoordeling door J.A Beltman uit Raalte, op 8 maart 2017 (Stelletje)

De gezelligheid van het hotel.

Het matras vond ik te zacht.

Tip! De schitterende ligging ten opzichte van het station, centrum en de bioscoop.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2017 (Stelletje)

De ligging (centrum stad, vlakbij het station), het uitstekende restaurant en het excellente ontbijt.

Tip! Bioscoop Focus: prima films! Dichtbij het hotel gelegen. Stadswandeling van het VVV (in station).

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2017 (Individueel)

Alles

Tip! Museum Arnhem, Kroller Muller Museum.

8

Beoordeling door M Debets-oor uit Diepenveen, op 28 februari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

7,7

Beoordeling door G.J.M. Nieuwmeijer-Huls uit Wieringerwaard, op 27 februari 2017 (Groep)

Het was erg prettig dat het personeel zo ontspannen was, alles kon, alles mocht.

De enorme herrie buiten 's morgens vroeg, je zit tegenover de standplaats van de bussen. Je kunt dus 's nachts je raam niet opendoen, want dan ben je om 05.00 wakker, dan begint de herrie al. Slapen met het raam dicht was weer te warm.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2017 (Gezin)

Tip! Het hotel is zeer centraal gelegen.

8,5

Beoordeling door H.P.J. Niessen uit Amsterdam, op 21 februari 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door AE van Weeghel-Luijer uit KORTENHOEF, op 15 februari 2017 (Groep)

Vlakbij de winkels en uitgaansgelegenheden. Leuk restaurant.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2017 (Stelletje)

Ons uitstapje naar Arnhem is heel goed bevallen! Het hotel is uitstekend, het personeel heel behulpzaam, goed ontbijtbuffet, al met al een aanrader.

9,6

Beoordeling door R Wesseling uit den helder, op 8 februari 2017 (Stelletje)

Goed personeel, vriendelijk. Wij waren met de trein, 4 minuten lopen van het station, 4 minuten lopen vanaf het centrum. Gezellige Lobby, je kan zo naar buiten kijken. Een aantal kamers zijn gerenoveerd. Die van ons die uitkijken over het station worden dit jaar gerenoveerd, maar zijn nu toch ook wel luxe met bad en zo, alleen een beetje gedateerd. Een goed hotel en overal dichtbij. We zijn er al een paar keer geweest en gaan zeker nog keer.

Het twee gangen diner die voor een dag erbij zat had qua keuze wel even wat beter gekund.

Tip! Om te shoppen ideaal.

8,2

Beoordeling door AM Kuijpers uit Barendrecht, op 4 februari 2017 (Gezin)

Prima lokatie. Alles op loopafstand te bereiken. Mooie schone kamer en vriendelijk personeel.

Organisatie van het ontbijt kan iets beter.

7,8

Beoordeling door J.M. J.M. Marijs-Wiekamp uit Castricum, op 1 februari 2017 (Stelletje)

In het centrum en bij het station! Kan niet beter voor een stedentrip! Geweldig ontbijt.

De sleutelcard bleek maar voor één dag te zijn geactiveerd... Niet zo'n groot probleem, ware het niet dat de volgende ochtend om 7.20 uur een vrouw de kamer binnenkwam, sorry zei en naar de kamer ernaast verdween. We hebben dit uiteraard gemeld.

Tip! Museum Arnhem heeft vaak prachtige exposities, mooi museum met een eetcafé en prachtig uitzicht over de Rijn. Heerlijke restaurantjes met keuken van over de hele wereld. Niet duur, park Sonsbeek óók in de winter prachtig.

8

Beoordeling door HLMM Janssen uit maastricht, op 23 januari 2017 (Gezin)

Het voelde goed om weer terug te zijn in Arnhem.

Wifi in de kamer.

Tip! Een bezoek aan Hartenstein in Oosterbeek.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2017 (Groep)

Het hotel ligt tegenover het station, je loopt zo de binnen stad in. Het personeel, het ontbijt en diner waren prima!!

Alles was top. Alleen het weer was erg koud, maar kunnen jullie niets aan doen!

Tip! Je bent zo in het centrum, om te winkelen. Wij hadden een cursus, ook dat was in een goed afstand. Voor herhaling vatbaar! Dat wil ik doen met mijn man!

9

Beoordeling door I.A. Van Rijsewijk uit Eindhoven, op 16 januari 2017 (Groep)

Een vriendelijk ontvangst. Mijn vriendin en ik hebben 60 jaar geleden, samen de MULO in Arnhem gevolgd. Zij woont nu in Driebergen ik in Eindhoven. Wij hebben onze verjaardagen in dit hotel gevierd! Samen 160 jaar, we zijn verwend, bijzonder vriendelijk personeel, een prachtige kamer, voor herhaling vatbaar!

Tip! Arnhem is onze geboortestad, zo leuk om alle veranderingen te zien en onze geboortehuizen! We willen het deze zomer weer doen!

10

Beoordeling door R.T. Hoitenga uit Den Haag, op 9 januari 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid! Na het ontbijt kon je een kopje koffie to go meenemen, om in de lounge de krant te lezen.

Tip! Het weer werkte niet echt mee. We hebben genoten van de 7-straatjes, geen auto's en fietsers in het centrum, het museum, de huiskamer in het Station en het stationsgebouw (prachtig).

9

Beoordeling door N Van den Dop uit Leiden, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Gezellig, voor herhaling vatbaar.

Niet op tijd schoongemaakt, we moesten om schone handdoeken vragen.

Tip! Alles dichtbij.

9,3

Beoordeling door M van Zundert - bon uit Tilburg, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Lekker in het centrum.

8,8

Beoordeling door J jacobs uit Berghem, op 4 januari 2017 (Stelletje)

Dichtbij het centrum.

Veel lawaai tijdens Oudejaarsnacht.

Tip! Leuke omgeving en mooie stad.

8,6

Beoordeling door JA Verweij uit Oegstgeest, op 4 januari 2017 (Stelletje)

Hele fijne kamer, grote badkamer, lekker zitje en alles nieuw en fris (we zaten wel in de meest luxueuze en dure kamer overigens). Ook de locatie is erg goed zo vlak bij het centrum en het station.

We waren met de auto en parkeren is duur als je een paar dagen in de parkeergarage staat onder het station.

8,2

Beoordeling door FEJAM Van Doveren uit Berkel Enschot, op 2 januari 2017 (Gezin)

Goed hotel en vriendelijke mensen.

Dure parkeerkosten.

Tip! Centrum was dichtbij, Sonsbeek park is mooi en de hoge Veluwe ook.

9

Beoordeling door M van Zutphen uit Wenum Wiesel, op 2 januari 2017 (Gezin)

7,7

Beoordeling door MDJ Biesmans uit Geulle, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Recht tegenover bus station ideaal. Diner en ontbijt prima.

Tip! Met bus naar Burgers zo. Winkels in overvloed om de hoek.

9,2

Beoordeling door J.G.F. Kamphuis uit Almelo, op 30 december 2016 (Individueel)

Het hotel was goed. Vriendelijk personeel, de klantvriendelijkheid bij de receptie was goed. De gunstige ligging bij het station en het centrum. De opslag van de tas, om in het centrum te kunnen lopen. Verse koffie bij het ontbijt.

Tip! Alles goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8

Beoordeling door L. Romberg uit Delfgauw, op 29 december 2016 (Gezin)

Schone kamers/goede bedden/ vriendelijk personeel zowel in het hotel als in het restaurant. Per ov heel makkelijk te bereiken. Leuke binnenstad.

Tip! Met het OV, vlakbij het hotel, een dag naar Burgers Zoo en een dag naar Het Openlucht Museum. Leuke gezellige binnenstad in kerstsfeer en ijsbaan.

9,3

Beoordeling door O.A.L.M van der Velden uit vught, op 22 december 2016 (Stelletje)

Dichtbij station, fijn personeel, mooie kamer.

Geen koelkastje op kamer. Geen leeslamp, vooral in de winter.

Tip! Leuke kerstmarkt, leuk winkelgebied (compact)

9,4

Beoordeling door A Moolhuijzen uit Enschede, op 22 december 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A Riemersma uit Vriescheloo, op 20 december 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door R Geerts uit Alphen a/d Rijn, op 20 december 2016 (Gezin)

De parkeermogelijkheden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2016 (Stelletje)

Leuke locatie en we hadden een upgrade van de kamer, waardoor we in een perfecte kamer terecht kwamen. Heel leuke dagen gehad.

Vooraf was het niet echt duidelijk wat je voor je eetvoucher kan bestellen, bleek pas toen we in het restaurant zaten.

Tip! We zijn naar het Kröller-Müller geweest, prima.

8,4

Beoordeling door CARLA Van Miltenburg uit Ijsselstein, op 7 december 2016 (Stelletje)

Plaats van hotel. Ontbijt top. Verder schone kamer met goede bedden.

Het diner was slecht! Omdat het bij het arrangement hoorde accepteerden we dit anders terug gegeven. Salade bij saté was smakeloos. Caesar salade vol met knoesten in de sla. Zag er ook heel slecht uit. Leek zo op bord te zijn gekwakt.

Tip! Leuke stad

9,6

Beoordeling door JH Meijer uit Alkmaar, op 3 december 2016 (Stelletje)

Prima locatie!

Ontbijtbuffet verliep zeer rommelig, een persoon in de bediening! Koffiemachine moest nog aangevuld, jus d'orange machine niet begeleid, geen glazen aangevuld, croissantjes op, eitjes niet aangevuld, tafels niet leeg geruimd, enz.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door MAUREEN Sopacua uit Nijverdal, op 30 november 2016 (Stelletje)

Pracht locatie! Tegenover het station, aan de rand van het centrum.

Het parkeren van de auto is wel duur € 15.- per dag!

Tip! Perfecte locatie om te winkelen en als je met de trein reist!

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Stelletje)

Ligging. Ontbijt. Heerlijk diner.

Betaald parkeren a €15,- per 24 uur.

Tip! Prachtige natuur. Heerlijke winkelstad.

9,6

Beoordeling door G.H. van Wageningen uit Hroningen, op 8 november 2016 (Groep)

Dicht bij station en dicht bij het centrum. Leuke bar, vriendelijk personeel. Goede sfeer.

Kamer wat ouderwets. Maar wel schoon.

Tip! Historische kelders de moeite waard, Eusebiuskerk bekijken. Daar kun je met de lift naar boven, om van het uitzicht te genieten. Vanwege het weer, hebben we dat niet gedaan. Leuke straatjes en winkeltjes, leuke cafeetjes.

8,3

Beoordeling door JN Pater- van Doorn uit Waddinxveen, op 2 november 2016 (Stelletje)

Gastvrij en vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner met uitzicht op het levendige straatbeeld.

Tip! De NS wandeling van Oosterbeek naar Arnhem, door een schitterend bos-en rivierlandschap. Het Modekwartier.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H.J. Rosberg uit Oldenzaal, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Alles!

Tip! Het was heel fijn om bij jullie te zijn, alles ok.

9,4

Beoordeling door W.TH. Mussig uit Rotterdam, op 29 september 2016 (Gezin)

Een mooie ruime kamer,vriendelijk personeel en een prima locatie.

De badkamer/toiletruimte was nieuw en mooi maar een groot minpunt was dat je door een heldere zijruit direct zicht had vanuit de kamer op degene die op de w.c. zat en dat was een grote schending van je privacy. Dit ook kenbaar gemaakt in het klachtenformulier van het hotel.

Tip! Prima locatie om als je per NS aankomt naar toe te lopen en met het openbaar vervoer op pad te gaan, met de bussen etc. was alles binnen handbereik.

9,8

Beoordeling door M.J Bauer-Baaij uit Goes, op 11 september 2016 (Stelletje)

Dichtbij station en centrum.

De gehorige kamer.

Tip! Mooie oude gebouwen, veel terrasjes en wandelen langs de Rijn.

8,4

Beoordeling door A.S.M. Geerts uit Den Bosch, op 5 september 2016 (Stelletje)

De ontvangst, de kamer, het heerlijke diner, de fantastische ontbijten, het personeel, vriendelijk en uitnodigend, kortom wij hebben genoten van Arnhem, een gezellige leuke stad, we zijn wel meer in Arnhem voor een dagje, maar zo een paar dagen in jullie hotel, zo lekker in de stad, het was af!

Tip! Mooie omgeving, het Sonsbeekpark erg mooi, de kunst viel een beetje tegen. Het prachtige moderne museum met mooie exposities, wandelen langs de Rijn, de mooie gebouwen, het modekwartier, leuke terrassen etc. Het station is ook erg mooi.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst, uitstekende ruime kamer, goed en prima verzorgd ontbijt, uitstekend diner, bijzondere aandacht vanwege verjaardag. Super!

Tip! Museum Arnhem, park Sonsbeek, mooie binnenstad met veel bezienswaardigheden, gezellige stad om te shoppen, en leuke intieme eetgelegenheden.

8,2

Beoordeling door S Janssen uit Haarlem, op 28 augustus 2016 (Gezin)

Prijs/kwaliteit.

Tip! Centraal.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Gezin)

Gelegen midden in het centrum bij het centraal station in de gezellige kern van Arnhem Wij hadden een mooie net gerenoveerde kamer aan de voorkant, maar hebben van het verkeer niets gehoord. Vriendelijk behulpzaam personeel.

Er zijn weinig parkeerplekken bij het hotel.

Tip! Mooi compact centrum, hele mooi omgeving, ideaal om te fietsen.

8,2

Beoordeling door R.F.H.M. Staffhorst uit Zoetermeer, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Locatie in het centrum van Arnhem.

Niet rollator vriendelijk.

Tip! Prachtige Posbank met de hei bijna helemaal in bloei.

8,2

Beoordeling door J.J. Crisson -van Bodegraven uit Alphen aan den Rijn, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

Variatie stad en omliggende fietsgebieden.

Moeite om te parkeren en bij het hotel te komen met de bagage. Geen goede parkeergelegenheid.

Tip! Stad was een leuke verrassing, stadswandeling, Rozet, Eusebiuskerk met panoramalift en prachtig uitzicht. Leuk voetgangersgebied. Nationaal park Veluwezoom is prachtig en ook langs de IJssel kan je leuk fietsen.

8,2

Beoordeling door J Vet uit purmerend, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Dat het hotel tegen over het Centraal Station ligt en daarachter het Sonsbeek park en het winkelcentrum op loopafstand. Mocht u weer zo een aanbieding hebben houd ik mij aanbevolen!

Dat ik last van mijn hiel kreeg z.g.n. hielspoor.

Tip! Na het drukke centrum even langs de Rijn wandelen of het Sonsbeek park in, een oase van rust. Groeten J.Vet.

9,6

Beoordeling door M Veldkamp-Godlieb uit Paterswolde, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

De hulpvaardigheid van het personeel. De dubbele ramen waardoor het geluid van buiten nauwelijks binnen kwam.

Het weer.

Tip! Ons uitzicht op het bijzondere Station was prachtig.

8

Beoordeling door CBR Verwoerd uit amsterdam, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Nette kamer, vriendelijk en kundig personeel, prima ontbijt.

Hoge parkeerkosten.

Tip! Om te winkelen dicht bij het centrum, mooi park op loopafstand en vlak bij het station met bijvoorbeeld bus 3 die je binnen het kwartier naar Burger's zoo of naar het openlucht museum brengt.

7,5

Beoordeling door RAM Henderickx uit Maastricht, op 6 augustus 2016 (Individueel)

Prima ligging locatie in centrum, openbaar vervoer, uitvalswegen naar natuur (Veluwe, park Sonsbeek etc.)

Minpuntje, uitzicht van kamer op binnenplaats, enige vervuiling ter plekke.

Tip! Prima voor kort uitstapje, weekend lekker centraal, dicht bij Veluwe en op loopafstand van toch wel mooie park Sonsbeek, prima ligging in gezellige het centrum.

8,4

Beoordeling door M.J. van der Valk uit Harmelen, op 4 augustus 2016 (Gezin)

Prettig dat er 2 stoelen in de hotelkamer aanwezig zijn. Dat er koffie en theefaciliteiten op de kamer aanwezig zijn. Het raam, zonder hor, open kan. Het ontbijt gevarieerd is. Er informatie over de stad in de lounge aanwezig is.

Het hotel is gerenoveerd in 2014 waardoor de entree en een gedeelte van het hotel aan de voorzijde een opvallend design heeft. Echter op de 4e etage is de vloerbedekking in de gang vol met vlekken, in kamer 407 merk je ook nog gering hiervan (ik begrijp dat er nieuwe en oude kamers zijn c.q. een nieuw en een oud gedeelte van het hotel, ondanks een opwaardering naar een betere kamer zag ik dat niet terug). De badkamer is oké. De vloerbedekking is niet geweldig schoon in de hotelkamer, zover vloerbedekking dat kan zijn.

7,4

Beoordeling door F F van der Kroon uit castricum, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Minder leuk aan de superior-kamer was het uitzicht op een vervallen binnenplaats. Op de kamer lag een menukaart waar we voor onszelf al een keus uit hadden gemaakt. Toen we 's avonds in het restaurant kwamen kregen we een menukaart met hele bescheiden gerechten, niet echt smakelijk, jammer voor een 4-sterren hotel.

Tip! Zijn naar de Rozet geweest, interessant. Heerlijk geluncht en 's avonds teruggegaan voor een heerlijk diner.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Centrale ligging in de stad.

Kamer naast technische ruimte met gebrom. Ramen konden niet op een kier.

Tip! Park Sonsbeek is een must. Momenteel met beeldententoonstelling. Ook Stedelijk museum is altijd de moeite waard. Ontdekte ook de veelzijdige architectuur in de stad begeleidt met folders van VVV.

8,2

Beoordeling door H.J.M Le Fevre uit Roosendaal, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Tip! Mijn geboortestad!

8

Beoordeling door J Poldermans uit Heerle, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Heel centraal.

Het was warm op de kamer.

Tip! Mooie stad en natuur!

9,8

Beoordeling door WJ de Rooij uit rotterdam, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Schoon hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt en een leuke prijs.

De 2-persoons kamer aan de voorzijde is erg gehorig door het verkeer wat langs het hotel raast,dus 's nachts een raam openzetten is geen optie.

Tip! Het hotel is vlakbij het NS station, een goed uitgangspunt om uitstapjes te maken want je kunt alle kanten heen. Vlakbij het centrum dus erg veel winkels en terrassen.

7,7

Beoordeling door H.N. Peeters uit Kwadendamme, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen dicht bij de stad.

Lawaai met kamer aan voorkant van het hotel.

Tip! Mooie fietsroutes in de buurt.

7,8

Beoordeling door J.F. Smits uit Schaijk, op 28 juli 2016 (Gezin)

Vooral de ligging van het hotel in de stad en station.

Kamer was vrij klein en bij de inchecktijd nog niet gereed, we konden wel de spullen kwijt doch. Als een kamer kant & klaar is maakt dat wel een meer ''gastvrije '' indruk.

Tip! We zijn o.a. in Burgers zoo geweest en i.v.m. de ideale ligging van het station t.o.v. het hotel was dit prima met o.v. te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door A.L. Beek uit Lage Zwaluwe, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Lekker even weg.

Te warme kamer.

Tip! Van hieruit fietsen langs de IJssel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Praktisch in onze situatie, zeer dicht bij het station, bus en fietsverhuur.

Het was even wennen aan een kleine kamer, maar alles was aanwezig.

Tip! Prachtige fietstocht gemaakt over de Drielse dijk. Van de stadswandeling hebben wij erg genoten: mooie gebouwen en leuke eethuisjes.

8,4

Beoordeling door JW Van Beers uit Rosmalen, op 16 juli 2016 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door E. Bouwland uit Amsterdam, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Goede sfeer in het hotel. Klantvriendelijk personeel. Goede plek, het centrum om de hoek en tegenover het station. Bus en trein aan de overkant. Heerlijk ontbijt! Zelfs een glas bubbles en coffee to go. Prima diner!

Tip! Prachtige omgeving! Openluchtmuseum en Kröller Müller bezocht. Genoten. En natuurlijk park de Hoge Veluwe!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2016 (Stelletje)

Alles dicht in de buurt.

De hoofdkussens op het bed zijn te bol en te veel.

7,2

Beoordeling door W.F.M. de Vries uit amsterdam, op 9 juli 2016 (Stelletje)

Haarhuis is een goede uitgangsbasis voor zowel het bezoeken van de Arnhemse binnenstand als bezienswaardigheden op afstand (busstation is 3 minuten lopen).

Dat wij 20 Euro Zoweg-kosten moesten betalen, plus een toeslag van 15 Euro voor een 'luxe' kamer.

8

Beoordeling door FAJ Kromhout uit Sebaldeburen, op 7 juli 2016 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen hotel, keurig netjes en schoon, in Arnhem tegenover het hoofdstation. Zeker zijn sterren waard. Mooie schone kamer, inclusief de badkamer. Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prima ontbijt en de ruime tijden van uitchecken. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen.

Tip! Museum Arnhem, 5 minuten lopen, hedendaagse en moderne kunst. Park Sonsbeek, 5 minuten lopen, prachtig aangelegd en uitgestrekt wandelpark met veel horeca. Het gezellige centrum van Arnhem, een minuut lopen, leuke pleintjes met terrassen en veel mogelijkheden om lekker te eten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2016 (Groep)

Arnhem was voor ons redelijk onbekend. We hebben optimaal van alles genoten.

Tip! Het meest geweldige wat we hebben gedaan was het bezoek aan de voorstelling DURF. Wat een cadeautje. De hele avond: veerpont, eten, de voorstelling zelf was een topper. Een gedeelte van onze groep heeft een fietstocht gemaakt naar de Millinger Theetuin. Ook een aanrader. Verder hebben we natuurlijk de kelders, museum en park Sonsbeek bezocht.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Fijne en uitstekende service van vriendelijk personeel. Hotel is uitstekend centraal gelegen om binnenstad te verkennen.

8,8

Beoordeling door P.A.C.M Heirbaut uit Roosendaal, op 13 juni 2016 (Stelletje)

Prachtig hotel. Bediening en maaltijden waren subliem. Vlakbij trein- en busstation. Binnenstad ook goed te voet bereikbaar.

Tip! Het Openluchtmuseum is zeer de moeite waard, evenals de Eusebiuskerk. Arnhem is ook zeer geschikt om te winkelen en om terrassen te bezoeken.

9,6

Beoordeling door YH Mulder uit Waddinxveen, op 5 juni 2016 (Stelletje)

Dichtbij het centrum en station.

8,6

Beoordeling door JCH JCH Basters uit Capelle aan den IJssel, op 25 mei 2016 (Groep)

De locatie, zo midden in Arnhem. Het ontbijt was geweldig.

Een restaurant medewerkster was minder vriendelijk. Kraanwater in het restaurant kost € 2,50. volgens ons mag er voor kraanwater geen geld meer gevraagd worden. De kamer is erg klein. Parkeren is erg duur. € 15 voor een dag.

Tip! Arnhem is een hele leuke stad. Het nieuwe station is een bezienswaardigheid. Er zijn heel veel restaurantjes met een gezellige sfeer. Allemaal op loopafstand. Wij bezochten de Posbank. Geweldig en lunchten op een landgoed in Rheden. Zo een mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door T.P Leentfaar uit Dordrecht, op 25 mei 2016 (Gezin)

Voor ons gelde er een paar dagen uit zijn in een goed hotel. Achteraf veel te kort.

Tip! Ondanks dat het station met het busstation dichtbij is zijn de kamers vrijwel geluidloos. Winkelstraten en terrasjes e.d zijn er genoeg in de buurt. Erg gezellig. Een bezoek aan openluchtmuseum was bijzonder en is een aanrader voor iedereen.

8,4

Beoordeling door TTF Van der Zee uit Stiens, op 18 mei 2016 (Stelletje)

Lekker centraal. Gemoedelijk.

Geluidsoverlast door een verbouwing. Tevens " gasten " die 's nachts zeer luidruchtig waren en zelfs op onze deur klopte.

8,2

Beoordeling door LJC Wittebrood uit IJMUIDEN, op 18 mei 2016 (Stelletje)

In het centrum.

Oudbollig in kamer, bed was goed.

Tip! Wat voor ons was alles binnen loopafstand.

6,6

Beoordeling door K.F. Drent uit Winsum, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Zeer rustige kamer. Volledig ingericht. Goede ligging van het Hotel: In het centrum en tegenover het station. Prettige bediening.

15 euro per dag betalen voor parkeren van de auto.

Tip! Het prachtige park Sonsbeek ligt op 10 minuten loopafstand van het hotel.

9

Beoordeling door J kooiman uit VLAARDINGEN, op 28 april 2016 (Stelletje)

Goed, vriendelijk en deskundig ontvangst. Een heerlijk diner en ontbijt. Mooie locatie.

8,6

Beoordeling door D.E. Sittrop uit Almere, op 26 april 2016 (Stelletje)

Heerlijk dichtbij het centraal station en het centrum. Ook een goede busverbinding voor de deur.

Tip! Met de bus naar Doetinchem. Stadsmuseum bezocht, was erg leuk.

8,8

Beoordeling door PC Van der Sar uit 's-Gravenzande, op 21 april 2016 (Stelletje)

Mogelijkheid om omgeving van Arnhem eens te ervaren. Wij komen er normaliter niet. Prima service van het personeel!

Gehoopt op wat mooier weer. Het hotel zou diverse fietsroutes kunnen leveren, maar men was niet echt op fietsers georiënteerd.

Tip! Fietstochten door de Gelderse Poort gemaakt. 2 voet veerpontjes bleken nog niet in werking. Info daarover ontbrak ons en meerdere fietsers.

8

Beoordeling door W Oussoren uit Uithoorn, op 20 april 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en een fijn hotel.

Jammer van de parkeerkosten 2 x € 15,-.

Tip! We zijn heerlijk met de bus naar Burgers' Zoo geweest, prima te doen stopt voor de deur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen waardoor per OV vele bestemmingen goed bereikbaar zijn. Alles goed.

Tip! Bezoek per OV (lijn 3 of 8) het Openluchtmuseum en bezoek daar bv. het Molukkenbarak. Zeer informatief en goed voor de nuancering van de mening over de Molukkers! De NS-wandeling Hemelse Berg (station Oosterbeek-Arnhem) is heel mooi.

7,8

Beoordeling door P van der Gijp uit apeldoorn, op 6 april 2016 (Stelletje)

Prima kamer met uitstekende bedden. Sfeervol restaurant (Perron 5) en uitstekende bediening.

Tip! Hotel ligt tegenover het station en vlakbij centrum, theaters op loopafstand. Uitstekende locatie voor bezoek aan Arnhem.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2016 (Stelletje)

Mooie kamer, lekker eten en allemaal aardige medewerkers. Dichtbij station en centrum.

Tip! Gezellig centrum met veel terrasjes en ook zo aan Nederrijnkade.

8,8

Beoordeling door RR Blijden uit Delft, op 5 april 2016 (Gezin)

Goed bed Vriendelijk personeel tijdens ons diner in het restaurant

De kamer was erg klein en viel daarom tegen. Er was onvoldoend toilet papier (1 halve rol en 1 die bijna op was). Gedurende de lunch, werd door onze bediener medegedeeld dat onze lunch zo lang duurt, omdat de toetjes op tijd moesten zijn voor de Paasbrunch. Bij aankomst kregen we een sleutel, maar toen we bij onze kamer aankwamen bleek dat de housekeeping nog moest stofzuigen. We hebben dus nog zo'n 5 a 10 minuten in de lobby zitten wachten totdat we in de kamer konden.

Tip! Park Bronsbeek was een leuk park om te wandelen en het hotel ligt lekker dichtbij het centrum (loopafstand naar het station en de stad).

6,5

Beoordeling door AJJ Geboers uit Dordrecht, op 1 april 2016 (Stelletje)

De locatie en kamer waren zeer goed. Wat zeer opvallend was de vriendelijkheid van het personeel, je voelde je welkom. Zeer behulpzaam. Of het nu de receptie was, de bediening aan tafel of de man van de technische dienst.

Tip! Lekker dicht bij eetgelegenheden in de stad en de winkels. Goed fietsen in de omgeving.

9

Beoordeling door J.A. Zijlstra uit Alkmaar, op 1 april 2016 (Stelletje)

Prima locatie met alles (station, centrum) binnen handbereik.

Personeel 's avonds bij het diner had iets oplettender mogen zijn. Iedereen was wel heel vriendelijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Stelletje)

Nog steeds een goed hotel. Vlakbij het openbaar vervoer en in het centrum. Dat we tot 12 uur konden ontbijten.

Eigenlijk geen min punten, alleen miste we een bad.

Tip! Mooie omgeving. Sonsbeek park is echt de moeite waard. Lekkere restaurants.

7,2

Beoordeling door B.A.M. Mars uit Zwijndrecht, op 24 maart 2016 (Stelletje)

Vriendelijkheid van het personeel en uw uitstekende keuken.

8,4

Beoordeling door NJ Bon uit Abcoude, op 22 maart 2016 (Gezin)

Ligging ten opzicht van het centrum, park in de buurt.

8,4

Beoordeling door M Drent uit Groningen, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Fantastisch eten. Zowel ontbijt als diner waren super. Ongelooflijk veel keuze bij het ontbijtbuffet: van pistolets tot zelfgebakken brood. Een hele zalm lag klaar en voor de liefhebber lag er Prosecco. Versgeperste jus, biologische melk. Heerlijk! Daarnaast is de locatie perfect: bij het centrum, tegenover het station. Kan niet beter.

In Arnhem zelf is niet zoveel te doen. Het centrum straalt weinig gezelligheid uit. Relatief veel leegstand. Voor het hotel willen we graag terugkomen, voor de stad niet.

Tip! Het is heerlijk om op een zonnige (voorjaars)dag te gaan fietsen in de Veluwe. Rij naar Rheden en pak de fiets naar Nationaal Park Veluwezoom. Je bent écht een dagje weg!

9,2

Beoordeling door H Visser uit Tzummarum, op 16 maart 2016 (Groep)

7,8

Beoordeling door F.J. Baggen uit Zwaag, op 8 maart 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2016 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel. Je voelt je echt welkom. Het hotel is goed geïsoleerd. Ondanks het station aan de overkant en de drukke verkeersweg, heb je geen hinder van lawaai. Bedden waren erg goed, ik heb heerlijk geslapen.

Tip! Park Sonsbeek is vlak bij het hotel, een prachtig park, erg fijn om te wandelen. We zijn met de bus naar Burgers' Zoo gegaan. Dierenpark is mooi (hoewel veel dieren zich hadden verstopt om te schuilen i.v.m. het slechte weer), maar de route erheen is ook leuk. Arnhem is een interessante stad, glooiend en groen met veel mooie, oude huizen. Daarvan zijn er in het centrum helaas niet meer zoveel van over.

8

Beoordeling door RCG van Schalkwijk uit SOEST, op 4 maart 2016 (Stelletje)

De gunstige ligging voor het fietsen van verschillende fietstochten en de gezellige stad.

8,4

Beoordeling door AF van AF Peperstraten uit Oude Tonge, op 29 februari 2016 (Stelletje)

We zaten lekker dicht bij de winkels en bioscoop, Arnhem is een mooie stad.

Parkeren erg duur en moeilijk te vinden.

Tip! Ik vond de winkels in de binnenstad divers en we waren te kort om verder veel te doen maar ook de bioscoop op loopafstand vonden we fijn.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2016 (Stelletje)

Dicht in centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2016 (Gezin)

Tip! Het Kröller-Müller museum was weer prachtig!

8,4

Beoordeling door A J M van Straaten uit Wijk Bij Duurstede, op 23 februari 2016 (Stelletje)

Samen weg voor niet al te veel geld en heerlijk eten, ook heel vriendelijk personeel.

Tip! Midden in het centrum, dus je kunt allerlei kanten op. Tegenover de bussen en treinen, ideaal.

8,4

Beoordeling door P Van Duijvenvoorde uit Katwijk, op 27 mei 2015 (Gezin)

Leuke aanbieding met bioscoop bezoek erbij!! Fantastisch!!

Tip! Gewoon het winkelcentrum aan de overkant..top!!

8,2

Beoordeling door M. Leewes uit Prinsenbeek, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Prima verblijf in hartje arnhem.

De luxe van de douche, voor de prijs wel goed maar wie heeft er tegenwoordig nog een douche gordijntje. Tevens weinig luchtafvoer aanwezig in de badkamer

8,3

Beoordeling door E. Drift uit Zoetermeer, op 18 mei 2015 (Gezin)

Mooie omgeving

Kamer gedateerd.

7,2