Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Baarlo > Sandton Château De Raay > Beoordelingen

Beoordeling van Sandton Château De Raay

Sandton Château De Raay  

Sandton Château De Raay

Hotel - Baarlo

Sandton Kasteelhotel Château De Raay is een luxe kasteelhotel, met een hele mooie ligging, op een 13 ha groot landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. In het prachtige gebied Peel en Maas, waar elk dorp zijn eigen karakter en verhaal heeft. Het hotel is gevestigd in een voormalig nonnenklooster, daterend uit 1256. Een verblijf in dit bijzondere kasteelhotel is dan ook een unieke ervaring!... meer info
vanaf 0000

Unieke deals ontvangen

46 beoordelingen 8.4

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G.A.M. Langendonk uit Nieuwegein, op 22 mei 2019 (Gezin)

De omgeving en de vriendelijke mensen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2019 (Stelletje)

De gezellige sfeer in het hotel en het vriendelijke personeel.

Tip! Roermond is een leuke stad.

9,2

Beoordeling door H.C.E. Baasten uit Maassluis, op 21 mei 2019 (Stelletje)

Hartelijk welkom en een mooie omgeving. Aan al onze wensen voldaan, geweldig. Heerlijk uitgebreid ontbijt, top. Een prachtige omgeving om te fietsen en over te varen met pontjes over de Maas. We hebben het heerlijk gehad.

Tip! We zijn naar de tentoonstelling van schilder Evert Thielen geweest, naast Venlo station. Prachtig en zeer de moeite waard. We hebben een OV-fiets gehuurd en zijn langs de Maas naar het hotel gefietst, een prachtige omgeving. We hebben het heel erg naar ons zin gehad.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2019 (Stelletje)

De locatie, het bos, het kasteel, wintertuin alles was mooi,het personeel, eten, wij vonden echt alles perfect en heerlijk relaxed. niks geen min puntjes.

Tip! Wij hebben gefietst, waren nog nooit in de omgeving geweest, heel landelijk en de Maas, fietsen langst water en door bossen. Mooie omgeving en het kasteel op zich zelf al heel mooi en oud.

8,6

Beoordeling door NE Corver uit 's-Gravenhage, op 9 mei 2019 (Stelletje)

Een sfeervol hotel in een mooie omgeving.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door J.M. van Haaf uit Deventer, op 22 mei 2019 (Groep)

Het bijzonder vriendelijke personeel en het diner op de aankomstdag. We hadden een arrangement geboekt van €99,00 .voor twee overnachtingen.Hier was inbegrepen een diner en twee maal ontbijt. We hadden geen hoge verwachtingen van het diner voor dit bedrag. Maar we werden verrast . We hebben heerlijk gegeten. Grote complimenten aan de kok. Ook vonden we het mooi dat we fietsroutes uit konden printen. En het bed was opgemaakt als een tweepersoonsbed. Dit wilden wij niet. We vroegen om twee aparte dekbedden en kregen deze zonder probleem. We hebben een geweldig verblijf gehad.

De dure drankjes en de fietshuur voor €15,00 per dag voor een normale fiets.

Tip! De omgeving was prachtig. We hebben de kastelenroute gefietst. Ook de kasteeltuinen van Arcen hebben we bezocht. Erg mooi. We zijn met de auto naar het plaatsje Thorn gereden. Bijzonder leuk. En we hebben nog even in Venlo gewinkeld.

8,4

Beoordeling door C.M.A. Ceelie uit Purmerend, op 19 mei 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Heerlijke rustige omgeving en toch dichtbij het centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door A.J. Truijens uit Spijkenisse, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Wij sliepen in één van de kasteelkamers, dus in het oude pand. Achter het bed een stuk oude muur met kloostermoppen en een wit gelakte houten plankenvloer. Heel apart! Ook de keldergewelven, oude balken en originele houten trap, gaven het pand een heel originele sfeer!

De dinerkaart, vonden wij, was wat beperkt en tamelijk prijzig! Als we dit hotel nog eens zouden bezoeken, dan zou het accent liggen op de culinaire creaties van de keukenbrigade en de mooie wijnen die men heeft.

Tip! Voor ons centraal gelegen voor zaken zoals het Missiemuseum in Steyl, de Kasteeltuinen van Arcen, het witte stadje Thorn en de steden Roermond en Venlo.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Gezin)

De ligging en de grootte en netheid van de kamer.

Lekkage in het dak van de wintertuin.

Tip! Het hotel ligt in een rustige omgeving. Mooie natuur. Prachtige fietsroutes langs de Maas en de Maasduinen. Kasteeltuinen Arcen en Kasteel de Keverberg.

8,3

Beoordeling door A.M. Stapelbroek uit Achterveld, op 5 mei 2019 (Gezin)

De mooie omgeving en het vriendelijke personeel.

Tip! De Kastelendag op 2e Paasdag en de wandeling in het bos achter het hotel.

7,3

Beoordeling door C.C. Deurloo uit Waddinxveen, op 2 mei 2019 (Gezin)

Het is een prachtige locatie, met een oprit zoals bij een kasteel hoort. De kamer was heel leuk. We hadden de Kasteelkamer op de 1e etage. Mooie badkamer en een heerlijk bed. De eerste avond hebben we in het hotel gegeten, dit is heel goed bevallen.

Er is geen gezellig lobby waar je in de avond nog een drankje kan doen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2019 (Gezin)

Prachtige omgeving.

Tip! Openlucht museum de Locht is een aanrader. Verder kun je er heerlijk wandelen.

7

Beoordeling door A.C van Wieringen-Conijn uit De Rijp, op 29 april 2019 (Stelletje)

Het gevoel van zo welkom te zijn! En zo zorgvuldig. Ware gastvrijheid op een historische plek. Heel veel dank.

Tip! Hombroich. Het museumeiland, op 60 km afstand in Duitsland.

10

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door PJ JJC Regtvoort uit Nieuwerbrug aan den Rijn, op 27 april 2019 (Stelletje)

De bediening in het restaurant was de eerste avond vriendelijk en gezellig. De tweede avond hebben we 45 minuten moeten wachten voordat er gevraagd werd wat we wilden eten. Nadat we besteld hadden dachten we dat we ook een broodje zouden krijgen. Helaas was dat vergeten te serveren. De vers geperste sinaasappelsap werd geserveerd in een vies glas. Omdat er naast en achter ons ook geklaagd werd hebben wij onze mond maar gehouden. Het nagerecht hebben we om deze redenen niet besteld. Wat een gezellig etentje had moeten worden werd door deze minpunten een domper op ons verblijf.

Tip! Gezellige omgeving.

8

Beoordeling door L.J.H.M. van Veen uit Naaldwijk, op 27 april 2019 (Stelletje)

Alles was top geregeld.

Tip! Mooie streek met veel mogelijkheden.

9,7

Beoordeling door R.G. de Graaf uit Beverwijk, op 24 april 2019 (Stelletje)

Leuk hotel, in een mooie omgeving. We hebben uitstekend gegeten en gedronken, alleen de tijd tussen de gerechten tijdens het diner duurde te lang.

Lekkage in het glazen dak, tijdens het ontbijt.

Tip! Fantastisch wandelgebied en het kopen van verse asperges!

8

Beoordeling door CWM Bouwens uit Raamsdonksveer, op 23 april 2019 (Gezin)

8,5

Beoordeling door G. Dubbeldam uit Sleeuwijk, op 19 april 2019 (Gezin)

Het was heel gastvrij van aankomst tot het vertrek. Vooral de persoonlijke benadering, heel zorgvuldig!

9,2

Beoordeling door M Huijskens uit Hoeven, op 19 april 2019 (Stelletje)

Zeer verrassende locatie leuk ingericht en mooie serre, prima kamers en lekker eten.

De kamer was boven de keuken, wat erg gehorig was.

Tip! De locatie was vlak bij het bos, ideaal om een wandeling te maken.

10

Beoordeling door T.J. Prins uit Waddinxveen, op 16 april 2019 (Stelletje)

De asbak met peuken op het balkon.

Tip! Wandelen in de omgeving, een autotocht en een bezoek aan de kasteeltuinen in Arcen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2019 (Stelletje)

Een prachtig en schoon hotel, vriendelijk personeel. Een mooie tuin, waar je lekker van een wijntje kunt genieten.

Tip! Met het pontje van Baarlo naar Steyl en wandelen in de tuinen van het klooster.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2019 (Gezin)

Prima verblijf. Goed arrangement.

Erg warme kamer.

Tip! Limburgs museum met tentoonstelling E. Thielen is een aanrader. Leuk fietsen langs de Maas en door omgeving.

8

Beoordeling door C Kemperman uit Woerden, op 9 april 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, keurig hotel, lekker gegeten. Een klein min puntje... bij het diner bestelde ik een witte wijn. Chardonnay. vroeg de dienster. Prima, huiswijn is ook goed. Toen zei ze, ik heb een lekkere voor U. Op de rekening stond 11 euro voor een glas wijn. Dat soort prijzen voor een glas wijn ben ik niet gewend. Verder alles prima.

Tip! Venlo museum, Evert Thielen geweest. Bij aankomst eerst lekker gewandeld, daarna diner. De volgende dag Venlo. Op de terugreis nog naar Helmonds museum geweest.

7,8

Beoordeling door PGJ ARTS uit Boxmeer, op 3 april 2019 (Stelletje)

De romantische en ongedwongen sfeer. Het authentieke van het hotel.

Het beperkte aanbod van koffie en frisdrank. Het moeten vragen om koffie vinden wij wat minder.

Tip! Zeer landelijke omgeving. De relaxte sfeer rondom het hotel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en servicegericht personeel. Goede bedden en een fijne badkamer. Heerlijk diner waarbij ze rekening hielden met onze (dieet)wensen. De omgeving nodigde uit voor een wandeling. En Baarlo is ook een heel gezellig dorp.

De kamer had achter het bed een schuine wand waardoor je daar bukkend langs moest lopen.

Tip! Baarlo is een leuk dorp. Wij wilden naar het Limburgs museum in Venlo en hebben er een prachtige tentoonstelling bezocht.

8,2

Beoordeling door M. van Brussel uit Rotterdam, op 2 april 2019 (Stelletje)

Het prachtig gelegen hotel bij een kleine plaats. Locatie prima en hotel ook. Hotel met een ruime vriendelijke uitstraling. Echt Limburgs 's Avonds thuiskomen op je kamer was een warme ervaring. Badkamer was geweldig. Heerlijke bedden. Leuk uitzicht naar buiten.

De gangen hadden geen aankleding (richting Luxe kamer, in het nieuwe gedeelte). Daardoor wat lang en tevens saai. Leuke informatie posters over natuurgebieden of foto's zou de boel aldaar meer opfleuren.

Tip! Op de heenweg het vestingstadje Heusden aan de Bergse Maas bezocht. ( Noord Brabant) In Limburg. Landgoed de Hamert, de rode wandelroute na informatie bij een bureau van Staatsbosbeheer. Schitterend wandel gebied. Hel Leudal vanuit plaatsje Nunheim bij Haelen. Een heel bijzonder meanderend riviertje met steile overs van soms wel 20 mtr. Watermolentjes St Ursula en St Elisabethshof bezocht. Rivier de Maas bij Arcen was prachtig. Noord Limburg is heel mooi. Op de terugweg de Groote Peel bezocht. Ook een leuke ervaring.

8

Beoordeling door P. Hakstege uit Zoetermeer, op 2 april 2019 (Gezin)

Wat ik verwacht had, werd ook werkelijkheid.

8,6

Beoordeling door H van Tol uit Hendrik Ido Ambacht, op 26 maart 2019 (Groep)

Locatie, bedden goed, ontbijt is goed verzorgd.

Drank prijs is te hoog, wastafel is te hoog.

Tip! Leuk om naar Limburgers museum te gaan, of naar de outlet store te gaan in Roermond.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, interessant hotel en goed eten.

Prijzen eten en drank vrij hoog, teleurstellend om water wat je besteld in rekening te brengen.

Tip! Helmond is een fijne stad!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Gezin)

Fantastische plek en zeer vriendelijk personeel, gewoon top!

Tip! De bus naar Venlo, deze stopt voor de deur van het hotel.

9

Beoordeling door M de M de Kroon uit De Meern, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Jammer dat er een tijdslot was met het diner, terwijl er maar weinig gasten aten.

8